srijeda, 13.05.2009.

NEWCASTLE - MIDDLESBROUGH 3-1

Photobucket

Uf,pao je kamen sa srca mnogim navijačima,kao i autoru ovog bloga,jer smo napokon uspjeli pobijediti nekog,i to lokalnog rivala i direktnog konkurenta u borbi za opstanak u ligi.
Počelo je prilično nervozno obzirom na važnost utakmice,što je rezultiralo autogolom Habiba Beyea već u trećoj minuti.Utakmica je tek počela ,a Newcastle je već bio u minusu jedan gol.
Na sreću,izjednačenje nije trebalo dugo čekati.U 10. minuti nakon kornera kojeg izvodi Danny Guthrie Steven Taylor glavom poravnava na 1-1.
Minutu prije toga,Viduka je pogodio stativu nakon gužve u protivničkom šesnaestercu.
Dalje se sve svodilo na poluprilike od kojih je najbolju imao za goste Maloney,ali puca pokraj vrata.
Igralo se tako do 70. minute,tada Shearer vadi Owena iz igre i stavlja Martinsa,koji samo 55 sekundi kasnije postiže pogodak nakon što se sjajno oslobodio obrambenog igrača,i pogodio dalji kut.
Točku na "i" stavlja Peter Lovenkrands u 85. minuti kada sjajno reagira na ubačaj Nolana s desne strane,i sprema je pod prečku!
Još nije sve gotovo,subotnja utakmica protiv Fulhama na St. James parku je odlučujuća,te bi se pobjedom praktički osigurao ostanak,dok bi u svakom drugom slučaju ovisili o rezultatima drugih.
Utakmica počinje u 16 sati po našem vremenu.

| 08:54 | Komentari (4) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.