Dečko koji obečava

ponedjeljak, 10.12.2007.

Smak - Ulazak u harem

- Znaš šta mene jebe u zadnje vijeme? - pitao je Milovan nikoga posebno, ja sam bio naivan i okrenuo se u njegovom smjeru... negledajgauoči-negledajgauoči...o sranje! gotovo je, sad se okrenuo prema meni i davi me dok ostali veselo viču pjevaju podriguju.
- Šta te jebe? - gotovo je sad, nema nazad.
- Pornići. - reče on, kao da je zaključio raspravu. Gleda me telećim pogledom, odvratim pogled. Ne mogu, stresem pola piva, htio bi a ne da mi se ustajati.

- Pornići te jebu? - nastavljamo igru.
- Da. - kaže on, zapali jednu i razmaše se rukama kao da gori, pa nastavi svojim jednoličnim glasom - U zadnje vrijeme često promašim kadar. - kaže a zatim popije malo piva, zatim povuče dim, daje mi malo vremena da skužim o čemu govori. Nedovoljno vremena!

- Šta pričaš bog te jebo? - upitam ga ljubazno, netko mi doda đojint, ja ga pohlepno zgrabim i povučem dima dok mi oči ne ispadnu. Nudim Milovanu, on naravno odbija. Pičkica!

- Ma znaš... - počne on, kao da se ja sjećam o čemu smo dotad govorili. I kao da me je jebeno briga! I nastavi on kao da se ja nisam zakašljao kao konj i izbacio pola dima... - ...ono. drkam. i vidim da svršavam. osjetim, ono, kužiš. dobro je: žensku jebu neka trojica crnaca i baš joj jedan trpa u usta a ona gleda u kameru, ono, to je to, ja na vrhuncu, kreće, idemo! i taman kad počnem svršavati prikažu ružnu facu crnčuge, jebote ono, baš Oz tip!- gleda on u mene, nasmije se, nekako čudno, a ja nemam pojma o čemu govori, pa se počnem smijati kao kreten, on to s odobravanjem prihvati i počne glasnije govoriti da me nadglasa: A JA JEBOTE, VEĆ GA CIJEDIM! ŠTA ĆU? NE MOGU STAT! - a onda se odjednom uozbilji i sjedne nazad u fotelju. Ja se i dalje smijem ko kreten, suze mi idu, a on će: - jebote. - vidim da se više ne smije, pa se i ja prestanem smijati.
Odjednom.

Gledam ga, sjedi mirno, gleda negdje kroz dim i pije pivo. To je moj trenutak. Sad ili nikad! Ustajem se, nekako. I bježim koliko me noge nose! ... Pokazalo se da je to puna tri koraka dalje. Pao sam na pod, u padu još glavom i ramenom zakačio stol, ali nema veze. Samo želim malo odspavati.



- 20:11 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker