PRAVILA

1. Pročitaj ostala pravilabelj
2. Nema psovanja na mom blogunono
3. Nema svađenono
4. Nema vrijeđanjanono
5. Slobodno pohvali =) =P
xD =Dyes

Moj zaštitni znak:

















kus Pictures, Images and Photos


< svibanj, 2009 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Veljača 2011 (1)
Siječanj 2011 (3)
Prosinac 2010 (1)
Studeni 2010 (1)
Listopad 2010 (2)
Rujan 2010 (3)
Kolovoz 2010 (3)
Srpanj 2010 (2)
Lipanj 2010 (2)
Svibanj 2010 (2)
Travanj 2010 (1)
Veljača 2010 (3)
Siječanj 2010 (1)
Studeni 2009 (1)
Listopad 2009 (1)
Rujan 2009 (4)
Kolovoz 2009 (1)
Lipanj 2009 (3)
Svibanj 2009 (3)
Travanj 2009 (5)
Ožujak 2009 (7)
Veljača 2009 (15)


Komentari On/Of?

O blogu...

Dragi blogeri i blogerice. Ovaj blog kreiran je 8.2.2009.g zbog zabave i novih poznanstva. Od tada sam se dosta promijenila. Nadam se da će ovaj blog dugo trajati i da će dugo trajati blogovi mojih prijateljica i prijatelja... Ja također radim dizajne I primam narudžbe. Ako vam se ne sviđa moj blog, nemojte ni dolaziti! Hvala na razumijevanju! Pozdrav, Nya! Nicole the slatkica
















Penguins


ponedjeljak, 25.05.2009.

Evo mene opet ! ! ! Pa dugo me nije bilo !

Hey ! piplsi moji dragi ! ( nisam lezba ) ! Sry sry sry sry sry što me nije bilo ali sam morala učit pa nisam išla na komp. svi ti ispiti ! Danas ću napravit 2 posta ! Tako da mi MORATE kommat oba dva ! Počnimo :




ČETVRTAK 15.5 : Regionalno natjecanje iz matke u Labinu ! Stigla tamo s nekom učiteljicom iz matke . I tamo pisala. Bilo je hard ! very hard ! Iz 4. raz. bilo nas je 31 ! Čim sam napisala sve, došao je moj tata pokupit me jer smo odmah poslije moja famili i ja išli kod moje tete, sestrična, djeda bake i sve žive ! Išla sam dakle kod rodbine prvo u Sisak . Bila kod bake i djeda i kod bake. Prespavali kod bake i slijedeći dan ( petak 16. 5. ) , krenuli onda u Zabreg ( Zagreb ) grad i tamo bili kod moje tete i tetka. Došle su nam moje 2 sestrične u posjet i dovele kćer i sina od moje sestrične . Sin ima 7 god. , a kćer 2 i pol . Tako da sam se gotovo cijelo vrijeme igrala s njima. Što mogu kad je ta gotovo trogodišnja kćer tako slatka ! I vratili se u nedjelju moja seka , JA i moj tata u moj grad ! Mama mi je ostala jer je imala preglede . Onda mi je učiteljica koja je išla sa mnom na to natjecanje iz matke poslala poruku da sam osvojila 9. MJESTO ! JUPY !!!!!!!!!! Svaka mi čast !



Ostale dane pišem danas ili sutra jer mi je sada prevruće i idem kupit si sladoled !


Bye bye by me !



| komentiraj! (29) | isprintaj | # |

četvrtak, 14.05.2009.

Hoćemo ŠTRAJK !!!

Hej wavemahwave! Kako ste ? ja sam vam onako...puca me pubertet iako sam mlada ( proud to be ) ! Prištići , dlačice svugdje na meni , promjena raspoloženja ! UŽAS headbangheadbangheadbang! ! ! jedina u razredu imam prišitiće i sada mi se dečki rugaju ! =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( tuzantuzantuzancrycrycry Evo kao i što naslov kaže kod mene štrajk ! Učitelji mi štrajkaju pa jučer NISMO imali nastavu ! ! ! Jupi smijeh! Koja uživancija smokin! Spavala do 12 sati ! Pa mislim,... KAD JE BAL NEK JE MASKENBAL ! ! ! lol ! XD dead saznala sam vijest !!! Sutra idem na MEĐUŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ MATEMATIKE ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Sva sam uzbuđena ! ! ! Ne znam.... Kao da mi je netko izvadio mozak iz glave ma ne mogu mislit ! Poželite mi sreću ! ! ! MOLIM VAS ! ! ! ! ! ! ! Ako se saada USUĐUJE javiti Martina13 bolje da bude oprezna !!!!!!!!!!!!!! Znate da ju mrzimburninmadburninmadburninmad ! To vam je jasno jel ? Danas u školu smo išli jer nema više štrajka no! Žao mi je zbog ovoga ali : jbg. Sry na izrazu ali fakat ! Koji je to štrajk koji traje 1 DAN ??? Niti štrajkat ne znaju onako pravo !
ccc..... Danas u moj razred došlo je 11 učenika uključujući mene ! 1. sat tjelesni ! Dopustila nam je NAJBOLJA UČITELJICA NA SVIJETU ( yesyesyes ) da radimo što god želimo ! Igrali smo graničara. Ostala sam zadnja sve do kraja i moj je tim pobijedio ! Onda smo igrali nogomet. Bilo je ludo. Dečki su se trudili a mi cure se za*ebavale . Sry sry sry na izrazu ali je fakat bilo tako ! Nadam se da mi to roditelji neće pročitat. Držite mi fige ! Plizz !
Onda moja matematika. Rješavali zadatke. A meni sve to kao od šale. Ja to samo tako napravim bez razmišljanja. lol. Koji dobar osjećaj sveeee kužiti. Baš fora !
Onda marendu nismo imali pa nam je učiteljica svima koji marendaju ( kao što sam ja ) kupila marendine i sok u tetrapaku od breskve ( moj najdraži ) . Po odmoru smo se zezali ! Užas, ali je bilo vrlo fun !
Onda... ne sjećam se šta smo imali.... sjetila ! dovršavali smo matku.
Onda 4. sat talijanski ! Igrali smo fora igricu koja se zove uno due ciao ! Da vam ne dosađujem i objašnjavam kako se to igra govorim vam što smo dalje radili. Nakon što smo 2 puta odigrali uno due ciao smo igrali vješala ! to znate kako se igra zar ne ?
I tako smo igrali i učiteljica se sjeti jedne teške riječi i napiše na ploču tako da mi pogađamo.
A ja iz šale bubnem Pinokijo ( pinocchio ) i ispadne TOČNO ! lol ! Da ste samo vidjeli izraz mog iznenađenog lica kada je rekla učiteljica da sam pogodila ! lol ! XD XD xD
I ja ne idem na njemački pa sam danas imala samo 4 sata ! Ludo kaj ne ? lol !

A šta je sa simpatijom ? Ma ništa .... Ma , boli me k**** za njega. Ma Fućka mi se za njega! Ali nažalostm, ako se ja njemu sviđam ipak ću mu ( sigurno ) sve oprostiti ! Uvijek će mi biti br. 1 ! Poželite mi sreću ! I kommajte naravno !

Izvještaj o natjecanju pišem u slijedećem postu !

Bye bye by me



| komentiraj! (13) | isprintaj | # |

ponedjeljak, 04.05.2009.

Nova Gradiška, Party ( lol ), Koliko god ? , itd.........................

Hejwavemahwave ! Pa, kako ste mi? Ja sam dobro jer sam dobila 3 5ice yes! Nije da su mi 5ice rijetkost lud( česte su mi 5ice xD) ali mi se baš sada piše o tome. 2 5ice su iz talijanskog. 1. je iz ispita a 2. je iz čitanja ( na talijanskom ofc. ) . A, 3. 5ica je iz hrvatske lektire yes! Ne volim lektire , ali ipak ( nije da se hvalim ) sveeeeee lektire od 1. raz do sada su mi bile 5 . Zapravo samo 1 mi je bila ! Ali NISAM ŠTREBERICA nego SAM PAMETNAyes !
Ajmo se sada vratit četvrtku. U četvrtak išla sam kod moje besticeyes ( naj frendice ) prespavat. Bilo je ludo party! Pravi pravcati party partypartyparty! ! ! Za večeru smo imale palačinke...mmmmnjaminjaminjaminjaminjaminjamifinofinofino. Prespavala sam kod nje do petka. U petak u 10 i pol išla sam kući jer sam se morala pripremit za utakmicu ( rukometnu ) ! Zapravo nije samo 1 utakmica nego turnir. Turnir je bio u Novoj Gradiški . U 13 i 15 krenuli smo....... Nakon 8 sati vožnje napokon smo stigli u Gradišku ! ! ! Mislilo se u petak prespavat kod neke od rukometašica iz Gradiške pa u subotu igrati turnir, pa je tako i bilo ! Prespavala sam kod neke ___ i njezine mame _____ . Ja nisam jedina prespavala kod njih nego i moja frendica ____ koja isto ide u moj tim. Bilo je super! Sutradan je bo turnir. Igrali smo 6 ili 7 utakmica. I na kraju smo osvojle ...................... 1. MJESTO ! ! ! ! ! ! ZLATO JE NAŠE ! ! ! ! ! ! !hrvatskahrvatskahrvatskasmijehsmijehsmijehzubobeljbeljbeljbelj A,


TOČNI ODGOVOR NA PITANJE KOLIKO JA IMAM GODINA GLASI : Samo 10 godina.


Žao mi je ako sam vas neugodno iznenadilatuzan =( =( =( =( Ali ja ne mogu mjenjat moje godineno. A ako netko sudi prema godinama neka mi kaže pa onda joj neću biti prijateljica ! I to zato jer ne želim. ZATO NEKA SE JAVI SAD ILI NEKA ŠUTI ZAUVIJEK ! lol xD dead XD


Bye bye by me



| komentiraj! (28) | isprintaj | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.