srijeda, 28.05.2008.

about.limp

pišem novi post nakon dugo vremena. zašto? ni sama točno neznam. da nekako uobličim i zaključim prethodno razdoblje? možda... život mi se jako promijenio. i na bolje i na gore. srednja škola je jedno lijepo, bezbrižno razdoblje u kojem nemaš prevelikih briga. ali nisam jedna od onih kenjatora šta govore da je faks strašno strašno težak, kak me jadnu svi tlače, kak ima puno toga,... sve to stoji, ali ako nešto odlučiš napravit, naučit, završit onda to obavi bez suvišnih jadikovki. najlakše je žalit samog sebe i plakat nad svojom sudbinom kletom. ili prebacivat krivnju na drugoga. bilo bi sve drukčije da ljudi realno procjenjuju svoje sposobnosti a ne da misle da su bogomdani.
ah, da, svakakvih nas ima...
već spomenula srednju. a srednjoškolski "prijatelji"? ha ha
ne volim ljude koji nemaju svoj život. baš ih jako ne volim. jer se oni uvijek petljaju u tuđe. bezlični, patetični čovječuljci. onako mali, mali, mizerni. ojadni... smiješni. a onaj tko se bijedan rađa bijedan i umire. žao mi je samo što sam se s takvima družila. takvi su teški oportunisti. kud vjetar puhne, tu će se okrenut. ko im pomiluje dupe, s njim će se slizat. zaključak- prijatelji ne postoje, a ako postoje onda vas zajebu. i evo, taman prije par dana čujem novi trač o sebi i mom dragom. ne razumijem tu potrebu da se netko nekom dugom petlja u život. to ne može bit samo ljubomora. ja nikome ne smetam i isto tako ne želim da netko meni smeta. da iza mojih leđa junački pljuje po meni, a kad mi dođe pred facu da se stisne ko muda u mrzloj vodi. bljak.
uglavnom,...
jedva čekam da odem malo na more s dragim, da smočim papke i da se odmorim. već smo rezervirali mjesto za medeni mjesec, još samo treba otić u šoping po luftiće. dotad možda napišem još ponešto.

21:54 | Komentari (1) | Isprintaj | #

nedjelja, 25.02.2007.

nemoj si dopuštati toliko toga
nemoj si umišljati stvari
nisi ti tako savršen kako se sam sebi činiš
nemoj mislit da znaš kak će se šta desit
nemoj mislit da znaš kak ću reagirat na neki tvoj korak
iznenadio bi se
uostalom, zar već nisi?
vidim, nije ti dosta.
znam da je ovo isfurano...
dobio si bitku, ali rat će biti moj
ako to budem htjela...

ljubavi

10:24 | Komentari (3) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>

Free Website Counters
hit Counter