Neslužbena stranica



NOVA ANKETA



INFO :
Svi rezultati i tablice
NAJAVE:
ml. pioniri 99
ZAGREB-DUBRAVA- 2:2
limači/zagići
turniri
limači A/01 -
limači C/02 - Jelenovac, TEŽ, Mali dom
zagići A-1/03 -
zagići A-2/04 -

Raspored treninga:
ml.pioniri II pon,uto,čet,pet-9/17h
limači A pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
limači C pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
zagići A1 uto,sri,pet-18h
zagići A2 uto,sri,pet-18h

Trening golmana:
pon,sri-17; uto,čet-8,30
trener Ante Šantak                



Kalendar-2011

RUJAN
1.-4. - 02.(U-10),03.(U-9) - turnir NK Radnik Sesvete
3. - početak prvenstva
6. - 99.(U-13) - susret selekcija KZŽ-ZNS
13. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-SM
20. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-ŽZ
27. - 99.(U-13) - susret selekcija BB-ZNS
LISTOPAD
4. - 99.(U-13) - selekcija
STUDENI
2. - 99.(U-13) - selekcija
PROSINAC
19.11.-29.12. - 01.(U-11),02.(U-10),03.(U-9) - Jelenovac
19.11.-11.12. - 99.(U-13) - Sava
17.-25.12. - 99.(U-13) - Kutija šibica




ml. pioniri
99. godište:


trener: Josip Palić

limači A
01. godište:


trener: Marko Miljenović

limači C
02. godište:


trener: Marko Miljenović

zagići A1
03. godište:


trener: Darko Premerl

zagići A2
04. godište:


trener: Ivica Laškarin
Copyright © 2008.-10. DgP

Generated image


OVAJ BLOG JE MJESTO NULTE TOLERANCIJE NA VERBALNO NASILJE. BRIŠU SE SVI NEPRIMJERENI I UVREDLJIVI KOMENTARI.

31.10.2008., petak

Aktualnosti i akcije

Podsjećamo roditelje čija djeca su pozvana na pripreme u Vodicama, a još to nisu učinili, da treneru ili predstavniku roditelja hitno jave svoju odluku, jer se organizatoru mora dati konačan broj putnika, a istječe i rok za uplatu prve rate putovanja.
U ponedjeljak je Vijeću gradske četvrti Gornja Dubrava, točnije predsjedniku Vijeća g. Novoselu upućen zahtjev roditelja naše nogometne škole za većim angažmanom mjesne samouprave u pogledu uvjeta rada škole. Upućeniji znaju da Vijeća mnogih gradskih četvrti, kroz svoje male komunalne akcije, izdvajaju značajna sredstva za uređenje kako objekata svojih lokalnih nogometnih klubova, tako i okolišta (tribina, rasvjete itd). Zahtjevu je priložena i peticija (preko 400 potpisa građana) koju smo slali na mnoge adrese u gradu pa i na gradonačelnikovu.
No dok čekamo da NETKO/ITKO konačno počne voditi brigu o razvoju sporta pa tako i nogometa u Dubravi (a o čemu je ovaj tjedan bilo riječi i na Skupštini grada) u fazi smo priprema akcija uređenja pomoćnog igrališta (nasipavanje pijeska i poravnjavanje) kao i objekata svlačionica (iznutra i izvana). Predviđeni radovi su: bojanje fasade i unutarnjih zidova svlačionica, postavljanje rasvjete ispred istih, rasipavanje pijeska i sl. Za izvođenje navedenih radova javilo se već više volontera iz redova roditelja, a svi ostali koji također žele sudjelovati neka se jave g. Poštolki ili g. Maloči. S predsjednikom kluba dogovoreno je da se sav potreban materijal za farbanje nabavi prikupljanjem priloga od svih članova kluba (od veterana do zagića) koji neće iznositi više od 50 kn.

Komentari (0) - Isprintaj - #

30.10.2008., četvrtak

Roditeljski sastanak - zagići A2

Kao što je i obećao trener Zember održao je već 2. roditeljski sastanak za svoje zagiće, a to će ubuduće biti praksa svaka dva mjeseca. Pohvalio je odgoj djece i njihovo zalaganje na treninzima i utakmicama. Za 12. i 1. mjesec dobiveni su termini za treniranje u dvorani Malog doma u nedjelju od 8 do 10 h. O rasporedu i trošku dvorane obavijestit će vas naknadno predstavnik roditelja. Treninzi se do daljnjega odvijaju po starom rasporedu, a trener će odrediti 10-12 igrača koji će dolaziti na trening i ponedjeljkom.
U prvenstvenoj stanci najavio je sudjelovanje na nekoliko turnira, kako bi sva djeca dobila priliku igrati, a već 15.11. počinje Zimska liga na terenu nogometne akademije Marić (Ravnice).
Klub je od dobavljača sportske opreme Legea dobio ponudu za komplet koji sadrži: dvije trenirke (svečana i radna), dres, zimsku jaknu, šuškavac, kapu i torbu. Cijena kompleta je 915,00 kn. Komplet niste obavezni kupiti, a oni koji su zainteresirani mogu se javiti treneru ili predstavniku roditelja.
Nažalost, na sastanku nije bio prisutan voditelj škole (opravdanje: sastanak u ZNS-u) iako je bilo roditelja koji su imali pitanje upravo za njega. Trener je pak obečao da će voditelju škole prenijeti sva pitanja roditelja i tražiti na njih odgovore. Npr.: Kada će na terenu za treninge biti postavljena adekvatna rasvjeta?

Komentari (0) - Isprintaj - #

28.10.2008., utorak

Ne zaboravite...

Danas će na Klaki u 19 sati trener Zember održat sastanak za 2001./02. godište.

Komentari (1) - Isprintaj - #

Josip Palić

Free Image Hosting at www.ImageShack.usU posljednjem broju Biltena za djecu objavljen je intervju sa našim i vašim trenerom Josipom Palićem, a povod je ove godine još nepobijeđena momčad limača 98. godišta. Donosimo kratak presjek razgovora uz naše male nadopune.
Ovaj dečko iz Dubrave nakon Dinamove juniorske škole, karijeru nogometaša gradio je u nekoliko klubova, da bi, što iz osobnih razloga a što zbog ozljede, još vrlo mlad napustio ovu profesiju i posvetio se trenerskom zanatu. Sa euro A trenerskom licencom (1/3 u klubu), započeo je trenersku karijeru u NK Dubravi. Već sa svojom prvom generacijom 97. godišta sve je iznenadio kada je na kraju jesenskog dijela sezone završio na prvom mjestu. Generaciju 98. godišta preuzeo je kao početnike te sa njima osvojio 5., zatim 4. pa potom i 3. mjesto u prvenstvu te mnogobrojne domaće i inozemne turnire (vidi pod "natjecanja"). Generaciju 99. godišta trenira od njihove prve sezone kada su bili i jesenski i konačni prvaci 1. ZNL, te iste godine osvojili sve turnire na kojima su sudjelovali, dok je prošla sezona bila nešto manje uspješna sa tek pokojim osvojenim turnirom.
Kao svaki trener i igrač, u sebi je priželjkivao vrh tablice , ali svjestan je da je do njega bilo lakše doći nego ga sada zadržati. Od lovca na "tuđe skalpove" Dubrava se pretvorila u najveću lovinu, što ostalim ekipama daje posebnu motivaciju u igri protiv njih ne bi li baš oni bili ti koji će ih svrgnuti s prijestolja. Ovi desetogodišnjaci su uspjeli jer su na okupu tri godine, "krvavo" rade, vratio se mali Malkoč, atmosfera u ekipi je odlična, a roditelji su korektni i pozitivni bez prevelikih "apetita" tako da klinci igraju rasterećeni. Palić posebno ističe obranu svoje ekipe i vratare koji čine čvrsti temelj i od kojih sve kreće. Ukoliko i dalje ostanu svi na okupu, garantirano će i dalje drugima biti teško igrati protiv ovakve Dubrave. O uvjetima ne troši previše riječi. Oni su evidentno loši, a da su bolji manje djece bi odlazilo u druge klubove. Skroman i tih kakav je i u privatnom životu ovaj otac četvero djece ima uvijek istu filozofiju: svake godine očekuje mali pomak, napredak djece kako igrački tako i ljudski. Samo daj Bože zdravlja!
Uz sve ovo g. Palić upisuje visoku trenersku školu, koja će mu uz već dosada potvrđeni talent bez sumnje donijeti nove sportske i životne uspjehe.
Domaća zadaća jednog nogometaša Dubrave:
"Ja bi svoj slavoluk posvetio svome treneru Josipu Paliću. Zato što nas je doveo do jako puno medalja čak 26. Tada sam se osjećao jako sretno i volio bih osvojiti još puno više medalja sa tim trenerom."

Komentari (1) - Isprintaj - #

27.10.2008., ponedjeljak

Obavijest

Limači, ne zaboravite da je od danas novi raspored treninga.
10. kolo je naravno odgođeno, obzirom da pada na blagdan. Termin odrađivanja ovih utakmica biti će objavljen čim se dobije službena potvrda.


Komentari (0) - Isprintaj - #

25.10.2008., subota

9. kolo

Dubrava je danas protiv Ponikvi zabilježila dvije pobjede i dva poraza.
Očekivana pobjeda 98. godišta rezultatom 0:2 - Klaić i Malkoč - iako je prilika bilo i za malo veću gol razliku.
Teška pobjeda 99. godišta - na poluvremenu 0:2 (Čibarić, Vidović), odmah potom dva brzinska gola domaćina za izjednačenje te do kraja pritisak Dubrave koji je donio još dva gola tj. autogola pripisana Statovciju i Prenkpalaju.
Zagići su odigrali slabije partije. Stariji su primili 4 i postigli tek jedan pogodak (Bosnar), dok se od mlađih Dubravaša danas nitko nije upisao u listu strijelaca a golman je čak tri puta vadio loptu iz svoje mreže. I dok trener 00. godišta i dalje muku muči sa kratkom klupom, čini se da je problem trenera 01. upravo prevelika klupa.
Ne želeći posebno komentirati igru domaćina i stručnost sudaca, želimo Upravi našeg kluba - predsjedniku, voditelju škole itd. - skrenuti pažnju na uvjete u kojima rade djeca u nog. klubu Ponikve. Osim glavnog terena i do njega pomoćnog koje se upravo uređuje, imaju DVA (veće i manje) igrališta s umjetnom travom, uredne svlačionice, sanitarne čvorove i klupske prostorije, a baš svi koji imaju bilo kakve veze s klubom obučeni su u jednoobraznu klupsku opremu, koju im nabavlja ekskluzivni dobavljač a sami je plaćaju. Ako dodamo još i novu službenu web stranicu kluba, sve izgleda vrlo reprezentativno i ostavlja dojam ozbiljnog kluba. I još nešto: klub je osnovan 1945. godine, ima oko 250 klinaca u nogometnoj školi a seniori se natječu u 4. lizi HNS-a. Isto kao i Dubrava!
B momčad limača Dubrave pobjedila je ekipu Dragonošca rezultatom 1:5. Strijelci su bili: Budimir 2x, Mioč 2x i Udovičić 1x. Čestitke!

Komentari (14) - Isprintaj - #

24.10.2008., petak

Obavijesti

Izmijenjen je raspored odigravanja sutrašnjih utakmica između Ponikvi i Dubrave. Prvu utakmicu u 9 h ujutro igraju zagići 01. godišta, a zadnju u 12 sati mlađi limači 99. godišta. Ostale dvije ekipe igraju po starom rasporedu. Od idućeg tjedna je i novi raspored treninga za limače trenera Palića. Slobodan dan tako više nije srijeda već utorak. Točan raspored provjerite u rubrici INFO. Trener Zember je za utorak u 19 sati (nakon treninga) najavio roditeljski sastanak.
Roditelji djece (98, 99, 00) koja su pozvana na Solaris Cup u Vodice, trebaju čim prije obavijestiti trenera o svojoj odluci, kako bi u slučaju da dijete ne može sudjelovati na turniru, trener mogao na vrijeme pozvati druge igrače.

Komentari (0) - Isprintaj - #

Solaris Cup - Vodice - 2009.

Malo kasnimo s ovom informacijom, ali daleko je još siječanj. Dakle, i ove godine trener Palić vodi obje svoje generacije limača na Solaris Cup u Vodicama iliti pripreme u Vodicama (kako to neki vole reći). No koliko čujem i trener Bijodić bi mogao debitirati na ovom turniru, što ne bi bilo nimalo loše. I prošle godine Dubrava je imala 3 predstavnika u Vodicama (97, 98, i 99). Najmlađi su osvojili zlato, kao i najstariji dok je 98. godište u kategoriji starijih ekipa osvojilo drugo mjesto. Oni su također i godinu prije igrali sa starijima i osvojili treće mjesto. Ovaj puta su bez sumnje najveći favoriti za zlato. Dakle, treneri su napravili popis putnika (djece), od tehnika ste dobili detaljne informacije, a sada je na vama da čim prije donesete odluku o putovanju svoga djeteta i eventualno pratnje. Ukratko:
Solaris Cup traje od subote 3.1. do petka 9.1.2009. Iz Zagreba se kreće u 6,30, a u Vodice se dolazi do ručka. Svi putnici smješteni su u hotelu Imperial. Obično se vodi računa da ekipe budu na okupu (djeca i roditelji), a raspored djece po sobama radi trener (odrasli se već nekako dogovore). Za sva tri obroka nudi se raznovrsna hrana (švedski stol) pa svatko može izabrati što mu paše. Međutim, ipak se vodi briga da djeca svaki dan pojedu barem malo juhe i voća. Svakodnevno se na igralištu, koje je od hotela udaljeno 5-ominutnom šetnjom plažom, odvijaju utakmice i treninzi, a i hotelski bazen je na raspolaganju svim ekipama. Ono malo slobodnog vremena što im preostane djeca se zabavljaju po sobama ili ih se odvede na šetnju i igru na plaži ili u parku, a navečer se u hotelu organiziraju razna događanja. U petak se, nakon doručka i podjele medalje, kreće put Zagreba kamo se stiže u popodnevnim satima. Svi putnici će od trenera i tehnika, neposredno prije putovanja, dobit još i detaljne upute o potrebnoj opremi.
Putovanje je kako za djecu tako i za roditelje/pratnju plativo u 3 rate: 1. do kraja listopada, 2. do kraja studenog i 3. do 20. prosinca.
Slike sa dosadašnjih turnira u Vodicama možete vidjeti ovdje.

Komentari (0) - Isprintaj - #

20.10.2008., ponedjeljak

B momčad

B momčad 98. i 99. godišta odigrala je ovaj vikend utakmicu protiv ekipe NK Čehi i pobijedila rezultatom 8:0. Golove su postizali: Budimir-3, Klobučar-2, Gojko, Krok i Papić po jedan. Čestitamothumbup !!!

Komentari (3) - Isprintaj - #

Sretan rođendan!

Redakcija bloga želi svim nogometašima NK Dubrave rođenima u 10. mjesecu SRETAN ROĐENDAN!
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wssretansretansretan 3.10.1999.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wssretansretansretan 7.10.2000.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wssretansretansretan 8.10.2000.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wssretansretansretan 22.10.1999.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wssretansretansretan 26.10.2001.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wssretansretansretan 27.10.2000.

Komentari (2) - Isprintaj - #

18.10.2008., subota

8. kolo

Utakmice Dubrave i Kustošije oduvijek se očekuju s posebnim nabojem i uzbuđenjem bilo da se radi o prvenstvu ili međusobnom ogledu na nekom turniru.
Međutim, danas je, kao uostalom i čitavom ovom sezonom, dominacija starijih limača Dubrave bila očita od prve minute i bilo je samo pitanje koliko golova u mreži gostiju ćemo nabrojati prije nego sudac odsvira kraj. Svi koji su mogli danas su i zabijali: Soldo 2x, Prpić 2x, Malkoć i Palić za ukupno 6:0. Tri kola prije zimskog odmora Dubrava ima maksimalnih 24 boda i + 17 gol razliku. Pogled na tablicu 98. godišta nikada nije bio ljepši. thumbup
Mlađi limači Dubrave sa Kustošijom također oduvijek u pravilu igraju horor utakmice. Sjetite se povijesne 2007. kada bijasmo prvaci. Samo par kola prije kraja prvenstva u Kustošiji smo jedva izvukli nerješeno, što je zakompliciralo čitavu završnicu prvenstva. Danas je također bilo napeto i neizvjesno do samoga kraja. Jedna nespretnost obrane i lopta u mreži Dubrave za vodstvo Kustošije. Potom korner i gol Galića za izjednačenje, pa zatim ponovo korner i lob Poštolke za (hvala Bogu) konačnih 2:1. Drugo poluvrijeme bez golova ali uz pritisak Dubrave.
Kada u prvoj minuti padne gol, čitav tijek utakmice kreće u neplaniranom smjeru. Tako je bilo i sa zagićima Dubrave, koji su nakon početnog šoka igrali i napadali ali ne i zabili ono što su morali. S druge pak strane golovi su padali jedan za drugim, tako je utakmica završila rezultatom 1:5, a počasni gol za domaćine zabio je Šimunović.
Mali zagići opet su bili prilično dobri. Imali su dva puta vodstvo u rukama, ali nedovoljno sreće da ga zadrže. Barem su na kraju izvukli nerješeno 2:2 što je dobar kompromis, sjetimo li se prošle nedjelje. Dvostruki strijelac za Dubravu bio je Šaronja.
Navijači su danas bili posebno inspirativni. Uz glasno bodrenje i navijanje, naročito 98. godišta, uz poneku pirotehničku napravu stvorena je prava stadionska atmosfera na hrvatski način. Na sreću sve je bilo u granicama dozvoljenoga. puknucu

Komentari (7) - Isprintaj - #

17.10.2008., petak

Kako sutra?

Prognoza za sutra kaže: ujutro magla i mraz s temperaturom od 2 do 4 °C, popodne sunčano uz povremenu naoblaku i temperaturom 10-tak stupnjeva višom od jutarnje. Stoga ne bi bilo loše pripremiti zimsku opremu (vidi obavijesti dolje desno) kako za igrače, tako bome i za navijače.
Svim Dubravašima želimo sutra puno sportske sreće!

Komentari (0) - Isprintaj - #

16.10.2008., četvrtak

Intervju voditelja škole

U prošlom izdanju besplatnog tjednika Metropola Zagreb, kojega izdaje Večernji list, objavljen je intervju s voditeljem škole NK Dubrave g. Vinkom Šaka. Evo sažetka razgovora:
G. Šaka funkciju voditelja škole, na preporuku ZNS-a, obavlja već 7 mjeseci. Kako sam kaže iznenadio ga je broj već upisane djece, ali i navala na početku nove sezone. "Kada bi na Klaki postojalo igralište sa umjetnom travom normalnih dimenzija, mogli bismo prihvatiti približno 500 klinaca, i tada nam se ne bi događalo da usred natjecateljske sezone u NK Zagreb ode čak deset klinaca." Dodajmo tome i podatak da djeca ne odlaze samo u Zagreb, već i u Dinamo i Croatiu Sesvete, ali i u manje klubove kao npr. Concordiu, Studentski grad, Tekstilaca, NC Maksimir. Nije problem odlazak u drugi klub, jer kako kaže i sam g. Šaka, Dinamo se oduvijek igrački "napajao" iz Dubrave (Čale, Plantić, Radas, Kralj, Ranogajac, Miljenović, Sunek, Turina, Soldo). Problem je što "pojedini roditelji misle da im dijete ne treba steći osnovna znanja da bi igralo nogomet u nekoj renomiranijoj sredini, pa ga odvode, a onda se dijete ne snađe i prestane igrati". Osim što se javlja problem nesnalaženja u sredini, često puta radi se i o odbacivanju same sredine, jer kada pokupite sve najbolje od najboljeg teško da će biti dovoljno mjesta i vremena da svi oni igraju dovoljno da i dalje ostanu najbolji, pa na tome putu mnogi otpadaju. "Osnovni problem u Dubravi su uvjeti, na čijem poboljšanju se radi već godinama, no još nema pomaka. Stoga su ovdje svi pravi umjetnici, jer u ovakvim uvjetima malo tko može polučiti takve rezultate." Izrazivši zadovoljstvo školovanim trenerskim kadrom g. Šaka je posebno istaknuo: "Naš trener Josip Palić sa svojim limačima rođenim 1998. i 1999. godine ima više trofeja s turnira od bilo kojeg kluba u gradu."
Nastavljajući praksu razgovora sa vodećim ljudima kluba, mi smo također za svojeg slijedećeg sugovornika odabrali g. Šaku. Čim obavimo ovaj razgovor biti će te informirani.

Komentari (1) - Isprintaj - #

14.10.2008., utorak

Komentari, aktualnosti i ... naravno "čaj"

Nekoliko vaših komentara odnosi se na B momčad.
Koliko vidim postoje različita mišljenja o tome zašto je posljednja utakmica ove momčadi, unatoč pobjedi (2:3), registrirana kao izgubljena (3:0). Ako se radi o neizrađenim iskaznicama treba provjeriti gdje je zapelo. Ako se pak radi o neobavljenim liječničkim pregledima, u NK Dubravi smo dobili odgovor da brigu o tome vodi klub za kojega igra B momčad. To nikako ne znači da roditelji o tome nisu trebali biti obaviješteni putem roditeljskog sastanka u svojem matičnom klubu. Što se tiče rezultata B momčadi objavljujemo ih kada o njima dobijemo informaciju. Kako ovaj blog uređuju dva roditelja, sve vas ostale ljubazno molimo za suradnju kako bi stranica bila što ažurnija, atraktivnija i čitanija. Rado ćemo objaviti svaku vijest i sliku o ovoj i bilo kojoj drugoj ekipi NK Dubrave mladeži koju nam pošaljete. Do sada je ovu mogućnost koristio jedino tata Živac koji nam između ostaloga jedini i šalje izviješća o B momčadi. Hvala Živcu na suradnji i svima vama ostalima koji nas pratite.

Osim što za vrijeme treninga teoretiziraju, roditelji su i jako vrijedni. Ispred svlačionice je zasvjetlio reflektor, a za taj sretan događaj osim Nikole Tesle najzaslužniji su tata Kranjec, Mustapić i Galić (prvi kupio a druga dvojica postavila isti). Već smo spominjali tatu Lopara koji je sanirao poplavu u svlačionici, a iz povjerljivih izvora saznajemo da će nas na početku proljetnog dijela sezone dočekati pofriškane i dotjerane svlačionice.
Zaista se na Klaki u poslijednje vrijeme ozbiljno radi i to, osim brižnim roditeljima, treba zahvaliti oružarima Maloči i Dodiću. Koliko čujem u planu je da, kao što su to učinili sa glavnim, dotjeraju i teren na kojem treniraju naši klinci. Naime, pratite li sagu o umjetnoj travi na Klaki jasno vam je da tempom "jedan naprijed nazad dva" umjetna trava neće tako skoro stići na Klaku. Ali naša opsjednutost tom famoznom umjetnom travom ne bi bila tako izražena da imamo, osim glavnog, barem još jedno pristojno uređeno igralište (travnato, izravnato i sa pričvršćenim golovima). Ovo zvuči već mnogo realnije i u okvirima izvedivosti, zar ne? Barem nešto dok ne stigne njezino veličanstvo - umjetna trava!

Sve ovo uvodi nas u drugi dio razgovora sa predsjednikom Paclikom. Ugovor sa Holdingom još nije potpisan kao što nije niti realiziran plan Vijeća četvrti postavljanja ormarića i javne rasvjete u vrijednosti 350.000 kn. (!!!???) Uvidjevši da su umjetna trava i rasvjeta ipak pitanja visoke politike, skrenuli smo naš razgovor na manje opće i puno jednostavnije teme. Pojedini nedostaci su u međuvremenu riješeni (vidi gore), ali me je zanimalo slijedeće:
- Smeta li ikoga (osim mene) potrgana natpisna tabla kluba?
- Hoće li tribina biti uskoro barem djelomično natkrivena?
- Možemo li očekivati da klub sudjeluje u troškovima nabave opreme ili putovanja na turnire?
G. Paclik dao nam je odgovare: ako će biti izvedivo, uskoro bi trebala biti postavljena nova svjetleća natpisna tabla na mjestu stare; tribina je već trebala biti natkrivena ali... i dalje se intenzivno radi na tome; klub može od trgovaca sportskom opremom tražiti povoljniju cijenu, ali radi ograničenih sredstava (tj. nepriliva namjenskih sredstava iz grada/Holdinga) ne može sudjelovati u troškovima nabave kao niti u troškovima sudjelovanja na turnirima. Predsjednik je zahvalio roditeljima na dosadašnjem trudu i apelirao na obrtnike i poduzetnike Dubrave da se jave ako mogu na bilo koji način pomoći klubu.
Zaključak: Želi li klub da njegova mladež i dalje postiže iznadprosječne rezultate kao i do sada, te zadrži epitet najvećeg i najtrofejnijeg kluba u Dubravi morat će se čitava Uprava malo više potruditi oko uvjeta rada. Jer koliko god oni ovisili o "nekom drugom", Uprava je jedina odgovorna članovima kluba. A što se tiče roditelja, uvijek će nas biti dovoljno da koliko toliko pomognemo klubu radi naše djece , ali nikako ne smijemo biti jedina karika u lancu kojoj je do njih stalo.

Komentari (14) - Isprintaj - #

13.10.2008., ponedjeljak

O čemu pričamo dok traju treninzi ?

Tate ko tate (i djedovi) pričaju o tipično muškim temama. Što se tiče nogometa gotovo svaki od njih mogao bi biti u stručnom stožeru Slavena Bilića. Ali kad malo bolje razmislite nije to ni tako čudno. Većina njih napucava loptu od malih nogu, oduvijek aktivno ili pasivno prate ili igraju nogomet, a mnoge i danas susrećemo kao veterane ili pak rekreativce zaljubljene u ovaj sport. Među njima su navijači različitih klubova (mnogi nekad žestoki članovi navijačkih skupina), ali povezuje ih vatreno navijanje za hrvatsku reprezentaciju i naravno mladež NK Dubrave. Svaki od njih ima svoju teoriju o treniranju, pripremama, tehnici i taktici, ali su ipak svjesni da samo trener ima pravo, odgovornost i mogućnost voditi ekipu i utakmicu. A njegovu pak stručnost ne može dovesti u pitanje dobronamjerna primjedba ili konstruktivna kritika.
Mame se s druge strane bave tipično ženskim temama: odgoj, obrazovanje, prehrana, zdravlje ... Kako pak imaju više smisla za praktične detalje (npr. vremenski uvjeti) ovim putem apeliraju na trenere da kao jedini autoriteti u svlačionici uvedu pravila npr.
- na treningu: obuvanje kopački u svlačionici a ne na hladnim i mokrim rasvjetnim stupovima ispred svlačionice; nakon treninga obavezno presvlačenje u suhu i toplu odjeću i obuću; čišćenje kopački po mogućnosti na travi ili pranje u predviđenom koritu;
- na utakmici: ovisno o vremenskim uvjetima (zajednička procjena trenera i roditelja) obavezno nošenje sportskih štrampli i eventualno rukavica; obavezan izlazak na teren u jaknama; klupu za rezervne igrače koristiti za odlaganje jakni i odmaranje igrača (naravno u jaknama);
Djeca će jasno nakon nekog vremena usvojiti ova jednostavna pravila kao rutinu, ali smo im do tada dužni skretati pažnju na njih.
Imate li još kakav prijedlog ili savjet slobodno koristite mogućnost kometiranja ili pak slanja e-maila na našu kontakt adresu.

Komentari (0) - Isprintaj - #

12.10.2008., nedjelja

7. kolo

Stariji limači NK Dubrave nastavljaju svoj pobjednički niz. U današnjem derbiju pala je ekipa Hrv. Dragovoljca rezultatom 1:2. Golove za Dubravu postigli su M. Babić i D. Prpić. Nije to bila nimalo laka utakmica, jer Dragovoljac je ipak na tablici odmah ispod prvoplasirane Dubrave. Ali igrači i trener imaju razloga za veselje jer su sada najteže utakmice iza njih.
I dok su njihove starije klupske kolege osvojile maksimalnih 21 bod, 99. godište je danas konačno uspjelo doći do svoje druge, tako dugo očekivane i željene, pobjede u prvenstvu. Po gustoj magli i skliskom terenu samo je jedna lopta uspjela ući u gol i to, konačno na našu sreću, iza vratara domaćina. Iako je igra čitave ekipe danas bila solidna, najzaslužniji za minimalnu pobjedu Dubrave bio je D. Prenkpalaj.
Velika šteta za obje ekipe zagića. Stariji su igrali odlično, poveli i povisili svoje vodstvo na 0:2 (Šimunović x2), ali je konačan rezultat ipak bio 3:2 za domaćine. I kao što je već jednom rekao njihov trener, imamo igru ali umor ipak čini svoje, pogotovo na ovako teškom terenu. Ovu sada vrlo dobru ekipu treba pojačati dobrom klupom. Evo posla za skaute Dubrave.
Mlađi zagići čak tri puta su vodili (golovima Raužana i dva puta Dautija), ali se Dragovoljac svaki puta vraćao i na kraju uspio dati jedan gol više (4:3). Šteta. Ipak ova utakmica prepuna preokreta i uzbuđenja ostavlja obje ekipe jednu iza druge na sredini tablice.

Komentari (7) - Isprintaj - #

10.10.2008., petak

Promjena termina 7. kola i treninga

VAŽNO
Utakmice 7. kola u Sigetu između Hrv. Dragovoljca i Dubrave igraju se u nedjelju 12.10. po redovnoj satnici.
Trening za limače je danas prema rasporedu i sutra (subota): 98. godište u 8,00; 99. godište u 9,00.

Komentari (0) - Isprintaj - #

S predsjednikom na čaju

Predsjednik kluba g. Paclik detaljno nas je informirao o aktivnostima koje poduzima u svrhu poboljšanja uvjeta rada kluba na Klaki. Suma sumarum: svi relevantni čimbenici, do samoga gradonačelnika, upoznati su sa našom situacijom te našim zahtjevima za umjetnom travom i rasvjetom terena, koje danas ima svaki iole ozbiljan nogometni klub. Međutim, trenutno (već par mjeseci) smo u fazi potpisivanja ugovora s gradom/Holdingom o korištenju terena.
Kako je za potpuno shvaćanje situacije u kojoj se nalazi NK Dubrava potrebno dublje poznavanje prilika oko kluba, čitavu jednu priču posvetit ćemo ovoj temi, jer je nije moguće objasniti u nekoliko rečenica. Ovoga puta dotaknut ćemo se samo činjenica koje svakako treba koristiti kao argumente u komunikaciji s lokalnim i gradskim političarima te odgovornima u Holdingu.
Kao prvo Dubrava je kvart sa 100.000 stanovnika (kao i grad Osijek) u kojem djeluju 4 nogometna kluba od kojih je samo NK Dubrava 1/7 nogometnih centara ZNS-a. Ovaj klub ujedno je najveći i najtrofejniji kvartovski klub čije se sve generacije mladeži natječu u najvišim kategorijama. Unatrag 12 godina klub djeluje na ŠRC Grana-Klaka, jedinom sličnom objektu u ovom dijelu grada izgrađenom za potrebe Univerzijade 1987. g., a koji od tada nije doživio nikakve značajnije promjene niti ulaganja. Tek prošle godine uvedena je djelomična javna rasvjeta i postavljeno nekoliko dječjih rekvizita. Upravo zbog loših uvjeta ovaj klub već duže teško konkurira "većim" (NK Dinamo, Cro.Sesvete) ali sve teže i drugim susjednim klubovima (NK Concordia, Maksimir, Tekstilac).
Činjenica je pak da je samo unatrag par godina grad iz svojeg proračuna financirao izgradnju terena s umjetnom travom za NK Zagreb, HAŠK, Špansko, Sesvetski Kraljevec. G. Paclik nema informaciju da se ovako nešto u skoro vrijeme planira i za NK Dubravu. Nadalje, Vijeća mnogih gradskih četvrti su i za ovu godinu kroz male komunalne akcije planirala značajna sredstva za održavanje, uređenje i adaptaciju objekata, tribina, rasvjete i dr. potreba svojih lokalnih nogometnih klubova i ŠRC-a (npr. Donja Dubrava za NK Čulinec, N.Zagreb za NK Botinec, Čehi, Hr.Leskovac i Odru, Trešnjevka za NK Zagreb i Trešnjevku, Brezovica za NK Brezovicu, Mladost i Omladinec, te za ŠRC Kozjak, Špansko, Radnik). Vijeće Gornje Dubrave je pak za ovu godinu planiralo uložiti oko 350 tis za ormarić, opremu i dogradnju javne rasvjete na Klaki (ili je to već postavljeno?), a zahtjevi za iduću godinu primaju se još oko mjesec dana. Osim toga, sredstva koja se godišnje dodjeljuju klubovima ovisno o rezultatima seniorskih momčadi, već duže vrijeme ne dolaze do kluba, kaže g. Paclik.
Dakle potreba za pristojnim i suvremenim nogometnim igralištem u Dubravi postoji, ali razlog zbog kojega ono još nije u planu, a kamoli u izgradnji očito nije nedostatak financijskih sredstva. (slijedi nastavak)

Komentari (4) - Isprintaj - #

09.10.2008., četvrtak

1. kolo

Odgođene utakmice 1. kola odigrane su u prekrasno jesensko prazničko jutro 8.10. Raspoložene ekipe Trnja i Dubrave gledateljima su pružile odlične partije uz čak 19 postignutih golova. Na punoj tribini trnjanskog stadiona susrele su se također dvije od boljih i glasnijih navijačkih skupina i svaka na svoj način bodrile svoje igrače, radovale se dobrim potezima te slavile golove i pobjede. Ništa manje nije bilo niti za očekivati.
Nakon odigranih utakmica roditelji i djeca Dubrave preselili su se na Klaku kako bi se uz roštilj i dobru kapljicu družili ostatak ovog prekrasnog jesenskog dana. Društvu su se pridružili treneri i sam vrh kluba, pa je to bila prilika da sa prvima rezimiramo netom završene utakmice a s drugima popričamo o uvijek interesantnim zbivanjima u klubu. Evo što kažu naši treneri:
98. g. - 0:3 - Palić: Teško je motivirati djecu na ovakvim utakmicama, ali ih zato koristim za uvođenje djece koja manje igraju od ostalih. Strijelci: Soldo, Klaić, Malkoč.
99. g. - 0:0 - Palić: Žao mi je, ali nikako nemaju sreće. Igraju, stvaraju šanse, ali ... Ipak vjerujemu u ove igrače jer su dobri na treningu.
00. g. - 7:3 - Bijondić: Vidi se napredak u igri ove momčadi. Prvo poluvrijeme su odigrali vrlo dobro (3:2), a onda je došlo do očekivanog pada zbog umora tj. kratke klupe. Strijelci: Kranjec, Šimunović-2.
01. g. - 1:5 - Zember: Zadovoljan sam. Dobro se radi na treninzima i to se vidi na utakmicama. Strijelci: Šaronja-3, Raužan, Dauti.

I dok se na glavnom terenu igrala prijateljska utakmica između prvih momčadi Dubrave i Radnika iz Sesveta, ništa manje prijateljska utakmica između prvih momčadi mama i tata odigravala se na zelju. U regularnom vremenu (dok smo još mogli disati) utakmica je završila rezultatom 3:3, pa se pristupilo izvođenju jedanaesteraca (prije sedmeraca). Preciznije u napucavanju lopti bile su majke i tako pobijedile svoje snažnije ali "vesele" polovice. Tata Galić i tata Čukac vrhunski su odradili pečenje mesa i lepinja na roštilju, da nitko ne ostane gladan ili žedan brinuli su se tate Statovci i Mustapić, a tata Lebinac bio je prvi čovjek logistike. Svima hvala! Slike možete vidjeti ovdje.
B momčad i njihov trener Marko ugostili su ekipu Sloge i pobijedili rezultatom 5:0. Uz dva gola Sobočana u listu strijelaca upisali su se još i Klobučar, Budimir i Mioč.

Komentari (4) - Isprintaj - #

05.10.2008., nedjelja

Aktualno

Pridružujem se vašim čestitkama. Cera, sretan rođendan! Lijepo se provedi na svojoj zabavi. party
Kažu prognostičari da ćemo u srijedu imati sunčano i toplo vrijeme (do 20°C). Idealno za ugodno druženje na Klaki uz delicije koje će nam pripremiti naš šef kuhinje g. Galić zajedno sa svojim "pomoćnicima" (tražimo čim više dragovoljaca). Fešti se pridružuju i obje kategorije zagića, pa stoga podsjećam da tko želi sudjelovati, još u ponedjeljak može dati svoj prilog od 100 kn. Sve detalje saznajte od svojih predstavnika roditelja.
A kad već govorimo o predstavnicima roditelja evo još jedne novosti. Na roditeljskom sastanku 00.g. izabran je novi tehniko g. Zadro. Obzirom da sada svi limači i zagići imaju svoje predstavnike ukratko ćemo ih predstaviti: nenadmašni tandem gđa. Budja i g. Buhin u 98.g. (koji se prekjučer raspao iznenadnim odlaskom Buhina u Concordiu), jedan i jedini tehniko s najdužim stažem g. Poštolka u 99.g., već spomenuti novoizabrani g. Zadro u 00.g. i poštovani g. Prenkpalaj u 01.g. Ova odgovorna funkcija službeno se Propisnikom o radu nogometne škole naziva "pomoćnik trenera za tzv. tehničke poslove" iako se istim Propisnikom ne definiraju njihovi zadaci, prava i obveze. Ali praksa je pokazala da oni: pomažu treneru u svlačionici i na terenu (oblače, potiču, hrabre, vežu kopačke i puno više), vode brigu o dresovima (pranje, nabava), obaviještavaju roditelje o izmjenama i dopunama rasporeda treninga i utakmica, prikupljaju novac za kotizacije na turnirima (i još puno više), distribuiraju biltene, po svim pitanjima služe kao spona između roditelja i trenera tj. kluba, te iniciraju, organiziraju i realiziraju brojne velike i male akcije (od ugodnih do korisnih), itd itd. Što god tko rekao ili mislio ovaj posao zahtijeva mnogo više volje, vremena i angažmana, nego što svaki drugi od nas ulaže dovodeći (poneki i to rijetko rade) svoje dijete na trening ili utakmicu.
B momčad 98. godišta nastavlja svoj pobjednički niz. Ovoga vikenda rezultatom 12:2 pobjedili su ekipu Podsuseda II. Golove su postizali: Sobočan-4, Udovičić-2, Klobučar-3, Budimir-2 i Papić-1. Dobra igra i učinkovitost ove momčadi biti će itekako važni iduće sezone, kada ova generacija počne igrati na velikom terenu sa većim brojem igrača.

Komentari (4) - Isprintaj - #

04.10.2008., subota

6. kolo

Stariji limači Dubrave pobijedili su ZET 1:0 golom M. Babića. Rezultat zapravo nije pravo ogledalo snaga na terenu. Iako mi se čini da nisu igrali svojim punim kapacitetom, dečki s Klake bili su čitavu utakmicu dominantni, neprestano su stvarali prilike ali lopta je tek jednom ušla u protivničku mrežu. Reklo bi se da su si dali malo odmora nakon nekoliko teških utakmica na početku sezone.
Mlađi limači odigrali su jednu od svojih najlošijih utakmica iako se ne može reći da ih je ZET nadigrao već nametnuo svoju prilično grubu igru. Međutim, kriza igre ove momčadi već duže je vidljiva iz aviona i zaista je krajnje vrijeme da se počnu ispravljati nedostaci. Na kraju prvenstva itekako će faliti ovi današnji bodovi. Da ne spominjem one olako poklonjene Zagrebu nakon vodstva od 0:1, te jedva osvojeni bod protiv Španskog također nakon početkog vodstva. Što li se to događa?
Najugodnije iznenađenje danas priredili su nam svakako zagići 2000. godišta. Došli su do svoje prve pobjede i prvih bodova u sezoni. Već zadnjih nekoliko utakmica njihova igra je sve povezanija a i efikasnost sve bolja te je bilo samo pitanje trenutka kome će uzeti ove dragocjene bodove. Čestitke cijeloj ekipi, a posebno treneru Bijondiću i strijelcu pobjedonosnog pogotka F. Bosnaru.
Ako je suditi po njihovim prvim utakmicama, 2001. je svakako jedna od perspektivnijih generacija NK Dubrave koja bi u budućnosti mogla postizati zapažene rezultate. Današnja pobjeda od 3:1 (Šaronja, Raužan, Lopar) plod je požrtvovne igre mnogih pojedinaca, koju nije mogao ugriziti niti veliki broj zamjena u drugom poluvremenu. Trener Zember u ovoj generaciji ima na raspolaganju dovoljno dobrih igrača da napravi kvalitetnu selekciju.

Komentari (6) - Isprintaj - #

02.10.2008., četvrtak

Riječ urednika - III

Živac kaže da nam je za iduću godinu obećano postavljenje reflektorske rasvjete na zelju. Odlična vijest tj. bila bi da nije već malo izlizana, ali živi bili pa vidjeli. Ipak su izbori iduće godine. Imam osjećaj da svako malo netko izleti sa nekim obećanjem kako bi umirio uznemirene duhove na Klaki i kupio još malo nama tako dragocijenog vremena. A mi koji sve ovo radimo radi naše djece, ruku na srce kako oni budu odrastali, sve manje ćemo pratiti zbivanja u i oko kluba, kao i mnoge generacije roditelja prije nas. Stoga se ne smijemo zadovoljniti paušalnim i vremenski neodređenim obećanjima, već zahtijevati konkretna i promptna rješenja. Nedugo smo potpisivali peticiju, pa ne bi bilo loše podsjetiti nadležne na naše molbe ako treba i posjetiti ih.
Onome tko već par godina iole prati sagu o umjetnoj travi na Klaki, jasno je da ovim tempom "jedan naprijed, nazad dva" teško da ćemo je ovdje tako skoro ugledati. Uostalom, ta famozna umjetna trava možda s naše strane i ne bi bila toliko tražena da, osim glavnog, postoji barem još jedno malo bolje uređeno igralište (travnato, izravnato i sa fiksiranim golovima). Ovo već zvuči mnogo realnije, zar ne? Vjerujem da bi ovako lakše podnijeli iščekivanje njezinog veličanstva - umjetne trave. Uskoro: "S predsjednikom na čaju"

Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

NK DUBRAVA ZAGREB
ŠRC "Grana - Klaka"
Aleja Blaža Jurišića 2
tel/fax: 2932-770

www.nkdubrava.hr
Radno vrijeme tajništva:
8,30-9,30 - uto,pet
16,30-17,30 - pon,sri,pet

nk.dubrava-mladez@zg.t-com.hr
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


ŠPORTSKA AMBULANTA
Ulica grada Vukovara 284 (ulaz sa terase)
tel: 6404-480
fax:6404-483

TERMIN: 14.-16.09.2011.


UPRAVNI ODBOR:
Predsjednik:
Zvonko Paclik
Dopredsjednik:
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Članovi UO:
Goran Bradić
Marijan Bratko
Sreten Ćuk
Slaven Galić
Jasenko Houra
Andrija Jarak
Jozo Mikulić
Igor Mlinar
Mihajlo Ninić
Krešo Poštolka
Fran Renko
Boris Soldo
Josip Vidović

IZVRŠNI ODBOR:
Zvonko Paclik
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Igor Mlinar
Krešimir Prpić

NADZORNI ODBOR:
Sandra Budja
Boris Klaić
Stjepan Jeren

STEGOVNO POVJERENSTVO:
Goran Lopar
Ante Maloča
Željko Bosnar

Tajnik:
Krešimir Prpić
Voditelj nogometne škole:
Igor Ivec
Domari/oružari:
Ante Maloča
Anđelko Vidović
               


PREPORUKE: ! ! !
2 sata prije treninga/utakmice:
- lagani obrok s rižom, tjesteninom ili cornflakes
Za vrijeme treninga/utakmice:
- svakih 20tak min 1 dcl vode
- kod velikih napora eventualno komadić banane ili čokoladice

30 minuta nakon treninga/utakmice:
- voda+kockica čokolade ili energetski napitak
- svježe ili suho voće (najbolje banana) ili voćni jogurt

PITAMO VAS ????

Na stranici s rezultatima ankete možete ostaviti svoje komentare u svezi ankete!
Tko je kriv za nered u klubu?
predsjednik
Uprava
sportski direktor
voditelj skole
tajnik
treneri
roditelji
ma sve je u redu
  
pollcode.com free polls


                                     
smijeh hehehehehe smijeh

Vraća se Mujo s liječničkog i Fata ga pita:
- I, Mujo, šta ti je rekao doktor?
- Rekao mi je da imam vakuum u glavi.
- Je li to dobro?
- Šta ja znam, bolje išta nego ništa.

Fata uči malog Mujicu:
- Vidiš ovo je palac. Ponovi palac.
- Palac!
- Odlično, slijedeći je kažipsrt!
- Prst!
- Ma ne prst, kažiprst!
- Prst!
- Dobro me slušaj! Kažiprst!
- Pa već treći puta kažem - prst.

- Tata, ne razumijem kako se od 5 može oduzeti 7.
- Ovako: ako se petero ljudi vozi u autobusu i na stanici izađe sedmero, onda ih treba ući još dvoje da bi autobus bio prazan.

- Ivice, u koju skupinu ubrajamo zmije naočarke?
- U skupinu kratkovidnih, učiteljice.

- Kako ide mačka - mijau, mijau.
- Kako ide pas - vau, vau.
- Kako ide miš - klik, klik.

- Jurica, kada se beru trešnje?
- Kad susjed nije kod kuće, profesore.

smijeh hehehehehe smijeh

Male mudrosti velikih ...
rolleyes Hrabrost nije odsutnost straha, već ovladavanje strahom!
rolleyes Dijete govori vani ono što roditelji govore u kući.
rolleyes Nekad pobijediš, nekad izgubiš, ali uvijek se trudi ispočetka!
rolleyes Šampioni vjeruju u sebe i onda kada nitko drugi ne vjeruje!
rolleyes Najbolji prolaze najteži put. Zato i jesu najbolji!
rolleyes Zlatna medalja ne stvara šampiona. Stvara ga naporan rad.
rolleyes Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
rolleyes Nitko nije toliko dobar da mu ne prijeti opasnost od slabijeg.
rolleyes Nisi dobar ako si najbolji među najlošijima.
rolleyes Samo oni koji se ne boje doživjeti veliki neuspjeh mogu doživjeti veliki uspjeh.-Robert F. Kennedy
rolleyes Teško je podnijeti neuspjeh, ali je još teže nikad ne pokušati uspjeti.-Roosvelt
rolleyes Ne boj se neuspjeha. Kad padneš pokušaj ponovo.-Lao Tse
rolleyes Čak i najveći genij treba puno raditi da stvori veliko djelo.-Čajkowski
rolleyes Uvijek se hrabro suprostavi onome čega se najviše bojiš.-Muhamed Ali
rolleyes Pobjednici moraju imati dvije stvari: ciljeve i želju da ih ostvare!-Brad Burden
    
< listopad, 2008 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Studeni 2011 (3)
Listopad 2011 (4)
Rujan 2011 (3)
Kolovoz 2011 (7)
Srpanj 2011 (1)
Lipanj 2011 (7)
Svibanj 2011 (11)
Travanj 2011 (12)
Ožujak 2011 (11)
Veljača 2011 (4)
Siječanj 2011 (5)
Prosinac 2010 (3)
Studeni 2010 (9)
Listopad 2010 (8)
Rujan 2010 (18)
Kolovoz 2010 (12)
Srpanj 2010 (5)
Lipanj 2010 (22)
Svibanj 2010 (13)
Travanj 2010 (16)
Ožujak 2010 (17)
Veljača 2010 (15)
Siječanj 2010 (17)
Prosinac 2009 (18)
Studeni 2009 (16)
Listopad 2009 (19)
Rujan 2009 (17)
Kolovoz 2009 (9)
Srpanj 2009 (7)
Lipanj 2009 (19)
Svibanj 2009 (24)
Travanj 2009 (13)
Ožujak 2009 (18)
Veljača 2009 (14)
Siječanj 2009 (21)
Prosinac 2008 (16)
Studeni 2008 (23)
Listopad 2008 (22)
Rujan 2008 (18)
Kolovoz 2008 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Free Hit Counters
Free Hit Counters
Got My Cursor @ 123Cursors.com