aerobic

utorak, 01.03.2016.

nema osobe koja nije vjezbala na aerobicu barem jednom na oglednom satu. ok, danas je to hrpa drugih vrsta aerobica, nije onaj klasik koji je profurala Vesna Mimica davnih '80. moram priznat da sam cak s mamom tada isla par puta vidjet kak one to vjezbaju. haha, to su bili drevni, pocetni sati modernog vjezbanja, a danas je to kao i sve napredovalo, od obleke do vjezbe.
kad bi covjek usporedivao metode vjezbanja, bilo bi toga gro.
ovaj uvod je vise kao podsjetnik na kojekakve anegdote iz vjezbackih dana, kako mojih tako i onih koji su pohadali sate vjezbanja u razlicitim oblicima.
pise meni danas ona na viber iz dalekog Japana i kaze da je konacno upisala aerobic odnosno vjezbanje s razlicitim shemama koje nude u svojim programima. inace je vrlo skupo vjezbanje u Zemlji izlazeceg sunca u odnosu na RH, stoga mozemo biti sretni da je nama gotovo badava vjezbanje po fitness centrima ukljucujuci i probni sat koji je svugdje gratis.
i tako kaze ona da srecom da je godinama vjezbala i zna te termine jer japanski voditelj ne bira rjecnik nego vodi po svom, sa svojim rijecima, haha, koji show, kaze, srecom da znam koreografiju i shemu vjezbanja jer bi bio bad da sam pocetnica, haha, za umrijet.
ona je full visoka inace, a u odnosu na njih, dva put im se najede s glave, al doslovno. kao i uvijek kad stojis u dvorani i vjezbas, sretan si, ak ti susjeda ima ritam i kuzi kud se treba kretat, ijao, ako nisi te srece.
ona je imala tu 'srecu' da je ispred nje bila nakeljena neka kojoj ritam nije jaca strana, al srecom proslo je bez gazenja jer joj nije ni do kukova.
smijesna ta ekipa koja vjezba iz svih krajeva svijeta, al ritam je taj koji veli il ti ide il ti ne ide bez obzira od kud si, do kud si stigao i kuda ces poc ma koje boje koze bio.

vjezbajte kako god jer uz malo dobre volje, osjecas se bolje

A

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.