Dečko koji obečava

nedjelja, 31.12.2006.

Samo još jedna čestitka


Eto, mada sam vam još krajem 2005. poželio sretnu 2007.
Učinit ću to ijopet.

Pa eto:

Sretna vam svima 2007.

Dobro se provedite, napijte, zabrijte.
Ja ću si napraviti my very own filmski maraton.
Čitamo se nagodinu.

Puse damama.

lezbe


E sad, di je ono gajba??





- 18:28 - Komentari (4) - Isprintaj - #

Gugl Fajnl Report

Eto nije bilo dugo ovog gugl izvješća pa se nakupilo pizdarija, eto izbora najsmješnijih, najluđih ili bolesnijih. Izbacio sam samo one pedofilskog sadržaja... ima stvarno bolesnih ljudi...


udari ga po licu - koga? koga?
okvira A4 formata - a šta to dečec?
besplatni pornić za gledanje - ima samo za slušanje, gledanje se plati
nude mortal kombat - ovo ne zvuči loše!
pumpa za vaginu - je ako ispusti zrak treba je malo dopumpati
"koljenom u jaja" - navodno
svršio dečko sperma mala - daj šta daš!
kravata za GUZ - hm, skračenica ili... još jedan u nizu?
zanimljive golmanske price - joj, te su najbolje!
sexa - tražim?
nabrekli ud - heheh, jel možete zamislit lika koji to upisuje u gugl? Možete? Bolesni ste!
jelena rozga bez gacica
jelena rozga gole slike
jelena rozga gačice
hrvatski jebacki filmovi - ali zar nije ispravno jebacki hrvatski filmovi? naravno da nije! nema toga!:-)
komšinica za jebanje - ima je svaka ulica
GRLO DLAN PIVO FIGHT - neki art film?
blog jebao sam ga - heheh, bosanci!:-)
slike jebanja u skolskom wc - ccc
slike dobrih picke - ...
barbie pornić - heheh
klitoris sa pravim slikama - hm, ovaj je nešto tu pobrkao
jebao sam mamu od - od? fak! baš me sad kopa!
seksy secretary - Bobo lav engriš
na sve četiri jebao
jebao sam moju sestru - svoju
ogled sexa - prvo ogled a onda x u seksa? Podvojena ličnost, jebo mater svo-ju!
smrdljivi martin - šaljem poštom
kakati - a di je lona?
jebao me u usta - sram ga bilo!
čepić od boce - bočice valjda ili onda čep, jeli!
bosanska dijeta - ooo da, ima!
fill de puta - is! to znam i ja prevest!:-)
pičkina pjesma - hmm, nije loše za naslov
dečko koji obečava - konačno nešto pametno!
snoop doggove mp3 - ma mora da je odma našo
gospodja je htjela kurca - jesi je uslužio?





- 10:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 29.12.2006.

Vijesti: Marko "Tompson" Perković

Dobili smo neslužbenu vijest iz pouzdanih izvora da gradske vlasti većine naših gradova sa svojih tajnih računa isplačuju velike honorare pjevaču Marku Perkoviću, Tompsonu samo da ne bi došao u njihov grad i održao koncert za doček Nove Godine.

"Upravo smo ove jeseni renovirali gradski trg, a ako Ton´son dođe biće pakao, pucaće se, paliti vatre, bit će krvi. Ne želimo da to bude u našem dragom... (ime grada poznato redakciji)."
Gospodin Perković nije htio komentirati ovu vijest, ali je gospođa koja ima njegov bivši broj mobitela potvrdila da je posljednjih dana iz njegove banke dobivala mnoge poruke o primitku velikih uplata na njegov račun.






- 11:53 - Komentari (2) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 25.12.2006.

Božična čestitka


Svim svojim vjernim čitateljima i ljudima koji su slučajno nabasali na ovo želim Sretan i čestit Božić.

...

Toliko, ništa ekstra kul.
Malo me hvata ta blagdanska depresija. Ne volim kada su svi happy happy ali ok je.
Ima ljudi oko mene kojima je stalo do mene, ili to barem dobro glume. A imam i punu gajbu piva, dobro ne baš punu, malo sam virio...

Ma ne dobro je.
Sve je za pet...


Wazzzaaaaa!




Svratite jopet!




- 12:55 - Komentari (5) - Isprintaj - #

nedjelja, 24.12.2006.

Božićna priča

Nije ušao kroz dimljak. Nije glup. Vidio je dim. A osim toga nema šanse da bi mogao proči kroz ove nove dimljake kroz koje jedva i dim da izlazi. Jebote, koji im je kurac! pomisli Djed Mraz tiho, očekuju darove, a prave te kurčiće od dimljaka, pa nisam ja Angelina Jolie, jebote! Tako zadubljen u crne misli obijao je bravu na stražnjim vratima te nečije obiteljske kuće. Samo nek se još i alarm uključi, onda ću im zapalit jebenu kuću! Ušao je pa osluhnuo, ništa. Možda je beščujni alarm? Ma ne znam zašto se više i trudim! pomisli neispavani Djed. Podigne vreću s darovima i uđe unutra, dođe do plinske peći pokraj koje je bio bor, odnosno božična jelka, jeli. Još jednom provjeri podatke na svom Palmpilotu, spremi ga i počne vaditi darove..
- Koji to kurac radiš!? - drekne netko iza njega, on se skoro usere od straha. Ipak samo glasno prdne. A potom se okrene.
- Ma koji... - nije ni dovršio misao kad li ga je nečija čizma opalila preko donje čeljusti, čak malo zahvativši i gornju čeljust. Od siline udarca odletio je na božičnu jelku, šarene kuglice su se zatresle, a žaruljice su počele treperiti, počela je i poznata, tako isfurana melodija!
- O pička li ti materina, kako se samo usuđuješ! - opet ovaj vrijeđa, a pritom i udara čizmom, ovaj puta preko rebara. Djed Mraz se zapetljao u jebene žice od lampica i sada je kao dedin kurac - ne može se dignuti. A ovaj i dalje udara. I broji...
- Ti stari prdonjo! - viče ovaj - Gotov si! Pokopan! Mrtav! - nastavlja nabrajalicu pračenu udarcima čizmom. Ali onda se i njemu noga zapetlja među žice od lampica pa se zatetura, Djed Mraz mu potezom ruke pomogne da izgubi ravnotežu. Pade uz glasan tresak. Gore se, negdje na katu čuje dječiji plač, otvaranje vrata, psovke, sve to Djed Mraz registrira dok se ustaje i dolazi do izvaljenog... Djeda Božičnjaka? Nije se trebao toliko čuditi i samo tu stojati kao kip, jer Djed Božičnjak to iskoristi za dobro plasirani udarac u Deda Mrazova nabrekla jaja, ovome se oči preokrenu od bola, ispusti nekakav tihi jecaj, a onda padne na koljena. Djed Božičnjak se brzo ustane, stane sa strane Djedu Mrazu i opali ga punom nogom u facu, kao da izvodi penal s njegovom glavom. Ovaj padne na leđa i tako ostane. Djed Božičnjak skoči na njega i nastavi mu skakati po prsima, smijuči se kao manijak. Sline mu krenu.
Trgne ga ženski vrisak. Okrene se stojeći na prsima Djeda Mraza.
Žena u spavačici, tip u boksericama i potkošulji sa pištoljem u ruci koji gleda u njega.
- Ostani tu gdje jesi. Da nisi mrdio pička li ti materina. Policija stiže! - drhtavim neujednačenim glasom izgovori tip s pištoljem. Sigurno misli da sam neki luđak koji mu je došao opljačkati kuću pomisli Djed Božičnjak. Moram ga samo smiriti i objasniti mu...
Ovo je moja prilika, pomisli Djed Mraz i trzne se na bok. Djed Božičnjak s njegovih prsa poleti pravo prema tipu s pištoljem. Čuje se pucanj, pa još jedan. Djed Mraz maglenog pogleda ali sa smješkom na licu gleda kako se glava Djeda Božičnjaka raspada u tri dijela, komadići mozga lete na sve strane, i na njega, ali ne mari, smijao bi se, ali ne može boli ga sve, osjeća da gubi svijest, ali je sretan što je prije toga vidio kako na očito nedavno ulašteni hrastov parket prve klase pada mrtvo tijelo Djeda Božičnjaka.





- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 23.12.2006.

Božić dolazi...


Kanta

Božić dolazi. Jeste li se pripremili za paljenje lampica na božičnim jelkama?









- 18:18 - Komentari (4) - Isprintaj - #

četvrtak, 21.12.2006.

Picking Up the Pieces (2000)

(r: Alfonso Arau)

 Woddy Allen i motorka
Woddy Allen in: The Texas Chain Saw Masacre

Čim sam vidio Woody Allana na popisu glumaca uzeo sam film. Dobro priznajem pročitao sam i rečenicu dvije opisa - što inače rijetko činim, ali kako za film uopće nisam čuo morao sam. Dakle, priča ide otprilike ovako: mesar (Woody Allan) ubije i na sedam dijelova raskomada svoju nevjernu suprugu, odveze je čak u Meksiko te je tamo zakopa (zašto sve dijelove zajedno??), ali putem mu ispadne jedna njezina ruka, na koju se saplete jedna slijepa žena iz obližnjeg gradića te progleda! Odmah uzme ruku i odnese je u gradić - El Nino:-) te je tamo uskoro proglase za čudotvornu ruku Djevice Marije! Napomena: ruka je ostala ukočena dok je kurva pokazivala srednji prst!:-) A tu je i katolički svečenik koji se, za divno čudo, ne seksa sa dječacima nego s lokalnom kurvom (najljepšom ženom u gradiću!)

siseeee
Samo dekolte, nema toplesa

I sve to zvuči dobro, ima dobrih fora na račun katoličke crkve i vjere (šta da je Isus dobio samo zatvorsku kaznu? da li bi ipak nastalo krščanstvo?) i u biti film je dosta zabavan za gledanje, samo je mogao biti mnogo bolji da se režije uhvatio sam Woody Allen, film i ima taj njegov neki štih, dosta tog "židovskog" humora, apsurda i ludih obrata. Još jedan minus je i ostatak glumačke ekipe - tu su i Andy Dick (to je onaj tip što kopira Tom Greena) i dosadni David Schwimer (Ros iz Prijatelja) te poslovično iritantna Dadilja.

samilosno
Što li će od Gospe poželjeti patuljak kojega zovu "Mali Princ" - ali ne zbog visine?

Zaključak: znači dobra priča, malo nedorađen scenarij, loša režija, gluma i loš casting (osim Woody Allena koji je kao i uvijek zabavan - čak i kad izgovara tekst koji i nije tako smiješan). Dakle, zabavan film za pogledati ali ne očekujte previše - ustvari bolje ne očekujte ništa pa se nećete razočarati!

Ocjena: 6/10 (+1 jer volim zajebanciju na račun katoličke crkve:-)




- 21:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 19.12.2006.

Drama u Bocvaniji

Evo kako smo i najavili, zbog mnogih vaših zahtjeva tekst o drami koju je proživjela majka našeg poznatog avanturiste I. G. (29) ovdje objavljujemo u cijelosti i bez prepravaka.

Naime gospođa Slađana Gustiš nikako nije mogla dobiti sina na mobitel nakon što joj je ovaj rekao da ide na autobus koji se kasnije prevrnuo, kako je i sama vidjela na Vijestima. "Nekoliko puta sam ga zvala. Nije se javljao. Jednom se uključila sekretarica pa sam prekinula. Probala sam ponovno i opet se nije javljao. Onda sam nazvala Elizabetu Schteker, moju bivšu komšinicu koja se preselila u Minken..." Ovim riječima potresni događaj opisuje sama gospođa Gustiš. Gospođa Elizabeta Schteker, naše gore list, rodom iz Piškorevaca (mada to sama poriče i tvrdi da je iz Dubrovnika, "kamenitog i znamenitog grada" kako piše u njezinom rezimeu na internetskoj stranici: www.schteker-kontakte.de.) je i poznata njemačka vidovnjakinja koja je pomogla mnogima (npr: riješila je poznati slučaj nestalih Pavarotijevih opasača, pomogla je Draženu Budiši u planiranju prošle kampanje i dr.) te je i internacionalno poznata. Evo što nam je dalje rekla gospođa Slađana Gustiš: "...Nazvala sam je i prvo se ni ona nije javljala, ali kasnije srećom je. Odzvonilo je dosta puta, ali se ispričala da je bila na wcu. Nismo se dugo čule pa sam joj pričala šta ima novog u selu - to je uopće nije zanimalo i pravila se kao da ne zna ništa o ljudima o kojima sam govorila, čak ni o svome mužu i četvero djece koje je ostavila onog dana kad se zaputila put Minkena. Onda sam joj rekla da bi se željela čuti sa sinom. Pitala me: a gdje je vaš sin? Rekla sam da ne znam, rekla sam joj da je bio u onom autobusu koji se prevnuo na Vijestima iz Bocvane. Rekla je da će me to koštati 400 Eura. Malo sam razmislila. Znate, dosta je to novaca! Ali ipak je moj Ive jedinac, pa sam pristala. Zatim je pitala da joj dam nešto što bi olakšalo kontakt s njim, pa sam joj dala njegov broj mobitela. Pola sata kasnije sin je mene nazvao! Bila sam iznenađena i osupnuta! Ta žena je pravi medij, skoro jači od televizora! pomislila sam tada. Nisam imala pojma kako ga je ona uspjela dobiti a ja ne. Prvo što mi je sin rekao je, kao: šta je stara? tko je ona kuja iz Minkena? Skoro sam zaplakala kad sam čula njegov glas, ali onda sam se razljutila pa sam počela vikati na njega: pa di si ti? i: šta se ne javljaš na mobitel? dala sam 400 Eura vidovnjakinji da te kontaktira! A on će meni nasmijavši se: pa stara bio sam na ručku, jebemu, znaš da ne volim kad me netko prekida kad jedem... čekaj šta si dala - 400 EURA??! Halo? Na kraju je to ipak ispala smiješna situacija. Sin nije ni ušao u onaj autobus što se prevrnuo na Vijesima, zakasnio je, a onda je sjeo jesti. Oboje smo se kasnije smijali tome. Eto, to je moje iskustvo."

Na kraju i jedna obavijest:
Vidovnjakinja Elizabeta Schteker sutra dolazi u Hrvatsku, u Zagreb, ali pranira posjetiti i "rodni" Dubrovnik pa pozivamo sve koji žele da umjesto njih kontaktira s njihovim bližima - 400 Eura, a ako je želite vidjeti osobno - 800 Eura. U cijenu osobnog kontakta uključena je i produžena kava sa šlagom.





- 19:30 - Komentari (2) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 18.12.2006.

Ispravak

U petak, 15. prosinca 2006. smo objavili naslov: "Vidovnjakinja spojila majku s duhom sina". Umjesto toga trebalo je pisati: "Vidovnjakinja spojila majku s duhovitim sinom". Ispričavamo se zbog pogreške.





- 19:29 - Komentari (22) - Isprintaj - #

nedjelja, 17.12.2006.

Vijesti


Palestina - dresirana vjeverica ubila je 13, a teško ranila 2 Židova. "Ušla je kroz otvoreni prozor, mislili smo da traži orahe", izjavio je jedan od preživjelih.



- 11:12 - Komentari (5) - Isprintaj - #

petak, 15.12.2006.

Session 9 (2001)

(r: Brad Anderson)

moleri

Evo konačno jedan dobar "psihološki" horror, a da u njemu nema ženskog duha duge crne kose koji hoda na sve četiri i traži osvetu.
Radnja se odvija u bivšoj ludnici. Ekipa građevinskih majstora dolazi da obavi posao renoviranja zgrade, jedan od njih ubrzo pronalazi audio vrpce razgovora doktora i jedne pacijentice podvojene ličnosti, i malo pomalo u tih tjedan dana koliko su planirali tamo ostati on se sve više interesira za tu priču, dok se ostatku ekipe događaju čudne stvari, i malo po malo otkrivamo djeliće priče, a kad dođemo do seanse 9 (Session 9)...

Ovaj film je još jedan dokaz da za dobar horror ne treba puno novca, niti CGI efekata, nego samo dobra priča, zanimljivi i uvjerljivi likovi i glumci, dobra režija i montaža, dobar soundtrack, odlična atmosfera i.. ništa više!

Osim ovoga gore navedenog još bi jednom istaknuo odličnu režiju, film je sniman nekakvim kvazi dokumentarnim stilom, znači nema "agresivnih" kadrova, sve nekako promatramo sa strane, kao da smo tamo, virimo iza zida - zato je i napetost veća. A i montaža je odlično napravljena - preklapanje zvuka audio vrpce preko drugih "nebitnih" događaja, da bi se uštedilo na vremenu, ma sve u svemu tehnički savršeno.

Gluma je kako rekoh dobra, prepoznat ćete par poznatih tv faca, tu je David Caruso kojeg se sjećate iz jedne od Ekipa za očevid a i ostao je zapamćen po pametnoj odluci da napusti NY PD Blue (Njujorške plave) nakon prve sezone, u sporednoj ulozi je također i onaj detektiv iz orginalne CSI (Ekipe za očevid) znači iznadprosječna glumačka postava za jedan horror.

Zaključak: film u biti i nema nekih mana, ali opet nekako mi nije za čistu desetku, nije me "oborio s nogu" (što je i logično pošto rijetko koji film gledam stoječki).
Svakako ga pogledajte ako već niste!


Ocjena: 9/10




- 19:10 - Komentari (3) - Isprintaj - #

utorak, 12.12.2006.

Poznati ljudi koje ne podnosim:

(EDIT: Ovo mi je, kako će pronicljiviji po nekim detaljima i sami otkriti, "sjedilo" na hardu (- tvrdom) neko vrijeme... Šteta da propadne. -Širimo ljubav i toleranciju! )


Ne-abecednim redom su to:
Ta-riik Filipović - ovaj multitalentirani proljev s uniseks naočalama mi je jedan od naj-naj mržih pojava na malim i velikim ekranima, novinama, reklamnim tiskovinama, plakatima, podmetačima za kavu, otiračima, limenkama kiselog kupusa...

Onaj Debeli Kojemu Se Nikad Ne Mogu Sjetiti Imena - a i ne trudim ga se baš zapamtiti, više se trudim izbječi njegovu facu obljepljenu masnom kosom koju stalno navlači dok prepotentno - bečka škola - odgovara na pitanja (nazovi)novinara.

Onaj Drugi Debeli - vjerovatno ste ga vidjeli u Bitangama i princezama (zar nisu mogli smisliti debilniji naslov??) ako ste greškom prebacili na drugi program u trenutku kada se prikazuju. Ili ako ste greškom prebacili na Zuhra Show ili ako niste na vrijeme prebacili dok ide neka od njegovih reklama...

Davor Kobac - njegova ružna pojava mi je već dovoljna da uzrokuje komešanje u debelom crijevu, a još kad otvori usta... Genijalci bi bili genijalni da izbace ovu jebenu budalu koja još misli da je kul izigravati "otkačenog" rokera, onog jedva podnošljivog dosadnjakovića iz Zločeste dece (koji su navodno bili smiješni) i da se vrati Zuhra koji je poput Joška pokazao da je ipak bolje kad ga netko drži na lancu. Te da dovedu Slađu ili Nives Celzijus kao glavne genijalce.

Nicolas Cage - ah, dobri stari Niđo Kavez, koliko li je on samo filmova upropastio svojom šišmišolikom pojavom? Tko zna... A opet imao je par dobrih trenutaka, dobar je bio u Adaptaciji, Onome s vamirima i u Matchstick Manu, a bio je urnebesno smiješno gledati ga u Šaptačima vjetru kao vojnika junačinu. U biti on ovdje i ne bi trebao biti, više su krivi kratkovidni redatelji akcijskih blokbastera koji su ga uzimali kao junaka, on nije tog kova, jebiga nije čovjek kriv, al eto... I stvarno mi je žao što on neće biti novi Superman. Joj koji bi to Trash fest bio!

Bono Vox - e ovaj kurčić me stvarno živcira! Njega stvarno ne podnosim. Te ga evo s papom (papa mu ljubi ruku), pa u turskoj kupelji s Bushem, pa u Africi štapom pipa izgladnjele, pa na svemirskoj stanici Mir, jebote sad kad otkriju isklesanu ploču punu hijerioglifa koji potvrđuju da je guzio Tutankamona! Volio bi mu palicom za bejzbol zabiti one ružne naočale u čelo.






- 19:38 - Komentari (9) - Isprintaj - #

nedjelja, 10.12.2006.

Ab-normal Beauty (2004)

(r: Oxide Pang Chun; orginalni naslov: Sei mong se jun)

fina
Zašto upisati tečaj slikanja aktova? Glupo pitanje!

Evo nam i jednog novovalnog kineskog horrora, začudo nije kopiran j-horror standard.
Kada bi pročitali samu priču odmah bi požurili da ga uzmete: dvije zgodne studentice - lezbe, bave se fotografijom, jedna slučajno svjedoći automobilskoj nesreći, a slučajno joj se u ruci nađe i fotoaparat pa uslika unesrećenog jadnika, to je toliko uzbudi i fascinira da postane opsjednuta fotografiranjem smrti, odnosno preciznije, onog trenutka odmah poslije smrti, te malo pomalo poludi, što naravno izludi njezinu slatku partnericu, a onda je tu još i neki manijak koji joj se želi dopasti snimajući se kako mlati zgodne mlade studentice...

sisa
Ah, nešto božanstveno.

Da, priča ovako na papiru zvuči odlično, ali zaboravljate (neosnovana pretpostavka autora ovih redaka) da je riječ o KINESKOM a ne japanskom filmu, tako da nema NIJEDNE scene lezbo seksa, curama nije dopušten ni običan poljubac, čak ni dodirivanje, ali svejedno i ovako, sama insuacija je sigurno bila dovoljna da film bude zabranjen u Kini. Također su i scene mlaćenja mladih djevojaka preblago prikazane, krv je također vrlo pomno dozirana, što bi bilo ok, da je riječ o psihološkom horroru, ali ovako... film izgleda kao da ga je radila neka feministkinja! -Šteta.

Umlačena
Lanci su mogli biti i čvšće zategnuti

Film je ipak gledljiv, daleko od toga, redatelj ima par dobrih rješenja s kamerom, te u par kadrova pokazuje da ima tipičnog HK stila snimanja akcije u genima - šteta što se onda odlučio na horror žanr. I kad se sve zbroji i oduzme, film je svakako iznad prosjeka, znači vrijedi ga pogledati, ali ne očekujte vruće lezbo igrice.


Ocjena: 6,5/10



- 21:02 - Komentari (2) - Isprintaj - #

petak, 08.12.2006.

The Demon Slayer (1999)

(r: Mark Lambert Bristol, orginalni naslov* (kako je naveden na IMBd): Natural Selection)

mudrost dana
Misao dana...

Najbolje je kad vas film od kojeg niste očekivali apsolutno ništa ugodno iznenadi i uspije vas zabaviti!

Demon Slayer je jedan od najčudnijih i najzabavnijih filmova koje sam pogledao u zadnje vrijeme. Čudan je to mix: lažnog dokumentarca (mockumentary), horrora, trilera, parodije i trasha - rekao sam da je čudan mix!:-)

Za priču je uzeta prežvakana tema serijskih ubojica, ali nikada ovako dobro ižvakana!:-)
"Igrani" dio je osjetno lošiji od "dokumentarnog" i redatelj je očito neiskusan te ima dosta problema (ili je i to namjerno?:-) s kadriranjem i postavljanjem scena, a možda je to hommage Ed Woodu? Kako god ne smeta, dobro se uklapa, glumci su (trash) odlični, dijalozi i monolozi nenadjebivi! Npr. u "dokumentarnom" dijelu pitaju školskog trenera, da li je već tada pomišljao da je Wilie ubojica. Ovaj kaže: "Apsolutno. Ja sam čak mislio da je dečko peder."!:-) Dosad najluđi "dnevni posao" serijskog ubojice (dobro osim onog cvjećara iz "Davitelj protiv davitelja") A spomenuo sam i trash? Osim kadriranja i likovi su neuvjerljivi, priča nema nikakve logike, ali se odlično uklapa u ovu čudnu cjelinu.
Izdvojio bih još i FBI agenta (glumi ga legendarni David Carradine) koji okolo nosi glogove kolce!:-)

ni FBI agenti nisu što su nekad bili
Agent FBIja se priprema za akciju:-)

Preporuka: nemojte da vas sad nabrijem ovim silnim pohvalama pa da očekivate nemoguće!:) Dakle, ne očekujte ništa i zabavite se!

Ocjena: 8,5/10

* poznat je i kao: The Monster Hunter (USA) (DVD title), a čini mi se da je taj naslov i pisao na omotu DVDa iz videoteke, mada je u samom filmu pisao gore navedeni naslov: "Demon Slayer" - zanimljivo zar ne? :-)




- 21:22 - Komentari (3) - Isprintaj - #

četvrtak, 07.12.2006.

Blic vijesti: Izbori


Sutra će u Veceniji biti izabran "novi" predsjednik. Kako su oba protukandidata dosadašnjeg predsjednika ubijena, politički stručnjaci predviđaju da će Osram Tughbugwathr i ovaj puta pobjediti zavidnom većinom te nastaviti vladati Vecenijom.


- 11:07 - Komentari (2) - Isprintaj - #

utorak, 05.12.2006.

Narodni hit

Evo jedna lijepa vesela pjesmica u povodu Prve Godišnjice Bloga
...Zamislite harmoniku u pozadini



Ajde mala nemoj da se stidiš
skini gaće pa ćeš da vidiš

moj mali je ko od čelika
njemu ni jedna pička nije velika

širi noge ko nikad prije
saće moj kurac da te ubije

jebaćute, gušićute, punićute
NA-GU-ZI-SE!
JE-BO-TE!


Nemoj ti meni "mila moja majko"
šuti kad te guzi čika Rajko

Ne zovi mater dobiće i ona
suvog kurca od slona

jebaćute, gušićute, punićute
NA-GU-ZI-SE!
JE-BO-TE!


kolegica nas gleda i ćuti
a sve diže suknju bijeli joj buti

sve se nećka oće neće
a niz noge joj curi od sreće

jebaćute, gušićute, punićute
NA-GU-ZI-SE!
JE-BO-TE!





- 09:27 - Komentari (5) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 04.12.2006.

Godišnjica

Točno je godinu dana otkada je Blog.hr dobio smisao, dakle točno godinu dana postojanja Bloga Čika Negativnog, te njegovog alter egotripa Dečka koji obečava. (Da PIČKE(!!!) TVRDO Č! Neću da čujem ni ć više o tome!)
Slavimo svi i veselimo se

A sada: statistika!


Datum i vrijeme prvog posta: 04.12.2005. (18:35)
Zadnji post napisan: jučer
Ukupno postova: 210
Mjesec s najviše objavljenih postova: lipanj, 2006. (27 postova)
Najveći broj neaktivnih dana između postova: 47
Broj dana bez postova: 177
U koje doba dana najčešće pišete postove: navečer (16 - 22 sata)
Ukupno riječi u svim postovima: 10155
Prosjek riječi po postu: 49
U prosjeku pišete kratke postove (manje od 250 riječi po postu).

fotografija uzima komadić duše

Ukupno komentara ostavljenih na vašem blogu: 858
Prosjek komentara po postu: 4.1
Najviše komentara po postu: 24
Broj postova bez komentara: 32





PISANJE BLOGA POSTAJE POMALO GEJ

...



- 18:35 - Komentari (2) - Isprintaj - #

subota, 02.12.2006.

A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors (1987)

(r: Chuck Russell)

lepi

Treći dio Freddyjevih nočnih mora mi je i najbolji dosad, što je možda dijelom i zato što sam se s prva dva razočarao pa sam i od trećeg očekivao trash. Daleko od toga da je i ovaj film odličan, ali kako rekoh ipak mi je malo bolji od prva dva i ovaj bi po priči mogao biti i prvi dio (teenageri počinjavaju samoubojstva a za to krive nekakvog Freddyja koji ih progoni u snovima - svakako najbolja priča dosad).

režem vene...

Nažalost ni ovdje se Freddy ne pojavljuje često i vidimo ga vrlo malo, što je stvarno šteta. Ipak lupio je par dobrih fora pa je i to malo popravilo dojam. Najbolja mi je scena ona kad vodi onog "lutkara" na "žicama" (odnosno njegovim žilama), te se scene jako dobro sjećam i iz djetinjstva a i sad izgleda dobro. Glumci su ajd prolazni, ali opet je tu ona trailer-dramaqueen iz prvog dijela, sad je nekakva savjetnica za problematične klince or whatever. A konačno imamo i malo golotinje!

sise fajnali
Konačno SISE!!!

Treći dio ovog razvikanog horror serijala je bolji od prva dva, ali ipak nije ništa posebno, a još ni nema smiješnih trashy elemenata.

6/10 (da prvi je dobio veću ocijenu, mada sam ovdje napisao da je lošijo od ovog, to je zato što me prvi dobro nasmijao par puta, što je veliki plus, mada to možda i nije bila namjera autora)




- 20:50 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker