nikomah.hr

08.06.2007., petak

OPET NASMIJEŠENA VLATKA POKOS





Strašno mi je drago čuti da je Vlatka Pokos nasmiješena u zadnji tren stigla na Hvar jer su organizatori odlučili da će voditi finalne večeri 11. Hrvatskog radijskog festivala.
Eto i oni su se sažalil nad jadnom Vlatkicom i znaju da je teško opstati sa samo osam gaćica i dvije bunde.
Odmah je i meni laknulo jer nisam mogla spavati od brige kako će Vlatka nastaviti svoj život tako ogoljena i osramoćena.

Medije, čini se, najviše zanima izbačena voditeljica za kojom, unatoc opsežnom intervjuu kojeg je dala jednom tjedniku, interes ne jenjava. Mnogi se pitaju zašto je Vlatka, u vrijeme najveće medijske bure, odlučila doći na otok kojeg su preplavili predstavnici medija, a paparazzi su se vec razbježali po gradu kako bi snimili s kim priča, što jede, i, naravno, u što je odjevena.

Čini se da je Vlatka barem nakratko tekuće probleme odlučila ostaviti iza sebe, pa će se ovih dana na Hvaru posvetiti iskljucivo voditeljskom poslu i prijeko potrebnom odmoru.

Stvarno je svašta ta žena pretrpjela, ja sam ju već zamišljala kako kao prava beskućnica spava na klupi u parku s jednom bundom pod glavom, a drugu koristi kao prekrivač te kako obavezno u svojoj torbici ima ljepilo za umjetne nokte za zlu ne trebalo.

Uistinu ta drama "Radeljak" predstavlja krucijalni problem za sve nas u Hrvatskoj pa i šire.
Opravdano je što je ta sapunica poprimila globalne razmjere i što su Vlatka i taj starac popunili sve naslovnice naših medija, a i na TV-u smo imali prilike gledati njihovo prepucavanje što nas je nagnalo na ždrijebanje ko je, ustvari kriv, za taj bračni brodolom.
Da li ju je opravdano Dikan izbacio iz stana i šutnuo nogom u guzicu?!
Mene ne zanima ni gospodarstvo, ni obrazovanje, ni socijalna politika nego život svoj živim suosjećajno sa tom obitelji i strepim kako će se ta drama završiti.
Vjerujem da je tako i Vama.
Poželimo joj da ostane nasmiješena, i da joj Radeljak vrati bar još sedam gaćica jer na klupama u parku ne postoje perilice rublja.



<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.