SIMSI 2

četvrtak, 17.04.2008.

THE SIMS 3

Hvala na predlozima. IOvaj post ču napisat na brzinu tako da na ona komentara možda neču stić odgovorit. Ovaj tjedan i onda još dva imam na miljune testova tako da neču moč doć na blog.Konačno sam dobila novi dodatak The sims 2 free time .Onda sam još čula da če doč The sims 3.
Super. Jedva čekam. Baš me zanima kako če to izgledat. Nešto sam uspjela nač pa ču podjelit sa vama. Izači če oko četvrtog mjeseca u 2009. Po slikama izgleda da če biti zanimljiva igra . Bolja od The sims 2 ali možda i neče ali više mislim da če biti bolja ( naprednija ).

Evo slike :
(ove prve i druge su sve od The sims 3 a za treče neznam.)







ZA SLJEDEČI POST 100 KOMENTARA!!!!

- 22:21 - Komentari (98) - Isprintaj - #

četvrtak, 27.03.2008.

O čemu da pišem

evo poslje mislim da 5 mjeseci opet novi post.Stvarno sorry svima jer nisam pisala nove postove i odgovarala na komentare.Sada kada stignem neznam o čemu da pišem tako da mi plizz dajte koju ideju pa ču napisat novi post.

- 13:26 - Komentari (7) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 07.01.2008.

KONAČNO NOVI POST

Znam da dugo nisam pisala novi post nisam stigla i onda sam bila napisala onaj post o novim simsima a onda mi se trebalo nešto sredit na kompjuteru pa onda opet nisam stigla i evo sada neznam o čemu da napišem drugi post.tako Mi plizzz napišite u komentare što o simsima da napišem.Ako imate pitanja naravno pitajte me u komentarima.

- 19:58 - Komentari (25) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 10.12.2007.

THE SIMS 2 FREE TIME

Dolazi još jedan novi dodatak zove se The sims 2 free time.U ovom dodatku čete se moč bavit sportom,lončarstvom,kulturom i šivat.Moči čete i popravljat aute.Djeca če moč učit plesat i bavit se baletom.Simsi če moč radit svašta za vrjeme slobodnog vremena.

Evo jedan video od the sims 2 free time(slike nisam našla):

- 18:28 - Komentari (40) - Isprintaj - #

petak, 26.10.2007.

ROĐENDAN

Jupi danas imam rođendan konačno sam ga dočekala.Slavit ču ga 24.11 a zapravo ga imam 21.11 joj jedva čekam da ga slavim.Od mame i tate sam dobila novi mobitel i baš je super ima sve kameru i još sve drugo.
Novi post če brzo.

- 16:43 - Komentari (27) - Isprintaj - #

subota, 20.10.2007.

RAZNO

waveZnam da sam obečala da ču u drugom postu napravit post o mojoj obitelji iz simsa ali mi se nije dalo o tome pisat.Stvarno sorry ali drugi put ču stvarno pisat o tome.Ovaj naslov je malo smotan ali nisam znala kakav naslov da napišem.Prvo obavezno u naselju napišite pin :boolProp testingCheatsEnabled true yes

KAKO DA SIMSI ODRASTU PRIJE NEGO ŠTO BI TREBALI?
Naravno kao što sam več napisala morate prvo napisat pin u naselju.Uđete u kuču di je sims koji želite da odraste
a nije još ni blizu odrastanja.Kada ste ušli držite shift i stisnite na simsa koji želite da odraste.Tamo bi trebao pisat izborset to brithday ako tog izbora nema stiskajte more i jednom čete ga več nač.
Kada ste to stisnuli čete vidjet da se tamo di je označena starost simsa ona bjela crta premaknula.

KAKO SIMSU PROMJENIT IME KADA SU VEČ USELJENI?
I za to marate u naselju napisat pin.Držite shift i stisnite na simsa kojem želite promjenit ime.Odaberite spawn ako i to ne nađete opet stisnite more i jednom čete več nači.Pojavit če vam se novi izbori odaberite Tombstone of L and D kada ste to odabrali pored nogu simsa če se pojavit grob.Stisnite na grob i odaberite rename sim pojavit če vam se kvadratič i unutra tamo di piše ime vašeg simsa napišite novo ime.

KAKO UBRZAT TRUDNOČU?
prvo napišite pin u naselju.Onda uđite u kuču di je simljanka kojoj želite ubrzat trudnoču.Kada ste ušli držite shifti stisnite na trudnu simljanku.Odaberite spawn i onda Tombstone of L and D.Pored nogu simsa če se pojavit grob.Stsnite na taj grob i odaberite Speed up my pregnecy.i to je to samo morate još malo čekat i trudna simljanka če rodit.

KAKO DA TEENAGER DOBI DJETE? fino
Isto napišete pin.Onda kada uđete u kuču napišite još jedan pin :AgeSimsCheat on.Stisnite na teenagericu koja želite da ima djete.Odaberite izbor set age i onda adult.Kada ste to napravili držite shift i stisnite na teenagericu onda odaberite spawn i onda tombstone of L and D.Pored nogu simsa če se pojavit grob.stisnite na grob i odaberite Get pregnet With... pojavit če vam se imena simsa sa kojim teenager može bit trudan.Odaberite jednog od tih simsa.Kada ste to napravili opet stisnite na grob i odaberite Speed up my pregnecy.i sada morate samo čekati da se djete rodi i onda opet stisnete na simsa (bez da držite shift)i odaberete Set age i onda Teen.Kada sve to napravite napišite pin.AgeSimsCheat of.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

KAKO DA MUŠKI SIMS BUDE TRUDAN?
Ako želite da vam muški sims bude trudan i dobi normalno djete napišite opet onaj pin u naselju i stisnite na simsa držeči shift i onda odaberite spawn
i ondaTombstone of L and D.pored nogu simsa pojavit če se grob na kojeg morate stisnut i odabrat Get pregnet With... pojavit če vam se imena simsa sa kojim simljan može biti trudan.Odaberite jednog od tih simsa.Kada ste to napravili još samo ako hočete ubrzajte trudnoču.

GROBOVI SA ZLATNIM RUBOM greedy
Grobove sa zlatnim rubom dobite ako vaš sims umre prirodnom smrti i ima aspiration na maximun.Duhovi iz takvih grobova su uvjek dobri.


Ako hočete znati kako napravit vanzemaljca na drugi način idite malo dole i vidjet čete da sam to dodala.bang

- 18:58 - Komentari (27) - Isprintaj - #

srijeda, 17.10.2007.

KONAČNO NOVI POST

Več dugo nisam pisala novi post jer niti neznam šta da pišem.U drugom postu ču pisat o jednoj mojoj obitelji iz simsa ali sada nemogu jer nemam još svoj kompjuter nego posječivam blog preko kompjutera u dnevnom na kojem nemam simse.Jedva čekam da mogu opet igrat simse i još sam si kupila novi dodatak bon voyage.Malo sam ga več igrala kod prijateljice i baš je super.Probala sam napravit kamp ali nisam uspjela,nadam se da ču skužit kako.I još puno toga ne kužim ali ču nadam se skužit.Neznam šta da još napišem u ovaj post zato ciao.
Znam da je ovaj post malo dosadan ali jednostavno nisam znala šta da drugo pišem.

- 19:38 - Komentari (38) - Isprintaj - #

subota, 29.09.2007.

OBAVEZNO PROČITAJTE

mahCiao!Imam jedan problem sutra se selim u novu kuču i onda če mi tata nešto dodat na kompjuter.
Tako da neču moči pisati post i slat komentare dok ne dobim kompjuter nazad.Neznam točno koliko dana neču imati komjuter.Vi mi možete slobodno ostavljat komentare a ja ču vam napisat komentare čim dobim kompjuter nazad.Ovaj post je samo zato da znate da vam neču moč odgovarat na komentare neko vrjeme.tuzan

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 09:23 - Komentari (61) - Isprintaj - #

utorak, 25.09.2007.

RJEŠITE ANKETU

Kada na anketi bude bar pet glasova ču napisati novi post.

O cemu zelite da vam pisem?
O nekoj mojoj obitelji iz simsa
Kako napravit plantsema
Nista od toga napisat u komentare
  
pollcode.com free polls


Anketa je kratka jer nisam znala šta da još stavim u izbor.

- 18:09 - Komentari (16) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 10.09.2007.

KAKO IZSELIT SIMSE

Ovo sigurno večina njih zna ali ne svi (naprimjer oni koji su tek dobili igricu ).
Ovako ima dva načina za izselit simse.

1.način:Kada ste u naselju če vam tamo negdje biti nacrtano neka savijena strelica i nacrtano nešto kao što je nacrtano tamo kada ideš radit novu obitelj.
Stisnite na to i odaberite kuču u kojoj žive simsi koje želite preselit.Onda če vas pitat dali ste sigurni da želite izvadit simse iz kuče.Odaberite ''yes'' i onda če vam se simsi pojavit tamo di imate več neke obitelji napravljene.Stisnite na te simse i stisnite na kuču u koju ih želite preselit.
(Ako je u toj kuči ,di ih želite preselit previše ljudi ih ne možete preselit u tu kuču) (I ako simse izseljavate na taj način možete izselit samo sve koji žive u toj kuči)

2.način:Prvo uđete u kuču di želite izselit simse.Odaberite simsa kojeg želite izselit i stisnite na kompjuter tamo čete dobit izbor i vi odaberete ''fine own place'' kada sims dođe do kompjutera prvo če on nešto tipkat na kompjuteru ,a onda če vam se na ekranu pojavit nešto di morate odabrat da ide sa simsom iz kuče (ako želite da ide sam sims netrebate odabrat niti jednog simsa i stisnite ok ili šta več piše).Kda to napravite ubrzo če doč taksi i odvest simsa.Vratite se u naselje i simsa kojeg ste odabrali da se odseli biti če tamo di su več neke obitelji spremljene.Stisnite na tog simsa i odaberite kuču u koju želite da sims ide živjet.

-ako simsa izseljavate na taj način ,če kada dođe u naselje imat samo 20.000 $

-ako je u kuči di želite odselit simsa več nekoliko drugih simsa ga možete uselit unutra ali ne ako ih je previše

-ako izseljavate na taj način sve simse iz kuče morate prvo izbrisat sav namještaj.


Zapravo ima i još jedan način ali mi se sada neda pisat tako da ču drugi put napisat.

- 16:04 - Komentari (98) - Isprintaj - #

četvrtak, 06.09.2007.

KAKO NAPRAVITI VUKODLAKA

ZA NAPRAVIT VUKODLAKA POTREBAN THE SIMS 2 PETS

sretanDa biste napravil vukodlaka trebate se sprijateljit sa vukom.
Da vam vuk dođe morate imat puno zelenila i drveča,čim više imate toga to če vuk prije doč.Ima puno psa koji sliče vuku ali pravom vuku svjetle oči tako da čete lako prepoznat.Kada se vuk pojavi na vašem zemljištu se sprijateljite sa njim tako da se sa njim igrate i ga katkad pohvalite.Kada sima i vuk postanu prijatelji če ga vuk jednom ugrist i sims če se oko 20 sati počet mjenjat.
Ako želite da vaš sims opet postane normalan idite na telefon i odaberite servise i onda obedience trainer. Od nje kupite za 25$ lyconthropic - B i to popite.Možete to kupiti i od gature (ako imate nightlife).



Free Image Hosting at www.ImageShack.us








- 07:19 - Komentari (37) - Isprintaj - #

nedjelja, 02.09.2007.

MALO VIDEA





- 09:00 - Komentari (13) - Isprintaj - #

četvrtak, 09.08.2007.

KAKO NAPRAVITI VAMPIRA

Potreban nightlife

Za napravit vampira postoje dva načina:

1. NAČIN: Prvo u naselju napišite pin: boolProp testingCheataEnabled true i onda uđite u kuću.Držite stisnuto SHIFT i kliknite na simsa.Dobit cete puno izbora,kliknite na MORE više puta dok ne nađete da piše MAKE VAMPIRE,kada to nađete stisnite i sims če postat vampir.

2.NAČIN:U pola noči odvedite simsa u disco ili negdje.Ako vidite negdje vampira se sprijateljite sa njim i on če vas pretvorit u vampira kada budete dovoljno dobri među sobom.

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-08-14






- 17:35 - Komentari (13) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 06.08.2007.

KAKO NAPRAVITI VANZEMALJCA

eek
U naselju morate napisati pin boolProp testingCheatsEnabled true i uč u neku obitelj
di kupite teleskop.Držite stisnutu tipku SHIFT i stisnite na teleskop ,tamo če pisat izbor DEBUG .... i na to stisnite.Vašeg simsa če odnjest vanzemaljci.Kad se sims vrati če možda ostat trudan a djete če biti vanzemaljac.

(Ako pošaljete ženskog simsa to neče uspjet nego samo kod muških.)
zaliven

- 11:54 - Komentari (19) - Isprintaj - #

petak, 15.06.2007.

MALO ZA POMOČ (PINOVI)

wink Pritisni CTRL-SHIFT-C i otvorit če ti se konzola di napišeš jednu od ovih koda:

Sve napiši kao što ovdje piše !!

Motherlode - 50.000 novca greedy

Kaching - 1.000 novca

setHighestAllowedLevel (broj koliko katova želiš) - da imaš više katova u kući.

intProp maxNumOfVisitingSims 8 - da vaš sims može pozvat više ljudi na zabavu

Sethour - promjeni vrjeme.poslje rječi napiši koliko sati želiš da bude.

MaxMotives - napuni potrebe simsa

moveobjects (on/of) - da možete micati sve uključujuči i simse

boolProp snapObjectsToGrid (true/false) - možeš postaviti objekte izvan granice

twinzr2 cute - da imaš blizance

help - pokaže ti sve pinove u igri

unclockCareerRewards - odključaj sve nagrade

boolProp testingCheatsEnabled true - sada je na redu najbolji pin kojeg napišete u susjedstvu (gradu ,di imate kuče).Tamo di imate potrebe samo po onoj crti povucite naprjed zelenu crtu koja pokazuje koliko su gladni,umorni i tako dalje.Možete povečati i odnose sa drugim simsom na isti način.Ako ne želite da vaš sims voli elektroniku mu smanjite.Možete povečat i njihovo zna nje o kuhanju,čiščenju i tako dalje


waveKada ste napisali jedan od tih pinova stisnite ENTER. yes

Ako neznate pin za instalirat igricu The sims 2 je: 29D5-7NVF-7JJR-DV2B-WAM7. smijeh



- 16:22 - Komentari (41) - Isprintaj - #

četvrtak, 14.06.2007.

DODATKI

The sims 2 University

Valjda svi koji igrate tu igru znate da postoje dodatki za the sims 2.To su:The sims 2 university,The sims 2 nightlife,The sims 2 pets,The sims 2 open for business,The sims 2 seasonss,The sims 2 holiday stuff i još puno njih.thumbup






party THE SIMS 2 UNIVERSITY

U ovom dodatku možete vaše simse poslat studirati.Mogu studirati psychology,drama,art,philosophy,biology,economics,literature,mathematics,history,physics ili political science.Vaši simsi mogu svirat bubljeve ili kitaru za novac.eek


cerek THE SIMS 2 NIGHTLIFE

Ako imate The sims 2 nightlife možete iči u disco ali se pazite vampira koji noči lutaju okolo.Sada možete zaprositi drugog simsa na više romantičan način.Ali prije nego što zaprosite drugog simsa na bilo koji način bi bilo bolje da ga barem jednom odvedete u disco.Da bi se simsu sviđalo se morate stalno baviti sa njim i ostvarivati mu njegove želje.Ako se drugom simsu bude jako sviđalo če vam kada dođe vaš sims doma donesti ružu di če pisati poruka.kiss

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-08-14


njami THE SIMS 2 PETS

U ovom dodatku možete imati životinje.Kao i simsi se mogu i životinje razmnoživat.Da bi dobili male mačkice ili pse morate imati na istoj parceli psa ili mačku iste vrste i u dobrim odnosima.zujo

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-08-05


Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-08-05



THE SIMS 2 OPEN FOR BUSINESS

Ako imate ovaj dodatak može vaš sims otvorit sam svoj biznis (posao).
Može imati restoran ili trgovinu igračaka ,namještaja,ruža ,robota ili još drugih stvari.Vaš sims če moči napraviti puno igračka,robota ili ruža.Napočetku samo jednu vrstu a onda kada bude imao značku više.cool


THE SIMS 2 SEASONSS

Sa ovim dodatkom če vaši simsi moči uživati u zimi,prolječu,ljetu i jeseni.Zimi mogu raditi snjegoviče i se igrati u snjegu.Samo pazite da se vam sims ne smrzne.Poljeti mogu uživati kupajuči se u bazenu ili sunčajuči se na suncu.Pazite da vam simsi ne prepeču na suncu.U prolječe se simsi bave više sa vrtom tako da poljeti mogu imati slastne jagode.Ako su vaši simsi vani kada pada kiša neka se paze mulja.U jesen se vaši simsi mogu igrati u kupu lišča koje je palo sa drva.
Ponekada u bilo koje doba mogu pasti meteori i napravit požar.burninmad


THE SIMS 2 HOLIDAY EDITION

U ovom dodatku mogu vaši simsi slavit praznike:božić,halloween i još druge praznike.


THE SIMS 2 BON VOYAGE

Saznala sam da če doči novi dodatak di če moči simsi odlazit na putovanja.Jedva čekam da izađe.wink

Nadam se da sam dobro objasnila ove dodatke.Ako imate neka pitanja mi napišite u komentare.lud


- 18:08 - Komentari (15) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< travanj, 2008  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (1)
Listopad 2007 (3)
Rujan 2007 (5)
Kolovoz 2007 (2)
Lipanj 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

The sims 2

  • thumbup POZDRAV

    Ovaj blog je za sve obožavatelje kompjuterske igre The sims 2.
    Ja sam Erika i odlučila sam se da napravim blog o mojoj najboljoj kompjuterskoj igri.

    Dobila sam več dva lanca srečei.I od sada lance sreče prijavljujem kao spam.

    Free Website Counters
    Free Website Counters




    Image Hosted by ImageShack.us
    Nova igrica bon voyage

    Free Image Hosting at www.ImageShack.us


    Image Hosted by ImageShack.us
    Shot at 2007-08-06


    Image Hosted by ImageShack.us
    Shot at 2007-08-07


Linkovi

Bon voyage

  • Dolazi novi dodatak the sims 2 bon voyage.U tom če dodatku vaši simsi moč putovat u planine,na more,ič na kampiranje i još drugdje.Neznam točno kada če izač.Evo vam malo slika:


    Image Hosted by ImageShack.us



    Image Hosted by ImageShack.us



    Image Hosted by ImageShack.us


    Image Hosted by ImageShack.us


    Image Hosted by ImageShack.us


    Image Hosted by ImageShack.us


SLIKE