Novinar Istine

subota, 29.03.2014.

Putin- diktator ili iskreni vođa Ruskog naroda??



Putin- diktator ili iskreni vođa Ruskog naroda??

Nakon pripojenja Krima Ruskoj Federaciji podrškom stanovnika i referenduma koji je prošao očekivano lagano mnogi svjetski mediji su počeli Vladimira Putina prikazivat kao diktatora ruskog naroda.Čak su toliko daleko i bezobrazno bez srama krenuli udarat po njemu da su ga počeli uspoređivat sa Hitlerom , a ruski narod s nacističkom Njemačkom. Putin je zadnjih par tjedana u fokusu svih mass-medija i glavna tema.Kada sam malo pregledao te tzv. medije svi večinom ga uspoređivaju s Hitlerom i nazivaju ga diktatorom ruskog naroda.Kakav je to diktator, čovjek kojeg podržava više od 70% ruskog naroda.Narod pokazuje volju i mišljenje i realnu sliku Putina, a to je da je on istinski vođa Ruskog naroda.

Takvi tekstovi su velika uvreda ne samo ruskom narodu, nego i svakom zdravom i pametnom čovjeku. Uspoređivati današnju Rusiju s nacističkom Njemačkom je velika uvreda i sramota ruskom narodu koji je imao ogromne ljudske gubitke u 2.svjetskom ratu s preko 23 milijuna ljudskih života.Isti taj ruski narod je donio prevagu u tom ratu velikim bitkama u kojim su mnogi dali svoje živote ne samo za slobodu vlastite domovine nego i cijele Europe od nacističke Njemačke.

Zato pozivam sve tzv. novinare koji sebe nazivaju novinarima, a zapravo su obični lutkari da prestanu pisat takve sramotne tekstove. Jer to je uvreda za svakog pametnog i normalnog čovjeka koji zna ljudsku povijest. Redom to govorim i našim novinarima iz Index.hr i ostalih hrvatskih ali i susjednih medija u regiji da ne pišu takve sramotne usporedbe ruskog naroda i Putina sa nacističkom Njemačkom i Hitlerom.


Autor: D.P

- 13:10 - Komentari (2) - Isprintaj - #