Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
JA SAM TITOV PIONIR

JA SAM TITOV PIONIR

srijeda, 25.03.2009.

Tudi tukaj je Slovenija II

SLOVENIA Pictures, Images and Photos

Drage drugarice in drugari!!!

Ponovo post o problemima koje imamo sa bračom Slovencima, naravno, na slovenskom jeziku. V bistvu nimam problema s bratjom Slovencima, Slovenci že imajo problem z nami, vsaj kar zadeva reševanje nekaterih nerešenih vprašanj.
Naim, nema toliko glupe in lopovske države kak ker je zemlja Hrvatska. Brač Slovenci nam ne vjeruju. Slovenski uradniki so večkrat rekli, da Hrvatim in Hrvaškoj, da ne verjojo, vsaj ne z besedo, saj je očitno, da je vsak dogovor, Hrvaška prekršila in logično da nam ni imeti brat (v tem primeru Slovenije) ne veruje, tudi kadar govorimo resnico. Smo ljudje, s kime preprosto ne bi smela imeti službo, in ni nam verovati in Slovenci tisto verjujo. Zato se uporabi najboljša metoda pri nas vedno padla - veljavnost.
Kljub vsem ker nam bratja Slovenci ne veruju, in so bile v preteklosti večkrat ko opekarsko imel zaposlitev pri nas, in so še vedno dobra za nas in naših storitvah delu.
Blokirajo nam put v EU in NATO, pa še mi idioti nismo zavesteni koliko storitvo nam delajo. Zato ker država koja imeje najmanj polovico svojega gospodarstva uniči, in je mnoge delavce otjerala na cesto brez plaće in dostojnih pogojih in je zelo kruta in mačehinski nastrojena z njenimi državljani nikako nije za EU. Slovenci tudi veju tisto in nam hočejo zmagati. Hočejo da budemo dobri kao oni. Bogati, kulturni, uspešni in da skrbimo za svoje delavce, da je dobro.
Namesto, Slovenija za svojo dobroto naletel na zamere in nešteto noži v hrbet in podmetanja, ki res edino primerno za nas.
To je vsekakor more, kot tudi številne druge manjše težave. Slovencev nas bolj v letih zaprosi en majhen košček, majhen hodnik, in mi ne dajejo đubrad. Hudiči smo mi. Namesto, da mislimo z njih kak njihovi sosedje in prijatelji ter jim v prihodnosti razvojne agende in da ih prepričamo da budejo in tam za nas, če je potrebno, mi im zabimo nož v hrbet. Kot nagrado, so še vedno dobra za nas in nam pomagajo, da se namesto nas sjebu kak zaslužimo. Zato tako dobre sosede lahko samo mi imamo, ampak to sranje in đubrad lahko spet samo samo mi.
Torej, jaz in moji tovariši iz pogodbenice, za toplo upamo, da tudi drug Pahor če lako naguziti Sanadera in sjebat ga brutalno, in da bi videli, kako je, ko nekdo naguzi.
Drug Borut Pahor

Za konec malo pesme in veselice, ljubljanski tranvestitski trio "Sestre" z pesmom "Samo ljubezen", Eurosong 2002, Tallin, Estonija.....

in lepe Slovenke koje pevajo uz domačo glazbo bratje Srba


ŽIVIO DRUG BORUT PAHOR IN DAO BOG DA ZELO NAGUZI SANADERA IN CELO NJEGOVO VLADO!!!!!!

ŽIVELI TITO IN JUGOSLAVIJA!!!!!!!


- 20:33 - Komentari (18) - Isprintaj - #

petak, 20.03.2009.

Stvari protiv kojih se borimo

Drage drugarice i drugovi!!!!

S obzirom na to kako ja i moja Partija pripremamo preuzimanje vlasti, donosimo nekoliko stvari protiv kojih čemo se boriti, na veliko zadovoljstvo naših naroda i narodnosti.

1. Religija, katolička crkva i krščanstvo - ovo je jedna od prvih stvari koje su na našoj listi za odstrel. Krščanstvo je jedno najobičnije zlo, govno i smeče koje je dugo vremena, bar 2 tisučlječa čovjeku stvaralo averziju prema prirodnom i odvračala ga od toga. Krščanstvo i crkva, posebno katolička, među ljudima je širila strah i zaglupljivanje, s time da su posjedovali veliko znanje, pismenost i knjige, ali to su zadržali samo za sebe i nije im palo na pamet to dijeliti sa sirotinjom i kmetovima, da se slučajno netko od njih ne bi počeo služiti glavom i ustao se protiv crkvenog nauka. Pametnih i mudrih svečenika je u povijesti bilo, međutim rijetki su i uglavnom bi završili na lomačama (Erazmo Rotterdamski, Jan Hus). Nadalje, crkva je u povijsti širila neznanje i praznovjerje, poticala križarske ratove i istrebljenje neistomišljenika, a svojom pojavom zauvijek je zatrla antiku kao društvo znanja i kulture, užitaka i lijepih stilova gradnje. Crkva je isključivo odgovorna za širenje kuge Europom kroz stoljeća, kao i uvođenje financijske pomoći siromašnijima koji su to vraćali uz velike kamate - danas poznato kao banke.

2. Fašizam - največe zlo uz krščanstvo koje ubija ovaj svijet. Ispada da je fašizam pobijeđen 1945. godine, no to nije tako. Tako bi trebalo biti, no zvijer je cijelo vrijeme stajala ovdje pritajena, posebno se pokazala nakon smrti velikih komunističkih vođa. Osim što svijetom nerede izazivaju bande neonacističkih klinaca, u svim je društvima prisutan legalan fašizam koji nam dokazuje da nažalost nismo svi jednaki i da nemamo jednaka prava. Posebno je taj problem istaknut u našoj zemlji kroz loše zakone koji za neke predviđaju više, za neke manje, nekima daju velika prava, nekima ne daju uopče.
Kod nas je posebno prisutan problem ustaškog otrova, imbecilne omladine koja je debelo izmanipulirana lošim udžbenicima iz povijesti, kao i javnim spodobama koje svoj ustašluk i fašizam i ne skrivaju (Lučička i Schwartz). Da je pravde u ovom društvu, dotični bi več odavno bili strijeljani ili poslani na prisilan rad, znamo da drug Staljin ne bi puno dvojio oko sudbine takvog gnoja.

3. Nogomet, navijači, nogometni klubovi - ovo ovdje leglo je lopovluka i vandalizma. Klubovi obvljaju milijunske transfere svojih igrača u druge klubove i vrše još mnoge mutne poslove. Iz gradova i države vuku silan novac, koji se troši netransparentno i pere se. Istodobno u ovoj glupoj usranoj državi barem polovicu stanovništva čini bijeda i sirotinja. Navijači tih klubova su jedna najobičnija vandalska stoka koja ne zna ništa nego razbijati javna dobra i udarati (pa čak i ubiti!) slabijeg od sebe i za to uglavnom prolazi nekažnjeno. Taj je problem godinama prisutan, a navijači često iskazuju svoj nacionalizam i netrpeljivost prema drugim narodima uzvikujuči povike mržnje na susretima. Radi se o retardiranoj glupoj omladini čiji je životni cilj jedino biti niškoristi i na tuđoj grbači, a očito je da im doma sjede retardirani i glupi roditelji koji im to sve dozvoljavaju umjesto da ih pošalju radit.

4. Organizirani kriminal - ilitiga mafija. Društvo u kojem živimo več kojih 18 godina otkad je ovaj imbecilni narod odbacio komunizam i socijalističko samoupravljanje, uvukao se tumor zločudnih proporcija i na živo ga izjeda. Država je sva kriminalna i kriminalizirana, njome vladaju i vode je kriminalci, upravljaju velikim poduzećima, vode državnu upravu i javne institucije, uglavnom jebu nam mater kako se sjete. Obračuni među mafijom česti su, kao i kolateralne nedužne žrtve kao rezultat obračuna među mafijom. Policija koju imamo zakurac je i ne radi kurca i umjesto da se bavi takvima, bavi se onima koji se usude nešto prisrat protiv velikog übersturmanpremijera nedodirljivog Horvatbaši Sanadera na fejsu.

5. Truli kapitalizam - kao šečer na kraju, zlo koje je mnoga druga zla povuklo sa sobom, koje uništavaju život običnog čovjeka je truli kapitalizam koji vlada našom državom i protiv kojeg čemo se boriti posebno i predano i nečemo popustiti, pa makar nas sve pobili. Oteta poduzeča moraju se nacionalizirati i vratiti tamo gdje su do 1991 i pripadala - radnicima. Ponovo uvodimo radničko samoupravljanje. Domače kapitaliste čemo staviti u lance i okove i sve ih sterati na prisilan rad jer su velika večina od njih zapravo najobičniji lopovi i mafijaši, dok čemo strane kapitaliste fino potjerati nazad odakle su došli. Naša privatizirana poduzeča pripadaju samo našim radnicima i nikom drugom jer oni su temelj naše borbe protiv kapitalističkog gnoja.

Za kraj, naš omiljeni drug Marilyn Manson na jednom od svojih koncerata pokazuje svoje mišljenje o krščanstvu - na pozornici pali bibliju, looolčina :)))))))
Bravo druže Manson, svaka ti čast i dođi nam opet! party


ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!
ŽIVJELO BRATSTVO I JEDINSTVO!!!
SMRT FAŠIZMU, SLOBODA NARODU!!!!

- 18:59 - Komentari (20) - Isprintaj - #

petak, 13.03.2009.

Mirjam Švaljek, 1986-2007

Drugarice i drugovi, ovaj post odlučujem posvetiti svojoj brutalno likvidiranoj sugrađanki koju sam osobno poznavao i čiju obitelj također osobno poznajem.
Tu nesretnu djevojku na današnji su dan, prije dvije godine, 13. 03. 2007. ubila tri degenerika, mamlaza i najobičnijih kurvinih sinova iz apsolutno nikakvog razloga i da je pravde u ovoj državi bili bi več odavno sva trojica bili na živo spaljeni na lomačama.
Po rječima mojeg druga Alice pravda za takve tipove bi bila udovoljena jedino ako bi im se nasred glavnog gradskog trga javno oderalo kožu, objesilo ih se za jaja i ulilo im se rastaljeno željezo u guzicu.
No, s obzirom na to da je moj drug dobar i milostiv čovjek, takva pravda bila bi preblaga i prebrza, a kako ja nisam tako dobar čovjek kao on, smatram da takvim jebenim imbecilima, idijotima prokletim pičkastim smrdljivim đubretarima treba suditi na malo žešči način. Posebno zato što su dvojica od njih osuđena na mizerne i sramotne kazne od 6 i 8 godina, što znači, ako je suditi po praksi hrvatskog pravosuđa, da bi se dvojica krebila na slobodi mogla nači za koju godinicu uz dobro vladanje.
Osim što smeča treba da popljujemo na sve moguče načine, treba svakako na njima eksperimentirati za dobrobit medicine i znanosti, ili ih lagano peckati u nekoj jakoj anorganskoj kiselini, ispitivati izdržljivost organizma nekim jakim otrovnim korozivnim plinom ili ispitivati sve učinke gama radijacije na živo tkivo. U obzir mogu doči i batine, težak prisilni rad, gladovanje, smrzavanje, utapanje ili na živo rezanje nekim tupim predmetom.
Definitivno ogromnu krivicu igra i ova glupa hrvatska država koja nimalo ne ulaže u edukaciju mladeži o nenasilju i toleranciji od malih nogu, a o prevenciji ovisnosti da ne govorim. Nesposobna policija apsolutno ništa ne čini da se lopove, kriminalce i ostale gadove pohvata i pozatvara, a glupi suci i ono malo pohvatanih stavljaju na sitnogodišnje robije uz mogučnost pomilovanja za uzorno ponašanje. Zato ja ovu državu ne volim.
Veliku krivicu igraju i mediji, koji su gore pričali o nesretnoj Mirjam nego o prokletim krvnicima koji su je tako brutalno likvidirali i na taj način nacija je o pokojnici stekla gori dojam nego o počiniteljima. Jedina je istina da je Mirjam bila fina, dobra, draga i simpatična djevojka predivnog osmjeha i zrelih stavova i razmišljanja puna optimizma i vjere u život i ljude koja se gadovima ni na koji način nije zamjerila osim što se našla na krivom mjestu u krivo vrijeme.
Stoga se nadam da če pravda te manijake ovako ili onako stiči.
NEKA JOJ JE VJEČNA SLAVA.

- 06:10 - Komentari (22) - Isprintaj - #

nedjelja, 08.03.2009.

Naš Tito!

Drage drugarice i drugovi!!!!!

U posljednje vrijeme svjedoci smo stravičnog pljuvanja po liku, djelu, imenu i časti našeg voljenog Maršala Tita.
Pojedini mediji, tiskani, elektronski, fejs, blogovi - obiluju mediokritetima koji bez apsolutno ikakvih dokaza na dušu našeg Mršala svaljuju krivicu za pojedine zločine koje su učinili pojedini zli ljudi u poratnom vremenu 1945. godine.
S obzirom na to da smo mi Titovi pioniri i da mi znamo pravu istinu i da nama oči ne može nitko zamazati, čvrsto stajemo u obranu našeg druga Tita i nečemo dozvoliti nikome da ga blati.
Naš vođa je bio dobar i plemenit čovjek koji je bio humanist i koji je volio ljude, stoga nikako ne može biti odgovoran za zločine koji su se dešavali. Zapravo, riječ je o velikom ustašluku i fašistizaciji medija u zadnje vrijeme koji sve čine kako bi oblatiti Tita i komunizam.
Takve stvari uglavnom pišu pojedini svećenici katoličke crkve poput ovog i pojedini propali povjesničari, ljaga i sramota svoje struke poput ovog.
Prema tome, popovi i potkupljeni povjesničari su zapravo upitan izvor pravovaljanih informacija jer znamo kako su plačeničke duše i popovi bili u komunizmu - manji od makova zrna.
Pozivam sve drugarice i drugove da ne nasjedaju profašističkoj propagandi koju prodaju fašisti i katolička crkva, a uspomenu na Maršala da i dalje čuvamo lijepo i dostojanstveno.
Pojedinim vođama propagandne mašinerije koja pljuje po našem dobrom Maršalu preporučujem da pročitaju koji pametan povijesni članak, kao egzaktno znanstveno djelo, a propalim povjesničarima da prouče djela i publikacije pravih znanstvenika koji su priznati u svijetu i koji su predstavnici struke u pravom smislu riječi, poput Prof.dr.sc. Ive Goldsteina i Prof.dr.sc. Tvrtka Jakovine.
Meni i mojim drugovima ipak nikakvi članci ne trebaju, jer mi znamo kao što rekoh pravu istinu. A istina je ta da je drug Tito ljudima davao poslove, plaće, stanove, zdravstveno, socijalno i sve vrste sigurnosti, da je neizmjerno volio ljude, djecu i životinje i da je na sve načine štitio malog čovjeka od svih vrsta društvenih truleži, kapitalizma, fašizma, klerofašizma i da je širio bratstvo i jedinstvo, a narodu poručivao da štuje bratstvo i jedinstvo kao "zjenicu oka svoga". Takav čovjek nije mogao biti loš ni zao, niti je mogao biti odgovoran na bilo koji način za pojedine zločine. Kao svaki veliki čovjek, drug Tito ima svoje ulice i trgove diljem Hrvatske, a bogami i drugih republika nažalost bivše SFR Jugoslavije što je očit dokaz njegove dobrote i poštenja. Kao takav, čist je ko suza i čvrst kao stijena i nema tog desničara koji če ga srušiti sa spiska zaslužnih ljudi za nas i našu državu, a i šire, ma koliko se trudili i srali protiv njega.

Maršal Josip Broz Tito je bio dobar, pravedan i pošten čovjek i nitko nije pošteniji od njega.

OVO JE SVE MARŠAL TITO IZGRADIO
Velesajam
avenija dubrovnik Pictures, Images and Photos
Mamutica Travno
Mamutica Pictures, Images and Photos
Mostovi preko Save
Jadranski most Pictures, Images and Photos
Jadranski most Pictures, Images and Photos
Zagrepčanka
Image and video hosting by TinyPic

... I JOŠ MNOGO TOGA ALI BLOG JE ZA TO PREMALI. ZATO SMO MU VJEČNO ZAHVALNI.

ZA NAŠEG VJEČNOG I VOLJENOG MARŠALA TITA.
Image and video hosting by TinyPic

NEKA MU JE VJEČNA SLAVA!!!!!

- 18:35 - Komentari (14) - Isprintaj - #

petak, 06.03.2009.

Mi smo Titovi pioniri u borbi sa desničarskim kopitarima

Drage drugarice i drugovi!!!!!

Izvještavam narod o zabrinjavajučem porastu broja narodnih neprijatelja koji pljuju Jugoslaviju i Tita, komunizam, bratstvo i jedinstvo, jednakost, poštenje i pravdu, te izvikuju uvredljive parole i podržavaju klanje nevinih. Tu spadaju razna desničarska govna, kao i hrpa klerika i inkvizitora.
Neki od novijih i vrlo opasnih narodnih neprijatelja su:
ispljuvak koji misli da svojim blogom može konkurirati ovom, tovarsko đubre, propala izdrkotina koji smatra da braču Srbe treba istrijebiti, te jedan klerik, klerofašist i inkvizitor koji se petlja u politiku i sere protiv Tita i Jugoslavije.

Naravno, ja i drugovi možemo svim navedenim govnima nagovijestiti da im se polagano bliži kraj jer nečemo trpjeti i tolerirati njihovo neprijateljsko i protunarodno djelovanje. Naša komunistička propaganda je u punom jeku, jači smo i organiziraniji nego ikad i to moram sa ponosom utvrditi. Organizirali smo se u jaku ćeliju i desničarski papkari nemaju apsolutno nikakve šanse protiv nas. Svim snagama trudit čemo se da ih, blago rečeno, steramo u kurac. Osim mene, sa fašističkim, ustaškim, kleričkim i ostalim izmetima bore se i ovi drugovi: Red Polux, izrazito požrtvovan drug, moj partijski drug Borac kojeg trenutno nema, drug Cumme iz Beograda također partijac, te najnoviji blog-drug drug Antifašist, mrzitelj fašizma.
Eto, desničarska i kapitalistička govna imaju se sad čega bojati kad vide koliko nas je i koliko smo jaki i brojni, a bogami i organizirani. Mi smo zapravo svi pravi Titovi pioniri i kao takvi drugu Titu smo dali zakletvu i od toga nema odstupanja, ni za milimetar.

Nadalje, ja i drugovi dajemo punu potporu i podršku drugu Pijancu, koji nažalost razmišlja da ukine svoj blog. Ja i drugovi smo poprilično odlučni u stavu da nikakvo gašenje bloga ne dolazi u obzir. Drug Pijanac iznerviran je i ljut zato jer ga pojedini gnojni iscjetci, smradovi i gnjusevi pljuju i vrijeđaju samo zato jer je on veči intelektualac od njih. Najglasnija po tome što pljuje druga pijanca je ova čmarna uraslina. Ista vrijeđa i pljuje druga Pijanca jer je bolji čovjek od nje, bolje intelgentniji, pametniji i školovaniji. Ne daj se druže Pijanac, jer ako ugasiš blog oni pobjeđuju, a ovako neka crknu od bijesa i ljubomore! I naravno, javi se nama ako te tko zajebava, mi čemo sve učiniti da ga dobro poseremo.

Ima toga još, otkrio sam kako ovaj blog ima svoje tajne obožavatelje i podržavatelje koji se ne usude to ovdje reči. Riječ je o ovom blogu, tj. autorici. Dotičnoj se zahvaljujem i nadam se da če koji put navratiti i podržati nas i direktno. Na blogu druga Pijanca rekla je da ja i moja grupica (gore linkovani drugovi) na neki način imamo pravo da pljujemo klerike jer kulturniji rječnik ne razumiju. Svakako je u pravu, jer iz priloženog se vidi slučaj druga Pijanca. Što je on kulturniji, bolji i elokventniji, to ga se više sere, pljuje i zabija mu se nož u leđa. A to mu upravo rade oni koji su veliki vjernici. Baš zato - fucking glupi veliki vjernici i katolici, nabijemo vas na kurac ja i moji drugovi.

I za kraj. Ovaj blog zabranjen je za anonimce. Zbog toga, otvorena je posebna Služba i ured za odnose s javnošču. Svi anonimci, a i oni registrirani, koji nisu zadovoljni onim kako i što pišem, mogu se javiti ovdje. Jamčim da če autor tog bloga, svakome tko nečim nije zadovoljan, vrlo brzo uputiti odgovor kakav ga slijedi.

Image and video hosting by TinyPic

Naša zastava
Image and video hosting by TinyPic

Naša domovina


Naš voljeni Maršal Tito


ŽIVJELI TITO, PARTIJA, JUGOSLAVIJA I BRATSTVO I JEDINSTVO!!!!!!!!!
SMRT FAŠIZMU, SLOBODA NARODU!!!!!!!!!!!!!

- 20:30 - Komentari (23) - Isprintaj - #

četvrtak, 05.03.2009.

56. objetnica smrti druga Staljina

Drage drugarice i drugovi!!!!!!

Na današnji je dan od posljedica moždane kapi umro Veliki Generalissimus, drug Josif Visarionovič Džugašvili Staljin.

Oko smrti tog velikog čovjeka do dana današnjeg postoje mnoge teorije urote, a ima ih više.
Jedna od najzanimljivijih je ona koja govori o eventualnoj umiješanosti njegovih bližih suradnika u njegovu smrt. To je lako moguće, s obzirom na to da su mu ti isti suradnici godinama smještali, podmetali i da ga povijest i dan danas nepravedno smatra velikim negativcem. U to društvo svakako spadaju Vjančeslav Berija i Nikita Hruščov čiji potomci danas priznaju kako su im očevi govorili da su bili presretni jer je Veliki Generalissimus pravovremeno umro. Jer da nije, tko zna u kojem bi gulagu završili (s pravom!).

S obzirom kako sam ja jedini staljinist u svojoj Partiji, ne bi imena svojih drugova uvlačio u ovo.

Ali činjenica je i ostaje, ma što lažni povjesničari ljudima i djeci u školama plasirali - drug Staljin bio je čovjek koji se od svojih ranih dana borio protiv klera, feudalizma, kapitalizma, nacizma i pri kraju života lože koja je kriva što ga povijest pljuje, iako je pobijedio Hitlera i Evropi i svijetu donio mir i demokraciju. Borio se za običnog čovjeka, radnika, intelektualca i seljaka, a prema kriminalcima i lopovima je bio izuzetno okrutan kako je i red. Što bi mi u Hrvatskoj dali da sad imamo vođu poput velikog Kobe, da nam Hrvatsku dovede u red, uvede pravdu i poštenje? Takve stvari ipak imaju neizmjernu vrijednost.

Kriminalce, lopove, fašiste, desničare, ustaše, mafijaše i ostali ološ, šljam, bandu, bagru i govna kakvi nažalost vladaju Hrvatskom i konstantno uništavaju život običnog čovjeka, drug Staljin bi drage volje i bez puno razmišljanja poslao na strijeljanje ili duge zatvorske robije sa prisilnim radom.

Nažalost, veliki Maršal Tito i jugoslavenski komunisti su u to doba bili veoma posvađani s drugom Staljinom i Sovjetskim savezom. Međutim, krivica tu spada na pojedine članove (domaće izdajnike u vlastitim redovima!) koji su namjerno sjebali prijateljstvo dvojice velikih vođa, pod utjecajem zapadnog imperijalizma i stoga ih ne treba uopće smatrati komunistima već stranim plaćenicima.

Zbog svega navedenog izuzetno cijenim lik, djelo i osobu velikog druga Kobe, Sosa, odnosno Staljina i živim u nadi, vjeri i ufanju da će se jednog dana roditi i doći na vlast čovjek njegove karizme i svijetu ponovo donijeti poštenje i mir, radnicima tvornice i samoupravljanje, a kapitalističkoj i fašističkoj ološi smrt.

Veliki Generalissimus, Koba "Čelični" Staljin

Image and video hosting by TinyPic

NEKA MU JE VJEČNA SLAVA!

- 00:01 - Komentari (13) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 02.03.2009.

Povratak

Drage drugarice i drugovi!!!!!!

Neko vrijeme me nije bilo ali vratio sam se i ponovo moram reči da ja ni drugovi nečemo stati dok ne pobijedimo narodne neprijatelje. Ponovo čemo haračiti po njima i nečemo imati milosti.

Nadalje, dobio sam i neke nove neprijatelje koji se čak usuđuju otvoriti nekakav antiblog ovome. Sve u svemu, jadni su i bijedni i brutalno čemo ih proganjati.

Za kraj, za moje drugove, lagani podsjetnik na jedna lijepa vremena kojih nažalost više nema. Jedna i jedinstvena, prava Jugoslavenka, Lepa Brena.



ŽIVJELA JUGOSLAVIJA!!!!!
ŽIVJELO BRATSTVO I JEDINSTVO!!!!!!
ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!!!!

- 23:56 - Komentari (16) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< ožujak, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Siječanj 2010 (1)
Prosinac 2009 (1)
Srpanj 2009 (1)
Lipanj 2009 (1)
Svibanj 2009 (6)
Travanj 2009 (10)
Ožujak 2009 (7)
Veljača 2009 (7)
Siječanj 2009 (11)
Prosinac 2008 (3)
Studeni 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Društveno neprilagođeni pripadnik tvrdolinijaškog komunizma/staljinizma

  • Za sve komuniste, protivnike fašizma, obožavatelje lika i djela Druga Staljina

    LINKOVI ZA LAŽLJIVA KAPITALISTIČKA GOVNA

    Blog.hr
    Forum.hr
    Monitor.hr
    Dnevnik.hr
    Index.hr

    Photobucket
    Luka Ritz (1990-2008) - žrtva kukavičkog premlaćivanja.
    NEKA MU JE VJEČNA SLAVA!

Moji dragi partijski drugovi, borci za običnog čovjeka, protivnici fašizma, kapitalizma i crkve

Nepartijski drugarice i drugovi

Narodni neprijatelji i ostali štetni elementi kojima ćemo suditi kad preuzmemo vlast