Neslužbena stranica



NOVA ANKETA



INFO :
Svi rezultati i tablice
NAJAVE:
ml. pioniri 99
ZAGREB-DUBRAVA- 2:2
limači/zagići
turniri
limači A/01 -
limači C/02 - Jelenovac, TEŽ, Mali dom
zagići A-1/03 -
zagići A-2/04 -

Raspored treninga:
ml.pioniri II pon,uto,čet,pet-9/17h
limači A pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
limači C pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
zagići A1 uto,sri,pet-18h
zagići A2 uto,sri,pet-18h

Trening golmana:
pon,sri-17; uto,čet-8,30
trener Ante Šantak                



Kalendar-2011

RUJAN
1.-4. - 02.(U-10),03.(U-9) - turnir NK Radnik Sesvete
3. - početak prvenstva
6. - 99.(U-13) - susret selekcija KZŽ-ZNS
13. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-SM
20. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-ŽZ
27. - 99.(U-13) - susret selekcija BB-ZNS
LISTOPAD
4. - 99.(U-13) - selekcija
STUDENI
2. - 99.(U-13) - selekcija
PROSINAC
19.11.-29.12. - 01.(U-11),02.(U-10),03.(U-9) - Jelenovac
19.11.-11.12. - 99.(U-13) - Sava
17.-25.12. - 99.(U-13) - Kutija šibica




ml. pioniri
99. godište:


trener: Josip Palić

limači A
01. godište:


trener: Marko Miljenović

limači C
02. godište:


trener: Marko Miljenović

zagići A1
03. godište:


trener: Darko Premerl

zagići A2
04. godište:


trener: Ivica Laškarin
Copyright © 2008.-10. DgP

Generated image


OVAJ BLOG JE MJESTO NULTE TOLERANCIJE NA VERBALNO NASILJE. BRIŠU SE SVI NEPRIMJERENI I UVREDLJIVI KOMENTARI.

26.02.2010., petak

Najava

Nastavljaju se turniri limača i zagića. Sutra se na TEŽ-u sastaju stariji limači Trnja i Dubrave. U Utrinama mali zagići igraju protiv vodeće Trešnjevke na turniru Roy-sport, a na istom terenu ali na drugom turniru naši veliki limači odrađuju još jednu utakmicu.
U nedjelju ponovo na TEŽ-u mlađi limači nastupaju protiv Bistre. Stariji zagići dvijema nedjeljnim utakmicama završavaju svoj nastup na ovom turniru, koji inače traje do 14.3., pa ćemo tek tada znati konačni raspored tj. njihov plasman.

Komentari (6) - Isprintaj - #

25.02.2010., četvrtak

Obavijest

Svi kojima je istekla valjanost liječničke potvrde (vrijedi 6 mj.) ili su novoregistrirani mogu se danas, sutra i prekosutra javiti u sportsku ambulantu radi obnavljanja iste tj. obavljanja liječničkog pregleda (vidi adresu malu niže). Obirom da za tri tjedna počinje nastavak prvenstva, a redoviti liječnički pregled za Dubravu zakazan je tek krajem ožujka, treba također provjeriti mogućnost igranja na prvim proljetnim utakmicama.
Toplo i sunčano vrijeme jučer je izmamilo nešto više roditelja na Klaku nego je to bio slučaj posljednjih mjeseci. I eto već se dogovaraju prva zajednička druženja oko punog stola. Zbogom zimo, dobrodošlo nam proljeće!

Komentari (9) - Isprintaj - #

23.02.2010., utorak

Male komunalne akcije

Gradska četvrt Gornja Dubrava prva je objavila Plan malih komunalnih akcija za ovu godinu. sretan Prema njemu sudeći i ukoliko ne bude značajnijih izmjena tijekom godine, najviše sredstava biti će utrošeno u uređenje javnih objekata (4.768.000 kn). Mamutski dio kolača ove stavke (73%) predviđen je za izradu pročelja Kulturnog centra. sretan Za svaku je pohvalu konačno ulaganje u ovaj kulturni objekt (koji se teoretski uređuje u svakom predizbornom govoru), ali ne čini li vam se da njemu fali mnogo više sastavnih dijelova od samog pročelja. No, vratimo se mi Planu tj. novostima koje nas očekuju na Klaki. Iz spomenute stavke namijenjeno je i 50.000 za uređenje pozornice. Nije loše za nešto što je u funkciji tek nekoliko dana godišnje (svake 4-te ili 5-te pred izbore, tijekom Dana Dubrave, Dana šk. mlijeka tj. Dana majki). I sada ono najvažnije: Planom je predviđena dogradnja javne rasvjete na ŠRC-u u vrijednosti od 400.000 kn. sretan Svaka čast! Želim vjerovati da će razmještaj ovih novih rasvjetnih tijela biti svrsishodan.

Komentari (6) - Isprintaj - #

21.02.2010., nedjelja

Sunčana strana nedjelje

Mali zagići pobjedili su danas ekipu Lučkog rezultatom 3:2. Golove su postigli Crnobrnja dva i jedan Benković. Inače Lučko je odlična, brza i vrlo dobro uigrana momčad koja nam je dobro zapaprila na jesenskom turniru u Gajnicama, pa je ova pobjeda tim slađa. I dalje smo na petoj poziciji, 8 bodova udaljeni od vodeće Trešnjevke (idućeg protivnika) te samo bod od drugog i trećeg mjesta.
Veliki limači danas su odigrali jednu vrlo kvalitetnu utakmicu protiv trećeplasiranog HAŠK-a. Dva zgoditka je postigao Čibarić, a treći je u gužvi pred golom pospremio sam protivnički igrač. Ova pobjeda dovela ih je na samu sredinu tablice.
Veliki zagići su u susretu sa Dinamom danas izborili remi 4:4. Uatoč osvojenom samo bodu u dvije ovotjedne utakmice i dalje drže priključak za vodećim dvojcem.

Komentari (5) - Isprintaj - #

20.02.2010., subota

Subota velikih utakmica

U cik zore na turniru u Malom domu sastale su se u grupi limača ekipe Dubrave 99 i mješane Dubrave 99 i 00 kako bi međusobno odigrale revijalnu utakmicu, koja ni o čemu nije pretjerano odlučivala. Iako je velikom gol razlikom pobijedila starija momčad, zbog nekoliko kikseva tijekom turnira, nije se plasirala u završnicu natjecanja. Međutim, ono što nije pošlo za rukom njima u toj istoj grupi su uspjeli njihove mlađe kolege, Dubravaši 2000., velikom požrtvovnošću, borbenošću i momčadskom igrom. Oni su se kroz grupu plasirali u polufinale zajedno sa ekipama Tekstilca, Concordie i Studentskog grada, sve od reda 99. godište. Dubrava je zlatnim zgoditkom Juga pobijedila Concordiu i izborila šansu za osvajanje zlata. U finalu ih je čekala odlična momčad St. Grada, ali su im naši dečki već od prve minute opasno zaprijetili i čak poveli golom Prpića. Protivnik je potom nesretno izjednačio i ubrzo postigao još jedan zgoditak, ali je Ivančić uspio vratiti utakmicu na početak (2:2). I iako smo do kraja utakmice vidjeli još izglednih prilika na obje strane, posljednjim zviždukom suca nitko nije bio prezadovoljan. Kolo sreće u izvođenju udaraca sa bijele točke bilo je ovoga puta na strani starije ekipe (2:3). No limači Dubrave 00. godišta i njihov trener Miljenović mogu zaista biti presretni osvojenim drugim mjestom. Iza sebe su ostavili mnoge starije i naoko jače momčadi. Iako ih je preuzeo tek nedavno, pod palicom ovoga trenera ova momčad postala je efikasna i uspješna. Najavili su promjene već naglim skokom u završnici prvenstva, a sada i pokazali kamo vodi upornost i momčadski duh. Napokon su osvojili svoju prvu turnirsku medalju, a još jedna im se smiješi na turniru u dvorani TEŽ-a, gdje su također danas pobijedili ekipu Tekstilca 1:0 golom Kiša. Iskrene čestitke, dečki, vaše vrijeme izgleda tek dolazi.
Nogometnih anala našeg kluba radi eek, spomenimo da su u kategorijama zagića i limača najbolji strijelci bili dječaci iz našeg kluba. Kod zagića su se ovom laskavom titulom sa ukupno 11 postignutih golova okitila čak dvojica igrača: Čuljak (2001.) i Poštolka (2002.), dok je među limačima 99. i 00. godišta najviše zgoditaka čak 16 postigao Kiš (2000.).
Zagići 01. izgubili su od Lokomotive rezultatom 8:1.

Komentari (3) - Isprintaj - #

19.02.2010., petak

Vikend

Sutra mali limači izlaze na megdan susjednom nam Tekstilcu koji im puše za leđima na trećem mjestu. Bit će to prema svemu sudeći derbi utakmica ovoga kola. Zagići će pak pokušati napasti drugo mjesto, gdje sa jednakim brojem bodova kao i vodeći Dinamo, sjedi Lokomotiva. Međutim, obzirom na sve što su nam ljubičice pokazale ove zime, i u ovom derbiju će ići na sve ili ništa.
U nedjelju se na TEŽ-u stariji limači susreću sa HAŠK-om koji je ozbiljan takmac za medalju pa je za pretpostaviti da će dati sve od sebe. To se pak i mi nadamo za naše momke. Male zagiće na terenu u Utrinama dočekuje Lučko koje ima samo bod manje od njih, mada ne bi bilo loše da se ta razlika već prekosutra i poveća.
Sretno svima!

Komentari (0) - Isprintaj - #

14.02.2010., nedjelja

25 golova zagića 2001.

Zagiće 2001. nije hvala Bogu nimalo obeshrabrio jučerašnji poraz u finalu Malog doma, već dapače dodatno motivirao za još jedan pokušaj osvajanja toliko željenog zlata. Danas su čak 26 puta tresli mreže protivnika. Najprije su na streljani bili dečki iz momčadi K-7 (Čuljak×6, Šaronja, Raužan i Bogojovski po 2 te Lopar jedan gol), a potom je kapituliralo i Lučko (Raužan×5, Lopar×3, Šaronja×2 i Bogojovski i Džojić po jedan).
Za male zagiće je izgleda jučerašnji dan bio potpuno iscrpljujući. Tako fizički i emotivno istrošene danas su ih čekale dvije teške utakmice na Ponikvama. U prvoj ih je skoro nadigrala odlična ekipa Intera, nekoliko puta su padali i vraćali se da bi ipak na kraju balade izvukli remi 4:4 (Crnobrnja×2, Poštolka×2). Ali za Lokomotivu više nije bilo snage. Lokosi su zasluženo pobijedili 2:0. Iduće dvije utakmice igraju se u balonu u Utrinama (kod bazena) prema istoj satnici.

Komentari (10) - Isprintaj - #

13.02.2010., subota

Uzbuđenjima nikad kraja

Mali limači dobili su na TEŽ-u dečke s Peščenice 3:0 što ih je sa 15 bodova (barem za danas) vinulo na drugo mjesto obzirom da su i Trešnjevka i Ponikve osvojile tek po bod. Stariji limači lako su svladali ekipu G&O rezultatom 5:1 golovima Statovcija×2, Milasa, Prenkpalaja i Poštolke. Njihov drugi protivnik pokazao se puno ozbiljniji, čvršći i jači te su u zadnjim minutama utakmice od njih primili gol težak tri boda.
Zagići su danas igrali završnicu turnira u Malom domu. Četiri najbolje ekipe Dubrava 01, Dubrava 02, Fotex 01 i nog. akademija Kranjčar 01 odlučivale su o konačnom pobjedniku. U prvoj utakmici snage su odmjerili mlađi i stariji klupski kolege. Mališani su u prvom poluvremenu pružili snažan otpor pa su zvjezde trenera Uzelca tek jednom zatresle njihovu mrežu. U nastavku se naravno pokazalo što znači godina dana razlike u ovoj dobi, te su stariji zagići golijadom zasluženo prošli u finale natjecanja. Okršaj pak na tribini bio je na nivou i sa stilom. Potom su se mali zagići borili za treće mjesto protiv momčadi Foteksa. Dramu koja se odvijala na terenu (i na tribini) teško je opisati. Vodstvo od 2:0 (Poštolka×2) baca publiku u trans, ali odmah slijedi i hladan tuš kada protivnički igrač sa centra zabija gol nespremnim i šokiranim igračima Dubrave. Zbijaju se redovi i igra teče dalje. Crnobrnja zabija treći pogodak za Dubravu i dok još traje skandiranje s tribina protivnik postiže i svoj drugi gol sa samog centra igrališta. Na žalost taj je šok, ali i pritisak fizički jačeg protivnika, bio prevelik i ekipa polako posustaje. Foteks je ubrzo došao do izjednačenja, a u posljednjim trenucima utakmice i do konačne pobjede 4:3. Sve čestitke našim dečkima na hrabrosti i odličnoj igri! U finalu su se pak našla dva podjednako dobra protivnika. U užarenoj dvorani prilike su se čitavih 40 minuta redale na obje strane. I kada je već bilo izvjesno da će o pobjedniku odlučivati udarci sa bijele točke, Kranjčarevi momci postigli su gol i tako osvojili zlatnu, a Dubrava 01 srebrnu medalju. Bravo Dubrava!
Sutra slijedi nastavak.

Komentari (3) - Isprintaj - #

12.02.2010., petak

Ispravak netočnog navoda

Eto neki su ipak primijetili da vodimo i evidenciju strijelaca tek toliko radi djece i zato što se zna dogoditi (ne baš rijetko) da se zapisničarima na turnirima omaknu greške. Naravno da se to događa i nama (tj. našim izvorima informacija kojima se ipak ovim putem zahvaljujemo na trudu) pa zato pozdrav svima vama koji ipak primjetite i korigirate nas. Na našu žalost nemamo uvijek informacije za sva godišta jer nisu svi roditelji zainteresirani da nam ih proslijede.
U svakom slučaju hvala Pepyu što nas je izvijestio da su strijelci za limače 2000. g. na turniru TEŽ protiv momčadi Trnja bili: Fulir×3 i Kiš×1.

Ovaj fašničko-ljubavni vikend provest ćemo, naravno a gdje drugdje, nego po turnirima. Najstariji limači sutra će protiv ekipa G&O i Tondacha pokušati uloviti još neki bod koji bi ih mogao maknuti sa dna ljestvice. Za razliku od njih mlađi limači i dalje napadaju sami vrh, ali nisu jedini, pa bi im itekako dobrodošli sutrašnji možebitni bodovi protiv HAŠK-a. Zagići su na rasporedu u nedjelju. Najprije starija ekipa lovi priključak s najboljima na TEŽ-u u dvije utakmice protiv momčadi K-7 i Lučkog, a potom mlađe na Ponikvama čekaju ogledi s Lokomotivom i Interom također u lovu na medalju.
Uz još utakmica u Malom domu možda vam i ostane koja minuta za romantiku ili maškare.
Sretno svim našim dečkima!

Pogledajte link sa stranice sportske.jutarnji.hr što rade engleski i talijanski navijači kada Valentinovo padne na dan utakmice - www.pumahardchorus.com

Komentari (6) - Isprintaj - #

11.02.2010., četvrtak

Vijesti

U utorak je prvi puta u novoj godini zasjedala Uprava kluba. Obzirom na nove članove tj. pojačanja, mislim da u 2010. možemo očekivati dosta, ali ne i čuda jer nemoguće je uopće predvidjeti u kojem će se smjeru kretati promjene, a kamoli što detaljnije. Stoga pričekajmo i uživajmo u ovoj bijeloj scenografiji koja nas okružuje. Djeca se vjerujem osobito vesele treningu na snježnom tepihu. Samo neka su dobro obučena i zabavi nikad kraja.
Iz nadležnog Saveza pak vijest da je Izvršni odbor na svojoj posljednjoj sjednici donio između ostaloga i odluke:
- o raspodjeli financijskih sredstava iz Programa javnih potreba u športu grada Zagreba za 2010. g.
- o statusima centara, podcentara i škola
- o kategorizaciji stadiona i igrališta
- o kalendaru natjecanja za proljeće
- o izradi novih kriterija financiranja klubova i programa
- o osnivanju radnog tijela koje do 1.3. treba pripremiti teze za izradu strategije nogometa u gradu
To konkretno znači da umjesto dosadašnjih 7 sada samo tri kluba imaju status centra i to: Hr. dragovoljac, Špansko i HAŠK (čiji se seniori natječu u II tj. III HNL). Svi ostali klubovi raspoređeni su u podcentre (kao i Dubrava) te škole nogometa ili klubove sa klubskim školama (?). Osam stadiona podijeljeno je u tri grupe (Dinamo, Zagreb - A; Cro.Sesvete, Hr.dragovoljac - B; Lokomotiva, Lučko, HAŠK, Radnik L. - C) kao i 44 gradska igrališta (igrališe na Klaki spada u 1. kategoriju). Što sve ove kategorizacije znače u financijskom ili bilo kojem drugom smislu nije nam poznato, kao niti način raspodijele kolača iz gradske kuhinje. Živi bili pa vidjeli.
Ono što znamo je da je lani iz budžeta gradske četvrti Gornja Dubrava sanirano jedno nogometno igralište na Klaki, koje će već u proljeće služiti svojoj svrsi (klubu ali i svim ostalim rekreativcima namjernicima Dubrave). Nadamo se blagonaklonosti lokalnih vijećnika i ove godine, a da li će i koliko sredstava iz svoje kase namijeniti za neki od naših upućenih im zahtjeva, vidjet ćemo uskoro u Planu malih komunalnih akcija za 2010.

Komentari (1) - Isprintaj - #

10.02.2010., srijeda

Sretan rođendan !!!

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 1.2.2000.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 4.2.2002.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 7.2.2000.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 11.2.1999.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 20.2.1999.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 21.2.1999.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 21.2.2003.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 25.2.2003.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 26.2.1999.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 26.2.2000.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 26.2.2004.
Upoznajmo vodenjake i ribe:
Djeca vodenjaci razvijaju mnoga prijateljstva koja su često trajna jer su po prirodi društveni te vrlo postojani i vjerni. Skloni su bavljenju intelektualnim aktivnostima u zatvorenom prostoru stoga ih treba poticati na fizičku aktivnost i izlaske u prirodu. U učenju su uporni što često dovodi do razvoja inovativnosti i rijetko im je dosadno u životu. Budite im prijatelj umjesto strog i autoritativan roditelj.
Djeca ribe najveći su sanjari među znakovima zahvaljujući svojoj nevjerojatnoj mašti. Posebno su podložni vanjskim utjecajima te ih treba čvrsto usmjeravati na pravi put. U školi mogu mnogo naučiti, ali nisu pristalice klasičnih metoda i pravila. Kako bi izgradili osjećaj odgovornosti neprestano im je potrebno davati zadatke i obveze. Ipak ne treba pretjerati u korigiranju ovog slobodnog umjetničkog duha.

Komentari (4) - Isprintaj - #

07.02.2010., nedjelja

Nekima uspješan vikend a nekima baš i ne

Limači Dubrave niti ovoga vikenda nisu imali dovoljno sportske sreće ili umijeća te su svladani od momčadi Tekstilca 3:1. Jednakim rezultatom izgubili su i mlađi limači od ekipe Ponikvi, ali su u drugoj subotnjoj utakmici nadigrali Trnje i pobijedili 4:0. Zagići su također jednu utakmicu dobili i to pobijedivši Dugu Resu 7:1, ali su protiv HAŠK-a poklekli i izgubili 2:4.
Mali zagići hat-trickom Crnobrnje osvijili su nova tri boda na Roy-sport turniru, ali veliki dobrinos netaknutoj mreži dale su bravurozne obrane Rukavine, Poštolkine intervencije glavom, ali i individualne igre ostalih pojedinaca: Crnića, Čibarića J. i L., Berišića, Srpaka, Dunaja, Bosiljevca.
Ipak ukupno gledano naši dječaci su najučinkovitiji na turniru u Malom domu koji iduće subote ulazi u završnu fazu pa će se znati i konačni rezultati.

Komentari (9) - Isprintaj - #

05.02.2010., petak

Malo nogometne umjetnosti...tragike...i smijeha






Komentari (0) - Isprintaj - #

Slijede novi izazovi

Na TEŽ-u ovog vikenda pet utakmica Dubravaša. U subotu ml. limači igraju dvije tekme, a limači jednu, dok u nedjelju zagići također dva puta izlaze na travu dvorane na Sigečici.
Mali zagići u nedjelju nastupaju na Ponikvama protiv Dinama.
Naravno da su tu još i neizostvne utakmice na Malom domu.
Sretno svima!

Komentari (0) - Isprintaj - #

01.02.2010., ponedjeljak

Proletio vikend

Siječanj smo ispratili slaveći uz naše rukometaše još jedno veliko europsko srebro. Nakon Zagreba Francuzi su nas na žalost pobijedili i u Beču, ispred nosa nam još jedom odnijevši najsjajnije odličje. I mada imamo veliki razlog za slavlje uvijek me tužna lica naših junaka potaknu na razmišljanje o nepotrebnoj i tako pogrešnoj, ali ipak prisutnoj gorčini koja zaostaje osvajanjem srebra. Da li je to zato što nakon svih velikih pobjeda koje vode do finala natjecanje završava porazom? Ili zato što ne postoji službena utakmica u kojoj se bori za srebrnu medalju? (Iako bi se pobjeda u polufinalu trebala ovako tretirati). I tako, apsurdno ali istinito, ispada da se na kraju više vesele brončani igrači, a to je na svu sreću samo privid koji traje dok se strasti ne stišaju i nakon par prospavanih noći shvati veličina i vrijednost SREBRNE MEDALJE.


No vratimo se mi sad našim potomcima. Ovaj vikend završili su polovičnim uspjehom. Na žalost stariji limači poklekli su pred Sesvetama. Niti golovi Statovcija×2 i Čibarića nisu im bili dovoljni za slavlje jer je protivnik čak pet puta probijao njihovu krnju obranu i svladavao golmana.igrača. No sačuvana je osma pozicija na tablici među šest ekipa s tek jednom pobjedom. Zagorec je jedina nepobijeđena momčad do sada s 12 bodova, ali i najviše, uz Cro. Sesvete, odigranih utakmica.
Limači juniori su se izgleda na prvoj momčadi Trešnjevke sasvim ispucali (Kiš×2, Fulir×2, Šahdanović×2, Bosnar×1) pa im na žalost nije ostao niti jedan zgoditak rezerve za drugu momčad istoga kluba. Upisali su dakle tri boda iz prve utakmice (7:2), a tek za dlaku izgubili od Trešnjevke II (0:1).
I dok kod starijih kolega 9 bodova imaju drugo i treće plasirani, u ovoj kategoriji gdje čak četiri suparnika imaju toliki broj bodova, +8 gol razlika Dubrave dovoljna je tek za trenutno 6. mjesto.
Zagići su se dobro raspucali u susretu s Goricom, pa su, kao i limači, izgleda ostali bez streljiva za Dragovoljac. Čak 12 puta u prvoj utakmici pogađali su mrežu protivnika i to: Lopar×5, Raužan i Džoić po 2, te Žulić, Šašo i Talan po jednom. Unatoč porazu od Sigećana, zagići su ponovo naša najbolje plasirana kategorija. Iako imaju tek dvije pobjede, tih šest bodova i odlična gol razlika doveli su ih nakon ovog vikenda na 5. poziciju.
Mali zagići imali uspješne nastupe u subotu. Na Roy-sport ligi pobijedili su momčad Šparte 3:2 golovima Crnića×2 i Benkovića. Potom su se unatoč padajućem snijegu i poledici brzinom munje popeli na Štefanovec kako bi u Malom domu protiv izravnih suparnika i nešto starije ekipe Čulinca izborili plasman u polufinale ovog turnira. Pobjedu su osigurali golovi Poštolke i Rukavine.
Na tom istom turniru igra nekoliko momčadi Dubrave u različitim kategorijama. Navodno su sve prve ekipe plasirane pri samome vrhu tako da ih vjerojatno očekuju igre u završnicama. Doznajemo usput da su limači 99. u subotu pobijedili Ivanju Reku 7:1, a golove su postigli Statovci×2, Galić×2, te po jedan Prenkpalaj, Lebinac i Zadre.

Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

NK DUBRAVA ZAGREB
ŠRC "Grana - Klaka"
Aleja Blaža Jurišića 2
tel/fax: 2932-770

www.nkdubrava.hr
Radno vrijeme tajništva:
8,30-9,30 - uto,pet
16,30-17,30 - pon,sri,pet

nk.dubrava-mladez@zg.t-com.hr
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


ŠPORTSKA AMBULANTA
Ulica grada Vukovara 284 (ulaz sa terase)
tel: 6404-480
fax:6404-483

TERMIN: 14.-16.09.2011.


UPRAVNI ODBOR:
Predsjednik:
Zvonko Paclik
Dopredsjednik:
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Članovi UO:
Goran Bradić
Marijan Bratko
Sreten Ćuk
Slaven Galić
Jasenko Houra
Andrija Jarak
Jozo Mikulić
Igor Mlinar
Mihajlo Ninić
Krešo Poštolka
Fran Renko
Boris Soldo
Josip Vidović

IZVRŠNI ODBOR:
Zvonko Paclik
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Igor Mlinar
Krešimir Prpić

NADZORNI ODBOR:
Sandra Budja
Boris Klaić
Stjepan Jeren

STEGOVNO POVJERENSTVO:
Goran Lopar
Ante Maloča
Željko Bosnar

Tajnik:
Krešimir Prpić
Voditelj nogometne škole:
Igor Ivec
Domari/oružari:
Ante Maloča
Anđelko Vidović
               


PREPORUKE: ! ! !
2 sata prije treninga/utakmice:
- lagani obrok s rižom, tjesteninom ili cornflakes
Za vrijeme treninga/utakmice:
- svakih 20tak min 1 dcl vode
- kod velikih napora eventualno komadić banane ili čokoladice

30 minuta nakon treninga/utakmice:
- voda+kockica čokolade ili energetski napitak
- svježe ili suho voće (najbolje banana) ili voćni jogurt

PITAMO VAS ????

Na stranici s rezultatima ankete možete ostaviti svoje komentare u svezi ankete!
Tko je kriv za nered u klubu?
predsjednik
Uprava
sportski direktor
voditelj skole
tajnik
treneri
roditelji
ma sve je u redu
  
pollcode.com free polls


                                     
smijeh hehehehehe smijeh

Vraća se Mujo s liječničkog i Fata ga pita:
- I, Mujo, šta ti je rekao doktor?
- Rekao mi je da imam vakuum u glavi.
- Je li to dobro?
- Šta ja znam, bolje išta nego ništa.

Fata uči malog Mujicu:
- Vidiš ovo je palac. Ponovi palac.
- Palac!
- Odlično, slijedeći je kažipsrt!
- Prst!
- Ma ne prst, kažiprst!
- Prst!
- Dobro me slušaj! Kažiprst!
- Pa već treći puta kažem - prst.

- Tata, ne razumijem kako se od 5 može oduzeti 7.
- Ovako: ako se petero ljudi vozi u autobusu i na stanici izađe sedmero, onda ih treba ući još dvoje da bi autobus bio prazan.

- Ivice, u koju skupinu ubrajamo zmije naočarke?
- U skupinu kratkovidnih, učiteljice.

- Kako ide mačka - mijau, mijau.
- Kako ide pas - vau, vau.
- Kako ide miš - klik, klik.

- Jurica, kada se beru trešnje?
- Kad susjed nije kod kuće, profesore.

smijeh hehehehehe smijeh

Male mudrosti velikih ...
rolleyes Hrabrost nije odsutnost straha, već ovladavanje strahom!
rolleyes Dijete govori vani ono što roditelji govore u kući.
rolleyes Nekad pobijediš, nekad izgubiš, ali uvijek se trudi ispočetka!
rolleyes Šampioni vjeruju u sebe i onda kada nitko drugi ne vjeruje!
rolleyes Najbolji prolaze najteži put. Zato i jesu najbolji!
rolleyes Zlatna medalja ne stvara šampiona. Stvara ga naporan rad.
rolleyes Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
rolleyes Nitko nije toliko dobar da mu ne prijeti opasnost od slabijeg.
rolleyes Nisi dobar ako si najbolji među najlošijima.
rolleyes Samo oni koji se ne boje doživjeti veliki neuspjeh mogu doživjeti veliki uspjeh.-Robert F. Kennedy
rolleyes Teško je podnijeti neuspjeh, ali je još teže nikad ne pokušati uspjeti.-Roosvelt
rolleyes Ne boj se neuspjeha. Kad padneš pokušaj ponovo.-Lao Tse
rolleyes Čak i najveći genij treba puno raditi da stvori veliko djelo.-Čajkowski
rolleyes Uvijek se hrabro suprostavi onome čega se najviše bojiš.-Muhamed Ali
rolleyes Pobjednici moraju imati dvije stvari: ciljeve i želju da ih ostvare!-Brad Burden
    
< veljača, 2010 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
             

Studeni 2011 (3)
Listopad 2011 (4)
Rujan 2011 (3)
Kolovoz 2011 (7)
Srpanj 2011 (1)
Lipanj 2011 (7)
Svibanj 2011 (11)
Travanj 2011 (12)
Ožujak 2011 (11)
Veljača 2011 (4)
Siječanj 2011 (5)
Prosinac 2010 (3)
Studeni 2010 (9)
Listopad 2010 (8)
Rujan 2010 (18)
Kolovoz 2010 (12)
Srpanj 2010 (5)
Lipanj 2010 (22)
Svibanj 2010 (13)
Travanj 2010 (16)
Ožujak 2010 (17)
Veljača 2010 (15)
Siječanj 2010 (17)
Prosinac 2009 (18)
Studeni 2009 (16)
Listopad 2009 (19)
Rujan 2009 (17)
Kolovoz 2009 (9)
Srpanj 2009 (7)
Lipanj 2009 (19)
Svibanj 2009 (24)
Travanj 2009 (13)
Ožujak 2009 (18)
Veljača 2009 (14)
Siječanj 2009 (21)
Prosinac 2008 (16)
Studeni 2008 (23)
Listopad 2008 (22)
Rujan 2008 (18)
Kolovoz 2008 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Free Hit Counters
Free Hit Counters
Got My Cursor @ 123Cursors.com