Neslužbena stranicaNOVA ANKETAINFO :
Svi rezultati i tablice
NAJAVE:
ml. pioniri 99
ZAGREB-DUBRAVA- 2:2
limači/zagići
turniri
limači A/01 -
limači C/02 - Jelenovac, TEŽ, Mali dom
zagići A-1/03 -
zagići A-2/04 -

Raspored treninga:
ml.pioniri II pon,uto,čet,pet-9/17h
limači A pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
limači C pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
zagići A1 uto,sri,pet-18h
zagići A2 uto,sri,pet-18h

Trening golmana:
pon,sri-17; uto,čet-8,30
trener Ante Šantak                Kalendar-2011

RUJAN
1.-4. - 02.(U-10),03.(U-9) - turnir NK Radnik Sesvete
3. - početak prvenstva
6. - 99.(U-13) - susret selekcija KZŽ-ZNS
13. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-SM
20. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-ŽZ
27. - 99.(U-13) - susret selekcija BB-ZNS
LISTOPAD
4. - 99.(U-13) - selekcija
STUDENI
2. - 99.(U-13) - selekcija
PROSINAC
19.11.-29.12. - 01.(U-11),02.(U-10),03.(U-9) - Jelenovac
19.11.-11.12. - 99.(U-13) - Sava
17.-25.12. - 99.(U-13) - Kutija šibica
ml. pioniri
99. godište:


trener: Josip Palić

limači A
01. godište:


trener: Marko Miljenović

limači C
02. godište:


trener: Marko Miljenović

zagići A1
03. godište:


trener: Darko Premerl

zagići A2
04. godište:


trener: Ivica Laškarin
Copyright © 2008.-10. DgP

Generated image


OVAJ BLOG JE MJESTO NULTE TOLERANCIJE NA VERBALNO NASILJE. BRIŠU SE SVI NEPRIMJERENI I UVREDLJIVI KOMENTARI.

29.08.2009., subota

Počinje Oluja

Danas (točno je 00,15) počinje dugo očekivani, pripremani i najavljivani turnir Oluja na Klaki. Nemam više teksta osim DOĐITE, DOĐITE, DOĐITE!.
Neka mi oproste mališani 01. godišta jer nismo s dužnim poštovanjem otpratili njihove današnje utakmice, ali bit će uskoro. Komentator "Dubrava" nas je izvijestio da su pobijedili Vrapče 13:0, a miješane selekcije Malih vatrenih izgubili 4:6.

Komentari (6) - Isprintaj - #

28.08.2009., petak

Aktivnosti mladeži

Jučer su odigrane prijateljske utakmice najmlađih generacija između Otvorene škole Dinama i NK Dubrave. Hvala Treku na rezultatima (00. - 5:1, 01. - 3:2, 02. - 1:2), no mi kao roditelji ne bismo trebali davati preveliku važnost ishodu ovih utakmica jer one se zovu i zaista jesu samo prijateljske iliti trening utakmice. Važnije od ovog je današnji nastup zagića 01. na turniru Klinček, pa ako netko ima rezultate neka nam javi.

Komentari (1) - Isprintaj - #

25.08.2009., utorak

Oluja se sprema

Kako kaže naš čitatelj kapa do poda ljudima koji već danima uređuju Klaku. No nije još gotovo, radit će se čitavi tjedan tako da se svi voljni mogu uključiti, a ono najmanje što ja mogu učiniti je da ih ovdje spomenem i pohvalim. Jučer su to bili, naravno uz neizostavne Maloču i Vidovića, Galić, Krajina, Kirin, Grbavac, Bednarčuk, Bosnar, Zadrini, Poštolke i mama Mustapić.
Možda ste primijetili da se osim pomoćnog terena užurbano uređuje tribina i priprema za današnje prekrivanje ceradom čime će se riješiti problem nadstrešnice. U srijedu u 17 sati dogovoreni su završni radovi na fasadi i glancanje svlačionica. Uzmite potrebne alatke i dobru volju pa dođite.
Zagići za četvrtak imaju dogovorene prijateljske utakmice sa Dinamom u Maksimiru, a stariji bi u petak trebali na turnir Klinček.

Komentari (9) - Isprintaj - #

23.08.2009., nedjelja

Klarinje 2009.

Tri naše generacije odigrale su ovaj vikend svoj prvi ovosezonski turnir u novozagrebačkom naselju Sveta Klara. Čestitke orgnizatoru na dobro odrađenom poslu, ali i našim igračima na prikazanim igrama. 2000. godište je krenulo s pobjedom ali su im idući protivnici bili prejaki te su turnir završili na 4. mjestu. Glavu gore tek je počelo! Stariji zagići 2001. godišta obradovali su svoga trenera a još više navijače osvajanjem brončane medalje kao i limači 99. godišta, koji su vjerujem bili i posebno motivirani za igru pred svojim novim trenerom. Bravo!
P.S. Hvala tati Čukcu za neponovljiv izlet i uzbudljivo iskustvo koje je u nedjelju između utakmica priuštio našim limačima.

Komentari (2) - Isprintaj - #

21.08.2009., petak

Godina je za nama

Prije 365 dana u kasnim večernjim satima među milionima drugih, na webu je osvanuo i ovaj naš blog. Od tada smo pratili, koliko je to bilo moguće, zbivanja na Klaki a naravno najviše naše mališane. Pokrenuli smo neke korisne i konkretne stvari, objavili brdo slika, pokušali točno i brzo ažurirati tablice i rezultate, dali neke korisne savjete. Kritizirali smo i hvalili a nadam se i bili dovoljno informativni i zanimljivi.
Iako službena stranica samo što nije krenula našim stopama, mi ostajemo i dalje ovdje barem za sada. A do kada samo nebo zna. No do tada budite i dalje s nama.

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws

Komentari (11) - Isprintaj - #

20.08.2009., četvrtak

Turnir za zagiće i limače

Povodom dana Sv. Klare 21.8. u ŠC NK Polet u Svetoj Klari organizira se turnir za limače i starije zagiće. Na tom turniru naš klub imat će predstavnika u svakoj generaciji, a bit će to ujedno i dobro zagrijavanje i štih proba trenera za veliki ispit idućeg vikenda. Raspored utakmica nalazi se pod rubrikom "Natjecanja".
Tate Kirin, Mustapić, Galić, Lopar i Poštolka su opet danas vrijedno radili pripremajući glomazni otpad oko svlačionica za odvoz. Sutra slijedi nastavak, a možda i neki drugi akteri.

Komentari (1) - Isprintaj - #

Aktualno

Samo deset dana dijeli nas od početka Oluje '95. Vrijeme je zadnjih priprema u koje spadaju i završetak fasade, čišćenje okoliša i sl. Stoga ste pozvani svaki dan na Klaki priključiti se nekoj od akcija. Jučer su vrijedni bili tate Bosnar, Brezak, Crnobrnja, Čukac, Galić, Horvat, Krnjajić, Srpak, Zadro i Poštolka, a već danas i svi ostali imaju priliku dati svoj doprinos. Organizacija turnira je opsežan i zahtjevan posao neizvediv bez volontera i maksimalnog angažmana svih u klubu. Stoga još jednom apeliramo na roditelje koji nisu mogli prisustvovati roditeljskom sastanku u utorak da se jave ljudima iz organizacije ako žele pomoći u bilo kojem pogledu. Raspored i grupe nalaze se u rubrici "Oluja".Sa Vijećem gradske četvrti Gornja Dubrava dogovoreno je uređenje pomoćnog terena ispred svlačionica s čime bi Zrinjevac trebao započeti već u ponedjeljak. Idući prioritet ove vlade Kluba je rasvjeta i uređenje „zelja“, a potom i umjetna trava.
U subotu će limači na svoj prvi turnir ove sezone u Buzin. Raspored ćemo objaviti čim ga dobijemo.

Komentari (1) - Isprintaj - #

11.08.2009., utorak

Pripreme za Oluju '95

Treninzi su počeli! I dok se dobar dio naših dječaka još uvijek odmara na raznim meridijanima, ovi koji su na 16. tj. u Zagrebu jedva su dočekali okupljanje na Klaki. Krenulo se s ozbiljnim radom na kondiciji jer mišiće treba vratiti u formu, što je posebno važno za limače koji za nepuna tri tjedna startaju svoju sezonu na domaćem terenu i to turnirom Oluja '95.
I dok njih priprema trener, vrijeme je i da se Klaka pripremi za doček 14 gostujućih momčadi. U idući utorak 18.8. u 20,00 sati održat će se sastanak Izvršnog odbora turnira i roditelja generacija 99. i 00. godišta na kojem će se roditelje upoznati sa svim detaljima oko organizacije i tražiti njihovo uključivanje u izvršenje konkretnih zadataka prije i tijekom turnira. Ne treba podsjećati da je i svaki drugi volonter dobrodošao jer to je naš turnir na kojem igraju naša djeca i na kojem želimo što bolje predstaviti naš klub. Prioritetni zadaci do turnira su završetak uređenja svlačionica tj. fasade i demontaža nedovršenog dijela tribine a više će o konkretnim zadacima biti riječi naravno na sastanku. Svakako dođite u što većem broju!

Komentari (10) - Isprintaj - #

07.08.2009., petak

Počinju treninzi!

Ljeto je još u punom zamahu, a mnogi se još nisu niti smočili kad eto nas već u novoj nogometnoj sezoni. Sve naše kategorije klinaca starije su godinu dana pa su nam tako limači A iliti stariji sada 99. godište, oni mlađi 00. godište, zagići 01. godišta postali su stariji, a najmlađa ulazna kategorija zagića A2 su debitanti 2002. godišta i mlađi.
Svi oni u trenerski ponešto izmijenjenom izdanju započinju s treninzima u ponedjeljak 10.8. i to kako slijedi:

LIMAČI "A" ( `99 god. ) - 18,00 sati
LIMAČI "C" ( `00 god. ) - 18,00 sati
ZAGIĆI "A1" ( `01 god. ) - 19,30 sati
ZAGIĆI "A2" ( `02 god. i mlađi ) - 18,00 sati


UJEDNO POZIVAMO SVE ZAINTERESIRANE KLINCE I KLINCEZE OVIH GODIŠTA KOJI VOLE NOGOMET I ŽELE O NJEMU NAUČITI NEŠTO VIŠE DA POSTANU ČLANOVI NK DUBRAVE.
Zašto NK Dubrava ?
Jer je jedan od 7 centara i jedan od pet klubova ZNS-a (i 60-tak u gradu) čije se sve kategorije mladeži izuzetno uspješno natječu u najvišem rangu natjecanja.
Zato što imamo kvalitetan i dokazan trenerski kadar koji sa svojim ekipama sudjeluje na mnogobrojnim turnirima i potiže zavidne rezultate.
JEDNOSTAVNO: Najstariji smo, najveći i najuspješniji klub u kvartu!
Sve pojedinosti možete dobiti u tajništvu kluba ili izravno od trenera koje ćete svakodnevno naći na terenima Klake.
Treninzi počinju a uskoro i prvenstvo.
Dobrodošli !

Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

NK DUBRAVA ZAGREB
ŠRC "Grana - Klaka"
Aleja Blaža Jurišića 2
tel/fax: 2932-770

www.nkdubrava.hr
Radno vrijeme tajništva:
8,30-9,30 - uto,pet
16,30-17,30 - pon,sri,pet

nk.dubrava-mladez@zg.t-com.hr
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


ŠPORTSKA AMBULANTA
Ulica grada Vukovara 284 (ulaz sa terase)
tel: 6404-480
fax:6404-483

TERMIN: 14.-16.09.2011.


UPRAVNI ODBOR:
Predsjednik:
Zvonko Paclik
Dopredsjednik:
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Članovi UO:
Goran Bradić
Marijan Bratko
Sreten Ćuk
Slaven Galić
Jasenko Houra
Andrija Jarak
Jozo Mikulić
Igor Mlinar
Mihajlo Ninić
Krešo Poštolka
Fran Renko
Boris Soldo
Josip Vidović

IZVRŠNI ODBOR:
Zvonko Paclik
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Igor Mlinar
Krešimir Prpić

NADZORNI ODBOR:
Sandra Budja
Boris Klaić
Stjepan Jeren

STEGOVNO POVJERENSTVO:
Goran Lopar
Ante Maloča
Željko Bosnar

Tajnik:
Krešimir Prpić
Voditelj nogometne škole:
Igor Ivec
Domari/oružari:
Ante Maloča
Anđelko Vidović
               


PREPORUKE: ! ! !
2 sata prije treninga/utakmice:
- lagani obrok s rižom, tjesteninom ili cornflakes
Za vrijeme treninga/utakmice:
- svakih 20tak min 1 dcl vode
- kod velikih napora eventualno komadić banane ili čokoladice

30 minuta nakon treninga/utakmice:
- voda+kockica čokolade ili energetski napitak
- svježe ili suho voće (najbolje banana) ili voćni jogurt

PITAMO VAS ????

Na stranici s rezultatima ankete možete ostaviti svoje komentare u svezi ankete!
Tko je kriv za nered u klubu?
predsjednik
Uprava
sportski direktor
voditelj skole
tajnik
treneri
roditelji
ma sve je u redu
  
pollcode.com free polls


                                     
smijeh hehehehehe smijeh

Vraća se Mujo s liječničkog i Fata ga pita:
- I, Mujo, šta ti je rekao doktor?
- Rekao mi je da imam vakuum u glavi.
- Je li to dobro?
- Šta ja znam, bolje išta nego ništa.

Fata uči malog Mujicu:
- Vidiš ovo je palac. Ponovi palac.
- Palac!
- Odlično, slijedeći je kažipsrt!
- Prst!
- Ma ne prst, kažiprst!
- Prst!
- Dobro me slušaj! Kažiprst!
- Pa već treći puta kažem - prst.

- Tata, ne razumijem kako se od 5 može oduzeti 7.
- Ovako: ako se petero ljudi vozi u autobusu i na stanici izađe sedmero, onda ih treba ući još dvoje da bi autobus bio prazan.

- Ivice, u koju skupinu ubrajamo zmije naočarke?
- U skupinu kratkovidnih, učiteljice.

- Kako ide mačka - mijau, mijau.
- Kako ide pas - vau, vau.
- Kako ide miš - klik, klik.

- Jurica, kada se beru trešnje?
- Kad susjed nije kod kuće, profesore.

smijeh hehehehehe smijeh

Male mudrosti velikih ...
rolleyes Hrabrost nije odsutnost straha, već ovladavanje strahom!
rolleyes Dijete govori vani ono što roditelji govore u kući.
rolleyes Nekad pobijediš, nekad izgubiš, ali uvijek se trudi ispočetka!
rolleyes Šampioni vjeruju u sebe i onda kada nitko drugi ne vjeruje!
rolleyes Najbolji prolaze najteži put. Zato i jesu najbolji!
rolleyes Zlatna medalja ne stvara šampiona. Stvara ga naporan rad.
rolleyes Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
rolleyes Nitko nije toliko dobar da mu ne prijeti opasnost od slabijeg.
rolleyes Nisi dobar ako si najbolji među najlošijima.
rolleyes Samo oni koji se ne boje doživjeti veliki neuspjeh mogu doživjeti veliki uspjeh.-Robert F. Kennedy
rolleyes Teško je podnijeti neuspjeh, ali je još teže nikad ne pokušati uspjeti.-Roosvelt
rolleyes Ne boj se neuspjeha. Kad padneš pokušaj ponovo.-Lao Tse
rolleyes Čak i najveći genij treba puno raditi da stvori veliko djelo.-Čajkowski
rolleyes Uvijek se hrabro suprostavi onome čega se najviše bojiš.-Muhamed Ali
rolleyes Pobjednici moraju imati dvije stvari: ciljeve i želju da ih ostvare!-Brad Burden
    
< kolovoz, 2009 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Studeni 2011 (3)
Listopad 2011 (4)
Rujan 2011 (3)
Kolovoz 2011 (7)
Srpanj 2011 (1)
Lipanj 2011 (7)
Svibanj 2011 (11)
Travanj 2011 (12)
Ožujak 2011 (11)
Veljača 2011 (4)
Siječanj 2011 (5)
Prosinac 2010 (3)
Studeni 2010 (9)
Listopad 2010 (8)
Rujan 2010 (18)
Kolovoz 2010 (12)
Srpanj 2010 (5)
Lipanj 2010 (22)
Svibanj 2010 (13)
Travanj 2010 (16)
Ožujak 2010 (17)
Veljača 2010 (15)
Siječanj 2010 (17)
Prosinac 2009 (18)
Studeni 2009 (16)
Listopad 2009 (19)
Rujan 2009 (17)
Kolovoz 2009 (9)
Srpanj 2009 (7)
Lipanj 2009 (19)
Svibanj 2009 (24)
Travanj 2009 (13)
Ožujak 2009 (18)
Veljača 2009 (14)
Siječanj 2009 (21)
Prosinac 2008 (16)
Studeni 2008 (23)
Listopad 2008 (22)
Rujan 2008 (18)
Kolovoz 2008 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Free Hit Counters
Free Hit Counters
Got My Cursor @ 123Cursors.com

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se