REZULTATI
18.KOLO (3.-5.12.2010.)


3.12.,petak, (16h):
Hrv.dragovoljac - Rijeka 2:2
Inter Z. - Cibalia 2:1

4.12. , subota, (13:30h):
Istra 1961 - Lokomotiva 2:1
(16h):
Split - Karlovac 0:1
Zadar - Slaven B. 1:1
Osijek - Zagreb 0:0

5.12. , nedjelja, (14h):
Šibenik - Hajduk 1:3
(15h):
Dinamo - Varaždin 1:1


Iduće kolo je na rasporedu 26.2.2011.


NAVIJAČKI KUTAK
Image Hosted by ImageShack.us


Službene web stranice DP92: www.demonipula.hr

Image Hosted by ImageShack.us


ZA SVE DRUGO BAŠ NAS BRIGA,
NOGOMET JE PRVA LIGA !!!


Image Hosted by ImageShack.us

NAPRIJED ISTRA !!! thumbup

PULJANI SMO,NAJJAČI SMO !
Image Hosted by ImageShack.us


MOJA JEDINA,PRAVA LJUBAVI,ISTRO NAJDRAŽA

Image Hosted by ImageShack.us


Mi tebe volimo,
za tebe živimo.
i ovaj čas navijamo,
duša me boli,
srce me zebe
volim te Istro nemogu bez tebe!!!

Image Hosted by ImageShack.us


-----------------------------------------------------------

STADION

NK Istra 1961 svoje domaće utakmice igra na stadionu ŠRC Uljanik-Veruda , kapaciteta 3,500 gledatelja.
Photobucket

ŠRC Uljanik-Veruda nema sve potrebne uvjete za 1.HNL ali ipak je dopušteno odigravanje utakmica na tom stadionu kako Istra nebi morala igrati kao domaćin na riječkoj Kantridi.
Tamo će se igrati dok ne završi renovacija Gradskog stadiona ''Aldo Drosina''. Kada se završi imati će jednu natkrivenu tribinu i ukupni kapacitet od 9800 mjesta. Izgledati će otprilike ovako:
Photobucket

NK ISTRA 1961

28.11.2010., nedjelja

Istra trijumfalno kroz Kranjčevićevu

Photobucket

27.11. , 17.kolo 1.HNL, Zagreb - stadion u Kranjčevićevoj, gledatelja: 300
NK ZAGREB - NK ISTRA 1961 0:1
0:1 - Šehić 57'

CK: Jefthon (Zag) 54'

Na teškom terenu stadiona u Kranjčevićevoj ulici, pred malobrojnim i promrzlim gledateljima, snage su odmjerile momčadi Zagreba i Istre 1961. Dok su domaćini željeli prekinuti negativnu seriju, gosti su u Zagreb došli željni uspjeha koji bi donio priključak sa ostalim momčadima koje se bore za opstanak. Iako se možda očekivao drugačiji ishod, Puljani su u potpunosti nadigrali nezainteresiranog domaćina, te teren napustili uzdignutih ruku.
Već na samom početku dalo se naslutiti da Istra ima ozbiljne planove. Puljani su zaigrali čvrsto, ne dopustivši domaćinima da razviju željenu igru. Dobro postavljanje rezultiralo je sjajnom prilikom u 6.minuti ; Alimi je izveo korner, lopta dolazi do usamljenog Šehića na drugoj vratnici, no vratar Zagreba na vrijeme je pokrio kut i spriječio rano vodstvo gostiju iz Pule. U 14. minuti gosti opet prijete, ovoga puta Kovačević je pokušao iz daljine, a domaći vratar uspjeva izbaciti loptu u korner. Nakon kornera lopta je opet kod Kovačevića, no drugi uzastopni pokušaj odlazi pored vrata. Zagreb jednostavno nije imao odgovor na dobro organiziranu zeleno-žutu obranu, a svaki pokušaj da se pronađe stasiti Krstanović završio je neuspješno. Sredinom poluvremena jedan od rijetkih domaćih izleta u kazneni prostor Istre očistio je Stranatić, no iako su za njegov duel sa Krstanovićem domaćini tražili najstrožu kaznu, sudac Batinić nije se oglasio. Istra je nedugo nakon toga opet blizu vodstva ; sjajan udarac Anđelkovića odsjeo je na vratnici, a odbijenu loptu Šehić je poslao u gol. Ipak, ovoga su se puta suci oglasili, označivši zaleđe pulskog napadača. Poništeni pogodak nije pokolebao vrlo angažirane Puljane, pa se do kraja poluvremena još jednom zatresao okvir domaćih vrata. Ovoga puta za udarac se izborio Roce, a lopta lagano mijenja smjer, te odsjeda na gredi. Time je zaključeno vrlo dobro poluvrijeme gostiju, koje ipak nije nagrađeno pogotkom.
U nastavku ništa bolja slika, Zagreb i dalje nemoćan, dok Istra mirno čeka novu priliku. Situacija domaćih pogoršava se u 54. minuti, kada Jefthon laktom udara Rocea, što sudac Batinić kažnjava izravnim crvenim kartonom. Nije dugo trebalo da gosti sa igračem više nagrade bolju igru. Igrala se 57.minuta kada je Sušić, netom što je ušao u igru, probio desnu stranu i ubacio u sredinu. Obrana Zagreba nije dobro reagirala, pa je spretni Šehić došao do lopte i pored trojice igrača u bijelom pronašao put do mreže. Zadovoljni minimalnom prednošću gosti su se postepeno povukli, unatoč činjenici da su brojniji na terenu. Zagreb je sa igračem manje pokušavao utjerati strah u redove zeleno-žutih, no danas im ništa nije polazilo za nogom. Dovoljno je spomenuti da je prvi i jedini ozbiljniji udarac na gol domaća momčad uputila tek u 70.minuti utakmice, a i taj je pokušaj vratar Škorić mirno ukrotio. Otvaranje Zagrebaša otvorilo je i prostor za gostujuće kontre. Ipak, falilo je malo koncentracije u završnici, pa tako dobri prodori Alimija i Sušića ipak nisu završavali ozbiljnijim udarcima. Vratar Zagreba tek je nekoliko puta reagirao na udarce Kovačevića i Kacića, ali bez većih poteškoća. S druge strane Zagreb unatoč želji za izjednačenjem nije stvorio niti jednu ozbiljniju priliku. Momčad Luke Pavlovića nije pokazala apsolutno ništa čime bi zaslužila ostati neporažena, stoga su gosti iz Pule mirno priveli susret kraju, te upisali treću uzastopnu pobjedu, prvu gostujuću ove sezone.
Očigledno je da je Zoran Vulić ponovno uzdigao momčad Istre na željenu razinu, pa su tako s nova tri boda Istrijani sve bliže zoni spasa. S druge strane Luka Pavlović opet razočarava navijače Zagreba, te se petim uzastopnim porazom bliži svom prošlogodišnjem neslavnom rekordu od 7 utakmica bez osvojenog boda.

- 11:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

1.HNL 2010/2011
Dinamo - 45
Hajduk - 40
Cibalia - 30
Inter-Zaprešić - 28
Split - 27
Karlovac - 26
Rijeka - 25
Varaždin - 25
Slaven Belupo - 24
Zadar - 23
Osijek - 22
Lokomotiva - 21
Zagreb - 20
Šibenik - 18
ISTRA 1961 - 18
Hrvatski dragovoljac - 7



ISTRINI STRIJELCI:
4- Siniša Linić
3- Asim Šehić
2- Armend Alimi
1- Goran Roce
1- Boško Stupić
1- Dalibor Pauletić
1- Mateo Sušić
1- Mislav Anđelković




bigoo.ws


Na ovom blogu možete pogledati rezultate i vijesti pulskog prvoligaša.

UREDNIK:
Dameo Ramić-Kovačić

Slike sa utakmica i sastave momčadi možete pogledati na www.nkistra1961.hr.


NK ISTRA 1961
Adresa: Velog Jože 3,Pula
Mail: nkistra1961@inet.hr
tel:052/ 522 222

Predsjednik:
Mihail Mihailovič Ščeglov
Direktor:
Andrej Sazonov
Trener:
Zoran Vulić
Pomoćni trener:
Mladen Pralija
Trener golmana:
Ervin Radulović
Kondicijski trener:
Elvis Peršić
Sportski direktor:
Ivan Kurtović
Tehniko:
Milenko Broskvar
Doktor:
Dragan Vujović
Fizioterapeuti:
Marijan Brkljača , Ljubomir Rnjak
Tajnica:
Ivana Čakarić