< ožujak, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga
....ako je svako prešućivanje jedna cigla zidu, ja sam ograđena sa svih strana....na ovom blogu nema cigli, nema zida, a nadam se da će to vredit i za slučajne kao i namjerne goste......


my photos blog

iz arhive fotobloga pogledajtenothing else.........
Nebo II
moje fotke u Maxi tuningu magazinu
junak dana
Nebo I
neke fotke
thunderstorm
Rab II
Rab I
Poreč, Vrsar, Rovinj
fiatisti i njihve pile ( slideshows link )
street race 402 Grobnik 2005 ( slideshows link )
zalazak sunca
nočni posjet
cvjetna
proljeće
zimski ugođaj,,,a uz njihove misli volim popiti kavu.....


http://siddarhta.blog.hr/

http://oceanicflight815.blog.hr/

http://lollita.blog.hr/

http://sherayzl2deo.blog.hr/

http://lorraine.blog.hr/

http://patak74.blog.hr/


A UZ NJIH UŽIVAM U FOTOGRAFIJI I ODMARAM ,,,,
UŽIVAJTElisa
vega photos
vega slike
lorren photos
Kada fotoblog


" ....Nemam široki snop svjetlosti postojanog starog svetionika što brodove sigurno vodi u između oštrih grebena ."

Free Web Counter

hit Counter

a nik je došao iz ovoga.....Film Noir je posebna pod-vrsta fimova izrasla na osnovama kriminalističkih i gangsterskih filmova koji su carevali kinom dvoranama tijekom 30-tih godina prošlog stoljeća. Strogo uzevši i nije riječ od filmskom žanru već više o točno određenoj mračnoj atmosferi, ugođaju i stilu koje je u razdoblju od 1940 do otprilike 1960 dijelio veliki broj američkih filmova spomenutih žanrova. No bez obzira na upravo rečeno film noire nije eksluzivno vezan za spomenuto razdoblje, predstavnici ovog pod-žanra ciklički se i povremeno javljaju sve do današnjih dana a filmska ih kritika najčešće etiketira kao neo-noir filmove. Noire filmovi, najčešće (ali ne i nužno) podrazumijevaju crno bijelu kinematografiju i mračnu priču koja zrcali osjećaje melankolije, otuđenja, pesimizma, zla, moralnog propadanja, krivnje i paranoje - kod njenih junaka najčešće ciničnog i usamljenog heroja (bolje rečeno anti-heroja) i neizbježne femme fatale

Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr


googla@net.hr


.....
" On a dark desert highway, cool wind in my hair
Warm smell of colitas, rising up through the air
Up ahead in the distance, I saw shimmering light
My head grew heavy and my sight grew dim
I had to stop for the night
There she stood in the doorway;
I heard the mission bell
And I was thinking to myself,

'This could be Heaven or this could be Hell'

Then she lit up a candle and she showed me the way
There were voices down the corridor,
I thought I heard them say...

Welcome to the Hotel California
Such a lovely place,,,, Such a lovely place,,,,
Such a lovely face
Plenty of room at the Hotel California
Any time of year,,,,, Any time of year,,,,
You can find it here

Her mind is Tiffany-twisted, she got the Mercedes Benz
She got a lot of pretty, pretty boys she calls friends
How they dance in the courtyard, sweet summer sweat.
Some dance to remember, some dance to forget

So I called up the Captain,

'Please bring me my wine'

He said,

'We haven't had that spirit here since nineteen sixty nine'

And still those voices are calling from far away,
Wake you up in the middle of the night
Just to hear them say...

Welcome to the Hotel California
Such a lovely place,,,,, Such a lovely place,,,,,
Such a lovely face
They livin' it up at the Hotel California
What a nice surprise ,,,,,what a nice suprise,,,,,
Bring your alibis

Mirrors on the ceiling,
The pink champagne on ice
And she said

'We are all just prisoners here, of our own device'

And in the master's chambers,
They gathered for the feast
They stab it with their steely knives,
But they just can't kill the beast

Last thing I remember, I was
Running for the door
I had to find the passage back
To the place I was before

'Relax,'

said the night man,

'We are programmed to receive.
You can check-out any time you like,
But you can never leave!' "

Noir Lady ili ti googla
03.03.2007., subota
nesvršena ......Bezvoljno i obiješeno stajali su pokraj šanka koji se protezo u cijeloj dužini noćnoga bara , tupih pogleda u prazne čaše , pijanih misli ni jedno od njih četvorice nije primijetilo mene i moju nelagodu koja je grubo sušila grlo .
Dugačak šank protezo se mračan prostor oskudnog osvijetljenja , uz njega red visokih barskih stolica , svijetlost malih žarulja iznad šanka škrto je blještala na njihovoj ulaštenoj praznini .
Udahnula sam duboko u nadi da ću uspjeti napraviti korak i krenuti prema konobaru koji je na samom kraju šanka uredno slago čaše na uredne police pričvršćene na veliko ogledalo koje je pratio šank . Moj uzdah preglasan i izdajnički probudio je četvoricu koji su poput blizanac u jednom , gotovo dogovorenom pokretu okrenuli nabubrena pijana lica prema meni , sasvim dovoljno motivirana ,njihovim mutnim pogledom brzo sam krenula na pred nespretno zgrabivši visokom potpeticom desne cipele o pod , zagrmilo je praznim prostorom .
Svojim očima , popucanih kapilara četvorica je piljila u moja leđa dok sam s mukom koračala na pred , požalila sam što sam obukla haljinu otvorenih leđa , obula ove cipele s najvećom potpeticom koju sam mogla naći
- daj curo ... glavu gore , zaboravila si zašto si ovdje ...
Ubijala sam nelagodu s lakoćom okrećući stolice , jednu , drugu , treću , četvrtu ....
- pa pobogu kolko ih je ...
Već potpuno klonula jedva sam odbrojila pet stolica do kraja reda . Stopala su žarila .
Konobar je prebacio bijelu krpu preko lijeve ruke i s obje naslonio se na šank , s zanimanjem je gledao kako mu prilazim , pokušala sam se zamisliti kako izgledam u njegovim očima , oskudna haljina dužine tek toliko da se ne vidi sve , duboki dekolte , otvorenih leđa . Utješno sam odmahnula glavom .
- garant nisam ni prva ni zadnja koju vidi u ovom izdanju
Stala sam ispred njega , trebala bi se popeti na stolicu i sjesti, napokon .Uhvatila me panika , sjedit ću golim tijelom na toj stolici.
Okrenula sam se , tamo s druge strane oko neke bine kojih 10 - ak praznih stolova , nemarno posloženih stolica , samo se s jednog dizao veliki oblak dima .
Pognute glave iznad stola u jednoj ruci držao je čašu a iz druge dimila se cigara , izgledao je tako tužan i sam u tom pustom prostoru .
- možda je on - podigao je glavu - ooooo daaaaaaaaaaaa on je taj duboko u meni hrabro je nicala odvažnost.
Konobar je i dalje stajo u istoj poziciji , sad više s nestrpljenjem . Oslonac za noge na stolici bio je visok , podigla sam koljeno , napor je bio velik a hladna stolica na mojoj koži stresla me kroz cijelo tijelo gušeći mladu i nevinu netom nastalu odvažnost.
- a kvragu još ču pokupiti i neku boleščinu -
Gnijezdila sam se na stolici pokušavajući povući ono malo krpice od haljine pod guzu , nespretno sam prebacila nogu preko noge , bedra su učinila svoje i konobar se vratio u svoju radnu pozu iza šanka očekujući naruđbu .
Iza njega u ogledalu vidjela sam ga kako sijedi za stolom , sada uspravno naslonjen povukao je dugi dim , zadovoljno ga otpuhno visoko u strop , licem mu se širio smiješak koji je odavao zaigrane misli izazvane mojoj nespretnom borbom s visokom i hladnom barskom stolicom, podigao je čašu lagano prema meni .
- molim vas...što gospodin ....mislim ..isto što i gospodinu - preko ramena pokazala sam prema njemu .
Konobar je znao svoj posao , bio je brz , čaša s dvije kocke leda u mahu su se ispred mene topile u nekom jakom piću , stresla sam je brzo i bez daha rukama naručila drugo , i drugo je završilo istom sudbinom a meni je grlom žarila lava .
- vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh koka sad moš dalje - nisam sigurna jesam li to rekla ili samo pomislila ali konobar se veselo nasmijašo i još jednom napunio čašu .
Primijetila sam ga u ogledalu , prilazio je sigurno .
- w0w .... brz je - nervoza u meni je rasla , stresla sam još jednu , tek tako podrške radi .
Ne znam kada je konobar natočio čašu ponovno , čovjek je doista znao svoj posao .
Čekala sam kad će doći , ravno u ogledalu vidjela sam ga , njegova široka ramena stršila su iznad mene , uredno ošišane frizure , ozbiljnog lica , njegove crne oči gledale su me životinjskom glađu , praznu čašu tiho je stavio na šank .
Prstima je nježno s moga desnog ramena povukao kosu , u luku preko cijelih leđa prebacivši je preko drugog ramena . Moja leđa , vrat , ramena , ruke , sve golo, poslužena mu , disao je uzbuđeno i toplo .
Konobar koji je znao svoj posao punio je čaše , instinktivno , poput pojasa za spašavanja uhvatila sam je , dok je spuštao glavu na moje golo rame prekorno me pogledao u ogledalu , u njegovim očima gorjela je vatra , slatki strah iščekivanja dolazećega natjerao me da spustim čašu na hrpu računa. Kocke leda nesigurne , zveckale su opijeno .
Njegov pogled duboko je prodirao u mene , ljubio je lakat , rame , vrat . Sve strastvenije dahtao je meko ljubeći mjesto di mi se spajaju uho , vrat i rub čeljusti , izluđivao me razigranim jezikom u uhu .
Znao je da je to dovoljno , moja nelagoda nestajala je topeći rubove haljine na kojoj sam sjedila , krenu je dalje . Dok je ljubio moje usnice , škakljao ih vrhom jezika njegovi prsti plesali su leđima , kroz rubove haljine za gurao je tople ruke , svaku s svoje strane , svaku svojom misijom . Lijeva je ostala na trbuhu , niže i niže nježno se igrao mojim dlaćicama , desna je grabila moje grudi , divljački je povukao naramenicu haljine s mojeg ramena , ostala sam gola , moje grudi krutih bradavica stršale su tražeći tople usne . Gladno ih je grickao , cicao , lizao . Njegov jezik stvarao je struju u meni . Pulsirala sam duboko u sebi , svakim uzdahom vlažila sam u potocima , moje prekrižene noge stvarale su pritisak koji me je tjerao na vrisak . Dobro uvježbane ruke bile su brže , duboko je gurnu prste razdvajajući znojem zalijepljena bedra, snažno ih odvojio , s obje ruke , prvo s jednim pa s drugim dlanom kružio je mojom vrelinom masirajući bedra mojim sokovima , žarila sam u središtu , žudila da se posveti samo njemu .

- Poruka ,,,,,,
- poruka......
- PORUKA...!!! - za pištalo iz njegovog džepa
- ma vrag ti mater .... imaš poruku ...... jebo ti mater..... daj se javi netko te treba !!!!
Ljut i bijesan pokušavao je izvaditi mobitel iz džepa , ali zaista , vjerujte mi tamo više nije stalo ništa a kamo li njegova velika ruka , s mukom organizirao je prostor u hlačama otkopčavši šlic .
- to je stara , mali od buraza imam temperaturu moramo mu vratit auto -
Onako golog poprsja objesila sam ramena i stresla u sebe onu čašu s hrpe računa , on je psujući i kuneći sve po spisku vadio novčanik . Konobar koji je baš znao svoj posao uzbugenog lica i nervoznom rukom zgužvao je nakupljene račune .
- nema problema gospodine , kuća časti - zadovoljno se smješkao dok ih je bacao , bijelom krpom nestašno je skrivao skučenost u svojim hlačama .
Svoju haljinicu obukla sam nazad , silazak s barske stolice bio je gotovo koban kao i ta poruka u mojoj glavi nastala je zbrka , alkohol i sve te nepravedno prekinute strasti budile su mučninu u mom želucu , moji zajapureni i vreli obrazi mutili su sve pijani pogled . Dok smo odlazili razum mi se gubio
u nataloženoj žudnji .
Zadnje što se sjećam su bila ona četvorica blizanca , piljili su u mene proždrljivo dok smo odlazili .

- 23:12 - Komentari (19) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se