Neslužbena stranica



NOVA ANKETA



INFO :
Svi rezultati i tablice
NAJAVE:
ml. pioniri 99
ZAGREB-DUBRAVA- 2:2
limači/zagići
turniri
limači A/01 -
limači C/02 - Jelenovac, TEŽ, Mali dom
zagići A-1/03 -
zagići A-2/04 -

Raspored treninga:
ml.pioniri II pon,uto,čet,pet-9/17h
limači A pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
limači C pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
zagići A1 uto,sri,pet-18h
zagići A2 uto,sri,pet-18h

Trening golmana:
pon,sri-17; uto,čet-8,30
trener Ante Šantak                



Kalendar-2011

RUJAN
1.-4. - 02.(U-10),03.(U-9) - turnir NK Radnik Sesvete
3. - početak prvenstva
6. - 99.(U-13) - susret selekcija KZŽ-ZNS
13. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-SM
20. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-ŽZ
27. - 99.(U-13) - susret selekcija BB-ZNS
LISTOPAD
4. - 99.(U-13) - selekcija
STUDENI
2. - 99.(U-13) - selekcija
PROSINAC
19.11.-29.12. - 01.(U-11),02.(U-10),03.(U-9) - Jelenovac
19.11.-11.12. - 99.(U-13) - Sava
17.-25.12. - 99.(U-13) - Kutija šibica




ml. pioniri
99. godište:


trener: Josip Palić

limači A
01. godište:


trener: Marko Miljenović

limači C
02. godište:


trener: Marko Miljenović

zagići A1
03. godište:


trener: Darko Premerl

zagići A2
04. godište:


trener: Ivica Laškarin
Copyright © 2008.-10. DgP

Generated image


OVAJ BLOG JE MJESTO NULTE TOLERANCIJE NA VERBALNO NASILJE. BRIŠU SE SVI NEPRIMJERENI I UVREDLJIVI KOMENTARI.

31.03.2009., utorak

Must see!

U danas objavljenom izviješću o rezultatima odigranih utakmica mladeži na stranici ZNS-a stoji:
- kolo 13 - limači A - Cro.Sesvete-Dubrava - 0:2
- kolo 13 - limači C - Cro. Sesvete-Dubrava - 0:0
- kolo 13 - zagići A1 - Cro. Sesvete-Dubrava - 1:0
- kolo 13 - zagući A2 - Cro. Sesvete-Dubrava - 0:0
Na kraju su objavljenje i tablice u kojima je momčad Dubrave 99. godišta na 6. mjestu između Hr. Dragovoljca i HAŠK-a, kao i 01. godište.
Ovo nije prvoaprilska šala, ali gospodo: "Čiji su ovo rezultati?"
Usput budi rečeno sada je 12,30 h.


Komentari (1) - Isprintaj - #

30.03.2009., ponedjeljak

13. kolo

Gostovanje u Sesvetama i nije bilo previše uspješno za nogometaše Dubrave. S tri boda iz susjedstva su se kući vratili samo limači 98. godišta, zagići 00. uspjeli su doći do boda, a ostale dvije ekipe ostale su kratkih rukama.
Trener Palić i njegova starija ekipa rutinski su svladali protivnika golovima Babića × 2, Malkoča i Prpića i pobrinuli se za nepromijenjeni poredak vrha tablice. Isti trener i njegova mlađa ekipa blijedom igrom u zadnjim minutama utakmice primili su gol koji ih je koštao pada na 7. mjesto. Svoj rang na ljestvici pokvarili su i naši zagići. Iako su oni stariji golom Šimunovića stigli prednost domaćina ponovo su na 11. mjestu, a mlađi nisu pokazali svoju igru pa su se vratili na 7. poziciju.
No u subotu nas već čeka nova utakmica i to na Klaki sa drugim našim susjedom Dinamom. Pripremimo se!

živac
Ne bih se složio s konstatacijom da je igra '99. bila blijeda. Nisam gledao prvo poluvrijeme koje je '99. odigralo bolje od drugog - tako barem kažu svi s kojima sam pričao. A meni je to bila nadmoć nad protivničkom momčadi i to ne u jalovoj igri bez izrađenih prilika. Nije ušlo. Znam da su svima nama bitni bodovi, ali bolje je biti veoma nadmoćan, stvarati prilike kroz igru nego pobijediti na sreću. Gledano dugoročno!




Komentari (3) - Isprintaj - #

27.03.2009., petak

Zanimljivosti

Danas pregledavamo nedugo objavljene rezultate natječaja Zagrebačkog holdinga za dodjelom donacija o kojem je već bilo riječi na ovim stranicama. Detaljnije informacije možete naći na stranicama Holdinga (zgh.hr), a o donacijama iz prijašnjih godina na stranicama Novog lista (Novi list).
Dakle, na natječaj je pristiglo 1.188 zahtjeva a samo njih 240 stvarni su dobitnici potpore Zagrebačkog holdinga za realizaciju svojih projekata. Jednoglasnom odlukom Povjerenstva izabrani projekti ocijenjeni su društveno najkorisnijima. Od ukupno 5.000.005,36 kn, za projektne iz područja umjetnosti izdvojit će se 661.785 kn (da ne spominjem lipe), za humanitarno djelovanje 1.063.544 kn, za kulturu 847.200 kn, za obrazovanje 1.385.847 kn i za sport 1.041.629 kn.
Oko 700.000 kn zagrebački komunalni gigant dodijelit će ove godine različitim sportskim klubovima u Zagrebu, ali i Daruvaru, Koprivnici, Jaski, Rovišću, Senju, Humu na Sutli, Bršadinu, Belom Manastiru, Vrbovskom. Ostatak iznosa odnosi se na saveze, udruge i drugo, od čega je meni najinteresantnija bila donacija Udruzi navijača i roditelja NK Lokomotive Zagreb za športsko obrazovanje. Dobra ideja za copy-paste. Iako se naš klub nije natjecao na ovom natječaju, a nije da nam ne treba novaca već zbog propusta sada već bivše Uprave, možda će vas zanimati podatak da niti jedan od klubova dobitnika donacije nije nogometni. A što se tiče naših financija potrebiti smo kako za plaćanje natjecateljske članarine tako i za prvu momčad, i za tekuće poslovanje, i za održavanje terena, i za opremu, i za organizaciju Oluje, i za……….. No kako ne bismo samo kukali, budimo konstruktivni i svaku ozbiljnu ideju za ostvarivanje dodatnih prihoda predložimo Upravi jer svaka pomoć je dobro došla.
Okrenimo se sada sutrašnjem 13. kolu našeg prvenstva. Ekspedicija Dubrave kreće put Sesveta gdje ih očekuje Croatia i to prema rasporedu. Vrijeme će ponovno biti vjetrovito a temperatura ujutro do 6°C.

Komentari (0) - Isprintaj - #

26.03.2009., četvrtak

Izborna skupština

U dvorani Dječjeg kazališta Dubrava jučer je održana izborna skupština kluba. Od ukupno 93 člana kluba, velika većina kojih su novi članovi, na sjednici ih je bilo nazočno 59, dakle preko 60% što je bilo dovoljno za regularnost donošenja odluka. Skupštinom je predsjedavao g. Ninić, a radno povjerenstvo činili su gospoda Bratko, Paclik i Prpić.
Izviješće o radu kluba koje je podnio dosadašnji predsjednik g. Paclik, kao i dnevnim redom predviđena točka izmjene Statuta potakli su širu raspravu skupštinara. Od mnogobrojnih izmjena, najvažnije promjene Statuta su: iz naziva kluba briše se riječ „mladež“, vraća se stari grb kluba, povećava se broj članova UO, a umjesto Skupštine, UO će sam iz svojih redova izabrati predsjednika i 2 dopredsjednika (novo!). Više o novom Statutu pisat ćemo nakon što bude pravno valjan tj. potvrđen od strane Gradskog ureda za upravu. Ovdje treba posebno zahvaliti g. Prpiću na volji i trudu koji je uložio već danima radeći na ovim izmjenama i dopunama.
Dosadašnji predsjednik kluba g. Paclik podnio je financijsko izviješće za prošlu te financijski plan za ovu godinu što je jednoglasno prihvaćeno, međutim, za očekivati je da će o ovome još biti govora na UO obzirom da se radi o ozbiljnoj temi koju je bilo teško pratiti samo pukim iščitavanjem pojedinih stavki.
Glavni zadatak ove Skupštine obavljen je izborom novih članova klupskih tijela a to su:
UPRAVNI ODBOR - gospoda: Bosnar, Bratko, Cvitanović, Galić, Mazarekić, Ninić, Paclik, Periša, Poštolka, Primorac, Raužan, Soldo, Srpak, Švigir, Topčić
NADZORNI ODBOR – gđa. Budja, g. Klaić i g. Jeren
STEGOVNO POVJERENSTVO – gospoda: Lopar, Maloča, Perić
Na Skupštini su kao gosti prisustvovali predsjednik i potpredsjednik Vijeća četvrti Gornja Dubrava g. Novosel i g. Varat kao i predstavnik NK Radnik iz Sesveta. I dok su vijećnici odgovarali na pitanja i kritike prisutnih, g. Žgela iz spomenutog kluba komentirao je za ovu godinu predviđeno milijunsko ulaganje u terene i objekte njihovog kluba kroz male komunalne akcije u suradnji sa Gradom. Nije naodmet spomenuti da je prva momčad NK Radnik-Legea ozbiljan kandidat za ulazak u 4. HNL u kojoj se već duže natječe i NK Dubrava. Čestitamo! I dok su oni imali sreće s imovinsko-pravnim odnosima, nas upravo ti odnosi već godinama i godinama koče. Blago njima, reći ćemo, ali i uz sve to morali su svi zajedno itekako zapeti da bi došli do svoga cilja, što je topla preporuka i našim čelnicima.
Puno sreće i uspjeha novoj Upravi od koje očekujemo značajne pomake.


Komentari (0) - Isprintaj - #

24.03.2009., utorak

U Vijeću Gornje Dubrave

Potpredsjednik ovog Vijeća g. Varat u ponedjeljak je u svojim službenim prostorijama ugostio dame i gospodu Budja, Poštolka i Prpić. Svrha posjete bila je pozivanje g. Varata na izbornu skupštinu kluba i njegovo aktivno uključivanje u Upravni ili Nadzorni odbor ali i općenita diskusija o nakupljenim poteškoćama i problemima u i oko kluba.
Iako se gospodin Varat ispričao zbog nemogućnosti ulaska u klupska tijela radi prezauzetosti poslom, obećao je nastavak svog osobnog angažmana oko rješavanja statusa i problema kluba u okviru svojih ovlasti. Naime, g. Varat je u nekoliko navrata sudjelovao sastancima predstavnika kluba i roditelja u gradskim strukturama te pripremio teren za određene promjene, ali za njihovu nerealiziranost, kako kaže, ne može se kriviti samo manjak kooperativnost gđe. Pokrajčić već i inertnost Uprave kluba koja nije odrađivala svoj dio posla u smislu dostavljanja dopisa i sl. Zadovoljan je stoga činjenicom da je u klubu stvorena kritična zainteresirana masa koja želi transparentno vođenje kluba i koja će ustrajno nastojati i boriti se za poboljšanje uvjeta rada. U tom smjeru najvažnije je potpisivanje ugovora između kluba i Zagrebačkog holdinga Podružnice za upravljanje športskim objektima o korištenju prostorija na ŠRC Grana-Klaka. Međutim, koliko nam je poznato ugovor do danas nije potpisan zbog sporne odredbe o prostoriji tajništva kluba. Što se tiče, među nama najspominjanije i najtraženije izgradnje terena s umjetnom travom, tribine i adekvatne rasvjete, rješenje će se tražiti, kaže g. Varat, realizacijom javno-privatnog partnerstva i to još ove godine. Vrlo ambiciozna najava obzirom da se zbog proljetnih izbora i godišnjih odmora teško može očekivati ozbiljan početak rada nove administracije prije jeseni, a i pitanje je koje će ona biti boje.
Što se pak tiče Plana malih komunalnih akcija, o kojem smo pisali u našem tekstu od 12.3., ta sredstva (50.000 kn) namijenjena su servisu kotlovnice za što Vijeće i traži troškovnik od kluba. Međutim, kako su u sklopu akcije Roditelji za djecu sa tatom Bosnarom i ovlaštenim serviserom Vaillanta već dogovoreni ovi radovi, ostaje da se vidi za što će Vijeće prenamijeniti planirani iznos. Duplo veći iznosi pak za druga dva nogometna kluba izdvojeni su zbog trenutno barem toliko veće potrebe tih klubova (?), a ulaganje gotovo milijunskog iznosa u uređenje 5 boćališta (jer u Gornjoj Dubravi djeluju 3 boćarska kluba) g. Varat obrazložio je uspjesima koje boćari Dubrave postižu (???).
Zahvaljujemo g. Varatu što nas je ugostio, otvoreno s nama razgovarao, te do sada vrlo predano lobirao za klub. I kao što se on sportski nada i vjeruje u izbornu pobjedu svoje stranke, mi očekujemo bolju i učinkovitiju suradnju pobjednika, ma tko on bio.

Komentari (2) - Isprintaj - #

23.03.2009., ponedjeljak

12. kolo - Dubrava-Trnje - 4:0

Kao što je naš čitatelj lovac prognozirao/zaželio/vjerovao i nadao se: ulovismo prvih 12 bodova. Uspjeh koji podmladak Dubrave ove sezone još nije ostvario. Na vjetrom pometenoj Klaki, dok su navijači zabundani u nekoliko slojeva odjeće cvokotali na tribinama, njihova djeca su jedva dišući i odolijevajući orkanskim udarima trčala po terenu i pobjeđivala jednu po jednu ekipu s Trnja.
Prvi su se sa nezapamćenim prvim proljetnim jutrom susreli mlađi limači. S ovom istom suparničkom momčadi sastajali su se i tijekom zime. Utakmica u Vodicama završila je bez golova, a prvo kolo Mare uvjerljivom pobjedom Dubrave. Sjetimo li se pak 1. kola prvenstva kada na Trnju nikako i nikako nismo mogli zatresti mrežu domaćina, u subotu smo svjedočili potpuno drugačijoj situaciji. U strijelce su se upisali Lebinac, Čibarić A. i Karamatić, a obrana i golmani osigurali su netaknutu mrežu te je konačni rezultat iznosio 3:0.
Jesenski prvaci 98. godišta ovaj vikend upisali su svoju 12/12 prvenstvenu pobjedu, a nova tri boda za 3:0 donijeli su im Soldo, Palić i Malkoč. Trnje je inače zimus našim dečkima bila jedna od mnogih uspješno svladanih prepreka do srebra na Jelenovcu i prva žrtva golijade na Mari.
Kod ekipe 00. godišta zabilježen je najveći napredak u odnosu na ovog protivnika. Od negativnog rezultata u Vodicama, preko remija na Mari do pobjede od 3:1 u 12. kolu prvenstva. Iako je vjetar na terenu nosio loptu kako je htio, a pomalo zanosio i same igrače, golovi Šimunovića × 2 i Šahdanovića zagrijali su mnogobrojne navijače na tribinama Klake.
Kao šećer na kraju na teren su istrčali najmanji, najmlađi i najlakši Dubravaši te pobijedili Trnje sa 4:2 (Šaronja, Raužan, Poštolka i Dauti). Očekivano ako uzmemo u obzir da su svi njihovi dosadašnji okršaji slično završavali, ali i prilično teško jer olujni vjetar ni na trenutak nije jenjavao otežavajući svima na terenu, ali ipak najviše ovim mališanima, bilo kakvo vladanje loptom.
Dakle 12. kolo uspješnije od ijednog do sada zacementiralo je 98. godište na čelu tablice, a svim ostalim ekipama donijelo pomak za jedno mjesto na ljestvici. Ma bravo!

Komentari (0) - Isprintaj - #

20.03.2009., petak

Ususret proljeću i prvenstvu

Za prvi dan proljeća meteorolozi nam najavljuju promjenjivo sunčano s naoblakom ili obrnuto (kako tko voli) te mogučnošću snježnih padalina. Temperatura u rano jutro neće biti veća od 0 a danju od 7°C. Ništa neobično za početak proljeća iako smo zadnjih godina navikli na temperaturno preskakanje ovog godišnjeg doba te iz čizmi doslovce uskakali u sandale.
Bilo kako bilo naši limači i zagići će u subotu kročiti u drugi dio prvenstva 1. Zagrebačke nogometne lige na domaćem terenu sportskog centra Grana-Klaka. Prve ćemo u novouređenim prostorijama našeg kluba dočekati ekipe Trnja i to po standardnom rasporedu:
- 9,00 h - 99. godište
- 10,00 h - 98. godište
- 11,00 h - 00. godište
- 12,00 h - 01. godište
Dobro se obucite (klincima preporučite štrample) pa na tribine bodriti naše razigrane mališane.

Komentari (1) - Isprintaj - #

18.03.2009., srijeda

Rezime zimske stanke

Teško bi se moglo reći da su se ekipe nogometne škole NK Dubrave odmarale tijekom zimske prvenstvene stanke.
Limači 98. najprije su sudjelovali na Dvoranskom prvenstvu na Jelenovcu gdje su nepobijeđeni u 8 utakmica stigli do finalnog dvoboja protiv Dinama. Svima nam je vjerujem još u sjećanju ova šok utakmica koja je ipak završila pobjedom maksimirske momčadi, ali srebro je bilo itekako zasluženo. Nakon toga limači putuju u Vodice gdje u konkurenciji mlađih pionira (97. godište) na velikom terenu pobjeđuju u svih pet utakmica i sa samo dva primljena gola odnose kući zlato (imaju već srebro i broncu). Koji dan odmora i limači su ponovo u akciji, ovoga puta na susjednim Ravnicama i Zimskoj malonogometnoj lizi Mara 2009. Deset kola prolaze besprijekorno i uvjerljivo nadmoćni, postižu rekordna 82 gola ali… jedan jedini gol u utakmici protiv Ponikvi bio je presudan za konačan plasman Dubrave na drugu poziciju (lani su bili prvi).
Mlađi limači 99. godišta u stopu su na natjecanja pratili svoje starije kolege. Na Jelenovcu prolaze u drugu grupu ali vrata završnice za njih i ove godine ostaju zatvorena. U Vodicama igraju bolje i unatoč jednom porazu i jednom remiju, nakon prošlogodišnjeg zlata, osvajaju srebro. Na Ravnicama kao i stariji limači gube samo jednu utakmicu ali koja na sreću za njih nije bila presudna i tako drugu godinu zaredom primaju najsjajniju kolajnu.
Zagići 00. godišta na Jelenovcu nisu prošli u viši rang drugog kruga, ali su zato na turniru u Malom domu stigli do polufinala. Na svom prvom gostovanju u Vodicama bili su četvrti, a ligu na Ravnicama završili na 7. mjestu (5:3:3).
Mali zagići 01. godišta prvi su, krajem prošle godine, odradili Maru. Srebrna medalja više je nego što je itko ozbiljan prije početka očekivao, ali već nakon prve utakmice dječaci su nam dali povod da priželjkujemo uspješan kraj. Istovremeno su najmlađi stjecali iskustvo na turniru u Prečkom.
Ukupno gledano unatrag dvije godine:
- najuspješnija ekipa na Mari je Dubrava sa osvojene: 4 zlatne (97., 98. i 99.x2) i 2 srebrne (98. i 01.) medalje
- najuspješnija ekipa na Solaris Cupu je Dubrava sa osvojene 3 zlatne (97., 98. i 99.), 2 srebrne (98. i 99.) i 1 brončanom medaljom (98.)

Komentari (0) - Isprintaj - #

17.03.2009., utorak

Obavijesti

Limači u srijedu (sutra) od 18 i 19,15 odrađuju trening planiran za četvrtak zbog obaveza trenera.
U subotu počinje proljetni dio prvenstva pa provjerite kod trenera ili u tajništvu kluba do kada vrijedi liječnička potvrda vašeg djeteta. BEZ NJE DIJETE NE MOŽE IGRATI UTAKMICU! Naš klub ima zakazane termine u sportskooj ambulanti za 30. i 31.3. ali ako je to prekasno liječnički obavite još ovaj tjedan.
Topliji proljetni dani omogućit će završetak radova na fasadi a time i konačno čišćenje oko objekata. Taj dan mogli bismo spojiti ugodno s korisnim i nakon posla počastiti se prvim ovogodišnjim roštiljem na Klaki. Budite spremni!
Srijeda 25.3. dan je izborne skupštine NK Dubrave koja će se održati u prostorijama Narodnog sveučilišta Dubrava - Dječje kazalište Dubrava, Cerska 1, u 18,30 sati. Poziv se odnosi na sve članove kluba.

Komentari (0) - Isprintaj - #

15.03.2009., nedjelja

Mara 2009 - kraj

Nakon dva mjeseca, danas je na Ravnicama završena 5. Zimska malonogometna liga Mara 2009. za limače i zagiće (st.). Dodjelu nagrada vodio je uvaženi trener nekad nogometne škole Trnje a danas voditelj i trener Otvorene škole Dinama te izdavač biltena za zagiće i limače g. Davidović, a okom kamere ovaj događaj bilježili su mnogobrojni foto aparati roditelja nagrađenih klinaca i naravno službeni fotoreporter neizostavni tata g. Drežnjak inače odnedavno tajnik NK Trešnjevka.
Raspored prve tri momčadi u zagićima glasi: Trnje, Bistra, Ponikve dok je momčad Dubrave završila na 7. mjestu. Najbolja ekipa u 99. godištu je po drugi puta zaredom Dubrava a iza nje slijede Lokomotiva i Bjelovar. U najstarijoj kategoriji zlato je ipak pripalo ekipi Ponikvi, srebro Dubravi a bronca HAŠK-u.
Pojedinačne nagrade su ravnomjerno podijeljene među nagrađenim ekipama tako da su iz naših redova statue nogometaša pripale Malkoču i Babiću iz 98. za najstrijelce, a Prenkpalaju iz 99. za najboljeg igrača među vršnjacima.
Konačna statistika biti će objavljena u već spomenutom Biltenu ali se i iz tablice prije zadnjeg kola mogu izvući neki nepromjenjivi zaključci.
Najviše golova od svih (36) ekipa na turniru postigla je Dubrava 98. (82) a najmanje golova također od svih ekipa na turniru primila je Dubrava 99. (10). Ova teorija postala je u praksi gotovo pravilo što navodi na zaključak da su napad u 98. i obrana u 99. najjače karike ovih momčadi. Stoga čestitke svima a naročito njima!

Komentari (2) - Isprintaj - #

13.03.2009., petak

Zadnje kolo na Mari

Sutra ujutro za nogometaše Dubrave završava natjecateljski dio Zimske malonogometne lige Mara 2009.
Već u 8,15 gledat ćemo ogled prve i posljednje momčadi u kategoriji 99. godišta Dubravu i Jarun. Ova revijalna utakmica nema za ove ekipe rezultatski značaj ali je našim dečkima vjerojatno posljednja priprema prije nastavka prvenstva i posljednja provjera spremnosti igrača za nastavak sezone.
U 9,45 naši stariji limači igraju protiv svojih vršnjaka s Jaruna a konačan rasplet na vrhu tablice očekuje se u popodnevnim satima nakon što ekipa Ponikvi odigra svoje posljednje dvije utakmice. Trenutno je Dubrava još uvijek na prvoj poziciji sa istim brojem bodova kao i Ponikve zahvaljujući boljoj gol razlici ali sa jednom odigranom utakmicom više.
Završna dodjela nagrada za sve tri kategorije sudionika na 5. izdanju Mare biti će u nedjelju u 15 h. Dođite u što većem broju pozdraviti naše nagrađene ekipe i eventualno pojedince.
Mali zagiću sutra u 8 igraju prijateljsku utakmicu protiv HAŠK-a na Pešćenici a dolazak je naravno pola sata prije utakmice.

Komentari (0) - Isprintaj - #

12.03.2009., četvrtak

Male komunalne akcije

Tek rijetka Vijeća gradskih četvrti objavila su svoje planove malih komunalnih akcija za ovu godinu. Među njima su Vijeće Gornje Dubrave i Vijeće Sesveta koje smo uspoređivali u nama interesantnim rashodima.
Vijeće Gornje Dubrave je od 19.467.000 kn svog proračuna planiralo potrošiti 1.588.000 kn za uređenje igrališta i to: 110.000 kn za uređenje 3 košarkaška igrališta i zamjenu koševa na školskim i drugim igralištima, 913.000 kn za uređenje 5 boćališta te 541.000 kn za uređenje 4 dječja igrališta. Pod stavkom „drugi javni objekti“ nalaze se izdaci za uređenje (valjda objekata) kvartovskih nogometnih klubova i to kako slijedi: za NK Studentski grad 100.000 kn, za NK Concordiu 100.000 kn i za NK Dubravu 50.000 kn. Iz navedenih podataka izvodimo zaključke: da je Gornja Dubrava prava boćalačka velesila a boćanje najomiljeniji i najperspektivniji sport te da je ili NK Dubrava najmanji klub u kvartu ili nema potrebe za nekim značajnijim zahvatima i ulaganjima za razliku od ostalih klubova.
Usporedbe radi pogledajmo kako o mladima i sportu brine Vijeće gradske četvrti Sesvete sa svojih 38.253.000 kn proračuna. Preko 800.000 kn planirano je za dječja, a čak 3.396.700 kn za športska igrališta. Dvije najveće stavke (svaka 1.000.000) odnose se na sufinanciranje izgradnje objekta kod NK Radnika te na uređenje nog. igrališta u Sesvetskoj Sopnici a sve ugovoreno sa Gradskim uredom za obrazovanje, kulturu i šport. Svoj dio kolača dobit će i 6 malonogometnih igrališta a za sanaciju igrališta NK Prigorje bit će izdvojeno 210.600 kn.
Ovdje tek nije potreban nikakav komentar nego podsjetnik da su uskoro lokalni izbori na kojima biramo nove članove Vijeća gradskih četvrti pa razmislimo dobro i ozbiljno o ovoj temi.

Komentari (7) - Isprintaj - #

11.03.2009., srijeda

Još malo novosti iz Saveza

Broj 4 službenog glasnika ZNS-a donosi odluke sa sjednica Izvršnog odbora i Skupštine ZNS-a, kalendar aktivnosti za ovu godinu te razne druge obavijesti. Na sjednici IO usvojeno je:
- financijski plan za 2009. g. te plan raspodjele sredstava ZŠS-a klubovima, centrima, podcentrima i školama nogometa
- izviješće o radu centara i podcentara u prošloj godini
- svi prijedlozi, odluke i zaključci Stručnog odbora (uključujući izradu sportske putovnice selekcioniranih igrača)
- prijedlog novog Statuta i Poslovnika o radu Skupštine te upućeni Skupštini na raspravu i usvajanje
Također je:
- upućena zamolba Gradskim četvrtima da pomognu svojim nogometnim klubovima u pogledu financiranja akcija i inicijativa vezanih za uređenje i održavanje nogometnih igrališta i pripadajućih objekata
- podržan zahtjev Saveza i 23 kluba kojima po Programu nisu osigurana sredstva za objekte da to učini Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport dok se konačno ne riješi pitanje statusa objekata nogometnih klubova
- odobrena je financijska pomoć NK Čulincu
Isti dan održana je i Skupština koja je uglavnom usvojila već sve navedeno i HNS-u uputila zanimljiv prijedlog da se dio sredstava od disciplinskih kazni (za kartone) odvoji za nabavku opreme i lopti za mladež nacionalnog i gradskog Saveza.
Za naše uzraste su u kalendaru aktivnosti ZNS-a predviđeni slijedeći turniri:
- 14.-18.4. - Uskršnji turnir u Medulinu za 00. i 98. godište
- 1.-3.5. - Memorijalni turnir Darko Tironi na NK Španskom za 98. godište
- 1.5. - Turnir NK Concordia za 00. godište
- 13.-14.6. - Međunarodni turnir NK Trnju za 99. i 98. godište
- 13.-14.6. - Turnir NK Prigorje Markuševac za 98. godište
- 13.-14.6. - Turnir NK Zelengaj za 00. i 98. godište
- 19.-21.6. - Međunarodni turnir NK Vrapče za 00. i 98. godište
- 20.-21.6. - Turnir NK Trešnjevka za 98. godište
- 20.-28.6. - Međunarodni turnir NK Kustošija za 00. godište
- 28.-30.8. - Turnir NK Radnik Sesvete za 01. i 00. godište
- 29.-30.8. - Turnir Oluja NK Dubrava za 99. godište
- 29.-30.8. - Turnir NK Tekstilac Ravnice za 01. i 99.
- 14.-29.12. - Dvoransko prvenstvo Jelenovac za 01., 00. i 99. godište

Komentari (0) - Isprintaj - #

07.03.2009., subota

Dubrava u punom sjaju

Odlične predstave Dubrave danas na Ravnicama.
Zagići su turnir završili s dvije uvjerljive pobjede. Unatoč početnom vodstvu protivnika, Dubrava je svladala ekipu Lučkog rezultatom 4:1 golovima Krajine x 2, Šahdanovića i Prpića. Potom su i igrači Radnika tri puta vadili loptu iz svoje mreže koje su zakucavali Šimović x 2 i ponovo Šahdanović. Limači 99. pobjedom 6:1 nad ekipom Radnika osigurali su po drugi puta za redom najsjajniju medalju na ovom turniru. Golovi Čibarića x 2, Cerića, Galića, Prenkpalaja i Kirina dečki iz Dubrave mirno i neopterećeno čekaju posljednje kolo idućeg vikenda. To pak ne vrijedi za naše jesenske prvake. Uvjerljivo najbolji i najefikasniji na turniru limači Dubrave 98. godišta, iako su golovima Babića x 2, Malkoča i Bagarića danas upisali još jednu pobjedu 4:1, do zadnjeg časa neće znati kakvog je sjaja njihova medalja. Kiks protiv trenutno drugoplasiranih Ponikvi mogao bi biti presudan za njihov konačni plasman.
Mali Zagići za nedjelju imaju dogovorenu prijateljsku utakmicu protiv OŠ Dinama u 12,30 stoga dođite svakako pola sata ranije na stadion Maksimir.

Komentari (4) - Isprintaj - #

06.03.2009., petak

Bliži se kraj Mare 2009.

Sutra zagići završavaju svoj turnir na Mari dvjema utakmicama, a limači igraju svoja pretposljednja i možda odlučujuća kola.
- 00. godište - Lučko-Dubrava - subota 7.3. - 9,45 h
- 00. godište - Dubrava-Radnik - subota 7.3. - 11,15 h
- 99. godište - Dubrava-Radnik - subota 7.3. - 13,30 h
- 98. godište - Radnik-Dubrava - subota 7.3. - 14,15 h
Mali zagići sutra odrađuju trening uobičajeno u 11 sati.

Komentari (0) - Isprintaj - #

04.03.2009., srijeda

Novosti iz Saveza

Novi broj službenog glasila ZNS-a, između ostaloga, podsjeća klubove - korisnike proračunskih sredstava, da su do 15.3. dužni predati matičnom savezu financijska izviješća za proteklu godinu. Klubovi koji do navedenog roka ne podnesu svoja izviješća NEĆE BITI FINANCIRANI iz gradskog proračuna ove godine.
Naime, kao što već znamo, Gradsko poglavarstvo i Ured za obrazovanje, kulturu i šport iz proračuna grada svake godine izdvajaju namjenska sredstva za financiranje gradskih sportskih klubova. Ta sredstva se preko ZŠS-a upućuju sportskim savezima koji ih pak prema određenim kriterijima dalje proslijeđuju sportskim klubovima.
Koliko znamo naš klub je rijetka iznimka koja u ovom lancu kolanja sredstava od gradske blagajne do kluba ima još jednu kariku više koja nije previše ažurna i brza pri isplati. Ali to nikako ne smije utjecati na gubitak prava na ova tako dragocjena sredstva.

Komentari (0) - Isprintaj - #

03.03.2009., utorak

Sretan rođendan ...

... želimo našim Dubravašima nogometašima!
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 16.3.1999.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 16.3.1999.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 16.3.2001.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 21.3.2001.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 27.3.1999.

Komentari (2) - Isprintaj - #

02.03.2009., ponedjeljak

Vikend na Ravnicama

Limači su na Ravnicama u subotu zabilježili sve tri pobjede. Prve dvije pripale su 99. godištu koje je svladalo ekipe Tekstilca (3:1) i Zagorca (2:1), a u strijelce su se upisali Čibarić x2, Prenkpalaj x 2 i Lebinac. Njihove starije kolege su, dominirajući od prve minute nad ekipom Bistre, samouvjereno i pucački raspoloženo ubilježili još jednu uvjerljivu pobjedu od 13:0. Malkoč (4), Prpić (3), Babić (3), Bagarić (2), Pandžić (1) i ostatak ekipe igra na ovom turniru najefikasniji nogomet ubacivši do sada čak 69 lopti u protivnikove mreže.
Zagići su na žalost izgubili obje svoje subotnje utakmice protiv Bistre (2:3 golovi: Krajina, Prpić) i Tekstilca (2:4 golovi: Šahdanović, Fulir), ali su nam u ovoj posljednjoj priuštili mnogo uzbuđenja i neizvjesnosti do samoga kraja. Šteta jer bilo je prilika za osvajanje boda!

Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

NK DUBRAVA ZAGREB
ŠRC "Grana - Klaka"
Aleja Blaža Jurišića 2
tel/fax: 2932-770

www.nkdubrava.hr
Radno vrijeme tajništva:
8,30-9,30 - uto,pet
16,30-17,30 - pon,sri,pet

nk.dubrava-mladez@zg.t-com.hr
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


ŠPORTSKA AMBULANTA
Ulica grada Vukovara 284 (ulaz sa terase)
tel: 6404-480
fax:6404-483

TERMIN: 14.-16.09.2011.


UPRAVNI ODBOR:
Predsjednik:
Zvonko Paclik
Dopredsjednik:
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Članovi UO:
Goran Bradić
Marijan Bratko
Sreten Ćuk
Slaven Galić
Jasenko Houra
Andrija Jarak
Jozo Mikulić
Igor Mlinar
Mihajlo Ninić
Krešo Poštolka
Fran Renko
Boris Soldo
Josip Vidović

IZVRŠNI ODBOR:
Zvonko Paclik
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Igor Mlinar
Krešimir Prpić

NADZORNI ODBOR:
Sandra Budja
Boris Klaić
Stjepan Jeren

STEGOVNO POVJERENSTVO:
Goran Lopar
Ante Maloča
Željko Bosnar

Tajnik:
Krešimir Prpić
Voditelj nogometne škole:
Igor Ivec
Domari/oružari:
Ante Maloča
Anđelko Vidović
               


PREPORUKE: ! ! !
2 sata prije treninga/utakmice:
- lagani obrok s rižom, tjesteninom ili cornflakes
Za vrijeme treninga/utakmice:
- svakih 20tak min 1 dcl vode
- kod velikih napora eventualno komadić banane ili čokoladice

30 minuta nakon treninga/utakmice:
- voda+kockica čokolade ili energetski napitak
- svježe ili suho voće (najbolje banana) ili voćni jogurt

PITAMO VAS ????

Na stranici s rezultatima ankete možete ostaviti svoje komentare u svezi ankete!
Tko je kriv za nered u klubu?
predsjednik
Uprava
sportski direktor
voditelj skole
tajnik
treneri
roditelji
ma sve je u redu
  
pollcode.com free polls


                                     
smijeh hehehehehe smijeh

Vraća se Mujo s liječničkog i Fata ga pita:
- I, Mujo, šta ti je rekao doktor?
- Rekao mi je da imam vakuum u glavi.
- Je li to dobro?
- Šta ja znam, bolje išta nego ništa.

Fata uči malog Mujicu:
- Vidiš ovo je palac. Ponovi palac.
- Palac!
- Odlično, slijedeći je kažipsrt!
- Prst!
- Ma ne prst, kažiprst!
- Prst!
- Dobro me slušaj! Kažiprst!
- Pa već treći puta kažem - prst.

- Tata, ne razumijem kako se od 5 može oduzeti 7.
- Ovako: ako se petero ljudi vozi u autobusu i na stanici izađe sedmero, onda ih treba ući još dvoje da bi autobus bio prazan.

- Ivice, u koju skupinu ubrajamo zmije naočarke?
- U skupinu kratkovidnih, učiteljice.

- Kako ide mačka - mijau, mijau.
- Kako ide pas - vau, vau.
- Kako ide miš - klik, klik.

- Jurica, kada se beru trešnje?
- Kad susjed nije kod kuće, profesore.

smijeh hehehehehe smijeh

Male mudrosti velikih ...
rolleyes Hrabrost nije odsutnost straha, već ovladavanje strahom!
rolleyes Dijete govori vani ono što roditelji govore u kući.
rolleyes Nekad pobijediš, nekad izgubiš, ali uvijek se trudi ispočetka!
rolleyes Šampioni vjeruju u sebe i onda kada nitko drugi ne vjeruje!
rolleyes Najbolji prolaze najteži put. Zato i jesu najbolji!
rolleyes Zlatna medalja ne stvara šampiona. Stvara ga naporan rad.
rolleyes Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
rolleyes Nitko nije toliko dobar da mu ne prijeti opasnost od slabijeg.
rolleyes Nisi dobar ako si najbolji među najlošijima.
rolleyes Samo oni koji se ne boje doživjeti veliki neuspjeh mogu doživjeti veliki uspjeh.-Robert F. Kennedy
rolleyes Teško je podnijeti neuspjeh, ali je još teže nikad ne pokušati uspjeti.-Roosvelt
rolleyes Ne boj se neuspjeha. Kad padneš pokušaj ponovo.-Lao Tse
rolleyes Čak i najveći genij treba puno raditi da stvori veliko djelo.-Čajkowski
rolleyes Uvijek se hrabro suprostavi onome čega se najviše bojiš.-Muhamed Ali
rolleyes Pobjednici moraju imati dvije stvari: ciljeve i želju da ih ostvare!-Brad Burden
    
< ožujak, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Studeni 2011 (3)
Listopad 2011 (4)
Rujan 2011 (3)
Kolovoz 2011 (7)
Srpanj 2011 (1)
Lipanj 2011 (7)
Svibanj 2011 (11)
Travanj 2011 (12)
Ožujak 2011 (11)
Veljača 2011 (4)
Siječanj 2011 (5)
Prosinac 2010 (3)
Studeni 2010 (9)
Listopad 2010 (8)
Rujan 2010 (18)
Kolovoz 2010 (12)
Srpanj 2010 (5)
Lipanj 2010 (22)
Svibanj 2010 (13)
Travanj 2010 (16)
Ožujak 2010 (17)
Veljača 2010 (15)
Siječanj 2010 (17)
Prosinac 2009 (18)
Studeni 2009 (16)
Listopad 2009 (19)
Rujan 2009 (17)
Kolovoz 2009 (9)
Srpanj 2009 (7)
Lipanj 2009 (19)
Svibanj 2009 (24)
Travanj 2009 (13)
Ožujak 2009 (18)
Veljača 2009 (14)
Siječanj 2009 (21)
Prosinac 2008 (16)
Studeni 2008 (23)
Listopad 2008 (22)
Rujan 2008 (18)
Kolovoz 2008 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Free Hit Counters
Free Hit Counters
Got My Cursor @ 123Cursors.com