njubina na lovce

četvrtak, 13.10.2011.

Dobar dan, naš kompjutor je izvukao vaš telefonski broj!

Događa vam se? Meni se dogodilo danas. Usred nečeg malo važnijeg od onog što inače radim a ne radim... uglavnom.
Pristojno se predstavio mlađi gospodin na telefon, pojasnio od kud zove. Naravno čim je on završio slovo od kud zove ja već nisam bio sposoban ponoviti ime te firme. Razlog je čisto jednostavan. Njegov ton glasa lijepo je otkrio da se radi o već valjda pedesetom pozivu koji je uputio tako. Makar smo pričali preko telefona, mogao bih sa sigurnošću pogoditi njegov izraz lica. Razumijem, čovjek radi u pozivnom centru. To mu je posao. Stvarno se trudi i izrecitirao mi je kako je moj broj telefona izvučen kompjutorski kao dobitni broj telefona te da sam pozvan na prezentaciju u jedan samoborski restoran koji preživljava na račun gableca. Zamislite dobio sam i nagradu! Ni pet ni šest, već desert nakon večere. Odigrao sam na onu kartu, "taj dan smo zauzeti." Iskreno, pošto se radi o srijedi, bit ću zauzet pa praktički nisam niti lagao. Savjest čista. I tako nakon ugodno razmjenjenih par rečenica unutar minute poziva, čovjek se zahvalio na saslušanju te ja na njegovom pozivu. Jedini problem je bio na kraju taj, što sam zaboravio gdje sam stao prije nego li je taj telefon zazvonio.
Za kraj, nemojte govoriti da nikada niste ništa osvojili u životu. Kad vam dođe ovaj poziv, odgovorite na njega, nisu niti palačinke za baciti.

- 22:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se