nosko against women

28.03.2007., srijeda

It's aliveeee

Eto ga opet... Nakon izgubljenih lozinki i mnogo,mnogo,mnogo dana i komentara i pitanja i savjeta...nadjoh lozinku...hehehehe...

I to taman na danasnji dan kad sam nacuo neke komentare boraca za žemska prava sa druge godine... Citiram: "Ponižavajuće je vidjeti ženu u reklami u topiću..." AE!!!??? Vjerovatno je mislila na nas nekolicinu šovinista koje vežemo žene za sudoper i tako slično... Hellou.... Emancipacija je već izvršena... Imate pravo glasa, ženite se izmedju sebe i čak neke mlate doma muževe...A i da nema žena u topiću, koji k.... radi ta reklama uopće...dokazano je da sex prodava.... A uostalom... koji postotak žena radi na fizikali? (Nikša excluded)... Da mi možemo preuzeli bi čak i teret trudnoće da možemo pa da vidimo kako bi vi nama trčali u tri ujutro po komadić čokolade sa keksima samo zato jer mi to taj trenutak želimo... Mislim da je vrijeme za novu revoluciju- MUŠKU EMANCIPACIJU!!!
Sad mi zahtijevamo jednakost... Želimo toalet papir kraj pisoara, želimo da vi DIGNETE dasku nakon što ste završili, želimo da vi preuzmete ulogu kavalira, mi ćemo biti lijepi i fotografirat se jedan dan za pare koje ćete vi zaradit u 3.14godina, nas neka malo razumiju kad imamo PUS (predutakmicalni sindrom)::: SMRT FAŠIZMU, SLOBODA MUŠKARCIMA!!! I rest my case... No vjerovatno ništa od toga (i onda mi ločemo bezveze)... Odo popit jednu... Živili....


Nosko has spoken.... and he's back....
- 18:59 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< ožujak, 2007  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

03/2007 (1)
07/2006 (1)
06/2006 (2)
05/2006 (2)
04/2006 (5)
03/2006 (10)
01/2006 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Zanimljivosti...

Povremeno i nešto pametno...


Jedan indijac drži rekord u najdužim dlakama iz uha (15-ak cm)... Dosada je rekord držao jedan student sa dubrovačkog sveučilišta...Dobro, pa nije kraj svijeta ako padnete s osmog kata. Ili ako na vas naleti jureći vlak kao da ste Kojot iz Ptice Trkaćice, a ne krhko ljudsko biće. Ili vas, recimo, iznenada na nekom proplanku zvekne grom, ili vam teroristi sruše avion pa onda s deset tisuća metara padate u naručje Majčici Zemlji – ne gubite nadu, još postoje izvjesne šanse da se izvučete. Uspijevalo je to ljudima prije vas! Istina rijetkim, ali kako ono kaže narod - zadnja umire nada...


On je sve preživio...


Novinski arhivi prepuni su primjera čudesnih preživljavanja, izvlačenja žive, a često i zdrave glave iz raznih katastrofa i nezgoda u kojima čovjek prema svim poznatim zakonima fizike i antropologije nije imao šanse, ali se nekim čudom ipak spasio. 'Beba plutala niz rijeku u plastičnoj vrećici', 'Zahvaljujući zimi preživio s nožem u glavi', samo su neke od svježijih vijesti takvog tipa.


Snimke spašavanja bebe koja je u plastičnoj vrećici plutala niz rijeku potresla je svijet
Možda niste zamijetili, ali među čudesnim spasenjima dominiraju slučajevi padova s ekstremnih visina. Ima ih toliko da kad ih pregledavate sve odjednom, nakon nekog vremena gotovo da više niste sigurni što je iznimka, a što pravilo. Posebno su nevjerojatni slučajevi u kojima osoba padne s više od pet metara i prođe samo s lakšim ozljedama. Tko zna, možda je 'kvaka' u tome da ne znate što vam se sprema... Kao u slučaju 39-godišnjeg njemačkog mjesečara koji se lani popeo na krov i sa šest metara ljosnuo na travnjak ispred svoje kuće. Pritom nije slomio nijednu kost – njegov noćni let donio mu je svega nekoliko masnica!

Sličnu dijagnozu prije dvije godine izvukao je i Tajvanac Chang Shih-chi. Samo, ovaj 68-godišnji gospodin pao je sa 12. kata, a na putu prema dolje usporavali su ga platnena roleta, električni kablovi i automobil parkiran ispred zgrade. Tajvanska televizija potom ga je snimila kako bez ičije pomoći ulazi u bolnicu.

Ako vas ovi primjeri još uvijek nisu nagnali da postanete gravitacijski mistik, možda vas pokoleba Elisa Levy. Ona je prije dvije godine u Milanu s četvrtog kata pala na plastičnu kućicu za djecu i ostala neozlijeđena. U konkurenciji ranije navedenih letača njen podvig možda i ne bi bio neka senzacija da dotična dama nije imala 102 godine...Najveće brdo u svemiru je na Marsu-planina Olimp visoka je 26000m, a zanimljivo je da je 20 puta šira nego viša...(znam i neke žene što su se ugledale na nju...)

Jedan je finac 2001. godine zavezao konope oko ruka, a drugi kraj je bio svezan za avion u polijetanju...
Taj (inteligentni čovac ga je uspio zadržati 54 sekunde...wau)
P.S. Mi iz anonimnih izvora saznajemo da je poslije mogao stoječki sam sebe škakuljat po tabanima...

Linkovi