nedjelja, 03.05.2015.

25. kolo međuregionalne lige: NK Bjelovar - NK Lokomotiva 2 : 1

Od Sezona 2014/15


Danas je na gradskom stadionu u Bjelovaru pred punom tribinom sa početkom u 10 sati odigrana derbi utakmica 25. kola između naših kadeta i gostujuće ekipe NK Lokomotiva. Vrlo vrijednu pobjedu ostvarili su naši dečki igrajući bez požutjelog Matea Jakšića i ozljeđenog Nine Majdandžića i tako učvrstili 3. mjesto na tablici pobjegavši Lokomotivi na 4 boda sa jednom utakmicom manje.
Bjelovar je poveo već u 4. minuti golom Franje Jakovića nakon lijepo izrađene akcije, a nakon toga Lokomotiva gotovo cijelo poluvrijeme igra na polovici naše ekipe i pokušava izjednačiti. U tomu uspijeva u 28. minuti - 1 : 1. U drugom poluvremenu tek u 63. minuti Bjelovar uspijeva iz neobične situacije ponovo povesti golom Franje Jakovića - 2 : 1. Tim rezultatom utakmica i završava i počinje veliko veselje naših kadeta. Iako su kadeti Lokomotive pokazali bolju igru, imali veću kontrolu igre prevladala je srčana igra naših kadeta u "okljaštrenom" sastavu.
Igrali su: Fanton Juraj, Čupić Marko, Šantalab Patrik, Jedvaj Marino, Majdandžić Nino, Nikolić Marin, Jaković Franjo, Kovačević Franko, Tominac Mate, Šepoval Jurica, Kos Alessandro, Babec Igor, Jozić Marko, Šotola Davor, Makopek-Pušec Filip, Adžam Bruno i Mikšec Luka.

Čestitke ekipi i treneru Kosu!

Rezultati ostalih utakmica 25. kola:

Lučko Lučko - Segesta 3:0
Varaždin Varaždin - ŠN - HNK Gorica 1:5
Zagreb Rudeš - Karlovac 1919 3:1
Bjelovar Bjelovar - Lokomotiva 2:1
Siget Hrvatski Dragovoljac - Koprivnica 0:1
Čakovec Međimurje - GNK Dinamo 1:3
Sesvete Sesvete - Mladost 2:0
Virovitica Virovitica - Inter-Zaprešić 0:2

Tablicu nakon 25.kola možete vidjeti ovdje.

Objavljeno u 23:15 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta