Neslužbena stranicaNOVA ANKETAINFO :
Svi rezultati i tablice
NAJAVE:
ml. pioniri 99
ZAGREB-DUBRAVA- 2:2
limači/zagići
turniri
limači A/01 -
limači C/02 - Jelenovac, TEŽ, Mali dom
zagići A-1/03 -
zagići A-2/04 -

Raspored treninga:
ml.pioniri II pon,uto,čet,pet-9/17h
limači A pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
limači C pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
zagići A1 uto,sri,pet-18h
zagići A2 uto,sri,pet-18h

Trening golmana:
pon,sri-17; uto,čet-8,30
trener Ante Šantak                Kalendar-2011

RUJAN
1.-4. - 02.(U-10),03.(U-9) - turnir NK Radnik Sesvete
3. - početak prvenstva
6. - 99.(U-13) - susret selekcija KZŽ-ZNS
13. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-SM
20. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-ŽZ
27. - 99.(U-13) - susret selekcija BB-ZNS
LISTOPAD
4. - 99.(U-13) - selekcija
STUDENI
2. - 99.(U-13) - selekcija
PROSINAC
19.11.-29.12. - 01.(U-11),02.(U-10),03.(U-9) - Jelenovac
19.11.-11.12. - 99.(U-13) - Sava
17.-25.12. - 99.(U-13) - Kutija šibica
ml. pioniri
99. godište:


trener: Josip Palić

limači A
01. godište:


trener: Marko Miljenović

limači C
02. godište:


trener: Marko Miljenović

zagići A1
03. godište:


trener: Darko Premerl

zagići A2
04. godište:


trener: Ivica Laškarin
Copyright © 2008.-10. DgP

Generated image


OVAJ BLOG JE MJESTO NULTE TOLERANCIJE NA VERBALNO NASILJE. BRIŠU SE SVI NEPRIMJERENI I UVREDLJIVI KOMENTARI.

29.11.2010., ponedjeljak

Turniri

Mlađi pioniri 99. godišta su sve tri dosadašnje utakmice na dvoranskom prvenstvu ZNS-a u Sesvetama odradili nerješeno. Ovaj vikend bodove su podijelili sa Tekstilcem (1:1) i Špartom (2:2), a u iduću nedjelju očekuje ih i posljednji protivnik iz skupine Croatia Sesvete. Nadajmo se pobjedi!
Na drugom kraju grada naši limači i zagići već se drugi vikend bore za prolazak skupine prvenstva na Jelenovcu. Limači 00. godišta također su vrlo neodlučni u rezultatima pa su ukupno u obje dosadašnje utakmice postigli jedan gol (Kiš) i osvojili dva boda dok su limači 01. jednu utakmicu uvjerljivo dobili, a drugu tijesno izgubili od favorita natjecanja. Zagići su pak u svojoj prvoj utakmici postigli također samo jedan zgoditak (Crnobrnja), ali vrijedan boda i priličnog samopouzdanja budući su bili izrazito borbeni, napravili niz izglednih prilika i samo su obrane protivničkog golmana i športska sreća spasili Špansko od poraza. Sve u svemu dobro su se snašli.

Komentari (4) - Isprintaj - #

20.11.2010., subota

Prijelazni rok

Svaki završetak natjecateljske (polu)sezone početak je tzv. prijelaznog roka u kojem mnogi igrači i treneri promijene boje svojih dresova. Prilika je to za klubove da pojačaju svoje redove na deficitarnim pozicijama te da se riješe nepotrebnih kadrova na terenu i pored njega, a za pojedince (trenere i igrače) da potraže nove, možda bolje, isplativije ili jednostavno mirnije sredine. I dok je u profesionalnom sportu novac zajednički nazivnik svih promjena, dolazaka i odlazaka, u amaterskim klubovima lepeza raloga je nešto šira: od svojevoljnih odlazaka zbog boljih prilika, preko onih uvjetovanih nezadovoljstvom statusom, minutažom, radom, uvjetima, odnosima itd., pa sve do onih prisilnih.
I dok veliki pjesnik Petar Preradović tvrdi neoborivu istinu: „Stalna na tom svijetu samo mijena jest“, promijene o kojima ovdje govorimo izazvane su ljudskim djelovanjem i uzročno-posljedično su vezane uz motivaciju pa o njima možemo govoriti sa filozofsko-logičkog stajališta da su pozitivne samo ako su potrebne i svrsishodne, ali ne ako su same sebi svrha ili još gore nepotrebne i štetne. Što će nogometnoj školi NK Dubrave donijeti i/ili odnijeti ovaj prijelazni rok vidjet ćemo tek na kraju, a to će u svakom slučaju biti najobjektivnija ocjena Upravi kluba.

Komentari (10) - Isprintaj - #

18.11.2010., četvrtak

Krećemo s turnirima

Prema objavljenim rasporedima, ovaj vikend biti će aktivan za naše pionire i limače.
Na 11. Dvoranskom malonogometnom prvenstvu ZNS-a za limače i zagiće svoj prvi nastup u subotu popodne imati će limači 00 i 01. Sistem natjecanja je slijedeći: u prvom krugu igraju svak sa svakim, a u drugi krug ulaze po dvije najbolje momčadi iz svake skupine i dvije (četiri u kategoriji 01) najbolje trećeplasirane momčadi. Svaka momčad može prijaviti max 18 igrača, a na teren izlaze 5+1. U prvom krugu igra se 2×12 min, a u drugom 2×15 min. Pravila su jednostavna, ali nešto drugačija od velikog nogometa: gol iz početnog udarca ne vrijedi, igra se na uzdužnu mantinelu u visini ograde, vratar loptu u igru vraća rukom ili nogom s poda iz prostora svojih 6 m, samo u kategoriji 02 loptu smije uhvatiti rukama kada mu je namjerno vraća njegov suigrač, kazneni udarac izvodi se sa 7 m, igrač može biti isključen na 2 min ili čitavu utakmicu. U slučaju jednakog broja osvojenih bodova, dalje ide momčad po kriteriju međusobnog susreta, zatim gol razlike te više postignutih golova.
Na 5. Dvoranskom prvenstvu za mlađe pionir i pionir ZNS-a u Sava centru u Sesvetama nastupat će sve četiri kategorije ljubičastih pionira. U skupinama igra svatko sa svakim, a u osminu finala idu po dvije najbolje plasirane momčadi iz svake skupine. Ekipa može prijaviti max 20 igrača, igra se 5+1, utakmice traju 2×15 min (od polufinala 2×20), vratar loptu ubacuje rukom iz svog prostora, kazneni udarci izvode se sa 7 m, a igrač može biti kažnjen sa 2 min ili čitavom utakmicom neigranja. U slučaju jednakog broja bodova vrijede isti kriteriji kao na Jelenovcu. Prvih 16 momčadi u oboje kategorije imat će pravo prijave na otvoreno prvenstvo grada Zagreba u Kutiji šibica.
NEKA IGRE POČNU I POBIJEDE NAJBOLJI !

Komentari (2) - Isprintaj - #

17.11.2010., srijeda

DANAS - HRVATSKA-MALTA


U znak zahvale za 20-godišnju vjernost hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji Izvršni odbor HNS-a je odlučio počastiti sve navijače besplatnom ulaznicom za kvalifikacijsku utakmicu Hrvatska - Malta, koja će se igrati na Maksimiru, 17. 11. u 17:30 sati, a u sklopu koje će biti održana i prigodna proslava 20-te obljetnice prve utakmice novog razdoblja protiv SAD-a...

PROGRAM:
16:00 - otvaranje fan zone na zapadnom parkiralištu stadiona u Maksimiru, uz bogat zabavno-glazbeni program i nastup Davorina Bogovića, Slavonskih lola i drugih izvođača ...
17:00 - prigodna proslava 20. obljetnice sa sudionicima prve utakmice novog razdoblja: Hrvatska - SAD, uz prigodnu izvedbu pjesme "Ruža Hrvatska" Prljavog kazališta, kao i prije 20 godina.
17:30 - početak utakmice Hrvatska - Malta
19:15 - nastavak zabavno-glazbenog programa u fan zoni uz Slavonske lole, DJ-a i ostale izvođače
Ulaz na utakmicu moguć je samo uz ulaznicu, a preuzimanje ulaznica do isteka zaliha je na sjevero-istočnim blagajnama stadiona u Maksimiru 15. - 17. studenog 2010. od 12 do 18 sati. Jedna osoba može preuzeti do 4 ulaznice.Komentari (1) - Isprintaj - #

15.11.2010., ponedjeljak

That's all folks!

Jesen je i službeno za nama. Sunčano i vjetrovito jutro u Sigetu najviše je odgovaralo mlađim generacijama limača i zagića. 2001. godište dalo si je oduška i za kraj rezultatom 7:2 pobijedilo Dragovoljac, posljednju momčad na tablici. To im nije popravilo plasman, ali ih je po bodovima preselilo u gornji dom tablice. 2003. godište svladalo je svojeg osmog protivnika i sa čvrste druge pozicije započet će proljetni ciklus sezone. Stariji limači, na žalost, nisu ponovili igru iz prošlog kola kada su nadmoćno svladali HAŠK, ali im je ovaj bod ipak pomogao da zimu ne dočekaju na samome dnu. Stariji zagići nisu uspjeli svladati svog prvog konkurenta pa će u nastavak sezone sa same sredine tablice.
Mlađi pioniri ugostili su pak na Klaki svoje vršnjake istog, već spomenutog kluba. Generacija 99. pobijedila je 2:0 golovima Malkoča, koji ih je naravno prilično ojačao, dok je 97. godište izgubilo 0:1.

Komentari (12) - Isprintaj - #

13.11.2010., subota

Počinju turniri

Čim sutra odradimo posljednje kolo prvenstvene jeseni, okrenut ćemo se mnogobronjim turnirima, kojih se za limače i zagiće svake godine organizira sve više i više. Ljubičaste boje branite će se na Jelenovcu, Mari, TEŽ-u, Malom domu itd itd. Za pionire je ponuda turnira dosta manja, ali ono što znamo je da će za početak već po tradiciji prvo u Sava centar u Sesvetama.
Rasporede donosimo pod rubrikom "natjecanja", a nastojat ćemo pratiti i što više rezultata.

Komentari (2) - Isprintaj - #

10.11.2010., srijeda

Korak do kraja jeseni

I eto nas pri kraju još jedne polusezone. Dubrava se samo kolo prije kraja jesenskog dijela nalazi na 9. mjestu zbirne tablice limača i zagića. No to ne mora biti i njezin konačni plasman na kraju 2010. budući je očekuju još utakmice protiv Hrvatskog dragovoljca. Pojedinačno gledajući ova godišta, najviše su podbacili izlazni limači, kojima bi pobjeda u Sigetu nešto popravila rejting i barem na kraju podigla samopouzdanje. U svakom slučaju to nije loša ekipa i definitivno može postizati bolje rezultate. Mlađi limači na 7. mjestu i osvojenih 9 bodova predvode doljnji dio tablice prilično odvojen od gornjega. No imaju dobre pojedince, kao uostalom i stariji limači, i s njima samo treba uporno raditi. Zagići 02. popravili su se u odnosu na prošlu sezonu i ako ne kiksaju u Sigetu mogli bi na zimske praznike sa odlične 5. pozicije na tablici. Tu zaista ne treba tražiti kruha iznad pogače. I na kraju naši najbolji predstavnici ove sezone su svakako ulazni zagići. Od dosadašnjih mogućih 27 bodova, Dadini dečki su izgubili samo 6 i tako se našli na prestižnom drugom mjestu. Nije iznenađujuće i nije prvi puta da je ulazna generacija naša najbolje plasirana ekipa. To je samo dokaz da su naša djeca (djeca Dubrave) veliki potencijali, ali kako vrijeme odmiče, ozbiljan sistematski rad ostalih škola dolazi do sve većeg izražaja i naša startna prednost se jednostavno izgubi pred napretkom drugih.
Mlađi pioniri 99. izašli su ove godine na veliki teren pa im se mora dosta toga progledati kroz prste. No budući su im protivnici uglavnom stariji dečki, njihov plasman i rezultati nisu loši, jedino zabrinjava prilična konfuzija u igri.
I što reći na kraju? Po broju i nadarenosti djece dakle moglo je i trebalo ispasti puno bolje, ali po brizi i zainteresiranosti upravljačkih i voditeljskih struktura i ovo je solidan rezultat. Kao klub u ova dva i pol mjeseca doživjeli smo i preživjeli različite nove afere i svjedočili već viđenim situacijama (da ne izvlačim sav zamazani veš reći ću samo: ružnim i nepotrebnim) i sve je to itekako utjecalo na ovakav krajnji ishod polusezone i negativnu atmosferu na Klaki. No najžalosnije je to što se sve odvijalo pred nosom sviju nas i voditelja škole, koji u mnogim situacijama nije postupao adekvatno svojoj poziciji, a daleko pak od očiju UO, koji se još nikada nije našao u punom sastavu (dio članova se uporno ne odaziva pozivima), koji se niti u krnjem sastavu nije sastao od 8. mjeseca i koji svoj interes veže isključivo uz seniorsku momčad. U svome jednogodišnjem mandatu nova Uprava na našu žalost realno i objektivno nije napravila ama baš ništa konkretno i vidljivo u svezi poboljšanja uvjeta rada, a najavljivala je mnogo. K tome nam čak nije niti zasjala reflektorska rasvjeta iz plana Vijeća četvrti Gornja Dubrava, a zašto trebalo bi također pitati vodeće klupske strukture. I tako, dok mi tapkamo na mjestu, drugi klubovi se trude i ulažu u svoju infrastrukturu više nego ikada: rade nova igrališta s umjetnom travom, podižu tribine i šatore za treniranje u zimskim uvjetima, grade i uređuju klupske prostorije i svlačionice i to svemu i svima usprkos. A mi svoje igrače olako puštamo u druge klubove i ispraćamo s rečenicama: "Ionako ih je previše" ili "Doći će drugih 40". Quo vadis, Dubrava ????????

Komentari (12) - Isprintaj - #

07.11.2010., nedjelja

10. kolo

Danas su Dubrava i HAŠK odmjerili svoje snage u kategorijama zagića, limača i ml. pionira.
Na Klaki je ostalo čak 7 bodova. Najviše veselja ovoga puta su nam priuštili limači 00. godišta. Konačno su pobijedili i to vrlo uvjerljivo 4:2. Inspirirani za postizanje golova bili su Kiš, Prpić, Ivančić i Bosnar, ali i ostatak ekipe pružio je jednu od svojih boljih partija. Eto što malo zdravog i konstruktivnog razgovora između roditelja i trenera može učiniti, a moglo bi se još i više.
Mlađi limači izgubili su 2:3, a zagići 02. sretno su izvukli bod u utakmici bez pogodaka. Mali zagići ponovo su, pod stručnim i glasnim vodstvom svoga trenera, briljirali. Utakmica se nekoliko puta lomila, ali su golovi Petkovića×2, Dunaja i Bosiljevca ipak bili neuhvatljivi za goste s Pešćenice.
Pioniri 99. su po peti puta ove sezone remizirali. Nakon početnog vodstva golom Galića i Mustine obrane kaznenog udarca, HAŠK-ovci su preokrenuli rezultat u svoju korist. Ipak na kraju ranjena glava kapetana Vidovića osvaja još jedan bod za ljubičaste.

Komentari (7) - Isprintaj - #

02.11.2010., utorak

9. kolo

Već dugo neviđeno: čak 9 bodova odnijeli su Dubravaši u subotu iz Španskog. Istina je da su sve tri pobjedničke ekipe zapravo bili i favoriti, ali to ne umanjuje vrijednost njihove pobjede. Mali zagići od početka ruše sve pred sobom, veliki zagići također nas sve češće ugodno iznenađuju, a i mlađi limači pronašli su izgleda dobitnu kombinaciju. Jedino još uvijek škripi, i to jako, u 2000. godištu. I kad ih krene, i kad zabijaju, na kraju uvijek slavi onaj drugi. Tinuninuninuninuninuninu....
Pioniri 99. osvojili su bod protiv Trnjana, a i veliki Dubravaši upisali su svoju treću pobjedu. Čestitamo!

Komentari (17) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

NK DUBRAVA ZAGREB
ŠRC "Grana - Klaka"
Aleja Blaža Jurišića 2
tel/fax: 2932-770

www.nkdubrava.hr
Radno vrijeme tajništva:
8,30-9,30 - uto,pet
16,30-17,30 - pon,sri,pet

nk.dubrava-mladez@zg.t-com.hr
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


ŠPORTSKA AMBULANTA
Ulica grada Vukovara 284 (ulaz sa terase)
tel: 6404-480
fax:6404-483

TERMIN: 14.-16.09.2011.


UPRAVNI ODBOR:
Predsjednik:
Zvonko Paclik
Dopredsjednik:
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Članovi UO:
Goran Bradić
Marijan Bratko
Sreten Ćuk
Slaven Galić
Jasenko Houra
Andrija Jarak
Jozo Mikulić
Igor Mlinar
Mihajlo Ninić
Krešo Poštolka
Fran Renko
Boris Soldo
Josip Vidović

IZVRŠNI ODBOR:
Zvonko Paclik
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Igor Mlinar
Krešimir Prpić

NADZORNI ODBOR:
Sandra Budja
Boris Klaić
Stjepan Jeren

STEGOVNO POVJERENSTVO:
Goran Lopar
Ante Maloča
Željko Bosnar

Tajnik:
Krešimir Prpić
Voditelj nogometne škole:
Igor Ivec
Domari/oružari:
Ante Maloča
Anđelko Vidović
               


PREPORUKE: ! ! !
2 sata prije treninga/utakmice:
- lagani obrok s rižom, tjesteninom ili cornflakes
Za vrijeme treninga/utakmice:
- svakih 20tak min 1 dcl vode
- kod velikih napora eventualno komadić banane ili čokoladice

30 minuta nakon treninga/utakmice:
- voda+kockica čokolade ili energetski napitak
- svježe ili suho voće (najbolje banana) ili voćni jogurt

PITAMO VAS ????

Na stranici s rezultatima ankete možete ostaviti svoje komentare u svezi ankete!
Tko je kriv za nered u klubu?
predsjednik
Uprava
sportski direktor
voditelj skole
tajnik
treneri
roditelji
ma sve je u redu
  
pollcode.com free polls


                                     
smijeh hehehehehe smijeh

Vraća se Mujo s liječničkog i Fata ga pita:
- I, Mujo, šta ti je rekao doktor?
- Rekao mi je da imam vakuum u glavi.
- Je li to dobro?
- Šta ja znam, bolje išta nego ništa.

Fata uči malog Mujicu:
- Vidiš ovo je palac. Ponovi palac.
- Palac!
- Odlično, slijedeći je kažipsrt!
- Prst!
- Ma ne prst, kažiprst!
- Prst!
- Dobro me slušaj! Kažiprst!
- Pa već treći puta kažem - prst.

- Tata, ne razumijem kako se od 5 može oduzeti 7.
- Ovako: ako se petero ljudi vozi u autobusu i na stanici izađe sedmero, onda ih treba ući još dvoje da bi autobus bio prazan.

- Ivice, u koju skupinu ubrajamo zmije naočarke?
- U skupinu kratkovidnih, učiteljice.

- Kako ide mačka - mijau, mijau.
- Kako ide pas - vau, vau.
- Kako ide miš - klik, klik.

- Jurica, kada se beru trešnje?
- Kad susjed nije kod kuće, profesore.

smijeh hehehehehe smijeh

Male mudrosti velikih ...
rolleyes Hrabrost nije odsutnost straha, već ovladavanje strahom!
rolleyes Dijete govori vani ono što roditelji govore u kući.
rolleyes Nekad pobijediš, nekad izgubiš, ali uvijek se trudi ispočetka!
rolleyes Šampioni vjeruju u sebe i onda kada nitko drugi ne vjeruje!
rolleyes Najbolji prolaze najteži put. Zato i jesu najbolji!
rolleyes Zlatna medalja ne stvara šampiona. Stvara ga naporan rad.
rolleyes Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
rolleyes Nitko nije toliko dobar da mu ne prijeti opasnost od slabijeg.
rolleyes Nisi dobar ako si najbolji među najlošijima.
rolleyes Samo oni koji se ne boje doživjeti veliki neuspjeh mogu doživjeti veliki uspjeh.-Robert F. Kennedy
rolleyes Teško je podnijeti neuspjeh, ali je još teže nikad ne pokušati uspjeti.-Roosvelt
rolleyes Ne boj se neuspjeha. Kad padneš pokušaj ponovo.-Lao Tse
rolleyes Čak i najveći genij treba puno raditi da stvori veliko djelo.-Čajkowski
rolleyes Uvijek se hrabro suprostavi onome čega se najviše bojiš.-Muhamed Ali
rolleyes Pobjednici moraju imati dvije stvari: ciljeve i želju da ih ostvare!-Brad Burden
    
< studeni, 2010 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Studeni 2011 (3)
Listopad 2011 (4)
Rujan 2011 (3)
Kolovoz 2011 (7)
Srpanj 2011 (1)
Lipanj 2011 (7)
Svibanj 2011 (11)
Travanj 2011 (12)
Ožujak 2011 (11)
Veljača 2011 (4)
Siječanj 2011 (5)
Prosinac 2010 (3)
Studeni 2010 (9)
Listopad 2010 (8)
Rujan 2010 (18)
Kolovoz 2010 (12)
Srpanj 2010 (5)
Lipanj 2010 (22)
Svibanj 2010 (13)
Travanj 2010 (16)
Ožujak 2010 (17)
Veljača 2010 (15)
Siječanj 2010 (17)
Prosinac 2009 (18)
Studeni 2009 (16)
Listopad 2009 (19)
Rujan 2009 (17)
Kolovoz 2009 (9)
Srpanj 2009 (7)
Lipanj 2009 (19)
Svibanj 2009 (24)
Travanj 2009 (13)
Ožujak 2009 (18)
Veljača 2009 (14)
Siječanj 2009 (21)
Prosinac 2008 (16)
Studeni 2008 (23)
Listopad 2008 (22)
Rujan 2008 (18)
Kolovoz 2008 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Free Hit Counters
Free Hit Counters
Got My Cursor @ 123Cursors.com

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se