subota, 26.05.2012.

26.kolo: NK Bjelovar - HNK Daruvar 2 : 0 (0 : 0)

Od Sezona 2011/12

Danas je na igralištu NK Lasta u Gudovcu odigrana utakmica i posljednjeg kola prvenstva između naše ekipe i ekipe HNK Daruvar. Prvo poluvrijeme proteklo je u dominantnoj igri naše ekipe, ali ipak bez golova. U drugom poluvremenu nakon ubacivavanja Leonarda Mlinarića sa lijeve strane gosti su postigli autogol - 1 : 0. U nastavku smo i dalje gledali dominantnu igru naše ekipe, dok je obrana uspješno riješavala svaki ozbiljniji napad daruvarčana. Drugi gol postigao je Siniša Đipalo prebacivši loptu preko protivničkog golmana pod prečku - 2 : 0.
Sastav ekipe: Mario Rajić, Franko Kovačević, Arijan Res, Leonardo Mlinarić, Juraj Fanton, Marin Nikolić, Marijano Prodanić, Nikola Kozić, Marko Knežević, Filip Makopek-Pušec, Borna Rebić, Jurica Baronić i Patrik Šantalab. Igračima i treneru čestitamo na još jednoj pobjedi!
Preostala je zaostala utakmica 16. kola sa NK Varaždin koja bi se trebala odigrati slijedeću subotu.

Objavljeno u 13:50 • Komentari (0) • Isprintaj#

srijeda, 23.05.2012.

17.kolo: NK Međimurje - NK Bjelovar 0 : 2 (0 : 2)

Prije nekoliko minuta u Čakovcu je završila zaostala utakmica 17. kola sa NK Međimurje. Naša ekipa ostvarila je još jednu vrijednu pobjedu na gostovanju od 0 : 2 golovima Franka Kovačevića i Leonarda Mlinarića.
Sastav ekipe: Mario Rajić, Franko Kovačević, Arijan Res, Leonardo Mlinarić, Juraj Fanton, Marin Nikolić, Marijano Prodanić, Nikola Kozić, Marko Knežević, Filip Makopek-Pušec, Borna Rebić, Jurica Baronić i Patrik Šantalab.
Čestitke ekipi i treneru i zahvala vjernim navijačima! wave

Objavljeno u 19:08 • Komentari (0) • Isprintaj#

Sveti Martin na Muri: kamp selekcija HNS središte Zagreb

Jučer je sa početkom u 20:15h u klupskim prostorijama održan roditeljski sastanak. Trener Mario Kos sazvao je sastanak sa namjerom da nas roditelje upozna sa pozivom i mogućnošću odlaska naše djece u nogometni kamp selekcija HNS središta Zagreb, a koji se održava od 16.06. do.22.06. u Svetom Martinu na Muri. Nakon dobivenih informacija o smještaju, sadržaju i troškovima gotovo svi prisutni roditelji podržali su odlazak u nadi da će svoju financijsku podršku dati grad Bjelovar i HNS Bjelovarsko-bilogorske županije kako bi olakšali ne baš malim troškovima roditelja. Trener nas je obavjestio i o slijedećim aktivnostima prije kraja sezone , te datumima početka priprema za slijedeću sezonu nakon ljetne stanke.

Objavljeno u 18:10 • Komentari (0) • Isprintaj#

nedjelja, 20.05.2012.

19.kolo: Virovitica - Bjelovar 1 : 2 (0 : 1)

Od Sezona 2011/12

Danas je u Virovitici odigrana zaostala utakmica 19. kola sa NK Virovitica. Još jedno gostovanje i još jedna pobjeda donijela su vrijedna 3 boda što bi trebalo učvrstiti drugo mjesto naše ekipe u prvenstvu. Oba gola postigao je Jurica Baronić.

Sastav ekipe: Mario Rajić, Franko Kovačević, Arijan Res, Leonardo Mlinarić, Juraj Fanton, Marin Nikolić, Marijano Prodanić, Nikola Kozić, Marko Knežević, Filip Makopek-Pušec, Jurica Baronić i Patrik Šantalab. Zbog bolesti utakmicu je propustio Borna Rebić.

Našoj ekipi preostalo je odigrati još dvije zaostale utakmice: sa Međimurjem u Čakovcu (srijeda 23.05.) i Varaždinom u Bjelovaru (datum još nije poznat), a zatim posljednje kolo sa HNK Daruvar u Bjelovaru u subotu 26.05.

Objavljeno u 23:42 • Komentari (0) • Isprintaj#

25.kolo: Nedeljanec - Bjelovar 0 : 2

U subotu 19. svibnja u Nedeljancu je odigrana utakmica pretposljednjeg kola prvenstva. Naša ekipa ubilježila je nova 3 boda pobjedom 0 : 2. Golove su postigli Mario Rajić i Leonardo Mlinarić.

Sastav ekipe: Mario Rajić, Franko Kovačević, Arijan Res, Leonardo Mlinarić, Juraj Fanton, Marin Nikolić, Marijano Prodanić, Nikola Kozić, Marko Knežević, Filip Makopek-Pušec, Borna Rebić, Jurica Baronić i Patrik Šantalab.

Objavljeno u 23:38 • Komentari (0) • Isprintaj#

nedjelja, 13.05.2012.

24.kolo: Bjelovar - Čakovec 13 : 1 (6 : 0)

Od Sezona 2011/12

Danas je sa početkom u 10h na glavnom terenu Gradskog stadiona u Bjelovaru odigrana utakmica 24. kola protiv NK Čakovec. Osjetno niža temperatura, gotovo 20 stupnjeva za razliku od jučerašnje vrućine u Hercegovcu, umor i mokar teren nisu nimalo umanjili kvalitetu igre i efikasnost na terenu. Naša ekipa prikazala nam je gotovo u revijalnom tonu svoju igru sa mnogo golova.
Golove su postigli: Baronić 2, Šantalab 1, Mlinarić 3, Rajić 1, Kovačević 5 i Pušec-Makopek 1.

Sastav ekipe: Mario Rajić, Franko Kovačević, Arijan Res, Leonardo Mlinarić, Juraj Fanton, Marin Nikolić, Marijano Prodanić, Nikola Kozić, Marko Knežević, Filip Makopek-Pušec, Borna Rebić, Jurica Baronić i Patrik Šantalab.

Objavljeno u 21:41 • Komentari (0) • Isprintaj#

11. Međunarodni turnir "Hercegovčanska mladost 2012" - 1. mjesto!

Od Sezona 2011/12

Nakon prošlogodišnjeg 2.mjesta (pogledajte post iz svibnja 2011.) na ovom turniru došlo je i to zasluženo 1.mjesto! U finalu naša ekipa pobjedila je NK Slaven Belupo visokim rezultatom od 4 : 0.
Za najboljeg strijelca proglašen je Franko Kovačević, a za najboljeg vratara Juraj Fanton.

Od Sezona 2011/12


No, idemo redom.... na turniru su sudjelovali:

GRUPA A
HNK Cibalia Vinkovci
NK Novi Grad Sarajevo
NK Bjelovar Bjelovar
NK Budaševo Budaševo

GRUPA B
NK Lokomotiva Zagreb
NK Slaven Belupo Kopivnica
NK Vinogradar Mladina
NK Hajduk Hercegovac

NK Bjelovar - NK Budaševo 14 : 0
Golove postigli: Kovačević 5, Ocvirek 3, Mladen 2, Kozić, 2, Mlinarić 1, Pušec-Makopek 1

Od Sezona 2011/12


NK Bjelovar - FK Novi grad Sarajevo 6 : 1
Golove postigli: Kovačević 4, Rajić 1, Mladen 1

Od Sezona 2011/12


NK Bjelovar - HNK Cibalia 2 : 0
Golove postigli: Baronić 1, Mladen 1

Od Sezona 2011/12


Polufinale: NK Bjelovar - NK Lokomotiva 3 : 1
Golove postigli: Kovačević 2, Mlinarić 1

Od Sezona 2011/12


Finale: NK Bjelovar - NK Slaven Belupo: 4 : 0
Golove postigli: Ocvirek 1, Kovačević 1, Baronić 1, Mlinarić 1

Od Sezona 2011/12


Za ovaj odličan uspjeh zaslužni su svi igrači:
Mario Rajić, Filip Ocvirek, Franko Kovačević, Arijan Res, Leonardo Mlinarić, Juraj Fanton, Marin Nikolić, Marijano Prodanić, Nikola Kozić, Marko Knežević, Mihael Mladen, Filip Makopek-Pušec, Borna Rebić, Jurica Baronić i Patrik Šantalab. Trener: Mario Kos

Čestitamo igračima i treneru!

Objavljeno u 07:10 • Komentari (0) • Isprintaj#

ponedjeljak, 07.05.2012.

11. Međunarodni turnir "Hercegovčanska mladost 2012"

GRUPA A
HNK Cibalia Vinkovci
NK Novi Grad Sarajevo
NK Bjelovar
NK Budaševo Budaševo
GRUPA B
GNK Dinamo Zagreb
NK Slaven Belupo
NK Vinogradar Mladina
NK Hajduk Hercegovac
Raspored utakmica:
9.00 . NK Bjelovar - NK Budaševo
12.00. NK Bjelovar - NK Novi Grad
14.25. NK Bjelovar - HNK Cibalia
16.15. Polufinale
16.50. Polufinale
18.10. Finale

Objavljeno u 14:46 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta