Linkovi






POGLEDAJ VRUĆI SPORT Shakira Fet Rihanna Can't Remember to Forget You KOJI SU DOGU FANOVI ČEKALI MOŽES OVJDE POGLEDAI UŽIVAJ

www.studonenadtv.ucoz.com




OBAVJES SVIMA KOJI STU DA DOĐETE NA MOJ SAJ GLEDATI Gru na supertajnom zadatku 2





IZBORE ZA EU PARLAMENT UŽIVO



BREAKING NEWS NENADTV LIVE






IZVANREDNE VIJESTI NENADTV NENADTV 02.07.2015 13:00 H
Pogledaj I videoUSKOK UPAO U KUĆE BRAĆE ZDAVKO MAMIĆ!
DINAMO! Mamić nije plaćao porez na provizije koje je uzimao od Luke Modrića?
Sumnjiče se za utaju poreza, davanje i primanje mita! Pod istragom i Vrbanović?








H R V A T S K A N A R O D N A B A N K A


TEČAJNA LISTA BROJ: 64


TEČAJNA LISTA






counter web


Nova Špica za Uskrs



newspapers

visitor counter




Dnevnik.hr 4 kanal


Dnevnik.hr 3 kanal



Dnevnik.hr 2 kanal


Dnevnik.he 1 kanal


Vlada hr




www.nenadtv.hr

22.04.2013., ponedjeljak

POGLEDAJ DANAS VIJESTI 17:00 H NENADTV

*********************************************************************************************
IZDVAJAMO VIJESTI DANA NA NENADTV
*********************************************************************************************
Prepoznajete li ovog muškarca? Policija traga za njim je dvije poslovnice za otkup zlata
Zagreb, 22.04.2013., 14:55 h Nenadtv.hr
Zagrebačka policija traži pomoć građana u hvatanju koji je opljačkao dvije poslovnice za otkup zlata, jednu na Rudeškoj cesti, drugu u Ulici Gajnice.

nenadtv.hr
Osumnjičeni muškarac s fotografija pljačke je izvršio 27. veljače i 21. ožujka ove godine, izvijestila je policija. Starosti je između 40 i 50 godina, visine oko 180 cm, srednje tjelesne građe, smeđe-crvenkaste kose sa šiškama do visine obrva, a policija smatra kako se najvjerojatnije radi o perici.


Nenadtv.hr

Nosio je dioptrijske naočale s četvrtastim okvirima, na bradi je nosio medicinsku gazu, odjeven u tamnoplavu jaknu, sivoplavu majicu s žutim i crvenim prugama u predjelu prsa ili bijelu majicu s kragnom, plave traper hlače i crne cipele.

Kako izgleda osumnjičeni muškarac, možete pogledati u priloženim fotografijama, a ukoliko imate bilo kakve korisne informacije o dotičnoj osobi, policija moli da im se iste jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu

nenadtv.hr
Nosio je dioptrijske naočale s četvrtastim okvirima, na bradi je nosio medicinsku gazu, odjeven u tamnoplavu jaknu, sivoplavu majicu s žutim i crvenim prugama u predjelu prsa ili bijelu majicu s kragnom, plave traper hlače i crne cipele.

Kako izgleda osumnjičeni muškarac, možete pogledati u priloženim fotografijama, a ukoliko imate bilo kakve korisne informacije o dotičnoj osobi, policija moli da im se iste jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu


SVILAN KRIV ZA UZIMANJE MITA Mora vratiti 67.500 eura, a umjesto zatvora radit će za opće dobro!
Zagreb, 22.04.2013 15:00 h Novatv .hr dnevnik.hr
Bivši direktor Nove TV dobio je zatvorsku kaznu u trajanju od osam mjeseci

Nenadtv.hr
Sinišu Svilana zagrebački Županijski sud proglasio je krivim zbog primanja mita. Bivši direktor programa Nove TV dobio je zatvorsku kaznu u trajanju od osam mjeseci, a državi će morati vratiti i imovinsku korist od 67.500 eura, odlučilo je danas sudsko vijeće pod predsjedanjem sutkinje Jasne Smiljanić.

Zatvorsku kaznu od osam mjeseci Svilan, po odluci suda, može zamijeniti radom za opće dobro tako da se dan zatvora zamijeni s dva sata rada u ustanovi koju odredi država. Potvrdi li Vrhovni sud današnju nepravomoćnu presudu Svilan će u 15 dana morati vratiti ukupan iznos mita koji je navodno primio od studenog 2004. do prosinca 2007. kako bi se na Novoj TV prikazale Core Medijine emisije "Jedan na jedan", "U sridu", "Istraga" i "Rekonstrukcija".

Nenadtv.hr
U završnim govorima prošlog tjedna USKOK je tražio da se Svilana proglasi krivim , ističući da je tijekom suđenja utvrđeno da su emisije Core Medije na Novoj TV prikazane na Svilanovu inicijativu.

Iskazi svjedoka, smatraju, potvrdili su da je Svilan pregovarao o cijeni, davao inicijativu, predlagao projekte i svojim autoritetom utjecao na odluke uprave čija je uloga u tome bila formalna, a ne suštinska.

Njegov branitelj Ljubo Pavasović Visković tvrdio je, pak, da bivši direktor programa Nove TV prema ugovoru o radu nije bio ovlašten sklapati poslove već je o tome na temelju niza provjerljivih parametara odlučivala uprava. Za ključne USKOK-ove svjedoke koji su teretili Svilana, branitelj je rekao da su mijenjali iskaze i branili svoje interese u drugim predmetima preko njegovih leđa.
Optužnica protiv Svilana podignuta je u travnju prošle godine, sud ju je potvrdio početkom lipnja, a suđenje mu je počelo u rujnu iste godine kada je odbacio USKOK-ovu optužnicu i rekao da se ne osjeća krivim.

Nenadtv.hr
Na suđenju su ispitani brojni svjedoci, među njima novinarka HTV-a Hloverka Novak Srzić, koja je svojevremeno radila i na Novoj TV, direktorica informativnog programa Nove TV Iva Gačić, direktor produkcijske tvrtke "Core media" Vladimir Šelebaj Sellier i njegova bivša supruga i novinarka Dijana Čuljak.

Paralelno sa suđenjem Svilanu USKOK je provodio istragu protiv Vladimira Šelebaja i još četiri osobe koje se tereti za neplaćanje 3,1 milijuna kuna PDV-a te nezakonito izvlačenje više od 16 milijuna kuna iz tvrtki Core Media i Media Spot. Pred kraj suđenja istraga je proširena i na Dijanu Čuljak, uhićenu na dan kada je USKOK u postupku protiv Svilana odustao od saslušanja zaštićenog svjedoka pod pseudonimom Krešo s kojim nisu mogli stupiti u kontakt.

No, Krešo je u istrazi navodno ispričao da su od producentske tvrtke Core Media honorare "opranog" novca primali političari, dužnosnici državnih tvrtki, izdavači i kolumnisti zaposleni u tiskanim medijima, ali i dvoje bivših čelnika s HRT-a.


Sud: 'Primanjem mita Svilan je naštetio ugledu medija'

Sutkinja zagrebačkog Županijskog suda Jasna Smiljanić ustvrdila je da je Siniša Svilan, primajući mito za emisije prikazane na toj komercijalnoj nacionalnoj televiziji, nanio štetu ugledu medija i povrijedio "funkcioniranje tržišne konkurencije i poslovnog morala". Iako tijekom suđenja primanje mita nije izravno dokazano, jer se korupcija najčešće odvija bez svjedoka, Svilanovo nedjelo predstavlja "visok stupanj društvene opasnosti, jer nagrada ili dar ne smije biti izvor za osobno bogaćenje, kazala je sutkinja obrazlažući nepravomoćnu presudu.

Zaključila je da se radi o "crnom novcu" te da državi štete oni koji takav novac daju kao i oni koji ga primaju.

Iako je tužiteljstvo isprva tvrdilo da je Svilan po emisiji primao i po tisuću eura mita, što je ustvrdio estradni menadžer Edvin Softić, sud je povjerovao Šelebaju koji je posvjedočio da je Svilan za svaku emisiju primao od 250 do 375 eura.

Na tom je tragu i USKOK pred kraj suđenja ukupan iznos primljenog mita, izmjenom optužnice, smanjio za gotovo 200 tisuća eura. Svilanov branitelj Ljubo Pavasović Visković najavio je da će presudu komentirati u žalbi.

"Mogu reći da sam nezadovoljan činjeničnim utvrđenjem suda, a s druge strane sankcija je takva kakva je. Ako je Svilan već osuđen onda sa sankcijom nisam nezadovoljan", rekao je branitelj. Upitan hoće li se Svilan javljati u probacijski ured kazao je da o tome može govoriti tek kad presuda postane pravomoćna. "Vrhovni sud je ispred nas, to će potrajati nekoliko mjeseci i tek nakon toga će se vidjeti hoće li presuda ostati, hoće li je Vrhovni sud preinačiti ili je čak ukinuti", kazao je Pavasović Visković. Dodao je da on očekuje kako bi moglo doći i do ukidanja presude.

Zamjenica ravnatelja USKOK-a Ivana Špehar Janković izjavila je da je zadovoljna osuđujućom presudom, a hoće li se žaliti na visinu kazne odlučiti će, kaže, nakon što dobije pismeno obrazloženje.

Pri određivanju kazne, sud je olakotnim uvažio što je Svilan obiteljski čovjek, dosad ne osuđivan, a iako nije izrazio žaljenje zbog počinjenog djela, svojim skrušenim držanjem je, po riječima sutkinje Smiljanić, pokazao kooperativnost.
****************************************************************************************************************************
POGLEDAJ DANAS VIJESTI 17:00 H NENADTV
****************************************************************************************************************************
Nema razumijevanja kod Slovenaca za zajedničku zaštitu terana'
Luxembourg, 22.04.2013., 14:34 h Neandtv.hr
Hrvatska nije u razgovorima sa Slovenijom naišla na razumijevanje i želju da se nađe kompromisno rješenje o podnošenju zajedničkog rješenja za zaštitu vina teran, izjavio je u Luxembourgu ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina.



- 15:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< travanj, 2013 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Srpanj 2015 (1)
Travanj 2015 (1)
Listopad 2013 (2)
Rujan 2013 (2)
Kolovoz 2013 (1)
Srpanj 2013 (8)
Lipanj 2013 (7)
Svibanj 2013 (12)
Travanj 2013 (25)
Ožujak 2013 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga




Get your own Chat Box! Go Large!





Uključi se sada na nenadtv UŽivo F1





Uključi se sada na nenadtv UŽivo SA WEB KAMERE PRIJENOS


Video streaming by Ustream



NENADTV LIVE SVE UŽIVO OVJDE
Loading




LED Scroller Generator






Free Site Counters
Free Site Counters



Wavy Myspace Scroller



Find more about Weather in Rijeka, RH
Click for weather forecast