Never be affraid to dream!

22.02.2008., petak

Svašta

Jej, dobila danas likovni 5! :)
Napokon su nam stavili raspored predavanja i ok su više manje.
Raspored za ocjenska predavanjna je katastrofa jer 4 metodike imamo paralelno, profesori uopće nisu gledali tuđe rasporede pa se nekim studentima poklapaju ocjenska na isti dan ono, pa gdje toga ima nego kod nas??
Na popisu od matematike mene uopće nema iz nepoznatog razloga. Wow.
Srušio mi se sistem jučer, cijeli windowsi. A taman sma jučer dobila nazad internet, a jeza. I moram još neku pripremu pisati.
Htjela sma pisati o životu na Krku ali sad nisam doma pa ne bih o tome..:)
Žao mi je što me nema češće ali nadma se da će se sad poboljšati.
Pozivam sve koji vole forume, a nisu se kod mene regali da dođu!:) Link je sa strane, čekamo baš sve! :)
Svega ima, svakakvih tema, ljubav, sex, obitelj, obrazovanje, zabava, svaštarica, internet, život...i slično:) Dođite i vidite:)
Jučer sam dolazila u Ri rano ujutro da bi išla na ispit iz likovnog, dočeka na s na vratima obavijest da je ispit danas u 10. Pa bemu, poludila sam, vratila se doma i danas opet ujutro išla u Ri. Ah.
No dobro, sad će pripreme za ocjensko iz prirode koje imam za 3 tjedna, tema mi je Pravilna prehrana, a održat ću sat u 1.razredu:) Mali slatkići:)
Eto pozdrav vam šaljem veliki i uskoro ću vas posjetiti!:)

13.02.2008., srijeda

Rasturam!

Stanje s netom i grijanjem još nije sređeno, sad sam kod Alexa pa koristim priliku da se javim i pohvalim da sam danas dobila 5 iz metodike glazbenog, a jučer isto 5 iz sviranja! Wuhuuu, još samo imam metodiku likovnog za tjedan dana i onda sma mirna neko vrijeme!:) Maza, pisala bi ja često da sam doma, vjeruj mi, ovako kad je fax mi je nemoguće. :( A rado bi pisala.
Evo 2 bisera moja...
Jučer sam bila u dućanu i kupila mlijeko i jogurt, prodavačica mi je spremila u vrećicu i otišla sma doma. Nakon što sma se presvukla i popišala otišla sma spremiti to u frižider. Izvadila mlijeko i tražim jogurt. Gledam - prazna vrećica, nema ga. Skužim da sam ga ostavila u dućanu, nisam ni skužila da ga nije stavila u vrećicu.

Nedavno sma bila u pekari kupit pirošku. Neka čudna cijena bila, 5 i 60 ili slično...uglavnom pita me žena dal da mi zagrije ja rekoh pa može. Izvadim novce i dam 10 kuna, žena mi vrati, ja pozdravim i idem ča. Ona govor Čekajte djevojko. Ja se okrenem gledam šta sad...a zaboravila ja na pirošku LOL. A biser:)

Mom Alexinju sam donijela veliku šalicu u koju stane litra tekućine, zelenu sa tekstom koji sam sama odabrala. I par srčeka i oduševila ga je šalica. :) Dobio je i malu bombonijericu, olišano srčeko i popis 61 razlog zašto ga volim:) Sve mu se svidjelooo:) A i ja sma sretna zbog toga:) Sad ćemo gledati Prljavi ples:)
Ne stignem sad do vas, u petak sam doma i ako net bude radio visit ću satima na netu:)
Alex tu sad izvodi neki luđački ples:)))

Pusa svimaaaaa!

09.02.2008., subota

Obavijesti, obavijesti..

Pozdrav svima, imam poruku za vas od Ninuške. Naime, prije nekoliko dana na Krku je bilo nevrijeme, i Nina je imala peh da joj krepa Internet, grijanje, glazbena linija i još par ostalih stvari. Nema tople vode sve do ponedjeljka xD

Ja imam net, pa me zamolila da napišem ovaj post. Ispričava se što je nema kod vas da vas čita i komentira, i nada se da će dobiti net što prije.

Neki pitaju za film koji smo gledali. Bio je to "I am Legend" u kojem glumi Will Smith. Film je FENOMENALAN, po mom mišljenju, i preporučam vam da ga pogledate.

Alex


Update!

Sad skužih da kod tate radi net jer ima bežični:)
Inače, oluja nije bila prije nekoliko dana nego prije dobrih tjedan dana. Niš ne radi:((( Ne mogu se ni istuširat:(((( I dvije majice nosim na sebi. Fali mi net, a u pon će doći majstori za sve, sad kad će sve bit gotovo ne zna se....
U utorak imam ispit iz sviranja, u srijedu iz metodike glazbenog, 21.2 imam iz metodike likovnog. Da, da, sve to namjeravam srediti:) I dobit 5 ofkors, bila bi sramota bar glazbeni ne dobit 5. Samo sma čula da će nas koji smo na drugom roku prijavili tlačit jer misli da nismo stigli naučit 30 pjesmica svirat za prvi rok. To što sam imala 2 ispita s 3.godine to je očito ne zanima. No dobro. Što je još novo ovako na brzaka hmmmmmmm......
A fali mi i blog i forum a, šta ću...:(((( Ipak, Alex mi fali više, nemojte s eljutit, zato u srijedu i idem kod njega:) Da zajedno ove godine provedemo Valentinovo:)
Sad idem....pusa i pozdrav svima i nemojte me napustiti!! :)
Najveća pusa Alexu:*

04.02.2008., ponedjeljak

Ah, opet govno, 2 ispita

Nema me , priznajem ali...dala sam 2 ispita i to u jendom tjednu! Ekologiju i obrazovanje dAROVITIH! Eko dobila 3, darovite 4¨:) I naravno, prije ispita iz ekologije sma ugazila u govno. Ne čini vam se da često u zadnje vrijeme to radim? :)
Pozdravit žu vas kratko, sad sam malko na kompu od cimerice, gledala za filmove u kinu, danas Alex i ja idemo prvi put u riječki Cinestar malo vidjeti...:)
Eto, u sub trebali ići na Carnival party u Ri ali j elijevala kiša cijeli dan pa ništa...:( A baš sam se veselila....

Ok...za sada toliko ali iskupit žu se uskoro:))

Pusa svimaaaa!:)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.