~srijeda, 11.11.2009.

Blog turneja Pegazara i Cabrona - progres report (3) + poziv na promociju na Interliberu

Ovih dana sam malo tremirala "Hoće li mi knjiga izaći iz tiska na vrijeme, hoću li stići svima poslati pozivnice za Interliber, što ako pošaljem pozivnice pa onda ispadne da se promocija mora otkazati jer knjiga još nije izašla iz tiska..." - no sve su moje paranoje uspješno razbijene kad je jučer stigla toliko željena informacija - "Pegazari" su izašli iz tiska, sve je obavljeno na vrijeme i mogu zvati ljude na promociju na Interliberu :)

Međutim, prije toga, da ažuriramo malo stanje blog turneje koje se zadnjih dana fino zaokružilo intervjuima i dobro promišljenim postovima.

Photobucket

Prvo, valja reći da je i portal Slatina.net prenio vijest o Ireninoj i mojoj blog turneji, kao i blog točka-crta-mrlja. Izvanredan post našoj je blog turneji posvetila i BOOKmarkerica , a cure s portala RozaKoza.com - inače meni jednog od najvećih ugodnih iznenađenja interneta u zadnje vrijeme - jedan od svojih kreativnih i originalnih postova posvetile su pegazima kao inspiraciji, pa se tamo mogu naći ne samo slike pegaza, već i razni načini na koje su pegazi inspirirali umjetnike s Etsy-ja.

No, RozeKoze tu nisu stale - spomenuti post je bio tek uvod u intervju s Irenom i sa mnom, napravljen na jednoj vrlo ugodnoj kavi i uz puno smijeha, a snimku od valjda sat i pol cure su uspješno pretočile u jedan krasni neformalni intervju. No ni tu nije kraj! Anspikbl, blogerica i članica tima RozihKoza koja nas je i kontaktirala u vezi intervjua, na svom je blogu složila post od onih stvari koje obično ne ulaze u sam tekst intervjua, tj. od naših neformalnih razgovora o pisanju, seksu, figuricama, kupovanju knjiga i mukama života s piscem ;), te naravno, blog turneji. Slatko me nasmijao post jer sam se, čitajući ga, sjetila te intervju-kave i kako mi je zapravo na njoj bilo super. Hvala, Anspik :)

Intervjuirane smo, i to vrlo štosnim i zanimljivim pitanjima, i na blogu Lion`s Fart (pitanja uključuju npr. "Može li čovjeka opalit struja ako ejakulira spojen na prividnu stvarnost?" za Irenu i npr. "Kolika je maksimalna brzina pegaza u zraku?" za mene ;)), tako da je taj intervju bio vrlo zabavan :)

I šećer na kraju u kategoriji intervjua;) - moj intervju na Milerami. Bio mi je to prvi chat-intervju u životu, i bio je odlično jer je Milena Benini prava profesionalka i osjećala sam se kao da sjedimo na kavi i čavrljamo, umjesto da tipkamo svaka pred svojim ekranom ;) Osim toga, Milena je pročitala "Pegazare", pa je postavljala prava pitanja bez previše spojlanja ;) Taj intervju je naposljetku prenesen i na portalu Cunterview , na čemu im lijepo hvala (možda i ja jednom budem u njihovoj bazi umjetnica, heh ;))


A sad, veliki trenutak najave promocije! :))) Možete odmah skoknuti na post na sajtu SFere, Facebook grupu blog promocije ili pojedinačne Facebook eventove za promociju Cabrona i promociju Pegazara, ili možete skrolati malo niže ;)

Naime, na Interliberu ćemo imati odvojene promocije, iako smo u blog turneji zajedno (no ne brinite, vrlo ubrzo će biti i zajednička promocija - no neću o detaljima dok ne dobijem potvrdu ;)), i to obje u subotu, 14.11., na centralnoj pozornici u paviljonu 6.
Promocija "Cabrona" će se održati prva, u 13:30 sati, a knjige će se tijekom Interlibera moći kupiti na zajedničkom štandu Mentora, SFere i Fibre (štand 11F, paviljon 6).
Promocija "Pegazara" će se održati u 18:00 sati, a knjige će se, osim na štandu Mentora, SFere i Fibre, moći kupiti i na štandu Knjige u centru (štand 24B).

Između naših dviju promocija, Irena i ja ćemo se motati po štandu Mentora, SFere i Fibre i potpisivati knjige, a mene će se nakon promocije moći naći kod štanda Knjige u centru, kao i u nedjelju, od 15:00 do 16:00. Znači, ako propustite samu promociju, nije kasno ;)

Nadam se da se vidimo u što većem broju! :) I ne zaboravite - blog turneja s Interliberom ne prestaje; tek sad je vrijeme za recenzije, dojmove, komentare... ;)

Za kraj, evo slike da znate što tražite ;)

Photobucket

- 13:10 - Path through the blinding light (6) - Paper vision - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

Opis bloga

  • Ovisno o danu, situacijskom okruženju, razini inspiracije i hormona, boji sunca i broju zvijezda na nebu, te o svim drugim faktorima koji mogu utjecati na pisanje...

    contact: niniane@net.hr

    Photobucket



    Tko sam?

    ... nisam purgerica... a možda i jesam;-)
    ...od 15.09.2007.g. udana gospođa;-)
    ... diplomirana psihologica i profesorica psihologije...
    ...(ne)suđeni pisac (u posljednje vrijeme malo suđeniji no prije) i neshvaćeni umjetnik;-)...
    ...zaljubljena u Ljubav, keltsku kulturu i raznovrsne mitologije
    ...povremeno opsjednuta vampirima, duhovima i ostalim paranormalnim fenomenima a la "Dosjei X" (i njima samima)...
    ...ljubitelj spekulativne fikcije...



    online blackjack

    free counters

Linkovi


designed by NLO©, hosted by croBLOGeri.com, brushes made by Vanilla design