Neslužbena stranica



NOVA ANKETA



INFO :
Svi rezultati i tablice
NAJAVE:
ml. pioniri 99
ZAGREB-DUBRAVA- 2:2
limači/zagići
turniri
limači A/01 -
limači C/02 - Jelenovac, TEŽ, Mali dom
zagići A-1/03 -
zagići A-2/04 -

Raspored treninga:
ml.pioniri II pon,uto,čet,pet-9/17h
limači A pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
limači C pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
zagići A1 uto,sri,pet-18h
zagići A2 uto,sri,pet-18h

Trening golmana:
pon,sri-17; uto,čet-8,30
trener Ante Šantak                



Kalendar-2011

RUJAN
1.-4. - 02.(U-10),03.(U-9) - turnir NK Radnik Sesvete
3. - početak prvenstva
6. - 99.(U-13) - susret selekcija KZŽ-ZNS
13. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-SM
20. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-ŽZ
27. - 99.(U-13) - susret selekcija BB-ZNS
LISTOPAD
4. - 99.(U-13) - selekcija
STUDENI
2. - 99.(U-13) - selekcija
PROSINAC
19.11.-29.12. - 01.(U-11),02.(U-10),03.(U-9) - Jelenovac
19.11.-11.12. - 99.(U-13) - Sava
17.-25.12. - 99.(U-13) - Kutija šibica




ml. pioniri
99. godište:


trener: Josip Palić

limači A
01. godište:


trener: Marko Miljenović

limači C
02. godište:


trener: Marko Miljenović

zagići A1
03. godište:


trener: Darko Premerl

zagići A2
04. godište:


trener: Ivica Laškarin
Copyright © 2008.-10. DgP

Generated image


OVAJ BLOG JE MJESTO NULTE TOLERANCIJE NA VERBALNO NASILJE. BRIŠU SE SVI NEPRIMJERENI I UVREDLJIVI KOMENTARI.

30.09.2010., četvrtak

Roditeljski sastanak - rezime

Na roditeljskom sastanku 99. godišta bilo je riječi o nekoliko aktualnih tema. Kao prvo trener je objasnio roditeljima principe svog rada i zamolio ih da bodre svoju djecu navijački, a trenerski posao prepuste njemu. Možda zvuči klišeizirano, ali to zaista neprestano treba ponavljati jer roditelji često zaboravljaju da je učenje (bilo čega i u bilo kojoj školi) proces koji pretpostavlja i činjenje grešaka. Stoga ne treba suditi svaki njihov potez, krivo dodanu loptu, nezaustavljeni napad, primljeni gol…, a pogotovo ne stavljati im na pleća imperativ pobjede i krojiti taktiku. Ukazati na pogreške da, ali to je posao učitelja-trenera, a ne roditelja. Što se tiče dresova, na raspolaganju imamo čak tri garniture. Oko zimskih treninga još će biti govora i dogovora budući se čekaju ponude za dvije dvorane i dva umjetna vanjska terena. No Klaka i dalje ostaje jedna od opcija ako se roditelji ne slože oko ovog dodatnog troška. Voditelj škole najavio je mogućnost sudjelovanja na turniru ZNS-a u Medulinu, ali i naglasio negativan stav u svezi pojedinačnih i proizvoljnih odlazaka na turnire i pripreme. No o tome će još biti govora. I na kraju, naravno, razgovaralo se o iznenada otvorenoj i najaktualnijoj temi – igralištu. Jednostrana odluka o zabrani igranja utakmica na glavnom terenu svim kategorijama nogometne škole na uštrb seniora, izazvala je, jasno, pravu bunu među roditeljima pogotovo stoga što to igralište uopće nije registrirano. No i da se registrira, ako ostane u ovom stanju, igralište ima niz nedostataka: opasno je za igrače zbog gelendera koji ga okružuje, neadekvatno je budući nema zaštitnu ogradu pa će lopta biti više van terena nego u igri, nema apsolutno nikakvu tribinu što znači da su gledatelji tik uz samo igralište… Sve ove argumente naveo je voditelj škole kao razlog svojeg nezadovoljstva ovom odlukom. Predstavnici roditelja u Upravnom odboru Poštolka i Galić istaknuli su da o ovoj temi uopće nije bilo govora na njihovim dosadašnjim sastancima te da nikakvu sličnu odluku UO nije donio. A roditelji su se složili da je pomoćno igralište opasno za odigravanje utakmica i da neće dozvoliti da djeca na njemu igraju.
Svatko je rekao svoje i što sad? Postoji nekoliko mogućih scenarija: popuste li roditelji stavljaju svoju djecu u izravnu opasnost i ne daj Bože da se ikome išta dogodi tuzan; popusti li druga strana sve se vraća na staro sretan; a ustraju li sve strane na svojim stajalištima slijede predaje utakmica, gubitak i oduzimanja bodova, novčane kazne pa i sankcije za seniore što u konačnici može imati nepotrebne posljedice za čitavi klub namcor. Dakle, htio to netko ili ne, seniori i nogometna škola vezani su i ovisni jedni o drugima tako da je jedini koji bi ovdje mogao i morao presuditi i odlučiti Upravni odbor. Na žalost, kako nam je prenio g. Galić, UO sastaje se vrlo rijetko (sve rjeđe i rjeđe), veliki broj članova uopće ne dolazi na sastanke (i zadnji je otkazan jer je, uz ovu dvojicu predstavnika roditelja, svoj dolazak potvrdio samo predsjednik i g. Ninić), a neki se članovi nisu još nikada do sada niti pojavili. Ne bi škodilo malo više ozbiljnosti i odgovornosti!

Komentari (0) - Isprintaj - #

27.09.2010., ponedjeljak

Roditeljski sastanak

Sutra (utorak) je roditeljski sastanak za 1999. godište u 18 sati.

Komentari (17) - Isprintaj - #

25.09.2010., subota

3. kolo - Dubrava-Zagreb

Ova dosadna kiša nije danas omela igrače Dubrave i Zagreba 2000. i 2002. godišta da odmjere svoje snage na centralnom nogometnom igralištu Klake.
Dobrom igrom i golom Kranjeca, limači su poveli i bacili rukavicu protivnicima možda pomalo i iznenađenima ovakvim otporom ljubičica. U nastavku je uslijedilo izjednačenje Zagreba, koje nekako nije baš djelovalo na naše dečke pa su na samome kraju susreta golom Kiša obranili boje Dubrave i kući ostavili prva tri boda u novoj sezoni. Čestitamo!
Zagići su odlično prkosili i kiši i Zagrebašima gotovo čitavu utakmicu. U prvom poluvremenu pružili su odličnu igru, a držali su se još i veći dio drugog dijela. Malo sreće i odlične obrane golmana Lozića, do samoga kraja susreta, davale su nadu u osvajanje prvog boda. No kada je prvi puta slomljena njihova obrana, gostima je bilo potrebno tek nekoliko minuta da zapečate utakmicu i sa tri gola kući ponesu i sva tri boda.

Odgađa se sutrašnja utakmica ml. pionira 99. godišta u Vrapču.

Komentari (47) - Isprintaj - #

24.09.2010., petak

Vikend

Sutra utakmice sa Zagrebom imaju samo starije kategorije limača i zagića, jer Zagreb ostale dvije kategorije nema, a u nedjelju pioniri putuju u Vrapče. Sretno svima!


Komentari (3) - Isprintaj - #

23.09.2010., četvrtak

Roditeljski sastanak

I kao što najavih u ponedjeljak, naša nogometna škola uredno organizira roditeljske sastanke. Tako je jučer bio red na zagiće 2002. godišta. Sastanku je prisustvovalo 15-tak roditelja i trener, ali ne i voditelj škole, a trebao je, jer ono što smo čuli na sastanku trener nam je jednako mogao reći i u prolazu pred svlačionicom. Više od svega roditelje je zanimalo, vezano za jučerašnja zbivanja oko terena, da li će se u subotu na Klaki utakmica igrati ili ne. Ne znam tko je to, osim njega, dovoljno kompetentan dati nam odgovor na ovu gotovo Shakespearovu dvojbu. Jest da je voditelj imao utakmicu sa svojim kadetima na Trešnjevci, ali to je bilo tri sata ranije i bio je red da se ipak pojavi na Klaki. Ne želim vjerovati nagađanjima da su mu, nakon burnog sastanka jednog pionirskog godišta, prisjela ovakva formalna druženja s roditeljima. Ipak, nije propustio poručiti nam, preko trenera, da bi bilo dobro (čitaj: trebali bi) sudjelovati na Uskršnjem turniru ZNS-a u Medulinu. O ovome će još svakako biti riječi na blogu, ali vam predlažem da se, prije nego pristanete, dobro raspitate kod onih koji su bili ili ovdje pročitate utiske roditelja čija su djeca sudjelovala na ovogodišnjem turniru.



Komentari (6) - Isprintaj - #

22.09.2010., srijeda

3. kolo pionira ZNS-a - Dubrava-Ponikve - 1:1

Mlađi pioniri 99. godišta remizirali su danas sa Ponikvama na Klaki. Bodom koji je donio gol Milasa više su nego zadovoljni u svlačionici Dubrave. Jednako sretni zbog prvog ovosezonskog boda bili su i njihovi stariji kolege 97. godišta čija utakmica je završila bez zgoditaka.
Međutim, svemu ovome prethodila je neugodnost koju je pionirima priredio njihov klub. Naime, današnje utakmice na kraju su ipak odigrane na glavnom terenu, ali… Ovo „ipak“ znači da to nije baš trebalo biti tako budući je još neki dan g. Ćuk, član UO zadužen za struku, svim kategorijama nogometne škole zabranio korištenje glavnog terena jer se isti mora čuvati za utakmice seniora. no Zbog ovoga se nitko u Upravi nije previše uzbudio, jedino voditelja škole nije osobito razveselila ova vijest pa je zatražio pomoć predstavnika roditelja. I tako su se roditelji ponovo našli u poziciji da sami brane prava, interese i zdravlje svoje djece. Prema riječima trenera gostiju čak im je ponuđena predaja tri boda ne budu li htjeli igrati na pomoćnom terenu. headbang Na kraju niti su popustili gosti niti domaćini pa je glavni teren, unatoč svemu i sa zakašnjenjem zbog svih ovih pregovora, otvoren za igrače jednog i drugog kluba. Strava i užas! Čovjek gotovo da pomisli kako nogometna škola ovome klubu zapravo ne treba tj. samo smeta. Zar je to nova strategija novog UO? Prisjetimo se samo maestralnih poteza unatrag par mjeseci: nogiranje uspješnog i školovanog trenera, suludo inzistiranje na jutarnjim treninzima najmlađih kategorija (pa i po cijenu odlazaka djece reče voditelj) i evo sada ovaj najnoviji primjer šikaniranja i omalovažavanja. Predsjedniče, kamo to vodi? "Seljačka buna“ ovoga je puta izbjegnuta za dlaku zajedničkim naporima voditelja škole i predstavnika roditelja, koji još od prekjučer alarmiraju Upravu upozoravajući na moguće posljedice ove odluke. No nakon svega ostao je gorak okus u ustima koji će nekima upravo biti povod za odlazak u neku normalniju sredinu (ako je u nogometu uopće ima). Bravo, bravo! 1:1 Sreten Ćuk vs. NK Dubrava. Tužno i tragično! Eto samo toliko.
Još jednom čestitke malim pionirima uz obavijest da je danas u 18 sati roditeljski sastanak zagića 2002. godišta.

Komentari (6) - Isprintaj - #

20.09.2010., ponedjeljak

Kiše jesenje o o o o o

Kišno nevrijeme koje je ovaj vikend zahvatilo naše krajeve odgodilo je sve utakmice zagića, limača i pionira Dubrave. Ovaj tjedan pak očekuje nas lijepo i sunčano ni hladno ni vruće pravo jesensko vrijeme dok su najave za vikend ponovo nepovoljne. Iako tako izgleda, blog se nije s nogometa prebacio na vremensku prognozu, ali ona će nam izgleda ovu jesen prilično utjecati na raspored pa neke stvari treba pametno unaprijed dobro isplanirati. Tako je npr. već odabran termin odgođene utakmice pionira ZNS-a protiv Ponikvi i to u srijedu u 9 sati za 99., a u 10,15 za 97. godište.
Uskoro se očekuju i roditeljski sastanci po svim uzrastima i kategorijama. Ne samo što je to uobičajena praksa na početku svake sezone, već što su i neka godišta dobila nove trenera koji su pak odabrali nove predstavnike roditelja pa je red da se svi ostali sa svime time i formalno upoznaju. Osim toga ima tu dosta i starih problema vezanih za termine treninga i koješta drugo, pa se nadam da će se vrlo ozbiljno i vrlo skoro, a ne samo reda radi, roditeljski zaista i odraditi. Slobodno nas izvijestite što je bilo na svakom pojedinom sastanku jer možda su neki problemi i rješenja zajednička a da to niti ne znamo.

Komentari (6) - Isprintaj - #

17.09.2010., petak

Vikend pred nama

Limači i zagići sutra gostuju na Kajzerici po redovitom redu vožnje, ukoliko ponovo nešto nije promijenjeno, a pioniri u nedjeljno jutro na Klaki dočekuju Ponikve.
Sretno svima!

Komentari (7) - Isprintaj - #

16.09.2010., četvrtak

Plava noć

Konačno jedna prava plava noć u Zagrebu. Sve baš sve kockice večeras su posložene. Usprkos svemu, 20 tisuća gledatelja željnih velikih europskih utakmica, zasjelo je na maksimirske tribine. A igrači, očito posebno motivirani i inspirirani, nagradili su ih izvanrednom igrom i pobjedom od 2:0. Svaka čast i jednima i drugima! Bilo je to kao u neka dobra stara vremena.

Komentari (0) - Isprintaj - #

Navijači navijaju ...

Zagrebački ljubitelji sporta zaista mogu uživati. Nakon skijaškog, rukometnog i hokejaškog ludila, ovu sezonu započeli su pravim poslasticama na uzavrelom atletskom stadionu i u grotlu plivališta Mladosti. Ma odavno je znano da je naša, hrvatska i zagrebačka sportska publika, govorim jasno o njezinom većem normalnom djelu, među najvatrenijim, najmaštovitijim i najzanimljivijim navijačkim skupinama, ali posebno veseli baš njezina svestranost. Prepuno Sljeme, Arena, Dom sportova, bazeni, teniski tereni, trgovi na kojima svako malo dočekujemo kockaste osvajače medalja iz svih krajeva svijeta, svjedoče o našoj zahvalnosti i poštovanju prema onima koji bespoštednim i poštenim radom te svojim znojem osvajaju vrhunce Olimpa, a nas čine beskrajno ponosnima. I dok se nekad tražila karta više za utakmicu Cibone ili Dinama, danas imamo druge idole. Sasvim logično jer uspjeh nekog sportaša ili ekipe podiže njezinu popularnost u neslućene visine, ali treba znati iskoristiti taj moment i pravo je umijeće produžiti prvih pet minuta slave. Najfriškiji primjer je svakako hokejaški klub Medveščak, koji se izdigao iz pepela i danas je definitivno najomiljeniji sportski klub u gradu. Njegove utakmice pratilo je prošle sezone u prosjeku 6000 gledatelja po utakmici, ukupno 200 tisuća ljudi slavilo je i tugovalo lani s medvjedima. Po završetku sezone, od proljeća, medvjedi su prodali svih 1700 godišnjih plus 70% najekskluzivnijih ulaznica za svoje zagrebačke utakmice. Najveću zaslugu za ove brojke, naravno osim igrača, ima Uprava kluba tj. njezina jasna marketinška strategija, koja posjetiteljima uz sportska uzbuđenja za pristupačnu cijenu nudi čitavi paket što znači i dobru zabavu u ugodnom i pozitivnom sportskom ambijentu. Ipak smo u 21. stoljeću.
Kamo sreće da slične marketinške, managerske i sportske stručnjake imaju npr. podno maksimirskih tribina. Umjesto toga Dinamo muku muči s polupraznim tribinama i katastrofalno negativnim imidžem. Percepcija javnosti je da mnogobrojni strani igrači igraju bez srca i strasti tek formalno odrađujući svoje milijunske ugovore, da su treneri skupa ali brzopotrošna roba, a da su navijači huligani i buntovnici bez razloga. Ne miješam se u struku pa neću o igračima i trenerima, ali da su navijači huligani, nisu, već je to samo jedan manji broj izgrednika, kojima se po slovu zakona već odavno trebalo stati na kraj, a da su buntovnici bez razloga, isto nisu, jer točno znaju protiv koga i zbog čega se bune. Štoviše, ovoga puta su doista ozbiljni i koriste nešto drugačije metode pritiska i što je najvažnije nenasilne (zagrebancija.com), a organizirali su i javnu tribinu „Dinamovo sutra“ na kojoj su pred predsjednikom Skupštine grada, ponovo upozorili kako se ruši ugled i krši Statut kluba (čitajte pa sami ocijenite Statut). Ovom taktikom izgleda dobivaju sve više simpatija i naklonosti umjerenih „zapadnih“ navijača, ali i nenavijačkog dijela građanstva, koje je, zbog nepoznavanja materije, često suzdržano. Ali, iako je situacija sve jasnija i javnija, iza maksimirskih zidina i dalje uživaju u nedodirljivosti. No kako li će stvari izgledati the day after, ne uspiju li večeras barem donekle popuniti tribine za utakmicu 1. kola Euro lige protiv Villareala? Živi bili pa vidjeli već sutra.

Komentari (0) - Isprintaj - #

15.09.2010., srijeda

Ne zaboravite!

Iduću srijedu i četvrtak (22. i 23.9.) naš klub ima zakazani termin u Športskoj ambulanti. Radno vrijeme je od 7,10-19,30, a cijena pregleda s vađenjem krvi iznosi 20 kn. Potvrda vrijedi 6 mjeseci i neophodna je kako bi igrač imao pravo sudjelovanja na prvenstvenim (i turnirskim) utakmicama. Vađenje krvi obvezno je jednom godišnje za igrače starije od 10 godina i može se obaviti u Športskoj ambulanti svaki dan do kraja godine i to natašte do 10 sati ujutro.

Komentari (0) - Isprintaj - #

14.09.2010., utorak

Slike s Oluje 2010.

Pod "aktualno" možete pogledati slike sa Oluje.

Komentari (1) - Isprintaj - #

13.09.2010., ponedjeljak

Potopljena Europa

Hrvatska je ponovo zlatna i opet nas 4,5 milijuna vedrog lica i ponosnog srca pjevamo Lijepu našu iz sveg glasa. Ovoga puta pobjednici stižu iz bazena, a iz milja ih nazivaju kockaste barakude. Jedna mala nacija na jugu Europe još jednom je dokazala da ima natprosječno nadarene športaše koji vješto i tvrdoglavo prkose problemima i upornošću prelaze sve prepreke do vrhunskih ciljeva. Ovaj uspjeh postigli su Josip Pavić, Damir Burić, Miho Bošković, Andro Bušlje, Nikša Dobud, Maro Joković, Petar Muslim, Frano Karač, Samir Barač, Paulo Obradović, Sandro Sukno, Igor Hinić, Ivan Buljubašić i pravi trener nad trenerima, istinski sportaš i gospodin Ratko Rudić. Uz brojna odličja koja su osvajali za svoje klubove, ove barakude osvojile su već mnogo zlatnih i srebrnih odličja u kockastim kapicama, prije tri godine ponovo smo im se poklonili kada su iz Melburna sa Svjetskog prvenstva u Hrvatsku donijeli također najsjajniju medalju, ali baš nikada do sada to nisu ostvarili na ovaj način pred 6000 svojih navijača u bazenu usred Zagreba. Iako je ovako najteže, reći će, ujedno je i najluđe i najljepše. Izbornik Ratko Rudić, pravi tata mata od zanata, najtrofejniji vaterpolski trener na svijetu (3 olimpijska zlata, srebro sa Univerzijade u Zagrebu, 3 naslova svjetskog i 2 europskog prvaka, dvostruki osvajač svjetskog kupa), bivši trener reprezentacija Jugoslavije, Italije i SAD-a, koji je sa Italijom osvojio vaterpolski grand slam – SP, EP, OI i SK u istom ciklusu, koji inzistira na radu i disciplini te nikada ne ulazi u bazen osim nakon pobjede, priznaje da se ova pobjeda i ovo zlato ne može usporediti s drugima. I dok su hrvatske ulice, domovi i kafići slavili duboko u noć, glavni krivci za ovaj uspjeh uz kvalitetno vino i dobru spizu bez derneka i pretjerivanja, također su se zabavljali do ranih jutarnjih sati, a oni malo ozbiljniji već su razgovarali o idućim izazovima koji ih očekuje. Predsjednik nacionalnog Saveza, također veliki i uspješni hrvatski vaterpolist Perica Bukić, jedan je od najzaslužnijih kako za dovođenje Rudića u Hrvatsku nacionalnu vrstu, tako i za čast organiziranja ovog prvenstva u Zagrebu. I sve to sa ukupnim ovogodišnjim proračunom od 5 milijuna kuna. No iako je još lani ovaj Savez raspolagao sa 14 milijuna, a izbornikova plaća iznosila 20 tisuća kuna, smiješni su to novci u usporedbi sa budžetom ne Saveza već samo jednog našeg nogometnog kluba koji ovim vaterpolskim velikanima nije niti do gležnja. U jednom teškom momentu čak je i čitava organizacija Prvenstva bila upitna, ali pomoć je sa najvišeg nivoa stigla u zadnji čas jer, kakvi jesmo da jesmo, volimo i cijenimo sport i svoje sportaše. I još riječ dvije o publici. Unatoč nekim napisima u medijima da je tehnički direktor LEN-a, krovne vaterpolske federacije, htio zabraniti puštanja navijačkih pjesama i unošenja transparenata, naši navijači ponovo su fascinirali svijet i Europu. Ma znamo mi kad hoćemo, no to je tema kojoj ćemo se opširnije posvetiti jednom drugom prilikom. U sjeni ove velike muške hrvatske predstave, na istom mjestu odigravalo se i prvenstvo u ženskoj kategoriji na kraju kojega su slavile Ruskinje, dok su naše reprezentativke zauzele posljednje mjesto.

DOŠLI SMO PO ZLATO - Ante Cash

Hrvatska, došli smo po zlato - Hrvatska, i znam da neće bit' lako - Hrvatska, al' ako treba zadnji atom - Da se zbog vas ponose zvat Hrvatom.
Hrvatska, došli smo po zlato - Hrvatska, i znam da neće bit' lako - Hrvatska, al' pehar ćemo uzet' - Jer se danas naplaćuju krv, znoj i suze.

I opet barjak se vijori - himna se ori - još jednom ćemo vidjet - kako bazen može gorit - još jednom svjedočit - kako povijest se piše - jer je opet za Hrvate - postolje najviše.
Svjetsko pa olimpijske - idemo redom - već ste čuli da je Hrvat - izumio torpedo - već ste čuli i za Melbourne - i pobjedničku naciju - i zlatnu generaciju - što ima dominaciju.
Jer kad postoji volja - ne vrijede fizički zakoni - borbeni k'o lavovi - i kad suci nisu nakloni - i kad ozljede nas pokose - prvaci opet prkose - dat' cijelo srce - pa nek' bude kako bude.
I nek' sude kako sude - dok plivaju barakude - i s igračem manje - kombinacije su lude - pa zato znajte kad u bazen - uskoči krema - koga uopće briga - što Mađarska mora nema.

Flota je krenula - i do zlata ne staje - i Velebit je danas - veći od Himalaje - danas je dan kad - ćemo tron preuzet' - jer će se danas naplatit' - krv znoj i suze.
13 heroja - što ne zna za kočnicu - i što će ponijet oko vrata - opet zlatnu pločicu - jedni po jedni - nek' nam dođu u ralje - dalje i dalje - mi idemo do medalje.
Opet onaj osjećaj - krvi u adrenalinu - kad četiri godine čekaš - četvrtu četvrtinu - i kad Hrvatska mala - dođe do velikog finala - i ne znam koliko da gube - kad uspiju stisnut zube.
I daju zadnji atom snage - i zadnje živce - da na glavnom trgu dočekamo - zlatne olimpijce - i neće bit' glatko - al' nek' bude slatko - i nek' uz zvuk sirene - zapliva i Ratko.
I nema tog novca - što može platit - u kockice umotan - pehar zlatni - sve ste dali - a sve se vrati - zbog vas smo ponosni - što smo Hrvati.


Komentari (0) - Isprintaj - #

12.09.2010., nedjelja

2. kolo

Umjesto na domaćem terenu, limači i zagići Dubrave svoju su prvu ovosezonsku utakmicu odgostovali i to ni manje ni više nego podno maksimirskog stadiona. Tako je, navodno traženo od strane plavaca.
No ništa se neočekivano nije dogodilo sa krajnjim rezultatima osim što su neki naši dečki više a neki manje puta vadili loptu iz svoje mreže. Jedini (poznati) zgoditak za Dubravu postigao je L. Čibarić iz slobodnjaka i to za 2002. godište. Očevici također svjedoče i o dostojnoj borbenosti ljubičica, pogotovo najmlađih što je za svaku pohvalu uzmemo li u obzir teret samog imena protivnika, a sada, nakon početnog stresa, krećemo u mnogo ravnopravnije utakmice.
99. godištu su Sesvećani oduvijek bili kost u grlu koju su, doduše ponekad progutali, ali ne i ove subote. Iako su istočni susjedi bili ojačani nekolicinom starijih dječaka, iako je utakmica kasnila više od 20 minuta zbog provjere izvršenja financijskih obveza domaćina, iako je golom Prenkpalaja Dubrava povela već početkom prvog poluvremena, krajnji rezultat od 3:1 ostavio je sva tri boda u Sesvetama. Ukratko bila je to igrački i sudački lošija utakmica od prošle, ali ne i katastrofalna kako su je neki gledatelji doživjeli.

Komentari (1) - Isprintaj - #

08.09.2010., srijeda

Kako dalje

Vjerovali ili ne, 99. godište primljeno je u pionire. Pristupanje je, hvala Bogu, bilo mnogo jednostavnije, bez pompe i zakletvi, ali ipak… prema pravilima ZNS-a (ali i HNS-a) idućih nekoliko tinejdžerskih godina naša će se djeca natjecati u kategoriji „pionira“. No nema nikakvog razloga za strah o povratku u prošlost jer nakon četverogodišnjeg truda i muke ne slijedi promaknuće u omladince već u kadete i potom juniore. Ali, idemo mi rađe korak po korak pa tko dulje izdrži.
Nova sezona i gore spomenute promjene, uvjetovale su metamorfozu našeg bloga. Od sada nismo (samo) blog zagića i limača, već i zagrebačkih pionira. No kako je i ovo do sada bio prilično mukotrpan i zahtjevan posao za jednog pojedinca, uža specijalnost ostaju (naravno) 99. i 2002. godište, i dalje će se pod rubrikom „natjecanja“ pratit i ažurirati rezultati i tablice svih navedenih, a sve ostalo „kak bu bu“. Osobno bih voljela i da se netko iz 98. aktivno i izravno uključi u blog jer, koliko se već sada može naslutiti, očekuje se, blago rečeno, vrlo zanimljiva sezona u njihovom taboru.
Naravno i dalje ćemo, osim nogometnih, objektivno i subjektivno pratiti i ostala zbivanja u i oko kluba, naročito što sve radi i poduzima Uprava u svezi poboljšanja uvjeta, čitati ostale portale i donositi različite druge zanimljivosti. U svakom slučaju neće faliti ni pohvala ni kritika, a uz vaše komentare i konstruktivne prijedloge nadamo se većem zadovoljstvu i uspjesima naših klinaca.
Ma vozimo kao i do sada, jasno uz moju samovolju te moral, etičnost i poštenje na djelu, kako kaže jedan naš čitatelj-komentator.

Komentari (3) - Isprintaj - #

06.09.2010., ponedjeljak

Ml. pioniri '99 - 1. kolo - Dubrava II-Jarun - 3:1

Vatreno krštenje na velikom travnjaku nije moglo bolje proći. Naši mlađi pioniri 99. godišta, koji se od ove godine natječu po pravilima velikog nogometa, jučer su pobijedili svog prvog protivnika, momčad Jaruna, rezultatom 3:1. Iako su gosti vrlo brzo poveli, naši momci su redali prilike i još brže izjednačili topovskim udarom ljevicom Poštolke u suprotne rašlje, a do odmora se i Čibarić upisao u listu strijelaca pogotkom nakon ubacivanja iz kornera. Drugo poluvrijeme također nam je donijelo dosta uzbuđenja i nekoliko izglednih prilika, od kojih je još jednu iskoristio Poštolka za konačnu uvjerljivu pobjedu ljubičastih.
Prelaskom u mlađe pionire, Dubrava će se susretati sa nešto izmijenjenim sastavom klubova. Naime, naš klub je jedan od rijetkih zagrebačkih klubova koji ima baš sva godišta mladeži, koja se pak sva natječu u najvišim rangovima natjecanja. Tako se prve momčadi pionira i mlađih pionira (96. i 98. godište) ove godine natječu u HNL, dok su 97. i 99. godište druge momčadi pionira i mlađih pionira i natječu se u 1. ZNL. To znači da ćemo se čitavu ovu godinu uglavnom susretati sa ekipama sastavljenim od 98. godišta, jer tek Dinamo, HAŠK, Cro.Sesvete, H.dragovoljac i mi imamo i ovu kategoriju pionira. Stoga smatrajmo svaki osvojeni bod premijom, kojom, zajedno sa 97. godištem, nastojimo Dubravu održati i dalje u ovom rangu.

Komentari (5) - Isprintaj - #

05.09.2010., nedjelja

Zagrijavanje na turnirima

Iako, po običaju, prvenstvo za limače i zagiće nije počelo na vrijeme već je 1. kolo odgođeno, našim dečkima nije nimalo falilo uzbuđenja.
Kako smo već pisali, starije generacije limača i zagića nastupale su na turniru u Dugavama. Dok su limači zapeli negdje na pola puta, zagići su išli do kraja i u finalu od Lokomotive izgubili na penale.
Potom je uslijedila Oluja na kojoj se obje naše generacije limača nisu plasirale u samu završnicu turnira.
No priča iz Dugava ponovila se ovaj vikend na Tekstilcu, ali sa zamijenjenim ulogama. Zagići su zaustavljeni u četvrtfinalu od HAŠK-a lošijim izvođenjem kaznenih udaraca, dok su limači dogurali do finala, ali su od Lokomotive izgubili također nakon izvođenja udaraca s bijele točke.
Ali tu ne prestaje sličnosti s turnirom u Dugavama. Dok je tamo za najboljeg golmana proglašen igrač Dubrave Patrik Rukavina, jučer je ovu nagradu primio također golman ljubičastih Karlo Krnjaić. Bravo, bravo!

Komentari (0) - Isprintaj - #

01.09.2010., srijeda

Turniri

Nema odmora. Jučer je za limače i zagiće započeo turnir na Ravnicama. NK Tekstilac okupio je 36 momčadi, od čega čak tri ekipe Dubrave. Limači '00 natječu se u skupini sa OŠ Dinama, Concordiom, Ponikvama i Ivanjom Rekom, zagići I sa Trešnjevkom, OŠ Dinama i OŠ Ponikvi, a zagići II sa momčadi Limača, Malih vatrenih i Tekstilca II. Završnica turnira, u koju ulaze po dvije ekipe iz svake grupe, igra se u subotu.
U subotu započinje, a u nedjelju završava, i Roy sport 2010. turnir za mlađe zagiće na Ponikvama. Dubrava nastupa u skupini sa Dinamom, Utrinama, Tekstilcem i Trnjem.

Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

NK DUBRAVA ZAGREB
ŠRC "Grana - Klaka"
Aleja Blaža Jurišića 2
tel/fax: 2932-770

www.nkdubrava.hr
Radno vrijeme tajništva:
8,30-9,30 - uto,pet
16,30-17,30 - pon,sri,pet

nk.dubrava-mladez@zg.t-com.hr
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


ŠPORTSKA AMBULANTA
Ulica grada Vukovara 284 (ulaz sa terase)
tel: 6404-480
fax:6404-483

TERMIN: 14.-16.09.2011.


UPRAVNI ODBOR:
Predsjednik:
Zvonko Paclik
Dopredsjednik:
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Članovi UO:
Goran Bradić
Marijan Bratko
Sreten Ćuk
Slaven Galić
Jasenko Houra
Andrija Jarak
Jozo Mikulić
Igor Mlinar
Mihajlo Ninić
Krešo Poštolka
Fran Renko
Boris Soldo
Josip Vidović

IZVRŠNI ODBOR:
Zvonko Paclik
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Igor Mlinar
Krešimir Prpić

NADZORNI ODBOR:
Sandra Budja
Boris Klaić
Stjepan Jeren

STEGOVNO POVJERENSTVO:
Goran Lopar
Ante Maloča
Željko Bosnar

Tajnik:
Krešimir Prpić
Voditelj nogometne škole:
Igor Ivec
Domari/oružari:
Ante Maloča
Anđelko Vidović
               


PREPORUKE: ! ! !
2 sata prije treninga/utakmice:
- lagani obrok s rižom, tjesteninom ili cornflakes
Za vrijeme treninga/utakmice:
- svakih 20tak min 1 dcl vode
- kod velikih napora eventualno komadić banane ili čokoladice

30 minuta nakon treninga/utakmice:
- voda+kockica čokolade ili energetski napitak
- svježe ili suho voće (najbolje banana) ili voćni jogurt

PITAMO VAS ????

Na stranici s rezultatima ankete možete ostaviti svoje komentare u svezi ankete!
Tko je kriv za nered u klubu?
predsjednik
Uprava
sportski direktor
voditelj skole
tajnik
treneri
roditelji
ma sve je u redu
  
pollcode.com free polls


                                     
smijeh hehehehehe smijeh

Vraća se Mujo s liječničkog i Fata ga pita:
- I, Mujo, šta ti je rekao doktor?
- Rekao mi je da imam vakuum u glavi.
- Je li to dobro?
- Šta ja znam, bolje išta nego ništa.

Fata uči malog Mujicu:
- Vidiš ovo je palac. Ponovi palac.
- Palac!
- Odlično, slijedeći je kažipsrt!
- Prst!
- Ma ne prst, kažiprst!
- Prst!
- Dobro me slušaj! Kažiprst!
- Pa već treći puta kažem - prst.

- Tata, ne razumijem kako se od 5 može oduzeti 7.
- Ovako: ako se petero ljudi vozi u autobusu i na stanici izađe sedmero, onda ih treba ući još dvoje da bi autobus bio prazan.

- Ivice, u koju skupinu ubrajamo zmije naočarke?
- U skupinu kratkovidnih, učiteljice.

- Kako ide mačka - mijau, mijau.
- Kako ide pas - vau, vau.
- Kako ide miš - klik, klik.

- Jurica, kada se beru trešnje?
- Kad susjed nije kod kuće, profesore.

smijeh hehehehehe smijeh

Male mudrosti velikih ...
rolleyes Hrabrost nije odsutnost straha, već ovladavanje strahom!
rolleyes Dijete govori vani ono što roditelji govore u kući.
rolleyes Nekad pobijediš, nekad izgubiš, ali uvijek se trudi ispočetka!
rolleyes Šampioni vjeruju u sebe i onda kada nitko drugi ne vjeruje!
rolleyes Najbolji prolaze najteži put. Zato i jesu najbolji!
rolleyes Zlatna medalja ne stvara šampiona. Stvara ga naporan rad.
rolleyes Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
rolleyes Nitko nije toliko dobar da mu ne prijeti opasnost od slabijeg.
rolleyes Nisi dobar ako si najbolji među najlošijima.
rolleyes Samo oni koji se ne boje doživjeti veliki neuspjeh mogu doživjeti veliki uspjeh.-Robert F. Kennedy
rolleyes Teško je podnijeti neuspjeh, ali je još teže nikad ne pokušati uspjeti.-Roosvelt
rolleyes Ne boj se neuspjeha. Kad padneš pokušaj ponovo.-Lao Tse
rolleyes Čak i najveći genij treba puno raditi da stvori veliko djelo.-Čajkowski
rolleyes Uvijek se hrabro suprostavi onome čega se najviše bojiš.-Muhamed Ali
rolleyes Pobjednici moraju imati dvije stvari: ciljeve i želju da ih ostvare!-Brad Burden
    
< rujan, 2010 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Studeni 2011 (3)
Listopad 2011 (4)
Rujan 2011 (3)
Kolovoz 2011 (7)
Srpanj 2011 (1)
Lipanj 2011 (7)
Svibanj 2011 (11)
Travanj 2011 (12)
Ožujak 2011 (11)
Veljača 2011 (4)
Siječanj 2011 (5)
Prosinac 2010 (3)
Studeni 2010 (9)
Listopad 2010 (8)
Rujan 2010 (18)
Kolovoz 2010 (12)
Srpanj 2010 (5)
Lipanj 2010 (22)
Svibanj 2010 (13)
Travanj 2010 (16)
Ožujak 2010 (17)
Veljača 2010 (15)
Siječanj 2010 (17)
Prosinac 2009 (18)
Studeni 2009 (16)
Listopad 2009 (19)
Rujan 2009 (17)
Kolovoz 2009 (9)
Srpanj 2009 (7)
Lipanj 2009 (19)
Svibanj 2009 (24)
Travanj 2009 (13)
Ožujak 2009 (18)
Veljača 2009 (14)
Siječanj 2009 (21)
Prosinac 2008 (16)
Studeni 2008 (23)
Listopad 2008 (22)
Rujan 2008 (18)
Kolovoz 2008 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Free Hit Counters
Free Hit Counters
Got My Cursor @ 123Cursors.com