moj muz je peder

utorak, 10.04.2007.

Moj muz je peder ( seksualno ). Kao covjek on ima prekrasnih osobina, radi njih sam se i udala za njega.
Ona prica o kumu i kumi, to smo nas dvoje. ( komentar).
Svaki par ima problema, a ovo je nas.
Iskreno, sada mi je lakse, proslo je vec dobrih 3 godine, sve je nekako sjelo na svoje mjesto. Prezivjeli smo. Ne planiramo se razvoditi, jer nas dvoje smo stvoreni jedno za drugo. A ovo je nas problem. Njegov kriz i moj.
E, takav vam je zivot. U mojoj familiji bilo je pijanaca, ili neimastine. I sada kada to nije problem, ja imam muza koji voli muske. A u svemu drugom je perfektan. Pametan, zgodan, ugodan u drustvu, dobar covjek , otac i muz. Najgore je za nama.
Hvala vam svima. Tko zna sto nas ceka u ovom nasem zivotu, ali se nadam da je ono najgore iza nas. Njegovo priznanje da voli muske, je razbilo moju iluziju da je zivot perfektan ( u tom uvjerenju sam zivjela prvih 7 godina braka). Ali sto nas ne ubije to nas ojaca. A ja sam jaca nego prije 3 godine. Hvala vam svima.

- 05:52 - Komentari (2) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 19.02.2007.

Sve funkcionira super. Muz ima ljubavnika koji se predstavlja kao familijarni prijatelj. Nikome nebi niti palo na pamet da se njih dva prase u slobodno vrijeme. :))
Vrijeme lijeci sve rane i tuge. Da mi je netko rekao da cu ovo docekati u svom zivotu i da cu se udati za pedera, i jos trpiti da on ima vezu s drugim pederom koji je prijatelj familije, rekla bih : Budalo, ja to ne bih nikada. A sada meni sve normalno.
Neki dan mi je neka prijateljica gledala u salicu i kaze: Evo vidim neku rastresenost, a preko toga je velika duga. I sada ja zamislim zelju i pritisnem na tu dugu. A kaze ona: To je trebalo tako biti, to ti je tako zapisano. Dakle moja sudbina.
A bolje i to nego da imam bolesnu djecu, da nemam za kruh, da me muz tuce i dovlaci zenske. :)) To je moja sudbina.

Dakle sto te ne dotuce u zivotu to te bome dobro ojaca. :))

- 05:19 - Komentari (3) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 16.10.2006.

Nisam davno pisala blog. Nekako mi je dosta mene i moje situacije, pa ne zelim niti misliti niti pisati o svom zivotu s muzem pederom. Ljeto je proslo, muz je radio, mi smo isli na godisnji, sada smo se vratili, i pravimo se kao da je sve u redu.
Mene kada mislim, je najveci strah da budem ostavljena, i da se moram sama brinuti o djeci. Sama spavati u kuci sa svojom djecom bez njega da dodje doma. Na drugom mjestu je slika nas kao obitelji, da to sve srusim, a nije mi potreba jer nitko ne zna koji je moj problem. Meni je zivot idealan po misljenju drugih. Eto, ne znam sto bih pisala jer se vrtim po istom. Nadam se da vrijeme rjesava probleme, pa pokusavam biti strpljena i spasena. Mislim da bi mi bilo lakse kada bi procitala jos ovakvih prica kao moja. Bila sam na ispovjedi i svecenik mi je rekao da nisam niti prva niti zadnja koja ima muza pedera. Znaci ima nas jos!

- 02:10 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 17.03.2006.

Citam komentare, pa se i sama mislim na sto mi se zivot pretvorio. Sve do neke dvije godine unazad imala sam zivot kakav se moze pozeljeti, puno ljubavi, razumijevanja i uspjela sam zavrsiti fakultet, radila, i onda se udala za idealnog muza. :)) Pedera. I stvarno oni jesu idealni. Ne tuku, ne galame, ne piju, ne kurvaju se s zenama, donosi cijelu placu doma, dobar je s mojim prijateljicama nije ljubomoran na njih. Ne broji koliko sam novaca potrosila, ne petlja se u odgoj djece, sve sto ja kazem to je tako. Pa sto ja zelim vise. On je peder, inace bi bio pijanac, tukao bi me, bio bi ljubomoran, tukao bi djecu i nametao svoje misljenje, kurvao bi se s mojom prijateljicom, ili mi nebi dao mrdnuti. Njega to nista ne smeta, a mene smeta sto je on peder, i jebe muske. Uf, zajeban je taj zivot.

- 04:28 - Komentari (19) - Isprintaj - #

srijeda, 15.03.2006.

Sto da kazem? Pricala sam danas s njegovom mamom. Ona jos i dalje misli da on nije peder. Nego ga opsjeda sotona. :)) Je, sotona i jebaci preko weba, tj. trenutacno ima nekog stalnog. Ja nemam srce da joj kazem sto on u stvari radi. Zena je odgojena strogo u katolickom duhu, polagala je ogromna ocekivanja u svog sina, bio je perfektan, i sada je jos svima osim meni i djeci. Mi smo najvise kaznjeni njegovim pederlukom. On je stvorio familiju, i sada je fino unistava, mene i moje zivce sa svim sto on cini kako se njemu svidi. Jer ovo nista nije moj izbor.

- 02:51 - Komentari (4) - Isprintaj - #

utorak, 14.03.2006.

Situacija je za sada mirna, gosti su nam jos u posjeti. Svi se pravimo da zivimo normalnim zivotom. Bas mi ovo pase, praviti se kao da je sve u redu. Sto ce se desiti kada gosti otidju i kada se opet moram suociti sa stvarnoscu da je muzu biti draze sa svojim pederima nego sa svojom familijom?

- 01:36 - Komentari (5) - Isprintaj - #

četvrtak, 09.03.2006.

Situacija se malo smirlila, dosli su nam gosti u posjet. Pa moj muz vise vremena provodi doma. Hvala Bogu, jer stvarno je bilo naizdrzljivo. Eto, doslo malo sunca u moj zivot. SVe izgleda idealno. :) za nase goste.
Strasi me to kada otidju gosti kakva ce mi onda sranja prirediti taj moj muz peder. Sto ti je zivot, malo ti je dobro pa onda grozno, i tako nakon svake kise dodje malo sunca.
Djeca su dobro, oni su jos mali pa nista ne kuze. Stvarno ne znam kako ce oni prihvatiti da im je otac peder i da se jebe s muskima. Kakve ce to ostaviti posljedice na njihovu psihu? Ili ce njima biti jedino bitno da se mi brinemo za njih.
Moja djeca su mi sve sto imam u zivotu, zelim im reci i pokazati da je svijet lijep, da su sretni jer su zdravi i imaju zivu majku i oca. DA ih volim najvise i da se svaki dan molim za njih da znaju u buducnosti u svom zivotu napraviti pravi izbor. Da znaju sto je dobro a sto lose.
A hoce li sve to biti dovoljno da oni budu sretni i ne iskompleksirani s nebitnim stvarima. Moj zivot s njihovim ocem ( koji se prije 2 godine odmetnuo u pedere ) a prije toga je zivio normalan zivot heteroseksualnog muskarca je moj izbor. MOgu ga ostaviti i otici, i sto onda? Pa ja jos tu svoju budalu od muza volim. Jeli moguce da se on opet konvertira u heteroseksualce? Ili ja zivim u bajci?

- 01:56 - Komentari (3) - Isprintaj - #

subota, 18.02.2006.


Osjecam se iscrpljeno. Moram se poceti baviti nekim pametnijim stvarima, nego poslom svoga muza pedera. Neka jebe i neka se jebava s kim hoce. Ja cu zivjeti kao da sam zena nekog mafijasa. Praviti se da nista ne znam, uzivati u blagodatima zivota i voditi svoje brige. Neka ga jebu jebaci uzduz i poprijeko.
Djeca evo uzivaju, muz radi, a ja cu fino citati neku knjigicu. MOram iz ove situacije uzvuci najbolje za sebe i svoju djecu. A muz neka zivi svoj zivot a mi cemo svoj. Zivot perfektne familije, gdje je otac cesto na sluzbenom putu :))

- 00:38 - Komentari (5) - Isprintaj - #

petak, 17.02.2006.

Citam bas komentar i mislim se i ja bih voljela da ovo nije istina. Da mi muz nije peder. Znam da nisam jedina koja je udana za pedera, ali nisam nikada mislila da ce moj muz biti peder. (moj princ na bijelom konju voli muske :))
Bas sam neki dan citala o Brockback Mountain, i oni tipovi su bili ozenjeni. Znam da nisam jedina ali boli. Na neki nacin mi je draze da me vara s muskima, zene mu nebih oprostila. A opet sve je to varanje i jebancija. Valjda mi je to sve toliko neprirodno da me vara s muskima, da je meni njega zao. Blesavo.

Primjetila sam da se puno bolje osjecam od kada imam blog. Ovo je prvi put nakon dvije godine da ovo izbacujem iz sebe.Hvala vam svima.

- 01:11 - Komentari (6) - Isprintaj - #

četvrtak, 16.02.2006.

Ja jos nisam dovoljno jaka da se suocim sa stvarnoscu. Da svi saznaju da mi je muz peder, da se jebava okolo i da ja jos sve to znam.
Boli me, a opet ne mogu to nikome reci. A ne mogu ga niti istjerati iz kuce. Djeca i ja smo ovisni o njemu financijski. Djeca ga strasno vole, on je dobar otac. Nista nam ne fali, osim sto je on peder i jebe okolo pedercine. Kako se suociti sa stvarnoscu?

- 05:23 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2007  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
udana sam za pedera