Neslužbena stranicaNOVA ANKETAINFO :
Svi rezultati i tablice
NAJAVE:
ml. pioniri 99
ZAGREB-DUBRAVA- 2:2
limači/zagići
turniri
limači A/01 -
limači C/02 - Jelenovac, TEŽ, Mali dom
zagići A-1/03 -
zagići A-2/04 -

Raspored treninga:
ml.pioniri II pon,uto,čet,pet-9/17h
limači A pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
limači C pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
zagići A1 uto,sri,pet-18h
zagići A2 uto,sri,pet-18h

Trening golmana:
pon,sri-17; uto,čet-8,30
trener Ante Šantak                Kalendar-2011

RUJAN
1.-4. - 02.(U-10),03.(U-9) - turnir NK Radnik Sesvete
3. - početak prvenstva
6. - 99.(U-13) - susret selekcija KZŽ-ZNS
13. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-SM
20. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-ŽZ
27. - 99.(U-13) - susret selekcija BB-ZNS
LISTOPAD
4. - 99.(U-13) - selekcija
STUDENI
2. - 99.(U-13) - selekcija
PROSINAC
19.11.-29.12. - 01.(U-11),02.(U-10),03.(U-9) - Jelenovac
19.11.-11.12. - 99.(U-13) - Sava
17.-25.12. - 99.(U-13) - Kutija šibica
ml. pioniri
99. godište:


trener: Josip Palić

limači A
01. godište:


trener: Marko Miljenović

limači C
02. godište:


trener: Marko Miljenović

zagići A1
03. godište:


trener: Darko Premerl

zagići A2
04. godište:


trener: Ivica Laškarin
Copyright © 2008.-10. DgP

Generated image


OVAJ BLOG JE MJESTO NULTE TOLERANCIJE NA VERBALNO NASILJE. BRIŠU SE SVI NEPRIMJERENI I UVREDLJIVI KOMENTARI.

31.05.2011., utorak

31.5. - Dan grada Zagreba

Danas slavimo dan našega grada. Uz crtice iz njegove slavne prošlosti podsjetimo se zašto.
O nastanku imena Zagreb postoji nekoliko legendi od „Zagrabi, Mando“ do „Idemo za greb“. Grad se prvi puta spominje 1094. godine povodom osnivanja biskupije (Kaptol), a slobodni kraljevski grad postaje Zlatnom bulom ugarskog kralja Bele IV 1242. godine (Gradec). Kao glavni grad Hrvatske prvi puta se spominje 1557., a 1776. iz Varaždina se u njega seli Hrvatsko kraljevsko vijeće tj. Vlada. Gradec i Kaptol, nakon mnogobrojnih sukoba, 1850. g. ujedinjuju se u jedinstvenu cjelinu – grad Zagreb.
Današnji grb Zagreb nosi od 18. stoljeća. Zlatni grad s tri kule predstavlja stari grad Gradec, a otvorena vrata simboliziraju gostoljubivost grada, koji svakom svom gostu i putniku namjerniku nudi zaštitu i utočište. Zlatna šesterokraka zvijezda i srebrni polumjesec simboli su starih slavenskih predkršćanskih božanstava ljepote i ljubavi - božice Lade i boga Lelja, koje su i iliri koristili kao svoj grb. Do kraja 19.st. pozadina grba bila je crvena, a potom je promijenjena u modru, koja u kombinaciji sa srebrnom utvrdom predstavlja krščanski koloristički motiv uzašašća Djevice Marije.
Datum 31.5. odabran je kao dan grada zbog povijesnog događaja iz 1731. godine. Nakon velikog požara, koji je taj dan poharao Gradec, usred pepela gradskih Kamenitih vrata pronađena je neoštećena slika Majke Božje, vladarice sa žezlom u jednoj i Isusom u drugoj ruci. Kamenita vrata tada postaju zagrebačko svetište, a 31.5. slavi se kao blagdan Majke Božje od Kamenitih vrata. Kardinal Franjo Kuharić 1991. godine proglasio je Majku Božju od Kamenitih vrata zaštitnicom Grada i od tada se 31.5. slavi kao Dan grada Zagreba.

Komentari (36) - Isprintaj - #

Vikend

Nakon ZET-a i HAŠK je sa Klake otišao bez ijednog boda. Prvo poluvrijeme bila je ogledna školska predstava četvorke iz 98. godišta kako treba igrati nogomet. Jednostavno, brzo, pametno, bez pretjeranih driblinga, bez nepotrebnog kompliciranja, padanja i grubosti i naravno prema naprijed, a ne prema svome golu. Standardno dobra obrana 99., iako je imala malo posla, odradila ga je s P. Palićem bez greške. Rezultat takve igre bilo je čak sedam zgoditaka, malih remek djela Malkoča, Majera, Prpića i Poštolke (4). Drugi dio utakmice pioniri 99. odradili su samostalno pa je bio kud i kamo ujednačeniji. Obje ekipe postigle su po dva zgoditka (Poštolka×2) te je krajnji rezultat utakmice bio 9:2.
Zahvaljujući i pobjedi 97. godišta od 1:0 eto definitivno je osiguran opstanak u 1. ZNL. yes
Limači su proveli prekrasan vikend u Italiji, najeli se trešanja i sretno se vratili svojim kućama. No nema odmora. Već u srijedu zajedno sa zagićima putuju na Peščenicu po još koji ovosezonski bod. Sretno!

Komentari (4) - Isprintaj - #

27.05.2011., petak

Vikend

Otpratismo limače 2000. i 2001. u Italiju na mmmmmmm „Trešnjin kup“. Želimo im sretan put, puno sportskog umijeća i bolji plasman nego lani.
Od danas je škola nogometa NK Hrvatski dragovoljac-„Darko Mateša“ na terenima NŠC Stjepan Spajić u Sigetu domaćin 16. Nogometnog turnira mlađih uzdanica „Darko Mateša“ za dječake 98. godišta. Ovaj memorijal najjači je turnir mlađih pionira u ovom dijelu regije. Kao i svake godine i ove će ugostiti 16 ekipa: H.dragovoljac, Varaždin, Cro.Sesvete, ŠNK Papuk, Dinamo, Cibalia, Inter, Lokomotiva, Osijek, Slaven Belupo, HAŠK, Gorica, Hajduk, Zagreb, Dubrava, Kustošija, koje će biti raspoređene u četiri grupe po četiri momčadi. Prošle godine prve tri ekipe bile su Hajduk, H.dragovoljac i Dinamo. Našim dečkima želimo puno uspjeha!
U nedjelju pioniri ugošćuju HAŠK, a limačima i zagićima odgođene su utakmice sa istim klubom za 1.6. Još jednom sretno svima!

Komentari (9) - Isprintaj - #

25.05.2011., srijeda

Kako ovo nazvati pravim imenom?

ODBIJANJE POTPISA UGOVORA
NK „DINAMO““Zagreb ponudio je svojem igraču Alenu HALILOVIĆ potpisivanje Stipendijskog ugovora što je imenovani igrač odbio. Temeljem članka 37. točka 10. Pravilnika o registraciji klubova i igrača i Pravilnika o statusu igrača HNS-a članak 7. točka 3., igrač se ne može registrirati za klub Prve i Druge HNL u vremenu od 2 ( dvije )natjecateljske godine ( sezone ) počevši od ovog prijelaznog roka.

Službeno glasilo ZNS-a br. 14 od 25.5.11.

Komentari (8) - Isprintaj - #

24.05.2011., utorak

O čemu se priča?

U ovo doba godine, osim što se završavaju ligaška natjecanja i započinju desetine razno raznih turnira, u klubovima se pripremaju i trenerske križaljke za iduću sezonu. U klubu kao što je naš, to je malo duži proces, koji je, sjećamo se svi dobro, u režiji voditelja škole lani završio tek početkom 8. mjeseca sa svakodnevnim izmjenama i neočekivanim zapletima i zaokretima. Tada smo, bez ikakvog suvislog razloga, ostali bez jednog profesora i dobili dva nova trenera od kojih je jedan već bivši, a bilo je i drugih čudnih odluka. Rezultat svega su neočekivano loši rezultati škole, masovan odljev igrača, nezapamćen rad škole ispod granice rentabilnosti i već akutno nezadovoljstvo svih.
Danas Klaka već bruji od razno-raznih špekulacija o odlascima i dolascima trenera, o rošadama i zamjenama generacija te mogućim posljedicama istih. Jedan od načina da se izbjegnu jednake greške i propusti od lani jest da se konačno okupi Uprava i ozbiljno pristupi ovom poslu tj. daju jasne smjernice i pozorno nadgleda njihovo provođenje.
No živi bili pa vidjeli.

Komentari (4) - Isprintaj - #

21.05.2011., subota

20. kolo

Novi bodovi stižu nam s Trnja i Klake. Pioniri 99 upisali su još jednu pobjedu od 0:3 protiv Trnja uz nesebičnu pomoć Prpića (×2), Malkoča (×1), Majera i Palića. Jednakim rezultatom završila je i druga utakmica pionira na Trnju, ali u korist domaćina. Jesu li ova tri boda otklonila opasnost za ispadanje, znat ćemo kad i rezultate ostalih kandidata.
Limači i zagići postigli su danas čak tri pobjede, što se već zaista dugo nije dogodilo. Najviše su ponovo iznenadili stariji limači 00. koji su svladali puno puno bolje plasiranu momčad Španskog 3:1 (Šimunović, Horvat, Kiš). Stariji zagići isto su si danas dali oduška i ispucali se za 6:0 ( Crnobrnja×3, Berišić, Palić, Petrović). Mali zagići pobijedili su 2:1, a poraženi su ostali samo mlađi limači 01. rezultatom 0:2. Ovih šest bodova još su nas malo udaljili od posljednje Concordie i pretposljednjeg Španskog.

Komentari (7) - Isprintaj - #

20.05.2011., petak

Slavlje može početi

Tri kola prije kraja prvenstva seniori NK Dubrave nalaze se 10 bodova ispred drugoplasirane momčadi 4. hrvatske nogometne lige i time su već sada osigurali naslov prvaka i prelazak u viši rang natjecanja. Čestitamo svim igračima i njihovim trenerima! Radili su vrlo naporno u prvom dijelu sezone da bi kraj jeseni dočekali na vrhu, a u proljeće su krenuli s novim trenerom i svima pokazali i dokazali da su ovdje s razlogom i ciljem nanizavši čak 8 pobjeda za redom. Za ovaj uspjeh svakako su zaslužni i članovi UO koji su financijski podržavali čitavi ovaj pothvat.

ali...


Dok se jedni vesele, škola grca u sve većim problemima, a Uprava se već dva mjeseca ne sastaje kao da je sve u najboljem redu. Ispada da je do škole više stalo roditeljima čija djeca se valjaju u prašini i blatu Klake nego svima ostalima.

Seniorima želimo sportsku sreću i uspjeh u 3. lizi!

Komentari (1) - Isprintaj - #

18.05.2011., srijeda

Biti dobar - poželjno ili ne?

Vjerujem da mnogi od vas prate zaplet radnje u priči o stipendijskom ugovoru koji je NK Dinamo ponudio jednoj svojoj velikoj 15-togodišnjoj nadi. Taj slučaj ponovo je aktualizirao i neke druge teme, a evo što kaže struka o ugovorima za malodobne igrače.
Pravilnik o statusu igrača HNS-a predviđa da igrač već sa 16 godina može zaključiti profesionalni ugovor, a stipendijski ugovor sa 12 godina i to najviše na rok od 3 godine. Članak 7. posebno je zanimljiv, a u njemu stoji da "je, na prijedlog kluba, igrač koji je navršio najmanje 12 godina života obavezan, ako mu to klub ponudi, zaključiti stipendijski ugovor. Igrač kojem je istekao stip. ug., a mlađi je od 18 godina, obavezan je potpisati novi ug. ukoliko mu klub takav ug. ponudi." Važno je da se zahtjev igraču uputi najkasnije 30 dana prije početka prijelaznog roka. U daljnjem tekstu stoji da "u slučaju da igrač odbije ponudu kluba i ukoliko klub o tome u roku 8 dana obavijesti nadležni organ žup.nog.saveza tj. nog.središta, isti su obvezni zatražiti objavu odbijanja zaključenja ug. u Službenom glasniku HNS-a. Taj igrač ne može se registrirati za drugi klub 1. ili 2. HNL za slijedeće 2 sezone."
Meni zvuči zastrašujuće da je dijete već sa 12 ili 16 godina "obavezno zaključiti ug. koji mu ponudi njegov klub" i da mu se u suprotnom "zabranjuje igrati 2 godine za drugi klub". Možda nekima to zvuči kao ostvarenje sna, ali mi ovdje govorimo o djeci koja idu u 5./6. tj. 8. razred osnovne škole ili 1. srednje. Halo!
Inače, tata spomenutog dječaka je trener 99. godišta u istom klubu i trenutno je suspendiran zbog neodaziva Mamiću na razgovor o ovoj temi. Ugovor je trebao biti potpisan do sredine ovog mjeseca (15.5.), a nije li potpisan petnaestogodišnjem dječaku slijedi suspenzija iganja u Hrvatskoj na 2 godine i zabrana odlaska u inozemni klub do 18. godine. (Jutarnji list, 24 sata, Večernji list, dalje.com) Zbogom pameti!

Komentari (7) - Isprintaj - #

16.05.2011., ponedjeljak

19. kolo

Da, da, da, aha aha aha… Bravo limači! Em što su treću utakmicu za redom odigrali neriješeno, em što su postigli gol, em što su namučili šestoplasirano Trnje, čiji gledatelji su remi vrlo teško podnijeli. Utakmice su u subotu izgubili mlađi limači i zagići, a očekivano tri boda na Klaku su donijeli mlađi zagići. Nakon 100-tinjak provjera (i ZNS griješi) možemo konačno reći da su ovi posljednji ipak na drugom mjestu iza Dinama i od sveg srca im želimo da tamo i ostanu.
Pioniri 99, osnaženi prvim violinama 98, dobili su ZET 9:1, a pravi podvig napravili su pioniri 97 pobijedivši zetovce 1:0. Čestitke svima!
Oni probuđeni limači s početka teksta sudjelovali su ovaj vikend na turniru Darko Tironi i preko Lučkog, Ponikvi i Maksimira plasirali se u drugi krug natjecanja, gdje ipak nisu ostvarili neki zapaženiji rezultat protiv mnogo jačih protivnika.

Komentari (1) - Isprintaj - #

12.05.2011., četvrtak

18. kolo

Concordia je prošla kroz Klaku odnijevši samo 2 boda limačima. Obje generacije remizirale su 1:1, dok su zagići 02 pobijedili 2:1, a mlađi svojim fanovima priredili pravu golijadu od 13:0. Pioniri 99/98 pobijedili su Rudeš 3:1.
Ulazimo u samu završnicu ove sezone. Malo ćemo provjeriti tablice i vidjeti kakvi su nam izgledi za krajnje rezultate.
Mlađi pioniri 99 trenutno su na samoj sredini tablice. Očekuju ih još ZET, Trnje, HAŠK i Dragovoljac kojima su na jesen uzeli 8/12 bodova. Budući su pioniri 97 na dnu tablice, trebalo bi ponovo svakako i obavezno uzeti što više bodova jer će se u ovim posljednjim metrima odlučivati o ispadanju iz 1. ZN lige ovih generacija, a eto ove godine smo, novom stručnom strategijom, i mi među 4 kandidata.
Među limačima i zagićima samo je minimalno bolja situacija. Ukupno su također na 10. pretpretposljednjem mjestu, ali imaju malo veću bodovnu razliku pa im nije baš tolika panika za ispadanje. Za sada. No situacija ni izdaleka nije opuštajuća pa treba zapeti iz sve snage protiv Trnja, Španskog, HAŠK-a i Dragovoljca.
Limači su u svakom slučaju u najnezavidnijem položaju jer su svi njihovi idući protivnici bolje plasirani od njih, ali posljednjim dvjema izjednačenim utakmicama pokazali su da bi, uz malo više ofenzivnosti i konkretnosti, mogli iznenaditi. Mlađi limači u jesen su dobili trojicu od ovih protivnika, no svoj sadašnji rang 7. mjesto neće moći značajnije popraviti. To vrijedi i za starije zagiće, dok će nas definitivno najviše razveseliti naši najmlađi pikavci. Oni su jedan od kandidata za drugo i treće mjesto, a možda najviše uzbuđenja donijet će utakmica protiv Španskog, koje im puše za vrat sa četvrte pozicije i 9 bodova zaostatka.
U ponedjeljak je 4. po redu selekcija 99. godišta.

Komentari (0) - Isprintaj - #

02.05.2011., ponedjeljak

Prvomajska uzbuđenja

Pionirima Dubrave, niti od nastupa na Uskršnjem turniru u Medulinu premoreni Dinamovci, nisu dali nikakvu šansu na domaćem terenu. Gol razlika 4/0 i tri boda otišli su u Maksimir, a ljubičasti kreću u lov na preostalih 15 bodova koliko im se nudi do kraja ove sezone.
Limači i zagići gostovali su kod Ponikvi. Stariji limači su osvojili bod kao i starija generacija zagića. Mlađi limači vratili su se pobijeđeni, a najmlađi zagići upisali su svoju 11 pobijedu ove sezone.
Na turniru NK Concordie sudjelovali su u nedjelju zagići 2002. Nakon remija protiv Španskog (1:1 - Poštolka) i Ses. Kraljevca (0:0), velike pobjede nad Dinamom (3:1 - Benković×2, Crnobrnja) i Slogom (1:0 - Benković), konačni pobjednik turnira Trnje ih je zaustavilo u polufinalu pobjedom 0:2. U malom finalu protiv Hrvatskog dragovoljca, brončano odlučje ljubičicama donijela su dva gola Petrovića. Najboljim golmanom turnira proglašen je Dubravaš L. Lozić. sretan Čestitke svima!


Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

NK DUBRAVA ZAGREB
ŠRC "Grana - Klaka"
Aleja Blaža Jurišića 2
tel/fax: 2932-770

www.nkdubrava.hr
Radno vrijeme tajništva:
8,30-9,30 - uto,pet
16,30-17,30 - pon,sri,pet

nk.dubrava-mladez@zg.t-com.hr
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


ŠPORTSKA AMBULANTA
Ulica grada Vukovara 284 (ulaz sa terase)
tel: 6404-480
fax:6404-483

TERMIN: 14.-16.09.2011.


UPRAVNI ODBOR:
Predsjednik:
Zvonko Paclik
Dopredsjednik:
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Članovi UO:
Goran Bradić
Marijan Bratko
Sreten Ćuk
Slaven Galić
Jasenko Houra
Andrija Jarak
Jozo Mikulić
Igor Mlinar
Mihajlo Ninić
Krešo Poštolka
Fran Renko
Boris Soldo
Josip Vidović

IZVRŠNI ODBOR:
Zvonko Paclik
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Igor Mlinar
Krešimir Prpić

NADZORNI ODBOR:
Sandra Budja
Boris Klaić
Stjepan Jeren

STEGOVNO POVJERENSTVO:
Goran Lopar
Ante Maloča
Željko Bosnar

Tajnik:
Krešimir Prpić
Voditelj nogometne škole:
Igor Ivec
Domari/oružari:
Ante Maloča
Anđelko Vidović
               


PREPORUKE: ! ! !
2 sata prije treninga/utakmice:
- lagani obrok s rižom, tjesteninom ili cornflakes
Za vrijeme treninga/utakmice:
- svakih 20tak min 1 dcl vode
- kod velikih napora eventualno komadić banane ili čokoladice

30 minuta nakon treninga/utakmice:
- voda+kockica čokolade ili energetski napitak
- svježe ili suho voće (najbolje banana) ili voćni jogurt

PITAMO VAS ????

Na stranici s rezultatima ankete možete ostaviti svoje komentare u svezi ankete!
Tko je kriv za nered u klubu?
predsjednik
Uprava
sportski direktor
voditelj skole
tajnik
treneri
roditelji
ma sve je u redu
  
pollcode.com free polls


                                     
smijeh hehehehehe smijeh

Vraća se Mujo s liječničkog i Fata ga pita:
- I, Mujo, šta ti je rekao doktor?
- Rekao mi je da imam vakuum u glavi.
- Je li to dobro?
- Šta ja znam, bolje išta nego ništa.

Fata uči malog Mujicu:
- Vidiš ovo je palac. Ponovi palac.
- Palac!
- Odlično, slijedeći je kažipsrt!
- Prst!
- Ma ne prst, kažiprst!
- Prst!
- Dobro me slušaj! Kažiprst!
- Pa već treći puta kažem - prst.

- Tata, ne razumijem kako se od 5 može oduzeti 7.
- Ovako: ako se petero ljudi vozi u autobusu i na stanici izađe sedmero, onda ih treba ući još dvoje da bi autobus bio prazan.

- Ivice, u koju skupinu ubrajamo zmije naočarke?
- U skupinu kratkovidnih, učiteljice.

- Kako ide mačka - mijau, mijau.
- Kako ide pas - vau, vau.
- Kako ide miš - klik, klik.

- Jurica, kada se beru trešnje?
- Kad susjed nije kod kuće, profesore.

smijeh hehehehehe smijeh

Male mudrosti velikih ...
rolleyes Hrabrost nije odsutnost straha, već ovladavanje strahom!
rolleyes Dijete govori vani ono što roditelji govore u kući.
rolleyes Nekad pobijediš, nekad izgubiš, ali uvijek se trudi ispočetka!
rolleyes Šampioni vjeruju u sebe i onda kada nitko drugi ne vjeruje!
rolleyes Najbolji prolaze najteži put. Zato i jesu najbolji!
rolleyes Zlatna medalja ne stvara šampiona. Stvara ga naporan rad.
rolleyes Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
rolleyes Nitko nije toliko dobar da mu ne prijeti opasnost od slabijeg.
rolleyes Nisi dobar ako si najbolji među najlošijima.
rolleyes Samo oni koji se ne boje doživjeti veliki neuspjeh mogu doživjeti veliki uspjeh.-Robert F. Kennedy
rolleyes Teško je podnijeti neuspjeh, ali je još teže nikad ne pokušati uspjeti.-Roosvelt
rolleyes Ne boj se neuspjeha. Kad padneš pokušaj ponovo.-Lao Tse
rolleyes Čak i najveći genij treba puno raditi da stvori veliko djelo.-Čajkowski
rolleyes Uvijek se hrabro suprostavi onome čega se najviše bojiš.-Muhamed Ali
rolleyes Pobjednici moraju imati dvije stvari: ciljeve i želju da ih ostvare!-Brad Burden
    
< svibanj, 2011 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Studeni 2011 (3)
Listopad 2011 (4)
Rujan 2011 (3)
Kolovoz 2011 (7)
Srpanj 2011 (1)
Lipanj 2011 (7)
Svibanj 2011 (11)
Travanj 2011 (12)
Ožujak 2011 (11)
Veljača 2011 (4)
Siječanj 2011 (5)
Prosinac 2010 (3)
Studeni 2010 (9)
Listopad 2010 (8)
Rujan 2010 (18)
Kolovoz 2010 (12)
Srpanj 2010 (5)
Lipanj 2010 (22)
Svibanj 2010 (13)
Travanj 2010 (16)
Ožujak 2010 (17)
Veljača 2010 (15)
Siječanj 2010 (17)
Prosinac 2009 (18)
Studeni 2009 (16)
Listopad 2009 (19)
Rujan 2009 (17)
Kolovoz 2009 (9)
Srpanj 2009 (7)
Lipanj 2009 (19)
Svibanj 2009 (24)
Travanj 2009 (13)
Ožujak 2009 (18)
Veljača 2009 (14)
Siječanj 2009 (21)
Prosinac 2008 (16)
Studeni 2008 (23)
Listopad 2008 (22)
Rujan 2008 (18)
Kolovoz 2008 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Free Hit Counters
Free Hit Counters
Got My Cursor @ 123Cursors.com

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se