nikomah.hr

27.06.2007., srijeda

PODVALA HDZ-A ILI?

Današnje istraživanje Novog lista kaže da su danas izbori da bi SDP dobio cca 43-4%.

Kao zorak je reprezentativan i po njemu bi SDP imao preko 50% zastupnika u Hrvatskom saboru i tri puta je jača stranka trenutno od HDZ-a.
Znamo da afere ispadaju iz Vladajuće stranke kao kosturi iz ormara ali ipak?!

Prvo aprilska šala nije.

Može biti samo da HDZ opet pokušava nadmudriti SDP i podvaliti im ovakvo istraživanje nebi li se SDP-ovci opustili i olakšali posao banu Ivi Sanaderu, kojem nimalo nije lako.
Nije lako konstantno krpati pukotine koje njegovi najbliži suradnici vrijedno kopaju, a Sanader i dalje tvrdi da je to sposobna Vlada, ali unatoč tome će nam 30.06. predstaviti nove ljude, nove mlade snage.
Zašto mijenjati prijašnju garnituru, ako su ovi bili toliko sposobni?!
Ili ih ban samo brani pred očima javnosti kao što mame brane svoju djecu kada počine neku glupost?
Ne znam šta misliti.
Puno je protrječnosti u njihovim nastupima, kao da ih netko plaća da namjerno pričaju nebuloze i prave nepodopštine i to od skroz minornih stvari pa do apsolutno malignih.
Tako Čobanković na proslavi Dana državnosti "ubije" oko.



Onaj jadan Kiro ako ne trkelja gluposti onda smijeni Gorana Cmrečaka, načelnika odjela za granicu PU Međimurske. On je ujedno i pod disciplinskim postupkom jer nije, citiram Jutarnji, "delegaciju MUP-a na čelu s ministrom Kirinom, kad je išla u Mađarsku, dočekao u svečanoj odori.



Pa SDP-ovci obuku majce Jubito u Hrvatskom saboru u aktualnom prijepodnevu i javno se sprdaju našem ministru, a kao socijaldemokrati bi trebali znati da se ne treba izrugivati čovjeku zbog njegovih prirodnih nedostataka na koje naš Kirin nikako nije mogai utjecati.
U prilog mojoj tezi govori i činjenica da je Kirin u tom aktualnom prijepodnevu mogao očekivati da će ga oporba napadati i trebao je pripremiti pet rečenica i naučiti ih napamet.
Nije ni to mogao. Opet je jadan dao materijala za ismijavanje.
Meni je njega žao.
Nakon ovih smiješnih stvari imamo Hrvatski fond za privatizaciju i akciju "Maestro".
Svi peru ruke od odgovornosti, pa i sam Jandroković koji je bio zaposlen u tvrtki "Stanić" vlasnika Zvjezdana Stanića. Radi se o bratu Svjetlana Stanića, "bjegunca" među osumnjičenima u aferi HFP, kojega se tereti da je od potpredsjednika HFP-a, Ivana Gotovca, kupovao povjerljive informacije vezane za privatizaciju splitskog Dalmacijavina.



Pa nikakve koalcije sa Glavšem ni nikakvi Hitrorezi ne mogu Sanaderu pomoći jer ovo je samo kap u moru što saam napisala, ima toga puno više...
Da je samo tri Sanadera u ovoj Vladi SDP bi mogao plakati, a ovako banu ni David Copperfield čarobnim štapićem ne može popraviti štetu koju njegovi suradnici iz dana u dan čine.
Nije više mjerna jedinica za korupciju Žužul, nego je mjerna jedinica za korupciju jedna Vlada Republike Hrvatske.
SDP-ovci ne nasjedajte na ove umjetno iskrojene ankete jer bi se i ja borila rukama i nogama da ostanem na vlasti, a da sam toliko korumpirana.


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.