Neslužbena stranica



NOVA ANKETA



INFO :
Svi rezultati i tablice
NAJAVE:
ml. pioniri 99
ZAGREB-DUBRAVA- 2:2
limači/zagići
turniri
limači A/01 -
limači C/02 - Jelenovac, TEŽ, Mali dom
zagići A-1/03 -
zagići A-2/04 -

Raspored treninga:
ml.pioniri II pon,uto,čet,pet-9/17h
limači A pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
limači C pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
zagići A1 uto,sri,pet-18h
zagići A2 uto,sri,pet-18h

Trening golmana:
pon,sri-17; uto,čet-8,30
trener Ante Šantak                



Kalendar-2011

RUJAN
1.-4. - 02.(U-10),03.(U-9) - turnir NK Radnik Sesvete
3. - početak prvenstva
6. - 99.(U-13) - susret selekcija KZŽ-ZNS
13. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-SM
20. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-ŽZ
27. - 99.(U-13) - susret selekcija BB-ZNS
LISTOPAD
4. - 99.(U-13) - selekcija
STUDENI
2. - 99.(U-13) - selekcija
PROSINAC
19.11.-29.12. - 01.(U-11),02.(U-10),03.(U-9) - Jelenovac
19.11.-11.12. - 99.(U-13) - Sava
17.-25.12. - 99.(U-13) - Kutija šibica




ml. pioniri
99. godište:


trener: Josip Palić

limači A
01. godište:


trener: Marko Miljenović

limači C
02. godište:


trener: Marko Miljenović

zagići A1
03. godište:


trener: Darko Premerl

zagići A2
04. godište:


trener: Ivica Laškarin
Copyright © 2008.-10. DgP

Generated image


OVAJ BLOG JE MJESTO NULTE TOLERANCIJE NA VERBALNO NASILJE. BRIŠU SE SVI NEPRIMJERENI I UVREDLJIVI KOMENTARI.

30.09.2008., utorak

Hvala tati Lopar!

Kao što sigurno znate, u svlačionici koju koriste limači i zagići već duže vrijeme iz ventila u zidu prema sanitarnom čvoru curi voda, tako da je svlačionica uglavnom vlažna, mokra ili velikim dijelom poplavljena. Tata Lopar je privremenom improvizacijom zaustavio vodopad dok se ne nabavi odgovarajući novi ventil i tako s malo dobre volje učinio jedno veliko dobro djelo. Za svaku pohvalu i primjer drugima. Dok od oružara čekamo popis sličnih sitnih potreba u čije rješavanje se i sami možemo uključiti, meni na pamet padaju neke od njih. Npr. ako se netko od roditelja razumije u struju bilo bi dobro da zajedno sa oružarem pogleda rasvjetno tijelo iznad vrata spomenute svlačionice i predloži neko rješenje. Vjerujem da vas mnoge isto tako smeta razbijena natpisna ploča kluba, pa se također javite ako znate kako što jednostavnije i jeftinije doći do nove. U suprotnom bilo je prijedloga da se ona skine i fasadnom bojom na samom objektu ispiše naziv kluba. Iako su prošle godine pofarbani zidovi u svlačionicama, oni su danas u vrlo lošem stanju. Osim sitnih popravaka i gletanja, možda ne bi bilo loše da ih se premaže uljanom bojom koju je kudikamo lakše održavati. Slobodno se javite imate li ikakav drugi prijedlog.
Na žalost financijska situacija u klubu je takva (bit će i o tome riječi jednom prilikom) da se možemo uzdati samo u se i u svoje kljuse tj. dobru volju.

Komentari (3) - Isprintaj - #

29.09.2008., ponedjeljak

Nešto novo i nešto staro

Stara je informacija da smo kao klub 1. i 2.10. naručeni na liječnički pregled u športsku ambulantu. Ne zaboravite od trenera zatražiti športsku iskaznicu koju će vam nakon pregleda ovjeriti u ambulanti. Oni koji su neki dan obavili pregled trebaju također posjetiti ambulantu kako bi im ovjerili iskaznicu sa ovim datumom. Tako ćete ući u klupski ciklus. Pravila su jasna i stroga: tko nema obavljen liječnički pregled unazad 6 mjeseci ne može igrati utakmice.

Novo je da ste predložili druženje roditelja i djece 98. i 99. godišta u srijedu (neradni dan) 8.10. nakon utakmica protiv NK Trnja. O vremenu okupljanja dogovorit ćemo se naknadno kad saznamo termine utakmica. Dogovoreno je da će novce (100 kn po obitelji) sakljupljati: tata Buhin, tata Galić i tata Prenkpalaj. Vodite računa da se nabava ića i pića treba obaviti u utorak, stoga lijepo molim da se novci prikupe najkasnije do treninga u ponedjeljak.

Komentari (0) - Isprintaj - #

27.09.2008., subota

Koga danas posebno izdvojiti?

98. godište je jedina ekipa NK Dubrave koja je danas slavila u Veslačkoj. Derbi koji opravdava pravu dramu na terenu. Dubrava je povela golom Babića da bi odmah potom Zagreb izjednačio. Početkom drugog poluvremena Zagreb prelazi u vodstvo, ali se eurogolom S. Malkoča Dubrava vraća u utakmicu. Nedugo zatim ponovo je Malkoč zatresao mrežu domaćina, ali sudac poništava gol radi dodira igrača i golmana. Do samoga kraja Dubrava je pokazala veću inicijativu da bi V. Soldo zaustavio konačan rezultat na 2:3. Odlična partija Palićevih izabranika pokazala je koji je ovosezonski cilj ove generacije. Ni manje ni više nego sami vrh tablice, a najavili su to pobjedama u oba dosadašnja derbija. Sretno!
Iako su mlađi limači 99. godišta NK Dubrave izgubili rezultatom 2:1 mislim da nisu razočarali ni trenera ni navijače. Igrali su dobro, poveli golom A. Čibarića i čitavu utakmicu odlično parirali favoritu. I pri rezultatu 1:1 bili smo sretni i presretni, ali je potom uslijedilo jedno nespretno proigravanje i lopta je završila u našem golu. Šteta!
Zagrebaši 2000. godišta bili su evidentno bolja ekipa, ali Dubrava im je ipak zabila 3 gola (Prpić-2, Šimunović-1), što je mnogo značajniji podatak. Toliko golova na jednoj utakmici ovi dječaci nisu postigli od 17. kola prošle sezone, a ne zaboravimo da je tada Zagreb bio vice prvak.
Što reći za najmlađe Dubravaše. Na terenu su bili al pari protivnici Zagrebovoj školi, imali više izglednih prilika, trčali i borili se do zadnje sekunde, ali jednostavno nisu imali sreće. Ili bolje rečeno Zagreb je imao ludu sreću kada je lopta iz kornera kroz "obrambeni zid" ipak uspjela naći put do gola. Ali i to je nogomet!
I da se vratim na početak: koga izdvojiti? Jasno starije limače, ali i sve ostale, jer su na svoj način odradili dobar posao, ali uz ipak varljivu sreću.
B momčad limača NK Dubrave završila je utakmicu protiv Ivanje Reke neodlučenim rezultatom 2:2. Oba gola postigao je opet raspoloženi Mioč.

Komentari (2) - Isprintaj - #

26.09.2008., petak

Novosti

cool Zadnjih dana nismo se bavili zanimljivostima i novostima s Klake već smo radili na preinakama stranice. Pokušali smo na jednom mjestu kronološki navesti sve turnire i ostale uspjehe ovih generacija. Razumljivo je da se najviše spominju 98. i 99. godište, ali vjerujemo da će nam i zagići ove sezone priuštiti mnogo zadovoljstva te ćemo rado izvještavati i o njihovim zgodama i nezgodama. Na početnoj stranici moći će te i dalje čitati razne opće informacije i obavijesti trenera, ali i postavljati pitanja voditelju škole ili upravi kluba. Željeli bismo da što više komentirate nas i sve što vam padne na pamet, ali i da sudjelujete u našim anketama. Pozdrav i vidimo se sutra u Veslačkoj. cool

Komentari (3) - Isprintaj - #

22.09.2008., ponedjeljak

4. kolo

U subotu su na Klaki odigrane utakmice četvrtog kola 1. Zagrebačke nogometne lige limača i zagića.
98. godište-3:0-dobra igra, uvjerljiva pobjeda-golovi: Palić, autogol (nakon centaršuta Malkoća), Ivanagić
99. godište-1:1-nakon vodstva pad koncentracije, zadovoljni remijem-gol:Čibarić
00.godište-0:3-bolja igra koja daje nadu u bolje rezultate
01.godište-0:1-teška izjednačena utakmica na kraju koje je sreća ipak pomazila goste
B momčad 98. godišta također je vrlo aktivna. Svoju prvu utakmicu u ovoj sezoni odigrali su protiv NK Sava i pobjedili 6:2 (golovi:Budimir-3, Mioč-1, Prebeg-1, Palić (99)-1). Proteklog vikenda svog novog suparnika NK Odru pobijedili su rezultatom 0:7 (golovi: Mioč-2, Prebeg-2, Budimir-1, Stipanović-1, udovičić-1). thumbupthumbupthumbup

Komentari (3) - Isprintaj - #

18.09.2008., četvrtak

Čista petica Dubrave (01)

Orkestar profesora Zembera gotovo bez greške je danas na Klaki Sesvećanima odsvirao onu poznatu: pet komada, pet komada to je naša nada. Od prve minute dečki su preuzeli inicijativu da bi već u drugoj naša prva violina A. Šaronja zabio svoj prvi gol na utakmici. Nastavilo se u istom revijalnom tonu i već nakon nekoliko minuta Šaronja je po drugi puta prevario golmana gostiju. Ubrzo je uslijedila minijatura F. Poštolke i solo dionica raspoloženog Šaronje iz kornera. Točku na "i" za konačnih 5:0 stavio je P. Srpak. Sve u svemu predstava za užitak u kojoj su sve karike bile dobro posložene i do kraja besprijekorno odradile svoju ulogu. Čestitke i pohvale čitavoj ekipi i treneru!

Komentari (6) - Isprintaj - #

Danas na Klaki

Danas u 17,00 sati nikako ne propustite pogledati zaostalu utakmicu 2. kola između zagića A2 Dubrave i Cro. Sesveta. Ohrabrimo ih svojim glasnim navijanjem!
Roditelje obje kategorije limača podsjećamo na roditeljski sastanak, koji će se održati u prostorijama kluba u 20,30.
Treninzi svih kategorija trebali bi se odvijati prema rasporedu.

Komentari (0) - Isprintaj - #

Riječ urednika - II

Obzirom na prilično veliku posjećenost stranice i tek nekoliko komentara u svezi uvjeta treniranja vaše i naše djece, neupućeni promatrač bi mogao zaključiti da je stanje na Klaki odlično a odnosi u klubu idilični. Međutim, kako nije sve uvijek baš onako kako se čini, želimo da ova stranica služi: roditeljima da sa svima nama i upravom kluba podijele svoje stavove, prijedloge i kritike, ali i upravi kluba da nas sve zajedno, ako osjeti potrebu, brzo i jednostavno informira o svome radu.
Uvjereni smo da većinu onoga što nas roditelje najmlađih generacija muči i o čemu često razgovaramo za vrijeme treninga, možemo zajedno sa ljudima iz kluba riješiti i popraviti uz malo dobre volje, nešto rada i minimalnih ulaganja, ali mnogu bolju komunikaciju. Voditelju škole, tajniku i predsjedniku kluba želimo reći da mnogi roditelji, iako ne moraju, žele, znaju i mogu pomoći klubu i nerijetko to i čine. Istovremeno klub mora izvršavati svoje obveze i zadatke i činiti apsolutno sve za ugodniji i sigurniji boravak djece u klubu. Sjetite se akcije čišćenja centra od starog željeza od čega je novac potrošen za nabavu lopti. Sjetite se bezbrojnih roditeljskih pojedinačnih i grupnih sponzoriranja dresova, trenirki i dr. opreme. Sjetite se prošlogodišnjih plakata i letaka po školama Dubrave. Sve te i mnogobrojne druge akcije inicirali su i realizirali roditelji, ali i volonterski sudjelovali na turnirima u organizaciji kluba. A što je sve i kako klub za to vrijeme radio na uvjetima treniranja naše djece - u idućem nastavku.

Komentari (1) - Isprintaj - #

16.09.2008., utorak

Roditeljski sastanak za zagiće A2

Trener V. Zember je danas održao 1. sastanak sa roditeljima zagića 2001./02. godišta. U ovoj kategoriji upisano je 20-tak dječaka od kojih je 15 već registrirano (registracija i obavljen liječnički pregled) što znači da smiju igrati službene utakmice za klub. Roditeljima se obratio i predsjednik kluba g. Paclik koji je svima zaželio dobrodošlicu u klub, ali i zamolio roditelje za razumijevanje za objektivne poteškoće u klubu (loši uvjeti), jer, rekao je, klub ulaže velike napore kako bi se kod vlasnika centra (grad Zagreb) izborio za poboljšanje istih. Stoga su svi oblici pomoći roditelja dobrodošli.
Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili prijedlog za trenera, voditelja škole ili samog predsjednika kluba, slobodno nam ga pošaljite a mi ćemo ga proslijediti ili pak pokušati čim prije doći do odgovora.

Komentari (1) - Isprintaj - #

13.09.2008., subota

Kiša na Maksimiru

Iako su se gusti oblaci iznad Maksimira čitavo jutro suzdržavali od kiše, na terenu je pljuštalo kao iz kabla. Ukupno 38 golova postignuto je u 4 utakmice, od čega su nažalost samo tri završila u mreži domaće momčadi. Dinamo je ipak Dinamo i treba imati dosta nogometnog iskustva u glavi i nogama kako na samu spomen tog "svetog imena" ne bi zaklecala koljena.
Upravo tako, bez straha i neopterećeni, ušli su u utakmicu naši najstariji limači i pobijedili domaćine rezultatom 1:2 (strelci: Babić i Soldo). Tako su već drugi puta zaredom napravili ono što mnogi nisu nikada.
Mlađi limači, pak, nisu uspjeli ni na koji način ozbiljnije ugroziti Dinamovu mrežu iako je u drugom poluvremenu izmijenjeno čak 7 igrača, te je konačan rezultat bio 7:0.
Što reći za naše zagiće. Borili su se i sigurno htjeli mnogo više, ali od početka obje utakmice bilo je jasno da gledamo dvije potpuno različite nogometne škole. Golijada Dinamovih starijih zagića zaustavila se na rezultatu 13:0, a ni mlađi nisu bili ništa manje efikasni 14:1 (gol za Dubravu postigao je Šaronja). Svejedno treba ih sve, zajedno sa trenerima, pohvaliti za uloženi trud, a posebno one najmanje koji su danas zaigrali svoju prvu pravu utakmicu u životu. Iako im možda ona neće ostati u najljepšem sjećanju, sutra je novi dan, a već za sedam dana nova utakmica. Srećom, samo je jedan Dinamo. wink

Komentari (5) - Isprintaj - #

12.09.2008., petak

Svi na derbi kola

Dinamo i Dubrava, susjedi i vječiti rivali, sastaju se sutra ujutro podno maksimirskih tribina kako bi još jednom odmjerili svoje snage. U njihovim dosadašnjim susretima nikada nije falilo uzbuđenja i neizvijesnosti, koje očekujemo i sutra od prve minute.
Iako je ukupno gledajući Dinamo više puta pobjeđivao, u posljednjim međusobnim susretima ipak je slavila Dubrava. Limači 98 pobjedili su ih ljetos u finalu turnira u Vrapču, a limači 99 prije nepunih mjesec dana na turniru u Sesvetama (vidi arhivu).
Ni zagićima vjerujemo ne će faliti motiva za dobru igru, a posebno ćemo bodriti one najmlađe koji će sutra zaigrati svoju prvu službenu utakmicu.

Komentari (0) - Isprintaj - #

09.09.2008., utorak

Živac kaže da je za iduću godinu obećano postavljanje prave reflektorske rasvjete pokraj zelja. To je odlična vijest, ali živi bili pa vidjeli. Imam osjećaj da svako toliko netko izleti sa nekim obećanjem kako bi umirio uznemirene duhove na Klaki i kupio još malo nama tako dragocijenog vremena. Jer svi smo mi ovdje radi naše djece i ruku na srce, kako oni budu odrastali, mi ćemo sve manje pratiti zbivanja u klubu i oko kluba, kao i mnoge generacije roditelja prije nas. Zato nas ne smiju zadovoljiti paušalna i neodređena obećanja, već SADA moramo biti glasni u svojim traženjima. Kako smo već potpisivali peticiju za uređenje terena bilo bi dobro ponovo podsjetiti nadležne i posjetiti ih ako treba.
Pratite li već nekoliko godina sagu o umjetnoj travi jasno vam je da tempom "jedan naprijed nazad dva" umjetna trava neće tako skoro stići na Klaku. Međutim, naša opsjednutost tom famoznom umjetnom travom ne bi možda bila tako izražena da imamo barem još jedno pristojno uređeno igralište, osim glavnog (donekle travnato, ravno, bez grba i rupa te sa pričvršćenim golovima). Ovo zvuči već mnogo realnije i u okvirima izvedivosti, zar ne? Barem nešto dok ne dođe njezino veličanstvo - umjetna trava! Slijedi: "S predsjednikom na čaju"

Komentari (0) - Isprintaj - #

08.09.2008., ponedjeljak

Riječ urednika

Statistika me je danas oborila s nogu. Kaže: 459 posjeta u nepuna 3 dana (brojimo vas od petka 05.09. navečer). Svaka čast ljudi jer ovo upravo potvrđuje inicijativnu tezu ovog bloga: ljudi žele i trebaju biti informirani a u 21. st. to se radi ovako. Pa kad klub već nema svoju službenu stranicu (mnogi bi rekli kao i da ne postoji) neka bar mi roditelji imamo kakvu takvu ali svoju.
Osim informacija s Klake i šire, želim da ovdje progovorimo i o temama koje nas ljude vezane uz NK Dubravu zanimaju ili muče. Možda imate konkretnu ideju a ne znate kako je realizirati, možda želite savjetovati, predlagati ili kritizirati, možda želite samo nešto pitati vodstvo kluba ili nogometne škole a nemate priliku. Slobodno. Pokušat ćemo im se približiti na ovaj način. Možda ne uspijemo a možda ipak potaknemo neke pozitivne promjene za dobrobit naše djece i kluba. Sve je moguće. Slobodno nas kontaktirajte. I svakako čitajte komentare jer ljudi se zaista trude.
Za početak otvaramo ove teme:
- kako do umjetne trave na Klaki?
- trebamo li bolju rasvjetu?
- da li podržavate odlaske na višednevne turnire?
- ako ste dobronamjerni pišite što god želite!

Komentari (5) - Isprintaj - #

06.09.2008., subota

Na Klaki odigrane tri prvenstvene utakmice

Limači 98. godišta uspjeli su minimalnom pobjedom izboriti svoja prva tri boda u prvenstvu. Jedini gol na utakmici postigao je I. Furdin za pobjedu Dubrave 1:0.
Limači 99. godišta bili su malo razigraniji od svojih starijih kolega te se tri puta zatresla mreža gostiju. Dva puta se kao strelac upisao D. Statovci i jednom A. Lebinac. Mustapić odličan, a i Grbavac se dokazao kao pouzdan golman.
Zagići A1 izgubili su od gostujuće ekipe rezultatom 1:4. Bila je to ujedno i prva utakmica koju su odigrali pod vodstvom svoga novog trenera Bijondića.
Zagići A2 ... nisu odigrali svoju prvu prvenstvenu utakmicu. Slučaj ili sreća je htjela da ni Croatia Sesvete nije uspjela registrirati svoje igrače, te se ova utakmica "samo" odgodila. Klinci su ipak među sobom odigrali trening utakmicu, koja im je pružila zadovoljstvo igranja na glavnom terenu u pravim klupskim dresovima. Tako se ipak nisu obistinili naši strahovi da nas običan nemar košta izgubljenih bodova. Već idući tjedan nadamo se da će dovoljan broj djece obaviti registraciju i liječnički kako bi i ova generacija mogla sudjelovati u prvenstvu.

Komentari (3) - Isprintaj - #

05.09.2008., petak

Jupiiiiiii, počinje prvenstvo !!!

Hm, ne znam tko se više veseli: djeca ili mame, tate, djedovi i bake.
Svejedno, prvenstvo počinjemo na domaćem terenu prvom utakmicom ali već 2. kola (1. kolo će se odraditi negdje usput).
Podsjećamo stare a obaviještavamo nove nogometaše da je redoslijed odigravanja utakmica obično ovakav (o izmjenama brigu vodi trener):

sretanlimači C
sretansretanzatim limači A
sretansretansretanzatim zagići A1
sretansretansretansretanpa točno u podne zagići A2

Čuli ste već od trenera ali valja ponoviti (repetitio est mater studiorum): na utakmicu se dolazi najkasnije 1/2 sata prije utakmice, štitnici su obvezni dio opreme kao i kopačke, dresove dobijate u svlačionici od trenera, poželjno je na teren nositi plastičnu flašu s vodom, biti odmoran i prije utakmice no NE jesti tešku hranu (vidi linkove za prehranu sportaša).

Puno uspjeha sutra svim Dubravašima! Čvrsto ali sportski!
Navijači glasno navijajte a u sebi kritizirajte (sjetite se onoga: mi smo podrška, a trener ...)!


Ma ne mogu već danas ne izreći svoju bojazan da će se zbog određenih birokratskih problema ponoviti povijest novoj generaciji najmlađih nogometaša. Naime, tko se od lani ne sjeća izraza razočaranja i zbunjenosti tadašnjih zagića A2 (00. godišta) kada su im prvu odigranu utakmicu proglasili neregularnom zbog neobavljenih liječničkih pregleda pa im je automatski registriran rezultat 0:3. I tako... koliko ono kola? Živim u nadi da sutra ne ćemo gledati reprizu.

Komentari (2) - Isprintaj - #

03.09.2008., srijeda

Biti roditelj sportaša...

...znači svoju, rekla bih najodgovorniju životnu ulogu - onu roditeljsku, dopuniti dodatnim obvezama i odgovornostima.
Veliko je zadovoljstvo prepoznati u svome djetetu sklonost za sportsku aktivnost, ali udovoljiti zahtjevima koje sa sobom donosi aktivno bavljenje sportom u organizacijskom, financijskom i svakom drugom smislu danas nije nimalo lako. Uključivanje djeteta u organizirani sportski klub pretpostavlja spremnost na svakodnevne ustupke, želimo li da pri tome dijete stekne i radne navike i nauči odgovorno ponašanje. To naravno ne znači da ćemo sve ostale segmente života podrediti sportu, dapače, uspjeh u klasičnom školskom obrazovanju treba biti conditio sine qua non bavljenja sportom. Ali upravo radi toga treba naučiti racionalno koristiti slobodno vrijeme. Važno je pri tome ne zaboraviti da se ipak radi o našoj još zaigranoj djeci i baš ničime (naročito ne svojim nerealnim očekivanjima i ambicijama) im ne smijemo pokvariti uživanje u odabranoj sportskoj igri, jer kako sportski pedagozi preporučuju: sport se treba igrati, a to je ujedno i najjednostavnija formula uspjeha.
Više na ovu temu možete pronaći na web stranicama navedenim u linkovima, kao i o prehrani njami sportaša, za što mislim da je dosta važno zbog specifičnog načina života tj. pojačanog trošenja energije i fizičkih napora.
Zaključak: Djeca nas trebaju kao oslonac, podršku i rame za plakanje. Imajmo za njih u svakoj situaciji strpljenja i razumijevanja te spreman savjet. Ispravljajmo njihove loše ljudske osobine. Sportske greške, nepravilnosti i edukaciju prepustimo trenerima. To je njihova uloga.

Komentari (2) - Isprintaj - #

02.09.2008., utorak

Liječnički pregled - VAŽNO!!!

Obzirom na početak nove sezone, podsjećamo da NK Dubrava ima zakazan termin za liječnički pregled svojih članova 1. i 2.10.08. od 8,00 do 20,00 sati.
Na taj termin odazvat će se svi koji su zadnji liječnički pregled obavili prije 6 mjeseci. Novi članovi, kojima je ovo prvi liječnički, kod trenera ili u tajništvu kluba podižu Športske iskaznice te se tijekom ovog tjedna javljaju u Športsku ambulantu na pregled, kako bi mogli u subotu igrati prvenstvenu utakmicu.
Športska ambulanta radi na novoj adresi u Ulici grada Vukovara 284 (ulaz sa terase).
Cijena pregleda 20,00 kn.

Komentari (2) - Isprintaj - #

01.09.2008., ponedjeljak

Maribor iz prve ruke

Evo izviješća iz Maribora od našeg dopisnika Živca.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
"Iako nije naročito bitno primili smo dva, a ne tri gola i to u zadnjoj utakmici u zadnjih 5 minuta (već ispravljeno). Bitnije je da su djeca bila lijepo primljena, cijena hrane i pića su bile restoranske (bojali smo se i većih).
Sportski centar Tabor u Mariboru je velik, solidno uređen i još bolje održavan. Na njemu djeluje NK Železničar. Imaju tri velika nogometna igrališta s prirodnom, jako dobro održavanom travom. Imaju i 10-tak teniskih terena, halu za klizanje-hokej, halu za borilačke sportove-pilates-fitness, veliko nenaplatno parkiralište... "Sirotinja".
Igrali smo u turnir po principu lige - svatko sa svakim. U 8 utakmica sedam pobjeda i jedan neriješeni rezultat (3. utakmica prvog dana). Ne podcjenjujući protivnike, gotovo su svi prvoligaši u svojim Međuopćinskim slovenskim ligama (MBL Maribor, MBL Celje...), postoji jako velika razlika u kvaliteti njihovog i našeg nogometa. Možda bi se mogli boriti za opstanak u našoj prvoj lizi. Od igre protivnika veće probleme je našim igračima stvarao sistem 6+1 na suženom terenu, 1x15 minuta i čudna procjena prekršaja (uglavnom na našu štetu). Dosta dobro stoje na terenu, pokušavaju igrati - protiv nas im to nije bilo moguće, imaju par dobrih igrača, ali... Turnir je bio međunarodni jer smo se mi i NK Trešnjevka '99. pojavili na njemu. Na žalost trešnjevčani su na sedmerce spušili finale protiv Celja.
Možda ovo što govorim treba uzeti s rezervom poznavajući snagu '98. godišta NK Dubrave i njihove nikada zadovoljne roditelje (i moja malenkost tu spada). Tako je opći stav bio da su prvi dan bili katasrofalno loši, a nas roditelje ne zanimaju isprike tipa umor od puta, ustali su u 6 ujutro, više ih zanima što se događa okolo nego na terenu..itd. Drugi dan su se doslovno poigravali s protivnicima pa je i trener napokon moga u miru gledati utakmice. Igrali smo na 70% svojih mogućnosti. Svih 15-oro djece je imalo priliku pokazati što zna i koliko može.
Interesantno je da njihovi mlađi pioniri igraju 6+1 (ili 7+1) i to na pola igrališta. Roditelji daju "podršku" na sličan način kao i mi, a treneri dosta viču (dok ne prime 3-4 gola) i ne pate od objektivnosti. Neki su mišljenja da se ne traži rezultat, da su više relaksirani, ali ja bih rekao - samo na prvi pogled. Ako želimo igrati turnire izvan Hrvatske moramo pristati na sistem 6+1na manjem terenu. Možda nam je korisnije igrati jače prijateljske utakmice u Hrvatskoj, ali nije loše niti komparirati naš nogomet s bližim i daljim susjedima. Jačim ekipama bih sugerirao da se prijavljuju na turnire za starije godište, pa makar ih i ne osvajali."

Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

NK DUBRAVA ZAGREB
ŠRC "Grana - Klaka"
Aleja Blaža Jurišića 2
tel/fax: 2932-770

www.nkdubrava.hr
Radno vrijeme tajništva:
8,30-9,30 - uto,pet
16,30-17,30 - pon,sri,pet

nk.dubrava-mladez@zg.t-com.hr
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


ŠPORTSKA AMBULANTA
Ulica grada Vukovara 284 (ulaz sa terase)
tel: 6404-480
fax:6404-483

TERMIN: 14.-16.09.2011.


UPRAVNI ODBOR:
Predsjednik:
Zvonko Paclik
Dopredsjednik:
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Članovi UO:
Goran Bradić
Marijan Bratko
Sreten Ćuk
Slaven Galić
Jasenko Houra
Andrija Jarak
Jozo Mikulić
Igor Mlinar
Mihajlo Ninić
Krešo Poštolka
Fran Renko
Boris Soldo
Josip Vidović

IZVRŠNI ODBOR:
Zvonko Paclik
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Igor Mlinar
Krešimir Prpić

NADZORNI ODBOR:
Sandra Budja
Boris Klaić
Stjepan Jeren

STEGOVNO POVJERENSTVO:
Goran Lopar
Ante Maloča
Željko Bosnar

Tajnik:
Krešimir Prpić
Voditelj nogometne škole:
Igor Ivec
Domari/oružari:
Ante Maloča
Anđelko Vidović
               


PREPORUKE: ! ! !
2 sata prije treninga/utakmice:
- lagani obrok s rižom, tjesteninom ili cornflakes
Za vrijeme treninga/utakmice:
- svakih 20tak min 1 dcl vode
- kod velikih napora eventualno komadić banane ili čokoladice

30 minuta nakon treninga/utakmice:
- voda+kockica čokolade ili energetski napitak
- svježe ili suho voće (najbolje banana) ili voćni jogurt

PITAMO VAS ????

Na stranici s rezultatima ankete možete ostaviti svoje komentare u svezi ankete!
Tko je kriv za nered u klubu?
predsjednik
Uprava
sportski direktor
voditelj skole
tajnik
treneri
roditelji
ma sve je u redu
  
pollcode.com free polls


                                     
smijeh hehehehehe smijeh

Vraća se Mujo s liječničkog i Fata ga pita:
- I, Mujo, šta ti je rekao doktor?
- Rekao mi je da imam vakuum u glavi.
- Je li to dobro?
- Šta ja znam, bolje išta nego ništa.

Fata uči malog Mujicu:
- Vidiš ovo je palac. Ponovi palac.
- Palac!
- Odlično, slijedeći je kažipsrt!
- Prst!
- Ma ne prst, kažiprst!
- Prst!
- Dobro me slušaj! Kažiprst!
- Pa već treći puta kažem - prst.

- Tata, ne razumijem kako se od 5 može oduzeti 7.
- Ovako: ako se petero ljudi vozi u autobusu i na stanici izađe sedmero, onda ih treba ući još dvoje da bi autobus bio prazan.

- Ivice, u koju skupinu ubrajamo zmije naočarke?
- U skupinu kratkovidnih, učiteljice.

- Kako ide mačka - mijau, mijau.
- Kako ide pas - vau, vau.
- Kako ide miš - klik, klik.

- Jurica, kada se beru trešnje?
- Kad susjed nije kod kuće, profesore.

smijeh hehehehehe smijeh

Male mudrosti velikih ...
rolleyes Hrabrost nije odsutnost straha, već ovladavanje strahom!
rolleyes Dijete govori vani ono što roditelji govore u kući.
rolleyes Nekad pobijediš, nekad izgubiš, ali uvijek se trudi ispočetka!
rolleyes Šampioni vjeruju u sebe i onda kada nitko drugi ne vjeruje!
rolleyes Najbolji prolaze najteži put. Zato i jesu najbolji!
rolleyes Zlatna medalja ne stvara šampiona. Stvara ga naporan rad.
rolleyes Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
rolleyes Nitko nije toliko dobar da mu ne prijeti opasnost od slabijeg.
rolleyes Nisi dobar ako si najbolji među najlošijima.
rolleyes Samo oni koji se ne boje doživjeti veliki neuspjeh mogu doživjeti veliki uspjeh.-Robert F. Kennedy
rolleyes Teško je podnijeti neuspjeh, ali je još teže nikad ne pokušati uspjeti.-Roosvelt
rolleyes Ne boj se neuspjeha. Kad padneš pokušaj ponovo.-Lao Tse
rolleyes Čak i najveći genij treba puno raditi da stvori veliko djelo.-Čajkowski
rolleyes Uvijek se hrabro suprostavi onome čega se najviše bojiš.-Muhamed Ali
rolleyes Pobjednici moraju imati dvije stvari: ciljeve i želju da ih ostvare!-Brad Burden
    
< rujan, 2008 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Studeni 2011 (3)
Listopad 2011 (4)
Rujan 2011 (3)
Kolovoz 2011 (7)
Srpanj 2011 (1)
Lipanj 2011 (7)
Svibanj 2011 (11)
Travanj 2011 (12)
Ožujak 2011 (11)
Veljača 2011 (4)
Siječanj 2011 (5)
Prosinac 2010 (3)
Studeni 2010 (9)
Listopad 2010 (8)
Rujan 2010 (18)
Kolovoz 2010 (12)
Srpanj 2010 (5)
Lipanj 2010 (22)
Svibanj 2010 (13)
Travanj 2010 (16)
Ožujak 2010 (17)
Veljača 2010 (15)
Siječanj 2010 (17)
Prosinac 2009 (18)
Studeni 2009 (16)
Listopad 2009 (19)
Rujan 2009 (17)
Kolovoz 2009 (9)
Srpanj 2009 (7)
Lipanj 2009 (19)
Svibanj 2009 (24)
Travanj 2009 (13)
Ožujak 2009 (18)
Veljača 2009 (14)
Siječanj 2009 (21)
Prosinac 2008 (16)
Studeni 2008 (23)
Listopad 2008 (22)
Rujan 2008 (18)
Kolovoz 2008 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Free Hit Counters
Free Hit Counters
Got My Cursor @ 123Cursors.com