NK LEGE OSIJEK

petak, 17.07.2009.

OČEKIVANJA...
Dakle, vrijeme je odlaska na odmor prije ozbiljnijih priprema i nastupa na 10. HNS veteranskom prvenstvu RH. Što nas očekuje, otprilike znam a što očekujem od LEGA, pojedinačno, pročitajte:
Damir Grünbaum prije svega da se oženi, rastane. oženi... pobogu zakompliciralo se. Ma najvažnije je da redovito i na vrijeme dolazi na tekme (s opremom). Što se igre tiče od njega nikad nisam ništa ni očekivao tako da gotovu uvijek odigra iznad očekivanog.
Dario Skender, očekujem da ga upoznam, napokon.
Mario Perić bi trebao prestati ići na operacije koljena i napokon početi igrati nogomet kako on to zna. Također očekujem točna dodavanja od glavnog veznog, da prestane gurati loptu protivnicima kroz noge i na taj način usporavati igru, da prestane primati svaku loptu vanjskom i da napokon počme zabijati.
Hrvoje Ehman od njega pak očekujem da u ovoj godini napokon odradi pune pripreme kako bi u sezoni 2010/2011. bio iznenađenje lige. Dakle, treba smršaviti 20 kg i kada ga ugledaju nagodinu svi će reći “wow koje iznenađenje”.
Miroslav Nevistić je golman i šta normalan čovjek može očekivati od golmana? Za početak da mu se nikada ne ponovi izdanje iz utakmice LEGE vs LEGE.
Damir Kurtović da prestane investirati te da nema problema sa majstorima i kupcima baš kada su tekme na programu. I da na veteranskom prvenstvu ne dobije crveni karton u prvoj tekmi. Eh da i da opet pobjedi u klađenju sa Ferdom.
Alen Majić, da se ode ispovjedat i prestane govoriti neistine o svom dolasku na tekmu.
Dario Jagarinac da se mane tenisa i shvati da je to sport za starije od 65.
Mario Kovačević da na jednu tekmu dođe zdrav. Bar na jednu, Ma nek se i u trećoj minuti ozljedi ali da bar na jednu tekmu dođe zdrav. Ili bar da me nazove i kaže “nisam ozljeđen” bez obzira što nemamo tekmu.
Zoran Stanić da ovog trena prestane smišljati razlog kako bi se izvukao od odlaska u Poreč. Očekujem ga spremnog. U Poreču.
Darko Ehman da se zaposli i zadovoljan dolazi na tekmu.
Igor Kovačević isto golman i želim da mu nikad ne bude vruće na radnom mjestu. Ni na golu ni u Domi.
Pranjić Franjo e od njega nisam očekivao da će se prihvatiti mjesta pomoćnog trenera Olimpije.
Darko Dumančić da nađe eliksir mladosti i ostane ovakav. Ili još mlađi.
Ilija Pranjić da pokoji put asistira, bar kumu.
Cvejo Ognjenović da se odmori od pronalazaka cvjetnih ledina izrade vijenaca i udeblja 40 dkg. Naravno da nastavi sa svojim fantastičnim “nabacivanjem” zvanim sorry, sorry brate ošla mi preko noge!
Damir Vujić da mu netko kupi novu protezu za koljeno i crnu Shaumu extra shine. Ovako pomislimo da smo i mi stari.
Ivan Oreč da u novoj sezoni zabije bar 15 komada. Slučajno...
Zlatko Bulić od njega očekujem beskompromisnu igru i početak trčanja na prstima jer će mu leđa izgledati tragično kao od jednog mađarskog bankara.
Tihomir Rudež je postao trener juniora NK Osijeka. Wow. Od njega prvenstveno očekujem da prestane urlikati dok karta belu nakon tekme. Igra? On vam nikad nije igrao, on stoji i zabija.
Zvonimir Mihaljević je poslom preopterećen, šogor ga špota, spopale ga i ozljede... pravi veteran. Nadam se samo da će imati vremena i više zdravlja.
Miroslav Matoković Pajo i Ivica Kolar da mi jedan dan dođu sa ispisnicom, brisovnicom i knjižicom kako bi postali samo naši.
Miki Borojević da me više ne zove iz Južne Afike sa hitnog sastanka high managera, da me prestane zvati sa jahti sa izoliranih team buildinga radi spasa kompanije...Pokrenit će mo opet akciju “naučimo ga trčati, tračati zna”
Jadranko Čutura da me skine sa liste blokiranih pošaljitelja sms poruka. Za početak. I da bar na jednoj tekmi odigra mjesto koje smo se prije dogovorili.
Ferdo Kraljević da jednom u životu zabije gol iz prve šanse na tekmi pa makar mi i izgubili tekmu. E da i da opet izgubi opkladu od Kurte.
Damir Periša i Tomislav Steinbrückner e njima želim da ih smjene u njihovim klubovima kako bi mogli dolaziti na naše tekme ili bar da na dane naših tekmi otkažu treninge svojih klubova. Nek biraju. Je brutalno ali brate....
Dubravko Ižaković da dolazi na što više tekmi jer nas uveseljava svojom pojavom a oduševljava svojim ulaskom u igru. Make my day.
Vladimir Čajo da napokon istrči na teren.
Peterson je član u pripremi. Od njega očekujem da nas se ne boji, protivnika još i manje, jes’ njiva velika ali on je ipak poljoprivredni stručnjak. Uvaženi.
Neven dr. Raguž e njemu želim da nikad nema posla
Željko Katavić Beli je fizio. Njemu želim da si sredi zdravstveno osiguranje.

A što vi očekujetze od mene? Izvolite, komentirajte kao anonimci, samo upišite nadimak iako ću ja znati tko si (zato pazi što pišeš :)
Ugodan odmor svima i vidimo se sredinom kolovoza na nekoj njivi sa brankama .... (kojim Brankama???)


17.07.2009. u 10:02 • 9 KomentaraPrint#

subota, 04.07.2009.

LEGE plavi - LEGE bijeli 3:6

Rekoh vam ja. Lege su zakon.
Kao prvo, u današnje vrijeme skupiti 25 "momaka" i odigrati međusuobno tekmu velika je stvar. Malo je veteranskih klubova koji to mogu. I zato nam čestitam. Shodno tomu navesti ću postave bijelih i plavih, no prije svega da nešto razjasnim; Plavi su za klasu kvalitetniji. A rezultat? Ma objasnit ću vam sve... polako.

Bijeli: Iga, Kolar, Zlaja, Hrco, Vujić, Darac, Mario Perić, Kova, Pajo, Talijan, Ivo i gostujuća pričuva Peterson
Plavi: Nevista, Vinko, Zvone, Dumba, Stane, Kurto, Ilija, Kljun, Jadro, Miki i Ferdo

Sudio je poluzalječeni Ruda, a tekmi se nisu odazvali iz opravdanih razloga Majić, Cvejo, Skender, Keba, Pranjić F. Štaco i Dado.
Na klupi je besposleno sjedio doktor Neven Raguž i uživao.

E sad rezultat, poveli su bijeli sa 2:0 i počeli slaviti što je razumljivo jer malo je ekipa vodilo protiv Lega. No nisu shvatili da mi malo puštamo, zasićeni pobjedama. No kada su se počeli rugati odmah smo im uvalili dva komada i doveli priču na početak. E onda su se oni počeli svađati, jer su vidjeli da idu u bezdan, pa sam ja kao odgovorni pedagog sve svoje snage poslao u napad da bijeli ponovo zabiju gol kako bi spriječili verbalne sukobe. I jesu, i to ne jedan nego tri tako da je poluvrijeme završilo 5:2 za bijele.
Sada se vi pitate zašto sam to učinio? Vrlo jednostavno, želio sam testirati pojedince iz bijele momčadi i njihovu želju i spremnost za nastup sa najboljima. I mogu vam reći da trojica imaju vrlo izgledne šanse da uskoro počmu grijati klupu plavih.
I na kraju pomalo o pojedincima:
Kategorija: Svježe ozljeđeni
Nevisti je ispalo rame i brani je samo prvo poluvrijeme i bio je vrlo učinkovit. Popio je pet komada. Čak i oni najstariji nepamte takav slučaj
Zvone je skršio leđa, uštekalo ga gadno. Poslije tekme grah i cuga i poslali smo ga kući ženi na maženje
Vujić je i dalje ozljeđen i to je konstanta. Temeljit je i vrlo dobar u tomu.
Ilija je došao prvi puta na tekmu nakon teške ozljede skognog zgloba i tako je isčašeno i igrao
Kategorija: postoperativci - kljakavci
Mario Perić navodno je normalan no nakon samo 30 dana poslije operativnog, doduše artroskopskog, zahvata na koljenu (trećeg na istom, recimo i to) odigrao je cijelu tekmu. A to normalni ne rade.
Hrco je također nedavno iskasapljen i dilov je uspio istrčati cijelu tekmu. Lopta mu je strani predmet no tako je bilo i prije operacije. No vidljiv je rad sa kondicionim trenerom Zakom koji je i od gorih balvana napravio solidne igrače. Možda uspije :)
Kolar je odigrao svoju prvu tekmu velikog nogometa također nakon operacija ali sa razumnom četveromjesečnom pauzom. A tako je i igrao, a tko će ga sutra ustati e to je vrlo upitno :)
Kljun je također izrezbareni i evidentirani kljakavac koji je završio i položio Zakovu posoperativnu torturu i to se vidi. Ali ne može sve sam :)
Kategorija: Trudni
Iga, Zlaja, Darac, Kova i Pajo su se toliko trudili da smo se uplašili za neke od njih da će postati noseći. Rijetko viđena volja i zalaganje. Za svahu pohvalu. Pitate, znanje? E pa nemogu dečki sve imati.
Kategorija: sve je lako kad si mlad
Stane, Vinko, Talijan, Jadro, Miki i Ferdo su se došli prije svega zabaviti i neopterećeni istrčati prije G.O. I tako su nastupili, veseli i vedri, nasmijani i zadovoljni i na kraju sretni se vratili ženama svog života na vidanje nevidljivih rana i plasiranje nogometnih priča sa naglašenim lovačkim prizvukom (... prošao sam trojicu, i sjurim se pred golmana, uvalim mu lažnjak i ne otpucam a kada se digao pucam mu kroz noge pogodim prečku i odbije se lopta visooookoooo a ja škarice i englezer; lijeva stativa i desna mala mrežica...)
Kategorija: rookie
Gost Peterson prvi puta na velikom terenu i tako je i igrao. No dolazak pozitivnih ljudi u naš klub sve nas veseli i nadamo se da će mo ga viđati i češće u našem društvu. A to što nezna, pa naučit će mlad je.
Kategorija: Thompson
Kurto i Dumba su se svojski trudili i trčali. Pokušali nešto učiniti, no bili su jedinke u ekipi plavih. A oko njih su trčali svi i svaki kao vjetar oko Thompsona na Dinari. Zvali su oni Paju i Kovu, da ih nešto trebaju pitati ali...
Kategorija: ko zna zna
Ivo Oreč. Čim u tekmi obrana nije na 110% ovaj lisac uvali bar tri komada i namjesti pokoji... navodno slučajno...
Sudca (ne onog popa već Rudu) nisam spominjao što znači da je bio odličan.
I to je to što se tiče zelenog terena. Onda smo se preselili za stol. Obilno iće, piće pa belot.
Tko to može platiti?
Slijedi nam jednomjesečna stanka pa pripreme za 10. HNS veteransko prvenstvo RH. Živjeli.

04.07.2009. u 23:58 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>Ožujak 2014 (2)
Rujan 2013 (5)
Listopad 2012 (2)
Rujan 2012 (5)
Kolovoz 2012 (2)
Srpanj 2012 (1)
Lipanj 2012 (4)
Svibanj 2012 (5)
Travanj 2012 (6)
Ožujak 2012 (4)
Studeni 2011 (3)
Listopad 2011 (6)
Rujan 2011 (8)
Kolovoz 2011 (3)
Lipanj 2011 (2)
Svibanj 2011 (6)
Travanj 2011 (4)
Ožujak 2011 (3)
Veljača 2011 (1)
Studeni 2010 (3)
Listopad 2010 (7)
Rujan 2010 (6)
Kolovoz 2010 (3)
Srpanj 2010 (1)
Lipanj 2010 (3)
Svibanj 2010 (3)
Travanj 2010 (2)
Ožujak 2010 (3)
Veljača 2010 (1)
Studeni 2009 (2)
Listopad 2009 (7)
Rujan 2009 (5)
Kolovoz 2009 (2)
Srpanj 2009 (2)
Lipanj 2009 (3)
Svibanj 2009 (8)
Travanj 2009 (5)
Ožujak 2009 (4)
Studeni 2008 (1)
Listopad 2008 (4)
Rujan 2008 (9)
Kolovoz 2008 (2)
Lipanj 2008 (6)
Svibanj 2008 (10)
Travanj 2008 (4)
Ožujak 2008 (7)
Veljača 2008 (4)
Siječanj 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Osobna iskaznica & Hall of fame
Osijek, Croatia Local WeatherRASPORED LIGE 2013/2014

Veterani. U svemu. No ovdje govorimo o nogometu, onom veteranskom u kojem je treće poluvrijeme gotovo najbitnije. No to ne znači kako ne volimo pobjede. Ooo, još kako volimo...
I ono najvažnije, broj našeg računa Zaba: 2360000-1101960850 Trpaj!
OiB; 78333186194 MB: 2229552
http://nklege.blog.hr/2013/09/1631694753/pocelo-je-pocelo.html

Strijelci u sezoni 2013/14
Ilija Pranjić 4
Robert Opačak 3
Miroslav Ivančić 3
Franjo Pranjić 2
Domagoj Pavlic 2
Jadranko Čutura 2
Vinko Škrobar 2
Cvejo 1


Strijelci u sezoni 2012/13
Ilija Pranjić 10
Franjo Pranjić 6
Petar Krpan 5
Robert Opačak 3
Mario Perić 3
Jadranko Čutura 2
Miroslav Ivančić g.Brec 2
Igor Kovačević 1
Igor Mijatović 1
Dario Jagarinec 1

Strijelci u sezoni 2011/12
Pranjić Ilija 20
Miroslav Ivančić 20
Čutura Jadranko 14
Robert Opačak 12
Pranjić Franjo 9
Mario Perić 8
Ivan Oreč 8
Rudež Tihomir 7
Škrobar Vinko 7
Damir Dado Periša 6
Kovačević Mario 4
Zvonimir Mihaljević 3
Vjekoslav Kolarević 3
Josip Zrno 2
Petar Krpan 2
Damir Kurtović 1
Dario Jagarinec 1
Igor Mijatović Peđa 1

9. dvoransko prvenstvo veterana HNS Slavonski Brod 2011.
Stijelci:
Krpan 2
Zvone 1
Zrno 1
Oreč 1


Strijelci u sezoni 2010/11
Osječka liga

Igor Mijatović Peđa 5
Ivan Oreč 3
Tihomir Rudež 2
Ilija Pranjić 1Strijelci u sezoni 2010/11
Baranjska liga

llija Pranjić16
Miroslav Ivančić Peterson 15
Igor Mijatović Peđa 13
Jadranko Čutura 11
Robert Opačak 9
Cvejo Ognjenović 7
Mario Kovčević 5
Ivan Oreč 5
Franjo Pranjić 3
Tihomir Rudež 2
Zvonimir Mihaljević 2
Mario Perić 1
Miki Borojević 1
Josip Zrno 1
Ivica Kolar 1
Damir Periša 1
Ferdo Kraljević 1
Hrvoje Ehman 1
Petar Krpan 1
Vinko Škrobar 1
Dario Jagarinec 1


Strijelci u sezoni 2009/10
Osječka liga

Tihomir Rudež 6
Ilija Pranjić 6
Jadranko Čutura 4
Vinko Škrobar 4
Mario Kovačević 3
Damir Periša 2
Damir Kurtović 2
Mario Perić 2
Ferdo Kraljević 2
Ivan Oreč 2
Cvejo Ognjenović 1
Hrvoje Ehman 1
Zvonimir Mihaljević 1
Alen Majić 1
Ivica Kolar 1


Strijelci na 11. veteranskom prvenstvu RH 2010
Igor Miajtović Peđa 2
Ilija Pranjić 1
Miki Borojević 1
Damir Periša 1

Strijelci na 10. veteranskom prvenstvu RH 2009
Tihomir Rudeš 2
Jadranko Čutura 2
Miroslav Matoković 1

Strijelci na 9. veteranskom prvenstvu RH 2008
Mario Kovačević 1
Mario Perić 1
Jadranko Čutura 1

Strijelci u sezoni 2008/09
OSJEČKA LIGA

Dario Jagarinec 10
Ferdo Kraljević 7
Ivan Oreč 4
Ilija Pranjić 4
Damir Periša 3
Miki Borojević 3
Vinko Škrobar 2
Franjo Pranjić 2
Tomislav Steinbruckner 1
Cvejo Ognjenović 1
Jadranko Čutura 1
Mario Perić 1
Zvonimir Mihaljević 1
Zoran Stanić 1

Strijelci u sezoni 2008/09
BARANJSKA LIGA
Ilija Pranjić 10
Ferdo Kraljević 10
Miroslav Matoković Pajo 9
Tihomir Rudež 7
Franjo Pranjić 6
Dario Jagarinec 6
Damir Periša 5
Ivan Oreč 4
Mario Kovačević 4
Jadranko Čutura 3
Miki Borojević 3
Vinko Škrobar 3
Zvonimir Mihaljević 2
Damir Grunbaum 1
Hrco Ehman 1
Kljun 1Strijelci u sezoni 2007/08
Tihomir Rudež 17
Ivan Oreč 15
Ilija Pranjić 11
Miroslav Pajo Matoković 10
Cvejo Ognjenović 10
Mario Kovačević 7
Ferdo Kraljević 3
Vlado Tuličić 3
Alen Majić 2
Dario Skender 2
Damir Periša 2
Zoran Stanić 2
Damir Kurtović 1
Miki Borojević 1
Aco Mihajlović 1
Dario Jagarinac 1
Mario Perić 1
Popis igračaMario Perić
Hrvoje Ehman
Robert Opačak
Miroslav Nevistić
Damir Kurtović
Dario Jagarinac
Mario Kovačević
Zoran Stanić
Igor Kovačević
Darko Dumančić
Ilija Pranjić
Cvejo Ognjenović
Ivan Oreč
Zlatko Bulić
Zvonimir Mihaljević
Miroslav Matoković Pajo
Miki Borojević
Jadranko Čutura
Damir Periša
Dubravko Ižaković
Vinko Škrobar
Franjo Pranjić
Ivica Kolar
Josip Zrno
Miroslav Ivančić Brec
Zoran Lazić
Igor Mijatović
Vjekoslav Kolarević
Petar Krpan
Domagoj Pavlic
Igor Brkić

Klupski liječnici:
Neven dr. Raguž,
Vjekoslav dr. Kolarević
Zvonimir dr. Mihaljević
Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se