nedjelja, 11.02.2007.

Najočekivanije igre 2007. - Wii

Riječ je o mojem izboru 10 igara za koje smatram da imaju čast ponijeti ovi titulu. I da, za neke od navedenih igara još nije točno određen datum pa bi se moglo lako dogoditi da "skliznu" u 08 (najbolji primjer je Sadness s kojim će se to najvjerojatnije i dogoditi).

10.
SSX Blur
Image Hosted by ImageShack.us
Vrlo zanimljiva i popularna verzija snowboardinga dolazi i na Wii. Na prijašnjim platformama je izgledala odlično, a na Wii-u prema dosad viđenom izgleda veličanstveno, a glavni razlog za to su (naravno) specifične kontrole koje će vam pružiti potpuno uživljavanje u igri. Što se tiče grafika, liči na onu s PS2-a.

9.
Godfather, the blackhand edition
Image Hosted by ImageShack.us
Igra napravljena prema jednom od najpoznatijih serijala već je izašla za ostale platforme i možda je malo razočarala. Glavni razlog za to kod PC-a su recimo bile kontrole, za što se dakako nećemo moramo bojati kod naše platforme. Ovaj puta ćemo brutalne činove izvoditi uz pomoć Wii-motea, pa mafijaške misije nikad neće biti toliko zanimljive i zabavne. Udaranje protivnika (u trbuh), prijetnja pištoljem, ciljanje, vožnja po gradu, misije i brutalnost kojoj nema kraja čine ovu igru 9. na ovom popisu.

8.
Sonic and the secret rings
Image Hosted by ImageShack.us
Vjerojatno ste već čuli za ovo plavo stvorenje jer je ono uz Super Maria (dakako) najpoznatiji platformer ikada. Isto tako ste vjerojatno i čuli kako ova igra za svoju 15. obljetnicu priredila veliko iznenađenje na Xboxu i to u negativnom smislu. Ipak, igra za Wii je ekskluziva i riječ je jednom drugom Sonicu koji će biti ispunjen adrelinom i jurjavom kojoj nećete moći odoljeti. Svi koji su je probali imaju samo riječi pohvale pa zašte im ne bismo vjerovali?!

7.
Paper Mario
Image Hosted by ImageShack.us
O Wii verziji se ne zna puno, ali ipak mislim da su prijašnji nastavci dovoljni razlozi da vjerujemo da će ova igra biti spektakularna. Riječ je 2D-3D RPG platformeru koji se smatra i jednim od najboljih u već spomenutom žanru. Tako ćete s vremena na vrijeme dobivati različite nove elemente od kojih je jedan od najzanimljivijih - pretvaranje u papirnatog aviona. Svakako vrlo očekivan naslov.

6.
Prince of Persia : Rival swords
Image Hosted by ImageShack.us
Dolazi od poznatog studija Ubisoft pa se zato ja ovoj igri jednako nadam, koliko i pribojavam, a glavni razlog je velik broj s**nja kojeg je baš ovaj studio prošle godine napravio. Svejedno, sr**nja su uglavnom bili ono naslovi s kojima je Ubisoft tek "počeo", a ovaj naslov je već odavno poznat prema viđen izgleda odlično, odnosno, ko svaki Prince of Persia, ali nove kontrole ipak daju veliku svježinu igri. Pa ćete tako sada penjanje po zidovima, baranje s oružjima, klanje neprijatelja, prilaženje s leđa, gušenje i mnogo toga drugog vršit pomoću Wii-motea i ko onda ne bi uživao. Grafika je isto divna, a i preporučam gledanje ovog videa gdje posebnu pažnju obratite na kontrole.

5.
No more heroes
Image Hosted by ImageShack.us
Vrlo zanimljiva zanimljiva igra još zanimljivijeg autora koji kaže da je ovu igru radio za one kojima je dosta uobičajenih igara, a pogotovo miroljubivih. Igra, kako kaže, neće biti linearna, okolina će biti u 3d-u i imat će specifične likove dosad neviđenog dizajna. Imat ćete jednog glavnog lika, a cilj će vam biti postati 1. serijski ubojica, s time da morate poraziti njih 11. Još zanimljiva stvar je i korištenje svjetlosnog mača kojeg će imati samo vaš lik. Imat će i RPG elemente. Igra koja će biti nešto novo...

4.
Sadness
Image Hosted by ImageShack.us
“…In my head there is a voice, different from the others. Whenever it answers it overwhelms the remaining voices, it mixes up thoughts and destroys peace. It tells me that I’m only mixed up in a thought which yearns to prove its own existence. The voice which whispers that I’m not really who I am and the perceived reality is only an abstraction created by my own mind. It is the original voice, which wants to free itself from my head, to free itself from the logic and reason it is being stifled by. The voice of animal endurance at all costs, which forces into unimaginable things. It is the voice of chaos which is now screaming frightfully in my head for me to take an axe resting against the wall and cut off my father’s head.”
~Maria Lengyel
Ovaj citat odlično ocrtava igru. Riječ je o hororu, a glavna bit neće bit - nađi-ubij, već se raditi uglavnom na istraživanju i logičkom razmišljanju. Igra je rađeno u crno-bijelom što će dakako još više podići atmosferu, odnosno strah. Glavni lik je žena. Protivnici i nisu nešto predstavljeni, ali jedan od njih će biti vukodlaci koji će biti vaši prijatelki, a ponoći za punog mjeseca će se pretvarati u njih i nakon nekog vremena vratiti u normalu ne sjećajući se ništa što su radili. Strah, psihologija, istraživanje, padanje u traume... moje omiljeno.

3.
Super Smash Bros Brawl
Image Hosted by ImageShack.us
Mislim da ovaj naslov ne trebam pretjerano najavljivati. Svi Nintendovi likovi iz svih platforma i konzola su došli u jednu igru da bi odmjerili snagu. Nevjerojatno zabavna, smješna i luda tabačina, a kako i ne bi bila ako se borite s Pikachuom, protiv recimo novo došlog lika iz MGS-a Snake-a. Naravno da će Pikachu pobijediti smijeh . Bilo bi baš zgodno vidjet igru s mogućnosti za internetsko igranje. Najvjerojatnije neće koristiti mogućnosti Wiimote-a , ali i bez toga će biti onakva kakva je i prije bila.

2.
Metroid Prime 3 : Curruption
Image Hosted by ImageShack.us
I konačno, nakon toliko godina, on dolazi..nikada spektakularniji. Ovo je nastavak jedne od ponajboljih igara za GC i uopće. Iako je došla verzija za DS, ipak to nije bilo to. Prvotno je igra bila platformer, ali je prebačena u FPS žanr. Radi se o borbi između lovaca na ucjene u svemiru na različitim planetima u različitim misijama. Inače za vas koji prije niste čuli za igru - glavnik lik(inja) je žena po imenu Samus Aran što je u početku loše prihvaćeno, ali sada nema problema, najveća karakteristika igre jest pretvaranje u drugi oblik što je recimo kod Samus lopta koja ispušta bombe. Ovo će biti jedna od prvih igara koja će podržavati igranje putem neta što joj daje samo dodatne pluseve i nemojte se začuditi ukoliko vidite da se nećete moći spojiti na net zbog prevelikog opterećenja zujo

1.
Super Mario Galaxy
Image Hosted by ImageShack.us
Moj komentar na ovu igru - njaminjaminjaminjaminjaminjaminjaminjaminjaminjaminjaminjaminjaminjaminjaminjaminjaminjaminjaminjaminjami It's a me, Mario!
Definitivno najveličanstvenija, najbolja i najzabavnija igra koja nas očekuje pri kraju ove godine. Povratak Maria u punom stilu, i to u svemir!!! Mali talijanski vodoinstalater sada može puno više skočiti zbog određene gravitacije, a i novih trikova ima napretek. Podržavat će igranje udvoje, a postoje mogućnosti i za 4 igrača. Iako su u dosadašnjim videima prikazani samo manji planeti, bit će ih dakako i većih. Istraživanje, smijeh, zabava, nostalgija su samo najosnovniji opisi ove igre. Mario Wii are waiting for you!!!!!!!!!!!!! thumbup



| 00:07 | Komentiraj (18) | Print this! | #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Copyright © Nintendo news - Design touch by: Tri mudraca, hosted by croBLOGeri.com





Komentari On/Off

< veljača, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Ožujak 2007 (1)
Veljača 2007 (2)
Siječanj 2007 (2)
Prosinac 2006 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Opis bloga
Sve o Nintendu, novosti, recenzije igra i konzola te posebna pažnja posvećena Wii konzoli. Svi tekstovi (recenzije, najave, usporedbe, novosti...) su moji, a ukoliko je izvor s neke druge stranice, tekst je prerađen.
Testovi
Evo u ovoj rubrici vam donosim moje vlastito napravljene testove. U njima ćete naći odgovore o tome koliko dobro znate Nintendo ili o već čemu je riječ. Tamo će pisati da riješite test o tome koliko poznajete mene, ali samo započnite i biti će vam jasno da nije o tome riječ. Uživajte u prvom testu!

Koliko dobro poznajete Nintendo?

100% - pravi ste znalac, svi bi vas se posramili
80% - 90% - vrlo ste dobro informirani i znate dosta toga
70% - imate prosječno znanje s nešto manje informacija
40% - 60% - relativno slabo znate, informirajte se!
0% - 40% - koga vraga vi ovdje radite?!!