~utorak, 20.10.2009.

Blog turneja Pegazara i Cabrona - progres report (1)

Blog turneja započeta u mom prošlom postu brzo se raširila internetom, pa eto, već par dana kasnije imam što za "raport" - a nadam se, bit će toga još ;)

Photobucket


Kako je Knjiškom moljcu, kako kaže, "velika čast biti dijelom književne turneje po blogovima koja je zamišljena kao najava skorašnjeg izlaska knjige Ivane Delač Horvatinčić, ali koju proširujem i najavom izlaska knjige Irene Rašete , dviju blogerica zaljubljenih u SF", tako je i nama velika čast ova najava naših knjiga na njegovom, svim ljubiteljima dobre knige poznatom blogu :)

Irena je "odradila" i jedan krasan intervju s Borjom , a intervjua će biti još - no nećemo sad spojlati ;)

Najave blog turneje može se pronaći i na meni najdražem NOSF portalu, zatim Društva SFera za znanstvenu fantastiku koje smo obje aktivne članice, kao i na Fantasy Hrvatska oliti FantasyHR portalu koji prati događanja vezana uz fantasy i SF u Hrvatskoj i svijetu, a na kojem se može pronaći i izvještaj s ovogodišnje riječke konvencije RiKon na kojoj je Irena najavila obje naše knjige.

Najavljene smo i na T-Portalu, i to daleko bolje, zanimljivije i ljepše nego što sam se mogla i nadati ;) (doduše, nisam se nadala najavi na tako relevantnom portalu kao što je dotični, tako da im puno hvala :)), a najava je dospjela i na naslovnicu, isječak čega možete vidjeti ovdje:

Photobucket

Zahvaljujemo i uredništvu Blog.hr-a koje je vijest o ovoj našoj blog turneji također stavilo na naslovnicu:

Photobucket

Preko naslovnice Blog.hr-a, vijest je dospjela i na Dnevnik.hr:

Photobucket

A od kolega blogera je stigla zaista lijepa podrška, na čemu im puno hvala :) Osim već spomenutog Knjiškog moljca, vijest o blog turneji su prenijeli i Jedvagenij (i to dvaput ;)), Pakšu i hrvatska blog zajednica Blogeri.hr.

Posebno zahvaljujem blogeru na adresi R2CU.co.nr, koji ne samo da mi je polaskao izjavom "Knjiga koju najviše iščekujem ove Interliber sezone jesu “Pegazari” Ivane D. Horvatinčić. Naslov, na koji me upozorio Darko Macan prije nekoliko sedmica ... me je privukao iz dva razloga. Prvi je sama radnja jer volim epsku fantastiku i organizovane borbene jedinice koje se bore protiv drugih organizovanih borbenih jedinica. Drugi je jedna od tema koju Ivana obrađuje, a to je nasilje u porodici, odnosno nasilje uopće" već si je dao truda naći na netu moju priču koja je poslužila kao inspiracija za cijeli roman, "Postati pegazar".

Javilo se još blogera s idejama za suradnju koje će se, nadam se, realizirati u kratkom roku, pa će sukladno tome i biti prenesene ovdje, kao i kod Irene. Još jednom veliko hvala svima, provjeravajte naše blogove za još vijesti, škicnite od sutra i na Facebook u potrazi za grupom "Blog promocija Pegazara i Cabrona", a na Twiteru možete pratiti i Irenu i mene ;) P.S. Ubrzo ćemo imati i kod za banner koji možete šibnuti na blog ;)

A dok čekate novi progres report;), ubacit ću jednu teaser-ilustraciju iz "Pegazara" ;)

Photobucket

- 22:35 - Path through the blinding light (1) - Paper vision - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

Opis bloga

  • Ovisno o danu, situacijskom okruženju, razini inspiracije i hormona, boji sunca i broju zvijezda na nebu, te o svim drugim faktorima koji mogu utjecati na pisanje...

    contact: niniane@net.hr

    Photobucket



    Tko sam?

    ... nisam purgerica... a možda i jesam;-)
    ...od 15.09.2007.g. udana gospođa;-)
    ... diplomirana psihologica i profesorica psihologije...
    ...(ne)suđeni pisac (u posljednje vrijeme malo suđeniji no prije) i neshvaćeni umjetnik;-)...
    ...zaljubljena u Ljubav, keltsku kulturu i raznovrsne mitologije
    ...povremeno opsjednuta vampirima, duhovima i ostalim paranormalnim fenomenima a la "Dosjei X" (i njima samima)...
    ...ljubitelj spekulativne fikcije...



    online blackjack

    free counters

Linkovi


designed by NLO©, hosted by croBLOGeri.com, brushes made by Vanilla design