Neslužbena stranica



NOVA ANKETA



INFO :
Svi rezultati i tablice
NAJAVE:
ml. pioniri 99
ZAGREB-DUBRAVA- 2:2
limači/zagići
turniri
limači A/01 -
limači C/02 - Jelenovac, TEŽ, Mali dom
zagići A-1/03 -
zagići A-2/04 -

Raspored treninga:
ml.pioniri II pon,uto,čet,pet-9/17h
limači A pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
limači C pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
zagići A1 uto,sri,pet-18h
zagići A2 uto,sri,pet-18h

Trening golmana:
pon,sri-17; uto,čet-8,30
trener Ante Šantak                



Kalendar-2011

RUJAN
1.-4. - 02.(U-10),03.(U-9) - turnir NK Radnik Sesvete
3. - početak prvenstva
6. - 99.(U-13) - susret selekcija KZŽ-ZNS
13. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-SM
20. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-ŽZ
27. - 99.(U-13) - susret selekcija BB-ZNS
LISTOPAD
4. - 99.(U-13) - selekcija
STUDENI
2. - 99.(U-13) - selekcija
PROSINAC
19.11.-29.12. - 01.(U-11),02.(U-10),03.(U-9) - Jelenovac
19.11.-11.12. - 99.(U-13) - Sava
17.-25.12. - 99.(U-13) - Kutija šibica




ml. pioniri
99. godište:


trener: Josip Palić

limači A
01. godište:


trener: Marko Miljenović

limači C
02. godište:


trener: Marko Miljenović

zagići A1
03. godište:


trener: Darko Premerl

zagići A2
04. godište:


trener: Ivica Laškarin
Copyright © 2008.-10. DgP

Generated image


OVAJ BLOG JE MJESTO NULTE TOLERANCIJE NA VERBALNO NASILJE. BRIŠU SE SVI NEPRIMJERENI I UVREDLJIVI KOMENTARI.

31.05.2009., nedjelja

Vijesti iz Italije

Noć je protekla dobro, klopa je odlična i raznolika (pizze su super), pomalo pada kiša, igraju se sa Talijanima, izgubili su prve dvije današnje utakmice i očekuju ih još tri. Predviđeni polazak za Zagreb je oko 18,00 sati.

Komentari (1) - Isprintaj - #

30.05.2009., subota

Dubravaaa, javi seeee

Di ste Dubravaši? Živac i kompanija? Obzirom da izviješća o ovom godištu dobivam od vas direktno ili između redaka, javite se sa svojom stranom priče.
A javili su nam se i naši putnici. Svi su dobro a izgleda i da dobro igraju. Prve tri utakmice pobijedili su 3:0, 4:0 i 2:0. Sada su na večeri, a sutra se turnir nastavlja u 10,00 sati. Igraju još 6 utakmica sa istoplasiranim momčadima iz drugih skupina i sve završava oko 18,00 sati. Slijedi povratak i dolazak u Zagreb u kasnim noćnim satima.

Komentari (2) - Isprintaj - #

21. kolo - Dubrava-HAŠK - 2. dio

Naši zagići izgubili su obje utakmice u pretposljednjem kolu ove sezone.
Stariji su odigrali prilično konfuzno i takoreći si sami dali oba gola za rezultat 0:2, a mlađi su igrali protiv evidentno bolje i jače momčadi, a počasni zgoditak postigao je Šaronja glavom nakon Loparovog lijepog slobodnog udarca gotovo iz kornera.
Posljednje 22. kolo zagići igraju već u utorak na igralištu NK Trešnjevke i to 00. godište od 18,30 a 01. godište od 19,30. Dolazak je 45 minuta ranije.

Naši putnici u Italiju prespavali su (par sati) svoju prvu noć. Smješteni su u novom alpiniskičkom domu, a danas nakon doručka hodočastili su u Padovu Svetom Anti. U popodnevnim satima, nakon svečanog otvorenja turnira, očekuju ih prve utakmice u grupi.

Komentari (7) - Isprintaj - #

29.05.2009., petak

Naši putnici sretno su stigli na svoje odredište u Italiji.

Komentari (0) - Isprintaj - #

Jučer na Klaki prazne mreže

Obje jučerašnje utakmice Dubrave i HAŠK-a završile su bez golova.
U prvoj su naši dečki igrali sasvim pristojno i stvarali prigode (doduše više iz prekida nego iz igre), ali što zbog izostanka sreće a što zbog malih nespretnosti, mreža gostiju ostala je neokrznuta. Naša također a golmani su nam tek pred kraj imali par sitnih intervencija. Dakle rezultat je mogao i trebao biti bolji, ali u svakom slučaju eto nama zasluženi bod.
Limači 98. godišta imali su još veći peh iliti lošiji dan od mlađih kolega. Već u prvim minutama utakmice ozlijedio se kapetan i osovina momčadi Prpić, što se itekako osjetilo u daljnjoj igri ekipe. Isprekidana igra, solo prodori, previše statiranja, stative, bunker i odličan golman gostiju, razlozi su zbog kojih je ova utakmica završila bez ijednog gola domaćina. Bez obzira na to nema mjesta zlobnim komentarima na račun naših uzdanica, oni su za nas najbolji. A to što će uvijek biti onih koji će se naslađivati i radovati tuđim mukama i problemima, najmanje je problem ovih simpatičnih i nadarenih nogometaša. Uvijek i svugdje je bilo i bit će posebna motivacija igrati protiv najbolje momčadi. Ali samo rijetki tada igraju ofenzivno, već mole Boga da ne prime gol. Tako su i jučer golmani Dubrave bili na godišnjem odmoru dok je njihov žuto-crveni kolega itekako imao posla i srećom uspjeha. Stoga mu čestitamo na izvanrednim obranama. Međutim, Dubrava jučer nije pobijeđena niti nadigrana što može potvrditi svaki iole korektan i objektivan očevidac, a prvenstvo se igra do kraja i ništa još nije gotovo.
Sutra ujutro na istom mjestu igraju naši zagići. Satnica je pomaknuta za 9 i 10 sati pa provjerite s trenerima kada treba doći. Nakon tekmi slijedi dobra klopa i druženje djece, roditelja i trenera. Raspitajte se kod predstavnika roditelja za sudjelovanje u ovoj aktivnosti.
Zagićima puno sreće sutra, a limačima 99 sretan put u Italiju!

Komentari (7) - Isprintaj - #

28.05.2009., četvrtak

Malo niže lijevo stavili smo linkove na neke nogometne blogove. Danas, uoči utakmica Dubrave sa HAŠK-om, zanimljivo je pogledati njihove prognoze i što im se sve nudi za pobjedu. Skoknite stoga i do njihovog bloga.
A evo i odgovora naših čitatelja

niđo
ide,ide,ide,dubrava,dubrava,dubravaaaaa

Komentari (5) - Isprintaj - #

27.05.2009., srijeda

21. kolo - Dubrava-HAŠK - 1. dio

Sutra popodne na Klaki možete uživati u utakmicama 21. kola naših limača protiv HAŠK-a. Posljednja je to utakmica koju će odigrati 98. godište u ovoj kategoriji pred domaćom publikom. Iduća sezona za njih je prva veća nogometna prekretnica. Jedanaest igrača na terenu očekuje veliko igralište, tri suca i pravila pravog velikog nogometa. Po svemu sudeći borit će se u prvoj ZNL za mlađe pionire protiv više-manje istih klubova kao i do sada, a ostaje im i njihov stari trener kojem se, doduše još izdaleka, ali ipak smiješi drugi naslov prvaka u tri godine. No, vratimo se u sadašnjost. HAŠK je momčad sa sredine tablice koja ove sezone još nije slavila protiv Dubrave, a nadamo se da neće niti sutra, iako će vjerujemo upravo radi toga biti posebno motivirana. Utakmica je u 19,00 sati.
Sat vremena prije bodrit ćemo i drugu ekipu istog trenera, koju je zaista teško najaviti jer se dečki uvijek pobrinu da nas iznenade (kako god). Nadajmo se samo da ih neće prije utakmice (jako) primiti euforija radi putovanja. Što se Italije tiče, pokušajte im pripremiti čim manje prtljage, ali svakako neka ponesu paket obične vode, jer je prognoza za tu regiju do 25 °C. Potvrđene izjave kod bilježnika su obavezne kao i putovnice.


Komentari (3) - Isprintaj - #

25.05.2009., ponedjeljak

Još je malo do kraja

Evo kako stojimo u samom finišu prvenstva.
U 98. godištu je plasman ekipa ostalo nepromijenjen iako nisu sve momčadi odigrale svih 20 utakmica. Dubrava je i dalje prva s 5 bodova prednosti ispred Dragovoljca koji pak ima utakmicu manje, a time i borba za naslov još nije završena. Dubravu očekuju još utakmice s HAŠK-om i Trešnjevkom a Dragovoljac, osim zaostale sa Ponikvama, treba još odraditi Sesvete i Dinamo. Dinamo pak u jednu ruku vodi bitku sa Zagrebom za treću poziciju, a opet ima teoretskih šansi i za srebro.Tko se usuđuje bilo što prognozirati? Na sredini tablice je prilična gužva jer po tri i dvije ekipe imaju isti broj bodova, a na začelju je sve prilično jasno.
Kod mlađih limača je prvo mjesto rezervirano za Dinamo, za drugo se bore Zagreb i Trešnjevka, a šansi za treće ima i Dragovoljac. Ne osvoje li još koji bod iz dvije utakmice Dubravaši bi sa sadašnje 6. mogli pasti čak za dvije pozicije do kraja prvenstva.
U 00. godištu Dinamo je na čelu kolone, ali niti Zagreb nije daleko, pa niti za jedne nema još opuštanja. Za treće mjesto bore se Kustošija i Špansko, a teorija ide na ruku i Trnju koje ima kao i Špansko utakmicu manje. Subotnjim bodom Dubrava se popela za jednu poziciju a što ne mora biti njen ovosezonski maksimum.
U ulaznoj generaciji Dinamo je ponovo najbolja momčad. Zatim slijede Ponikve i HAŠK, a tu je i Zagreb, svi kandidati za preostala dva elitna mjesta. Dubrava bi mogla zadržati svoju 8. poziciju ukoliko je ne iznenadi Croatia Sesvete koja ima utakmicu manje i mogućnost osvajanja još devet bodova.
Došlo je do promjene u organizaciji turnira u Italiji. Spavanje djece organizirano je u zajedničkoj prostoriji sa trenerom, a ne po kućama kako je startno najavljivano. Djeca trebaju ponijeti vreće ili plahte i jastuke.
I malo privatiziranja medija:
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws




Komentari (2) - Isprintaj - #

24.05.2009., nedjelja

Uspjeli su samo najbolji

Subotnji dvoboji ekipa Dubrave i Ponikvi na Klaki protekli su uglavnom kako je i predviđeno, osim...
Najbolja ekipa Dubrave a ujedno i najbolja ekipa starijih limača jedina je slavila svoju već 18. pobjedu ove sezona. Golovi Klaića, Bega i Malkoća za čistu pobjedu od 3:0 zadržali su ih i dalje na najvišem mjestu na tablici. Već u četvrtak na istom mjestu dočekuju HAŠK u pretposljednjem kolu ove sezone.
Mlađi limači nisu uspjeli i treći puta ove godine pobijediti ekipu Ponikvi. Iako su ljubičasti bili konkretniji u igri, zeleni su bili konkretniji u realizaciji i iskoristili svoje obje prilike za postizanje zgoditaka. I ovi limači svoju utakmicu idućeg kola igraju već za četiri dana na Klaki.
Igrači zagića Dubrave još jednom su se uspješno obranili i upisali bod od boljestojeće ekipe iz Ponikvi. Iako očevici nisu pretjerano oduševljeni igrom, i prazna mreža nije loš krajnji rezultat za ovu momčad o kojoj je već bilo a sigurno će i ubuduće biti lijepih riječi.
Mlađi zagići su jedan dio utakmice čak odlično parirali jakom suparniku, ali drugo poluvrijeme donijelo im je punu mrežu i počasni zgoditak Dautija za konačnih 1:5. Nedvojbeno je pak da su jučer svoj dan imali kapetan ekipe i najmlađi golman lige. Bravo!

Komentari (6) - Isprintaj - #

22.05.2009., petak

Najava kola

Sutra nam na Klaku stižu igrači iz zapadnog dijela grada - Ponikvi. Ako je suditi po tablici, limači ne bi trebali imati osobitih problema, ali zagiće očekuje, starije malo a mlađe puno bolji protivnik. Ali tablica je samo tablica. Izvanprvenstvene utakmice ovih suparnika nisu uvijek završavale "očekivano".
Mali zagići su od ove momčadi na jesen izgubili 3:0, ali su im na Mari uz, jedan primljeni, vratili istom mjerom. Stariji zagići su u prvenstvu također bili pobijeđeni 4:0, ali je utakmica na Mari završila remijem. Mlađi limači su na jesen čak četiri puta zatresli mrežu domaćina 2:4, kao i na Mari za rezultat 4:1. A najstarije među najmlađima, limače 98. godišta, nakon jesenskih 0:2 u našu korist, na Mari je minimalan poraz doslovno stajao prvog mjesta. Utakmice ovih dviju ekipa tradicionalno su čvrste, uzbudljive i neizvjesne, a pogotovo kada se igraju sa velikim ulozima. Vjerujem da nas sutra ništa manje od toga ne očekuje i uz sportski duh na terenu i tribinama nadamo se pobjedama.
Stigle su majice za 99. godište. Možete ih nabaviti kod Poštolki za 35 kn/kom.

Komentari (0) - Isprintaj - #

20.05.2009., srijeda

Ne zaboravite

Zagići 00. godišta u četvrtak u 18,00 sati imaju trening utakmicu na Klaki.

Komentari (2) - Isprintaj - #

19.05.2009., utorak

Info

U srijedu u 19,00 sati trener Palić održat će roditeljski sastanak za 99. godište u svezi turnira u Italiji. U pripremi su i turniri za ostale kategorije (Vrapče, Jaska, Maribor …), no više o tome kada ćemo imati službene potvrde tko, kada i gdje nastupa.
Učestalim obilascima svih mogućih i nemogućih gradskih institucija i pojedinaca u posljednje vrijeme naši članovi UO dolaze do različitih vrlo zanimljivih saznanja o labirintu pravila i svim različitim načinima financiranja sportskih klubova. No, zbog raznoraznih propusta i odugovlačenja, ove godine će nam trebati izuzetna marketinška aktivnost Upravnog odbora u pronalaženju alternativnih izvora prihoda, te izniman uspjeh Oluje. Veliki je to izazov za nove članove UO, ali odrade li ovaj period kako valja, iduća godina mogla bi nam u svakom pogledu donijeti značajnije pozitivne pomake.

Komentari (2) - Isprintaj - #

18.05.2009., ponedjeljak

19. kolo - Kustošija-Dubrava

Da je sve relativno još prije 100 godina dokazao je veliki znanstvenik Einstein. U nedjelju su dječaci nogometne mladeži Dubrave i Kustošije tu teoriju samo potvrdili. Pogled na tablice prije ovog vikenda uputio bi vas da se kladite na dvije sigurne pobjede Dubrave, jednu Kustošije i jednu neizvjesnu i vjerojatno izjednačenu utakmicu. No gostovanje na Kustošiji ipak je drugačije završilo i to u korist domaćina.
Mlađi limači Kustošije uvijek su bili teški protivnici našoj momčadi 99. godišta. I one zlatne 2007. naši dečki dobro su se namučili kako bi izvukli barem bod na ovom istom terenu. Jučer nisu bili te sreće, ili nisu imali onog malog asa u rukavu (sjećate se?). Jučer je Kustošija bila bolja momčad na terenu iako ih njihova trenutna 9. pozicija na tablici sigurno ne zadovoljava.
Naši budući pioniri pobijedili su domaćine 0:2 golovima Paška i Vidovića, što je obradovalo njihove navijače i što je još važnije zadržalo ih na vodećoj poziciji. Kako se bližimo kraju prvenstva i napetost na vrhu raste. Još su preostale tri utakmice i Dragovoljac još uvijek trči istim tempom. Nema prostora za greške i kalkulacije, treba izdržati do kraja.
Veliki zagići su nas već navikli na iznenađenja pa ne bi bilo čudno da se to i jučer dogodilo. Preko puta njih jučer je stajala momčad sa 4. pozicije i za njih je to trebala biti tek trening utakmica. Međutim naši dečki pobrinuli su se da dokažu da je veliki Nijemac imao pravo. Tek jedva, jednim pogotkom Kustošija je osvojila ova tri boda što ih je ostavilo u borbi za treću poziciju.
A naše male pikule nisu se uspjele suprotstaviti ovoj uigranijoj ekipi. Iako su u jesenskoj utakmici podijelili bodove, a u poretku se nalaze jedni za drugima, Kustošija je sa dva postignuta zgoditka dokazala da su nijanse ipak velike i važne. Tako Dubrava ostaje u doljnjem domu tablice i sa još tri neizvjesne utakmice pred sobom.

Komentari (0) - Isprintaj - #

15.05.2009., petak

Razno

Jučer je održan roditeljski sastanak za najmlađu kategoriju nogometne škole. Riječi je bilo o dolascima na treninge, disciplini djece ali i roditelja. Iako ove teme nisu nove, ponavljaju se i ponavljat će se dok se ne usvoje, a vrijede za sve generacije limača i zagića.
Mlađi limači krajem mjeseca putuju na turnir u talijanski gradić Mason Vicentino. Smještaj i hrana su u domeni organizatora, a prijevoz organiziraju sami roditelji (hvala tati Čukcu na pronalasku povoljnog prijevoznika). Za sve detalje raspitajte se kod Poštolke. Umjesto svečanih trenirki roditelji su se složili oko kupovine majica s obilježjima kluba, a bilo bi dobro da ih imaju i djeca koja nisu na popisu putnika za Italiju jer sezona turnira tek počinje. Majice se mogu kupiti kod predstavnika roditelja, koji, usput budi javno rečeno, u ovome kao niti u ičemu drugome što radi za klub nema osobne koristi već samo volju učiniti nešto pozitivno. Možete kupiti i više od jedne majice, a ukoliko vam ne odgovara npr. cijena niste obvezni kupiti niti jednu, ali se molim suzdržite od neukusnih i nezahvalnih komentara. Imate li vi kakvu ideju ili bolju priliku slobodno je iznesite i realizirajte.
Sutra smo slobodni od nogometnih obveza, stoga uživajte ali ne zaboravite u nedjelju izaći na izbore i glasati za svoga/svoje favorite i ljude od povjerenja i kapaciteta.

Komentari (1) - Isprintaj - #

14.05.2009., četvrtak

NE ZABORAVITE !

Trener mlađih zagića 2001. i 2002. godišta Marko Uzelac danas će u prostorijama kluba u 20,00 sati održati roditeljski sastanak. Mole se roditelji da svakako prisustvuju u što većem broju, a djecu će dotle na drugom dijelu treninga voditi netko od kolega trenera.

Komentari (0) - Isprintaj - #

Odgođena utakmica mlađih limača 18. kola

Limači Dubrave 99. jučer su pobijedili ekipu Hrvatskog dragovoljca golovima Galića i Čibarića. Kao i jesenas utakmica je bila teška, čvrsta i brza. Na poluvrijeme se otišlo bez golova, a nastavak je donio još otvoreniju igru. Mala neopreznost u defenzivi Dubrave bila je dovoljna da gosti postignu vodeći zgoditak. No Dubravaši nisu posustali već su i dalje nastavili sa svojom agresivnom igrom te je izjednačujući pogodak nakon ubacivanja iz kornera postigla naša najubojitija glava – F. Galić. Ubrzo potom samo tri poteza od obrane do napada bila su dovoljna da Čibarić drugi puta zatrese mrežu Dragovoljaca i time stavi točku na „i“ ove za Dubravu u svim segmentima vrlo dobre utakmice. Bravo dečki!

Komentari (1) - Isprintaj - #

12.05.2009., utorak

Info kutak

Odgođena utakmica 18. kola za limače 99. igra se u srijedu 13.5. u 18,00 sati na Klaki.
Utakmice 19. kola igraju se u nedjelju 17.5. na Kustošiji po ustaljenom raspredu.

Trener Palić uveo je i prijepodnevne treninge od 9,00 za obje svoje generacije limača.
Lavina je pokrenuta. Nakon našeg, prije nepuna dva mjeseca na webu je osvanuo blog HAŠK-a, prije neki dan i blog zagića NK Trešnjevke, a bit će ih sigurno još. Iako se sadržajno i svojom širinom razlikuju, ovi blogovi su logičan slijed ulaska informatizacije u sve pore javnog, društvenog pa i privatnog djelovanja. Mi smo blog pokrenuli prvenstveno zbog nepostojanja službene stranice kluba tj. iz čvrstog uvjerenja da onaj koga danas nema na internetu kao da ne postoji te zbog informiranosti roditelja mlađih generacija. Zatim smo, umjesto neprekidnog nezadovoljnog jamranja na sve i sva u klubu, odlučili biti kritično-konstruktivni i pokrenuti pozitivne akcije i promjene, a cilj nam je uz vaše komentare biti glas naroda i neformalni nadzor upravnim tijelima. Ponavljam valjda po stoti puta, klub je neprofitna udruga građana osnovana radi promicanja sporta pa je gotovo naša dužnost kao roditelja zajednički nastojati pomoći našim klincima, a time i klubu koji nije sam sebi svrha. Stoga su blogovi idealno mjesto za vježbanje demokracije i parlamentarizma, mjesto na kojem možete s drugima dijeliti informacije, mjesto na kojem svojoj kreativnosti možete pustiti na volju i mjesto gdje se na neozbiljan način možete baviti ozbiljnim temama.
Upravo zato pokrećemo izbor za:
- himnu kluba (može i samo stihovi)
- logo turnira Oluja 1995.
Prijedloge ćemo uputiti UO na razmatranje, ali ćete prvo vi sami na ovoj stranici odabrati svoje favorite. Radove šaljite na našu kontakt adresu dubravanaklaki@gmail.com.
U pripremi je i službena stranica kluba pa lijepo molimo sve vas koji znate sami ili znate nekoga tko zna napraviti/dizajnirati web stranicu (naravno po najpovoljnijim uvjetima) da se javite radi suradnje.
Imate li još kakvu ideju tu smo. Ne oklijevajte jer svaka pomoć je dobro došla!

Komentari (6) - Isprintaj - #

11.05.2009., ponedjeljak

18. kolo - Dubrava-Hrvatski dragovoljac

Što reći za subotu? Svoje mišljenje izreći ću ukratko, a vas molim za vaše viđenje i komentare.
U velikom derbiju kola limači Dragovoljca bili su jednostavno bolji i zasluženo rezultatom 0:1 pobijedili naše pomalo uspavane i umorne zvijezde. Za Dubravu je ovo bila prilika da se ozbiljnije odvoji u svome vodstvu, ali na kraju je ipak Dragovoljac postigao gol vrijedan tri boda koji ih je vratio u borbu za tron.
Zagići 00. još jednom su nas ugodno iznenadili podijelivši bodove (1:1) sa gostima, ekipom koja je po tablici puno bolja od njih samih. No u subotu je ta razlika bila manje vidljiva. Koliko je golom Horvatina Dubrava zapravo profitirala znat ćemo kada vidimo i ostale rezultate njezinih najbližih konkurenata.
Naši štrumfovi su svojim navijačima priuštili lijepu predstavu, ali su u maniri pravih domaćina goste zadovoljne ispratili s Klake. Rezultat 0:3 ne govori puno o dramatici ovih 40 minuta, ali isključenje trenera Dubrave u prvim minutama utakmice usuđujem se reći itekako je odredio njezin smjer. Iako se ovdje rijetko bavimo komentiranjem sudaca, a mogli bismo često štošta reći, unatoč relativno korektnom suđenju, odluka o isključenju bila je potpuno ishitrena i rijetko viđena u ovim kategorijama. Ta djeca što su ostala sama na terenu imaju jedva 7 godina. Žao mi je pak što nismo mogli čuti mišljenje voditelja naše škole.

živac
A joj '98. Spušili smo. I to zasluženo - taman za taj gol. Korota.

HD9
zagići1hd bili smo bolji ali to nismo iskoristili čestitke dubravi dobra utakmica

football
a što tek reći na najmlaže nogometaše...zagići 01/02
po meni ovo im je jedna od boljih utakmica ovog dijela sezone ali to se ne može gledati po rezultatu (0:3)
dečki su odlično igrali, stvarali prilike, dodavali se, naročito prvo poluvrijeme dok je igrala prva momčad a i kasnije u drugom...ali nažalost nisu imali sreće, dragovoljac je puknuo 3 puta prema golu i zabio 3 gola...
šteta za naše najmlađe...

Komentari (2) - Isprintaj - #

08.05.2009., petak

Aktualno

Sutra je možda najvažnija utakmica naših limača 98. u ovoj sezoni. U 9 sati ujutro na rosnom igralištu Klake dočekuju drugoplasiranu ekipu Hrvatskog Dragovoljca, koja za Dubravom zaostaje 8 bodova uz utakmicu manje. Treba ih dočekati hladne glave kako na terenu tako i na tribinama, pa ponovio se rezultat prošlogodišnjeg maglovitog jutra u Sigetu (barem).
Zagići nastupaju sat vremena ranije od uobičajenog rasporeda radi odgađanja utakmice 99. godišta, a koja će biti odigrana u tijeku idućeg tjedna.

Prijavljen je nastup 99. godišta na turniru "Tecno line"u talijanskom mjestu Mason Vicentino 29.-31.5. Plaćaju se samo troškovi prijevoza i kotizacije, a smještaj igrača je po kućama domaćina. Još jedan podsjetnik da provjerite valjanost putovnica i kod javnog bilježnika ovjerite suglasnost za putovanje svoga djeteta u pratnji drugih osoba. Ostale pojedinosti možete dobiti od trenera i predstavnika roditelja.
Ekipe naših limača sudjelovale su na hodočašću sportaša Zagreba u Mariji Bistrici s čega su ponijeli vjerujem lijepe uspomene i mnogobrojne potpise Dinamovih seniora.

Komentari (4) - Isprintaj - #

06.05.2009., srijeda

Zagići

Zagići 2000. su jučer odigrali zaostalu utakmicu 17. kola protiv ekipe ZET-a i golovima Bosnara zabilježili još jednu pobjedu rezultatom 0:2. Čestitamo!
Ne mogu ne istaknuti vidljiv napredak ove generacije nogometaša. Prisjetimo li se njihove prošle prilično loše sezone, ova je za njih pravo osvježenje. Zanemarimo li činjenicu da se nalaze na pretposljednjoj poziciji tablice, od 5 pobjeda u ovoj sezoni čak tri postigli su nakon zimskog „odmora“. Nisu se odmarali već su trenirali i igrali na nekoliko turnira, a trener Biondić svakodnevno im daje 150% svog angažmana, barem isto toliko nogometnog znanja a o vremenu da i ne govorimo. I to se vidi. U svakoj generaciji ima različito talentirane djece, ali je kvaliteta i kvantiteta uloženog rada ono što presuđuje o njihovim konačnim uspjesima. Nije teško od mase zainteresirane djece odabrati najbolje igrače, tijekom vremena iz drugih klubova povući istaknute pojedince, tehnički ih doraditi, uigrati u ekipu i eto nas na prvoj poziciji. Ali treba od onih ostalih napraviti solidnu momčad koja će svakim danom sve više napredovati. To je posao jer svima nam je valjda jasno da svrha i krajnji cilj natjecanja u ovim kategorijama nije pozicija na tablici već nešto sasvim drugo.
Neizostavno treba pohvaliti i trenera Uzelca, koji radi sa najmlađim uzrastom nogometne škole Dubrave. Oni su zaigrani, raspričani, nemirni, prilično neposlušni i slabo koncentrirani pa trener treba imati velike količine volje, živaca, strpljenja i mašte zadržati njihovu pažnju tijekom sat vremena. Ali su isto tako beskrajno simpatični i kad žele zaista mogu dobro igrati nogomet, a Marko se svim silama trudi da ih nauči još mnogo mnogo više. Hvala treneru!

Komentari (4) - Isprintaj - #

05.05.2009., utorak

Malo o našoj Vladi

Upravni odbor užurbano radi na pripremama za pripremu turnira Oluja: sastavlja se poziv, lista klubova potencijalnih sudionika te mogućih sponzora, rješava smještaj u Gradu mladih, pokroviteljstvo Ministarstva branitelja i sponzorstvo ZNS-a.
Istovremeno se radi na nekoliko frontova po pitanju odnosa s gradom te je u pripremi konačno potpisivanje Ugovora o korištenju terena i objekata.
Voditelj nogometne škole g. Šaka podnio je izviješće o radu škole te između ostalog dobio zadatak izraditi kadrovsku križaljku za iduću sezonu te prijedlog mjera za povećanje broja polaznika škole. Za nas je osobito važno spomenuti primjedbe trenera na ponašanje roditelja tijekom utakmica. Nije uputno niti korektno već zbunjujuće i kontraproduktivno tijekom utakmice davati bilo kakve upute i savjete nogometašima.
Potpisujem ovo zadnje jer pokazalo se da treneri ipak bolje znaju taj posao nego mi roditelji. Na kraju krajeva trener momčad gleda kao cjelinu za razliku od nas roditelja koji više pratimo pojedince. Naše je da navijamo i dajemo podršku svojim klincima pa i onda kada nismo sasvim zadovoljni razvojem situacije na terenu. To su ipak samo djeca i to NAŠA! Oni su ovdje da igraju i da se igraju, a mi da im to u što ljepšoj atmosferi i priuštimo.

Komentari (2) - Isprintaj - #

04.05.2009., ponedjeljak

Novosti

U nedjelju je završen i turnir za 98. godište u Španskom. Pobjednik turnira je ekipa Dinama I, pojačana s nekoliko pojedinaca iz drugih klubova i gradova. Naša ekipa, nepobijeđena i bez primljenog gola (8:0) u 6 utakmica nije ušla u samu završnicu turnira, već je to uspjelo Zagrebu zbog bolje gol razlike (15:1) i neodlučenog međusobnog dvoboja (0:0). O pobjedniku turnira odlučivalo je finale između Zagreba i Dinama, a titula je na kraju otišla u Maksimir.
Niti ovu priliku nisu propustili uglednici Dinamove škole da, usprkos službenom negativnom očitovanju našeg kluba, inzistiraju kod roditelja na posudbi prvog topnika Dubrave za neki svoj idući turnir. No ne treba biti osobiti nogometni znalac i/ili psiholog da se uvidi krajnji cilj ovakvih nastojanja, već je dovoljno pogledati poredak na tablici 98. godišta. Iako se ovakvi potezi ne bi trebali moći realizirati, buba u uhu igračima je dovoljna da se u svlačionicu unese nemir, nestabilnosti i dekoncentrira ekipa. Taj scenarij smo mi u Dubravi vidjeli i 2007. u ulaznom godištu (mlađih zagića) kada se usprkos svemu na kraju ipak Dubrava okitila titulom prvaka, a tome se nadamo i ove godine.
Sigurno ste već načuli šuškanja o gostovanju 99. godišta na turniru u Italiji koji je prošle godine osvojila ekipa 98. godišta. Službenu potvrdu još nemamo, ali za svaki slučaj provjerite valjanost putovnica svojih potomaka.

Komentari (0) - Isprintaj - #

03.05.2009., nedjelja

VAŽNO !!!

Ekipe koje sutra idu na Mariju Bistricu (98. i 99. godište), sastaju se na Klaki u 14,15. Polazak je autobusom u 14,30.
Program hodočašća sportaša u Mariju Bistricu:
- 16,00 - okupljanje u cintoru Svetišta
- 16,20 - uprizorenje Evanđelja mladih animatora Zagrebačke nadbiskupije u crkvi bl. Alojzija Stepinca na otvorenom
- 17.00 - procesija do Svetišta
- 17,15 - kratki film i meditacija - priprema za misu
- 17,30 - misno slavlje koje predvodi kardinal Josip Bozanić
- 18.30 - druženje u prostorijama Svetišta
Ne bi bilo loše da dečki ponesu kakav sok i slatkiš obzirom da program dosta dugo traje, a povratak je tek navečer.

Komentari (0) - Isprintaj - #

02.05.2009., subota

17. kolo - ZET-Dubrava

Danas smo na Savici gledali tri dobre i efikasne partije Dubravaša.
Naša najbolja ekipa, limači 98, lako je svladala protivničku ekipu rezultatom 0:5. U strijelce su se upisali Malkoč (3×) i Babić (2×) a bilo je tu prostora i za još poneki zgoditak. Kako smo i najavili, ova ekipa nastupa i na memorijalnom turniru u Španskom, gdje su u petak dobili priliku i igrači koji inače manje igraju u prvenstvenim utakmicama i upisali sve tri pobjede. Nastavak turnira je na rasporedu u nedjelju.
Nakon nekoliko loših partija, danas nas je konačno razveselila i momčad 99. godišta. Iako su za protivnika imali posljednju momčad lige, psihološki moment ove utakmice je itekako važan obzirom da je atmosfera u svlačionici bivala sve napetija. Za rezultat 0:5 pobrinuli su se: Cerić, Čibarić, Lebinac, Galić i Vidović.
Utakmica starijih zagića odgođena je za utorak 5.5. u 18,45 radi njihovog jučerašnjeg cjelodnevnog boravka na turniru NK Concordie. U Gradu mladih nastupale su dvije momčadi Dubrave, 00. godište i mješana ekipa 00. i 01. obje pod vodstvom trenera Biondića. Prva momčad pobijedila je ekipu Piksi iz BIH (2:0), ekipu Čulinca (3:0) i domaćine (1:0), a druga ekipu Sesvetskog Kraljevca (1:0). To međutim nije bilo dovoljno za prolazak u razigravanje turnira, ali je bio dobar trening prije posljednjeg dijela prvenstva.
Naše najmlađe nade danas su imale svoj dan i golijadom počastili svoje navijače. Čak 13 golova u mreži domaćina govori o velikoj nadmoći Dubravaša na terenu gdje se čak šest nogometaša upisalo u listu strijelaca. Kapetan Lopar postigao je 4 zgoditka, Raužan 3, Šaronja i Dauti po 2 te Talan i Poštolka po 1. I više nego dovoljno za veselje naših mališana i zadovoljstvo trenera Uzelca.

Komentari (12) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

NK DUBRAVA ZAGREB
ŠRC "Grana - Klaka"
Aleja Blaža Jurišića 2
tel/fax: 2932-770

www.nkdubrava.hr
Radno vrijeme tajništva:
8,30-9,30 - uto,pet
16,30-17,30 - pon,sri,pet

nk.dubrava-mladez@zg.t-com.hr
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


ŠPORTSKA AMBULANTA
Ulica grada Vukovara 284 (ulaz sa terase)
tel: 6404-480
fax:6404-483

TERMIN: 14.-16.09.2011.


UPRAVNI ODBOR:
Predsjednik:
Zvonko Paclik
Dopredsjednik:
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Članovi UO:
Goran Bradić
Marijan Bratko
Sreten Ćuk
Slaven Galić
Jasenko Houra
Andrija Jarak
Jozo Mikulić
Igor Mlinar
Mihajlo Ninić
Krešo Poštolka
Fran Renko
Boris Soldo
Josip Vidović

IZVRŠNI ODBOR:
Zvonko Paclik
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Igor Mlinar
Krešimir Prpić

NADZORNI ODBOR:
Sandra Budja
Boris Klaić
Stjepan Jeren

STEGOVNO POVJERENSTVO:
Goran Lopar
Ante Maloča
Željko Bosnar

Tajnik:
Krešimir Prpić
Voditelj nogometne škole:
Igor Ivec
Domari/oružari:
Ante Maloča
Anđelko Vidović
               


PREPORUKE: ! ! !
2 sata prije treninga/utakmice:
- lagani obrok s rižom, tjesteninom ili cornflakes
Za vrijeme treninga/utakmice:
- svakih 20tak min 1 dcl vode
- kod velikih napora eventualno komadić banane ili čokoladice

30 minuta nakon treninga/utakmice:
- voda+kockica čokolade ili energetski napitak
- svježe ili suho voće (najbolje banana) ili voćni jogurt

PITAMO VAS ????

Na stranici s rezultatima ankete možete ostaviti svoje komentare u svezi ankete!
Tko je kriv za nered u klubu?
predsjednik
Uprava
sportski direktor
voditelj skole
tajnik
treneri
roditelji
ma sve je u redu
  
pollcode.com free polls


                                     
smijeh hehehehehe smijeh

Vraća se Mujo s liječničkog i Fata ga pita:
- I, Mujo, šta ti je rekao doktor?
- Rekao mi je da imam vakuum u glavi.
- Je li to dobro?
- Šta ja znam, bolje išta nego ništa.

Fata uči malog Mujicu:
- Vidiš ovo je palac. Ponovi palac.
- Palac!
- Odlično, slijedeći je kažipsrt!
- Prst!
- Ma ne prst, kažiprst!
- Prst!
- Dobro me slušaj! Kažiprst!
- Pa već treći puta kažem - prst.

- Tata, ne razumijem kako se od 5 može oduzeti 7.
- Ovako: ako se petero ljudi vozi u autobusu i na stanici izađe sedmero, onda ih treba ući još dvoje da bi autobus bio prazan.

- Ivice, u koju skupinu ubrajamo zmije naočarke?
- U skupinu kratkovidnih, učiteljice.

- Kako ide mačka - mijau, mijau.
- Kako ide pas - vau, vau.
- Kako ide miš - klik, klik.

- Jurica, kada se beru trešnje?
- Kad susjed nije kod kuće, profesore.

smijeh hehehehehe smijeh

Male mudrosti velikih ...
rolleyes Hrabrost nije odsutnost straha, već ovladavanje strahom!
rolleyes Dijete govori vani ono što roditelji govore u kući.
rolleyes Nekad pobijediš, nekad izgubiš, ali uvijek se trudi ispočetka!
rolleyes Šampioni vjeruju u sebe i onda kada nitko drugi ne vjeruje!
rolleyes Najbolji prolaze najteži put. Zato i jesu najbolji!
rolleyes Zlatna medalja ne stvara šampiona. Stvara ga naporan rad.
rolleyes Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
rolleyes Nitko nije toliko dobar da mu ne prijeti opasnost od slabijeg.
rolleyes Nisi dobar ako si najbolji među najlošijima.
rolleyes Samo oni koji se ne boje doživjeti veliki neuspjeh mogu doživjeti veliki uspjeh.-Robert F. Kennedy
rolleyes Teško je podnijeti neuspjeh, ali je još teže nikad ne pokušati uspjeti.-Roosvelt
rolleyes Ne boj se neuspjeha. Kad padneš pokušaj ponovo.-Lao Tse
rolleyes Čak i najveći genij treba puno raditi da stvori veliko djelo.-Čajkowski
rolleyes Uvijek se hrabro suprostavi onome čega se najviše bojiš.-Muhamed Ali
rolleyes Pobjednici moraju imati dvije stvari: ciljeve i želju da ih ostvare!-Brad Burden
    
< svibanj, 2009 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Studeni 2011 (3)
Listopad 2011 (4)
Rujan 2011 (3)
Kolovoz 2011 (7)
Srpanj 2011 (1)
Lipanj 2011 (7)
Svibanj 2011 (11)
Travanj 2011 (12)
Ožujak 2011 (11)
Veljača 2011 (4)
Siječanj 2011 (5)
Prosinac 2010 (3)
Studeni 2010 (9)
Listopad 2010 (8)
Rujan 2010 (18)
Kolovoz 2010 (12)
Srpanj 2010 (5)
Lipanj 2010 (22)
Svibanj 2010 (13)
Travanj 2010 (16)
Ožujak 2010 (17)
Veljača 2010 (15)
Siječanj 2010 (17)
Prosinac 2009 (18)
Studeni 2009 (16)
Listopad 2009 (19)
Rujan 2009 (17)
Kolovoz 2009 (9)
Srpanj 2009 (7)
Lipanj 2009 (19)
Svibanj 2009 (24)
Travanj 2009 (13)
Ožujak 2009 (18)
Veljača 2009 (14)
Siječanj 2009 (21)
Prosinac 2008 (16)
Studeni 2008 (23)
Listopad 2008 (22)
Rujan 2008 (18)
Kolovoz 2008 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Free Hit Counters
Free Hit Counters
Got My Cursor @ 123Cursors.com