NK LEGE OSIJEK

četvrtak, 24.09.2009.

VETERANSKO PRVENSTVO REPUBLIKE HRVATSKE 2009.



Rovinj, 02.-04.10.2009.

Dakle LEGE moje evo i rasporeda. Kako nas prošle godine raspored nije nimalo mazio ove godine smo, sasvim slučajno, uhvatili sretnu zvijezdu. Naime u skupini igramo protiv ekipa MLADOST iz Obrezine i GARIĆ iz Garešnice.
Dvije solidne ekipe no uz dužno poštovanje, ipak slabije od nas. Naravno, upitno je da li su se pojačali u mini prelaznom roku ali sam podatak da su se plasirali na završnicu govori nam da svakako nije riječ o nekim dudekima već o ozbiljnom klubu koji će svoju šansu tražiti pobjedama u grupi. Pobjednik naše grupe igra sa pobjednikom grupe D gdje igraju Laduč, Ozalj i Lepoglava. Opet, uz dužno poštovanje a na osnovi prošlogodišnjeg nastupa niti ovdje ne očekujem veće probleme. Objektivno, kvalitetniji smo no to trebamo dokazati na travnjaku. Bez foliranja i neodgovornog pristupa. Tek nakon toga idemo na pobjednika susreta najboljih iz skupine C i G koje su neuporedivo jače od naših. Tamo su Samobor, Vinodol i Slatina te Rovinj, Škabrnja i Hrvatski Dragovoljac. Iako su Šabrnja i Samobor ekipe za apsolutni respekt a Rovinj domaćin držim kako je Hrvatski Dragovoljac tu ipak favorit. Dakle ukoliko uspješno odradimo prve tri tekme u 1/4 završnice čeka nas moćni Dragovoljac sa plejadom reprezentativaca koji nas je prošle godine pobjedio sa 3:1. Nesretno ali zasluženo. Ovo je idealna prilika za slatku sportsku osvetu.
Pobjednika tog susreta ako je gledati po prošlogodišnjim rezultatima čeka prošlogodošnji još uvijek aktualni veteranski prvak RH vrlo moćna CROATIA Sesvete također sa proslavljenim Hrvatskim internacionalcima kojima će nedostajati samo Robert Prosinečki zbog bolesti.
Što reći. Idemo hrabro i mudro, tekmu po tekmu pa kako bude. Evo Vam ostatak rasporeda i učesnika.

Kao što će te primjetiti utakmice igramo i na UMJETNOJ TRAVI i na KLASIČNOM TRAVNJAKU, što znači da kramponke zaboravite i nabavite patike sa čepićima ili pak malim gumenim kramponima.

SKUPINA "A"
DINARA KNIN
CROATIA SESVETE
TŠK TOPOLOVAC

SKUPINA "B"
OSVIT ĐELEKOVEC
PAZIN
ČAKOVEC

SKUPINA "C"
SAMOBOR
VINODOL
SLATINA

SKUPINA "D"
LADUČ AB PETROL
ZRINSKI OZALJ
LEPOGLAVA

SKUPINA "E"
SV.IVAN VIR
VRBOVEC
ZAGOREC KRAPINA

SKUPINA "F"
LEGE OSIJEK

MLADOST OBREZINA
GARIĆ GAREŠNICA

SKUPINA "G"
ROVINJ
ŠKABRNJA
HRVATSKI DRAGOVOLJAC

RASPORED IGRANJA

1.KOLO - PETAK, 02. LISTOPADA 2009.

VRIJEME SKUPINA UTAKMICA IGRALIŠTE
16.00 A CROATIA SESVETE - TŠK TOPOLOVAC UMJETNA TRAVA (2)
16.00 F MLADOST OBREZINA - GARIĆ GAREŠNICA BROJ 3
17.15 C VINODOL - SLATINA UMJETNA TRAVA (2)
17.15 B PAZIN – ČAKOVEC BROJ 3
18.30 D ZRINSKI OZALJ – LEPOGLAVA ROVINJSKO SELO
18.30 E SV.IVAN VIR - ZAGOREC KRAPINA BROJ 3
18.30 G ŠKABRNJA - HRVATSKI DRAGOVOLJAC UMJETNA TRAVA (2)

2.KOLO - PETAK, 02. LISTOPADA 2009.

VRIJEME SKUPINA UTAKMICA IGRALIŠTE
19.45 A DINARA KNIN - CROATIA SESVETE BROJ 3
19.45 F LEGE OSIJEK - MLADOST OBREZINA UMJETNA TRAVA
21.00 C SAMOBOR - VINODOL BROJ 3
21.00 B OSVIT ĐELEKOVEC - PAZIN UMJETNA TRAVA

2.KOLO - SUBOTA, 03. LISTOPADA 2009.

VRIJEME SKUPINA UTAKMICA IGRALIŠTE
9.00 D LADUČ AB PETROL - ZRINSKI OZALJ UMJETNA TRAVA (2)
9.00 E VRBOVEC - SV.IVAN VIR ROVINJSKO SELO
9.00 G ROVINJ - ŠKABRNJA BROJ 3

3.KOLO - SUBOTA, 03. LISTOPADA 2009.

VRIJEME SKUPINA UTAKMICA IGRALIŠTE
10.15. A TŠK TOPOLOVAC - DINARA KNIN ROVINJSKO SELO
10.15. F GARIĆ GAREŠNICA - LEGE OSIJEK UMJETNA TRAVA (2)
11.30. C SLATINA - SAMOBOR UMJETNA TRAVA (2)
11.30. B ČAKOVEC - OSVIT ĐELEKOVEC ROVINJSKO SELO
12.45. D LEPOGLAVA - LADUČ AB PETROL BROJ 3
12.45. E ZAGOREC - VRBOVEC UMJETNA TRAVA (2)
12.45. G HRVATSKI DRAGOVOLJAC - ROVINJ ROVINJSKO SELO

1/4 ZAVRŠNICA - SUBOTA, 03. LISTOPADA 2009.
VRIJEME UTAKMICA IGRALIŠTE
18.00 ČZ 1 POBJEDNIK "A" - NAJBOLJI 2-PLASIRANI UMJETNA TRAVA (2)
18.00 ČZ 2 POBJEDNIK "C" - POBJEDNIK "G" BROJ 3
19.15 ČZ 3 POBJEDNIK "B" - POBJEDNIK "E" UMJETNA TRAVA (2)
19.15 ČZ 4 POBJEDNIK "D" - POBJEDNIK "F" BROJ 3

ZAVRŠNICA - NEDJELJA,04. LISTOPADA 2009.
VRIJEME UTAKMICA IGRALIŠTE
9.30. PZ 1 POBJEDNIK ČZ 1 - POBJEDNIK ČZ 3 BROJ 3
9.30. PZ 2 POBJEDNIK ČZ 2 - POBJEDNIK ČZ 4 UMJETNA TRAVA (2)

11.00 IZVOĐENJE 11-ERACA ZA 3. MJESTO UMJETNA TRAVA (2)
11.15. FINALNA UTAKMICA UMJETNA TRAVA (2)

12.30. DODJELA NAGRADA UMJETNA TRAVA (2)

24.09.2009. u 11:55 • 1 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 21.09.2009.

RETFALA - LEGE 1 : 4 (0:1)

Stadion Grafičara
Vrijeme idealno za igru
Teren odličan za igru
Strijelci: Rudež 3, Kova 1

Dakle ovo je trebao biti derbi kola. Ali nije. I nije mi drago. Kada se samo sjetim te Retfale prije dvije godine sa Ronijem i Rošom... e to je bila ekipa. Svaka čast ovim dečkima, klapi, no kada je tekma u pitanju igrali su samo Lege. Cijelo prvo poluvrijeme igralo se isključivo na polovini Retfale. U drugom poluvremenu nova postava Lega ali priča ista. Igra se samo na polovici Retfalčana.
Tekmu smo počeli u formaciji 4-4-2 i to Nevista na golu, Darac, Vinko, Kolar, Zvone pa Cvejo, Perić Periša i Pranjić a u špici Jadro i Ruda.
Neću o pojedincima ovaj puta, samo ću naglasiti da je posjed lopte bio oko 85% u našim nogama, da smo pogodili dvaput prečku i stativu, te da smo uspjeli promašiti šest mrtvih šansi od toga jednu kada je gol bio prazan. Lopta se previše zadržavala u nogama, išla je dosta sporo i stalno i na silu kroz sredinu gdje je bila takva gužva da je sve to izgledalo negledljivo. Dominantno mučenje retfalčana rekao bih, mrcvarenje protivnika... Tada smo dva puta probili desnu stranu i odmah zabili gol. Nevjerovatno da nam je trebalo 35 minuta da shvatimo kako moramo igrati preko bokova, da moramo razvući protivnika.
U drugom poluvremenu potpuno druga priča pomaknuli smo se u formaciju 3-2-4-1 i to Iga na golu, Vinko, Talijan i Iža, potom Hrco i Kljun, pa Kurto, Periša, Zrno i Kova a u špici Ruda. Lopta je išla neuporedivo brže nego u prvom dijelu, izgledne akcije nizale su se jedna za drugom pred golom Retfalčana i potom su počeli padati i golovi kao na tekućoj traci. Ruda je zavukao još dva i namjestio Kovi jedan gol. U posljednjoj minuti primili smo gol iz nehata a nismo smjeli. Malo smo se opustili, vezna linija nije ispratila svoje igrače, napravio se višak no šut je bio slučajan. Mijo se okliznuo, zahvatio loptu špicom i lobao Igu koji je stajao skoro na crti. Tragikomično. No problem je u tome što nismo odigrali odgovorno do zadnje sekunde. Moramo se rješiti tih loših navika jer takve greške ne smijemo ponoviti na predstojećem prvenstvu Hrvatske u Rovinju.
Imamo još 10 dana za uigravanje, oporavak i generalnu probu. Zbijmo redove.

21.09.2009. u 20:47 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 14.09.2009.

NK LEGE - NK ERNESTINOVO 8:5 (4:1)


Dakle ovo su bile dvije utakmice, barem što se Lega tiče. Odnosno, prvo poluvrijeme odigrali smo s jednom postavom a drugo s potpuno novom postavom izuzev vratara Neviste koji je branio cijelu tekmu. E sada seciranje sastava, prvo početni :
PRVO POLUVRIJEME
Nevista - golman; iako će on reći da nije ja i dalje ostajem uvjeren da je kriv za prvi gol. Lopta mu je bila u rukama i onda nekako iskliznula i otišla u gol. Ostatak poluvremena bio je uglavnom besposlen.
Zadnja linija: Zvone, Stane, Dumba i Cvejo; bili su na vjetrometini prvih 15 minuta. Ništa nije funkcioniralo. Primjetan je nedostatak utakmica. Najveći problem bio je upravo to što nije bilo komunikacije između vezne četvorke i zadnje linije. vezni nisu pomagali u obrani, zadnji nisu predavali loptu na vrijeme, sve do 21. minute.
I tada opet protivnički igrač viška donosi loptu pred našu zadnju liniju, Stane ga blokira ali Dumba ostaje sam na brisanom prostoru sa Šoletom koji utrčava punom parom. Dumba ga hvata rukama na 20 metara od gola i ... crveni karton, direktan. Prvi u karijeri. Nevista je obranio taj slobodnjak i od tada druga priča.
Stane je bio odličan, pravovremen, precizan, rastrčan... odličan. Nezamjenjiv.
Zvone je odlično probijao desnu stranu ali je i na vrijeme stizao u obranu. Još kada mu se lopta počme ljepiti za nogu nakon 5,6 tekmi biti će pravi.
Cvejo mi ostaje enigma. Totalno dekoncetriran do isključenja Dumbe. Kriva predaja, očajan prijem lopte, neambicioznost prema naprijed, neodgovornost prema nazad. A onda kada je Dumba isključen stabilizirao se i počeo je igrati onako kako je trebao od početka. No može on još puno. puno bolje.
Vezna linija je igrala u sastavu Kurto, Periša, Pranjić i Perić. Prvih 20 minuta bio je pravi užas. Tek dva točna dodavanja prema naprijed a igra prema nazad bila je nepravovremena i neodgovorna. I onda, od Dumbinog isključenja počeli su igrati kao i većinu prošlog prvenstva vrlo, vrlo dobro. Vraćali su se nazad i iz drugog plana probijali odlične Ernestinovčane te takom igrom stekli prednost od tri gola razlike.
Periša je bio opet motor. Igrao je i na mjestu isključenog Dumbe, na svom mjestu ali zatvarao je i Zvonetov bok pri njegovom izletima prema naprijed. Neprepoznatljiv u odnosu na prvih 20 minuta gdje je ima 6 netočnih dodavanja što kod njega nepamtim.
Perić se trudio, posebnu pažnju posvetio je obrani od kada je Dumba isključen ali je bio vrlo dobar prema naprijed.
Pranjić je bio spor kao Talijan. Ali svojim znanjem i čitanjem igre nadoknadio je sve. Jednom je asistirao jednom zabio i još par puta bio u vrlo izglednim situacijama. Kada se zagrije - opasan tip.
Kurto nikad bolji. Prvih 20 minuta čuvao je Cveji leđa, a onda je poludio, jurio na sve strane. zabio penal, pa još jednu golčinu ali držao i cijelu lijevu stranu. Bio je odličan.
U napadu su igrali Ruda i Jadro. Rudi je ovo prva utakmica nakon 18 mjeseci pauze i mogu reći da je dao više negio što sam očekivao od njega. Penal je bio na njemu. Fantastično je asistirao Kurti, Jadri... jedino što mu je radijus kretanja oko 4 metra. Ali po ovome ispada da više i ne treba...
i na kraju Jadro. Šta reći, treba imati na umu da su protivnici ekipa iz njegovog sela i da ne bi bilo uredu da ih on masakrira. Promašio je tako dvije mrtve šanse, namjerno ili ne a za nagradu Ernestinovčani su ga tako lijepo sasjekli po štaflama da je ostao ležati 5 minuta. To mu je škola. Zabij svojima da bi te više cjenili.
DRUGO POLUVRIJEME
Nevista je imao jednu fantastičnu obranu jedan na jedan ali je u zadnjih 10 minuta došlo do negog kratkog spoja pa je dobio tri komada. da li je kriv on, da li je stoper, da li bočni... nije važno. On mora raspoređivati obranu i biti puno odlučniji. Treba mu pokoji golmanski trening i još koja tekma no do Rovinja će briljirati.
Zadnja linija igrala je u sastavu Zlaja, Vinko, Kole i Iža. I moram priznati solidno su odradili posao neračunajući zadnjih 10 minuta.
Zlaja je bio na tekmi u Londonu i vidio je kako pored Pokrivača prolazi jedan Englez a ovaj ne trza. I Zlaja pomislio ako to radi reprezentativac, jebemu trebam i ja. I tako smo primili drugi gol. E tada smo mu objasnili da to nije dobro i pored Zlaje više nije bilo prolaza.
Vinko je definitivno bio odličan. Držao je obranu, uklizavao, iznosio loptu i još stigao odjuriti u napad. Odličan.
Kole nakon pauze od dvije godine, kao da se prisjeća kako je nekada igrao, ali sve je to još uvije slow motion. No čovjek zna to je definitivno. Jedino mu mogu zamjeriti nesporazume sa Nevistom samo zbog nedostatka komunikacije. Da vikne jedan ili drugi sve je rješeno ali oni fini dečki, sve nešto potiho i eto problema. No mislim da im je ovo tek druga utakmica zajedno. Uigrat će se oni.
Iža "nit' miriši nit' smrdi" rekao bi narod. Dakle nije ništa skrivio ali nije ni pridonio. No s obzirom da smo igrali s igračem manje njegov izostanak kreacije pravdam posvećenosti obrambenim zadacima koje je gotovo odlično odradio.
U sredini su bili Talijan, Darac, Kova i Hrco. i do zadnjih 10 minuta bili su iznenađujuće dobri. Ali...
Talijan je definitivno spor i ne želi si to priznati, usput mrzi kada mu dovikujem sa klupe ali uporno me tjera na to jer uvijek stoji bar pet metara od igrača kojeg čuva i ljuti se kada mu skrećem pažnju na to. Uvijek on čuva "onog tamo" koji je šest metara od njega. Jednom je samo bio uz čovjeka koji je primao loptu i naravnio da ju je odmah oduzeo. A vrhunac se dogodio po završetku tekme kada me je pitao "Šta smo mi stvarno igrali sa igračem manje"? I šta mogu nego mu sve oprostiti.
Darac pak ima snage za nekih 30 minuta trke i onda kraj. Stoji. No moram priznati da je tih 30 minuta odradio vrlo solidno. O potezanju ručne nakon toga - drugi puta.
Kovu sam postavio u vezu kako bi se pridodavao jedinom pravom napadaču kojeg imam. I odlično je to radio. Odigravao je dupli pas i trkom se oslobađao protivnika pa primao točnu i pravovremenu povratnu loptu od Ferde. Dva komada je zabio, mogao je pet. No nije bitno. Od njega eksploziju očekujem 2.10. u Rovinju do tada neka odmara.
A najveće ugodno iznenađenje priredio nam je Hrco. Odigrao je poput pravog veznog igrača. U obrani je oduzimao loptu, sigurno ju iznosio ili pak na vrijeme dolazio po nju, potom ju je zadržavao kada je to trebalo, rješavao situacije 1 na 1 bez poteškoća, dubinski precizno proigravao Ferdu...Ali ima samo jednu manu. To su 7 kg viška koje mu donose opterećenje na srce i što je još opasnije koljena, 7kg koje ga bitno usporavaju u prodorima i reakcijama, 7 kg koje su ga zaustavile u trčanju zadnjih 5 minuta, 7 kg koje mu ubiju volju za nogometom nakon 35 minuta, 7 kg koje ga prisiljavaju na raspravu sa sucem, suigračima i protivnikom nakom 35 minuta. Tih 7 kg viška neprijatelju su Lega. Bez njih Hrco postaje igračina i po.
I šećer na kraju. FERDO. Što je Dinamo bez Madžukića? što je Hrvatska bez Modrića? što je Barca bez Mesija?...... to su Lege bez Ferde. Brz, precizan, ubojit, neumoran, zabija, asistira napada i oduzima loptu zadnjoj liniji protivnika u situaciji kada mi imamo igrača manje, stiže pomoći veznoj liniji, prima loptu među trojicom i čuva ju dok mu se suigrači ne pridruže... čudo od igrača. Pripremljen je poput Mirka Filipovića iz najboljih dana. Ne znam kako će mo bez njega u Rovinju. Možda ga ipak nagovorimo?
I to je to... i previše. No prva je tekma pa je zato tako opširno. Neću više. Obećavam. Živjeli.

14.09.2009. u 21:48 • 3 KomentaraPrint#

petak, 11.09.2009.

RASPORED UTAKMICA U SEZONI 2009/2010



Evo momci. Počmite smišljati kod supruga zašto morate izbivati na te dane, neka pomaknu svoje joge, plesove, masaže, drenaže i trošenje para po trgovačkim centrima jer LEGE nastupaju:

14. rujan u 17.30 sati
Igralište pod Dravom: LEGE - Ernestinovo

21. rujan u 17.00 sati
Igralište Grafičara: Retfala - LEGE

28. rujna u 16.30 sati
Igralište pod Dravom: LEGE bijeli - LEGE plavi
pripremna tekma za Rovinj čitaj: utakmica za janje

01. - 04. listopad
Rovinj, Veteransko prvenstvo Hrvatske (HNS)


05. listopad u 16.00 sati
Igralište pod Dravom: LEGE - Klas

12. listopad u 16.00 sati
Višnjevac: Višnjevac - LEGE

19. listopad u 16.00 sati
Igralište pod Dravom: LEGE - Sarvaš

26. listopad u 15.30 sati
Josipovac: Radnik - LEGE

11.09.2009. u 10:53 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 10.09.2009.

PRIJATELJSKA TEKMA



Kneževo: NK BELJE - NK LEGE 3 : 7
stadion u Kneževu
početak: 11.09.2009. u 17.30 sati

Lijepa prijateljska tekma sa starim pajdašima iz Kneževa. Ponovilo se što prije da Bog da.

10.09.2009. u 15:07 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>



Ožujak 2014 (2)
Rujan 2013 (5)
Listopad 2012 (2)
Rujan 2012 (5)
Kolovoz 2012 (2)
Srpanj 2012 (1)
Lipanj 2012 (4)
Svibanj 2012 (5)
Travanj 2012 (6)
Ožujak 2012 (4)
Studeni 2011 (3)
Listopad 2011 (6)
Rujan 2011 (8)
Kolovoz 2011 (3)
Lipanj 2011 (2)
Svibanj 2011 (6)
Travanj 2011 (4)
Ožujak 2011 (3)
Veljača 2011 (1)
Studeni 2010 (3)
Listopad 2010 (7)
Rujan 2010 (6)
Kolovoz 2010 (3)
Srpanj 2010 (1)
Lipanj 2010 (3)
Svibanj 2010 (3)
Travanj 2010 (2)
Ožujak 2010 (3)
Veljača 2010 (1)
Studeni 2009 (2)
Listopad 2009 (7)
Rujan 2009 (5)
Kolovoz 2009 (2)
Srpanj 2009 (2)
Lipanj 2009 (3)
Svibanj 2009 (8)
Travanj 2009 (5)
Ožujak 2009 (4)
Studeni 2008 (1)
Listopad 2008 (4)
Rujan 2008 (9)
Kolovoz 2008 (2)
Lipanj 2008 (6)
Svibanj 2008 (10)
Travanj 2008 (4)
Ožujak 2008 (7)
Veljača 2008 (4)
Siječanj 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Osobna iskaznica & Hall of fame




Osijek, Croatia Local Weather



RASPORED LIGE 2013/2014

Veterani. U svemu. No ovdje govorimo o nogometu, onom veteranskom u kojem je treće poluvrijeme gotovo najbitnije. No to ne znači kako ne volimo pobjede. Ooo, još kako volimo...
I ono najvažnije, broj našeg računa Zaba: 2360000-1101960850 Trpaj!
OiB; 78333186194 MB: 2229552
http://nklege.blog.hr/2013/09/1631694753/pocelo-je-pocelo.html

Strijelci u sezoni 2013/14
Ilija Pranjić 4
Robert Opačak 3
Miroslav Ivančić 3
Franjo Pranjić 2
Domagoj Pavlic 2
Jadranko Čutura 2
Vinko Škrobar 2
Cvejo 1


Strijelci u sezoni 2012/13
Ilija Pranjić 10
Franjo Pranjić 6
Petar Krpan 5
Robert Opačak 3
Mario Perić 3
Jadranko Čutura 2
Miroslav Ivančić g.Brec 2
Igor Kovačević 1
Igor Mijatović 1
Dario Jagarinec 1

Strijelci u sezoni 2011/12
Pranjić Ilija 20
Miroslav Ivančić 20
Čutura Jadranko 14
Robert Opačak 12
Pranjić Franjo 9
Mario Perić 8
Ivan Oreč 8
Rudež Tihomir 7
Škrobar Vinko 7
Damir Dado Periša 6
Kovačević Mario 4
Zvonimir Mihaljević 3
Vjekoslav Kolarević 3
Josip Zrno 2
Petar Krpan 2
Damir Kurtović 1
Dario Jagarinec 1
Igor Mijatović Peđa 1

9. dvoransko prvenstvo veterana HNS Slavonski Brod 2011.
Stijelci:
Krpan 2
Zvone 1
Zrno 1
Oreč 1


Strijelci u sezoni 2010/11
Osječka liga

Igor Mijatović Peđa 5
Ivan Oreč 3
Tihomir Rudež 2
Ilija Pranjić 1



Strijelci u sezoni 2010/11
Baranjska liga

llija Pranjić16
Miroslav Ivančić Peterson 15
Igor Mijatović Peđa 13
Jadranko Čutura 11
Robert Opačak 9
Cvejo Ognjenović 7
Mario Kovčević 5
Ivan Oreč 5
Franjo Pranjić 3
Tihomir Rudež 2
Zvonimir Mihaljević 2
Mario Perić 1
Miki Borojević 1
Josip Zrno 1
Ivica Kolar 1
Damir Periša 1
Ferdo Kraljević 1
Hrvoje Ehman 1
Petar Krpan 1
Vinko Škrobar 1
Dario Jagarinec 1


Strijelci u sezoni 2009/10
Osječka liga

Tihomir Rudež 6
Ilija Pranjić 6
Jadranko Čutura 4
Vinko Škrobar 4
Mario Kovačević 3
Damir Periša 2
Damir Kurtović 2
Mario Perić 2
Ferdo Kraljević 2
Ivan Oreč 2
Cvejo Ognjenović 1
Hrvoje Ehman 1
Zvonimir Mihaljević 1
Alen Majić 1
Ivica Kolar 1


Strijelci na 11. veteranskom prvenstvu RH 2010
Igor Miajtović Peđa 2
Ilija Pranjić 1
Miki Borojević 1
Damir Periša 1

Strijelci na 10. veteranskom prvenstvu RH 2009
Tihomir Rudeš 2
Jadranko Čutura 2
Miroslav Matoković 1

Strijelci na 9. veteranskom prvenstvu RH 2008
Mario Kovačević 1
Mario Perić 1
Jadranko Čutura 1

Strijelci u sezoni 2008/09
OSJEČKA LIGA

Dario Jagarinec 10
Ferdo Kraljević 7
Ivan Oreč 4
Ilija Pranjić 4
Damir Periša 3
Miki Borojević 3
Vinko Škrobar 2
Franjo Pranjić 2
Tomislav Steinbruckner 1
Cvejo Ognjenović 1
Jadranko Čutura 1
Mario Perić 1
Zvonimir Mihaljević 1
Zoran Stanić 1

Strijelci u sezoni 2008/09
BARANJSKA LIGA
Ilija Pranjić 10
Ferdo Kraljević 10
Miroslav Matoković Pajo 9
Tihomir Rudež 7
Franjo Pranjić 6
Dario Jagarinec 6
Damir Periša 5
Ivan Oreč 4
Mario Kovačević 4
Jadranko Čutura 3
Miki Borojević 3
Vinko Škrobar 3
Zvonimir Mihaljević 2
Damir Grunbaum 1
Hrco Ehman 1
Kljun 1



Strijelci u sezoni 2007/08
Tihomir Rudež 17
Ivan Oreč 15
Ilija Pranjić 11
Miroslav Pajo Matoković 10
Cvejo Ognjenović 10
Mario Kovačević 7
Ferdo Kraljević 3
Vlado Tuličić 3
Alen Majić 2
Dario Skender 2
Damir Periša 2
Zoran Stanić 2
Damir Kurtović 1
Miki Borojević 1
Aco Mihajlović 1
Dario Jagarinac 1
Mario Perić 1




Popis igrača



Mario Perić
Hrvoje Ehman
Robert Opačak
Miroslav Nevistić
Damir Kurtović
Dario Jagarinac
Mario Kovačević
Zoran Stanić
Igor Kovačević
Darko Dumančić
Ilija Pranjić
Cvejo Ognjenović
Ivan Oreč
Zlatko Bulić
Zvonimir Mihaljević
Miroslav Matoković Pajo
Miki Borojević
Jadranko Čutura
Damir Periša
Dubravko Ižaković
Vinko Škrobar
Franjo Pranjić
Ivica Kolar
Josip Zrno
Miroslav Ivančić Brec
Zoran Lazić
Igor Mijatović
Vjekoslav Kolarević
Petar Krpan
Domagoj Pavlic
Igor Brkić

Klupski liječnici:
Neven dr. Raguž,
Vjekoslav dr. Kolarević
Zvonimir dr. Mihaljević