Dečko koji obečava

četvrtak, 27.12.2007.

Christmas Evil (1980)

(r: Lewis Jackson)

Originalni naslov filma je You Better Watch Out, i tako je i zaveden na IMDb, ali ja sam ga nabavio pod nazivom Christmas Evil pa je tako i ostalo za naslov...

Image Hosted by ImageShack.us

Priča?
Klinac vidi kako se Deda Mraz sprema da mu liže mamu i to ostavi traga u njegovoj psihi. Vidimo ga kasnije kao nikada do kraja razvijenu odraslu osobu koja ima hrpu lutaka i raznih drugih igračaka po kući. Osim toga ima i dva dnevnika, jedan nasljovljen dobra djeca a drugi zločesta djeca i tu upisuje zvoja zapažanja o djeci iz susjedstva koju špijunira. Radi u tvornici igračaka, i jednom konačno pukne, obuče se u Deda Mraza pokrade hrpu igračaka iz tvornice te u svom kombiju krene okolo dijeliti darove, te kazne za zločeste...

Image Hosted by ImageShack.us
Deda ko iz reklame za koku

Ok, priča u slasherima nije nikada bila previše bitna i ova bi sasvim dobro poslužila da je film ima išta drugoga za ponuditi, ali nema. Ok 2, ima par fora scena, kao recimo kad tip uspije udaviti nekog debelog tipa na spavanju dok njegova žena koja spava u istom krevetu ništa ne skuži, dobro, nije baš da ga je udavio, na kraju ga je morao zaklati zvijezdom s božićne jelke, ali davio ga je barem minutu dvije!
Image Hosted by ImageShack.us
Zaspo ko zaklan!

Druga je kad je pokušao ući u kuću kroz dimljak, pa nije uspio. I to je to. Žrtava i nema baš puno a i one padaju u jadnim scenama ubojstava koje podsjećaju na ove iz rekonstrukcije u Istrazi.

Image Hosted by ImageShack.us
Ja mislim da je ovaj u crvenom!

Sve u svemu još jedno razočarenje od blagdanskog horrora.

Zaključak:
Jebote, pa na kraju ispada da je Santa Slay još i najbolji! Od njega nisam ništa očekivao, a iako me nije oduševio iak sam se barem zabavio gledajući ga. Šteta nisam uspio nabaviti Jack Frosta, al neka, nešto mora ostati i za naredni Božić!:-)


Ocjena: 1/10


- 00:08 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker