PRAVILA

1. Pročitaj ostala pravilabelj
2. Nema psovanja na mom blogunono
3. Nema svađenono
4. Nema vrijeđanjanono
5. Slobodno pohvali =) =P
xD =Dyes

Moj zaštitni znak:

















kus Pictures, Images and Photos


< veljača, 2011  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            

Veljača 2011 (1)
Siječanj 2011 (3)
Prosinac 2010 (1)
Studeni 2010 (1)
Listopad 2010 (2)
Rujan 2010 (3)
Kolovoz 2010 (3)
Srpanj 2010 (2)
Lipanj 2010 (2)
Svibanj 2010 (2)
Travanj 2010 (1)
Veljača 2010 (3)
Siječanj 2010 (1)
Studeni 2009 (1)
Listopad 2009 (1)
Rujan 2009 (4)
Kolovoz 2009 (1)
Lipanj 2009 (3)
Svibanj 2009 (3)
Travanj 2009 (5)
Ožujak 2009 (7)
Veljača 2009 (15)


Komentari On/Of?

O blogu...

Dragi blogeri i blogerice. Ovaj blog kreiran je 8.2.2009.g zbog zabave i novih poznanstva. Od tada sam se dosta promijenila. Nadam se da će ovaj blog dugo trajati i da će dugo trajati blogovi mojih prijateljica i prijatelja... Ja također radim dizajne I primam narudžbe. Ako vam se ne sviđa moj blog, nemojte ni dolaziti! Hvala na razumijevanju! Pozdrav, Nya! Nicole the slatkica
















Penguins


utorak, 08.02.2011.

2. godina blogovanja!!!

Eiii! Evo, ljudi moji, danas mi je druga godišnjica bloga! I ujedno i 65. post (nezz zašto sam to spomenula). Bome je prošlo dosta vremena od mog 1. posta... Ali i vrlo brzo. Ehh.. Ugl, htjela bih se zahvaliti svim blogericama i blogerima koji redovito čitaju moje postove i koji mi uljepšavaju dan =) Volim vas sve puno! Hvala! Pa, rado bih vas počastila uživo, ali morat ćete se zadovoljit ovim virtualnim poslasticama:



















Puno pozdrava! Bye bye by me! Nicole the slatkica!



| komentiraj! (15) | isprintaj | # |

subota, 29.01.2011.

If it`s lovin` that you want you should make me your girl...

Eiii! Ljudi! Sretna subota! Spavala sam danas do 11 sati.. Moram nadoknadit za sutra jer se budim u 5 ujutro. Naime, idem u Karlovac sa rukometom igrati. Tak da.. Jučer mi je bio naporan dan. Imali smo tjelesni, pa onda rukomet - igrali smo s dečkima utakmicu 3 puta po 15 minuta. Ja sam 2. postava, ali mi ne smeta jer znam da su možda 2-3 cure bolje od mene u rukometu, a jedna od njih je lijevo krilo poput mene pa je ona u prvoj postavi. Nakon rukometa sam imala dramsku. Radimo predstavu: "Nije tata za sve kriv". Ja sam mama. =) Uff, moram danas učit i napisat zadaću. U ponedjeljak ispituje tehnički...i geografiju, vjerojatno i matematiku i glazbeni.. Pfff. No šta ćeš. Nisam baš super volje, no nema veze. Cijeli dan slušam staru pjesmu od Rihanne - It`s lovin` that you want. Predobra je. Stavit ću vam video. Ah, da! Moram i pročitat lektiru! Ovaj tjedan ju pišemo, a nije nam točno rekla kada. Tak da barem za utorak moram pročitat. Čitamo par priča iz knjige Priče iz Davnine od Ivane Brlić-Mažuranić. Stavit ću vam jedan testić, pa ako hoćete možete ga riješit, ako ne, tko vam kriv =P.


1. Od nabrojanih pet životinja, razvrstaj od najdraže prema onoj koju baš ne voluš i to zapiši:

a) krava
b) tigar
c) ovca
d) konj
e) svinja

2. Za svaku od ovih rijeli si zapiši ono što ti najprije padne na pamet u vezi nje. (prva asocijacija-glagol, pridjev - bilo što: npr. ....zločest, ljubav, nemar)

a) pas
b) majka
c) miš
d) more

3. Pomisli na ljude koje poznaješ i napiši njihovo ime slijedećim bojama, npr- plava-Marko (ne smiješ napisati iste osobe kod više boja!)

a) žuta
b) narančasta
c) crvena
d) bijela
e) zelena

Objašnjenja vaših odgovora ću objavit u slijedećem postu!

Ovako sam ja riješila, a vi napišite u komentarima:

1. b, d, c, a, d

2. pas-prijatelj, majka - ljubav, miš-malen, more-sloboda

3. žuta - moja mama, narančasta - prijatelj crn-plav (tako ću ga nazvat), crvena - moja bff uspavana ljepotica, bijela-moja sestra, zelena-moja prijateljica down town girl.


Video:



Slikice:







Za anime freak:




Bye bye by me! Nicole the slatkica



| komentiraj! (14) | isprintaj | # |

petak, 21.01.2011.

Here we go again...!

Eii! Evo mene opet, javljam se nakon nekog vremena. Još sam prije bila napisala post, ali kad sam stisla OBJAVI, rekao mi je da je prekinuta internet veza i nije mi se objavilo. A u skicama mi je ostala samo prva rečenica. =( Tak da, sorry. Poslije mi se nije dalo pisati. Danas kod mene dolazi jedna prijateljica iz razreda da napravimo plakat iz povijesti. Radimo Frankopane. U 18h idem na dramsku! YEEY! Volim dramsku. Jučer i danas u školi smo na tjelesnom skakali zgrčku. Znate šta je to? Pošto danas nije bilo naše učiteljice iz tjelesnog, radili smo s učiteljem iz tjelesnog koji trenira dečke. On nam je potpuno druge savjete savjetovao. Totalno suprotno od naše uč. dead

A ovako općenito:
School: odlično kao i uvijek! Mislim, po ocjenama. Super je kad sve kužiš i dobivaš 5ice. Ovaj tjedan sam dobila mislim 6 petica. Dobili smo novu uč iz matke jer je naša bivša otišla u mirovinu. Bila je super. Ova tu nova je OK. Danas nas je razrednica premještavala, ali mene, hvala Bogu nije. Sjedim sa jednom super prijateljicom.

Love:
Pa prilično loše.. Ja vam imam, znate, 2 simpatije. Prva simpa mi je prijatelj koji se zaljubio u moju najbolju prijateljicu, a ona se u nekog lijevog. A 2. simpa je prijatelj moje 1. simpatije koji je godinu dana stariji od mene. Mislim, zapravo, bojim se da mu je netko rekao (drugoj simpatiji), jer gotovo cijela škola zna. Pffff. Baš kao neka sapunica.. Complicated.

Friends:
Sve super!

Family:
Sve ok, osim seke. Bubana je. Ima upalu pluća. cry

Me:
Pa ja sam ok. Primjetila sam da u zadnje vrijeme često govorim super. bang smijeh

I tako... Ostavljam vam par slikica. Pozdrav!

Cat day:







Bye bye by me! Nicole the slatkica

wavewavewave



| komentiraj! (9) | isprintaj | # |

subota, 01.01.2011.

Čestit i Blagosovljen Božić i Sretna Nova 2011. Godina!

Želim vam puno zdravlja, sreće, ljubavi, prijateljstva, da Bog i dečka u 2011. godini! Neka vam najbolje u prošloj godini bude najgore u 2011.! Također, čestit vam Božić sa zakašnjenjem. Bila sam, naime, u SLO za Božić pa nismo imali kompjutera ni laptopa. Sorry!
- Bili mi živi i zdravi!
- Evo, sutra ujutro idem rodbini i u shopping!
- Uskoro ću ići na državno u rukometu.
- Polugodište sam prošla s 5.0 i to jedina jer je najgori učitelj na svijetu zabrljao sve inače odlikaše koji su prolazili s 5.0 (SRAM GA BILO)
- Za Božić sam dobila peglu za kosu, Avon Lotus Shield tretman za kosu, čokoladu Baci te ono što zveketa kada puše vjetar. =)
- Novu godinu sam dočekala kod najboljeg prijatelja zajedno s 2 najbolje prijateljice, 2 simpatije (aha, imam sreće) i s nekim prijateljem moje najbolje prijateljice koji ide u 5. raz
- Pili smo dječji punč i svidio mi se
- U horoskopu u OK!-u mi piše da bi mi za novu godinu neki dečko koji je po horoskopu riba trebao reći da miu se sviđam. Hahaha, prevarili su se! LOL *Da se razumijemo, ja ne vjerujem u horoskop ali mi je zanimljivo čitati ga*
- Iako je zima, jedva čekam ljeto
- Moja novogodišnja želja je da počnem raditi trbušnjake jer za blagdane se obično udebljam 2 kile, a ionako želim malo smršavit
- Pišem post tako kasno jer sam bila totalno zaboravila na blog. It must be love. Un happy one. =((
- Upravo mi je prijateljica poslala na mob SMS di mi čestita novu godinu, odgovorit ću joj ujutro.
- Pročitala sam knjigu PRIČA BEZ KRAJA i totalno sam se oduševila
- Ne da mi se ić u školu..... Nema praznika do Uskrsa, a on je krajem 4. mjeseca. Koma...

Evo, sad znate nešto što sam vam već prije htjela reć. Još jednom, SRETAN BOŽIĆ I SRETNA NOVA GODINA!!!

Nicole the slatkica



| komentiraj! (6) | isprintaj | # |

subota, 04.12.2010.

Poison

Ei! Kako ste mi? Kako život? Sada svi završni ispiti u školi.. bla, bla, bla... U srijedu, četvrtak i petak nisam išla u školu jer sam bila bubana. Ali sad sam ok. Napravila sam si super nokte! Ali će vjerojatno tek u slijedećem postu biti objavljene slike. Žalim slučaj! Ok, sorry što sam opet nestala nakratko. Ali rijetko kad imam slobodno vrijeme, a kad imam provedem ih s prijateljima ili igrajući igrice. Jedva čekam praznike! Zadnji dan škole neću biti u školi nego na putu u Sloveniju. Ići ću na skijanje. =) Sutra počinje državno prvenstvo u rukometu (za nas), ali ja neću moć ići jer sam bila bubana pa sam slaba. Uff, Argh, to me ljuti. =( Joj, baš nam je super tekst spremila učiteljica za dramsku! Jedva čekam! Još nismo podijelili uloge Bit će zabavno! Danas sam se posvađala s tatom, baš me živcira. Ali šta ćeš.. Što ste vi zaželjeli za Božić? Ja želim od Avon-a Lotus Shield tretman za kosu. Kao protiv frizz (nakostriješenosti zbog vlage - to je moj prijevod). Pa da probam, jer ja imam puno frizza! Jedino ga nemam kada mi je masna kosa. Hmm, nešto sam bezvoljna. Možda zbog vremena. Već mi nedostaje moje društvo. Ja ću najvjerojatnije slaviti Novu godinu s 3 prijateljice kod mene kući. =DD A vi? Zašto sam stavila naslov posta Love poison? Paa, to je nova pjesma od Nicole S(nešto). Moj tata joj čita prezime Šerafciger. Vrlo je slično zapravo. Imam napisano kako se točno piše, ali mi se ne da pogledat. Ok, idem ja sad polako. Pozdrav!




| komentiraj! (8) | isprintaj | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.