Never be affraid to dream!

30.03.2007., petak

Napokon petak

Evo, i to je došlo. Cijeli tjedan sam luda, samo to čekam i eto napokon:) Još samo jedno predavanje i krećem na bus...prema metropoli našoj. Sretna sam..presretna! Jošm sam uspila ić sa busom ranije od onog s kojim sam planirala ić, pa me i to dodatno veseli. Kupila sam dragome poklon za rođendan i baš sam zadovoljna s njim:) Al ne smijem još reći šta je dok ga on ne vidi:) nadam se da će mu se svidjeti:) Alex, ako ti se ne svidi jao i tebi i meni:) hehe....eto...da i kupila sam sebi parfem koji vrebam još od rođendana i nikako otić..D&G Light blue..baca na limun..ako slučajno znate...obožavam ga....:) Niš, idem na sljedeće predavanje, pa onda trk na bus:) Pozdrav vam šaljem:) Uživajte i vi ovaj vikend kao ja:) A svima onima kojima fali malo ljubavi neka se ne brinu - snaći će ih sreća kad tad. Znam po sebi....nisam ni ja baš imala sreće u ljubavi prije, a gle sad:) Ne brinite se, ja znam! Vjerujem u to:) Evo, šaljem vam svima malo svog optimizma:) Pusa svima vama:)

27.03.2007., utorak

Eskiviranje

Danas mi je kolokvij iz ekologije, a ja sma jučer odlučila da neći ići iz jednostavnog razloga: ne da mi se:) Tako ja rješavam probleme...bježim od njih:) ali nije mi uvjet za upisat 4.godinu tako da nema veze. Imala sam danas svoje vježbe iz matematike...dobila sma svoj listić, iz 3.razreda, koji ima 4 zadatka, to sma trebala napraviti u excelu i onda sve to lijepo objasniti profesori i svojim kolegicama i kolegi. I eto, ja skupila hrabrost i prva sam išla od nas 4 koji smo danas bili na redu. "To je zbog miša!" Da, to mi je razlog zbog čega idem prva. Mislim hello:)))) Anyway....dobro je prošlo i eto moram se zahvaliti svom Alexu za pomoć oko 1.zadatka jer bez njega bi bila apsolutno izgubljena:P :) Pa, hvala ti lipoto:) :* A, zahvaljujem i mojoj Neri, cimerici koja mi je također prosvijetlila taj isti fucking zadatak oko kojeg sam muke mučila. Pa Nerko, i tebi hvala:)
Ostalima hvala na lijepim komentarima:)

25.03.2007., nedjelja

Pjesma...

GDJE SAM JA...

Gledam mirno more kako lagano dodiruje stijene..
Slusam pjev galebova koji lete oko mene,
U daljini barka plovi prema pučni...

Galebovi su odletjeli..
Ostavili me samu na stijeni..
More je jos tu...sve tiše i tiše...
Sitan pijesak je ugažen nečijim stopama..
I moje stope su tamo...
Još su tamo..

A gdje sam ja zapravo?
Tko sam prava ja?
Jesam li ona koja se stalno smije?
Jesam li ona vedra cura veselih očiju?
Jesam li ona osoba toplog osmijeha?
Jesam li osoba dobrog srca, punog ljubavi za sve ljude?
Možda...
Možda jesam...

A tko je onda onakoja u mraku svoje sobe tiho plače?
Tko je ona koju boli duša?
Tko je ona koja čezne za nečijim zagrljajem?
Jesam li to ja?
Možda...možda i jesam...

Sad tek znam tko sam zapravo ja..
Ja sam ona uvijek vedra i nasmijana osoba..
Koja u samoći svoje sobe ponekad pusti suzu..
Ja sam ona uvijek spremna pomoći..
Ja sam ona koja skriva svoju bol od drugih..
Zapravo...drugi ne znaju pravu mene..
Oni vide ono što ja želim da vide..
Veselu, sretnu, nasmiješenu, toplu, dobru osobu..
Jesam li to ja zapravo?
Sad znam da jesam!

Ne čeznem više za nečijim zagrljajem..
Jer ga imam..
Sada čeznem za time da ga vidim čim prije..
Uvijek sam bila na krivom mjestu..
A sada...gdje sam ja?

Tamo gdje sam oduvijek sanjala biti..
Kraj mora...
Kraj sreće..
Kraj ljubavi...
Kraj Njega....moje lipote..
Tamo sam istinska ja.....
I tamo su moje stope.


24.03.2007., subota

3 mjeseca:)

Eto, jučer nam je bilo sretna 3 mjeseca otkad smo zajedno:) Jednog jako lijepog, polusunčanog dana (ako se ne varam...više nisam sigurna točno koliko sunčano je bilo hehe), 23.prosinca napokon smo našli i on i ja ono što smo zapravo bili tražili:) Stvarno mi je to bio predivan dan. A prlji poljubac...hehe...na uspinjači...Romatika je visila u zraku:) I ful sam hepi jer najvjerojatnije ću već ovaj vikend ić kod njega, ako uspijem sredit novčano stanje tako da neću morat čekati do vikenda prije Uskrsa. :) Baš lijepo:) Ajde više, već je skoro 2 tjedna prošlo otkad se nismo vidjeli i fali mi jako.
Jučer sam, osim što je bila mjesečnica i dobila mjesečnicu tako da me boli trbuh, kao i obično. Ja sam jadna od onih "sretnica" koje imaju problema s bolovima. Popila sam tabletu, ali mi i nije bila baš odmah pomogla pa sam lijepo otišla malo leć, pokušat zaspat....I evo, sad me ne voli više tako jako, nešto sitno. I jedem Bake rollse. Ne znam kako vi cure, ali ja nisam u stanju da u PMS-u mijenjam raspoloženja i to. Ja sam normlana više manje, samo što imam povećanu želju (ponekad i pretjeranu) za slatkim, a i slanim. Doduše, ovaj put ništa od toga...Hehe i bolje:) Tata me maloprije zvao da dođem za pol sata po njega u Gabonjin, ja rekla ok, ali.....kuda trebam ic? :)))) ONo, ko da ne živim na ovom otoku već 22 godine i 3 mjeseca:D Ne znam baš sva sela po Krku, šta sad...Naučit ću, imam kartu otoka Krka hehe:) Samo vi meni riješavajte onu anketu, baš me zanima:) Ja nisam glasala, zanima me vaše mišljenje i znanje hehe:) Iako ima par bisera koji su glasali za Zagreb, ali dobro....MOžda su stvarno uvjereni da je Zagreb glavni grad Madagaskara. MOžda stvarno i je, a da ja ne znam? Ha....tko zna...
Ovaj tjedan koji sam opet na moju žalost bila bez omiljenog mi laptopa, posudila sam od cimerice kazetofon jer ga ona ne sluša trenutno, a meni jako fali muzika, uzela od nje cd od gospodina Toše Proeskog i oduševila se i sad samo to slušam. Ima par pjesama koje mi oduzimaju dah. I evo, preporučujem romantičnim dušicama i ovakvima kao što sam ja, ljubiteljima laganih pjesama da ga
poslušaju. Stvarno su predivne. Ostavljam vas i polako krećem prema autu i po tatu. Pijem sok od grejpa. Ok, je, nije loš:)


Dodatak

Dakle, kad sam išla po tatu skoro me pokupio neki luđački Švabo koji se uskim ulicama vozio ko da je na rally-u kakvom. Bordo mali autić...gad usrani. Uništio bi mi fiesticu, a možda i mene. Dobro, valjda mene nebi, ali auto definitivno bi. Vozim se ja uskom cesticom prilagođenom brzinom i dođem do suženja na cesti..nitko nema prednost, 2 trake su ali je malo usko i treba pomalo vozit. Kad naleti taj luđak bez imalo želje za kočenjem i usporavanjem. Ukopala sam se, stisla kočnicu i nisma mogla vjerovat da tako brzo ide ovaj. Srce mi je skoro stalo. Nekad se u takvim situacijama zapitaš a što ako? Da me lupio znam, tj.pretpostavljam da me nebi ubio, ali opet...ne bi bilo dobro za kičmu moju, a još manje za auto. Oduzela bi takvim luđacima vozačku na doživotno! Kasnije pokupim tatu, spomenem da me neki crveni auto skoro pokupio, a on kaže da je to neki Nijemac, da je i njega i našeg rođaka skoro lupio dok ih je preticao i da se ludira okolo po cesti ovdje. Pa jebemu, sad bi ga policiji prijavila!Nikad me nije strah vozit se, ali sad kad smo se tata i ja vraćali i kako je pričao da se ovaj okolo ludira bilo me strah vozit se po tim uskim cestama. A nikad me nije strah vozit nigdje, ni po kiši, ni po suncu, ni po autoputu ni po normlanoj cesti. Jedino ne volim baš uske ceste ali ok. Dobro je prošlo....:) Nadam se samo da će se primirit debil luđački ili da će ga policija uhvatit.


Dodatak 2

Kad smo kod bolova....nakon skoro 2 godine, jučer sam prvi put ponovno radila čučnjeve, a 2.put bila na tjelesnom....znate ono kad nakon ljetnih praznika se vratite u školu pa odmah na tjelesnom vas ubiju čučnjevima i trbušnjacima da vas svi mišići bole? E pa....tako je i meni sad nakon skoro 2 godine nerada. Doduše, trbušnjake nisam radila, mislim da nius poželjni za kičmu, ali čučnjeve jesam. I jedva idem po stepenicama, sve boliiiiiiii. Ovo je jos ok kako mi je bilo jednom u 3.srednje čini mi se. Ko patka sam hodala po stepenicama, užas jedan. A bit će bolje:)

22.03.2007., četvrtak

Moja želja


Želja

Želim da su svi sretni kao ja!
da svi imaju nekoga kao što ja imam Njega
Da imaju svojeg Njega
Njega koji bi im bio potpora u svemu
Njega koji bi im bio utjeha
Njega koji bi uvijek bio tu
Koji bi ih grlio u hladnim noćima
Njega koji bi im bio inspiracija
A najviše od svega želim
Da imaju Njega kojega bi neizmjerno voljeli,
A isto toliko bi i On volio njih.



Svim nesretno zaljubljenima i onima koji traže Onog nekoga.....

21.03.2007., srijeda

Skupila sam hrabrost......

I odlučila staviti jednu pjesmu....napisana je hm..ne znam točno datum..ali u 2.mjesecu. Pa...evo...

Misli

Prva si mi misao kada se budim
A zadnja prije nego me svlada san.
Na tebe prvog pomislim u navali sreće
Tvoj lik me tješi kada plačem.

Kad ugledam par kako se drži za ruke
Sjetim se tebe
Okus limunove cedevite i neoprano suđe
Ti mi padnes na pamet čim čujem onu pjesmu
Danima neprestano hodas mi u snovima.

Moje misli samo tebi vode
Pronađi me...u svojim mislima
Sretnimo se tamo
I ostanimo zauvijek...

Evo...:) Nisam nju mislila objaviti, ali nju imam zapisanu na mobitelu, a onu koju sam razmisljala staviti nemam, pa eto....drugi put:)
Ovo je za Alexa pjesma...:)

18.03.2007., nedjelja

Hvala Little na stafeti!:)

Evo Little mi je uslisila molbe jer sma htjela dobit stafetu da ispunim nesto - ja volim ispunjavat razne stvari hehe!:) Pa evo:

1. Zasto mi se tako zove blog?

Pa...htjela sam da se zove Don`t worry, be happy jer mi je to moto i omiljena recenica, ali posto je bilo zauzeto uzela sam ovu misao koja mi se također jako sviđa...smatram da je zivot ljepsi uz snove...ja jako puno sanjarim...i mislim da je ok ime bloga sa mojim karakterom:)

2. Zasto sam ga otvorila?

Jedan dan mi je bilo dosadno...i mislim si..hm, pa zasto ne bi i ja otvorila blog..zanimalo me dal ce me itko citat, da li cu biti zanimljiva ljudima...i recimo neko mjesto gdje mogu reci sto me muci...ispricati svoj zivot:)

3. Zasto taj nick?

A jednostavno...tako se zovem:D Inace korisnicko ime mi je niny_spinny hehe....:D Volim nadimak ninuska...ali isto mislim da je bio zauzet pa eto..:)

A ova druga stafeta...5 stvari koje ne znate o meni:

1. Pisem pjesme..pisala sam ih jos odavno...neko vrijeme nisam nista i sad otkad sma zaljubljena ko tele opet me pukla inspiracija:) Također pisem i price...imam napisanu jednu pricu, ima 90 stranica, napisala sma je prije negdje 2-3 godine...kad mi je dosadno volim i nju procitat...nije dubokoumna, vise onako...za mlađu dob...inspirirana jednim filmom je bila...:)

2. Pjevala sam 8 godina u zboru...dok sma bila u osnovnoj...zvao se "Mici boduli" prevedeno bi bilo "mali otocani" I volim pjevat, nekad se derem tako da me i susjedi cuju hehe:D

3. Kad sam bila mala, negdje 6-7 godina imala pustila sam brata niz cestu nizbrdo u kolicima da vidim dokle ce ic:D Sva sreca nije tragicno zavrsilo..jos imama mlađeg brata:) Vjerojatno mu je to bila trauma zato se znamo jako svađat..a prije smo se i tukli...znao bi me mlatnut...:(

4. Prvi put kad sam kresnula auto je bilo kad sma isla po tatu u neki
sumarak i rekao mi da mu stanem sa strane ceste...jos mi je i pokazao gdje cu. Ja se nisam snasla i opalila sam u neki kamen i dole sam savila neku osovinu...steta se nije vidjela golim okom sva sreca hehe:) Jednom sam macku zgazila, iskocila mi je na cestu:( Ali nakon udarca je ostala ziva..nadam se da je ziva jos uvijek:)

5. Najdraze voce su mi jagode. Njami! jedva cekam sezonu:)

Predajem dalje osobama za koje mislim da je nisu imale jos: braco, blog za tebe, lips of an angel i utvara:)

Analiza ankete:)

Dakle, u našoj anketi pitanje je glasilo da li si ovisnik o internetu. Sudjelovalo vas je 14. Od tih 14 ja sam jedna od njih:) Od toga 50% je odgovorilo sa "Jesam!" Što bi znacilo da nas je 7 koji smo ovisnici. Nadalje..1 osoba jeodgovorila da nije sigurna (automatski ga stavljam pod ovisnika hehe), 3 osobe su rekle da su moooozda maaaaaaalo ovisne (aha!), a troje ih je odgovorilo "Naravno da ne!" Recimo da im vjerujem hehe :) Sve vise visimo za kompovima, a sve manje se druzimo.........i sada otvaram novu anketu.....Malo za zezanciju..da provjerim vase znanje....Bacite oko...uzivajte:)

p.s. Moze molba? Dajte, nek mi netko posalje kakvu stafetu, bas mi se ispunjava!
:D

17.03.2007., subota

Pravi umjetnici

Uf, zar vec imam napisano 21 post? Doista...a ovo je 22. :) Znacajan broj...toliko godina imam..:) jedna cura s faxa obozava taj broj - pozdrav joj saljem! :) Slusam Gibonnija - Goli pod zvijezdama...album "Kruna od perja". zao mi je sto na svojim koncertima ne pjeva vise ti starih pjesama...npr..Goli pod zvijezdama, Kruna od perja, Kaplja voska, Ostat cu na nogama i jos neke...Jer su stvarno predivne. A sve njegove su mi ma...:) On je za mene pravi umjetnik...i to su prave pjesme i to su pravi glazbenici..sam pise svoje pjesme, pjeva ih, tekstovi su nesto predivno...najvise me fasciniralo kod njega sto je za album "Mirakul" prodao 2 auta da bi ga snimio kako treba i da bude stvarno dobar. Divim mu se. A ne oni nazovimo ih "pjevaci" tipa Severine, ili razni kratkotrajni pjevaci...s takvim glasom svatko moze bit pjevac...Severinine pjesme su nes prestrasno...osim onih iz dana "dalmatinke" ono je jos i valjalo...ali ove Trave zelene i sl..ma daj!Ovo su prave rijeci:

Lipa moja

Lipa moja, nacelo me vrime
kao mladu lozu u poju, a na skure zakucale zime
pa se moja mladost ruga
ovin neverama s juga ca nam prite

Lipa moja, najlipsa od sviju
ponudi mi ljubav prid zoru
i pusti da se divin tvome tilu
dok se tvoja mladost ruga ovin neverama s juga
ca nam prite

Lipa moja, da te zvizde ne vide
ne bi znale s kin bi nebo dilile
lipa moja, ti mi budi nevista
budi krijesnica na mojin putima

Lipa moja, nacelo me vrime
kao mladu lozu u poju, a na skure zakucale zime
pa se moja mladost ruga
ovin neverama s juga ca nam prite

Lipa moja, ti mi budi nevista
budi krijesnica na mojin putima.

Gibo naravno je autor. :) Postujem ga kao covjeka neizmjerno, a i kao glazbenika jos i vise. ovo je jedna od vedrijih pjesama...ima i dosta tuznih...koje su jako lijepe...al ne volim tuzne pjesme pa..:)
Sa strane sam stavila link gdje mozete procitati tekstove njegovih pjesama ako zelite..pa..svratite:)
Zivot me umorio trenutno svira:) Moram si misa poditno kupiti jer ovo je za krepat! A i tipkovnica, ali prije cu s njom ovakvom izdrzati nego sa misem:) Zivot me umorioooooooooooooo, a moje svjetlo nosis ti eee, za sta bi se borio sam bez tvoje ljubaviiiiii....ma..:)
Ako netko pozeli one stare albume Gibove moze mi se slobodno javiti...stare a i ove nove. Slobodno mi se obratite:) Zivot me umoriooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, a moje svjetlo nosis tiiiiiiiiiiiiiiiii, za sta bi se borio sam bez tvoje ljubavi....ooooooooo, sam bez tvoje ljubaviiiiii..kako lijepe rijeci...OK, to bi bilo to....za sada...:)

Evo u nastavku....mucim se sa matematikom...imam rijesiti 4 zadatka za 3.razred OSNOVNE SKOLE! U excelu..i mucim se sad s rijesavanjem jednog od njih...Gibo me malo dekoncentrira:) Mislim si ako ja neke zadatke ne znam kako rijesit kako ce djeca znat? Ili sam totalni debil za matematiku? :) ma..nisam...ali...nisam bas na cisto s njom:D Imam ja koga pitat:) Moj dragi se kuzi u matematiku....i avione:) A taman mi to dvoje treba:D Jesam li spomenula da obozavam avione? I helikoptere? Nisam sigurna...:) Obozavam ih gledat, letit u njima...Sve skupa sam se 3 puta vozila avionom...jednom iz Omislja do Beograda..poletili smo sa otoka moga:) 3 godine sam imala tako da se ne sjecam bas...sjecam se samo da je i dida bio tamo nas ispratit i da sma se vozila na nekim kolicima:)
Drugi put kad smo isli u Englesku...iz Ljubljane...2 sata je trajao let..bila sam zavrsila 7.raz osnovne skole...ajme kako je to davno bilo...Tocno se sjecam osjecaja kad je avion rulao po pisti....i onda uzlet...ma...:) 3.put kad smo se vracali iz Engleske:) London je predivan grad, Engleska je predivna zemlja...i nadam se da cu je jednog dana ponovno posjetiti..Englesku, Irsku..najvise od svega zelim ici na Novi Zeland i u Australiju...to mi je zivotni san. Nadam se da cu skupit neke novce pa da mi se i to ostvari:) Never be afraid to dream! :) Netko bi na ove moje zelje rekao..ma da, NIna, zaboravi, nes ti nikad ic tamo! E pa ja im se suprotstavljam i kazem da hocu! :)


14.03.2007., srijeda

Mlado, a vec muke s kicmom..

Da..da ne ispadne da mi je savrseno u zivotu imam se i ja pozaliti na neke stvari:) A zapravo niti zelim da bude savrseno..sve i da se moze..nema nikakvog gusta u tome..da imas sve sto zelis, da nemas briga, da nema inenadjenja, uzbudjenja..i te fore..avanturist sam u dusi:)
Sto se tice mog zdravlja...hehe..ima toga...prvo...kicma moja najdraza...operirana prije godinu i 3 mjeseca, a kao da je bilo jucer...zar je vec toliko vremena proslo? Operirala sam je 22.12.2005. u Rijeci..na Susaku...nije me bilo strah. Ni najmanje. Ljudi su mi se divili neki na mojoj hrabrosti. Umijesto da oni ohrabruju mene ja sam ohrabrivala sve njih oko sebe:) Sigurno da sam se malo bojala u sebi...ali...stvarno me nije bilo strah i jedva sam cekala da se to vise zavrsi i da se prekine ta prejaka bol u ledjima i lijevoj nozi. Od ta 2mjeseca sto sam lezala u krevetu sa minimalnim micanjem i trpljenjem strasnih bolova bilo mi je svejedno sta ce mi napraviti samo da me to prestane boljet vise. Jer stvarno je bolilo. I evo, mogu rec da ama bas nikome ne bih htjela tako nesto da se dogodi.
Ali unatoc svim tim bolovima, svemu negativnom sto se dogodilo zbog te operacije...ponovila bih ponovno sve to...zasto? Zato sto, da nisam morala pauzirati godinu, nebi nikada postala ovisnik o netu i chatu i vjerojatno ne bih upoznala mog Alexa....vrlo vjerojatno...mislim, nikad ne znas, mozda bi nam se putovi sreli ali...:)
Zajebano je to sa kicmom. A posto sam bila jako optimisticna i vjerovala da ce me to brzo proci nisam isla odmah kod doktora..a i n eznam kako bi isla kad me bolilo ko sam vrag, kad mi je odlazak na wc bio prava muka da sam pila toliko malo samo da ne bi morala ici na wc. Nakon mjesec dana lezanja sam otisla nekako...jedva kod doktora...pregledao me kako dolici jednom doktoru i odmah je posumnjao u cemu je problem i poslao me na magnetsku rezonancu ( inace se moze umrijet dok dodjes na red za nju, ali tata pozna jednog doktora tamo u bolnici pa me preko njega narucio u roku tjedan dana) - inace mrzim bilo sta preko veze, ali za ovo me cisto boli briga,moje zdravlje je u pitanju! Da me nije uspio narucit vozili bi me u Zagreb...a to bi bila avantura hehe. Bolna nadasve. Onaj rijecki blesavi PRIMARIJUS - ako je to primarijus onda sam ja netko tko nisam- kod njega sam to ljeto prije operacije bila na pregledu...znate kako je pregled izgledao? Sad cu vam ja rec. Rekao je da se skinem u gacice...ok...pregrizem sram...nekako...dodjem tamo pred njega...rekao mi je da se sagnem. Samo to. Rekao da mi je kicma kriva..poslao na rentgen...propisao terapiju i to je to. Jedan primarijus da tako...samo "baci ovlas oko"? I bez grudnjaka? Ma daj molim te...Vecina Bodula misli..joj Rijeka je ono...gradurina, tu nis ne valja..djeca idu u rijecke srednje skole kao da nasa ne valja, a jako je kvalitetna mora se priznati, ljudi idu radit u Rijeku, biraju doktore u Rijeci jer ne vjeruju nasima...A sta je Rijeka? jedno obicno veliko selo. Bez uvrede Rijecanima, stvarno ne zelim nikoga uvrijediti ali ja jednostavno ne volim Rijeku. Tu sam silom prilike jer mi je fax ovdje i naporno bi bilo putovati, a i fora je biti malo odvojen od doma..malo iskusiti ajmo to tako reci, samacki zivot. Nas Krcki doktor...me pregledao kako i spada, sve ispipao sta me boli, pokrete noge i sl...bez ikakvih skidanja raznoraznih...i dobro zakljucio...:) Anyway....operacija je dobro prosla...jedino mi je zao sto sam u bolnici bila za Bozic ali eto..sto je tu je..A rođendan mi je bio samo dan prije mog odlaska u bolnicu hehe..a ljudi tamo i sestre se nisu mogli nacudit kako ja tako mlada pa to operiram. A eto...Najvise mi je zao sta sam morala pauzirati godinu i rastati se od svojih kolegica sa sadasnje 4.godine...mogla sam i ja biti pred diplomom...ehh...fale mi jos i sad...ponekad me sjeta uhvati....pogotovo kad ih vidim...al uvijek im se razveselim, kao i one meni...kazu da im falim...da se nitko ne smije hehe...kao ja prije kad bi se smijuljila...:) i draga mi Sunčy, spomenuta vec ovdje. Kako je to ironicno...mucim se na dekanskom oko matematike, izgubim sve zivce i volju, jedina od nas 8 matematicara prodjem taj dekanski i godinu i eto sta se desi. Ali sve je to jedno zivotno iskustvo.
Zanimljivo mi je bilo i na rehabilitaciji...druzila sam se sa osobama svi iznad 60,tek poneke malo mladje:) Bas sam se osjecala mlado tamo, nema sta:) Staracki dom, al skoro doslovno...i ja:) Ali bilo mi je lijepo moram priznati ta tjedna..je. Ah...Nakon operacije mjesec dana nisam smjela sjediti..iritantno ali..eto..po stepenicama ici ono jednu po jednu...ne smijem se vise saginjati...moram pazit...moram radit vjezbe koje sam malo zanemarila sto nikako nije dobro..ali sve u svemu je ok...covjek ne bi ni rekao da sam tako nesto prosla...tek mali oziljak je. Moram istaknuti da sam imala podrsku i prijatelja i cura sa faxa koji su mi svi dolazili u posjete..i rodbina neka..hvala im na svemu. To mi je jako znacilo. Taj prvo dan u bolnici...najavile su se cure neke da ce doc...kad ono njih 15 mi doslo...pa suze su mi krenule na oci. Nisam znala da im je toliko stalo do mene. I sad mi idu suze na oci. Jako mi fale...jako...ja sam osoba koja se jako veze za osobe..i tesko mi se rastati od ljudi koje volim. Ali znam da cu i nakon sto oni odu s faxa, nakon sto ja odem ostati dobra sa nekim ljudima koji mi puno znace...Najvise se to odnosi na My Precious...ona zna koja je...:)
Osim te kicme kratkovidna sam, fali mi zeljeza u zadnje vrijeme, prehladjena sam dosta cesto, imam jos jedan problem ali ne bih bas o tome..ostavit cu to za sebe za sada. To je ukratko prica o mojoj kicmi:) Hernija diska se to zove da, nisam rekla...iskocio je i priklijestio zivac...a boliiiiiii za popizdit kako to boli. uff:)
I dana sosjecam posljedice kod sjedenja...ako duze sjedim pocnu me bolit ledja i trtica ponekad...Sve u svemu...ne osjecam se niti ograniceno i osjecam se vise manje zdravim covjekom unatoc svemu:)

12.03.2007., ponedjeljak

Posveta Njemu

Čitajuci jedan post Djevojke zamisljenog pogleda dobila sam i ja nekakvu inspiraciju....i odlucila napisati, iznijeti svoje osjecaje prema Njemu...da pokazem koliko mi znaci...nek se osjeti posebnim...jer on to i je.
Sad kad zelim nesto napisati zapravo ne znam otkud da pocnem....jos uvijek ga osjecam kraj sebe, njegov miris, miris njegovog gela bez kojeg nebi bilo te njegove frizure:) i tek sada, evo tek sada mi se pojavljuje suza u oku. A otisao je tek oko 1 od mene....zapravo tehnicki sam ja od njega, ali ok, detalji su nevazni sada:)
Skoro 2 tjedan smo proveli zajedno i sad se treba naviknut da ga nema tu neko vrijeme. Tocno mogu zamislit u sebi..ne samo zamislit...kroz misli prozivjet opet njegov topli zagrljaj. Zaljubljena sam....Plovim....nebesima, morima, zvijezdama.....
Uvukao mi se pod kožu......s unutarnje strane...nekako se ugurao....i tamo je osigurao svoje mjesto...kao i u srcu mom...bez njega mi je nezamislivo sve...jednostavno je tako. Volim ga drzat za ruku....volim njegove ruke...njegove oci...nebesko plave..plave kao sto je nebo u najsuncanijem danu...njegovo lice...pogled....onaj pogled...znas onaj...zamagljeni pogled...volim kad me gleda...volim kad me grli...volim kad me ljubi...kad me drzi za ruku...volim kad me draga po kosi..kad mi ceska leđa....puno mi znaci....jako puno. Osjecam se najsretnijom curom na svijetu....osjecam se posebno uz njega, kao princeza....osjecam se voljeno....Kad ga nema fali mi....ponekad mi strasno fali....uvijek mi fali, ali nekad je to bas onako....jako...A nemam ni rijeci kojima bi opisala to kako se osjecam, sto osjecam prema njemu....mogu mu samo rec hvala...
Alex, hvala sta me volis takvu kakva jesam, sa svojim manama, musicama, vrlinama i sl...Sori ako ponkead mozda pretjeram sa ajmo rec prigovorima...samo zelim da to vrijeme kad jesmo zajedno i provedemo zajedno:) Hvala na svemu ljube......poseban si znas...itekako poseban.
Volim te:*

Dosta je bilo zajebancije! Cuvaj se strujnih udara!

Dakle, danas je ponedjeljak, 12.ožujka 2000 čak sedme godine i eto mene na faxu opet. Dosta je bilo odmaranja papaka i mozdanih stanica, vrijeme je da se pocne radit nesto. Nadam se da cu pocet:D Eto, ode mi dragi danas svojoj kuci :( Ja bi da je jos ostao ali eto...ne moze bas sve bit savrseno:)
Aha da...da pojasnim malo:) Sad tek shvacam da neke stvari nisam ni napisala:) U petak prosli smo Alex i ja se zaputili mojoj kuci, da se malo i on odmori od svog kraja i da malo vidi i ponjusi more:) Što smo pametno radili? A ono uobicajeno...gledali tv, dvd, malo se setali kraj mora, bili na kavi sa mojom dragom frendicom Gioiom i njenim deckom:) Jedva sam mu dala da primirise kompu jer mi je kompova i neta vec bilo preko glave dok je on kraj mene:))) (ccc, bas sam strasna):) Hm....jel to sebicno od mene mozda? Htjet nekoga, koga ne vidis cesto koliko bi htio, samo za sebe? Prigovarat cim se upali igrica misleci kako je to gubljenje dragocjenog vremena? Je...malo je sebicno...priznajem..mislim da je..makar truncicu..ali...ne mogu protiv sebe..trudim se....je neki pomak...nes sitno je:) ali..uvijek se javi ono pitanje: Pa jesam li mozda dosadna? Razmislja li on mozda dok se igra dal je meni dosadno dok se on igra? Oce mi otkinut glavu ako mu sluuuuucajno spomenem to igranje i sl...Svaki covjek treba svoju slobodu...to je nesto sto nam je jako dragocjeno...sloboda. A sve do jucer ja nisam shvacala da zapravo ja njemu ogranicavam slobodu dok sam tamo...sto, kad malo bolje pogledas i je istina u neku ruku....Mozda malo grubo zvuci to tako.....ali...Ali opet...razmisljam si gledajuci sebe...Pitao me dal sam ja dok je on bio tu kod mene nesto mozda odgodila napraviti (da se tako izrazim) zato jer je on tu. I malo sam razmislila i rekla NE. Sto je i istina....A sve i da sam nesto planirala to bi naravno da odgodila, nema uopce nikakve sumnje:) To da ga vidim svaki dan, to bi vec bila druga stvar....bila bi i ja malo ajmo rec normalnija...nebi sigurno pizdila za te igrice (a jednu cak i ja volim odigrat)...neke stvari bi mi bile sasvim normalne (evo npr...da kaze e, danas ne mogu, idem nes kod frenda ili sl)...e, ali ovako...ovako sam ja zvjerka:DD Al to je samo zbog toga sto zelim cim vise vremena provest s njim...nadoknadit ono kad se ne vidimo. Ma...poboljsat cu se ja...:) Nego....
Počeo taj fax....i vidjeh svoje kolegice drage na faxu koje su prvo se usudile pitat GDJE SAM JA UOPCE PROSLI TJEDAN , a zatim su spomenule da mi svaki dan citaju blog:) Na sto sam se jako razveselila i evo pozrdavljam moje dvije predrage kolegice (ne znam dal smijem ime pravo napisat, a valjda smijem, ako ne cu izbrisat) :) Nikicu i Sunčy :) i itajte me i dalje, mozete s vremena na vrijeme i ostavit koji komentarcic, nece vas nestat:P
Što se jos danas zanimljivo dogodilo? da...pa eto STRESLA ME STRUJA dok sam prckala oko kabela na svom dragom, predragom, vec prahistorijskom laptopu starom 5 godina kojem kabel samo sto ne pukne! Jer taj kabel je bio netaknut pune 4 godine sve dok nije dosao u moje ruke i na moja koljena...otada se ta zica vrtila na sve strane, lijevo desno, gore dole sve dok nije dosla u ovo stanje u kojem je sada..neopisivo je to...uglavnom...zice vire...i slicno i to je pravo umijece namjestit te zice da uopce dođe do kontakta i da mi normlano radi ta struja. Danas me zezao malo taj kabel...ja sam kopala po tim zicama dok nisam izazvala neki kratak spoj i dok me nije kresnulo malo..nis strasno ali sam se prepala...a moja draga cimerica Nera jos i vise..rekla mi je da ne diram vise to i da izkopcam to iz struje...a sto mi je drugo preostalo? Poslusala sam ju i pomirila se da cu ovaj tjedan provest bez laptopa, a uskoro i moba jer mi je punjac ili doma ili kod Alexa, nisam sigurna, a baterija ce krepat svakog trena. Zanimljivo nadasve.
Za 2 tjedna imam neki kolokvij iz ekologije pa valja i to malo nauciti...:) Eto, to bi ukratko bilo to...ziva sam jos uvijek...sad me strah se ic tusirat da me ne strese opet...ako je zaostao elektricitet:D (da me Alex sad cuje rekao bi da nisam normalna..:)) A ca ja znam sa tom strujom...ne znam ni fiziku...
Ste culi kad za predmet "LET AVIONA I UZGON NJEGOV"? :))))))))) Smijem se jos i sad :LOOL Moj bajan biser...pokusavala sam pogodit ime predmeta koji se bavi tim letovima zrakoplova i time kako on uopce moze letit, dijelovima aviona i sl...i sad...rekao meni Ale da predmet ima 4 rijeci i jedan veznik...i sad...od prvog bisera "ZRAČNA FIZIKA" (prevedeno, fizika koja se događa u zraku) , preko "Leta aviona i uzgona njegovog" - ne nije moglo biti "Let aviona I NJEGOV UZGON", nego je moralo biti UZGON NJEGOV:)))))) nakon dobrih desetak minuta i kešenja u gradskom busu dok su mi suze isle na oci od smijeha (a i covjeku jednom je osmijeh titrao na usnama mi se cini hehe), napokon sam dosla do konacnog rijesenja koje glasi ovako: "SUSTAVI AVIONA I ZRAKOPLOVNI MOTORI" :))))))
Priznajte da je puno jednostavnije ono "Zracna fizika" :)))))) Samo sto iskljucuje neke vazne cinjenice iz sadrzaja..kao sto su dijelovi aviona, sto su zrakoplovi, sastavi kotaca i sl.....te fore:) Ah......sta je je...nasmijali smo se definitivno:)

09.03.2007., petak

Komedija,škare i 3 čovjeka

Da...:) Dakle.,,.,draga Aibreann me pitala kakav je bio film, pa eto njoj i svima ostalima koji su zainteresirani za taj film ću opisati doživljaje:)
Dakle,gledali smo film "NOć u muzeju"..komedijica živa:) Zapazene uloge ostvarili su Ben Stiller i Robin Williams. :) Za cudo, nisam cak ni suzu pustila na taj film sto mi je obicaj:)Traje malo manje od 2 sata ali to se niti ne osjeti. Prica o covjeku koji nema bas uspjeha u poslovnom zivotu i zarko zeli da njegov sin bude ponosan na njega, da mu bude uzor, no to mu ne uspijeva nikako. Sve dok igrom slucaja nije dobio posao nocnog cuvara u tom muzeju koji je skoro odbio. Uglavnom, da ne prepricavam (nekako mi ne ide prepricavanje,ne znam zasto:) )zanimljiv filmic nadasve, i Alexu se svidio,smijali smo se.....u kinu je osimnas dvoje bilo jos negdje 6-ero ljudi i to je to...hehe...:)
Zasto sam spomenula skare u naslovu? Uzela ja u kino Bake rollse ali posto su jako suskavi uzela sam i skare i to one ogromne sivacke i njima sam se posluzila u otvaranju vrecice:) Alex me prvo blijedo gledao, ali kasnije kad mu se prijelo bake rollsa pitao me i skare:DD I eto, tako smo se snasli da ona 3 covjeka ne ometamo suskanjem:) Et...:) Probali one stolice ljubavne,fora su onako..iakonis posebno:) ali prakticirat cemo ih (htio on to ili ne) :) haha:)
Danas idem/O doma..na Krk...pa ce malo on bit kod mene..ta 2 dana...i onda natrag doma..a ja na faxopet..u Ri...ah..:) Brzo bum ja opet dosla...kad me primi hehe...:) necu se sama pozivat:) See ya
:)

05.03.2007., ponedjeljak

Suze...pa opet osmijeh

Da...i ja placem ponekad...Kao neki dan....Plakala sam i plakala...a cijelo vrijeme u njegovom narucju...
Srce mi je bilo ranjeno....prejako je boljelo...netko bi rekao "ah, nis strasno" ili "places zbog pizdarije"..ali ne...shvacam da ipak nije bila pizdarija...(da prostite na izrazu)...:)
Čak sam pjesmu napisala...nije losa...ostavila je na kompu namjerno...ma..ja sam samo htjela cut "oprosti"..iako..ponekad sutnja i zagrljaj govore vise od rijeci...ok sam opet...ona stara NIna...uvijek nasmijana...optimisticna i pozitivna:) Jos uvijek me uhvati sjeta kad se prisjetim...ali..sretna sam kao i do sada..:) jako mi je lipo tu..i da bar nema faxa jos...da je bar jos tjedan dana slobodno ah...
Odlucili smo..sutra idemo u kino:) Vjerojatno gledati onu komediju...ona Noc u muzeju...da..:)
Kao sto jedna prica kaze (procitala sam je na necijem blogu)...ono lijepo treba uklesati u kamen, a ono lose u pijesak...da ga vjetar odnese...slazem se definitivno...ima jako puno lijepih stvari da bismo se zamarali sa nekim trenucima tuge i patnje...s vremenom prođe sve..:) Budite mi pozdravljeni i drzite fige Alexu na ispitu iz fizike...sad bi mu u podne trebao biti...pa sam opet sama doma..:) hehe...ah, samo cu bit bez njega do 10 navecer...ufff...kako cu to?:/ A nekako cemo:)

02.03.2007., petak

Sama...:)

Evo....sama sam kod dragoga u sobi....mogu mu ispregledat sve hehe:)) UUUU,sad cu ja sve isprepipati da vidim ja sta on sve ima tu:))
Salim se ja,nisam ja takav tip osobe...ne bih voljela da se meni prcka posobi (osim akone dam ja dopustenje) pa necu ni ja drugima. Eto,Maja je saddošladomapacemimalopraviti drustvo i tako..:) Ovaj space je komaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
Lijepo mi je tui eto...jedan dan cemo u kino pogledat neki film...ja sma imalacast izabrat..pitamja njega,padobro reci ti 3 koja se tebi sviđaju...on je rekao samo jedan...neka ratna drama,na sta sam ja slozila facu..paje rekao da onda to necemo pogledat:) A da je bilo sta osim ratne drame...ahhhh....Mrzim ja donosit odluke...ja sma osobakoja će se sloziti snečim iako joj se to ne svidja...u biti ne volim ja izabrat nestoako znam da setodrugomene sviđabarmalo...izabrala sam onaj..hm..u muzeju nesto...Robin Williamsglumi...paeto taj..:) Nadam se da ce mu se svidit..ai meni:) Htjela sma onu Apocalypticu ali on je to vecgledao pa sam odustalaodtoga..Aj idem....See yaa
:)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.