petak, 05.09.2008.

KEEGAN NAPUSTIO NEWCASTLE!

Nakon nekoliko dana povuci - potegni,došlo je i konačno rješenje - Keegan napušta klupu Newcastlea nakon samo osam mjeseci.Došao je u klub u vrlo delikatnoj situaciji,te uspio posložiti momčad da bez straha za opstanak u ligi okonča proteklu sezonu.
Photobucket

Poznati se trener nadao trima ili četirima pojačanjima ove sezone, pri čemu je računao na svjetske klase. Klub je međutim doveo samo Argentince Coloccinija i Gutierreza, te napadača Xisca i veznjaka Ignacija Gonzaleza posljednjeg dana prijelaznog roka. Ti igrači, očito, nisu zadovoljili trenerove apetite, štoviše, dovedeni su protiv njegove volje.

"Jako sam se trudio da nađem zajednički dijalog s direktorima kluba, ali na kraju se pokazalo da to nije moguće. Moje je mišljenje da menadžer mora imati potpuno autonomiju u vođenju momčadi i da mu se uprava ne bi smjela upletati u posao i dovoditi igrače koje ne želi. Želim Newcastleu sve najbolje u budućnosti, ali meni nažalost nije preostajalo ništa drugo nego odlazak", izjavio je Keegan, koji je tako okončao svoj drugi mandat na klupi kluba sa St. James Parka. Prvi je bio od 1992.-1997. godine.

Kao glavni kandidat za preuzimanje Newcastleove klupe spominje se Denis Wise, aktualni izvršni direktor kluba i bivši igrač Chelseaja.

U trenutku pisanja ovog bloga traju navijački prosvjedi ispred stadiona St. James Park

| 09:58 | Komentari (0) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.