Neslužbena stranica



NOVA ANKETA



INFO :
Svi rezultati i tablice
NAJAVE:
ml. pioniri 99
ZAGREB-DUBRAVA- 2:2
limači/zagići
turniri
limači A/01 -
limači C/02 - Jelenovac, TEŽ, Mali dom
zagići A-1/03 -
zagići A-2/04 -

Raspored treninga:
ml.pioniri II pon,uto,čet,pet-9/17h
limači A pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
limači C pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
zagići A1 uto,sri,pet-18h
zagići A2 uto,sri,pet-18h

Trening golmana:
pon,sri-17; uto,čet-8,30
trener Ante Šantak                



Kalendar-2011

RUJAN
1.-4. - 02.(U-10),03.(U-9) - turnir NK Radnik Sesvete
3. - početak prvenstva
6. - 99.(U-13) - susret selekcija KZŽ-ZNS
13. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-SM
20. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-ŽZ
27. - 99.(U-13) - susret selekcija BB-ZNS
LISTOPAD
4. - 99.(U-13) - selekcija
STUDENI
2. - 99.(U-13) - selekcija
PROSINAC
19.11.-29.12. - 01.(U-11),02.(U-10),03.(U-9) - Jelenovac
19.11.-11.12. - 99.(U-13) - Sava
17.-25.12. - 99.(U-13) - Kutija šibica




ml. pioniri
99. godište:


trener: Josip Palić

limači A
01. godište:


trener: Marko Miljenović

limači C
02. godište:


trener: Marko Miljenović

zagići A1
03. godište:


trener: Darko Premerl

zagići A2
04. godište:


trener: Ivica Laškarin
Copyright © 2008.-10. DgP

Generated image


OVAJ BLOG JE MJESTO NULTE TOLERANCIJE NA VERBALNO NASILJE. BRIŠU SE SVI NEPRIMJERENI I UVREDLJIVI KOMENTARI.

31.12.2009., četvrtak

Svim našim klincima i klincezama želimo zdravu i uspješnu novu godinu punu radosnih trenutaka na nogometnom terenu.

U subotu ne zaboravite nastavak turnira u Malom domu.

Komentari (1) - Isprintaj - #

30.12.2009., srijeda

Zagići ipak zaustavljeni u četvrt finalu

Lokomotiva je jučer uspjela ono što nikome od pet suparnika na Jelenovcu nije. Pobijedili su, i to minimalno, momčad zagića Dubrave i tako ih zaustavili u pohodu na medalju. Šteta, a čitavi turnir odigrali su dobro i uvjerljivo da se bez lažne skromnosti moglo svašta očekivati. No, nakon par dana odmora čekaju ih nova uzbuđenja i iskustva u Vodicama, kamo idu oni i 98. godište kao predstavnici ljubičastog zagrebačkog kluba. Sretno svima!

Komentari (6) - Isprintaj - #

28.12.2009., ponedjeljak

Završnice turnira

Završila je eto i 6. Zimska malonogometna liga Mara 2009. za najmlađe natjecatelje. Dubravaši su posljednji dan upisali tri boda protiv momčadi Dinama koja se nije pojavila na terenu, a potom su odigrali utakmicu protiv Ponikvi i izgubili rezultatom 1:0. Sve to dovelo ih je na konačnu šestu poziciju na tablici, a na vrh su kao i prošle godine zasjeli igrači NK Trnja. Sve u svemu naši klinci su odlično branili boje kluba, postigli dosta i primili relativno malo golova (zabijali su Poštolka, Crnić, Crnobrnja, Srpak, Dunaj, Pavlić, Čibarić, Benković, Husajna, Despotović). Bogatiji su za još jedno iskustvo koje je i treneru, nadamo se, dalo bolji uvid u ono što se može na treninzima naučiti i ispraviti.
Mlađi limači završili su svoj nastup na Jelenovcu izgubivši u osmini finala od momčadi Croatie Sesveta rezultatom 4:2 (Šahdanović, Fulir). Vjerujem da ćete se složiti da ovo nije tako loš rezultat zato čestitamo momcima!
U ime Dubrave na Jelenovcu igraju još samo nepobijeđeni zagići 01, koji su danas pobijedili u osmini finala Ivanju Reku. Natjecanje nastavljaju sutra četvrt finalnom utakmicom protiv pobjednika iz susreta Lokomotive i Cro.Sesveta. Držimo im i dalje fige da doguraju do velikog finala!

Komentari (3) - Isprintaj - #

24.12.2009., četvrtak

Tiha noć

weihnachten-0281.gif from 123gifs.eu Želimo sretan i miran Božić svim malim i velikim članovima NK Dubrave, njihovim trenerima i roditeljima te svim ostalim prijateljima kluba! weihnachten-0281.gif from 123gifs.eu

Ne zaboravite da već u subotu mali zagići nastupaju na Velesajmu, a u nedjelju mlađi limači te u ponedjeljak zagići u osminama finala dvoranskog prvenstva na Jelenovcu.

Komentari (5) - Isprintaj - #

22.12.2009., utorak

Pukla stotka

Dragi moji, prešli smo veliku brojku od sto tisuća posjeta. Hvala vam svima i onima koji surađuju i onima koji vrijedno komentiraju i onima koji samo čitaju.
Dugo nije bilo vijesti iz Uprave jer nas iz samo njima razumljive tajanstvenosti drže u informatičkoj blokadi. No ipak se nešto događa. Jučer se na trenerskom sastanku trener Adilji oprostio od svojih klupskih kolega jer odlazi u Sesvete, a tko će ga zamijeniti valjda najbolje znaju osobe u klubu zadužene za struku: voditelj škole Šaka, sportski direktor Perić i član UO zadužen također za struku g. Ćuk.
Novost je također da neće biti kalendara na nivou kluba (???). Iako su se prilično dobro prodavali, osobito među najmlađima, ipak se izgleda nisu pokrivali. No pojedini treneri će se malo aktivirati i možda osvanu kalendari za pojedina godišta.

Komentari (10) - Isprintaj - #

21.12.2009., ponedjeljak

... pa još i nedjelja!

Bravo, bravo, bravo Dubrava!
Sve tri ekipe Dubrave slavile su jučer na Jelenovcu. Zagići su pobijedili momčad Zapruđa golovima Lopara×2, Dautia i Raužana i neokrznuti ulaze u osminu finala. Mlađi limači dobili su Mladost golovima Kiša, Prpića, Šimovića, Naglića i Bosnara i ta jedna pobijeda im je, kažu upućeni uz tri remija, dovoljna daljnji plasman. Limači su se golijadom protiv Radnika Legee oprostili od ovog natjecanja. Rezultatu od 8:1 najviše su pridonijeli Prenkpalaj×3, Milas×3, Čibarić i Poštolka.

Komentari (1) - Isprintaj - #

19.12.2009., subota

... a tek je subota ...



Znate ovu pjesmu? Dugo takav vikend ne doživismo, jel' da?
Danas je npr. kod nas buđenje bilo navinuto na pola sedam radi Jelenovca. I još je bilo na knap, obzirom na snijeg i totalno zakazivanje zimske službe. Ali lako to, meni je žao što su i limači zakazali (izgubili su od Prečkog 1:0) pa su po svemu sudeći propustili priliku zaigrati u završnici dvoranskog prvenstava na Jelenovcu. Sutra tamo igraju svoju posljednju utakmicu (ako se nešto drastično ne dogodi u ostalim susretima). Ali kako se ono kaže, kad se jedna vrata zatvore druga se otvore. Danas su započeli turnir u Malom domu gdje su uspješno svladali svog prvog protivnika ekipu Fotexa 4:2 (Čibarić×3, Prenkpalaj).
Što se malih zagića tiče, dugo već nisu imali naporniji dan. Danas su igrali čak četiri utakmice, ali ima ih dosta pa su svi (neki više neki manje) mogli doći do izražaja. Prva dva nastupa imali su u Malom domu. Protiv Tekstilca su izborili laku pobjedu od 6:0 (Berišić×2, Crnić, Srpak, Crnobrnja, Poštolka), ali su zatim oni mlađi od najmlađih izgubili od Čulinca 5:0. Na Velesajmu ih je ponovo dočekao Tekstilac. Ovoga puta bilo je puno teže, ali je Poštolka ipak neobranjivo preciznim udarcem izborio nova vrijedna tri boda. Posljednja utakmica protiv Gorice I, slobodno mogu reći, bila je jedna od najnapetijih i najčudnijih na čitavom turniru. Naši su napadali i napadali, ali su zabijali golove u svoju mrežu. Sami su si dali dva identična gola nakon protivničkog ubacivanja lopte sa aut linije. No, na kraju su ipak smogli snage dva puta pogoditi (Poštolka, Srpak) i protivnički gol i tako doći barem do boda.
Sutra držimo fige mlađim limačima i zagićima na Jelenovcu.


Komentari (1) - Isprintaj - #

18.12.2009., petak

Stiže vikend

Pred nama je vrlo naporan vikend.
Limači u subotu igraju treću, a u nedjelju četvrtu utakmicu na Jelenovcu. Trebat će dosta umijeća za plasaman na jedno od prva dva mjesta.
Teoretsku šansu imaju još i ml. limači koju će traiti u nedjelju protiv ekipe Mladosti.
Zagići su već, takoreći, jednom nogom u osmini finala, ali to još moraju potvrditi u nedjelju protiv Zapruđa.
Mali zagići, prema meni dostupnom rasporedu za Maru, sutra imaju dvije utakmice na Velesajmu, pa su slobodni sve do Štefanja. To svakako treba provjeriti kod trenera, a i raspored za turnir koji sutra počinje u Malom domu.
Svima sretno!

Komentari (10) - Isprintaj - #

14.12.2009., ponedjeljak

Stigla je oprema

S prvim ozbiljnim ovogodišnjim snijegom došla nam je i sportska oprema. To je svakako dobra vijest, no da bismo je dobili treba platiti drugu ratu (to smo znali) i priložiti bankovne čekove kao garanciju plaćanja treće (to nismo znali).
No ljudi, druga rata još u velikoj mjeri nije plaćena stoga bi bilo dobro da se požurite. A što se tiče čekova primaju se svi osim od Zagrebačke banke.
Ovo su samo prve najkraće informacije, a uskoro očekujemo i detaljnije obavijesti.
NAJNOVIJA NOVOST: Oni koji su platili čitav iznos, opremu će dobiti već sutra, ali bez tiska obzirom da će se tisak raditi kada sva oprema bude preuzeta.
Ljudi, oprema je super! Trenirke su odlične, dresovi napokon ljubičasti (s kratkim rukavima), šuškavac k'o šuškavac, torbe su manje od ponuđenih i baš lijepe u dvije boje, a jakna je MRAK! Danas je već jedan dio kompleta podijeljen onima koji su ih u cjelosti platili.

Komentari (25) - Isprintaj - #

13.12.2009., nedjelja

Treća adventska nedjelja

Na Jelenovcu su zagići i ml. limači igrali svoje treće utakmice u skupini. Limači su protiv Zetovaca bili bolji, imali dvije 100%-tne šanse, ali su i treći puta izvukli samo bod. Strijelac je bio Šahdanović.
Zagići su pak upisali svoju treću pobjedu. Iz utakmice u utakmicu sve su uvjerljiviji, a danas su za 5:0 najzaslužniji bili Raužan(×3), Lopar i Dauti. Čestitke!
Treća adventska nedjelja nije baš bila najsretnija za naše male zagiće. Rano nedjeljno jutro, prilično jaki protivnici, pospani strijelci i sve je to rezultiralo jednom izgubljenom i jednom neriješenom utakmicom.

Komentari (5) - Isprintaj - #

12.12.2009., subota

Uspjesi na svim frontovima

Današnji skor limača i zagića NK Dubrave je velikih 3/3.
Zagići su najprije uvjerljivo svladali Bistru golovima Poštolke, Despotovića, Srpaka i Čibarića, a potom i Bjelovar golovima Crnića i ponovo Čibarića. Zadovoljstva nije manjkalo niti među limačima i njihovim navijačima. Prenkpalaj i Čukac najzaslužniji su za prvo slavlje 99. godišta na Jelenovcu.
Bravo, bravo!
Sutra također očekujemo pregršt uzbuđenja od jutra, kako na Velesajmu tako i na Jelenovcu. Sretno!

Komentari (6) - Isprintaj - #

11.12.2009., petak

Još jedan kraj tjedna...

... predviđen za turnire.
Mara se seli u paviljon 1 Zagrebačkog velesajma pa se i raspored donekle mijenja. U subotu su predviđene utakmice 5. i 6. kola i to u 9,00 sati protiv Bistre, a u 11,15 protiv Bjelovara. No i u nedjelju smo tamo od ranog jutra jer dečki imaju u 9,00 prvu utakmicu, a odmah potom u 9,45 drugu. Obzirom na ovakav raspored (pogotovo u subotu) poželjno je opskrbiti se ićem i pićem za djecu i naravno odrasle.
U subotu točno u podne stariji limači imaju okršaj na Jelenovcu sa ZET-ovcima. Protiv istog kluba u nedjelju igraju i mlađi limači u 9,30, a zagići se sastaju u 15,30 sa Slogom Gredelj.
Sretno svima!

Komentari (5) - Isprintaj - #

09.12.2009., srijeda

www.nkdubrava.hr

Za sve vas koji još niste otkrili ili na Googlu pronašli, predstavljam vam službenu stranicu NK Dubrave. Stranica se još nadopunjuje i svakodnevno mijenja, ali ono najvažnije je što na njoj već sada možete pratiti aktualne turnire i razna prvenstva na kojima sudjeluju sve kategorije kluba. Koliko će pak ubuduće biti ažurna, ovisi prvenstveno o stavu Uprave i protoku informacija. Veliko hvala Krnjajiću bez čije asistencije ova stranica ne bi ugledala svjetlo dana već bi ostala samo jedan od mojih neuspješnih eksperimenata. Blog za sada i dalje ostaje u ovakvom neformalnom obliku što radi mojih i vaših subjektivnih doživljaja, a što zbog praćenja šire tematike i kritičnosti glasa javnosti.

Komentari (9) - Isprintaj - #

08.12.2009., utorak

Oprema

Firma Kapa šport, od koje smo naručili opremu Legea, ponovo je potvrdila svoju reputaciju nepouzdanog dobavljača. Zaprimanjem prve rate obvezali su se isporučiti naručeno u roku od 15 radnih dana tj. do 2.12. Na žalost niti svakodnevne urgencije kluba nemaju nikakvog učinka jer se raznoraznim izgovorima neprekidno odgađa isporuka. Međutim, pravo je svakog od nas roditelja da potražuje što je naručio i platio stoga izvolite zovite glavnog i odgovornog g. Vlatka Grbešića na 2009-408 ili 091-356-3366.


Komentari (8) - Isprintaj - #

07.12.2009., ponedjeljak

Sretan rođendan želimo ...

Marcel F. sretansretansretan 16.12.2001.
Antun G. sretansretansretan 27.12.2001.
Petar J. sretansretansretan 29.12.2002.

Komentari (0) - Isprintaj - #

06.12.2009., nedjelja

Polovična nedjelja

Za nastavak pobjedničkog niza od subote danas su se pobrinuli zagići 2001. na Jelenovcu napunivši mrežu susjedima iz Studentskog grada. Četiri gola postigla su i četiri igrača Raužna, Šaronja, Lopar i Džoić. Konačan rezultat 4:1 za nova tri boda ljubičastih. sretan
A potom su na parket izašle naše najstarije nade protiv još jednog kvartovskog kluba. No očito nepripremljeni na ovu podlogu malih dimenzija i velike dinamike igre, Concordiji su prepustili sva tri boda (0:1). Više sreće i umijeća drugi puta! tuzan
Okupljanje polaznika za misno slavlje u u Župi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim selima povodom završetka polusezone je sutra na Klaki nešto prije polaska u 16,45. Moguće je da će prijevoz biti organiziran autobusom, a ako ne ići će se sa raspoloživim roditeljima i njihovim autima.

Komentari (3) - Isprintaj - #

Subota za pet

Zagići su u subotu na Mari pokupili svih 6 ponuđenih bodova. Rovorskom borbom svladali su jesenske viceprvake Croatiu Sesvete sa, ipak, neočekivanih 4:1. Raspoloženi strijelci bili su Crnobrnja, Benković i čak dva puta Pavlić.



Nogometna akademija Marić i nije bila tako lak protivnik, ali su im ljubičice na kraju presudile. Crnić je postigao dva zgoditka, a Husajna odlučujući treći gol za konačnih 3:1.


Komentari (7) - Isprintaj - #

03.12.2009., četvrtak

Info blok

Kraj prvenstvenih obveza i ulazak u posljednji mjesec u godini znači da prelazimo na zimski raspored treninga. Biti će umjetne trave, dvorana, bazena, ali i Klake. Svima (i opet, još uvijek, unatoč voditelju) onako kako su se treneri i roditelji uspjeli sami snaći.
Limači će u ponedjeljak trenirati u dvorani, u utorak (čeka se potvrda) na NCM-u, u četvrtak na Klaki, a srijedom će na "kondicijski" trening u bazen. Mlađi limači će u utorak biti na Klaki, četvrtkom u dvorani, a srijedom također na bazenu.
Najmlađi zagići će i dalje kroz tjedan biti na Klaki, dok će nedjeljom trenirati u dvorani.
Za starije zagiće čekamo potvrdu rasporeda od trenera.
U subotu mališane na Ravnicama očekuju čak dva protivnika - Croatia Sesvete i sama Nogometna akademija Marić, a u nedjelju stariji limači i zagići kreću u osvajanje prvih tj. novih bodova na Jelenovcu.
Svima želimo puno športske sreće!

Ne zaboravite da je za subotu u 11 sati na Klaki dogovoreno slikanje za kalendar!

Komentari (9) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

NK DUBRAVA ZAGREB
ŠRC "Grana - Klaka"
Aleja Blaža Jurišića 2
tel/fax: 2932-770

www.nkdubrava.hr
Radno vrijeme tajništva:
8,30-9,30 - uto,pet
16,30-17,30 - pon,sri,pet

nk.dubrava-mladez@zg.t-com.hr
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


ŠPORTSKA AMBULANTA
Ulica grada Vukovara 284 (ulaz sa terase)
tel: 6404-480
fax:6404-483

TERMIN: 14.-16.09.2011.


UPRAVNI ODBOR:
Predsjednik:
Zvonko Paclik
Dopredsjednik:
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Članovi UO:
Goran Bradić
Marijan Bratko
Sreten Ćuk
Slaven Galić
Jasenko Houra
Andrija Jarak
Jozo Mikulić
Igor Mlinar
Mihajlo Ninić
Krešo Poštolka
Fran Renko
Boris Soldo
Josip Vidović

IZVRŠNI ODBOR:
Zvonko Paclik
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Igor Mlinar
Krešimir Prpić

NADZORNI ODBOR:
Sandra Budja
Boris Klaić
Stjepan Jeren

STEGOVNO POVJERENSTVO:
Goran Lopar
Ante Maloča
Željko Bosnar

Tajnik:
Krešimir Prpić
Voditelj nogometne škole:
Igor Ivec
Domari/oružari:
Ante Maloča
Anđelko Vidović
               


PREPORUKE: ! ! !
2 sata prije treninga/utakmice:
- lagani obrok s rižom, tjesteninom ili cornflakes
Za vrijeme treninga/utakmice:
- svakih 20tak min 1 dcl vode
- kod velikih napora eventualno komadić banane ili čokoladice

30 minuta nakon treninga/utakmice:
- voda+kockica čokolade ili energetski napitak
- svježe ili suho voće (najbolje banana) ili voćni jogurt

PITAMO VAS ????

Na stranici s rezultatima ankete možete ostaviti svoje komentare u svezi ankete!
Tko je kriv za nered u klubu?
predsjednik
Uprava
sportski direktor
voditelj skole
tajnik
treneri
roditelji
ma sve je u redu
  
pollcode.com free polls


                                     
smijeh hehehehehe smijeh

Vraća se Mujo s liječničkog i Fata ga pita:
- I, Mujo, šta ti je rekao doktor?
- Rekao mi je da imam vakuum u glavi.
- Je li to dobro?
- Šta ja znam, bolje išta nego ništa.

Fata uči malog Mujicu:
- Vidiš ovo je palac. Ponovi palac.
- Palac!
- Odlično, slijedeći je kažipsrt!
- Prst!
- Ma ne prst, kažiprst!
- Prst!
- Dobro me slušaj! Kažiprst!
- Pa već treći puta kažem - prst.

- Tata, ne razumijem kako se od 5 može oduzeti 7.
- Ovako: ako se petero ljudi vozi u autobusu i na stanici izađe sedmero, onda ih treba ući još dvoje da bi autobus bio prazan.

- Ivice, u koju skupinu ubrajamo zmije naočarke?
- U skupinu kratkovidnih, učiteljice.

- Kako ide mačka - mijau, mijau.
- Kako ide pas - vau, vau.
- Kako ide miš - klik, klik.

- Jurica, kada se beru trešnje?
- Kad susjed nije kod kuće, profesore.

smijeh hehehehehe smijeh

Male mudrosti velikih ...
rolleyes Hrabrost nije odsutnost straha, već ovladavanje strahom!
rolleyes Dijete govori vani ono što roditelji govore u kući.
rolleyes Nekad pobijediš, nekad izgubiš, ali uvijek se trudi ispočetka!
rolleyes Šampioni vjeruju u sebe i onda kada nitko drugi ne vjeruje!
rolleyes Najbolji prolaze najteži put. Zato i jesu najbolji!
rolleyes Zlatna medalja ne stvara šampiona. Stvara ga naporan rad.
rolleyes Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
rolleyes Nitko nije toliko dobar da mu ne prijeti opasnost od slabijeg.
rolleyes Nisi dobar ako si najbolji među najlošijima.
rolleyes Samo oni koji se ne boje doživjeti veliki neuspjeh mogu doživjeti veliki uspjeh.-Robert F. Kennedy
rolleyes Teško je podnijeti neuspjeh, ali je još teže nikad ne pokušati uspjeti.-Roosvelt
rolleyes Ne boj se neuspjeha. Kad padneš pokušaj ponovo.-Lao Tse
rolleyes Čak i najveći genij treba puno raditi da stvori veliko djelo.-Čajkowski
rolleyes Uvijek se hrabro suprostavi onome čega se najviše bojiš.-Muhamed Ali
rolleyes Pobjednici moraju imati dvije stvari: ciljeve i želju da ih ostvare!-Brad Burden
    
< prosinac, 2009 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Studeni 2011 (3)
Listopad 2011 (4)
Rujan 2011 (3)
Kolovoz 2011 (7)
Srpanj 2011 (1)
Lipanj 2011 (7)
Svibanj 2011 (11)
Travanj 2011 (12)
Ožujak 2011 (11)
Veljača 2011 (4)
Siječanj 2011 (5)
Prosinac 2010 (3)
Studeni 2010 (9)
Listopad 2010 (8)
Rujan 2010 (18)
Kolovoz 2010 (12)
Srpanj 2010 (5)
Lipanj 2010 (22)
Svibanj 2010 (13)
Travanj 2010 (16)
Ožujak 2010 (17)
Veljača 2010 (15)
Siječanj 2010 (17)
Prosinac 2009 (18)
Studeni 2009 (16)
Listopad 2009 (19)
Rujan 2009 (17)
Kolovoz 2009 (9)
Srpanj 2009 (7)
Lipanj 2009 (19)
Svibanj 2009 (24)
Travanj 2009 (13)
Ožujak 2009 (18)
Veljača 2009 (14)
Siječanj 2009 (21)
Prosinac 2008 (16)
Studeni 2008 (23)
Listopad 2008 (22)
Rujan 2008 (18)
Kolovoz 2008 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Free Hit Counters
Free Hit Counters
Got My Cursor @ 123Cursors.com