NK LEGE OSIJEK

ponedjeljak, 30.08.2010.

NK LEGE vs NK RIBAR 5:1 (2:1)

Baranjska liga veterana
Prvenstvena utakmica 2. kolo
Mece, stadion HNK "Radnički"
Sudac: V. Prigl, Čeminac
Vrijeme: kiša
Teren: brz kao Jabulani

NK "Lege": Nevista (od 46. Iga) Hrco (od 46. Darac) Dumba, Vinko (od 46. Kljun), Zvone (od 46. Talijan), Periša, Franjo (Perić), Ilija, Kova (od 46. Cvejo) Jadro (od 70. Peterson) Miki (od 46. Mijat)

NK Ribar: Podboj, Krištof, Mihaljević I, Takač, Lacko, Vaš, Olajoš, Tivadar, Varga, Gotal, Fica još su igrali: Šumiga, Mihaljević S, Stanković, Novački, Dekanić

Strijelci: 1:0 Miki, 1:1 Varga, 2:1 Jadro, 3:1 Jadro, 4:1 Cvejo, 5:1 Cvejo

Ovo je biola idealna prigoda za dobru tekmu. I iskoristili smo ju u potpunosti. Vrijeme toplo, kiša lagano pada, teren brz ko Gay, ma prava uživancija. U prvom poluvremenu svjesno sam postavio lošiju ekipu da se malo rastrče, dignem im perije i bilo je kritično. Jedva 2:1 za nas i to zahvaljujući naviše Mikiju koji je standardni član treće udarne postave Lega. Miki je prvi zabio a za drugi asistirao. Još je Hrco, inače član druge postave jednom odlično opalio, trčkarao onako pederasto kao Ferdo kada se priprema za maraton "četiri slapa i mali slapić kod jezerceta modrog". Kova se napucao u jaja, Nevista je opet popio pacerski gol... A onda smo ušli mi znalci i postavili stvari na svoje mjesto, rutinirano, znalački. Također sam, za nagradu da osjete kako je lijepo igrati s znalcima, ostavio u igri Dumbu, Iliju, Perišu i Jadru. I mislim da su i napredovali uz nas. Ne previše ali u granicama njihovih mogućnosti. Zadnji puta su me suigrači nagrdili što sam onako malo napisao o tekmi i dojmovima ali ubila me migrena pa nisam mogao. Sada ću ispraviti tu grešku. Pojedinačni presjek.
Nevista: Nije imao posla. Jedna lopta koja je išla prema mreži u njoj je i završila. Već viđeno. Uostalom, navikli smo.
Iga: golman iz one opake ekipe. Nažalost ostaje neocjenjen jer kako da dobije ocjenu kada su ispred njega Kljun, Darac i Talijan. Pa tu ni garnizon razularenih fanatičnih Japanaca ne može proći. Dakle o ovom briljantnom obrambenom trojcu neću više. Reći ću samo da su Darac i Talijan oplemenili našu igru prema naprijed bočnim prodorima za koje Ribari nisu imali rješenja. Kljun nije išao previše naprijed osim u 49. minuti kada je asistirao Jadri za gol. Više nije išao i što bi? Ono, bilo bi previše. A morao je i pripaziti na obranu jer je Dumba bio tamo. Dumba je bio onak, simpatičan. Uštopao je loptu leđima, jednog nesretnika je otkinuo na rubu 16 metara, nije pratio neprijatelja kod postizanja izjednačujućeg gola... no sve je to bilo u 1. poluvremenu.
Vinko je bio odličan. Par dobrih udaraca, odlična skok igra u obrani. Sve razmišljam da ga prebacim u udarnu postavu.
Zvone je pak opet počeo trčati. Odmah se primjetilo da mu nedostaje Zrno. Zabrinut zbog stradalih gljivara i iako je par puta išao po loptu iza gola nije skupljao gljive. Zvuči nevjerovatno ali tako je. Pojeo je čak i malo čobanca. I onda je poput brižnog oca odjurio kući svojoj dječici, dok žena skita Europom. Ah te žene... A nama seru da nismo dovoljno kod kuće... svašta.
Franjo je došao na tekmu nakon dugo vremena i vidljiv je nedostatak igranja. Grč u igri. To može riješiti na dva načina. Većim brojem utakmica ili većom količinom piva prije utakmice. Trećeg nema.
Kova je danas pak promašio mrtvu šansu u 4. minuti i znao sam da će biti problema. Prvo se napucao u jaja pa je cvilio ko pašće. Sva sreća potomstvo je osigurano, ljubavnicu nema dakle nema ni štete. Izdržao je poluvrijeme i onda sam ga vadio da se ne bi samouništio. Spašen.
Jadru sam već spominjao zabio je dva komada na lucidne i pomno osmišljene asistencije Mikija i Kljuna. No to bi zabio bilo tko. Mislim takve asistencije, ono... ne možeš promašit. Čovječe.
A Miki? E to je druga priča. Igrao je fenomenalno. No ostaje par upitnika u zraku. Čovjek je omršavio, stanjio i novčanik. I nije nam trebalo dugo. Otkrili smo i krvice. Slijedi akcija: Locirati, izolirati, nagraditi. Čovjek je preporođen. Rekao bi vam ja puno više ali ne znam tko sve ovo čita, pa da ne bi bilo sranja, bolje mir.
Perić je pak zakasnio. Zakasnio na tekmu. Čovjek nije došao na vrijeme. Jedva je došao na drugo poluvrijeme. kao imao je sastanak. No skužili smo ga. Htio je jednom igrati u jačoj postavi i namjerno je kasnio. Navodno je na benzinskoj čućio 25 minuta samo da zakasni... E ljudi moji. Na šta su sve momci spremni da igraju s najboljima? A?
Cvejo se pak danas vratio s mora. Ako je Muć na moru. Da li je? Trenirao je na pomoćnom terenu Mućka i to uglavnom akcije prema naprijed sa naglaskom na kombinatoriku. To je rezultiralo s dva postignuta Cvejina gola i navodno jednim pokušajem dodavanja. Nismo shvatili komu ali on tvrdi da je dodavao tu loptu... hmmm.
Mijat danas nije imao svoj dan. Brz, čvrst, bez pregleda igre i neprecizan. No to je jedan od onih dana. Jednostavno je za objasnit. nakon četiri postignuta gola u prošlom kolu odlično se uklopio u onu postavu koja je započela utakmicu. Probao sam ga trgnuti ali kad slava udari u glavu... No za njega ima dana.
Peterson je debitirao u prvenstvenoj utakmici. I dajem mu još dvije gratis tj. neću pisati o njemu. Dok shvati ponašanje testasteronske kritične mase na omanjoj ledini. Osim ako ne zabije gol. Onda slijede hvalospjevi. No bojim se da ja to neću doživjeti. Šta ti kažeš Petersone? A vi, čitatelji?

P.S.
Nakon fantastičnog čobanca koji čisti sinuse bolje nego barokomora na 25 bara, imao sam gledati partiju bele sa najvećom količinom preseravanja u povjesti Baranje. Prednjačio je naravno golman; bacit ću ovu, ne, ne ovu ili pak... ne, ne ovu, a da ju bacim preko ruke? naopko? ispod ruke? ili da bacim ovu?... bio je smo dio njegovog repertoara. Tužno je što je to sve činio dojk je imao dvije karte u ruci i morao je odgovoriti na boju, dakle MORAO je baciti baš tu jednu koju je imao. No on je mudrovao.
Novopečeni strijelac kojem je definitivno slava udarila u glavu i koji je odgodio put zbog postignutog gola i asistencije imao je ono "mangupske kretnje" rutiniranog Doc Holidaya. To je on mislio. Oni koji su ga gledali sa strane mislili su da boluje od momački uznapredovale parkinsonove bolesti.
A onaj najstariji veselio se 45 mješanju jer je tada prvi puta imao terc. I tako je bio sretan. Sjebao je štiglju ali imao je terc. Napokon.
Četvrti, nažuljan, ni utakmicu nije odigrao. Isčuđavao se no pristojan kakav je samo se smješkao poput zlikovca i mahao mi s nekim papirićem na kom su bile neke brojke.... Ali ja zaboravio naočale. Ode mast u propast.
Bila je to najčudnija bela. Ako je to bila bela? Možda su oni igrali nešto drugo?
Ajde, branite se. Prosvjetlite me....

P.S.2
kao što vidite u rasporedu slijedeću SUBOTU igramo u Mirkovcu, na onom krtičnjaku iza silosa, skladišta, nečega...

Tablica:
Mj. KLUB utakmica gol raz. bodovi
1. NK "Hajduk" 2 +10 6
2.NK "Lega" 2 + 9 6
3. NK "Radnicki" /Mirk/ 2 +3 6
4. NK "Dinamo" 2 + 6 4
5. NK "Darda" 2 +2 4
6. HNK "Radnicki" 2 +2 3
7. HNK "Bilje" 2 +1 3
8. NK "Tikveš" 2 0 3
9. NK "Ribar" 2 -1 3
10. NK "Medimurec" 2 -3 1
11. NK "Borac" 2 -3 1
12. NK "Lug" 2 -4 0
13. NK "Croatia - Branitelj" 1 -10 0
14. NK "Polet" 2 -12 0

30.08.2010. u 22:18 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 24.08.2010.

KARANAC: POLET - LEGE 1 : 6

Bili smo u Karancu. A dobro znate šta se radi u Karancu. Igra se nogomet. Neloš s obzirom da nam je to bila prva tekma ove sezone. Teren je bio strašno grbav i tvrd kao kamen. Nikad lošiji. Lopta je bila nekako gumificirana i skakala je kao vrag. No sve to nije nas pokolebalo da odigramo dovoljno dobro za pobjedu. A utakmica - pravra prvenstvena. Malo neizvjesnosti na početku, malo grešaka, malo svađe, malo smijeha i puno slavlja.
Valja svakako naglasiti da nam se od ove sezone priključio Igor Mijatović. Još jedan poletarac među nama. Tek mu je 35. Isto tako valja naglasiti da ga je dove Mario Kova koji je nakon godinu dana odigrao cijelu tekmu unatoč problemima koji su ga stisli. Bravo Kova. Pripremaj se za Rovinj.Isto tako nam je u ovoj tekmi nedostajalo cijelo čudo igrača no opet nas se skupilo 15 i pokazalo se to dovoljnim.
Evo i sastava: Nevista 5 (od 45. Kova 7), Hrco 6,5 (od 75. Keba - ) Kljun 5 (od 45. Dumba 6,5) Talijan 6 (od 45. Vinko 6) Zvone 6 (od 45. Iža 6) Kova 7; Zrno 6,5; Perić 7, Periša 6,5; Jadro 6 (od 45. Darac 3,25) Mijat 8

Eto po ocjenama možete vidjeti tko je kako odigrao, Posebno bi se zahvalio Darcu J. što je svojom izvedbom uspio nasmijati do tada ozbiljne i namrgođene domaće gledatelje i njihov bijes preokrenuti u salve smijeha te tako još više osnažio naše prijateljstvo sa momcima iz Karanca.

Slijedi nam utakmica sa jednom od najjačih ekipa baranjske lige, Ribarom iz Kopačeva. Ostaje upitno što će mo praviti za klopu poslije tekme i to se trebamo na vrijeme dogovoriti. Vidimo se u ponedjeljak.

Tablica:
Mj. KLUB utakmica gol raz. bodovi
1. NK "Dinamo" 1 + 6 3
2. NK "Lega" 1 + 5 3
3. NK "Hajduk" 1 +3 3
4. NK "Tikveš" 1 +3 3
5. NK "Ribar" 1 +3 3
6. NK "Darda" 1 +2 3
7. NK "Radnicki" /Mirk/ 1 +2 3
8. HNK "Radnicki" 1 -2 0
9. HNK "Bilje" 1 -2 0
10. NK "Medimurec" 1 -3 0
11. NK "Borac" 1 -3 0
12. NK "Lug" 1 -3 0
13. NK "Polet" 1 -5 0
14. NK "Croatia - Branitelj" 1 -6 0

24.08.2010. u 08:00 • 2 KomentaraPrint#

srijeda, 11.08.2010.

BARANJSKA LIGA VETERANA Jesen 2010Evo "Svetog pisma" za veterane....

RASPORED NATJECANJA

1. KOLO Datumi: 23. kolovoz 2010: 18:00
Kn.Vinogradi : NK "Borac" - NK "Tikveš" 2:5
B.P.Selo : NK "Dinamo" vs NK "Croatia - Branitelj" 6:0
Mece : HNK "Radnički" - NK "Darda" 2:4
Kozarac : NK "Međimurec" - NK "Hajduk" 3:6
Karanac : NK "Polet" - NK "Lege" 1:6
Kopačevo : NK "Ribar" - NK "Lug" 3:0
Mirkovac : NK "Radnički" /Mirk/ - HNK "Bilje" 3:1

2. KOLO Datumi: 30. kolovoz 2010 18:00
Bilje : NK "Tikveš" - HNK "Bilje" 1:4
Lug : NK "Lug" - NK "Radnički" /Mirk/ 2:3
Mece : NK "Lege" - NK "Ribar" 5:1
Popovac : NK "Hajduk" - NK "Polet" 11:4
Darda : NK "Darda" - NK "Međimurec" 1:1
Branjin Vrh : NK "Croatia - Branitelj" vs HNK "Radnički" 2:6
Kn.Vinogradi : NK "Borac" - NK "Dinamo" 2:2

3. KOLO Datumi: 6. rujan 2010: 17:30
B.P.Selo : NK "Dinamo" - NK "Tikveš"
Mece : HNK "Radnički" - NK "Borac"
Kozarac : NK "Međimurec" vs NK "Croatia - Branitelj" : Subota
Karanac : NK "Polet" - NK "Darda"
Kopačevo : NK "Ribar" - NK "Hajduk"
Mirkovac : NK "Radnički" /Mirk/ - NK "Lege" : Subota
Bilje : HNK "Bilje" - NK "Petlovac"

4. KOLO Datumi: 13. rujan 2010 17:30
Bilje : NK "Tikveš" - NK "Petlovac"
Mece : NK "Lege" - HNK "Bilje"
Popovac : NK "Hajduk" - NK "Radnički" /Mirk/
Darda : NK "Darda" - NK "Ribar" :
Branjin Vrh : NK "Croatia - Branitelj" vs NK "Polet"
Kn.Vinogradi : NK "Borac" - NK "Međimurec" : Subota
B.P.Selo : NK "Dinamo" - HNK "Radnički"

5. KOLO Datumi: 20. rujan 2010 17:00
Mece : HNK "Radnički" - NK "Tikveš"
Kozarac : NK "Međimurec" - NK "Dinamo" : Subota
Karanac : NK "Polet" - NK "Borac"
Kopačevo : NK "Ribar" vs NK "Croatia - Branitelj" : Subota
Mirkovac : NK "Radnički" /Mirk/ - NK "Darda" : Subota
Bilje : HNK "Bilje" - NK "Hajduk"
Petlovac : NK "Petlovac" - NK "Lege"

6. KOLO Datumi: 27. rujan 2010 17:00

Bilje : NK "Tikveš" - NK "Lege"
Popovac : NK "Hajduk" - NK "Petlovac"
Darda : NK "Darda" - HNK "Bilje"
Branjin Vrh : NK "Croatia - Branitelj" vs NK "Radnički" /Mirk/
Kn.Vinogradi : NK "Borac" - NK "Ribar" : Subota
B.P.Selo : NK "Dinamo" - NK "Polet"
Mece : HNK "Radnički" - NK "Međimurec"

7. KOLO Datumi: 4. listopad 2010 16:30
Kozarac : NK "Međimurec" - NK "Tikveš" : Subota
Karanac : NK "Polet" - HNK "Radnički" :
Kopačevo : NK "Ribar" - NK "Dinamo" : Subota
Mirkovac : NK "Radnički" /Mirk/ - NK "Borac" : Subota
Bilje : HNK "Bilje" vs NK "Croatia - Branitelj"
Petlovac : NK "Petlovac" - NK "Darda"
Mece : NK "Lege" - NK "Hajduk"

8. KOLO Datumi: 11. listopad 2010 16:30
Bilje : NK "Tikveš" NK "Hajduk"
Darda : NK "Darda" - NK "Lege"
Branjin Vrh : NK "Croatia - Branitelj" vs NK "Petlovac"
Kn.Vinogradi : NK "Borac" - HNK "Bilje" : Subota
B.P.Selo : NK "Dinamo" - NK "Radnički" /Mirk/
Mece : HNK "Radnički" - NK "Ribar"
Kozarac : NK "Međimurec" - NK "Polet" : Subota

9. KOLO Datumi: 18. listopad 2010 16:00
Karanac : NK "Polet" NK "Tikveš"
Kopačevo : NK "Ribar" NK "Međimurec" : Subota
Mirkovac : NK "Radnički" /Mirk/ HNK "Radnički" : Subota
Bilje : HNK "Bilje" NK "Dinamo"
Petlovac : NK "Petlovac" NK "Borac"
Mece : NK "Lege" vs NK "Croatia - Branitelj"
Popovac : NK "Hajduk" NK "Darda"

10. KOLO Datumi: 25. listopad 2010 16:00
Bilje : NK "Tikveš" - NK "Darda"
Branjin Vrh : NK "Croatia - Branitelj" vs NK "Hajduk"
Kn.Vinogradi : NK "Borac" - NK "Lege" : Subota
B.P.Selo : NK "Dinamo" - NK "Petlovac"
Mece : HNK "Radnički" - HNK "Bilje"
Kozarac : NK "Međimurec" - NK "Radnički" /Mirk/ : Subota
Karanac : NK "Polet" - NK "Ribar"

11. KOLO Datumi: 1. studeni 2010 14:30
Kopačevo : NK "Ribar" - NK "Tikveš" : Subota, poslije
Mirkovac : NK "Radnički" /Mirk/ - NK "Polet" : Subota, poslije
Bilje : HNK "Bilje" - NK "Međimurec"
Petlovac : NK "Petlovac" - HNK "Radnički"
Mece : NK "Lege" - NK "Dinamo"
Popovac : NK "Hajduk" - NK "Borac"
Darda : NK "Darda" vs NK "Croatia - Branitelj"

12. KOLO Datumi: 8. studeni 2010 14:30
Bilje : NK "Tikveš" vs NK "Croatia - Branitelj"
Kn.Vinogradi : NK "Borac" - NK "Darda" : Subota, poslije
B.P.Selo : NK "Dinamo" - NK "Hajduk"
Mece : HNK "Radnički" - NK "Lege"
Kozarac : NK "Međimurec" - NK "Petlovac" : Subota, poslije
Karanac : NK "Polet" - HNK "Bilje"
Kopačevo : NK "Ribar" - NK "Radnički" /Mirk/ : Subota, poslije

13. KOLO Datumi: 15. studeni 2010 14:30
Mirkovac : NK "Radnički" /Mirk/ - NK "Tikveš" : Subota, poslije
Bilje : HNK "Bilje" - NK "Ribar"
Petlovac : NK "Petlovac" - NK "Polet"
Mece : NK "Lege" - NK "Međimurec"
Popovac : NK "Hajduk" - HNK "Radnički"
Darda : NK "Darda" - NK "Dinamo"
Branjin Vrh : NK "Croatia - Branitelj" vs NK "Borac"

11.08.2010. u 11:21 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>Ožujak 2014 (2)
Rujan 2013 (5)
Listopad 2012 (2)
Rujan 2012 (5)
Kolovoz 2012 (2)
Srpanj 2012 (1)
Lipanj 2012 (4)
Svibanj 2012 (5)
Travanj 2012 (6)
Ožujak 2012 (4)
Studeni 2011 (3)
Listopad 2011 (6)
Rujan 2011 (8)
Kolovoz 2011 (3)
Lipanj 2011 (2)
Svibanj 2011 (6)
Travanj 2011 (4)
Ožujak 2011 (3)
Veljača 2011 (1)
Studeni 2010 (3)
Listopad 2010 (7)
Rujan 2010 (6)
Kolovoz 2010 (3)
Srpanj 2010 (1)
Lipanj 2010 (3)
Svibanj 2010 (3)
Travanj 2010 (2)
Ožujak 2010 (3)
Veljača 2010 (1)
Studeni 2009 (2)
Listopad 2009 (7)
Rujan 2009 (5)
Kolovoz 2009 (2)
Srpanj 2009 (2)
Lipanj 2009 (3)
Svibanj 2009 (8)
Travanj 2009 (5)
Ožujak 2009 (4)
Studeni 2008 (1)
Listopad 2008 (4)
Rujan 2008 (9)
Kolovoz 2008 (2)
Lipanj 2008 (6)
Svibanj 2008 (10)
Travanj 2008 (4)
Ožujak 2008 (7)
Veljača 2008 (4)
Siječanj 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Osobna iskaznica & Hall of fame
Osijek, Croatia Local WeatherRASPORED LIGE 2013/2014

Veterani. U svemu. No ovdje govorimo o nogometu, onom veteranskom u kojem je treće poluvrijeme gotovo najbitnije. No to ne znači kako ne volimo pobjede. Ooo, još kako volimo...
I ono najvažnije, broj našeg računa Zaba: 2360000-1101960850 Trpaj!
OiB; 78333186194 MB: 2229552
http://nklege.blog.hr/2013/09/1631694753/pocelo-je-pocelo.html

Strijelci u sezoni 2013/14
Ilija Pranjić 4
Robert Opačak 3
Miroslav Ivančić 3
Franjo Pranjić 2
Domagoj Pavlic 2
Jadranko Čutura 2
Vinko Škrobar 2
Cvejo 1


Strijelci u sezoni 2012/13
Ilija Pranjić 10
Franjo Pranjić 6
Petar Krpan 5
Robert Opačak 3
Mario Perić 3
Jadranko Čutura 2
Miroslav Ivančić g.Brec 2
Igor Kovačević 1
Igor Mijatović 1
Dario Jagarinec 1

Strijelci u sezoni 2011/12
Pranjić Ilija 20
Miroslav Ivančić 20
Čutura Jadranko 14
Robert Opačak 12
Pranjić Franjo 9
Mario Perić 8
Ivan Oreč 8
Rudež Tihomir 7
Škrobar Vinko 7
Damir Dado Periša 6
Kovačević Mario 4
Zvonimir Mihaljević 3
Vjekoslav Kolarević 3
Josip Zrno 2
Petar Krpan 2
Damir Kurtović 1
Dario Jagarinec 1
Igor Mijatović Peđa 1

9. dvoransko prvenstvo veterana HNS Slavonski Brod 2011.
Stijelci:
Krpan 2
Zvone 1
Zrno 1
Oreč 1


Strijelci u sezoni 2010/11
Osječka liga

Igor Mijatović Peđa 5
Ivan Oreč 3
Tihomir Rudež 2
Ilija Pranjić 1Strijelci u sezoni 2010/11
Baranjska liga

llija Pranjić16
Miroslav Ivančić Peterson 15
Igor Mijatović Peđa 13
Jadranko Čutura 11
Robert Opačak 9
Cvejo Ognjenović 7
Mario Kovčević 5
Ivan Oreč 5
Franjo Pranjić 3
Tihomir Rudež 2
Zvonimir Mihaljević 2
Mario Perić 1
Miki Borojević 1
Josip Zrno 1
Ivica Kolar 1
Damir Periša 1
Ferdo Kraljević 1
Hrvoje Ehman 1
Petar Krpan 1
Vinko Škrobar 1
Dario Jagarinec 1


Strijelci u sezoni 2009/10
Osječka liga

Tihomir Rudež 6
Ilija Pranjić 6
Jadranko Čutura 4
Vinko Škrobar 4
Mario Kovačević 3
Damir Periša 2
Damir Kurtović 2
Mario Perić 2
Ferdo Kraljević 2
Ivan Oreč 2
Cvejo Ognjenović 1
Hrvoje Ehman 1
Zvonimir Mihaljević 1
Alen Majić 1
Ivica Kolar 1


Strijelci na 11. veteranskom prvenstvu RH 2010
Igor Miajtović Peđa 2
Ilija Pranjić 1
Miki Borojević 1
Damir Periša 1

Strijelci na 10. veteranskom prvenstvu RH 2009
Tihomir Rudeš 2
Jadranko Čutura 2
Miroslav Matoković 1

Strijelci na 9. veteranskom prvenstvu RH 2008
Mario Kovačević 1
Mario Perić 1
Jadranko Čutura 1

Strijelci u sezoni 2008/09
OSJEČKA LIGA

Dario Jagarinec 10
Ferdo Kraljević 7
Ivan Oreč 4
Ilija Pranjić 4
Damir Periša 3
Miki Borojević 3
Vinko Škrobar 2
Franjo Pranjić 2
Tomislav Steinbruckner 1
Cvejo Ognjenović 1
Jadranko Čutura 1
Mario Perić 1
Zvonimir Mihaljević 1
Zoran Stanić 1

Strijelci u sezoni 2008/09
BARANJSKA LIGA
Ilija Pranjić 10
Ferdo Kraljević 10
Miroslav Matoković Pajo 9
Tihomir Rudež 7
Franjo Pranjić 6
Dario Jagarinec 6
Damir Periša 5
Ivan Oreč 4
Mario Kovačević 4
Jadranko Čutura 3
Miki Borojević 3
Vinko Škrobar 3
Zvonimir Mihaljević 2
Damir Grunbaum 1
Hrco Ehman 1
Kljun 1Strijelci u sezoni 2007/08
Tihomir Rudež 17
Ivan Oreč 15
Ilija Pranjić 11
Miroslav Pajo Matoković 10
Cvejo Ognjenović 10
Mario Kovačević 7
Ferdo Kraljević 3
Vlado Tuličić 3
Alen Majić 2
Dario Skender 2
Damir Periša 2
Zoran Stanić 2
Damir Kurtović 1
Miki Borojević 1
Aco Mihajlović 1
Dario Jagarinac 1
Mario Perić 1
Popis igračaMario Perić
Hrvoje Ehman
Robert Opačak
Miroslav Nevistić
Damir Kurtović
Dario Jagarinac
Mario Kovačević
Zoran Stanić
Igor Kovačević
Darko Dumančić
Ilija Pranjić
Cvejo Ognjenović
Ivan Oreč
Zlatko Bulić
Zvonimir Mihaljević
Miroslav Matoković Pajo
Miki Borojević
Jadranko Čutura
Damir Periša
Dubravko Ižaković
Vinko Škrobar
Franjo Pranjić
Ivica Kolar
Josip Zrno
Miroslav Ivančić Brec
Zoran Lazić
Igor Mijatović
Vjekoslav Kolarević
Petar Krpan
Domagoj Pavlic
Igor Brkić

Klupski liječnici:
Neven dr. Raguž,
Vjekoslav dr. Kolarević
Zvonimir dr. Mihaljević
Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se