NK LEGE OSIJEK

ponedjeljak, 26.09.2011.

Mece: LEGE vs DINAMO (BPS) 5 : 1 (3:1)

Izborniku se prije utakmice prijavilo 19 (devetnaest) igrača i 2 vratara. Veličanstveno. Kakav osjećaj moći. Fenomenalno. I upravo stoga ostavljam prostor svakom igraču da napiše o utakmici sve kako je on to vidio. Potreban je potpis i ja ću poslije objave nazvati autora da provjerim jesu li to njegove riječi. Ukoliko nisu tekst brišem.
Ja ću samo naglasiti da su strijelci bili: Ilija 2, Dado, Franjo i gosp. Peterson.
Jedva čekam pročitati Vaše viđenje tekme. Izvolite;

evo i tablice:
Mj.Klub ut pob ner por g+ g- gr bodova
1. NK "Hajduk" 8 7 1 0 25 5 20 22
2. HNK "Bilje" 7 5 2 0 23 9 14 17
3. NK "Lege" 7 5 1 1 27 11 16 16
4. NK "Ribar" 6 4 1 1 22 8 14 13
5. NK "Dinamo" 6 4 0 2 26 14 12 12
6. NK "Darda" 7 4 0 3 22 15 7 12
7. NK "Radnički" 6 4 0 2 17 11 6 12
8. NK "Petlovac" 8 3 1 4 19 16 3 10
9. NK "Lug" 7 3 1 3 16 14 2 10
10. NK "Tikveš" 6 3 0 3 11 11 0 9
11. NK "Borac" 7 3 0 4 15 21 -6 9
12. HNK "Radnički" 8 3 0 5 22 33 -11 9
13. NK "Belje" 8 3 0 5 11 25 -14 9
14. NK "Međimurec" 7 2 1 4 10 17 -7 7
15. NK "Polet" 8 2 1 5 17 29 -12 7
16. NK "Lastavica" 8 1 0 7 6 21 -15 3
17. NK "Luč" 8 0 1 7 15 44 -29 1

26.09.2011. u 20:41 • 10 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 19.09.2011.

BILJE : Tikveš - LEGE 1 : 2 (1:1)




Teška utakmica. Borbena, rastrčana ne baš sa previše prigoda ali uvjeti su bili katastrofalni. Teren u Bilju koji je nekad bio ponos svih sada je blago rečeno katastrofalno loš. Neravan, valovit, sa krtičnjacima, i uz sve to posut pjeskom, naravno pojedini dijelovi terena su potpuno bez trave. Šteta.
U takvim uvjetima bilo nam je posebno teško kontrolirati igru držeći loptu nisko i u nogama. Protivnik je to koristio najbolje što je mogao i nakon jedne loše reakcije kompletne obrane Lega, domaćini su poveli 1:0. Bilo je jsano da takvo stanje nije održivo dugo jer su lege bile superiornije dok su domaćini sve svodili na brze kontre. No Dumba, Kolar, Mijat, Hrco a potom i Darac i Iža nisu imali većih problema u zaustavljanju istih. Vezni red Lega u prvom poluvremenu nije bio rastrčan i to nam je pravilo probleme. Domaćini su se branili sa osam, devet igrača i bilo je potrebno znatno više trke da bi se otvorio prostor za Vinka i Oreča koji nisu imali upotrebljivih lopti u toj gužvi. Dado, Ilija, Franjo i Zrno nisu funkcionirali baš najbolje. Kao neposoljeno jelo, divno i krasno do završnice, a onda - blokada u gužvi. Probao je i naš robusni centarfor gosp. Peterson donjeti preokret no domaći ga je golman u jednom duelu izbacio iz igre čvrstim nasrtajem. Tada smo morali malo pretumbati sastav, Mijata gurnit u špic, Marija, koji je vjerovali ili ne, zakasnio na tekmu samo 45 minuta u sredinu i to je donjelo brojne kvalitetne pomake. Zrno i Dado su bili odlični i rastrčani iako smo od Dade očekivali više pri izvođenju slobodnjaka. Ilija je prvo poluvrijeme ostao u prometnoj gužvi dok je u drugom bio onakav kakvog ga znamo. Rastrčan, prima i iznosi loptu, pravi višak igrača, razigrava i na koncu zabija. Takav nam treba.
Domaćini kao i uvijek protiv nas, maksimalno motivirani ali ovaj puta korektni i bez grubih prekršaja. Jedino što ne mogu promjeniti je brbljanje i prigovaranje na svaku sudačku odluku. Tu je Zlaja "ozračeni" prednjačio. Koliko god ne može trčati to nadoknađuje pričom. Presmješan je onakav okruglast ali šta će mo s njim kad je naš prijatelj i drag nam je, a to što ne zna igrati.ma nema veze. Nek su oni nama živi i zdravi i nek svaki puta izgube od nas.

19.09.2011. u 20:09 • 10 KomentaraPrint#

nedjelja, 18.09.2011.

LEGE (veterani) : LIO (seniori) 7 : 1 (4:0)



Kako početi tekst... Strašno. Te mlade generacije su nevjerovatne. Lopta im je strano tijelo. Oni ne vole igrati, igraju eto... reda radi... Zastrašujuće. I najgore od svega je što niti jedan od njih neće niti ne želi, dkada za to stekne uvjete, nastupiti za neku od ekipa veterana.
U utakmicu smo ušli maksimalno ozbiljno respektirajući mlade snage no pokazalo se - suvišnim i pretjeranim.
Strijelci za Lege bili su Miki, Ilija 2, Krpan 3 i Peterson.
Naravno sve je završilo stiskom ruke, odličnom pečenom prasetinom uz tri različite salate Petersonove supruge, vrhunskim čobancem by Masterchef Planta, obiljem pića i fenomenalnim tamburašima TS "Sitan vez". Tko to može platit?
Sutra nas očekuje susret lige veterana sa Tikvešom kojeg igramo u Bilju s početkom u 17.00 sati.

18.09.2011. u 10:56 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 12.09.2011.

MECE: LEGE - DARDA 1 : 4 (0:2)



Izgubišmo. Pošteno i zasluženo. Opravdanja nema. Imali smo veći posjed lopte no gosti su bili konkretniji. Jebiga. Kada bi sada počeo pisati nekakvu analizu vjerovatno bi se već u trećem redu izgubio pa ću reći samo bitno.
Postulat LEGA je da svaki igrač koji dođe na tekmu treba odigrati svojih 45 minuta. Da bi vuk bio sit a ovce čitave, odnosno da bi unatoč brojnim zamjenama ostvarili i pozitivan rezultat, naši najbolji igrači moraju dati svoj maksimum na svakoj utakmici. To je samo 45 minuta jurnjave, akcije, kombinacije, prodora, dobrih udaraca na gol... I svaki od njih to može bez ikakvih problema. Ali trenutno to ne pružaju. Razlozi su sada upravo manje bitni, jednostavno oni nisu pravi i zbog toga već dvije tri tekme "rezultatski visimo".
Da li je riječ o trenutnom nedostatku inspiracije naših najboljih igrača, nekom revoltu možda, nezadovoljstvu bilo koje vrste, sada je nebitno. Ako izbornik i pogrješi u postavljanju igrača ili taktike ti igrači svojom lucidnošću to mogu nadoknaditi ako se potrude. Najbolji primjer su Zrno, Mario, Mijat, Zvone, Kole koji ne poznaju termin "izgubljena lopta". Ima tu puno nogometaša neprofesionalaca koji osim borbenosti i nemaju nekih igračkih vrlina ali se trudei daju sve od sebe. No od njih se i ne očekuje da donose rezultasku prevagu ili da budu ključni igrači postave. Za to su tu sve one zvijezde iz ekipe Lega.
I opet će sve to funkcionirati kada svi shvate da je cilj druženje, dobra kapljica, odlična klopa i zajedništvo kroz koje će mo mi pomoći jedni drugima sutra, na ovaj ili onaj način, u dobru i zlu.
Naravno svi mi volimo pobjeđivati i voljeli bi da tako ostane što duže, no svi moraju shvatiti da smo dobri kao naš najslabiji igrač za kojeg se svi moramo dodatno potruditi. To je bit veteranskog nogometa. Poštuj suigrače pa će te oni poštivati još i više.
P.S.
Danas je jedini strijelac za LEGE bio Miroslav Ivančić Peterson zvani Brec. Čovjek sa 15 kg viška, čovjek momački ozljeđenog koljena, bolnih grimasa pri svakom pokušaju trčanja no smogao je snage a želja nije upitna i pored Rudeža i Krpana, naša dva internacionalca, pored Jadre, braće Pranjić, Vinka on se uspio naći u pravom trenutku na pravom mjestu. Doduše sve je odradio Jadro, Peterson je samo začinio to. Pravi borac. Čestitam.

12.09.2011. u 19:57 • 1 KomentaraPrint#

petak, 09.09.2011.

DERBI, POPOVAC: Hajduk - LEGE 1:1



Kada veteranska utakmica završi sa tako malo šansi znači da se igralo odgovorno i maksimalno angažirano. Po jedan kiks obje obrane bio je kažnjen golovima. Lege su povele nakon odlične akcije Ilije i Krpana, dok su gol primili nakon kornera kada obrana nije dobro reagirala. Ostaje samo utisak da je sudac dopustio prečvrstu igru koja je ponekad prelazila razumne okvire, pogotovo na Krpanu kojeg su perjali čim primi loptu. I to bi bilo to. Eh da, ovaj puta nisu nam kuhali no nije ni bitno. Razumijemo situaciju i to svakako nije razlog da u uzvratu mi njih ne počastimo dobrim kotličem Masterchefa Plante.

Ono što više zabrinjava je činjenica da pojedini naši igrači, koji pripadaju eliti hrvatskog veteranskog nogometa, već nekoliko utakmica ne pružaju igre sukladno svom renomeu. Apsolutno su pripremljeni i spremni, zdravi i neozljeđeni... nije mi preostalo drugo nego nazvati poznatog hrvatskog sportskog psihologa te mu predočiti problem.
Dijalog je tekao ovako nekako:
Lega: Bog stari
Sportski psiholog: Alo jebote, otkud ti u ovo doba?
L: ah, mali problemi... nedoumica...
SP: pucaj
L: čuj, vrhunski mi igrači........ (ona priča od gore)
SP: čestitam, znaš da sam diplomirao sa tom temom: Nemotiviranost veteranskih igrača u početnoj fazi prvenstva
L: dobro i što je razlog tomu?
SP: samo su tri moguća razloga: 1. obiteljski problemi usljed bolesti nekog člana
L: otpada, bogu hvala svi su im zdravi kao i oni
SP: 2. problemi na poslu, neredovita plaća, otkazi, mobing...
L: ma nula bodova... važne su karike u svojim firmama...
SP: 3. igrač nalazi mladu i prezgodnu ljubavnicu i u 90% slučajeva to ti je glavni uzrok. (postoji još i crnija varijanta da dva igrača ciljaju istu prezgodnu i premladu ljubavnicu, ali o njoj nećemo)
L: u jebote ovo je gadno... šta mi je činit?
SP: samo čekaj, dvije su opcije: 1. moraš čekati da im se isprazne jaja do kraja (i kada mu bude dosta te prezgodne ljubavnice na koju trza pol grada a on ju je izguštao vratit će se nogometu i opet trčati kao jelen) i 2. moraš čekati da mu premlada i prezgodna ljubavnica isprazni kućni budžet i napuca ga nogom u dupe, te si nađe novog sponzora, što je izglednija opcija. Tada će ti biti potišten još tri četiri kola i onda će opet zaigrati kao i u jesenskom dijelu. Motivirano, poletno i angažirano.
L: tako znači..... kurve i lova...
SP: brate, zar ti nisi čitao povijest svijeta? Sve je u lovi i kurvama. Ostalo su varijacije na temu...
L: jebiga
SP: evo vidiš..
L: ma idi u qrac blesavi
SP: samo potvrđuješ povjesne činjenice
L: tutu-tutu-tu

e ja sad čekam, i nekako se bojim da će im se prije isprazniti kućni budžet.
Što sam se baš sad sjetio Talijana?
Živjeli...

09.09.2011. u 08:19 • 3 KomentaraPrint#

srijeda, 07.09.2011.

Foto album


evo malo i fotki sa jedne prethodne tekme. Protiv zaborava ali i za zabavu :)

FOTO BY SEBASTIJAN DUMANČIĆ

LEGE Osijek vs LASTAVICA Grabovac

07.09.2011. u 10:56 • 1 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 05.09.2011.

MECE NK LEGE - Međimurec (Kozarac) - prekid u 47. min


Što reći.... Osjećao sam se ono, jebote, šta ja znam.... k'o prazan mobitel. Nisam vjerovao iako sam upozoravao...
Naime, prije početka tekme okupio sam dečke i rekao kako je to ekipa koja nas godinama izbjegava i uporno odgađa naše međusobne susrete na svoju štetu. Svaki puta tekma bude registrirana 3:0 bez borbe za nas i to je to. Ovaj puta okupili su se svi, oni incidentni igrači Međimurca i rekoh momcima da će sigurno biti više priče i faulova nego igre. Upozorio sam ih da nesmijemo nasjedati na te fore ali... i mi smo ljudi. Oni su u prvom našem napadu tražili faul u napadu, zaleđe, igranje rukom i valjali su se po terenu tražeći da mi izbacimo loptu iz igre. Bilo je prestrašno. Ukoliko smo napravili faul njihov igrač bi se ponašao kao da je teško ranjen u bici kod Staljingrada. Nije bilo igre. I što je vrijeme odmicalo bilo je sve gore. Na svu sreću došlo je poluvrijeme te sam u igru ubacio svježe igrače s kojima smo dobili potpunu dominaciju. No već za 7. minuta igre došlo je do tuče gotovo svih igrača. Jedan neoprezan faul gostujućeg igrača uzrokovao je sveopći kaos i jurnjavu po terenu. Prestrašno. Sudac je, izbezumljen, istog trena odsvirao kraj što znači da se utakmica mora ponoviti jer je odigrano samo 47. minuta.

E onda smo se otuširali, goste uputili u naš restoran, nahranili ih, napili i poručili da ih željno očekujemo u što skorijem revanšu. Sportskom. Nadam se da će mo slijedeći susret igrati nogomet a ne boks ili pak igru vulgarne govorničke škole - balkanski smjer. Realno, nikada od 2007. od kada nastupamo u baranjskoj ligi veterana nismo imali ni približno ovakav slučaj. Bilo je tu i tamo psovanja, jedan crveni zbog namjernog udaranja ali ovo.... Nije im na čast. Nemoguće je oteti se dojmu da su gosti došli samo sa jednim ciljem. Napraviti incident. I to nije lijepo. No popraviti će mo mi to već u prvom našem slijedećem susretu. Bar šest komada isprati će ovaj gorak okus.
To se naravno ne odnosi na grah koji je opet bio veličanstven. Dr. Raguž je na dijeti pa je grabio samo preko nekoliko puta, dok se Zvonetova Petra pobunila "a daj, opet ste taj ljuti grah napravili...a ja bi griza " Tatino dijete :)

05.09.2011. u 20:35 • 2 KomentaraPrint#

četvrtak, 01.09.2011.

LUČ - LEGE. 4 : 8 (1:4)



Tekst slijedi u petak prije podne, ali samo da znate Dumba je promasio penal, no necemo o tomu.

Dakle... neću puno o utakmici jer smo igrali strašno neodgovorno i zajebantski, bez potrebne odgovornosti po svim linijama. No ipak kvaliteta je izražena konačnim rezultatom. Četiri primljena gola posljedica su napadačke igre kada je u zadnjih 20 minuta u obrani osim Neviste ostao sam Kljun.
Domaćini su, svjesni da im najveća opasnost prijeti od gospodina Mirka, teren pripremili po najgorem mogućem scenariju za nas. Presušen i kvrgav. Znali su da načeto koljeno gospodina Mirka to ne može izdržati. Stručni stožer prije početka susreta odlučio je ne dozvoliti gospodinu Mirku nastup u ovoj utakmici, čuvajući ga za važnije susrete koji slijede.
Naš kapetan momčadi Dumba ima pak potrebu prije svake utakmice provjeriti kvalitetu i tvrdoću terena. Ovaj puta zbog kašnjenja na samu utakmicu nije uspio u tomu. Naime nije uspio pronaći selo na vrijeme i na tekmu je uletio iz automobila. Strašno. Iako ovo je signal upravi Kluba da bi karantene prije utakmica bile poželjne i potrebne čak šroviše. Provjeru terena Dumba je učinio u 5 minuti susreta i to na način da je čelom opizdio po travnjaku što je unatoč njegovim Kupreškim korjenima na njega ostavilo značajan trag. Lutao je lelujao, u jednoj obrambenoj akciji dva puta napadaču gurnio loptu kroz noge, promašio penal ali onako, bosanski, za dva metra iznad gola i na kraju izišao van igre zbog ozljede lista desne noge. Sva sreća da je glavom opizdio u zemlju pa nije ništa vitalno ozljedio.
Nevista je bio puno koncentriraniji nego na prošloj utakmici iako je ovaj puta pričao s Rudežom kao kakva strina. Za golove nije kriv, a ima je i jednu fenomenalnu procjenu u prvom poluvremenu kada je tražio loptu minutu, dvije oko sebe a bilo je prije toga: dobraaaaaa.
Vinko i Kole odardili su tekmu standardno. Sa nekih 35% angažiranosti ali i to je bilo dovoljno. Kljun u prvom poluvremenu odličan dok je u drugom bio kao Rambo. Sam protiv svih. O'šli brate svi u napad. Hvala suigračima na povjerenju ali volio bih da i dalje prakticiramo obranu sa četvoricom u liniji. U veznoj liniji braća Pranjić, Perić i Hrco odradili su dobar posao prema naprijed. dok su napadači Rudež i Jadro bili izuzetno raspoloženi. Rudeš posebno za pričanje. Srao je kao ona baba i njen papagaj sa tržnice iz Velog mista zajedno. Nemoguće ga je slušati. Osim toga protiv njega pokrenut je disciplinski postupak zbog uništavanja Klupske imovine. Pokidao je treće kopačke u tri utakmice???? Ima li on stopalo ili kopito? Jadro je pak objeručke prihvatio neigranje gospodina Mirka i zabio svoj hat-trick, prvi u dvije sezone. Trebala mu je ova utakmica da se probudi.
Iža je osim svojih uobičajenih 20-tak grešaka i direktne krivice za jedan gol bio fantastičan. Vjeko se umorio, uganuo zglob, promašio 100% šansu, nije čak ni prigovarao suigračima na primjedbe da "otvori stranu, raširi, probije, pritrči špicu...." ostao bez zraka, ali nam je zato psovao u sebi...
Periša se polako oporavlja, daleko je to od onog našeg Dade, no imamo strpljenja. Kova je igrao kratko da bi ocjenjivali no često druženje sa gospodinom Mirkom ostavili su pozitivni trag na njega tako da se upisao u listu strijelaca. Čestitam.
I na kraju, opet ista priča. Dosta igrača nije došlo na tekmu. Neke nisu pustile supruge, neki se boje gostovanja, neki su veliki bizmismeni, neki pak šefovima zanose.... neki su pak ukočeni na krivom mjestu, neki su još uvijek na moru.... i šta je tu je.

Slijedeća tekma je u ponedjeljak u MECAMA: LEGE - Međimurec u 17.30


01.09.2011. u 21:20 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>



Ožujak 2014 (2)
Rujan 2013 (5)
Listopad 2012 (2)
Rujan 2012 (5)
Kolovoz 2012 (2)
Srpanj 2012 (1)
Lipanj 2012 (4)
Svibanj 2012 (5)
Travanj 2012 (6)
Ožujak 2012 (4)
Studeni 2011 (3)
Listopad 2011 (6)
Rujan 2011 (8)
Kolovoz 2011 (3)
Lipanj 2011 (2)
Svibanj 2011 (6)
Travanj 2011 (4)
Ožujak 2011 (3)
Veljača 2011 (1)
Studeni 2010 (3)
Listopad 2010 (7)
Rujan 2010 (6)
Kolovoz 2010 (3)
Srpanj 2010 (1)
Lipanj 2010 (3)
Svibanj 2010 (3)
Travanj 2010 (2)
Ožujak 2010 (3)
Veljača 2010 (1)
Studeni 2009 (2)
Listopad 2009 (7)
Rujan 2009 (5)
Kolovoz 2009 (2)
Srpanj 2009 (2)
Lipanj 2009 (3)
Svibanj 2009 (8)
Travanj 2009 (5)
Ožujak 2009 (4)
Studeni 2008 (1)
Listopad 2008 (4)
Rujan 2008 (9)
Kolovoz 2008 (2)
Lipanj 2008 (6)
Svibanj 2008 (10)
Travanj 2008 (4)
Ožujak 2008 (7)
Veljača 2008 (4)
Siječanj 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Osobna iskaznica & Hall of fame




Osijek, Croatia Local Weather



RASPORED LIGE 2013/2014

Veterani. U svemu. No ovdje govorimo o nogometu, onom veteranskom u kojem je treće poluvrijeme gotovo najbitnije. No to ne znači kako ne volimo pobjede. Ooo, još kako volimo...
I ono najvažnije, broj našeg računa Zaba: 2360000-1101960850 Trpaj!
OiB; 78333186194 MB: 2229552
http://nklege.blog.hr/2013/09/1631694753/pocelo-je-pocelo.html

Strijelci u sezoni 2013/14
Ilija Pranjić 4
Robert Opačak 3
Miroslav Ivančić 3
Franjo Pranjić 2
Domagoj Pavlic 2
Jadranko Čutura 2
Vinko Škrobar 2
Cvejo 1


Strijelci u sezoni 2012/13
Ilija Pranjić 10
Franjo Pranjić 6
Petar Krpan 5
Robert Opačak 3
Mario Perić 3
Jadranko Čutura 2
Miroslav Ivančić g.Brec 2
Igor Kovačević 1
Igor Mijatović 1
Dario Jagarinec 1

Strijelci u sezoni 2011/12
Pranjić Ilija 20
Miroslav Ivančić 20
Čutura Jadranko 14
Robert Opačak 12
Pranjić Franjo 9
Mario Perić 8
Ivan Oreč 8
Rudež Tihomir 7
Škrobar Vinko 7
Damir Dado Periša 6
Kovačević Mario 4
Zvonimir Mihaljević 3
Vjekoslav Kolarević 3
Josip Zrno 2
Petar Krpan 2
Damir Kurtović 1
Dario Jagarinec 1
Igor Mijatović Peđa 1

9. dvoransko prvenstvo veterana HNS Slavonski Brod 2011.
Stijelci:
Krpan 2
Zvone 1
Zrno 1
Oreč 1


Strijelci u sezoni 2010/11
Osječka liga

Igor Mijatović Peđa 5
Ivan Oreč 3
Tihomir Rudež 2
Ilija Pranjić 1



Strijelci u sezoni 2010/11
Baranjska liga

llija Pranjić16
Miroslav Ivančić Peterson 15
Igor Mijatović Peđa 13
Jadranko Čutura 11
Robert Opačak 9
Cvejo Ognjenović 7
Mario Kovčević 5
Ivan Oreč 5
Franjo Pranjić 3
Tihomir Rudež 2
Zvonimir Mihaljević 2
Mario Perić 1
Miki Borojević 1
Josip Zrno 1
Ivica Kolar 1
Damir Periša 1
Ferdo Kraljević 1
Hrvoje Ehman 1
Petar Krpan 1
Vinko Škrobar 1
Dario Jagarinec 1


Strijelci u sezoni 2009/10
Osječka liga

Tihomir Rudež 6
Ilija Pranjić 6
Jadranko Čutura 4
Vinko Škrobar 4
Mario Kovačević 3
Damir Periša 2
Damir Kurtović 2
Mario Perić 2
Ferdo Kraljević 2
Ivan Oreč 2
Cvejo Ognjenović 1
Hrvoje Ehman 1
Zvonimir Mihaljević 1
Alen Majić 1
Ivica Kolar 1


Strijelci na 11. veteranskom prvenstvu RH 2010
Igor Miajtović Peđa 2
Ilija Pranjić 1
Miki Borojević 1
Damir Periša 1

Strijelci na 10. veteranskom prvenstvu RH 2009
Tihomir Rudeš 2
Jadranko Čutura 2
Miroslav Matoković 1

Strijelci na 9. veteranskom prvenstvu RH 2008
Mario Kovačević 1
Mario Perić 1
Jadranko Čutura 1

Strijelci u sezoni 2008/09
OSJEČKA LIGA

Dario Jagarinec 10
Ferdo Kraljević 7
Ivan Oreč 4
Ilija Pranjić 4
Damir Periša 3
Miki Borojević 3
Vinko Škrobar 2
Franjo Pranjić 2
Tomislav Steinbruckner 1
Cvejo Ognjenović 1
Jadranko Čutura 1
Mario Perić 1
Zvonimir Mihaljević 1
Zoran Stanić 1

Strijelci u sezoni 2008/09
BARANJSKA LIGA
Ilija Pranjić 10
Ferdo Kraljević 10
Miroslav Matoković Pajo 9
Tihomir Rudež 7
Franjo Pranjić 6
Dario Jagarinec 6
Damir Periša 5
Ivan Oreč 4
Mario Kovačević 4
Jadranko Čutura 3
Miki Borojević 3
Vinko Škrobar 3
Zvonimir Mihaljević 2
Damir Grunbaum 1
Hrco Ehman 1
Kljun 1



Strijelci u sezoni 2007/08
Tihomir Rudež 17
Ivan Oreč 15
Ilija Pranjić 11
Miroslav Pajo Matoković 10
Cvejo Ognjenović 10
Mario Kovačević 7
Ferdo Kraljević 3
Vlado Tuličić 3
Alen Majić 2
Dario Skender 2
Damir Periša 2
Zoran Stanić 2
Damir Kurtović 1
Miki Borojević 1
Aco Mihajlović 1
Dario Jagarinac 1
Mario Perić 1




Popis igrača



Mario Perić
Hrvoje Ehman
Robert Opačak
Miroslav Nevistić
Damir Kurtović
Dario Jagarinac
Mario Kovačević
Zoran Stanić
Igor Kovačević
Darko Dumančić
Ilija Pranjić
Cvejo Ognjenović
Ivan Oreč
Zlatko Bulić
Zvonimir Mihaljević
Miroslav Matoković Pajo
Miki Borojević
Jadranko Čutura
Damir Periša
Dubravko Ižaković
Vinko Škrobar
Franjo Pranjić
Ivica Kolar
Josip Zrno
Miroslav Ivančić Brec
Zoran Lazić
Igor Mijatović
Vjekoslav Kolarević
Petar Krpan
Domagoj Pavlic
Igor Brkić

Klupski liječnici:
Neven dr. Raguž,
Vjekoslav dr. Kolarević
Zvonimir dr. Mihaljević