Neslužbena stranicaNOVA ANKETAINFO :
Svi rezultati i tablice
NAJAVE:
ml. pioniri 99
ZAGREB-DUBRAVA- 2:2
limači/zagići
turniri
limači A/01 -
limači C/02 - Jelenovac, TEŽ, Mali dom
zagići A-1/03 -
zagići A-2/04 -

Raspored treninga:
ml.pioniri II pon,uto,čet,pet-9/17h
limači A pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
limači C pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
zagići A1 uto,sri,pet-18h
zagići A2 uto,sri,pet-18h

Trening golmana:
pon,sri-17; uto,čet-8,30
trener Ante Šantak                Kalendar-2011

RUJAN
1.-4. - 02.(U-10),03.(U-9) - turnir NK Radnik Sesvete
3. - početak prvenstva
6. - 99.(U-13) - susret selekcija KZŽ-ZNS
13. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-SM
20. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-ŽZ
27. - 99.(U-13) - susret selekcija BB-ZNS
LISTOPAD
4. - 99.(U-13) - selekcija
STUDENI
2. - 99.(U-13) - selekcija
PROSINAC
19.11.-29.12. - 01.(U-11),02.(U-10),03.(U-9) - Jelenovac
19.11.-11.12. - 99.(U-13) - Sava
17.-25.12. - 99.(U-13) - Kutija šibica
ml. pioniri
99. godište:


trener: Josip Palić

limači A
01. godište:


trener: Marko Miljenović

limači C
02. godište:


trener: Marko Miljenović

zagići A1
03. godište:


trener: Darko Premerl

zagići A2
04. godište:


trener: Ivica Laškarin
Copyright © 2008.-10. DgP

Generated image


OVAJ BLOG JE MJESTO NULTE TOLERANCIJE NA VERBALNO NASILJE. BRIŠU SE SVI NEPRIMJERENI I UVREDLJIVI KOMENTARI.

29.07.2010., četvrtak

Kakvi krastavci!

Pa i nisu neki kiseli krastavci, već bi se, prema najnovijim vijestima i zbivanjima u našem nogometu, prije reklo da ovogodišnji krastavci ostavljaju prilično gorak okus u ustima. Sa naslovnica svih novina doslovno vrište šokantni naslovi o novim dokazima vezanim uz namještanje utakmica, barata se moćnim imenima, ali i ova najnovija afera koristi kao povod, uz niz već dugo postojećih razloga, za traženje velikog pospremanja i smjena u nacionalnom Savezu. I dok su mnogi zbog šoka ostali bez teksta, a mnogi i dalje ne vjeruju ni svojim očima ni svojim ušima, moram priznati da je sve više onih koji su s olakšanjem pomislili „Konačno!“. Osim klasičnog mamićevskog (jadnog i žalosnog) javnog istupa, svi smo očekivali i priopčenje iz nogometnog vrha, ali izgleda da se u Rusanovoj dobro važe svako slovo s kojim će se izaći u javnost, što u principu nije neobično obzirom na težinu optužbi i dubinu krim obrade, ali ostavlja dojam nesigurnosti i nedopustive pasivnosti. O ugledu i moralu da ne govorim jer i nikakva rekacija je ipak reakcija. U svakom slučaju dijagnoza kronične bolesti hrvatskog nogometa je odavno postavljena i oni koji su je svjesni znaju da tu rak ranu ne mogu izliječiti isti oni koji su je uzrokovali. Da li nas iza ove offside oluje čeka novo i bolje sutra? Nadam se da da radi svih naših novih nogometnih naraštaja.

Komentari (0) - Isprintaj - #

13.07.2010., utorak

Započela sezona kiselih krastavaca

Na oglasnoj ploči kluba objavljen je popis trenera nogometne škole za iduću sezonu i raspored početka priprema. Nadamo se da to znači da je voditelj škole prije odlaska na godišnji odmor obavio sve zadatke koje je dobio na prošlotjednoj sjednici Upravnog odbora tj. da je obavio dodatne razgovore i još jednom razmotrio sve argumente po tri sporne točke svojeg izviješća:
- trener Biondić - stručan, obrazovan, uspješan;
- jutarnji treninzi zagića i limača - nemogući dolazak 6-,7-,8- i 9-togodišnjaka na jutarnje i ranoposlijepodnevne treninge;
- prebacivanje termina prvenstvenih utakmica zagića i limača sa subote na nedjelju radi kadeta i juniora - obvezne jutarnje nedjeljne mise za niže osnovnoškolce, pogotovo prvopričesnike.

Zagići 02. i 03. ovaj tjedan završavaju sa treninzima, dok će limači 00. i 01. godište na službeni odmor tek od 31.7.
Pripreme limača A 00. trenera Miljenovića i limača B 01. trenera Uzelca započinju 9.8. u 8,00 sati ujutro, a zagića A1 02. trenera Laškarina i zagića A2 03./04. trenera Premerla isti dan u 18,00 sati.


Svim limačima i zagićima želimo vesele praznike, puno kupanja, sladoleda i odmora od školskih i nogometnih obveza.

Komentari (50) - Isprintaj - #

05.07.2010., ponedjeljak

Dubrava se poklonila Vukovaru

Nigdje više istine i priča iz Domovinskog rata čovjek ne može čuti, rana i ožiljaka vidjeti, emocija i uspomena osjetiti nego u gradu heroju na istočnoj granici Lijepe naše - Vukovaru. Borovo naselje, Trpinjska cesta, vodotoranj, Mitnica, Ovčara, hangari poljoprivrednog kombinata Vupik, vojarna, Dunav ... svaki pedalj ovog grada mogao bi biti spomenik braniteljima i stradalnicima, svaka kuća i ulica muzej njihovih života, dana bez sunca i neprospavanih noći. Svim tim povjesnim mjestima prošetao nas je i evociranjem svojih sjećanja duboko dirnuo jedan od heroja i posljednjih branitelja grada na Dunavu, pukovnik Petar Janjić-Tromblon. Posjetili smo spomenik poginulom generalu bojniku Hrvatske vojske Blagi Zadri (djedu jednog od naših suigrača), Spomen dom i grobnicu na Ovčari, groblje branitelja domovinskog rata i njihovih obitelji, izrešetani vodotoranj, velebni križ-spomenik na Dunavu. U muzeju vojarne 204. brigade HV-a razgledali smo oružje i oklopna vozila (često na brzinu improvizirana), topove i avione, ratne zemljovidne karte agresora, sitnice iz svakodnevnog života pod opsadom, a priču o obrani grada ispričao nam je još jedan vukovarski heroj, koji je među posljednjima izašao iz porušenog grada tog tužnog studenog mjeseca 1991. godine, pukovnik Antun Dugan-Samuraj. Svoje poštovanje odali smo žrtvama svih tih svetih hrvatskih mjesta, kao i 25-torici poginulih i nestalih članova nogometnog kluba HNK Radnički Vukovar s čijim klupskim nasljednicima, nosiocima vukovarske budućnosti, smo odigrali dvije prijateljske utakmice. Zahvaljujemo predsjedniku kluba Danijelu Rehaku i voditelju nogometne škole Đuri Miškiću na toploj dobrodošlici, hrvatskim herojima Tromblonu i Samuraju na nezaboravnom satu o časnoj hrvatskoj povijesti, a posebno tati Benkoviću, koji nam je sve to sa srcem organizirao. Dubrava je došla u Vukovar kako bi svim vizetovima slavonske ravni, koji su stali na branik Domovine, i svim civilnim žrtvama vukovarske tragedije iskazala duboko i iskreno poštovanje za svaku kap krvi koju su prolili, za svu patnju i bol koju su proživjeli. Vjerujemo da će naša djeca uvijek pamtiti ove žive slike Vukovara i poruku koju smo im ovim putovanjem željeli prenijeti: Zapamtite Vukovar!
(više slika pod aktualno i na službenoj stranici)

Komentari (4) - Isprintaj - #

02.07.2010., petak

Pozdravimo Vukovar

Vremenska prognoza za sutra: Vukovar – malo oblačno, danju sunčano, bez vjetra, temperatura 18 ujutro, dnevna do 28°C. Može li biti idealnije vrijeme za sutrašnji posjet zagića 02. i limača 99. gradu heroju. Polazak je u najranijim jutarnjim satima s Klake. Na programu su dvije prijateljske utakmice s djecom HNK Radnički Vukovar, ručak i druženje s domaćinima te obilasci značajnih spomen obilježja u gradu i okolici. Bilo bi dobro ponijeti koji sendvič, sok, keks, lopte, badminton, frizbi, dekice i sl., a obvezno je dobro raspoloženje i osmjeh na licu.

Komentari (0) - Isprintaj - #

01.07.2010., četvrtak

Čudne priče s Klake

Da, eto, svašta se priča po Klaki i šire, spominju svakakve varijante, barata imenima. Navodno je križaljka gotova i glasi upravo onako kako nas je izvijestio komentator "dubravaš". No nije gotovo dok nije gotovo. Ali ja se jednostavno već sada moram osvrnuti na, po meni najveće i najneugodnije iznenađenje, a to je otkazivanje suradnje treneru Biondiću. Pa taj čovjek je prije svega diplomirani kineziolog, profesor fizičke kulture i kao takav „osposobljen za provođenje sportskih aktivnosti selekcioniranih skupina djece, mladeži i odraslih na svim razinama natjecanja“ (info fax). Sa svojim izlaznim limačima je ove godine imao najbolji plasman u čitavoj nogometnoj školi (4.mjesto kao i seniori). Na završnom natjecanju ove generacije, turniru prvaka 4 županija (Grad Zagreb (2 kluba), Zagrebačka ž., Krapinsko-zagorska ž., Karlovačka ž. i Sisačko-moslavačka ž) na kojem je Dubrava nastupila umjesto Dinama, osvojio je treće mjesto. Zar sve ovo ništa ne znači? Naravno da rezultati nisu i ne bi smjeli biti presudan faktor kod izbora trenera jer na njih osim samog trener utječe mnogo više čimbenika (vještina, talent, motivacija, ozbiljnost djece, mogućnosti i zainteresiranost roditelja, uvjeti itd itd), ali neku težinu ipak moraju imati isto kao i završena škola. Zar ne? Pa onda koji li su to grijesi trenera Biondića tako neoprostivi da ga je voditelj otpisao unatoč svemu i svim pohvalama kojima ga je počastio na račun njegovog rada? Navodno to što čovjek zbog posla nikako ne može imati treninge u jutarnjem terminu. I to je to!? Samo forma koju treba pod svaku cijenu zadovoljiti? Dajte molim vas. Na ovo se zaista moram popiknuti. Prvo, to je toliko prozaičan razlog da je upravo smiješan jer uz dobru volju i dobru organizaciju čovjeku se moglo nekako izaći u susret (kao i drugima). I drugo, ovi klinci su sve navedeno (da ne spominjem titulu prvaka u kategoriji zagića) i postigli samo sa večernjim treninzima. Osim toga, ako je već u starijim generacijama i neophodno imati te famozne jutarnje treninge, kod limača i zagića je to zaista besmisleno uvoditi budući da su premali da bi sami iz svih krajeva Dubrave dolazili na Klaku. (Zašto je to nekim ljudima tako neshvatljivo?) Dakle da se htjelo moglo se naći i bolje rješenje.
Koliko čujem ista sudbina zamalo je zadesila i najtrofejnijeg trenera Dubrave Josipa Palića, no srećom njemu je samo oduzeta jedna generacija od dvije koliko ih je vodio zadnjih pet godina. Šteta, jer si je upravo tim primanjima trener sam plaćao školovanje za višeg nogometnog trenera. Očito nama u Dubravi ovakvi školovani i uspješni ljudi ne trebaju.

Komentari (21) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

NK DUBRAVA ZAGREB
ŠRC "Grana - Klaka"
Aleja Blaža Jurišića 2
tel/fax: 2932-770

www.nkdubrava.hr
Radno vrijeme tajništva:
8,30-9,30 - uto,pet
16,30-17,30 - pon,sri,pet

nk.dubrava-mladez@zg.t-com.hr
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


ŠPORTSKA AMBULANTA
Ulica grada Vukovara 284 (ulaz sa terase)
tel: 6404-480
fax:6404-483

TERMIN: 14.-16.09.2011.


UPRAVNI ODBOR:
Predsjednik:
Zvonko Paclik
Dopredsjednik:
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Članovi UO:
Goran Bradić
Marijan Bratko
Sreten Ćuk
Slaven Galić
Jasenko Houra
Andrija Jarak
Jozo Mikulić
Igor Mlinar
Mihajlo Ninić
Krešo Poštolka
Fran Renko
Boris Soldo
Josip Vidović

IZVRŠNI ODBOR:
Zvonko Paclik
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Igor Mlinar
Krešimir Prpić

NADZORNI ODBOR:
Sandra Budja
Boris Klaić
Stjepan Jeren

STEGOVNO POVJERENSTVO:
Goran Lopar
Ante Maloča
Željko Bosnar

Tajnik:
Krešimir Prpić
Voditelj nogometne škole:
Igor Ivec
Domari/oružari:
Ante Maloča
Anđelko Vidović
               


PREPORUKE: ! ! !
2 sata prije treninga/utakmice:
- lagani obrok s rižom, tjesteninom ili cornflakes
Za vrijeme treninga/utakmice:
- svakih 20tak min 1 dcl vode
- kod velikih napora eventualno komadić banane ili čokoladice

30 minuta nakon treninga/utakmice:
- voda+kockica čokolade ili energetski napitak
- svježe ili suho voće (najbolje banana) ili voćni jogurt

PITAMO VAS ????

Na stranici s rezultatima ankete možete ostaviti svoje komentare u svezi ankete!
Tko je kriv za nered u klubu?
predsjednik
Uprava
sportski direktor
voditelj skole
tajnik
treneri
roditelji
ma sve je u redu
  
pollcode.com free polls


                                     
smijeh hehehehehe smijeh

Vraća se Mujo s liječničkog i Fata ga pita:
- I, Mujo, šta ti je rekao doktor?
- Rekao mi je da imam vakuum u glavi.
- Je li to dobro?
- Šta ja znam, bolje išta nego ništa.

Fata uči malog Mujicu:
- Vidiš ovo je palac. Ponovi palac.
- Palac!
- Odlično, slijedeći je kažipsrt!
- Prst!
- Ma ne prst, kažiprst!
- Prst!
- Dobro me slušaj! Kažiprst!
- Pa već treći puta kažem - prst.

- Tata, ne razumijem kako se od 5 može oduzeti 7.
- Ovako: ako se petero ljudi vozi u autobusu i na stanici izađe sedmero, onda ih treba ući još dvoje da bi autobus bio prazan.

- Ivice, u koju skupinu ubrajamo zmije naočarke?
- U skupinu kratkovidnih, učiteljice.

- Kako ide mačka - mijau, mijau.
- Kako ide pas - vau, vau.
- Kako ide miš - klik, klik.

- Jurica, kada se beru trešnje?
- Kad susjed nije kod kuće, profesore.

smijeh hehehehehe smijeh

Male mudrosti velikih ...
rolleyes Hrabrost nije odsutnost straha, već ovladavanje strahom!
rolleyes Dijete govori vani ono što roditelji govore u kući.
rolleyes Nekad pobijediš, nekad izgubiš, ali uvijek se trudi ispočetka!
rolleyes Šampioni vjeruju u sebe i onda kada nitko drugi ne vjeruje!
rolleyes Najbolji prolaze najteži put. Zato i jesu najbolji!
rolleyes Zlatna medalja ne stvara šampiona. Stvara ga naporan rad.
rolleyes Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
rolleyes Nitko nije toliko dobar da mu ne prijeti opasnost od slabijeg.
rolleyes Nisi dobar ako si najbolji među najlošijima.
rolleyes Samo oni koji se ne boje doživjeti veliki neuspjeh mogu doživjeti veliki uspjeh.-Robert F. Kennedy
rolleyes Teško je podnijeti neuspjeh, ali je još teže nikad ne pokušati uspjeti.-Roosvelt
rolleyes Ne boj se neuspjeha. Kad padneš pokušaj ponovo.-Lao Tse
rolleyes Čak i najveći genij treba puno raditi da stvori veliko djelo.-Čajkowski
rolleyes Uvijek se hrabro suprostavi onome čega se najviše bojiš.-Muhamed Ali
rolleyes Pobjednici moraju imati dvije stvari: ciljeve i želju da ih ostvare!-Brad Burden
    
< srpanj, 2010 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Studeni 2011 (3)
Listopad 2011 (4)
Rujan 2011 (3)
Kolovoz 2011 (7)
Srpanj 2011 (1)
Lipanj 2011 (7)
Svibanj 2011 (11)
Travanj 2011 (12)
Ožujak 2011 (11)
Veljača 2011 (4)
Siječanj 2011 (5)
Prosinac 2010 (3)
Studeni 2010 (9)
Listopad 2010 (8)
Rujan 2010 (18)
Kolovoz 2010 (12)
Srpanj 2010 (5)
Lipanj 2010 (22)
Svibanj 2010 (13)
Travanj 2010 (16)
Ožujak 2010 (17)
Veljača 2010 (15)
Siječanj 2010 (17)
Prosinac 2009 (18)
Studeni 2009 (16)
Listopad 2009 (19)
Rujan 2009 (17)
Kolovoz 2009 (9)
Srpanj 2009 (7)
Lipanj 2009 (19)
Svibanj 2009 (24)
Travanj 2009 (13)
Ožujak 2009 (18)
Veljača 2009 (14)
Siječanj 2009 (21)
Prosinac 2008 (16)
Studeni 2008 (23)
Listopad 2008 (22)
Rujan 2008 (18)
Kolovoz 2008 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Free Hit Counters
Free Hit Counters
Got My Cursor @ 123Cursors.com

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se