Never be affraid to dream!

28.02.2007., srijeda

Nagodišnjemodmoru...

Da,evo me napokon kod dragoga svogkojemu ovaj space bas i ne funkcionira pacesto pisem spojene rijeci:) ON je otišao kupiti kruh dok se ja evo relaksiram na kompu.....(pretrazujem mu kompda vidimjel ima kakvih porno sadrzaja....:)) psst,nemojte mu reci:) Ako nadjem jao si ga njemu:))
Eto...necu duljiti...stigoh,vidjesmo se nakon duga 2 tjedna i hepi smo i on i ja:) Sad ću malo uzivati,a onda povratak na fax lagano:)
Budite mi pozdravljeni:)
Pusek:)

26.02.2007., ponedjeljak

Vrlo dobro!

E tako i da se malo pohvalim..:) danas sam imala ispit iz sociologije i evo..trta me pucala mislila sam da ću ful zablokirat kao ono......4 SAM DOBILAAAAAA!!! YEEEEEEY! Da znate da sam ful ponosna na sebe i sretna uffff:)
I saznala sam da ne trebam testirat index, tako da mi je svejedno dobila ja potpis iz odgoja djece do srijede ili ne....u srijedu definitivno idem kod dragoga:))
Još sam ga "jadnika" probudila danas...a bilo je 10 i pol mislim stvarno:) Spavati u to vrijeme, nije mi jasno zaista:P
Bila sam budna do 1 ujutro jučer, visila cijeli dan za knjigom i drugom knjigom i biljeznicama i gubila sam volju za učenjem...al evo..sve je dobro završilo...nije nas tlačio...što me piTAO SAM EVO SOLIDNO ZNALA, DI JE ZAPELO JE POMOGAO MALO I ETO:) ups...caps sam upalila...a neda mi se brisat sad pa nek ostane:) U rijeci sam još danas, sutra idem doma...a sutra isto imam ispit..taj je fala Bogu lakši..al eto, nisam ga taknula još, previse sam se bavila sociologijom...dala sam knjigu kopirat..pa kad se skopira idem doma i malo prolistat knjigu..mislim da će bit ok taj ispit:) Eto...sad sam na faxu..u informatičkoj i čak si razmisljam da si skinem nešto s neta, pa napravim svoj neki folder...vidjet ću:) Anyway..to je to...
Pozdrav! :)
Image Hosted by ImageShack.us
Evo jedna sličica koja mi je predivna..prilažem i nju...volim zagrljaje...jako..onako...osjećaj zaštićenosti u zagrljaju osobe koju voliš..nešto..ma..predivan osjećaj eto meni:) Ne znam kako vama...? :)
:)

23.02.2007., petak

Željezo, urin i mjesečnica

Danas je 23.02.:) Što bi značilo da je prošlo točno 2 mjeseca otkad smo ja i moja ljubav zajedno:) Sretna ti mjesečnica ljube! :*
Možda će nekome bit čudno što smo "samo" 2 mjeseca zajedno...ipak...nekad se i meni čini da smo duže:) Ta 2 mjeseca su mi nešto najljepše u životu do sada...
Uvijek sam bila sretna osoba, vesela, s osmijehom na licu i vječnim optimizmom i ljudima nije bilo mrsko bit u mom društvu....mora netko bit "luda" koja će nasmijavat:) hehe..Čak mi je nedavno moja dobra frendica Silvija rekla da sam joj uljepšala do tada loš dan jednom svojom snimkom (snimka je samo za osobe s jakim srcem) :)) Nedavno sam dobila jedan kompliment od kolegice s faxa koji mi je tako uljepšao i taj dan i sve do sada...a ide ovako: "Ti si toliko smiješna da bi i kamen nasmijala" :) Drago mi je da ljudima mamim osmijeh na lice..:) Od moje lipote dobijem toliko komplimenata da mi svaki put suze počnu ić od sreće:) Lipoto....e pa sretna nam mjesečnica i da nam ih je još puno! :) :***
...aha da nastavim...dakle, da...uvijek sam bila hepi i vesela s vječnim osmijehom na licu...al eto...sad sam napokon potpuno sretna...u svim pogledima života...
Imam dobru obitelj, slažemo se više manje ok (o meni i bratu bi se vec dalo raspravljati:)), imam puno prijatelja i što je najvažnije, imam dosta i dobrih prijatelja..najbolju frendicu koju jako volim i pozdravljam (nadam se da ce svratit:P), završena gimnazija, 3.god faxa...i to bez plaćanja (najviše mi je drago da mojima olakšam), podstanar u Rijeci, imam 2 super cimerice (pozdrav mojoj M.), proputovala sam čak i dosta za svoje godine, ali želim još puuno puno obići, imam svoju sobu (nisam više s bratom), svoje carstvo zelene boje, ključ na vratima (!), dućan u kojem ima Bake rollsa mi je u blizini ajmo reć (kad se ide autom), sa balkona vidim more...more imam...a najvažnije...imam njega:)

A imam i manjak željeza u organizmu i moram ponovo dat urin na analizu...ahhh...Zabit ću si čavlić u guzicu pa će bit više željeza...hehe...salim se malo:)
Jedino mi zdravlje nije baš kako bi volila da je ali....nije loše ajd:) Kičma je rekla svoje (operirah kičmu prije godinu dana), postala sam čorava (dioptrija mi je ono...-0.5) :) ma još nešto ali neću o tome hehe, niš strašno:) I da! ta prehlada me drži ono...cijelu zimu i cijelu jesen...mogu se pohvalit ajde da sam rijetko kad bolesna, rijetko kad imam gripu ili temperaturu:) Bar nešto hehe;)
Joj kako mi fali......Čim prije naučim sociologiju prije ću ga vidjeti! :) Idem odmah na učenje! :)
Držite mi fige na sociologiji...u pon mi je, a sutra idem u Rijeku...pa me neće biti sve dok ne dođem kod moje Lipote...pa ću mu malo ukrast komp za svoje potrebe:P Budite mi pozdravljeni:)

Just hold me now...

Eto, danas mi je neki...ajmo reći..sjetni dan...baš sam cijeli dan nekako u tužnom raspoloženju bila..cijeli dan mi je jako falio moj dragi...cijeli dan....i nisam htjela poslat poruku iz samo meni poznatog razloga...zenska psihologija...ono..da vidim kad će me se sjetit:) Napisala dvije pjesme čak..pukla me neka inspiracija hehe.....imam jednu mačku, igračku...velika je, dobila sam ja za 3.rođendan od mame i tate...kad mi netko fali (u ovom slucaju alex) grlim nju..i tako...eto...par suza....
I onda dođe poruka...i eto mi nazad osmijeha na licu...:) Volim ga.
..

21.02.2007., srijeda

Muka po Nini i otklanjanje blokada...

Eto...prehlada me puca već duže vrijeme, kašljem ko...hm...uglavnom..gadno kašljem:) Organ po imenu nos se ne želi isprazniti....kao šećer na kraju dobijem stvari danas...(prijevod ako treba stvari = menstruacija) :))) - tako mi kažemo u našim krajevima:) Čeka me ispit iz sociologije...pa i to treba naučiti...dekoncentrira me prehlada, glava, nos, kašalj, bratova iritantna muzika koju nakon nekog vremena počnem vrtit u glavi...Moram seminar popravit jer, kako je rekla moja profka iz odgoja djece s posebnim potrebama "trebate prilagoditi zaključak, nema vam veze s naslovom" . Znači, zaključak mi nema veze s vezom i još joj neki vrag ne valja sa literaturom...ma mislim..dobit potpis kod nje je prava umjetnost...ali s obzirom koliko mi je vremena i "truda" trebalo da napišem ostatak seminara, kojeg sam započela pisat još ohoho...prije skoro 2 godine još mogu biti i zadovoljna što mi samo zaključak ne valja. Pozitivna stvar u svemu tome je to što mi je prošao PMS pa nemam više životinjsku želju za slatkim i općenito za jest, a i rekli ste mi da Alex i ja izgledamo podjednako stari pa sam baš hepi:) (baš sam ko dijete što se tiče godina, al ne mogu si pomoći) :)
Živcira me vrijeme malo...nek padne više ta kiša...ujutro je nešto rominjalo..nešto sitno...nek opali neki malo jači pljusak...to čekam! Jako volim kišu...:) Daje mi inspriraciju...Nisam već dugo takla svoj, ajmo reć..roman koji sam počela pisat još prije negdje 2 godine...stala sam na negdje 30-ak stranica i ne mrda..A bit će...:)
E sjetila sam se nečega...
Kreativnost.....zanimljiva tema nadasve....no neću o tome nego...
Evo jedan zanimljiv primjer kako otkloniti blokade u ponašanju....ako ste sramežljivi ili slično...
Pa evo...(isporobano na vl.koži)
dakle, nakon predavanja iz likovnog (još dok sam bila sa svojom starom godinom) odlučila moja draga Mirela šetati gradom sa otvorenim kišobranom...a sunce je bilo. I sad...ajde, ja ću njoj pravit društvo...i tako šetale mi pod tim kišobranom starim gradom u Rijeci...prolaze neki klinci...biće negdje...6., 7. razred...blijedo nas pogledaju i kažu:

"Ovo je sve blentavo" :) haha

Eto..što smo stariji...to smo luđi...:) jeste li vi ikad tako, na neki..neobičan način pokušali otkloniti blokade? :)

19.02.2007., ponedjeljak

Molim vas dobro provjerite!

Muči me sad jedna stvar...jučer sam čula tu neugodnu izjavu u koju jednostavno ne mogu povjerovati pa pitam bilo koga od vas...
Zar ja izgledam starije od Alexa??
Molim vas dobro proučite slike...ali jako dobro...i unesite malo subjektivnosti prema meni ako niste sigurni u odgovor...:)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

18.02.2007., nedjelja

Neke slikice....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Evo to je moja gitara...:)

Cure s faxa i ja u Dubrovniku...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Moja bratić i ja:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Tatina odluka, mamino zgražanje

Dakle...iznos računa je ostao tajan do danas ujutro....točnije do ručka obiteljskog...čim sam sjela brat me dočekao s pitanjem: I, kolilki ti je račun na mobu?
Rekoh...puno...Onda se javila mamica naravno s pitanjem koliko...rekla sam da neću reć..pa se morala pohvaliti.."Meni će tata reć." OK, votevr..nek ti kaže, šta sad..
Rekao je da će mi stavit limit...i to je sasvim ok...slažem se..da sam znala da to postoji već bi ja to predložila. Čujem galebove u daljini...
I rekla sam da ću mu dat tih 160 kn, na što se mama slatko nasmijala. Što god joj to značilo....u biti...to je ona meni dala za Gibonnija..haha, e nije! sama sam si to odvojila od mojih tjednih primanja. Mislim mama!
Al ono šro je nju zaprepastilo (a čudim se sama sebi što sam to uopće rekla..)je to da sam rekla da prvi tjedan neću bit na faxu jer ću ić kod Alexa...i sad razgoračila ona oči svoje plave...gleda me ko da sam neka utvara ili sl...
Zar ja, njena NINA da ne idem na fax?
JOš joj kažem da ne idem ni ovako na sva predavanja...još veći šok..ono O BOŽE, a ti si kao išla! Ona nije išla ali se zato svaki dan dizala u 7 i učila...OOOOOOK.....nisam ja na pravu, ne treba meni tako rano dizanje, nit imam knjige metar debele za naučiti. Uostalom...moj život je to..
Onda mi kaže da bi mi fax trebao biti na 1.mjestu i te spikice....na što sam ja rekla da mi je fax ipak na 2.mjestu, ali je tu negdje kao...JOš veći šok mislim...
Fax je ustanova..i da...moja budućnost, ali nije mi važniji od nekih drugih stvari...Ne mogu ja uspoređivat ustanovu sa osobama. To su dvije različite kategorije...u kategoriji ustanova fax mi i je na 1.mjestu.....ali u drugoj kategoriji bome nije, niti će ikada biti. Ah....koje filozofije...
U ovoj dobi ranih dvadesetih ima više prioriteta....nije samo jedan...mislis i na fax (oko toga se najviše nerviras i vecina razgovora se vrti oko faxa), misliš i na prijatelje, i na putovanja, i na ljubav naravno:)
Na zdravlje se nažalost malo manje misli (ili nikako)...i to u svim životnim dobima...a zdravlje bi trebalo biti svima u svemu na prvom mjestu. Slažem se ali ja znam da meni moije zdravlje nikad neće biti na 1.mjestu...može eventualno dijeliti prvo mjesto..ali samo na 1.mjestu neće biti......eto...uglavnom..epilog s računom je dobro završio:) nije bilo teških riječi ni prigovora...ali je zato moj brzi jezik zasrao jedan, poprilično ugodan nedjeljni ručak. Bit će bolje..:)font>

17.02.2007., subota

Ubiti se ili se pokopati?


Dakle, vidjeh ja račun od mobitela na frižideru...još neotvoren..i pomisih...ajd baš da pogledam prije nego ga tata otvori...da vidim dal sam uspila smanjit ispod 300 kn....
I tako polako ja to otvorim....uzdahnem duboko....i ostanem ŠOKIRANA!
Zašto?
Je li vam cifra od 678 KUNA govori išta??
Da, upravo toliko!!! JOj, strah me pomislit ako mi mama vidi taj račun...
Prodala sam ulaznice za Gibov koncert jer nisam išla..i to mi je 160 kn koje sam htjela čuvati za odlazak kod lipote, ali..odlučičla sam tih 160 kn velikodušno dat tati..isto tako velikodušno kao što sam i nabila tih 700 kn. Užas! Smučilo mi se, još mi je mučno......Help me GOD!
Ono, gledam....KAKOOOOOOOOO? ŠTAAAAAAAAA?
I nije mi jasno...kao što ni Hladnom pivu nije jasno što ona ne zatvara zubnu pastu...i onda shvati da je nikad nije ni volio...Čudesa..
Ručak je.....dobar mi tek.
.

14.02.2007., srijeda

Evo što radi Petar Čovo :D

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Iznenađenje :)

I to kakvo...:) U petak ujutro na praksi..dok su se dječica igrala...a moja kolegica ih zabavljala odlučila sma uzetio par rminuta odmora i zvrcnula malo Alexa tek toliko da vidim šta radi...
"U Rijeci sam." - reče Alex
"Molim?" - ostala sam šokirana.
"U RIJECI SAM." - ponovio je Alex.
"Ma daj, zezaš se, stvarno? Ozbiljno? " - milijun puta sam ponovila ta pitanja sve dok mu nisam povjerovala.
Uljepšao mi je dan, i umjesto da na praksi budem do 4, odlučila sam već u podne zbrisati (inače mi i je do podne bila smjena).
Kad minutu nakon toga, dobijem ja poruku ovakvog sadržaja:
"Ljubavi, ja sam se samo šalio."
Došlo mi je da ga zadavim, namlatim, da plačem od muke i slično...nazvala sam ga ponovo, rekla da nek mu je to rvi i zadnji put da se igra tako s mojim osjećajima i poklopila. Zvao je onda on opet i rekao da je u Rijeci, da me samo zeza, da je ispred mog stana. Zahtijevala sam da mi da cimericu na tel da se uvjerim da je tamo. I stvarno..:)
Nitko sretniji i ljući od mene. :)
Došla sam doma, malo mokra...uplakana zbog toga što se rastajem od svojih klinaca s praxe i bacila mu se u zagrljaj i ronila krokodilske suze, a njemu niš nije bilo jasno odmah:)
Anyway...vikend je bio savršen...brzo j eprošao na žalost ali...bit će bolje:)
Sad moram ići...potpis me čeka..........later....
.

06.02.2007., utorak

Ajme meni

Dakle dođem ja danas na praxu moju dragu...drugi dan mi bio...moja kolegica Sunčica je danas popodne, pa sam ja sama bila ujutro. i pojavim se tamo vež oko 7 i pol pa sam se do 8 zabavljala malo s djecom. 8 sati je. a njihove učiteljice nema. 8 i 15...nje nema. Hm. Odem do pedagogice pitat gdje je ta žena...rekla ona da že ju nazvat i javit mi. Aha..nije se baš pojavila..ali ok...panika me uhvatila..ja tamo SAMA s djecom!! I šta da ja sad s njima radim? OK, spomenuli su mi neku igru šta su se trebali igrati danas..pacijenti i doktori i zubari i šta sve ne. OK, ajmo to onda, nakon jutarnjeg pozdrava. E sad...nije ni igra jednostavna. Sad bi svi htjeli biti zubari, doktori i portiri. O BOže! Ni nakon 3 izvlačenja nisu svi bili zadovoljni. OK NIna šta ćeš sada?
Glava mi je lagano pucala, od mog "deranja" nikakve koristi. Nakon bezbroj uzaludnih pokušaja uspila sma nekako prekinut igru, i umirit neke pojedince koji su bili povrijeđeni, plakali ili se tukli. da, bilo je svega. Odmor! AAAAAAAAAA! Hvala nebesima!
Otišla sam do svojih kolegica i pojadala sam im se tako da sam za sljedeći sat dobila pojačanje na neko vrijeme i bilo je ok..puno bolje nego prije. :) Likovni i hrvatski su protekli u karnevalskom duhu i naravno bilo je dernjave..kako njihove tako i moje. Autoritet mi je malo narastao moram priznati:) YEY! :)
I tako...noge su me ubijale jer sam stajala cijeli dan na nogama, trčala oko ovoga, onoga..znate šta je najgore? Kad vas pogledaju onako milo u oči i kažu "UČiteljice moooolim vas, mogu jaaa?" I sad ti reci ne. Moram i to naučiti...definitivno!
U ovom razredu nema Ajnštajna ali nema veze:) Jedan mali je talentiran u likovnom, sam mi se pohvalio:) e da sam sad na svom starom kompu umjesto "pohvalio" bi napisala "povalio" :))
I shvatih da su ova djeca jako napredna...znaju puno više nego što smo ja i moja generacija znali prije kojih desetak, 12-ak godina..
Jedan dečko čak ima i curu...Rominu iz BB ako se sjećate:) Jučer sam se skoro križat počela...Prijatelj njegov kaže meni...u vezi Romine..:"Ma on se oće samo posexat s njom!" Ja ostala paf. Ja tad nisam ni znala vjerojatno da sex uopće postoji:) A dobro, možda pretjerujem ali...nije baš da se moglo čuti tu riječ svaki dan, i to na nastavi od djece koja imaju 9 godina. :) A nije ni čudno kako djevojčice od 10-ak godina već ostaju trudne. I eto...dosta žalopojki za sada...napuštam ovo pisanje, bole me leđa i noge i idem učit i pročitat novine pa eto..pozdrav do sljedeći put:)

04.02.2007., nedjelja

Drugi dan, drugi put...

A ne pitajte....taman završim svoje baljezganje od 3 i pol stranice i onda mi nestane stranica..pa mi se nije dalo ponovno pisat...mislim...sad tih par bisera koje sam prosula će ostat u zaboravu...s obzirom da sam dosta senilna za svoje godine, neću ih ni ja zapamtiti..:(
Ajmeeeeee...viđe pjesme!! Ovu pjesmu sam slušala prije uff koliko godina kad bi bila vani ili di li već:) i sad je slučajno skinem:) Cascada - sexy:) zamisli ti to:)
Pokušat ću se prisjetiti što sma namljela bila prije...znam da sam spomenula da slušam elektronsku muzikicu....techno trance i to...(trance mi slusa dragi, pa moram i ja:)) Ma ne, volim to slušati, i prije sam to slušala samo nisam znala da je to bas trance:) Sad naravno više to slušam hehe:) I spomenula sam ga obožavam Gibonnija i Prljavce...i da ću ić sad za valentinovo na Gibov koncert:) I jedva čekam! Samo mi je žao da i Alex nije obožavatelj njegov kao ja, al nadam se da mu neće biti dosadno:)
Spomenula sam i da sam na Gibovom koncertu bila 4 puta do sada, sad će mi biti 5.put...a na Prljavcima sam bila 2 puta:) Sad su bili za NOvu godinu u Zg-u, i ja sam bila u Zg-u ali nismo se sreli nažalost:( Never the less...to mi je bila najbolja Nova godina do sada:) Naravno, čim je on uz mene mora biti:) Falili su mi jedino malo moji frendovi, ali sve i da su bili tamo...ne znam koliko bi ih primjećivala kraj ovog moga:) Ma šalim se hehe:) definitivno kad bi išla na wc....e rea...ajd odi samnom na wc:) Mi žene uvijek idemo u paru na wc:) U većini slučajeva:)
Druga tema ovog posta je bila ova....

Dragi mi nije tu u blizini baš....tako da se ne vidimo baš kad mi to želimo, ali moram priznati da se za sada još i često vidimo:)
Nego, evo..sad ću ga vidjeti tek za Valentinovo, a nakon toga ne znam....tako da mi e jučer došlo slabo i došla sam na ideju prebacivanja u zagreb na fax:D I sada....razmotrimo malo ovo:
dakle...PREBACITI SE U ZAGREB ILI NE?
e sad kad bih se još sjetila kojim onom redoslijedom je sve islo...

PRVO: Je li pametno se na 3.god.prebacivat u zg na fax?
Ne znam baš...doduše, naš fax je komatičan, uopće nema neke predmete koje bi trebao imati, kao što su normalni izborni predmeti (hrvatski, mat, glaz, lik, i sl..) tako da AKO ne nađem posao kao učiteljica možda se mogu zaposliti kao predmetni nastavnik....ali ne...mi imamo izborne predmte kao što su lutkarstvo, dokimologija (ni ne znam što je to), nekakva akcijska istraživanja (wth?) i sl...ja sam još dobro prošla, uzela sam si obrazovanje darovitih tako da postoji mogućnost da se i ja proslavim tako što ću u svom razredu otkrit malog Ajnštajna, dok će svi ostali mislit da je samo hiperaktivno dijete, a ustvari njemu će biti dosadno jer ima IQ 160 za razliku od svojih vršnjaka sa skromnih 100 (i pretjerujem čak) :) i Taj mali Ajnštajn će, kad se proslavi se sjetit svoje drage učiteljice NIne i poklonit će mi putovanje za dvoje na Novi Zeland, a i njegovi roditelji će mi biti zahvalni. Ali ne, nije to sve! Rodielji će svim svojim prijateljima mene preporučit pa ću imati zagarintiran posao:) kako lijepo! I sad ti izaberi ritmiku i ples...da..sigurno ću plesat tango sa djecom..još da se zaljubim u nekog klinca, s obzirom na svoje sklonosti zaljubljivanja u mlađe ne bih se čudila:) (ne nisam pedofilka, Alex je samo godinu i pol mlađi) :)

DRUGO: Što bi mi rekli moji cijenjeni roditelji?
Nešto ovako..: Nina, ti nisi normalna! ili ovako: HA HA HA
Ili možda.: tebe je ljubav pukla u glavu...daj ti lijepo položi ispite pa odi na pmf
Ili bi mi tresnuli šamar? A to ne bi...sva sreća:)
Ili...a di ćeš živjeti a? KO će plaćat sve?
a Čujte, ako nađemo nešto za manje od 110 eura mjesečno, ko bog je:)

TREĆE: Upoznavanje novih ljudi opet?
Već sam prošla kroz tu fazu kad sma pauzirala 3.god..i nije baš jako ugodno...rastanak sa ljudima....i sad među nove ljudove..
Uklopila bih se ja, to znam, ali...taj proces ne može proći baš u jedan dan...treba par tjedana za to...pa rastanak sa meni dragim kolegicama...želim li to? a čujte...možda ljudi jedva čekaju da me se riješe hehe:)

ČETVRTO: A moji prijatelji?
Da...i njih bi morala ostaviti.....:(

PETO: Nema mora!

ŠESTO: Zg, malo preveliki grad za mene.

SEDMO: Želim li se ja uopće prebaciti?
Zapravo ne....ali......:)

OSMO: realno gledano:
Vidimo se dosta često, nit ću krepat ja, nit će krepat on, i ja kad mene pukne...pukne me..i ja smislim svašta tako da uopće ne sumnjam u naše često viđanje:)

DEVETO: Čeka nas nezaboravno ljeto:)

DESETO: nema više ja mislim...sve sam natrubila što sam htjela:)

Bus mi ide uskoro, i mada bi mogla ja još svašta namljeti moram sa tugom u očima napustiti tipkovnicu i krenuti spremiti stvarčice....da ne bude u zadnji tren baš..:) bus mi ide za sat vremena pa eto...mah mah svima:)

Budite mi pozdravljeni....i vidimo se..:) Pusa Alexu:*

Kad uspijem smanjit sliku do 20 kb ćete me i vidjeti....

Pa...evo me! :)

Danas mi je tako neki dan pa sam evo odlučila početi pisati blog...neka svoja razmišljanja, osjećaje da tu istresem i slično...da opišem pravu mene...jer znam da neki ljudi oko mene n epoznaju baš pravu mene:)
Pa evo..za početak da se predstavim:) ja sam Nina...stara sam koka, imam 22 godine vec:) ali se osjećam, a bome i ponašam kao da imam 18 :) često ljude znam pitati ovo pitanje "Šta misliš koliko imam godina?" i u većini slučajeva mi daju manje nego što imam pa mi uljepšaju cijeli dan:)
Inače, živim na našem najvećem i najljepšem otoku Krku naravno:) (Za one koji misle da je Cres iste veličine ili čak za mm veći mogu vam samo reći..DREAM ON!). U školi ste učili svi vi (pa i ja) da je otok Krk najveći u Hrvatskoj pa se ja držim toga što sam naučila. Naravno, tu je i subjektivnosti malo s moje strane što je i razumljivo:)
što li reći još? Evo, imam brata, jebača - kako bi rekao moj dragi :) Ima 17 godina i prava je faca u svom društvu:) Totalno je drukčiji od mene. Ja nikad nisam bila faca u društvu, niti sam ikad bila najglasnija, nikad se nisam isticala..moram reći da su me uvijek svi voljeli, i uvijek sam imala puno prijatelja, imam ih i sada, koliko starih prijatelja još od osnovne i vrtića, tako i sada novih koje sam upoznala na faxu. NIkad nisam bila faca jer nemam samopouzdanja niti sam ga ikad imala. U osnovnoj školi sam bila jako povučena i tiha..imala sam svoj krug prijatelja, najbolju prijateljicu još, od vrtića s kojom sam uvijek sjedila, svaki dan išla do škole i vraćala se. To prijateljstvo se nažalost prekinulo u 1.srednje jer se ona jako promijenila...na gore..sada mogu reći da smo opet u dobrim odnosima, ali to nikada neće biti ono što j eprije bilo. Isto tako druzila sam se i sa svojom susjedom Ivanom s kojom se i danas družim, ali opet u manjoj mjeri...fax je donio sa sobom svoje mane i prednosti...jedna od mana je to što neke ljude manje vidim, manje se družimo...ali Ivana će mi i dalje ostati važna osoba u mom životu. :)
U srednjoj sam se i ja nekako promijenila..i to na bolje..osobito nakon 2.srednje:) postala sma nekako otvorenija, manje sramežljiva, sa svima sam bila dobra, svi su me voljeli...neki su me vjerojatno i iskorištavali na neki način zbog moje pretjerane dobrote, ali ja to nikad nisam gledala na taj način. Jednostavno sam bila (i još sam) naivna. Meni je bilo važno da svi imaju dobro mišljenje o meni i da sam svima simpatična. Znam, ne možeš svima bit simpatičan ali eto...to sam ja htjela. Zato vjerojatno ni nisam nikome mogla reći ne. sada je već malo bolje stanje što se tiče toga "ne" ;:)
Fax....evo...u Rijeci...na Učiteljskom fakultetu studiram razrednu nastavu...3.god..trebala sma biti 4. ali o tome malo kasnije:) našla sam dosta prijatelja ovdje, a među njima 3 cure koje jako volim i kojima mogu sve sve reći:) Josipa, Mirela i NIkolina pusu vam saljem! tudentski dani su zaista nešto lijepo. Iako sam dosta patila nakon kraja srednje škole navikla sam se na život u Rijeci, na nove ljude, na nove obaveze i sl. Naravno, i dalje se družim sa svojim starim prijateljima, imam istu najbolju frendicu još od 8.osnovne:) tada smo ona, ja i ova bivsa naj frendica bile nerazdvojne, a nakon tog razlaza smo Rea (nije joj to pravo ime, da me ne zakolje ako ovo vidi:) ona nije ovako netovski frik kao ja) i ja postale nerazvojne i ostale evo kroz cijelu srednju skolu. Sada se manje vidimo ali smo i dalje najbolje frendice. Isto tako, moram spomenuti moju cimericu i prijateljicu jos iz vrtica Neru (isto joj nije pravo ime to) :) Spletom okolnosti idemo na istu godinu faxa:) inače sam ja stairja godinu dana od nje i prije sam joj davala i literaturu za fax i ako joj je sto trebalo pomagala. Sada si evo međusobno pomažemo...uhh..već sam previse napisala:)
Ali bez šećera na kraju ne može..:)
Moja lipota najdraža...Alex...jedan ma ne mogu vam, opisat koliko je taj dečko dobra osoba, osjećajan, divan je prema meni, voli me, kao i ja njega i stvarno nam je lijepo zajedno. Nakon svih naših razočarenja mislim da smo i zaslužili:)
Evo to je to za sada...za početak je i previše ja mislim...ne mogu cijeli život otkriti u jednom postu hehe :)
Budite mi pozdravljeni tko god bude ovo čitao:_) (a valjda oće netko)
:)

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.