NI U MIRU HRVAT NEMA MIRA

22.10.2016.


Trovanje u Slavoniji, svim mogućim ratnim sredstvima!

Prema informacijama, koje dobijam, u Hrvatskoj su trovani bunari sa cijanidom, i drugim otrovima, a posljedice¸su masovna trovanja djece, stanovništva, a rađaju se djeca sa kancerogenim bolestima, i drugima kojim je teško pronaći lijeka. Tisuće djece su umrle, tako zapanjuje hladnoća naših vlasti. Umrli su poglavito u mukama, i sa znacima oboljenja od svih vrsta raka, dijabetisa, te drugih oboljenja, koja nisu skladu sa natalitetom dobi i statusom stanovništva…Kada bi se bunari zasipali sa klorom, za dezinfekciju. Ponegdje su u bunare ubacivani i leševi ljudi, i životinja, koje su trunile, ili bile mrtve.

Trovale su ekipe iz ABHO te su sa specijalnim vozilima dopremali otrove, laički rečeno. Posljedice su nesagledive, naravno po pučanstvo koje je u vrijeme ratnih zbivanja.

Najviše sumnji dolazi zbog uvoza oružja, koje je bilo ozračeno, radioaktivnim materijalom, i koje je bilo nanijelo previše štete, hrvatskim Bojovnicima kao i civilima. Taj uvoz oružja je odobrio Josip Manolić, i svi veliki dobavljači oružja u Hrvatsku. Sva uvežena oružja nisu u onom ratnom vihoru pregledana, kao niti testirana na radioaktivnost…Posljedice su nesagledive po pučanstvo, od djece rođena starije od 1990 pa nadalje.

Po ovome se može zaključiti da se ne biraju sredstva, od bojnih otrova, konvencionalog oružja, psihološkog rata, medijskog rata, pa sve do ozračenog materijala, a svi skupa čine jednu patološku tvorevinu koja, nikada nije promašila cilj.

Činjenica jeste da je na uvoz materijala utjecao i uvozio ga Arkan sa svojom postrojbom, i da ga je plaćao kako iz svoga đžepa tako i iz đžepa ministarstva financija republike Srbije. Jednako tako, bomba koja je postavljena u Vinkovcima, došla je od strane Arkana i srbočetničkih snaga.

Stric Ivan (H.O.Š.)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.