Never be affraid to dream!

31.08.2007., petak

Opet mi zakuhao auto!

Pisano jučer....

Sad sam na poslu ali me uhvatila inspiracija za post pa moram pisati. I onako mi je dosadno. danas je bio nadasve uzbudljiv dan! Oko 10 se moje Visočanstvo probudilo, istuširalo, pročitalo blog i krenulo k Sandri - koja se u subotu ženi. NO! prije toga sam IPAK provjerila stanje vode i ulja u autu. Činilo se ok. Vozila sam se do Omišlja duže nego inače zbog gužve i 2 kampera ispred mene. Oko 11 i 20 stigoh. Ugostili su me, dali mi pit, jest (zato i nisam jela doručak) i tako se moj boravak produžio do 16: 30! Bilo je krajnje vrijeme polaska jer imala ja i posao koji me čekao u 17:30, 18:00 - kad stignem. Sa sobom sam povela i dečka od mojeg kumčeta koja je uz to i sandrina sestra. Dečko je pak, bratov prijatelj. Ugodno smo čavrljali kad primijetih da se kazaljka za temperaturu motora popela viiisoko iznad normalnog - nije se ni mogla popet više. I palile su se tu i tamo lampice za ulje i kočnicu (to kad bi stisnula kvačilo). Ništa, mi odlučili stat sa strane i zavirit malo. Dragi mi je danas bio nešto napaljen, slao mi delikatne poruke koje smo nastavili izmijenivati i dok sam bila na poslu. Tako da je eeto uspio i mene napaliti. puknucu Mislila sam da ću svisnuti:) Sad treba izdržati do srijede. :) Bar će mi stvari (menga) proći do tad:D

Sad maloprije mi je bio neki Čeh ili Rus ili Poljak - nešto od toga, i nisam ga APSOLUTNO ništa razumila. Pitam dal priča eng, rekao da ne. E jbg, još i da RUSKI učim? Najbolje naučit do sljedećeg ljeta ruski, francuski i češki pa neće biti problema oko komunikacije. Hej, zašto da se turisti pomuče pričat na engleski kad mi ovdje pričamo sve. pa da!
Ahhh...So long...(ne mogu sjedit više)...



Evo vam jedan biser...

Neki lik na tv-u nešto priča i kaže "karbonski štapovi od ugljika" na što se moj tata nasmijao, a s njim i mama i ja. E jbg, ne bi bila ja kad ne bi ovo izjavila:

PA MOŽDA SE KARBON RADI OD UGLJIKA!

tata mi je rekao da još nisam zrela za ić u osnovnu školu :D:D:D:D
A umrli smo za stolom:D:D:D:D
Ali ajde...ima ugljika u karbonu, taKO DA...:)

Popizdila sam danas....ne kužim jednu stvar! Zašto ovi turisti sat vremena ne ulaze kod mene u galeriju i onda se u 10 minuta nakupi njih 10 u onom malom prostoru i svi oće nešto kupit??? ZAŠTOOO??? HELLLLOOOO?bang
No dobro, mislim da je to dosta za danas...što vi kažete? :D Sutra idem na vjenčanje, nema me do nedjelje, a u ned ću podnijet izvještaj:) Možda osvane i koja slikica:D I jedva čekam srijedu...:D Da opet vidim svoju lubav..:) I sve ostalo šta ide uz to...:Dcerekrolleyes

28.08.2007., utorak

Štafeta

Evo, od drage mi @sanjice dobih jednu jako zanimljivu štafeticu, mogu reći da mi je ovo najbolja i najzanimljivija do sada:) 10 najdražih stvari iz moje sobe. Bio je težak izbor...bilo je 5-6 stvari neizostavnih ali poslije...ali uspila sam složit moj top 10. :) I ovo nije nužan redoslijed po važnosti:)

10 najdražih stvari iz moje zelene sobe:

1. KREVET
Image Hosted by ImageShack.us

Naravno, neizostavan. :) Obožavam svoj krevet jer je: velik, udoban, prostran:) Onako, tvrđi je ali je jako jako udoban za spavati. I mogu se ispružiti:) A i kad mi Alex dođe ima dovoljno mjesta za dvoje. Krevet mi zna bit krcat robom, torbicama, raznim stvarima:)
Na njemu držim neke kušiniće i plišane igračke neke, neke sam izbacila nedavno jer je stvarno bilo previše stvari na njemu:) Ispod kreveta također imam pohranjeno brdo stvari od starih glorijinih romana, albuma nekih i crteža pa do salveta i šećerića koje skupljam već godinama:)Puno vremena i provodim na njemu....eto...moj krevet - broj 1. :)

2. LAPTOP
Image Hosted by ImageShack.us

Naravno...neizostavan laptop. Bio je prije tatin pa sam ga ja dobila:) Malo je već star, i šteka i otkazuju mu neke tipke na tipkovnici ali sve u svemu dobro me služi:) I ne dam ga nikome!:) Najviše mi služi za višenje po netu, slušanje muzike i pisanje svega i svačega (od priča do seminara) :) I gledanja slika raznih.

3. KOMPJUTER
Image Hosted by ImageShack.us

Ovo je još jedna jako draga stvarčica:) Kompjuter koji je star ohoho...više ne proizvode takve:) Ovaj je obično doma, a laptop inače selim često iz Krka u Ri i nazad...:) Na ovom kompu igram neke igrice, isto imam net...kombiniram komp i laptop....iako draži mi je laptop:)

4. MIMICA
Image Hosted by ImageShack.us

Ovo je moja najdraža lutka na svijetu! Mimica. A njoj u krilu leži mala Mimica. :) Mimicu mi je poklonila teta kad sam imala samo 3 mjeseca. Otada do ove koju sad imam se promijenilo više Mimica, što zbog gubljenja Mimice ili kidanja...ali Mimica me prati još od davnih dana. S njom sam uvijek išla u vrtić, nema šanse bez Mimice. Sve dok jednog dana nije završila na drvetu pa mi mama na kraju nije dala da je nosim u vrtić jer je bilo plača i panike kad je Mima odletila na drvo. :) Bez nje nema šanse u krevet. Pa i sad spava samnom. Ona i mala Mimica. Može se reći da mi je kao dijete hehe:) Nema šanse da bi je ikad ikome poklonila, pa ni svojoj djeci. Mimica mi je obilježila djetinjstvo i uvijek će se nalaziti na mom krevetu:) (ok, kad se oženim ću je preselit negdje drugdje) :)

5. DNEVNIK
Image Hosted by ImageShack.us

Moj dnevnik star još od osnovne, još nije popunjen:) Pišem u njega kako me pukne:) Ukrasila sam ga raznim natpisima i naljepnicama hehe:) Držim ga na raznim mjestima, nije nikad cijelo vrijeme na istom (iz sigurnosti svoje neću napisat gdje je sve bio jer mi brat zna pročitat blog, a ne želimo neželjene posljedice), kad sam u Rijeci ga držim tamo jer znam da mi ga tamo neće nitko pročitati. Bar sam tako mislila...jednom mi je jedna moja frendica dok me čekala slučajno ga našla i otvorila...ja uđem u sobu ona čita...e, mrak mi je pao na oči, uzela sam ga brzinom munje! :) Sva sreća nije uspila ništa važno pročitat:)

6. KARTA SVIJETA
Image Hosted by ImageShack.us

Zapilila sam jednom za ovu kartu i tata je morao kupit:) Stoji mi na zidu iznad kreveta i često gledam u nju. Ona mi upotpunjava sobu i korisna mi je. :) Oduvijek sam htjela tako imati kartu na zidu i eto...:) Htjela bih imati i kartu Europe.. i ono što Sanja ima, onu oglasnu ploču....morat ću potražiti:) Osim karte imam i mali globus, također mi drag predmet:D

7. BUKALETA
Image Hosted by ImageShack.us

Ovu bukaletu sam naručila kod šefice svoje i dobila besplatno:) Ovakvu istu, samo plavu sam bila Alexu poklonila i meni se jako svidila pa sam naručila i sebi i na kraju dobila obje besplatno:) Jako mi je draga, ispod piše naš datum i jednog dana će te naše 2 bukalete stajati zajedno na jednom mjestu:)

8.POHVALNICA ZA NAJLJEPŠI OSMIJEH
Image Hosted by ImageShack.us

Ovu pohvalnicu sam još na 1.godini faxa dobila od drage mi prijateljice i bivše susjede Ivane za rođendan. I odmah je završila na vidiljivom mjestu. Prvo je stajala u Ri ali sam je kasnije preselila ovdje doma. I uvijek me razveseli kad je pročitam:)

9. ALBUMI I SLIKE
Image Hosted by ImageShack.us

Imam dosta albumčića sa raznim slikama i sve ih držim na polici iznad stola. Tu se nalaze slike sa maturalaca, sa nekih feštica, iz Gardalanda, ma svakakvih ima:) Imam na polici i na ormaru nekoliko slika Alexa i mene, naravno, one su na vidljivom mjestu:) Svako malo me uhvati želja za gledanjem slika pa se smjestim na krevet i gledam i prisjećam se:)

10. BILJEŽNICE I ROMANI
Image Hosted by ImageShack.us

Pisanje...jedna od mojih ljubavi...:) Tu gore imam raznih bilježnica sa pizdarijama i sa pričama i sa bilješkama iz nekih priča, a tu se nalaze isto i neki romani koje neumorno čitam već cijelo ljeto, a i kad god me uhvati želja uzmem neki stari roman koji sam već zaboravila i čitam:) da mi netko to pobaca mislim da bi ga zadavila! :)

So...moj top 10.

palo mi je na pamet napraviti i popis mojih 10 najdražih i 10 najvrijednijih stvari. Ali to mi se neda sada, možda sljedeći put....:)
A štafetu šaljem dalje:
les yeux, kraljici suza, Maron, Tanji, Vragu_s_licem_anđela! :) Evo, ako netko od njih ne želi, neda mu se ili jednostavno ne voli pisat štafete ne mora:) A ako netko od vas ostalih želi, a nisam ga osobno imenovala - drago bi mi bilo da to napravi! :) Uvijek imam problema s tim kome zadat štafetu:) Nekih i nema i tako eto.....vas 5! :) Radujem se vašem postu:)

Pusa od Ninuške! :)

E da što se tiče onog Marsa...ono je neka izmišljotina još iz 2003.godine :((

27.08.2007., ponedjeljak

Čudno..

Jučer sam napisala 101.post i vidim danas da ga nema. Nadasve čudno. No dobro, nije bio Bog zna što pa ne osjećam neko iskreno žaljenje. :) Drago mi je da vam se sviđa ideja za fešticu. Heh da, o financiranju nisam baš mislila, ali...u biti bi trebalo prijevoz financirati....hrane bi bilo...a dobro i nešto za pit....:D hehe...:)
Sva sam nekako prehlađena, danas ujutro me glavobolja probudila...popila sam tablet pa je nakon kojih pol sata se smanjila.
Da, napokon je dizajn skoro kako je bio, glavno da mi je slika koju sam htjela na pozadini i za to zahvaljujem svom Alexinju. :*
Jedino bi htjela da su mi boxevi na drugoj strani kao prije i još neke sitnice ali neću sad bit tolika picajzla....Htjela bi da mi je u boxevima sve centrirano kao što je prije bilo......Ubuduće...kod spašavam, da ne bi bilo iznenađenja. :)

JOš nisam našla što obući na vjenčanje frendičino. :) Ah...još imam samo 5 dana da nađem nešto! Mislim da ću morat kupit cipele jer nemam baš ništa specijalno za takve prilike i što bi se slagalo sa možda kupljenom robom. Kao, teško mi pada što ću vjerojatno kupit nove cipelice ili sandale ili ne znam što.:D

Jučer sam u dućanu svjedočila grubom udaranju po guzici jednog malog što možda ima 2 godine najviše. Francuzi neki. Opalio ga otac i to poprilično. Ostala sam zaprepaštena. Sva sreća da je mali imao pelene. To mi je odvratno! Ok, mrvicu po guzici tek toliko ajdee...ali baš tuć djecu pošteno, još i često ili kakvih sve slučajeva ima....to je kukavičluk. Kao da se djeca mogu branit. Rekla sam si da nikad neću tuć svoju djecu. Niti želim da se boje svoje mame. Grozno! Ima boljih načina učenja discipline. :)

E da! danas će se planet MARS navodno jako dobro vidjeti i biti će velik i crvenkast...i okrugao kao pun Mjesec. Pa bacite oko navečer....:)

No dobro...da ne odužim......sutra slijedi nešto novo:) Pozdrav svima! Pusa Alexu:*

25.08.2007., subota

Jubilarni! :) + dodatak

Evo 100. post! Nisa ga namjeravala sada pisati ali eto....:)

Prvo- što se tiče dizajna....ono zeleno mi je samo nestalo samo od sebe...a onaj smajlic....došla sam u blog editor i uopće nije bilo onog html koda...Ubila bi one idiote sta su isli usavrsavat ovaj blog i tako zasrali ouno dizajnova ljudima. Hvala im na tome. I sad moram vratit nazad taj zeleni...zamolit cu dragog da pomogne, pokušala sam danas nešto ali fali mi nešto....ah....

Malo o djevojačkoj...:)

Bili u Rijeci u jednom pubu Fiorello se zove, na Korzu je. Rezervirano je bilo samo za nas cure unutra:) Bilo nas je 11 ako se dobro sjećam...pjevalo se, plesalo, pilo, jelo.....popih 5 jeger fanti...onda sma opet pričala pizdarije, zvala Alexa iz wc-a i nešto mu pričala....:D U isto vrijeme je gledao neki horor i odgovarao sa "aha" tako da me slušao na pol uha samo ccc:P Nije me bilo briga, ja sam samo mljela. Onda je bila neka pjesma od Olivera kojoj nisam znala riječi pa sam pjevala nešto svoje..a jedna cura se smije i rekla je "Ovo je pjesma u izvedbi Alla Nina" :D
Do 3 i pol smo se zabavljale, a onda doma na spavanac....stan je bio prazan....i tako, spavala do 11 sa nekoliko prekida i buđenja telefonskim pozivom od šefice. Danas nisam trebala radit ali ipak oću....zamolila me ova cura pa eto....a i neka cura, njena frendica je danas poginula, saznala sam to kad sam se vraćala...a dečko koji je vozio ostao bez nogu...strašno...ne poznam ih, ali ona je bila konobarica u našem lokalnom disku, a on valjda vlasnik....grozno..

Sad ću vam reći nekoliko osnovnih podataka o mom blogu...

Datum i vrijeme prvog posta:
04.02.2007. (00:09)
Zadnji post napisan: danas
Broj postova u zadnjih 30 dana: 42
Broj postova u tekućem mjesecu: 38
Prosjek postova po tjednu: 4.4
Prosjek postova po mjesecu: 17.7
Mjesec s najviše objavljenih postova: kolovoz, 2007. (38 postova)
Mjesec s najmanje objavljenih postova: svibanj, 2007. (12 postova)
Najveći broj neaktivnih dana između postova: 7
U koje doba dana najčešće pišete postove: poslijepodne (14 - 16 sati) i oko podneva (11 - 14 sati)
Ukupno riječi u svim postovima: 8937
Prosjek riječi po postu: 73
U prosjeku pišete kratke postove (manje od 250 riječi po postu).

I evo, napravih pizdariju i pol posta mi se obrisalo. wow...

Nego, htjedoh reći da sam ideju za post dobila od Sanjice, kad j episala o organizaciji feštice za blogere...:)

Pa evo, da vam kažem kako bi to kod mene izgledalo...:)
Naravno, ostajem pri ideji o organizatoricama....naravno JA :) I Sanjica. :) U Krku bi to sve bilo organizirano, izbacila bi starce iz kuće pa bi bila samo naša:D I mogli bi ljudi prespavati, oni koji su iz daleka. Svi moji dragi čitatelji bi bili pozvani, svi koji me čitate i komentirate i pomažete mi svojim savjetima..:) Svi linkirani, a i oni koji još to nisu bi bili moji počasni gosti:)

Evo ja bi osigurala smještaj, hranu, piće, muziK, kolače i ostalo...:) Sanja bi sredila prijevoz vas malo udaljenijih sa sjevera i istoka i slala bi pozivnice. :) Južne goste bi isto Sanja organizirala. :) Unajmljen bi bio avion do Krčkog aerodroma i onda bi ja sa mini busom došla po svih. :)

Svašta bi bilo za jest i pit, muzike razne, svatko bi nešto donio - samo ne narodnjake, žao mi je, ali nema u mojoj kući toga:)
Svi bi se međusobno upoznali, pričali...onda lagano pijuckali, pa plesali, pjevali....:D Fešta bi trajala cijeli vikend:) Neki bi spavali na podu, neki na kauču...smislili bi nešto....:) dream girl bi zaposlila ko šankericu:D hehe:) ne pitaj zašto, prva si mi pala na pamet:D Ja bi bila osobni fotograf:) Odabrali bismo osobe odgovorne za hranu, za kolače, palačinke...sve:D
Bilo bi nam baš zabavno:)

Eto, mala improvizirana feštica...:) U sljedećem postu ću napisati nastavak na ovaj post, sad nemam baš vremena.....ali nastavit će se...vezan je za jubilarni...:)

Puno pusa i pozdrava od Ninuške:)

ps.s jedva cekam vratit onaj zeleni dizajn! :)


Dodatak!

Živčana sam zbog dizajna! Ubila bi nekoga! Tako mi je lipi bio i eto ti! I sad dok ja to skužim kako vratit nazad...sljedeći put ću spasit kod pa neće bit nevolje....ccccc

24.08.2007., petak

Španjolska, čovjek sa hulahopkama i djevojačka + dodatak

Brat mi ide za 2 dana na maturalac u Španjolsku. Zavidim mu! I ja bi htjela ići! Hvata me nostalgija! Želim se ponovno vratit u srednju! Kad ću opet ići u velikoj grupi na neki izlet? Sa svojima iz razreda? Baš me malo uhvatila nostalgija za srednjom...
Mi smo jedni od rijetkih, ako ne i jedini koji smo bili na 2 maturalca - u 3.razredu u Grčkoj i u 4. u Pragu. I super mi je bilo na oba. VOlim putovati, pogotovo po stranim zemljama u kojima još nikad nisam bila. Španjolska i Portugal su mi 2 zemlje koje su relativno pri vrhu mojih destinacija. Prvi naravno Novi Zeland i Australija. Onda...hm..ne ovim redom: Kanada, Brazil, NIzozemska, Engleska, Irska, Egipat.....a imam još..Norveška...pa recimo jug Afrike.....Havaje sam zaboravila, a nekad su mi bili broj 1. :D
U Engleskoj sam bila već ali me toliko oduševila da želim otići još. :)

Danas frendica ima djevojačku večer u Rijeci pa odlazim na nju. :) To mi je prvi put da idem na djevojačku. Baš me zanima kako će nam biti:D Ali sigurno će bili puno zabave:)

Neki dan sam ostala paf. Bio je neki par mi u dućanu. Lik je bio obučen u: bijelu majicu, crvene kratke hlače, neke bijele...natikače..ne znam kako da ih nazovem i - DOKOLJENKE! Dokoljenke onako od materijala kao hulahopke. Vidjela sam svašta ali ovo...:) Ne znam, ne kužim nekad kako se ljudi mogu tako čudno obuć. Bio je i jedan talijan u bijelim krakim hlačama, a ispod je imao plave boxerice - naravno, vidjele su se kroz hlače. I da ne nabrajam, bilo je još bisera:) Da ne ispadne da ogovaram, ali ova dva primjerka...:)
Jučer mi se skupilo 10 Talijana odjednom! I svi nešto oće kupit. Al zanimljivo, neko vrijeme pola sata nitko ne dođe, ali kad dođu talijani obavezno ih se skupi više. Jedno vrijeme mi je bilo toliko slabo od njih i pošto sam bila rastrojena i nikakva mi je došlo da ih sve pošaljem u PM i da me puste na miru! Uspila sam pročitat pola jednog i pola drugog romana - ukupno 1! A inale mogu 3 bez problema. Nego svako malo netko ulazi. Najbolji su mi kad oće popust na jednu stvar koja košta 15 kuna! Ali ima ih svakakvih. Jučer neka Čehinja...uzela neku ribu od 49 kn i pita popust. Prvo sam se pravila da nisam razumila, a onda sam joj prodala za 45 kn. Daj molim te...ja od srama ne b pitala popust, pa nismo u Turskoj! Ja sam gora od šefice, ona daje ljudima, ali ja sam neumoljiva skoro:D Ali jučer mi je rekla da slobodno ja dam 10-20 kn popusta. Pa ajde, mirne duše sam nekima dala. Oni koji ne pitaju su mi dragi i njima ću prije dat. :)

Eto......za 99.post je dosta.....sutra ću najvjerojatnije 100.objaviti:) Jubilarni...pa ću nešto smisliti:)
Pozdrav svima!
Alexu pusa velika! :) :***********

Dodatak:

Jučer idem u dućan, stanem na pješački i zaustavi se neki kombi s nekim radnicima, a ovaj koji je stao mi je dovikuo : AJDE LIPOTO! :D Mislim stvarno...:) Ono hvala šta si stao ali zar je ovo "lipoto" bilo potrebno? :)) Za takve ljude me to ni ne čudi, nije prvi put da curu ili žensku gledaju kao da je ..ne znam...:) To je to...:) hehe:)

23.08.2007., četvrtak

Zbog neželjenih posljedica obrisala sam post. Moj SAN - ono šta nije stvarno i što zna bit svakakvo je povriedilo jednu osobu koju volim najviše na svijetu, iako ne znam zašto. I krivo mi je zbog toga, jer ispada kao da sam namjerno sanjala nešto i da sam htjela nešto. Kao da ja mogu utjecat na ono što sanjam. Nikad ni u mislima nisam pomislila tako nešto niti na ikog drugog!
Ta ista osoba je jučer navećer od mene dobila jednu lijepu poruku koju sam pisala sa suzama u očima jer mi je falio jako.

Ne bi ni meni bilo drago da je on sanjao tako nešto ali ne bi se ljutila.

I ne želim da pomisli nešto krivo.

Evo...divno mi je počeo dan....baš divno...:(

Čekam cijelo jutro da mi proradi net da mu mogu poslati neke filmice i prezentaciju našeg ljeta.......

Recite vi meni....šta da radim?

A ti budalo, volim te!

20.08.2007., ponedjeljak

Bilo je veselo

Da se osvrnem na rođendansko slavlje moje naj frendice:) Kroz crni mrak, po mračnom i pustom putiću kroz šumarak stigli smo do odredišta. :) Prva stvar - poklonila sam joj istu knjigu koju sam joj poklonila i za prošli rođendan! :))))) Sva sreća da je posveta drugačija:))

Pila sam jeger fantu....nakon 3 sam već bila poprilično vesela i udrena:) Meni ne treba puno:) I za kraj sam popila još jednoga:) Paralelno sam pila jeger fantu i colu:)
I smijala se i mljela sto na sat, pa ne može me se zaustaviti:) Dragi me prvi put vidio ovakvu:) Pa sam pjevala neku pjesmicu "Kat ti kupim mali motoriiin, a ča ću letit s njIIIIIIn" :))) Joj, da ste to mogli čut:)
Pa sam onda u jednom trenu se popela na klupicu zajedno s D i plesala malo da bi mi Alex rekao da dođem dole i da se ne glupiram što me pogodilo jako. Pa sam sišla i samo ušutila pa su me pitali zašto šutim. Skoro sam počela plakati:( I onda je vidio šta je, pa je rekao da je samo mislio da siđem dole da ne padnem. Ništa drugo...pa sam ajde opet se razvezala:) Rekla sam mu valjda 10 puta da ga volim:) Pa smo malo ležali na plažici i pričali tako....Uglavnom....vesela Nina je bila:)
Da napomenem da ja inače nemam običaj pit alkohol, eventualno čašu....i ovo mi je 3.put u životu da sam bila ajmo reć pripita zujo

Nekako smo došli do doma...po uzbrdici mi je bilo teže ići ali došli smo:) I odmah u krevet:)

Uzela sam foto i slikala društvance:) I možda stavim koju slikicu---naravno sebe i Alexa, ne smijem ni pomislit stavit koju drugu naughty

Evo za kraj bisera 3...:)

"Na slici sam vidila sliku.."

"Ti kad spavaš - spavaš!"

"A: Nemoj.
N: Slučajno sam.
A: Ma jesi....namjerno si!
N: Dobro ne moraš mi vjerovat.
A: Pa ne vjerujem ti.
N: Pa ja si vjerujem da nije slučajno."

:))) wink

Tu nema najobičnijeg smajlića:( Baš bezveze....

Eto, za danas je to to:)

Pozdrav veliki svima i pusa Alexu:* cerek

19.08.2007., nedjelja

Odlazak

On danas ide. Ide doma. U 17:25. Još jako malo nam je vremena ostalo. Tužna sam. Ne plačem sada. Prije sam plakala. Malo. Opet ću. Fali mi već, a još je ovdje. Nema više zajedničkih buđenja...maženja, paženja...Falit će mi jako. :( Sretna sam jer je još tu, ali....suze mi oči...

Brzo ćemo se vidjeti....brže nego što sam mislila. Za negdje 3 tjedna. Ne bih mu htjela smetati u učenju ali....kad mi je već rekao da moram doć...a i ja želim doći.....

Jedva čekam božićne praznike....sljedeće ljeto da opet budemo stalno zajedno...svaki dan....uskoro će i to doći....
:)

Na rođendanu je bilo super, malo sam popila...ali o tome sljedećem postu u. :)

Alexinjo,.......vrati se brzo.....fališ mi već,a tu si na krevetu....:( Volim te:*

17.08.2007., petak

DeiČ, sretan ti rođendan!

Eto, moja najbolja frendica ima danas čak 23.rođendan i ovim putem joj također želim čestitati:) Osim mačke keramičke koja joj se svidjela u galeriji tamo di radim i koju će dobiti za rođendan od mene dobit će još jednu stvarčicu ali neću reći što za svaki slučaj..da ne pročita prije nego dobije:)

Nas dvije smo najbolje prijateljice još od 8.razreda srednje, tad nas je bilo 3, ali evo igrom slučaja ostale dvije..:) Zajedno smo se veselile i tješile i ohrabrivale što se tiče simpatija i tako toga, zajedno smo sjedile cijelu srednju, išle van, zabavljale se, na 1.godini faxa smo bile cimerice i bilo nam je super:) Ima nekih događaja koje nikada neću zaboraviti...:) Pogotovo te prve nesretne ljubavi:) Pa onda smo počele polagat vozački, pa dok ja još nisam položila smo se nas dvije nedjeljom vozikale po otoku malo prije odlaska na bus za Rijeku..:) Pa svi oni dočeci novih godina..:) Jednom smo bili baš kod nje u apatrmanu i to za 2000.:) I super nam je bilo:) A sada....
zar je već toliko godina prošlo? Već 23.? DeiČ, stara, baš si stara!:P Danas idemo feštati:) Nadam se da će joj se svidjeti poklončić:) A nekako sam uvjerena da hoće:) Mislim da je to pravi poklon za nju:)

D., pusu ti velku šalje tvoja NInuškaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

p.s. Oprostite što ne komentiram ni ne čitam, nisam baš ovih dana bila pretjerano za kompom, ali nadoknadit ću:)

Nadam se da vam se sviđa moj novi dizajn, kao i Sanji:) JOš moram samo slova promijenit na nekim mjestima, ali to ću kad stignem:)

15.08.2007., srijeda

Malo tuge, malo veselja

Neki dan me nazvala jedna meni jako draga kolegica sa faxa. Rekla mi je jednu strašnu vijest. Rekla mi je: "Nina, mama mi je umrla." Šokirala sam se blago rečeno. Izmijenile smo još par kratkih rečenica i čim je poklopila rasplakala sam se. Nisam htjela preko telefona, ne bi joj pomogla s tim. Plakala sam neko vrijeme dok me moj Alex grlio. Taj dan sam bila kod frizerke, malo se ošišala i sredila šiške. To me potaklo na razmišljanje. Dosta mojih kolegica je ostalo bez jednog roditelja. I sa stare, a i sa ove sadašnje godine. U srednjoj...3 njih iz razreda je također ostalo bez jednog roditelja. Nekako u zadnjih 5-6 godina kao da se to sve češće događa. A i neke osobe iz osnovne također. Ne mogu ni zamisliti kako je njima. Neki se dobro drže, neki malo manje. Ako je smrt posljedica neke duge bolesti onda je ta smrt nekako manje šokantna. Ali opet...šok je, kako god bilo. Razmišljala sam i kako bi meni bilo. Sanjala sam nedavno da mi je tata umro i nije mi bilo lijepo. Ne znam kako bi imala snage za sprovod. Ja sam osoba koja se jako veže za osobe, pogotovo one najbliže i jako teško mi padaju rastanci. Nitko mi još tako blizak nije umro, ali znam da će doći i taj dan. Dida mi ima 95 godina, a baka 85. Rijetki dožive te didine godine, ali nekako sam uvjerena da će on dogurat do 100. :)
Dragoj S želim da se dobro drži, a njenoj mami spokoj, sigurno tamo gdje se sad nalazi joj je jako lijepo.

Alex mi odlazi u subotu. :(((((((( Još sam ok, ali znam da ću plakati. Nekako mi je to tako brzo prošlo. Zavidim onima koji se mogu vidjeti svaki dan ili svaki drugi. Teško je ovako ali s vremenom se navikneš. Sad će mi biti teško nakon malo više od mjesec dana provedenih zajedno, zajednička buđenja i lijeganja (ok, o tome bi se već dalo raspravljati:))...Falit će mi jako. Jedva čekam da ga opet vidim, a nije još ni otišao. Mora srediti te ispite! A ja vjerujem u njega i znam da će ih srediti. I onda ćemo se opet vidjeti. :)

Na poslu ima smijeha definitivno. Neki dan, za vrijeme Krčkog sajma u jednom trenu se u galeriji stvorilo poprilično ljuddi - što bi značilo da se jedva prolazi s obzirom da galerija ima jako malo kvadrata i malo je veća od moje sobe. Jedni ljudi su pokupovali valjda pol novih stvari što su bile napravljene specijalno za sajam. Uzeli jednu žlicu veliku, 1 zdjelu, 3 ili 4 male zdjelice i nekoliko čaša. I sve to oće na karticu i još pitaju za popust. Ok, sad ti to prvo umotaj. Onda se žena mislila i mijenjala par puta mišljenje da bi napokon ja izračunala da to dođe 300 i nešto kuna.... I sad muž pita za popust. Inače ne volim davat popust, to nekl šefica, ali ja ne volim, ali pošto su kupili dosta toga sam odlučila bit milosrdna. Sad je trebalo preračunat koliko bi svaka stvar koštala da im spustim cijenu na 280. Nisam htjela dat manje iako je čovik htio, ali ja sam neumoljiva, rekla sam ne može, ne mogu sad ja davat neke velike popuste. Ne volim nikakve ali eto...i sad otprilike izračunam i za kraj mi je ostala ta žlica i ja buljim u račun i mislim si, ako je sad račun 220, a treba bit 280 koliko onda mora bit žlica. I gledam. I razmišljam. Lik vidi da duboko razmišljam i kaže 60 kn. Ja..ahaaaa, da da. 60 jeje...točno. U isto to vrijeme dok sam to računala, pakirala, provlačila karticu neki Talijani su magnet neki samo uzeli pa sam odlučila njima samo to naplatit. I da mi 100 kn, ja vratim uredno 85, a oni me gledaju i pitaju šta nije magnet 30 kn. ja gledam..o lude mene, ja im naplatila automatski nešto drugo. I kažem da je 28 kn. Onda se oni opet čude, da bi se i ja čudila sama sebi i počela smijat jer magnet je bio 30 kn. Ispravim grešku i oni odu. Onda je još jedan lik kupovao jednu stvar i stajao mi tamo kraj stola, pa da ne čeka, ajd njega. I pričam ja njemu na talijanski. On je onda nešto na hrvatskom rekao ovim ljudima s karticom. I ja se počnem smijat i kažem: "A zašto ja vama pričam talijanski?":))) A on se smije i kaže da se to i on pitao. :)) Bože, smijeha. A u to isto vrijeme me Alex zvao jedno 5 puta, jednom sam mu uspila reć da ne mogu sad da ću mu se javiti. Ima perioda kad 2 sata sjedim , a nitko ne uđe, a ima i ovako kad ih dođe 50. Sve u svemu, zabavno. :) Neću vam pisat bisere u ovom postu u sljedećem ću. Talijan u bijelim hlačama, ispod imao plave boxerice. I to treba znat. U mom dućanu kraj kuće žena u crnim nekim poluprozirnim hlačama, vidile su joj se bijele gaćice od ispod. AAAAAA! Pazi malo!:) Doduše, ja sam obukla bijelu majicu i ispod rozi grudnjak. Nemam više bijelih, razbili se, moram drugi kupit! Ali na bijelu majicu sam još mali lajbek stavila tako da je ok bilo.

Noćaš sam spavala na kauču. Došla sam doma, Alex je spavao ko top. Dam mu pusu - ništa. Gurkam ga - ništa. Palim svjetlo - ništa. legnem na krevet - njegov lakat mi smeta, lik se raširio i nisam mogla tako spavat. Pokupim se i odem u dnevni. Nije mi ni kauč bio baš najudobniji ali ajde. I još sam mu navila budilicu na mobu jer je on zaspao a da nije navio. Mislim ja na moju lipotu. I ujutro, evo njega u dnevnom, sjeo je na kauč, pa sam se probudila, Pita zašto sam tu spavala, on mislio da se nešto ljutim. Ja rekla ma nee, samo nisam mogla spavat. Pa zašto ga nisam gurnula. Ja, pa jesam ali bezuspješno. A i nisam ga htjela budit. Iako sam probala na razne načine. Čak sam ga pipala za guzicu i ništa:) Dobila sam zagrljaj za dobro jutro i nekoliko pusa, a onda je otišao. Sad ću se istuširat i posjetit ga na poslu. :) Danas mu je zadnji dan. :)
Uživajte ljudi:)

12.08.2007., nedjelja

Sanjina štafeta:)

Evo, još jednu šrafetu preuzimam...:) Ne mogu odolit do sutra pa...evo......

Ali prvo....čestitam ro22.rođendan mojoj cimerici i dobroj prijateljici Moreni i želim joj sve sve sve najbolje:) Nakon posla ću zajedno sa dragim svratit na brod čestitat joj i tako malo..zabavit se:)

A sad štafeta:)

Visina: 165 cm
Težina: Ostajem kod onoga da se dame ne pita za kile:)
Mjuza: Svašta slušam, od laganica, Gibota, pa Prljavaca, trance, techno, malo i rock, ovisi šta...ali ne mogu smisliti životom svojim i muka me uhvati kad čujem cajke! Ne podnosim ih lagano rečeno:)
Klopa: zelena pašta sa škampima, pohano meso, riži biži, pizza, pomfri, volim jest zelenu salatu i krastavce (kisele i svježe), od voća najviše volim jagode i trešnje
Cuga: Ne volim baš pit alkohol, volim samo probat od nekoga, ali evo liker bakin i moram izdvojiti kruškovac - piće mojeg prvog pijanstva:) Od bezalkoholnog volim juice najviše, ledeni čaj od breskve i cedevitu od limuna.
Najdraže pjesme: A nemam baš naj naj pjesmu, ne znam..od Giba naj su mi Ovo mi je škola, Divji cvit, Kaplja voska i još njih ima, od Prljavaca Marina, Kao, Kog me boga za tebe pitaju....od stranog...a ne znam, volim i Pepperse pa evo...Universally speaking od njih...od trancea hm..Resurrection od nekoga ne znam koga...i tako neki setovi bo..:) a svašta ima..
Boje: zelena naravno:)
Životinje: kit ubojica mi je najdraža životinja...mačke također volim, imam doma crnog mačka:)
Hobiji:Volim čitat..svašta od romana ljubavnih do kriminalnih nekih..:) volim pisat, pišem i pjesme i priče, visim na netu...................volim fotografirat i tako...svašta:)
Slobodno vrijeme: Malo za kompom, malo za tv-om, sa prijateljima (iako se ovo ljeto baš i nismo previše vidjeli što mi je žao, ali ima još vremena):), pisat i tako..
Filmovi: Gospodar prstenova, Društvo mrtvih pjesnika, Stand by me, Kontakt, Harry Potter, Armageddon...ima još al se sad ne mogu sjetit
Glumci: Bruce Willis mi je najdraži
Glumice: Sandra Bullock
Knjige: Harry Potteri, Tihi zov Australije, Opet na pravom putu
Prijateljice: Sad ne smijem pisat imena jer će me ubit, pogotovo D, moja naj frendica:) Osim D, tu je i njena sekica D koja je jučer imala rođendan:) M-cimerica, Sandra, Silvija, Josipa, Sara i ima još super cura sa faxa i sa bivše, a i sa sadašnje godine:)
Dečki: A što da kažem o njima...imam jednoga koji je zarobio moje srce i eto...:) Važno mi je da me razumije,. poštuje, voli, voli moje prijatelje, da se dobro slažemo i tako..nemam neki posebni tip..:) Al nekako češće sam padala na plave..ne znam zašto...a uvijek sam mislila da su moj tip tamnokosi, a evo vidi...nemam tip zapravo..:)
Moto (kultivator): Dont worry, be happy! :) I never be afraid to dream:) (ljepše mi zvuči na eng)
Cijenim: Iskrene i poštene ljude, dobrotu, ljude koji će ti pomoći, prave prijatelje, razumijvanje

Eto, to je to od mene....također prosljeđujem ama baš svima koji su zainteresirani napisati nešto o sebi i koji nemaju inspriacije za post:)

Pusa mojoj D kojoj je za nekoliko dana rođendaaan! Feštat će se:)

I naravno miceku..:*

11.08.2007., subota

Štafeta i krčki sajam

Dobih štafetu od Maron pa evo da je odradim, iako sam ovu istu već dobila nedavno ali nema veze:) Ako netko nije pročitao sad ima priliku:)

KOJI JE TVOJ SAVRŠENI DAN???



Dizanje oko 9 i to sama od sebe...doručak, kakao ili nescaffe...buđenje uz osobu koju volim. Godišnje doba zima. Odlazak na kafe sa frendicama, čakulanje...:)Doma se vratim, igram sa dragim malo wormse, nakon ručka idemo u šetnju uz more, oblačno nebo, sprema se kiša...navečer dolaze prijatelji kod mene, zezamo se, pjevamo, plešemo, pričamo, papamo nešto..nakon odlaska ja i dragi ostajemo sami...prepuštamo se jedan drugome i eto..onda tonemo u san..:)

ŠTO VAS NA LJUDIMA PRVO PRIVLAČI??
Hm...pa lice, osmijeh, izraz lica...Kad vidim da je osoba nekako sva..natmurena ili da mi djeluje kao da je živčana, ljuta odmah me odbiju takve osobe. Aha što me privlači..:)) Pa da, osmijeh, vedrina...simpatičnost...privlače me razgovorljive osobe i pristupačne. :)

KOJE VAS STVARI KOD LJUDI NAJVIŠE ŽIVCIRAJU ILI SMETAJU???
Smeta me kad su ljudi puni predrasude i kad sude o nekima koga i ne poznaju npr. najviše me smeta kod ljudi kad za crnce kažu da su crnčuge i slično ili za pedere isto..to je njihov izbor, ako tebe ne diraju šta im se itko ima petljat u život. Ne volim pretjerano depresivne osobe, narcisoidne osobe koje vole samo sebe, ljude na koje roditelji imaju pretjeran utjecaj i tako...u biti nije da ne volim nego me to živcira, takvi roditelji onda...a i te osobe jer ne znaju reći dosta! Ne volim kad se ljudi prave važni ili kad su hvalisavi i lažljive ne volim, pokvarene koji radi sebe drugima zagorčavaju život.

DA MORATE BIRATI,BISTE LI IZABRALI ULOGU ČOVJEKA KOJI IMA NOVAC I KARIJERU,A NEMA VOLJENU OSOBU ILI OSOBU KOJA NE ŽIVI U OBILJU NOVCA ALI KRAJ SEBE IMA VOLJENU OSOBU...?

Naravno da ovo drugo:) Bez suvišnih objašnjenja..:)

Dalje šaljem: sanjici, Tinchy, Ingrid, djevojci zamišljenog pogleda i studentici:) Ako još netko želi samo vi dajte!:) Najrađe bi svima proslijedila ali baš da ne pretjerujem..nisu svi ljubitelji štafeta baš:) A i pol vas je na moru:)

Jučer je bio zadnji dan krčkog sajma, došla mi je sestrična Petra i njena frendica pa sam ih vodila malo van vidjeti, smao što je barba bio neumoljiv i do ponoći sam ih trebala vratit doma jer su došli iz Dramlja (blizu Crikvenice) pa da se po tom mraku i vremenu ne vraćaju baš u 3 ujutro. Pogledali smo vatromet i pomorsku bitku (doduše, nisam je vidjela jer se ljudi nakrcalo na marini, a kako nisam baš visoka 2 metra nisam ništa vidila, samo bombice kako lete i dim:) I nakon toga sam im kupila sjadojed (kako bi rekao moj brat kad je imao 2 godine) i nazad doma. Poslije se Alexu nije dalo više vraćat, on je htio ostat u gradu kad smo već bili, al di ću njih 2 pustit same da se vraćaju. Onda me moja D zvala euforično pitajuć me gdje sam, a ja eto da sam doma, pa daj šta ćeš doma, dolazi dole, makar bez Alexa, 2 frenda su bila došla i htjela sam ih vidjeti al eto...glupo mi je njega pustit samog doma, a i glava me počela bolit i eto...po tabletu...a danas se osjećam ko da me netko zgazio. Stvarno. Jedva gledam, imam pritisak neki u glavi, najrađe bi išla spavat ali bilo bi ipak previše. Navikla sam se valjda ić spavat u donekle normalno vrijeme i sad ovih dana kako smo išli kasnije spavat mi je nekako težak dan.

A dragoj D.R.I. čestitam od srca rođendan i želim joj puno sveeeega lijepoga i krasnoga i da ne pišem sad hvalospjeve, poslah joj i poruku, tamo piše isto nešto:)

I moram radit danas jao:( Baš nisam za ništa..........napravit ću si nescaffe ili ako bude trebalo tursku kavu pa je na silu popit..inače ne volim kavu...:) Eto, to je to....:)

09.08.2007., četvrtak

Cipelice moje male! Baš nemam sreće sa slikama..

opis slike
Preslatko...
opis slike








Kupih ih jučer:) Gledala sam ih nekoliko tjedana...i napokon sam prekjučer ušla u dućan i pitala koliko koštaju..200 kn..iako mi je htjela dati i za manje ali nisam imala novaca tad ni vremena. Jučer je bila njena sestra pa sam ih dobila ipak po 200, tko će ovoj sad objašnjavat ali nema veze:) Jučer bila s njima vani na Krčkom sajmu:) Malo me nažuljalo:( Preslatke su, jelda?:) Hihi:)

A sada...ovo je moja ljetna kolekcija....
opis slike








Ovo su moje japanke...
opis slike








A ovo malo ljepše cipelice i sandalice:)
opis slike








Fale mi crvene japanke, ostavila sam ih jučer na poslu jer sam nosila ove nove:) I na kraju sam se bosa vraćala doma jer me nažuljala jedna noga dosta. Lijevo stopalo mi je mali šire od desnog:)
Za kraj, kolekcija ostalih cipela koje su doma. One ostale su u Rijeci - nisam mogla sve uzet doma pa eto...bacite oko na moju malu kolekciju:)

opis slike








Evo to je to što se tiče cipela.....
Sada par bisera....:)

"ne znaš ti kako izgledam kad sam ko krepana kokoš!" - jutarnje buđenje...pospanost..:)

"Inače i jedan SAG može biti poguban!" - Sag se odnosi na ono kad se sagneš:)) Položaj u kojem si sagnut:) Kako da kažem hehe....sag..:)

"Nisam pratila, gledala sam šta rade." - tokom filma, Alex me nešto pitao...:))

"Oćemo li ići gledati ono naše snimljeno snimanje?" :)))))

"Nije to bilo veliko strašenje, ali je bilo malo strašenje"

"Prošli smo kroz 2 sladoleda, a ti ih nisi vidio!" - zapravo smo prošli kraj 2 slastičarnice sa sladoledima:))))) Dođemo u grad do moje omiljene, kad ono zatvorena:))) Onda je mislio da ćemo se vraćat skroz do rive, pa sam ovo izjavila:))

"Ja: Idemo ovuda.
Alex: Da, po šljunčari!
ja: Imaš cipele, šuti i vozi!
"

Za kraj...moj najdraži auto:)
opis slike opis slike








Eto.......danas još radim, a sutra ne pa mogu na miru ić na Krčki sajam:) Tražila sam jučer našu blogericu Shopping queen jer je rekla da će imat štand tamo al je nisam našla...vjerojatno sam prekasno došla....danas ćemo malo ranije ić tražit..:) Ako budemo išli..valjda ćemo..:) Pusa svima,a najveća njemu:) :*

05.08.2007., nedjelja

Jao ta leđa!

Dragoga danas nakon posla uhvatila bol u leđima:(( Brinula sam se za jadnička mog, išla mu kupit sladoled, mazala ga kremom, ma sve:) Što bi on bez mene, jelda lipoto?:) :*
Sad je zaspao...ahh:( Kad god imam slobodan dan uvijek nešto i ne iskoristimo ga onako kako sam mislila eh...Rekla sam mu da sutra zove ove na posao i nek kaže da ga leđa bole i da ostane doma, makar ga i prošla bol, nek malo odmori...nije to za se zezati.

A sada malo smijeha...još par mojih bisera. Za sve njih mi Alex kaže da ih zapišem na papir:) Pa evo par njih...:)

Nisam ni počela pisat već se smijem:) danas sam se smijala ko luđakuša dok saM IH sve skupa čitala zajedno sa lipotom svojom.

"Nije ni jučer bilo da nije bilo."

"Možda ti je na glavi nešto smiješno...ali nije."

"Čula sam kako smrdi ovnov prdac!"

"Gledao si film koji ni nisi gledao!" :)) - zaspao je tijekom filma i nismo radi tog filma išli na sladoled:/ :))

"Makni taj komp sa sebe! To nije položaj za ljude s leđima!" :))


Ah, svaki dan nešto izvalim:) Eto, nemam ništa posebno za pisati pa vas ostavljam uz bisere i nadam se da će mi lipota sutra bit bolje. Hvala svima za pomoć oko dizajna..:) za sada sam zaposlila Ingrid, pa ćemo vidjeti:) See ya:)

03.08.2007., petak

Neuspjeli dizajn i bolovi u trbuhu

Da, boli me jer sam nešto dobila.....pms je prošao....nastupilo nešto drugo. No dobro....stavit ću vam link od bloga di pokušavam bezuspješno sredit dizajn onako kako želim....pa da vidite vi to čudo....i ako netko zna....molim vas...save me! Evo..:

Hakuna matata

Eto..ako dobro pogledate vidite da je problem u položaju texta...ja želim taj text spustit nekako, da počne nakon slike ali ne znam. Svašta sam isprobala ali ne ide. Boju pozadine mi Alex zna promijeniti pa će on to, neće ostati onako sivo:) Bar nešto hehe... Ako netko zna kako se to spusti MOOOOLIM VAS naučite i mene jer ću ispizditi:(

Evo vam još 2 bisera:

"Nije ni jučer bilo da nije bilo!"

"MOžda ti je na glavi nešto smiješno...ali nije."

Jučer su ti biseri nastali...bio je još jedan ali sam ga zaboravila...
Jučer mi je bio blesav dan....nisam radila a opet vrijeme provedeno sa Alexom je minimalno. Više vremena smo zajedno kad radim nego ovako..uvijek je nešto...bili smo popodne na kupanju, a pošto se ja ne mogu kupat sam bila vani samo, onda smo došli doma, on je sjeo za komp, ja sam mamu išla odvest negdje...pa sam se vratila, pa smo odigrali 2 partijice wormsa, pa je neki film njemu počeo, pa sam i ja gledala ali mi nije bio nešto, početak je bio ok ali mi je poslije dosadio, pa je Alex zaspao, nije mu se dalo ići prošetat do grada iako je na kupanju rekao da je zamišljao da ćemo više tako ići van i rekao je da možemo danas, tj.jučer otići đir, da bi poslije rekao da mu se neće dat i na kraju je zaspao...nije ni gledao film...sve u svemu dan mi je propao.....osim lijepih pol sata prije ručka...kad smo lijepo ležali na krevetu, zagrljeni...ti trenuci su mi najljepši...i kad mi govori lijepe stvari...:)

Danas sam trebala radit od 2, ali eto dobih poruku ako mogu radit popodne pa sam rekla ok, iako bi rađe od 2 do 6 al ajde...i još krvarim ko luda, a 5 i pol sati moram tamo sjedit...i boli me trbuh...najrađe nebi radila uopće danas ali do tad će me valjda prestat bolit.
Mačak spava na krevetu....
Kiša pada...

GLUPI ČESI SU SE JUČER VRATILI OKO PONOĆI OD NEKUD I GLASNO PRIČALI BEZ BEDA, I ONDA SU JOŠ UPALILI RADIO ILI TV NE ZNAM ŠTO, ALI NA ČEŠKOM UGLAVNOM, NARAVNO NA NAJGLASNIJE PA MI JE NAKON 10 MINUTA DOPIZDILO I MORALA SAM ZATVORIT PROZOR! I skuhat se unutra naravno.

See ya:) Dajte bacite oko na taj dizajn..:) Hvala:)

02.08.2007., četvrtak

Biseri


Ja (Alexu); Baš si sladak kad spavaš!:)
On: Reci mi nešto što ne znam.
Ja: Glup si! To ne znaš! Ali to ne znaš zato što nisi glup!

Alex i ja igramo Wormse i ja komentiram potez kompjutera..
Ja: Nepredvidljivi su...a ponekad i jesu:)

Svira pjesma Barbie Girl i Alexu se smučilo i nešto priča o barbikama i trganju nogu i ruku...i usred te priče ja ga pitam:
Ja: Kakvu boju kose ima ta plavuša?

:)))))

Htjedoh pitat barbika, ali mi se omaklo:))

Smijem se.

Eto do next posta malo bisera:) I imate još jednu anketu...ispod one prve pa glasajte:)

p.s. stavila sam skidat Simse 2 i piše da ako se nastavi skidat ovom brzinom kao sad da će se skidat samo 64 dana! Wow:) Evo, sad pak piše 129....hahaha:)

Ovo je izlet kroz moju sobu:)


01.08.2007., srijeda

Danas na repertoaru...

Počela sam zapisivati svoje bisere....nekako ih dosta prospem tokom dana...:)) Pa sma odlučila zapisivati..jer i sama se začudim kako takvo što mogu izvaliti. Evo 2 primjera:

Alex i ja ležimo i razgovaramo o nečemu, već je prošla ponoć, spremamo se spavati...
"Broj 59 je dijeljiv sam sa sobom..a u biti možda i nije." LOL

Tek toliko da znate, nisam baš tolika tuka iz matematike, znam da je dijeljiv sam sa sobom, to svi znaju nego sam se krivo bila izrazila i eto..smijala se 15 minuta nakon toga i nisam mu dala spavat:)))

Jučer smo pričali o jednom događaju i ja počnem rečenicu...što bi ja napravila u toj situaciji..
"Da sam ja na SVOM mjestu.."

Umjesto tvom sam rekla svom....yes....opet smo se smijali duuugo dugo..:)))

Kad skupim malo više bisera napisat ću ih:) Danas ne radim:) E da...moj dragi ima tamo di radi neku kolegicu dotičnu Ivu koja mi je u početku bila zanimljiva jer ju je bio spominjao bla bla, skompao se s njom prvom valjda i tako to...pa je bio rekao da mu je ona lijepa valjda i ja ajde da mi vidimo to čeljade od 16 godina. I upoznala sam je čak...meni nije ni najmanje lijepa - nije to zato što njemu je nego mi stvarno nije lijepa. Zamjerila mi se odmah tako što je rekla da ga moram odvest negdje. Šta meni neka klinka ima govorit di ću ja njega vodit?? Onda mi je rekao da je ona njemu rekla da će ga vodit tamo u taj jedan kafić. Ma oćeš đavla! U biti može, ali onda kad ja nisam slobodna..inače ne može! Neki dan ga je pak zatvorila u hladnjaču. Ono hello?? I da, jedan dan mu se nije pričalo s njom, dan nakon šta sam je upoznala i ona njega pita da šta mu je cura zabranila da priča s njom. Da mi joj je bilo zviznut takav šamar! ĐIZS, neka priča ako želi, zar ja uopće nekome mogu zabranit nešto sve i da hoću? Niti bi bilo fer od mene takvo nešto tražiti. Priznajem, u početku sam bila malo čak ljubomorna na nju, a znam da nemam zašto bit, al eto...a slatko mi je to malo bit ljubomoran:) A sada me sama pomisao na nju naživcira! Jučer su me za ručkom zezali za nju jer je netko pametan spomenuo ime Iva i onda su se ostali zainteresirali tko je ta bal bla, skužili da je ne volim baš i eto.....Opet se mene zezalo za ručkom. A koga drugoga?:) Uglavnom...na ime IVA sam alergična!Mislim i da kad smo se upoznavale, kad sam joj dala ruku da je imala onako neki slab mlitav stisak, a takve ne volim. Mislim da se njoj sviđa Alex malo...makar imala dečka..:) A tko zna, možda se varam...možda i ne...

Tata mi od danas radi na drugom mjestu:) Jučer prije ručka smo nazdravili u to ime:) Svatko sa svojom žesticom, a brat s pivom. :)

Prekjučer su mi u galeriji došli neki ljudi iz Vojvodine mislim, ali mislim da je miješani brak - muž je iz Vojvodine, a žena je pričala nekim čudnim jezikom. Tako ljubazan čovjek. Simpatičan. Obožavam s takvima razgovarati. Pitao me neke stvari, ja sam odgovorila, pričao mi je da su on i žena oboje estetski kirurzi i da traže neki ukras za ordinaciju i tako...malo pričali o Krku. Žena i dijete su bili otišli, a on je ostao platit...zahvalio mi se na ljubaznosti (to me rastopilo, rijetki se zahvaljuju tako i iskreno) i skoro je zaboravio vrećice:) Ja ga pitam jesu to njihove, on kaze da je mislio da je žena uzela hehe:) Baš bih voljela da još koji put dođu.

I eto, to je to...da ne pretjeram....:) Mislim da ću maknut onaj slide show jer prelazi preko texta...a to me nervira. Mene puno stvari živcira.....loše loše:)

E da, bila mi je neki dan neka mlada trudna žena u galeriji, pita pomoć da bi mogla kupit pelene, čak je rekla i pampers pelene. Hm, kad nemaš novaca mislim da si baš i ne možeš priuštit Pampersice ali ok...pošto nisam imala sitnog na njenu ideju sam razmijenila svojih 50 kn u kasi i dala joj 10 kn. Rekla je: "Hvala što si to za mene napravila.". Drago mi je da sam pomogla...samo ne volim tako kad dolaze po dućanima, kafićima i ostalim...koa i ona gatara nedavno...a i došla je bila neka žena iz Avona. I ajd, Nina će pogledat sjajila. A ona mislila da ću odmah kupit neko. Još su bili 50 kn. A stvarno nisam imala novaca za to kupovat, uzela sam si taman toliko za na kavu sa naj frendicom, a i nisam namjeravala kupit nikakvo sjajilo, imam ih i previše. Onda mi je pak našla neko jeftinije - a takvo slično imam doma, samo je drugi okus. Slagala sam joj da imam identično takvo doma i uz to odgovarajuće sjenilo, što je i točno, samo je druge boje:) Vidilo se da je razočarana..ali boli me briga..neće mene netko tjerat da nešto kupim. Odlučit ću se reći ne! I da..čim je došla rekla je da je tu već dolazila i samo se smjestila na stolicu do mene ko da radi tu, moju torbu koja je bila na stolici je uredno maknula. Vidi se da je dobro odgojena. OK........to je to:)

Bok!:)



opis slike

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.