Neslužbena stranicaNOVA ANKETAINFO :
Svi rezultati i tablice
NAJAVE:
ml. pioniri 99
ZAGREB-DUBRAVA- 2:2
limači/zagići
turniri
limači A/01 -
limači C/02 - Jelenovac, TEŽ, Mali dom
zagići A-1/03 -
zagići A-2/04 -

Raspored treninga:
ml.pioniri II pon,uto,čet,pet-9/17h
limači A pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
limači C pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
zagići A1 uto,sri,pet-18h
zagići A2 uto,sri,pet-18h

Trening golmana:
pon,sri-17; uto,čet-8,30
trener Ante Šantak                Kalendar-2011

RUJAN
1.-4. - 02.(U-10),03.(U-9) - turnir NK Radnik Sesvete
3. - početak prvenstva
6. - 99.(U-13) - susret selekcija KZŽ-ZNS
13. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-SM
20. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-ŽZ
27. - 99.(U-13) - susret selekcija BB-ZNS
LISTOPAD
4. - 99.(U-13) - selekcija
STUDENI
2. - 99.(U-13) - selekcija
PROSINAC
19.11.-29.12. - 01.(U-11),02.(U-10),03.(U-9) - Jelenovac
19.11.-11.12. - 99.(U-13) - Sava
17.-25.12. - 99.(U-13) - Kutija šibica
ml. pioniri
99. godište:


trener: Josip Palić

limači A
01. godište:


trener: Marko Miljenović

limači C
02. godište:


trener: Marko Miljenović

zagići A1
03. godište:


trener: Darko Premerl

zagići A2
04. godište:


trener: Ivica Laškarin
Copyright © 2008.-10. DgP

Generated image


OVAJ BLOG JE MJESTO NULTE TOLERANCIJE NA VERBALNO NASILJE. BRIŠU SE SVI NEPRIMJERENI I UVREDLJIVI KOMENTARI.

31.08.2011., srijeda

Jednom davno dogodila se Oluja nad olujama

Tim povodom NK Dubrava već 6. puta organizira Međunarodni memorijalni nogometni turnir Oluja '95 za limače U-10.
Ove godine turnir se organizirao u suradnji sa udrugom Zavjet, a pod pokroviteljstvom Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti te grada Zagreba. Na njemu su sudjelovale 24 momčadi iz 22 kluba iz Hrvatske i 1 iz Bosne i Hercegovine.
Pobjednik turnira je nogometni klub Ponikve, drugo mjesto zaslužili su dječaci NK Hajduka, a treće izborili nogometaši NK Lokomotive. Naša prva momčad plasirala se na 7. mjesto, a druga nije prošla prvi krug natjecanja.
Zahvaljujemo svim ekipama na dolasku i fairplay natjecanju, a nagrađenima čestitamo na uspjehu.
Turniru su nazočili, otvorili ga i zatvorili političari raznih stranaka te državni i gradski dužnosnici što mu je dalo na lokalnoj važnosti, ali nažalost ne i na medijskoj zanimljivosti.
U samoj organizaciji turnira nikad manje učesnika, te je najprihodovniji, ali i najkompliciraniji ugostiteljski dio povjeren vanjskom suradniku. Jednom kada Uprava podvuče crtu znat će se točno koliko je ovakva organizacija bila svrsishodna i učinkovita.U međuvremenu na Klaki traje jedna sasvim druga oluja. Ni klupska blagajna nije mogla ne osjetiti odlazak 70-torice članova. Teret manjka osjetit će direktno treneri pionira, limača i zagića smanjenjem plaća, a indirektno bojim se djeca i u konačnici ponovo opet klub. No šta je tu je.

"Režem granu na kojoj sjedim, koga briga ako više nikog ne pobijedim."

Komentari (21) - Isprintaj - #

23.08.2011., utorak

Oluja '95 - '11

U petak ćemo otvoriti još jedan Međunarodni memorijalni nogometni turnir Oluja '95. I ove godine, uz dvije ekipe Dubrave (2001. i 2002.) ugostit ćemo 22 momčadi iz čitave Hrvatske te Bosne i Hercegovine. Raspored i rezultate natjecanja možete pratiti pod rubrikom "Oluja",

Komentari (17) - Isprintaj - #

16.08.2011., utorak

Nova sezona pred vratima

Današnjim okupljanjem zagića nogometna škola Dubrave radi u svom punom sastavu. Ove sezone pratimo Hrvatsku nogometnu ligu i to naše natjecatelje u najvišem rangu pionira '97 i mlađih pionira '99. Njih ove godine očekuju i gostovanja u Karlovcu (već u prvom kolu), Sisku, Ivaniću, Zaprešiću i Gorici. Zatim ćemo jednako glasno navijati za naše limače 2001. i 2002., a koliko uspijemo bodrit ćemo i male zagiće 2003. i 2004.
Želimo im svima da ove godine u nogometnoj školi svladaju nove vještine i steknu nova znanja, ostanu zdravi i sretni te uspješno i časno brane boje svog kluba ma gdje igrali.

Komentari (1) - Isprintaj - #

10.08.2011., srijeda

Svijetlo crno

Da nije sve u klubu tamno crno dokazuju pojedini svijetli primjeri. Tribina Klake ima odnedavno sasvim novo ruho. Stare Dinamove stolice sasvim će dobro poslužiti navijačima i gostima Dubrave, a to je ujedno i jedan od uvjeta koje tereni trećeligaških klubova moraju (ili bi trebali) ispunjavati.


Komentari (3) - Isprintaj - #

06.08.2011., subota

"O lijepa, o draga, o slatka slobodo...

... dar u kom sva blaga višnji nam Bog je d'o,
uzroče istini od naše sve slave,
uresu jedini od ove Dubrave,
sva srebra, sva zlata, svi ljudski životi
ne mogu bit plata tvoj čistoj ljepoti."

Ivan Gundulić, Dubravka

Dvor na Uni jedan je od hrvatskih gradova koji su oslobođeni u vojno-redarstvenoj akciji Oluja 95, a čemu je u velikoj mjeri pridonijela 145. brigada HV iz zagrebačke Dubrave. Ovaj mali grad na hrvatsko-bosanskoj granici povodom svog oslobođenja organizira nogometni turnir, a na inicijativu Organizacijskog odbora proslave 20 godina 145. brigade čast da po prvi puta predstavlja zagrebačke branitelje ove godine pripala je NK Dubravi. Unatoč odluci UO kluba da se sastavi malonogometna ekipa seniora (šest igrača) za ovo natjecanje te višemjesečnim pripremama i plaćenim svim troškovima putovanja od strane spomenutog Organizacijskog odbora, danas se niti jedan igrač niti jedan trener seniora Dubrave nije pojavio pred klubom u zakazano vrijeme polaska autobusa. Put Dvora krenuli su sami predstavnik kluba Poštolka, tajnik kluba Prpić i tajnik Odbora, tajnik Udruge hrvatskih dragovoljaca domovinskog rata iz Dubrave g. Miljenko Bađun.
Gospodine predsjedniče, velevažna gospodo iz Upravnog odbora, vaša odluka se ni ovoga puta nije ispoštovala. No ovaj čin prelazi okvire kluba, a u njemu nema časti, poštovanja ni morala, ali ima srama jer su vaša indolentnost i inertnost danas posramile čitavu NK Dubravu. Vi sutra od Ministarstva banitelja i braniteljskih udruga očekujete pokroviteljstvo i pomoć u organizaciji našega turnira "Oluja 95"??? Na žalost to je prava slika i prilika vašeg viđenja i vođenja ovog našeg kluba.
Za ovaj neshvatljiv čin, kakvi god bili, ne postoje dovoljno dobri razlozi i izgovori ni od igrača ni od trenera ni od Uprave ni od predsjednika. Šest pripadnika 145. brigade, od ukupno 41 poginulog branitelja iz Dubrave u čitavom Domovinskom ratu, položilo je svoj život u Dvoru na Uni oslobađajući našu, vašu, njihovu Hrvatsku. To i samo to trebao je biti dovoljan razlog da i igrači NK Dubrave danas budu u Dvoru. Bila bi to nikakva žrvta naspram njihove.
Priopčenje UHDDR DUBRAVA


Komentari (15) - Isprintaj - #

04.08.2011., četvrtak

5.8. - Dan pobjede Dan domovinske zahvalnosti Dan branitelja

Dan kada se nakon pet godina okupacije dijela Banovine, Korduna, Like i Dalmacije zavijorila hrvatska zastava na povjesnoj Kninskoj tvrđavi zahvaljujući maestralnoj oslobodilačkoj akciji hrvatske vojske i policije - Oluja. Oslobađanje Knina drugog dana akcije 5.8., značilo je „stvaranje uvjeta za stabilnost hrvatske države, za samostalnu i nezavisnu buduću Hrvatsku za stoljeća unaprijed“ izjavio je već idući dan u Zvonimirovom gradu prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman. Uz njega kao vrhovnog zapovjednika, Oluju su osmislili i vodili najveći hrvatski vojni stratezi: Šušak, Červenko, Miljavac, Vrbanac, Domazet-Lošo, Agotić, Tolj, Džanko, Basarac, Stipetić, Crnjac, Mareković, Norac, Markač, Gotovina..., a cilj je u samo 4 dana ostvarilo preko 100.000 hrabrih vitezova. Zbog njihove žrtve, zbog 174 izgubljena života, ali i zbog svih ostalih tisuća i tisuća poginulih, ubijenih i nestalih muškaraca, žena, djece i staraca u Domovinskom ratu mi danas imamo dužnost i odgovornost svoju djecu učiti istinu o danima ponosa i slave te poštovanju svih hrvatskih vrijednosti, od kojih je akcija Oluja 95 jedna od najvećih.
Zato danas pod hrvatskom zastavom slavimo pobjedu koja je označila kraj rata u našoj domovini i zahvaljujemo svim našim braniteljima što su nam vratili mir i darovali budućnost.


Komentari (0) - Isprintaj - #

02.08.2011., utorak

"Back to life, back to reality"

Sredina je ljeta. fino Vrijeme je najvećih smjena turista. Jedna takva upravo je i nas vratila, kako pjesma kaže: „Natrag u život, natrag u stvarnost“. Svima koji se još bučkate u lijepom plavom Jadranu ili nekom egzotičnijem velikom plavetnilu, otkrivate čari seoskog turizma ili još neistražene centimetre divljeg zelenila ili jednostavno uživate u ljenčarenju na svome ligištulu s nogama u lavoru i Platonom u rukama, pozdrav iz našeg dobrog, starog, najljepšeg Zagreba. wave Lijepo je, ugodno i mirno, a opet bogato različitim sadržajima za svaki ukus i džep. I još nam se smiješe dva produžena vikenda. Teško da može biti bolje.
No bolje i to puno moglo bi biti u našemu klubu. Već je stara novost o rasporedu trenera u novoj sezoni. Voditelj škole opredijelio se za ovu varijantu: trener Kala vraća se najmlađima, a Dado zadržava svoje vice prvake sada velike zagiće. Miljenović dobiva nove mlađe limače '02, a Silvio nastavlja upoznavati svoju momčad sada starijih limača. Najmlađe pionire za debi na velikom terenu pripremit će trener Vidak, a svoju prvu zlatnu generaciju ponovo će voditi trener Palić ovoga puta kroz sito i rešeto HNS-a. Jednu od najboljih generacija škole (ako ne i ...) preuzima glavom i bradom sam voditelj Ivec, a Jurica će na nove izazove pripremati još jednu generaciju izlaznih pionira. Kadeti dolaze u ruke novom treneru Kosiću, juniori će i dalje napredovati pod budnim okom Šanteka, a seniori kreću u nove pobjede u višoj lizi HNS-a sa istim trenerom Gričarom, koji je do neki dan zapravo bio ugovorni trener NK Lokomotive, a od neki dan je voditelj podcentra NK Trešnjevke. eek Križaljku je UO poslao na doradu i bla bla bla blabla, međutim sudeći prema njihovoj inertnosti i nezainteresiranosti o njoj će ponovo raspravljati možda negdje oko n.g. Stoga nam ostaje samo trenerima zaželjeti puno uspjeha, više zalaganja, ulaganja, kritičnosti, samokritičnosti, stručnosti, razumijevanja...thumbup
Jučer smo također ušli u mjesec Oluje. hrvatska Iako su godišnji odmori u punom zamahu, neki rijetki ljudi se doista vrijedno trude kako bi u roku 4 tjedna pripremili turnir. Tko se na bilo koji način želi uključiti u organizaciju, može im se već sada pridružiti jer kao i uvijek bit će im potrebna pomoć svih vas. Ove godine nastupaju momčadi 2001. godišta, a Dubravu će tradicionalno zastupati i druga mlađa ekipa.
Iako je krajem sezone „za istać“ bila najavljena Skupština kluba laze, niti njoj niti nastavku posljednje sjednice UO izgleda da se ne treba doskora nadati jer kao rakove djece članova Uprave ima po svim meridijanima. Što je nova? retorički bi pitali neki. smijeh No, početak kolovoza doista nije vrijeme za ovakve teške teme pa ćemo ih još malo zaobilaziti. Svojim angažmanom oko predstojećeg turnira sigurno će opravdati povjerenje koje im se ukazuje već više od godinu i pol dana.
Kao što znamo nedugo je na Klaki održana sjednica Vijeća četvrti Gornja Dubrava, koja je donijela jedan i za nas važan zaključak, a taj je da će se tražiti od ZGH da se upravljanje ŠRC Granom-Klakom prepusti sportašima Dubrave. Živi bili pa vidjeli. zujo
I tako početkom priprema (a svaki tjedan okuplja se po neka ekipa) započinje još jedan nogometni ciklus NK Dubrave na Klaki. Sudeći prema rijetkim novostima i slabim aktivnostima, biti će to još jedan u nizu klupskih de ja vu-a. Ali i na to smo već navikli, zar ne? zijev
P.S. Nakon ljetnog embarga, komentiranje je ponovo omogućeno, jasno samo pristojno. Navali narode! yes

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

NK DUBRAVA ZAGREB
ŠRC "Grana - Klaka"
Aleja Blaža Jurišića 2
tel/fax: 2932-770

www.nkdubrava.hr
Radno vrijeme tajništva:
8,30-9,30 - uto,pet
16,30-17,30 - pon,sri,pet

nk.dubrava-mladez@zg.t-com.hr
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


ŠPORTSKA AMBULANTA
Ulica grada Vukovara 284 (ulaz sa terase)
tel: 6404-480
fax:6404-483

TERMIN: 14.-16.09.2011.


UPRAVNI ODBOR:
Predsjednik:
Zvonko Paclik
Dopredsjednik:
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Članovi UO:
Goran Bradić
Marijan Bratko
Sreten Ćuk
Slaven Galić
Jasenko Houra
Andrija Jarak
Jozo Mikulić
Igor Mlinar
Mihajlo Ninić
Krešo Poštolka
Fran Renko
Boris Soldo
Josip Vidović

IZVRŠNI ODBOR:
Zvonko Paclik
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Igor Mlinar
Krešimir Prpić

NADZORNI ODBOR:
Sandra Budja
Boris Klaić
Stjepan Jeren

STEGOVNO POVJERENSTVO:
Goran Lopar
Ante Maloča
Željko Bosnar

Tajnik:
Krešimir Prpić
Voditelj nogometne škole:
Igor Ivec
Domari/oružari:
Ante Maloča
Anđelko Vidović
               


PREPORUKE: ! ! !
2 sata prije treninga/utakmice:
- lagani obrok s rižom, tjesteninom ili cornflakes
Za vrijeme treninga/utakmice:
- svakih 20tak min 1 dcl vode
- kod velikih napora eventualno komadić banane ili čokoladice

30 minuta nakon treninga/utakmice:
- voda+kockica čokolade ili energetski napitak
- svježe ili suho voće (najbolje banana) ili voćni jogurt

PITAMO VAS ????

Na stranici s rezultatima ankete možete ostaviti svoje komentare u svezi ankete!
Tko je kriv za nered u klubu?
predsjednik
Uprava
sportski direktor
voditelj skole
tajnik
treneri
roditelji
ma sve je u redu
  
pollcode.com free polls


                                     
smijeh hehehehehe smijeh

Vraća se Mujo s liječničkog i Fata ga pita:
- I, Mujo, šta ti je rekao doktor?
- Rekao mi je da imam vakuum u glavi.
- Je li to dobro?
- Šta ja znam, bolje išta nego ništa.

Fata uči malog Mujicu:
- Vidiš ovo je palac. Ponovi palac.
- Palac!
- Odlično, slijedeći je kažipsrt!
- Prst!
- Ma ne prst, kažiprst!
- Prst!
- Dobro me slušaj! Kažiprst!
- Pa već treći puta kažem - prst.

- Tata, ne razumijem kako se od 5 može oduzeti 7.
- Ovako: ako se petero ljudi vozi u autobusu i na stanici izađe sedmero, onda ih treba ući još dvoje da bi autobus bio prazan.

- Ivice, u koju skupinu ubrajamo zmije naočarke?
- U skupinu kratkovidnih, učiteljice.

- Kako ide mačka - mijau, mijau.
- Kako ide pas - vau, vau.
- Kako ide miš - klik, klik.

- Jurica, kada se beru trešnje?
- Kad susjed nije kod kuće, profesore.

smijeh hehehehehe smijeh

Male mudrosti velikih ...
rolleyes Hrabrost nije odsutnost straha, već ovladavanje strahom!
rolleyes Dijete govori vani ono što roditelji govore u kući.
rolleyes Nekad pobijediš, nekad izgubiš, ali uvijek se trudi ispočetka!
rolleyes Šampioni vjeruju u sebe i onda kada nitko drugi ne vjeruje!
rolleyes Najbolji prolaze najteži put. Zato i jesu najbolji!
rolleyes Zlatna medalja ne stvara šampiona. Stvara ga naporan rad.
rolleyes Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
rolleyes Nitko nije toliko dobar da mu ne prijeti opasnost od slabijeg.
rolleyes Nisi dobar ako si najbolji među najlošijima.
rolleyes Samo oni koji se ne boje doživjeti veliki neuspjeh mogu doživjeti veliki uspjeh.-Robert F. Kennedy
rolleyes Teško je podnijeti neuspjeh, ali je još teže nikad ne pokušati uspjeti.-Roosvelt
rolleyes Ne boj se neuspjeha. Kad padneš pokušaj ponovo.-Lao Tse
rolleyes Čak i najveći genij treba puno raditi da stvori veliko djelo.-Čajkowski
rolleyes Uvijek se hrabro suprostavi onome čega se najviše bojiš.-Muhamed Ali
rolleyes Pobjednici moraju imati dvije stvari: ciljeve i želju da ih ostvare!-Brad Burden
    
< kolovoz, 2011 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Studeni 2011 (3)
Listopad 2011 (4)
Rujan 2011 (3)
Kolovoz 2011 (7)
Srpanj 2011 (1)
Lipanj 2011 (7)
Svibanj 2011 (11)
Travanj 2011 (12)
Ožujak 2011 (11)
Veljača 2011 (4)
Siječanj 2011 (5)
Prosinac 2010 (3)
Studeni 2010 (9)
Listopad 2010 (8)
Rujan 2010 (18)
Kolovoz 2010 (12)
Srpanj 2010 (5)
Lipanj 2010 (22)
Svibanj 2010 (13)
Travanj 2010 (16)
Ožujak 2010 (17)
Veljača 2010 (15)
Siječanj 2010 (17)
Prosinac 2009 (18)
Studeni 2009 (16)
Listopad 2009 (19)
Rujan 2009 (17)
Kolovoz 2009 (9)
Srpanj 2009 (7)
Lipanj 2009 (19)
Svibanj 2009 (24)
Travanj 2009 (13)
Ožujak 2009 (18)
Veljača 2009 (14)
Siječanj 2009 (21)
Prosinac 2008 (16)
Studeni 2008 (23)
Listopad 2008 (22)
Rujan 2008 (18)
Kolovoz 2008 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Free Hit Counters
Free Hit Counters
Got My Cursor @ 123Cursors.com

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se