subota, 05.02.2005.

isključivanje

15.10.2004.

Koliko puta nesvjesno, automatski zatvaram vrata, gasim peć ili grijalicu, sve to u sklopu nekog drugog toka misli da uopće nisam svjesna što ja to radim i onda se sjetim da to nešto trebam napraviti ali se ne sjećam da li sam to napravila ili ne pa idem provjeriti (makar veće ležala u krevetu), to graniči već sa paranojom, ali ne mogu si pomoći kada se jednostavno isključim i napravim nešto čega se kasnije ne sjećam.
Dok gledam filmove isto se isključim i ak mi nešto pričate a film je dobar imate 0.5% šanse da ću vas ja i čuti, možda ću kimnuti glavom ali vjerujte nisam vas čula. Kad mi mama kaže da neš napravim, donesem, operem, ja vam to za točno 3 koraka u većini slučajeva zaboravim, šta ću kad mi je u glavi bezbroj misli, ideja ili koječega ili je pak toliko prazno i tupavo da jednostavno nebitne informacije odmah uništavam. Što to govori o meni? Ne zabrinjavam se ja previše oko toga, samo postalo je malo naporno u zadnje vrijeme da se moram dizati iz kreveta izaći u hladan hodnik kako bi vidjela jesam li ugasila plin. Sa druge pak strane moje isključivanje tih sitnica iz pamćenja ima i boljih strana, kada odem provjeriti vječito nađem nešto što nije baš u redu, moja si baka zna u pol noći grijati mlijeko pa ostavi upaljen ring (skoro pa uvijek), tako da nađem crvenu ring ploču koja je već zagrijala cijelu kuhinju, naravno moje automatske radnje su već napravljene samo što sam ja to zaboravila, ali barem zagasim taj ring.


- 18:14 - Komentari (2) - Isprintaj - #
• mislim da je tvoja paranoja u granicama normale. sve je dok ne dodjes u fazu da ne mozes prekoraciti preko praga prije nego ga ne preskocic naprijed-nazad tocno 26 puta :) (ananda 16.10.2004. 15:18)
• ja uvijek imam filing da nisam zaključala vrata....sic! prije sam se znala vraćat da provjerim al sad više...ma postala sam preljena da bih se vračala =) (elbereth 17.10.2004. 12:35)

- 00:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #