NO MAAMs Land

petak, 19.03.2010.

Shopping-o-holičarke

Znate li da bi čak 95% muškaraca izlazilo sa ženom koja ima viša primanja od njih.


Image and video hosting by TinyPic
...sva sreća što takvih žena nema previše.

Žene žive od tri stvari:
-kisika
-muške krvi
-shoppinga

Shopping. Rak rana svakog muškarca kojem je stalo do sebe. Postoji nekoliko pokazatelja da ćete biti uvučeni u kupovinu:
-Ne traže da ih razvozite već danima.
-Niste se posvađali već nekoliko dana.
-U miru ste pogledali utakmice u utorak, srijedu i četvrtak.
-Pitaju vas što želite za doručak ili večeru.

Znači, ukoliko ste prepoznali neki od navedenih faktora nešto definitivno nije u redu. Vrlo vjerojatno ćete biti uljudno pozvani na kavu i zatim neuobičajeno pristojno zamoljeni da ih odvezete nekamo, ali isprva ne navode točno kamo. To je zato što vjerojatno ni same ne znaju.

Što učiniti?

Uglavnom su ovo situacije koje djeluju bezizlazno, ali nije sve izgubljeno. Ne preostaje vam previše stvari koje možete napraviti, stoga.

LAŽITE!

Imate drugog posla, bole vas leđa, (nemojte reći da imate neku utakmicu jer su vas podmuklo pustile da gledate sport čak tri dana za redom. to jednostavno neće upaliti), budite kreativni, ali ne previše..

Ukoliko ste uvučeni u shopping morate biti svjesni da ćete posjetiti dvadesetak trgovina, svjedočiti isprobavanju odjevnih predmeta koje one kao navodno nikad ne bi obukle, ali samo žele vidjeti kako im to stoji. Još ćete morati lagati kako im dobro stoji. To će vam pojesti 2-3 sata života, litru-dvije krvi i količinu sivih moždanih stanica koju biste izgubili nakon 10-15 žestokih opijanja.
Mnogi će vjerojatno nakon nekog vremena postati nervozni, pokušati požuriti neke stvari. Pazite što radite jer bi to lako moglo dovesti do kontraefekta. Upamtite, ono što vas izluđuje, ženama se čini sasvim logičnim.

Ženska kupovina je vrlo složen proces. Zapravo nikada ne prestaje. A kada sljedeći tjedan poželi kupiti ono što je danas samo isprobavala, onda je vrijeme da lažete. Iz nekog razloga muškarac mora biti prisutan unatoč činjenici da njegovo mišljenje nema neku važnost osim dok laže. Očito, jer inače ne bi bilo ženskog shoppinga.
Nastojte si prikratiti vrijeme maštajući o nekom bolnom načinu umiranja ili amputaciji određenih udova na živo jer je to neusporedivo ugodniji osjećaj.

Pozdrav svima i ne zaboravite: žene idu u kupnju, muškarci kupuju.

- 17:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #