NK RADNIK KARLOVAC - blog bivših igrača i simpatizera pravog NK Radnik

<06.03.2009. nastanak bloga>

Free Hit Counter

Obavještavamo sve klubove, igrače, trenere i sportske djelatnike da je od srijede 16. ožujka na TV 4 rijeke započelo emitiranje sportske emisije o županijskom nogometu. Emisija će svake srijede biti emitirana u terminu od 18,15 do 19,15 sati. Kratki isječak pogledajte u boxu sa strane bloga.

Na ovaj način Izvršni odbor Nogometnog saveza Karlovačke županije želi dodatno popularizirati nogometni sport, a u svakoj od narednih emisija bit će predstavljen jedan klub našeg saveza, a također će u emisiji biti prikazivani i isječci s utakmica županijskih liga proteklog vikenda.


Sve utakmice seniorske ekipe NK „RADNIK“ Karlovac odigrane u jesenjem dijelu natjecanja registrirat će se po postignutim rezultatima, a sve njegove utakmice proljetne sezone neće se registrirati po službenoj dužnosti sa 3-0 (par forfe) u korist njegovog protivnika.


Isječak iz službenih vijesti Nogometnog saveza karlovačke županije

Točka 4.
Predsjednik NSKŽ je nazočne izvijestio o nastojanjima tijekom ove zime da se pomogne NK Radnik.
Još u prosincu je predsjednik NK Radnik g. Ljubomir Kočan bio pozvan na sjednicu Izvršnog odbora NSKŽ, ali se na nju nije htio odazvati.
Zatim su on osobno i g. Nikola Planinac održali sastanak s predsjednikom Radnika, gdje mu je obećana pomoć u sportskoj opremi te stručna pomoć pri okupljanju i formiranju mladeži.
Sljedeća njegova reakcija je bila da zamrzava status seniora.
Nakon toga je iz tajništva NSKŽ u dva navrata otišao službeni poziv da se održi sastanak na razini dva izvršna odbora, na koja se klub nije očitovao niti odazvao.U međuvremenu su bivši i sadašnji igrači pokrenuli inicijativu da se klub spasi, te su u više navrata dolazili u prostorije Saveza i tražili od nas kao nositelja nogometne organizacije na području Karlovačke županije da nešto učinimo.

Predsjednik je istaknuo da se Savez nema pravo miješati u unutarnji ustroj klubova, ali s obzirom da znamo da NK Radnik pet godina nije održao izbornu sjednicu Skupštine, te je zadnju izvještajnu imao u 2008. godini, možemo reći da taj klub ne posluje sukladno svom Statutu i Statutu NSKŽ te se predlaže njegova suspenzija.

Prema ovom prijedlogu donijeta je odluka da se Nogometni klub Radnik temeljem članka 25. Statuta NSKŽ
PRIVREMENO SUSPENDIRA KAO ČLAN SAVEZA. Više informacija potražite pod nazivom 05 Službene vijesti
Članak iz Karlovačkog tjednika 10.3.2011.
Photobucket


Članak iz večernjeg lista 8.3.2011.
Photobucket


7.3.2011.
Temeljem statuta NK Radnik i odlukom izvršnog odbora sazvana je Izborna Skupština u prostorijama gradske četvrti Gaza u 17.30h. Na Skupštini se pojavilo cca 25 članova koji su donijeli odluku o smjeni predsjednika Ljubomira Kočan, te na njegovo dugogodišnje mjesto postavili Dubravka Kučinić. Arnold Blauhorn je napredovao sa mjesta blagajnika na mjesto dopredsjednika. ISKRENE ČESTITKE na rotaciji.

Na Skupštinu su bili pozvani samo odabrani igrači, a to su Ferenčak, Grčić, Stilinović, dok su Turkalj, Latas, Radivojević, Đorđevski, Pavlinac i Perić greškom zaboravljeni.

Novinarima Večernjeg lista, Radio mrežnice, Karlovačkog tjednika, TV 4rijeke te bivšim igračima nije bio dozvoljen ulazak na Skupštinu. Iako je po Statutu rad Kluba javan.

Ispred prostorija Gradske četvrti Gaza skupilo se 25 bivših igrača koji su se željeli učlaniti u rad kluba plaćanjem članarine. Bivši predsjednik je odbio financijsku pomoć bivših igrača.

Članak iz Večernjeg lista - 23/24.2.2011.
PhotobucketPhotobucket

Članak iz Karlovačkog tjednika - 24.2.2011.

Photobucket
Vidite jedan primjer naše uprave - kako se voli klub NK RADNIK!!!!

Na nedugo održanoj dodjeli (cca unazad 7 dana)za najbolje sportaše u karlovačkoj županiji dodjeljivane su prigodne nagrade između ostaloga i za jubileje klubova u gradu.
NK Radnik slavi 60 godina postojanja i kao takav zaslužio je nagradu Karlovačke županije koja je trebala biti dodjeljena na tome skupu.
Međutim kada je pročitano ime NK Radnik uz pljesak prisutnih nitko nije došao preuzeti plaketu niti se nitko nije ispričao u naprijed što nije mogao doći preuzeti nagradu u ime kluba pa je iz toga razloga ime NK RADNIK pročitano par puta uz tišinu prisutnih i neznanje gdje su članovi uprave da preuzmu nagradu.

NISU NI ZNALI DA JE NK RADNIK NAGRAĐEN A AKO I JESU ONDA JE SRAMOTA JOŠ VEĆA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!

Članak iz Karlovačkog tjednika - 17.2.2011.

PhotobucketČlanak iz Karlovačkog tjednika - 10.2.2011.
Image and video hosting by TinyPicČlanak iz Večernjeg lista - 8.2.2011.
Image and video hosting by TinyPic


Slike sa utakmice "prijatelji NK Radnik" - 13.02.2011.

Photobucket

Photobucket

Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket

02.02. 2011.
Od ovog datuma više nisam član NK Radnik sa Gaze. Od danas sam slobodan igrač u potražnji nove nogometne sredine.
Tako da više neću pisati i uređivati na ovom blogu kao administrator, već kao bivši igrač. Iako su na njemu više pisali bivši igrači, nego sadašnji.
Tako ako netko od sadašnjih igrača želi pisati ovaj blog, neka mi se javi na mobitel ili e-mail da mu dam korisničko ime i lozinku.
Bilo bi šteta ne pisati ovaj blog pošto ima već tradiciju oko 2 godine. Uvršten je na službene stranice nogometnog saveza Karlovačke županije i na stranice nogometnih klubova 2. županijske lige.

Ako se ikad vratim u ovaj klub, rado ću se ponovno prihvatit ovog dobro plaćenog i cijenjenog posla.
Igrači primite isprike ako sam šta pogriješio i krivo procjenio pri davanju komentara na vašu igru, također isprika svima koje sam kritizirao, a nisam imao pravo na to.
Ranko Gaćeša (095/805-22-30)


01.02.2011.
"Netko pošara zid škole sa zelenim sprejom, odmah Kočan mene zove. Policija napravi očevid. Procjena štete 5000 kn. Ako saniramo štetu nema kaznene prijave."

Jesu oni "ludi"? Pa šta mi imamo veze s time! NK Radnik 4ever01.02.2011.
U nedjelju 6.5.2011. odigrati će se prijateljska utakmica bivših, "sadašnjih" igrača i prijatelja kluba sa Gaze u 14h.
Ponesite kopačke i to je sve šta vam treba. Odigrati će se simbolična oproštajna utakmica u čast sad bivšem klubu NK Radnik sa Gaze. Prognoza vremena sunčano, temperatura oko 10"C

Svlačionice i klub su pod ključem, tako da nema poslije tuširanja. Ako uprava dođe MOŽDA nam otvore da se istuširamo, ali sumnjam.

16.01.2011.
Na današnji dan uprava kluba odlučila je zamrznuti status seniora (ponovno nakon nekoliko godina). Uspjela je u svojoj dugogodišnjoj namjeri da ugasi seniore, dok veterani ostaju kao rekreacija ponedjeljkom i četvrtkom. Tako da se nećemo natjecati u daljnjem dijelu sezone. Razlozi su mali voljni moment i nezalaganje igrača, manjak igrača te nedostatak novca uprave. To je mišljenje uprave, dok igrači misle drugačije. No njih se ne pita.
Žao mi je što više nema jedinog pravog gradskog kluba zbog par pojedinaca. Ako se ikad odmrznemo biti će mi drago i dalje pisati ovaj blog. Srdačan i sportski pozdrav. Pogledajte i ovaj link


Pogledajte i ovaj film, malo da se opustite nakon ovih komentara. Možda i vidite neke sličnosti između "žutih" i "zelenih"! "AJMO ŽUTI"

Ovdje pišite kratke komentare, a za duže komentare imate na kraju stranice gdje možete pisati do sutra. Ima toga dosta, na dvije stranice čak
Par članaka iz povijesti koji pokazuju kolika je tradicija kluba NK Radnik


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

1. izdanje šljakera ---- (klikni na slova za prikaz)
2. izdanje šljakera ---- (klikni na slova za prikaz)

Igrači NK Radnik ---- (klikni na slova za prikaz)

Arhiva
KOMENTARI (Klikni za unos) (55) - Isprintaj - #

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


  • Administrator:

    Ranko
    e-mail: franklin123@ymail.com