NK LEGE OSIJEK

ponedjeljak, 29.09.2008.

UVIJEK POSTOJI PRVI PUT...

RIBAR : LEGE 4 : 2

PRVI PORAZ U SLUŽBENOM NATJECANJU
27.09.2008.
Kopačevo, Igralište NK Ribar
vrijeme dobro za igru
teren jednako loš za obje ekipe

Iako smo vodili 2:1 i bilo je 8 minuta do kraja. No uspjeli smo u tako kratkom periodu primiti tri gola. Za samo OSAM minuta.
No to nipošto ne umanjuje vrijednost pobjede odličnih domačina kojima od srca čestitamo na borbenosti i pobjedi.
Jedina svjetla točka u našem sastavu bio je golman Nevista.
P.S.
Domaćini su organizirali odlično treće poluvrijeme koje je ublažilo šok od prvog poraza. Hvala im.
P.S.2
Paralelno našoj tekmi, na pomoćnom igralištu NK Ribar odigravao se susret naših sinova, Ribar vs Lege. Sve pinčilinčići od 6 do 10 godina starosti. I Lege su bili bolje. Pobjedili su.
Dakle, MALI veliki Juraj Perić, Maroje Raguž, Borna i Fran Grunbaum, Nikša Čutura, Petar Pranjić te braća Marko i Ivan Ehman kao voditelji momčadi. Obranili nam čast. Dali nam vjeru u budućnost jer oni će za nekih 25 - 30 godina postati igrači NK Lega. sretan A tu su još Ivan Kurtović, Mislav Kraljević, pa valpovački lobi predvođen braćom Stanić, brzim Matokovićem i Steinbrucknerima pa Bulićima, Skenderom, Mihaljevićima, Ognjenovićem, opakim Majićem, Opačkom... ma šta reć. Vrlo svijetla budućnost. Treba pričekati 25 do 30 godina i onda glasno navijati, lupajući štapovima po ogradi, za naše "mlade" sinove.

29.09.2008. u 08:54 • 1 KomentaraPrint#

petak, 26.09.2008.

9. VETERANSKO PRVENSTVO HNS-a

RASPORED MOMČADI PO SKUPINAMA

SKUPINA A
1.OMLADINAC (NOVO SELO ROK)
2.RADNIK LEGEA (SESVETE)
3.GARIĆ (GAREŠNICA)

SKUPINA B
1.HRV. DRAGOVOLJAC (ZAGREB)
2.LEGE (OSIJEK)
3.OSVIT (ĐELEKOVEC)

SKUPINA C
1.SV. IVAN (VIR)
2.MOSTANJE ALL (KARLOVAC)
3.SAMOBOR (SAMOBOR)

SKUPINA D
1.VRBOVEC (VRBOVEC)
2.RIJEKA (RIJEKA)
3.VIROVITICA (VIROVITICA)

SKUPINA E
1.SV JAKOV (DICMO)
2.LEPOGLAVA (LEPOGLAVA)
3.SEGESTA (SISAK)

SKUPINA F
1.SLOBODA (VARAŽDIN)
2.LADUČ AB PETROL (DONJI LADUČ)
3.ZAGOREC (KRAPINA)

RASPORED ODIGRAVANJA UTAKMICA PO SKUPINAMA

PETAK,03.10.2008.

IGRALIŠTE BROJ 1
RADNIK LEGEA – GARIĆ 15.30
MOSTANJE ALL – SAMOBOR 16.45
LEPOGLAVA – SEGESTA 18.00
OMLADINAC – RADNIK LEGEA 19.15
SV. IVAN – MOSTANJE ALL 20.30

IGRALIŠTE BROJ 2
LEGE – OSVIT 15.30
RIJEKA – VIROVITICA 16.45
LADUČ AB PETROL – ZAGOREC 18.00
HRV.DRAGOVOLJAC – LEGE 19.15
VRBOVEC – RIJEKA 20.30

SUBOTA,04.10.2008.

IGRALIŠTE BROJ 1
SV. JAKOV - LEPOGLAVA 09.30
GARIĆ – OMLADINAC 10.45
SAMOBOR – SV. IVAN 12.00
SEGESTA – SV. JAKOV 13.15

IGRALIŠTE BROJ 2
SLOBODA – LADUČ AB PETROL 09.30
OSVIT – HRV.DRAGOVOLJAC 10.45
VIROVITICA - VRBOVEC 12.00
ZAGOREC - SLOBODA 13.15

RASPORED ODIGRAVANJA Ľ-FINALNIH UTAKMICA

IGRALIŠTE BROJ 1

1. A – 2. 2-PLASIRANI (1) 18.00
1. C – 1. E (3) 19.15

IGRALIŠTE BROJ 2
1. B – 1. 2-PLASIRANI (2) 18.00
1. D – 1. F (4) 19.15

RASPORED ODIGRAVANJA ZAVRŠNICE

NEDJELJA,05.10.2008.

IGRALIŠTE BROJ 1

POBJEDNIK TEKMA 1 - 3 10.00

IGRALIŠTE BROJ 2

POBJEDNIK TEKMA 2 – 4

UTAKMICA ZA 3. MJESTO 11.30

FINALNA UTAKMICA 12.45


9. VETERANSKO PRVENSTVO HNS-a PROPOZICIJE NATJECANJA

1.
Organizator 9. veteranskog prvenstva HNS-a je Komisija za veteranski nogomet IO HNS-a, koja ujedno čini i Natjecateljsku komisiju prvenstva. Organizator određuje Disciplinskog suca
2.
Prvenstvo se igra u dva dijela. U prvom dijelu 18 momčadi igra po skupinama (6 skupina po 3 momčadi). Pobjednici skupina i dvije najbolje 2-plasirane momčadi idu u 1/4 finale te se drugi dio igra prema rasporedu u prilogu ovih propozicija cup sustavom do konačnog pobjednika.
3.
Ukoliko dvije ili više momčadi imaju isti broj bodova na kraju igranja po skupinama redoslijed se dobija prema važećim propozicijama HNS-a, što znači ukoliko 2 momčadi imaju isti broj bodova, međusobni susret odlučuje o prolasku u 1/4 finale, ukoliko su i tu poravnati, dalje ide momčad koja ima bolju ukupnu gol razliku, ukoliko je i to isto, dalje ide momčad koja je dala veći broj golova. Na kraju odlučuje ždrijeb.
U slučaju da 3 momčadi imaju isti broj bodova, odlučuje ukupna gol razlika odnosno veći broj postignutih golova ili ako je sve isto, odlučuje ždrijeb.
4.
Utakmice se igraju 2 x 30 minuta sa poluvremenom od 5 minuta.Od utakmica Ľ finala u slučaju neodlučenog rezultata, pobjednik se dobija naizmjeničnim izvođenjem 5 udaraca s 11 metara, a ako nema niti tada pobjednika, naizmjenično se izvodi po jedan udarac s 11 metara do konačne pobjede jedne momčadi.
5.
Vrhovni nadzor nad utakmicom ima delegat kojeg određuje Organizator
Utakmice će suditi suci određeni od Komisije za suđenje HNS-a prema PNI HNS-a.
6.
Voditelj će predstavljati momčad prema Organizatoru te treba 30 minuta prije početka utakmice prijaviti momčad delegatu utakmice (spisak igrača po brojevima s registarskim brojevima te priložiti sportske iskaznice). Na prvenstvu može nastupiti neograničen broj registriranih igrača za svaku momčad ,ali za svaku utakmicu moguće je prijaviti u zapisnik najviše 18 igrača, koji svi mogu nastupiti na toj utakmici.
7.
Za pojedinu momčad može nastupiti samo uredno registrirani igrač u COMET sustavu, sa svojom sportskom iskaznicom i važećim liječničkim pregledom. Delegat može izvršiti identifikaciju igrača putem osobne isprave.
8.
Za disciplinu momčadi na klupi je odgovoran voditelj momčadi, a uz njega u civilu na klupi još mogu biti samo trener,liječnik i fizioterapeut.
9.
Žalba se podnosi Natjecateljskoj komisiji, a ista se taksira s 500,00 kuna.U slučaju prihvaćanja žalbe,taksa se vraća. Žalbe na odluku sudaca nema..
10.
Za sve nenavedeno u ovim Propozicijama, vrijede važeći Pravilnici HNS-a.
Pravo tumačenja ovih Propozicija imaju nadležna tijela HNS-a.

Zagreb, 19.rujna 2008.godine
ORGANIZATOR

26.09.2008. u 13:21 • 3 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 22.09.2008.

KLAS (Čepin) - LEGE (Osijek) 1:4 (0:3)


Mislio sam pisati svašta o prvom, pa potpuno drugačijem drugom, potom o vrlo ugodnom trećem poluvremenu no na povratku kući doživjeli smo grupnu spoznaju. Prosvjetljenje. Mirakul...
Ajd dobro ipak pokoju riječ o tekmi. Momci iz Klasa su vrlo dobra momčad. Napravili su u prvom poluvremenu dvije tri akcije pa čak i šanse za gol. Ne sad da su to bile njihove maestralne akcije već više naše greške i neozbiljnost. No bez većih posljedica. Uostalom Darac J. je zabio gol već u prvoj minuti i dalje je sve bilo rutina. Niste ni sumnjali, naravno, Ferdo je asistirao. Potom je Ilija napravio par minijatura i to je već 0:2 u 16. minuti i onda da se na poluvrijeme ode ležerno Darac J je još jednom zabio za 0:3.
U poluvremenu sam zamjenio 8 igrača. Hokejaški. I nisu izgubili. Čak su prvi zabili tj. Miki za 0:4. Od njih osam dvojica su počeli igrati veliki nogomet prije par mjeseci, jedan je igrao sa visokom temperaturom, jedan je najstariji, jedan je zakasnio, jedan ima puno rodbine, jedan je golman a jedan je topnik, šuter, nabijač, udarač, taj je žila a drugari ga kliču batko Stoičkov. Mrak tip. I taman sam mislio posvetiti ovaj cijeli post tom dragom čovjeku što živi u autu i ima prebivalište u Europsko-Balkanskoj zajednici kada se dogodila spoznaja. Čudo.
Davno prije zapitao sam se kako li se postaje milijunaš? Ne sad da i ja nužno postanem jedan od njih nego. ono baš iz puke znatiželje. I čuo sam svašta. Od priče o jednoj jabuci, preko krvavog i mukotrpnog rada do nasilničkih pljačkaških metoda pardon, pretvorbe. No oči i uši otvorio nam je uspješni osječki poduzetnik, koji jako voli nogomet ali nogomet njega baš i ne. Dok smo se vraćali sa tekme naravno slušali smo radio i u tijeku je bila emisija Astro time. Horoskopi i te fore. I taj poduzetnik nazove, mi mu prepoznašmo glas jer priča specifično kao da nije rođeni slavonac i svi zanjemišmo. Dotični je pitao urednicu emisije što mu zvijezde predviđaju na poslovnom planu za ovaj tjedan. Ona je zastala tren, dva (valjda je gledala zvijezde) i istres mu se u bebu. "Potpisat će te tri ugovora i oni su dobri ali one druge ne potpisuje jer ćeš izgubit novce. Nastavila je "Nemoj raditi uređivanje apartmana u slijedeća dva tjedna jer će ekseri pojefiniti poslije 10.litopada pa će biti manji ulazni troškovi......
Znači tako se to radi. Tako se postaje milijunaš kao što je on. A još smo začuđeno gledali što on ranije odlazi sa 3. poluvremena kad ono on na telefon, zaviriti malo u zvijezde i pare u džep.
Igrom slučaja u posjedu sam tog audio zapisa svih zvjezdanih istina i načina bogaćenja i održavanja financijskog carstva pa ukoliko ste zainteresirani mogu ja to i na web postaviti....

22.09.2008. u 21:01 • 7 KomentaraPrint#

četvrtak, 18.09.2008.

OTKAZAN SUSRET TIKVEŠ-LEGE

18.09.2008. U 11.11 sati nazvao me Zlatko Novak iz NS Beli Manastir inače tehnički tajnik lige veterana NS Beli Manastir te mi priopćio kako veterani NK Tikveša NE ŽELE igrati utakmicu protiv ekipe NK Lege. Pošto za to nemaju valjani razlog osim što NE ŽELE igrati protiv nas, utakmica je registrirana rezultatom 3:0 za Lege. Ne žele i svjesni su da to znači gubitak utakmice 0:3 ali NE ŽELE igrati s nama!
Sve to još vuče korjene iz našeg posljednjeg međusobnog susreta u Bilju, kada je utakmica bila na rubu incidenta zbog grubosti i kada je sve to ličilo na sve osim na nogomet Prisjeti se i KLIKNI.
No dobro, čekam da mi se Cvijo javi da mi pojasni takav postupak no držim ga krajnje neprimjerenim. Bez komentara za sada.

Što se ostalih LEGA tiče to znači da svi (osim Franje i Paje) idu igrati u ČEPIN, igralište Klasa na Ovčari u ponedjeljak u 17.00 sati

18.09.2008. u 11:57 • 3 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 15.09.2008.

MOBILIZACIJSKI POZIV


U ponedjeljak 22. rujna 2008. imamo prvi test vrijednosti. Dakle u slijedeći ponedjeljak istovremeno igramo osječku i baranjsku ligu.
Jedna ekipa
Dvije lige
Dvije tekme u isto vrijeme
Živ'li
Dakle, 12 hrabrih ide u Čepin, Klasu na megdan
ali i 12 hrabrih ide u Bilje Šumarima iz Tikveša na megdan.
Već počinjem mudrovati kako sastaviti te dvije ekipe, kako se što bolje predstaviti i definitivno se moram konzultirati sa stručnim stožerom. I toliko o tome. Sada malo o današnjoj tekmi

NK "LEGE" - NK "LASTAVICA" 8 :0 (3:0)
Strijelci: Darac J. 2, Ferdo, Pranjić I, Pranjić F. Jadro, Miki, Periša.

Vidjevši da su gosti iz Grabovca došli u podmlađenom sastavu, željni nadigravanja, odlučio sam se na ofanzivu. 4 - 4 - 2. Odmah i bez okljevanja. Isplatilo se. Ugurali smo ih na njihovu polovinu točnije u njihovih 30 metara i tako je bilo cijelu tekmu.

Nevista je bio na golu. Nisam siguran ali mislim da niti jedna lopta nije bila upućena u okvir vrata i unatoč tomu što je cijeli peterac bio pod vodom, on je ostao suh. Totalno suh. Besposlen.
Stane i Vinko odigrali su srednje braniče. Veličanstveno. Bez greške. Tandem za velike tekme. Definitivno.
Cvejo je bio lijevi bočni i bio je odličan. Probijao kada je trebalo ali i bio pravovremen u obrambenim zadacima.
Jadro je bio desni bočni no uglavnom je svojim presingom natjerao svog protivnika da on njega čuva, Odličan iako bi volio da je za kojih 20-25 km/h brži. No do Poreča se on još stigne spremiti.
Pranjić I, Periša, Mario i Kurto rasturali su u sredini. Razbijali njihove napade, razigravali naše napadače, držali sve konce u svojim rukama. Još da poprave nišane i da im udarci završavaju u okviru gola... čudo jedno. No unatoč tomu, jako, jako dobri.
Ferdo i Darac J. bili su napadački tandem. Ubojiti. Nahvalio sam maloprije vezni red no lako je igrati u vezi kada u napadu imaš Ferdu. Potrebno je samo odigrati rutinirano, školski po pravilima nogometne taktike i Ferdo je baš tamo i učini s loptom baš ono što treba. Asistira, zabije... Zvijer.
Darac J. je nakon dugo dugo vremena opet od početka zaigrao u špici. To mu je bila nagrada za trud i pristup dosadašnjim tekmama. I čovjek zabio dva komada. Što reći, moram mu opet dati priliku u napadu. Eh da zaboravih. Ništa od toga. Suspendirao sam ga do daljnjeg. Zamislite nije ostao na čobancu od divljači. Prije početka drugog poluvremena rekao je da žuri odnmah nakon tekme negdje štatijaznam. Odmah sam ga poslao na tuširanje. SUSPENDIRAN.
U drugom poluvremenu u igru smo ušli Talijan umjesto Jadre, ja umjesto Cveje, Franjo Pranjić umjesto Kurte i Miki umjesto Darca J. I naravno to se vidi na konačnom rezultatu. Bili smo briljantni. Dumba se također zagrijavao ali bez markirnog prsluka tako da sam potpuno zaboravio na njega i nisam ga ni uveo u igru. Događa se i boljima.
Nego da se vratim na slijedeći ponedjeljak... Tko u Čepin? Tko u Bilje?
....

15.09.2008. u 20:56 • 4 KomentaraPrint#

RASPORED LIGA




RASPORED NATJECANJA
BARANJSKA LIGA
Jug , Veterani, 2008/2009 - Jesen

1. KOLO ponedjeljak, 25. kolovoz 2008 17:30
Mece : HNK "Radnički" - NK "Lege" 0:2
2. KOLO ponedjeljak, 1. rujan 2008 17:30
Mece : NK "Lege" - NK "Radnički" /Mirk/ 7:1
3. KOLO ponedjeljak, 8. rujan 2008 17:30
Vardarac : NK "Vardarac" - NK "Lege" 1:6
4. KOLO ponedjeljak, 15. rujan 2008 17:00
Mece : NK "Lege" - NK "Lastavica" 8:0
5. KOLO ponedjeljak, 22. rujan 2008 17:00
Bilje : NK "Tikveš" - NK "Lege"
6. KOLO subota 27. rujan 2008 17:00
Kopačevo : NK "Ribar" - NK "Lege" .
7. KOLO ponedjeljak, 6. listopad 2008 16:30
Mece : NK "Lege" - NK "Darda"
8. KOLO ponedjeljak, 13. listopad 2008 16:30
Lug : NK "Lug" - NK "Lege"
9. KOLO ponedjeljak, 20. listopad 2008 16:00
Mece : NK "Lege" - HNK "Bilje"

15.09.2008. u 20:55 • 1 KomentaraPrint#

nedjelja, 14.09.2008.

PAKLENI RITAM

Ljudi počelo je. Opet. One priče o iscrpljujućem ritmu utakmica srijeda - subota na što se naši prvoligaški igrači stresu poput psića koji se tek okupao za nas su tek obična igra.
Naime, od 13. rujna 2008. počela je nogometna liga veterana ŽNS Osijek po pravilima HNS. Naravno, dobili smo poziv za nastupanje i prihvatili ga.
Naravno, baranjsku ligu veterana ne nepuštamo.
Igramo obje.
Nije problem kada igramo Osječku ligu kao domaćini jer nastupamo subotom u Osijeku na stadionu pod Dravom. Problem su utakmice Osječke lige koje igramo u gostima jer ih uglavnom igramo ponedjeljkom kao i baranjske. U isto vrijeme. E to je umjetnost.. Sastaviti dvije ekipe za nastup u isto vrijeme na dva različita terena. Bome...
No i taj uduplani broj utakmica, taj bitno pojačan ritam tek je dio priprema za veteransko prvenstvo Hrvatske od 3. do 5. listopada u Poreču.
Toliko i ukratko o tome.
Jedna veteranska ekipa.
Istovremeni nastup u dvije veteranske lige.
Vrhunska zabava. I to je jedina istina.
Trenutno smo jedini klub u RH koji nastupa u dvije lige. Živjeli.

Jučer smo na stadionu pod Dravom odigrali i prvu tekmu osječke lige. Pokušali odigrati točnije, jer gosti nisu imali valjane registracije odnosno lječničke preglede tako da sudac nije dozvolio niti početak tekme. Utakmica je registrirana 3:0 bb za nas.
No kada se sudac odmaknuo mi smo sa dečkima iz Čepinskih Martinaca odigrali prijateljsku tekmu. Naravno, pobjedili smo. I to to.
P.S.
Ferdo je bio najbolji na terenu.
P.S. 2
Damir Kurtović, nakon 14 godina apstinencije od klizećih startova, na ovoj utakmici napravio je jedan. Povjesni. Poderao je svog najdražeg Ferdu. Teralo ga je.
P.S. 3
Sutra, 15.09.2008. igramo redovno kolo baranjske lige u Mecama protiv gostiju iz Grabovca s početkom u 17.00 sati. Čobanac od divljači nakon tekme.
Dobro došli.

14.09.2008. u 09:37 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 09.09.2008.

P DAY - 3, 2, 1

Nije niše D day. Jok. Jučer je bio P day. Pranjić 3 gola, Pajo 2 gola i Periša jedan gol. Čudo jedno...

NK VARDARAC - NK LEGE 1 : 6 (0 : 5)

Poučeni neugodnim iskustvom iz prošlogodišnjeg susreta sa istim protivnikom na istom terenu odlučili smo od starta postaviti stvari na svoje mjesto. 15. minuta i 0:2. Odmah se laše diše. Protivnik je shvatio da nema što tražiti u ovom susretu i grčevito se borio da ne doživi rezultatsku katastrofu. I uspjeli smo jer da je Ferdo zabio sve svoje prigode u prvom dijelu rezultat bi bio dvoznamenkast. No ipak isti taj Ferdo je bio prvi asistent susreta. No pređimo sa riječi na slike. Ovako je sastav izgledao prvo poluvrijeme:



U drugom poluvremenu izgledalo je to ovako te lagano priveli tekmu kraju, mirno. Uglavnom.



Neke nove činjenice su isplivale na površinu.
Jadro se nije pojavio. Valjda je živ.
Stane je bio spriječen, opravdano. No vrlo uspješno ga je zamjenio Majić.
Dumba ah, Dumba, nije došao. Odmah se vidjela rupa u obrani i pomanjkanje grubosti u istoj.
Rudež tko je Rudež?

Rezultati i tablica skupina JUG:
HNK Bilje : "Bilje" NK "Ribar" 4 : 1
Mece : HNK "Radnički" NK "Lug" 6 : 2
Mirkovac : NK "Radnički" /Mirk/ NK "Darda" 1 : 4
Vardarac : NK "Vardarac" NK "Lege" 1 : 6
Grabovac : NK "Lastavica" NK "Tikveš" 1 : 0

Tablica:
1. NK "Lege" 3 3 0 0 15 2 13 9
2. NK "Lastavica" 3 2 1 0 7 4 3 7
3. HNK "Bilje" 3 2 0 1 9 4 5 6
4. NK "Darda" 3 2 0 1 8 5 3 6
5. HNK "Radnicki" 3 2 0 1 8 5 3 6
6. NK "Tikveš" 3 1 0 2 2 5 -3 3
7. NK "Radnicki" /Mirk/ 3 1 0 2 6 12 -6 3
8. NK "Ribar" 3 0 1 2 6 11 -5 1
9. NK "Vardarac" 3 0 1 2 3 9 -6 1
10. NK "Lug" 3 0 1 2 5 12 -7 1

Rezultati i tablica skupina sjever:

SLOBODAN: NK "Hajduk"
B.P.Selo : NK "Dinamo" - NK "Belje" 5 : 2
Luč : NK "Luč" - NK "Petlovac" 6 : 2
Čeminac : NK "Mladost" /Č/ - NK "Polet" 2 : 4
Šumarina : NK "Branitelj" - NK "Međimurec" 1 : 3
Kn.Vinogradi : NK "Borac" - NK "Croatia" 6 : 1

Tablica
1. NK "Dinamo" 3 2 1 0 11 6 5 7
2. NK "Polet" 3 2 0 1 14 6 8 6
3. NK "Borac" 2 2 0 0 9 1 8 6
4. NK "Hajduk" 2 2 0 0 5 0 5 6
5. NK "Luc" 3 2 0 1 8 11 -3 6
6. NK "Mladost" /C/ 3 1 0 2 9 10 -1 3
7. NK "Medimurec" 3 1 0 2 7 8 -1 3
8. NK "Branitelj" 3 1 0 2 5 7 -2 3
9. NK "Croatia" 3 1 0 2 5 12 -7 3
10. NK "Petlovac" 3 0 1 2 4 11 -7 1
11. NK "Belje" 2 0 0 2 2 7 -5 0

09.09.2008. u 08:35 • 4 KomentaraPrint#

utorak, 02.09.2008.

LEGE - RADNIČKI (M) 7 : 1


Stadion HNK Radnički Mece
Gledatelja: 125
Sudac: Rale
Vrijeme: idealno za igru
Teren: ne baš pokošen, navodno je nestalo goriva u kosilici. U ključnom trenutku.

Strijelci: Ferdo, Dr. Zvone, Ilija, Kova 2x i Miki 2x

NK LEGE: Iga 8,33; Darac S 7,79 (od 46. Zlaja 7,91) Talijan 7,84; (od 75. Kljun 7,02 ) Stane 8,58; Dr. Zvone 8,61 (od 46. Iža 7,67); Jadro 8,63; Mario 8,48; Kurto 8,49 (od 46. Kova 8,71) Periša 8,48; Ilija 8,62 (od 70. Doktor Majić 7,33 za igru i 9,612 za umjetnički dojam) Ferdo 8,69 (od 46. Miki 8,63)

Kad mačke nema.....

Vidiš ti to. Taman sam pomislio kako sam u problemu jer mi nedostaje udarni napadački kvartet Pajo, Darac J, Oreč i Ruda a dolazi nam prvoplasirana ekipa (doduše nakon prvog kola) ali ipak prvoplasirana koja je prvu tekmu dobila 4:1 kod kuće dok smo mi u gostima pobjedili sa 2:0. Derbi čovječe. Upravo zbog toga postavio sam momčad u formaciju 5-3-2. Ziheraški. No dogodilo se nešto posve očekivano. Ubili smo ih igrom. I golovima.

Bilo je vrlo zaniumljivih situacija. Naprimjer, klupa je odisala smijehom i grajom u prvih 45. minuta gdje smo sa guštom komentirali svaki promašaj, krivo dodavanje ili bilo kakvu i najmanju pogrešku naših dragih suigrača. Tračeve su osmišljavali i predvodili Cvejo i Dumba. Mi smo se samo malo kriomice smješkali. Cvejo je rekao da Ilija ima naizrađenije škarice na svijetu. Dumba je pohvalio Talijanovo raspoznavanje boja i procjenu udaljenosti od neprijateljskih igrača. Keba je umirao od smijeha gledajući poluspretnog Darca S. kako šuta loptu desnom nogom a mi se nismo smijali, Hrco E. je komentirao kako se Mario udebljao i da je užasno spor i neprecizan zbog toga, dr. Raguž je bio vrlo zabrinut zbog Stanetove "kajgane" na centru pa mu je ponudio i njegu a Stane je odbio, Majić je ustvrdio da niti jedan uređaj za mjerenje pretrčanih kilometara na svijetu ne bi uspio registrirati Kurtino kretanje jer se on - ne kreće... ma bilo je tu svega. Tako vam je s tim igračima koji se nisu izborili ni za poziciju na klupi. Užas. No kada sam promjenio zamjene na poluvremenu došlo je do obrnute situacije. Ovi koji su izišli toliko su bodrili igrače koji su ušli da je to bilo predivno za slušati i gledati. Majić prije nego li će zamjeniti Iliju poticao ga je brojnim konstruktivnim savjetima, Ilija je pak cijelu utakmicu poticao sve suigrače da više dodaju loptu Ferdi u čemu je sam i prednjačio, Darac S. je stalno vikao "Ajde šepavi (mislio je na mene) cupkaj, cupkaj... Kurto je opet poticao Ferdu da više asistira te ga savjetovao poput brata, Periša je napokon počeo dodavati Ferdi ali samo zato jer nije shvatio da je ovaj promjenio dres znojem natopljen i na kraju, presretan zbog dva zabijena komada, Miki je sve suigrače obećao voditi u Sofiju na razgledanje prirodnih ljepota. E ajd ti sada vjeruj trgovcu....
Na kraju sve smo to začinili vrhunski grahom iz kotlića. VRHUNSKI. Ako nam nevjerujete, dođite i probajte.
P.S.
Iliji baš nije išo grah... tek nekih 16,78 tanjura

Ostali rezultati - skupina JUG

Kopačevo : Ribar" - NK "Lastavica" 2 : 4
Bilje : NK "Tikveš" - NK "Vardarac" 1 : 0
Mece : NK "Lege" - NK "Radnički" /Mirk/ 7 : 1
Darda : NK "Darda" - HNK "Radnički" /Mece/ 1 : 2
Lug : NK "Lug" - HNK "Bilje" 0 : 3

Ostali rezultati - skupina SJEVER

SLOBODAN: NK "Borac"
Branjin Vrh : NK "Croatia" NK "Branitelj" 1 : 4
Kozarac : NK "Medimurec" NK "Mladost" /C/ 3 : 5
Karanac : NK "Polet" NK "Luc" 8 : 0
Petlovac : NK "Petlovac" NK "Dinamo" 2 : 2
Kneževo : NK "Belje" NK "Hajduk" 0 : 2


02.09.2008. u 08:29 • 2 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>



Ožujak 2014 (2)
Rujan 2013 (5)
Listopad 2012 (2)
Rujan 2012 (5)
Kolovoz 2012 (2)
Srpanj 2012 (1)
Lipanj 2012 (4)
Svibanj 2012 (5)
Travanj 2012 (6)
Ožujak 2012 (4)
Studeni 2011 (3)
Listopad 2011 (6)
Rujan 2011 (8)
Kolovoz 2011 (3)
Lipanj 2011 (2)
Svibanj 2011 (6)
Travanj 2011 (4)
Ožujak 2011 (3)
Veljača 2011 (1)
Studeni 2010 (3)
Listopad 2010 (7)
Rujan 2010 (6)
Kolovoz 2010 (3)
Srpanj 2010 (1)
Lipanj 2010 (3)
Svibanj 2010 (3)
Travanj 2010 (2)
Ožujak 2010 (3)
Veljača 2010 (1)
Studeni 2009 (2)
Listopad 2009 (7)
Rujan 2009 (5)
Kolovoz 2009 (2)
Srpanj 2009 (2)
Lipanj 2009 (3)
Svibanj 2009 (8)
Travanj 2009 (5)
Ožujak 2009 (4)
Studeni 2008 (1)
Listopad 2008 (4)
Rujan 2008 (9)
Kolovoz 2008 (2)
Lipanj 2008 (6)
Svibanj 2008 (10)
Travanj 2008 (4)
Ožujak 2008 (7)
Veljača 2008 (4)
Siječanj 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Osobna iskaznica & Hall of fame




Osijek, Croatia Local Weather



RASPORED LIGE 2013/2014

Veterani. U svemu. No ovdje govorimo o nogometu, onom veteranskom u kojem je treće poluvrijeme gotovo najbitnije. No to ne znači kako ne volimo pobjede. Ooo, još kako volimo...
I ono najvažnije, broj našeg računa Zaba: 2360000-1101960850 Trpaj!
OiB; 78333186194 MB: 2229552
http://nklege.blog.hr/2013/09/1631694753/pocelo-je-pocelo.html

Strijelci u sezoni 2013/14
Ilija Pranjić 4
Robert Opačak 3
Miroslav Ivančić 3
Franjo Pranjić 2
Domagoj Pavlic 2
Jadranko Čutura 2
Vinko Škrobar 2
Cvejo 1


Strijelci u sezoni 2012/13
Ilija Pranjić 10
Franjo Pranjić 6
Petar Krpan 5
Robert Opačak 3
Mario Perić 3
Jadranko Čutura 2
Miroslav Ivančić g.Brec 2
Igor Kovačević 1
Igor Mijatović 1
Dario Jagarinec 1

Strijelci u sezoni 2011/12
Pranjić Ilija 20
Miroslav Ivančić 20
Čutura Jadranko 14
Robert Opačak 12
Pranjić Franjo 9
Mario Perić 8
Ivan Oreč 8
Rudež Tihomir 7
Škrobar Vinko 7
Damir Dado Periša 6
Kovačević Mario 4
Zvonimir Mihaljević 3
Vjekoslav Kolarević 3
Josip Zrno 2
Petar Krpan 2
Damir Kurtović 1
Dario Jagarinec 1
Igor Mijatović Peđa 1

9. dvoransko prvenstvo veterana HNS Slavonski Brod 2011.
Stijelci:
Krpan 2
Zvone 1
Zrno 1
Oreč 1


Strijelci u sezoni 2010/11
Osječka liga

Igor Mijatović Peđa 5
Ivan Oreč 3
Tihomir Rudež 2
Ilija Pranjić 1



Strijelci u sezoni 2010/11
Baranjska liga

llija Pranjić16
Miroslav Ivančić Peterson 15
Igor Mijatović Peđa 13
Jadranko Čutura 11
Robert Opačak 9
Cvejo Ognjenović 7
Mario Kovčević 5
Ivan Oreč 5
Franjo Pranjić 3
Tihomir Rudež 2
Zvonimir Mihaljević 2
Mario Perić 1
Miki Borojević 1
Josip Zrno 1
Ivica Kolar 1
Damir Periša 1
Ferdo Kraljević 1
Hrvoje Ehman 1
Petar Krpan 1
Vinko Škrobar 1
Dario Jagarinec 1


Strijelci u sezoni 2009/10
Osječka liga

Tihomir Rudež 6
Ilija Pranjić 6
Jadranko Čutura 4
Vinko Škrobar 4
Mario Kovačević 3
Damir Periša 2
Damir Kurtović 2
Mario Perić 2
Ferdo Kraljević 2
Ivan Oreč 2
Cvejo Ognjenović 1
Hrvoje Ehman 1
Zvonimir Mihaljević 1
Alen Majić 1
Ivica Kolar 1


Strijelci na 11. veteranskom prvenstvu RH 2010
Igor Miajtović Peđa 2
Ilija Pranjić 1
Miki Borojević 1
Damir Periša 1

Strijelci na 10. veteranskom prvenstvu RH 2009
Tihomir Rudeš 2
Jadranko Čutura 2
Miroslav Matoković 1

Strijelci na 9. veteranskom prvenstvu RH 2008
Mario Kovačević 1
Mario Perić 1
Jadranko Čutura 1

Strijelci u sezoni 2008/09
OSJEČKA LIGA

Dario Jagarinec 10
Ferdo Kraljević 7
Ivan Oreč 4
Ilija Pranjić 4
Damir Periša 3
Miki Borojević 3
Vinko Škrobar 2
Franjo Pranjić 2
Tomislav Steinbruckner 1
Cvejo Ognjenović 1
Jadranko Čutura 1
Mario Perić 1
Zvonimir Mihaljević 1
Zoran Stanić 1

Strijelci u sezoni 2008/09
BARANJSKA LIGA
Ilija Pranjić 10
Ferdo Kraljević 10
Miroslav Matoković Pajo 9
Tihomir Rudež 7
Franjo Pranjić 6
Dario Jagarinec 6
Damir Periša 5
Ivan Oreč 4
Mario Kovačević 4
Jadranko Čutura 3
Miki Borojević 3
Vinko Škrobar 3
Zvonimir Mihaljević 2
Damir Grunbaum 1
Hrco Ehman 1
Kljun 1



Strijelci u sezoni 2007/08
Tihomir Rudež 17
Ivan Oreč 15
Ilija Pranjić 11
Miroslav Pajo Matoković 10
Cvejo Ognjenović 10
Mario Kovačević 7
Ferdo Kraljević 3
Vlado Tuličić 3
Alen Majić 2
Dario Skender 2
Damir Periša 2
Zoran Stanić 2
Damir Kurtović 1
Miki Borojević 1
Aco Mihajlović 1
Dario Jagarinac 1
Mario Perić 1




Popis igrača



Mario Perić
Hrvoje Ehman
Robert Opačak
Miroslav Nevistić
Damir Kurtović
Dario Jagarinac
Mario Kovačević
Zoran Stanić
Igor Kovačević
Darko Dumančić
Ilija Pranjić
Cvejo Ognjenović
Ivan Oreč
Zlatko Bulić
Zvonimir Mihaljević
Miroslav Matoković Pajo
Miki Borojević
Jadranko Čutura
Damir Periša
Dubravko Ižaković
Vinko Škrobar
Franjo Pranjić
Ivica Kolar
Josip Zrno
Miroslav Ivančić Brec
Zoran Lazić
Igor Mijatović
Vjekoslav Kolarević
Petar Krpan
Domagoj Pavlic
Igor Brkić

Klupski liječnici:
Neven dr. Raguž,
Vjekoslav dr. Kolarević
Zvonimir dr. Mihaljević